Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Négy új hadosztályt alakít az orosz hadsereg

KülföldNagyon lassan alakulnak! Remélem tavaszra bevetésre kerülnek és meg sem állnak Londonig, Párizsig. A Kelet-Európában rendezett NATO-hadgyakorlatokra válaszul megerõsíti katonai jelenlétét Oroszország a keleti határán.

Oleg Szaljukov vezérezredes, a szárazföldi csapatok parancsnoka pénteken jelentette be, hogy az idén négy új zászlóaljat hoznak létre; hármat az ország nyugati térségében, egyet pedig a középsõ részén - írja az Origo.

A döntést azzal magyarázta, hogy reagálniuk kellett az egyre gyakoribb kelet-európai NATO-hadgyakorlatokra – számolt be a Sputniknews.

A portál emlékeztetett arra, hogy a NATO erõsítette jelenlétét a keleti tagállamokban 2014 márciusa, a Krím-félsziget Oroszországhoz csatolása óta, és felfüggesztették a NATO-Oroszország Tanács munkáját is.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-01-23 19:42
Több ezer új tartalékost várnak
A fiatalokat önkéntes alapkiképzéssel csábítanák katonai szolgálatra

Ebben az évben legalább ezerötszáz tartalékossal szeretnék növelni az önkéntes mûveleti tartalékosok létszámát. Ennek egyik eszköze a ma is mûködõ tartalékosfelvételi rendszer, de ez kiegészülne egy új elemmel is, amely a fiatalokat célozza meg, és az amerikai Nemzeti Gárda mintájára egészítené ki, segítené a Magyar Honvédség állományának tevékenységét – tudta meg lapunk.
http://magyaridok...ak-319828/
8 #2 miskolcilaci
- 2016-01-24 06:47
kepfeltoltes.hu/160124/1_www.kepfeltoltes.hu_.gif
128 #3 bogyo
- 2016-01-24 08:53
Irányt mutatnak az Oroszok. Így kell ezt csinálni !

http://www.sovsek...s/id/8943/
154 #4 kakas
- 2016-01-24 12:10
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ug6RCIkJgOs[/movie]
4 #5 Posta Imre
- 2016-01-24 16:23
Hadisegély-konténereket küldtek a Fidzsi-szigeteknek az oroszok
Moszkva a Csendes-óceánon tört borsot az Egyesült Államok orra alá

Fegyverekkel próbál befolyást szerezni Oroszország a Csendes-óceán déli régiójában, bár lehetõségei rendkívül korlátozottak.

Moszkva húsz, kézifegyvereket és más katonai eszközöket tartalmazó konténert küldött nemrég a Fidzsi-szigetekre, ám a helyi kormány nem hozott nyilvánosságra bõvebb részletet a titokzatos szállítmánnyal kapcsolatban. Így a helyi ellenzék szerint félõ, hogy akár nehézfegyvereket, helikoptereket és harckocsikat, illetve tömegoszlatásra használható felszerelést is tartalmaz az orosz adománycsomag. A kiszivárgott információk szerint a jövõ hónapban katonai szakértõk is érkezhetnek az Ausztráliától több mint 2700 kilométerre nyugatra fekvõ országba. A csendes-óceáni sziget vezetése a külföldön szolgálatot teljesítõ, az összlétszámot tekintve közel ezer fõt is elérõ békefenntartó kontingenseinek újrafegyverzésével indokolja az Oroszországgal való katonai együttmûködést.http://magyaridok...ok-319765/

A Golden Globe-hoz hasonló díjátadó gálát szerveznek Oroszországban


A hollywoodi Golden Globe-díj mintájára Oroszországban is átadják díjaikat a filmes újságírók, az elsõ ceremóniát még idén megrendezik - adta hírül a The Hollywood Reporter csütörtökön.
http://oroszhirek...zorszagban

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.80 másodperc
4,458,058 egyedi látogató