Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Migránsok lelövésérõl beszélt egy német politikus

KülföldA színjáték folytatódik a "német" zsidó buzik ajvékolnak..., tervszerûen és persze a "demokratikus" alapfaxságoknak megfelelõen! A Bundest, ahogy van le kell bombázni, oszt jóccakát! Volt már rá példa. Nem tom német "barátom" most mit gondol. Vagy 6 éve toltam az agyába, hogy ez lesz. Hülyének nézett. A német rendõröknek szükség esetén fegyverrel kell megakadályozniuk az illegális határátlépést - mondta egy hétvégi lapinterjúban a legnagyobb parlamenten (Bundestag-) kívüli német párt, az AfD vezetõje. A politikust nyilatkozatáért élesen bírálta a rendõrség legnagyobb érdekvédelmi szervezete és a Bundestag több pártja.
Az Alternatíva Németországnak (AfD) nevû párt elnöke, Frauke Petry a Mannheimer Morgen címû lap hétvégi számában közölt interjúban kifejtette, hogy helyre kell állítani a rendet és a jog uralmát Németország határán, és ehhez "szükség esetén" akár mûszaki akadályokat, "határbiztