Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Svédországban háború lehet néhány éven belül

KülföldMiért néhány év? nem lehet csak néhány hét, hónap? Már az is túl késõ. Béke van? Készültök a "gazdaság" rezetelésére? Valahogy rendelt kell rakni a szabadkõmûves mocskos zsidó banda és a terrorállam izrael körül, de mire vártok még? Svédországban háború lehet néhány éven belül – állapította meg egy belsõ dokumentumban egy magas rangú katonai tisztviselõ, amely a svéd médiához is eljutott.

A svéd vezérõrnagy, Anders Brännström a megjegyzéseit a képviselõk részére is eljutotta, mivel jövõ héten a fegyveres erõk éves konferenciájára kerül sor Bodenben, amely a svéd hadsereg legnagyobb bázisának is helyet ad az országban.

Brännström szerint a jelenlegi globális helyzet arra enged következtetni, hogy akár néhány éven belül háborúra lehet számítani, így meg kell tenni a megfelelõ politikai lépéseket. A cél szerinte nem más, mint

kiküszöbölni a katonai támadásokat, végezetül pedig megvédeni Svédországot.”

Svédország az elmúlt egy évben több lépést is tett a biztonsági szint növelésének érdekében, többek között kiterjesztették a katonai együttmûködést más szomszédos országokkal is. A legnagyobb fenyegetést elsõsorban Oroszországban látják a svédek, melynek köszönhetõen a NATO-tagság is egyre népszerûbb gondolatnak számít a hagyományosan katonailag el nem kötelezett skandináv országban.

(The Local)
Link

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2016-01-27 14:23
http://www.wnd.co...SE6E8oghAp az a lópofájú zsizsik luvnya 'hergeli' a muslincákat v kiket azzal a madárijesztõvel!:( fijúk,kapjátok ki a kezébõl oszt demokratikuss'an állítsd a hátába!
4 #2 Posta Imre
- 2016-01-27 18:44
Svédország: Mesterlövészképzést indítottak fiatal muszlim bevándorlóknak

Svédországban államilag finanszírozott mesterlövész képzés indítottak muszlim bevándorlók számára.
Az Alehanda címû svéd lap újságíróját igencsak meglepte, amit egy Svédország középsõ részén lévõ kiképzõ lõtéren talált.
mesterlovesztrening_muszlimoknak_svedorszagban2A svéd kormány annyit közölt, hogy fiataloknak indított mesterlövész képzést. Az újságíró legnagyobb megdöbbenésére 50 fiatal bevándorló tartózkodott a lõtéren, akik épp a célba lövést gyakorolták.
A fiatalok legnagyobb része állítólag Szíriából és Afganisztánból érkezett.
Birgit Höglin képzés vezetõ elmondta, hogy a képzés része egy nyelvi kurzus a helyi középiskolában, a másik fele pedig, hogy megtanítsák a bevándorlókat a fegyverhasználatra.
A svéd állam szerint ez része az integrációs programnak, írja Pamela Geller.

magyartudat.com

Migránstéboly: az életükért futottak a kisfiút mentõ svéd rendõrök

Svédországból egyre drámaibb információk szivárognak a migránsok és a helyi lakosok, illetve a menedékekben maguk a bevándorlók között bekövetkezõ bûncselekményekrõl.

Az egyik utolsó információ, hogy a Stockholmtól mintegy 100 kilométerre fekvõ Vasteras városának menekülttáborában felmerült a gyanú, hogy egy 10 éves migráns kisfiún csoportos erõszakot követtek el. A menedék személyzete megpróbálta kimenekíteni a fiút, egy másik helyre akarták átvinni, ám ekkor a migránsok körbevették õket, és nem engedték meg a fiú elszállítását. A személyzet rendõröket hívott, de õk sem jártak jobban. A kirendelt tíz rendõrrel szemben a migránsok tömege lépett fel fenyegetõleg, a rendõrök az életüket mentve futottak ki a területrõl.

„Egyre többen gyûltek körénk – nyilatkozta az egyik rendõr a helyi Vestmanlands Läns Tidning nevû újságnak. – Már felkészültem arra, hogy az életemért kell küzdenem. Tízen voltunk egy keskeny folyosón. Csupán egy kiáltást hallottam, hogy ott van a vészkijárat.”http://magyaridok...ok-330520/

Meg akarták erõszakolni, elõvette a paprikaspray-t - õt büntették meg

Hatalmas indulatokat váltott ki Dániában annak a tinédzser lánynak az esete, aki paprikaspray-vel védte meg magát, amikor megpróbálták megerõszakolni. http://www.atv.hu...tettek-meg

Lemondott a francia igazságügyi miniszter
MTI, 2016. január 27., szerda 10:21, frissítve: szerda 12:05
Lemondott szerdán hivataláról Christiane Taubira francia igazságügyi miniszter – közölte szerdán az elnöki hivatal.

A tárcavezetõt az késztethette erre a döntésre, hogy a parlament olyan alkotmányreformot készül megvitatni, amelynek értelmében bizonyos körülmények között megfoszthatnák francia állampolgárságuktól a terrorizmusért elítélt kettõs állampolgárokat. A tervet Francois Hollande francia köztársasági elnök a november 13-i párizsi terrortámadásokra válaszul jelentette be, és noha a javaslat népszerû a jobboldal körében, erõsen megosztja a kormányzó szocialistákat. Közvélemény-kutatások szerint a franciák többsége támogatja az elnök kezdeményezését, de ellenzõi attól tartanak, hogy az igazságtalanul célba veszi a muszlimokat, egyesek szerint pedig arra a második világháborús intézkedésre hasonlít, amelynek keretében megfosztották állampolgárságuktól a francia zsidókat.
http://mno.hu/kul...er-1325761

Belehalt sérüléseibe a migránsok által megkéselt svéd migráns-segítõhttps://nemzeti.n...46894.html
238 #3 bivaly
- 2016-01-27 20:19
Svédország csak most kezdi érezni a Nobel díjak visszaható hatását ! A politikai korrektség aljassága kidönt minden támfalat, és maga alá temeti a svéd demokráciát .
Elõször.
Azután a többit is. Csak idõ kérdése.
A demokrácia, ami soha nem létezett, már régen megérett a halálra, mert õ maga a halálosztó, más kézben, rá való hivatkozással. Tudjátok, Isten nevében !
Éljen a Svéd Akadémia, és a megérdemelt Nobel díjak.
4 #4 Posta Imre
- 2016-01-27 20:22
Ahol gáz van, ott felbukkan Soros György

Macedónia lehet a következõ célpontja a térségünkben immár majdnem 30 éve turnézó amerikai pénzembernek, aki köztudottan sosincs túl messze az aktuális válságtól.

Soros György szereti magát „emberbarát milliárdosként” meghatározni, aki önzetlenül segíti a szerencsétlen sorsú országokat, ezzel demokratizálja és megváltja az egész világot.

Az pedig nyilván véletlen egybeesés, hogy saját vagyona és befolyása közben csak nõ és nõ. Ahogy az is, hogy évtizedek óta lépten-nyomon vészmadárkodik.
Fotó: AFP
Válságok haszonélvezõje

Soros a legtehetségesebb mûvelõje a katasztrófa-kapitalizmusnak nevezhetõ mûfajnak. Egyes elméletek szerint az üzleti szereplõk egyre jobban megtanultak profitálni a lokális válságokból, ezért érdekeltté váltak országok destabilizálásában.

Szembemenve a hagyományos befektetõ logikával Soros és elvtársai nem a stabil gazdaságok fejlõdésébõl próbálják kivenni a részüket, hanem a zavarosban halászva igyekeznek kihasználni politikai rendszerek gyengeségét.http://888.hu/art...e=hirstart

Felix Baumgartner: Orbán Viktor Nobel-békedíjat érdemel!

A népszerû osztrák ejtõernyõs Felix Baumgartner kiakadt az ország vezetõire, miután a menekültválságban "idióta" döntéseket hoztak. Azt mondja, Orbán Viktor magyar miniszterelnök Nobel-békedíjat érdemelne. http://www.atv.hu...at-erdemel
238 #5 bivaly
- 2016-01-28 08:24
Soros György csak a pofája, a láthatatlan kéznek. Azért van ennyi pénze nyilvánosan. Mennyi lehet nem nyilvánosan, és milyen szervezett rendszer része ? Egymaga még a seggét sem tudná kitörölni segítség nélkül.
A velejéig rohadt "tényfeltáró, gazdasági elemzõ, politikai meg bûnügyi újságírás", meg hülyét játszik, hogy semmit sem ért abból amit tesz, és a szarral való nyakon öntése Európának is ( gyengébbek kedvéért migráns válság ), " szinte érthetetlen "!
238 #6 bivaly
- 2016-01-28 08:26
Földi László belemondta annak a gügye pofájó M1-es riporternek a pofájába, a seggagyú nézõkkel egyetemben, hogy már régen háború van, csak nem reguláris erõk vívják.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.48 másodperc
4,460,787 egyedi látogató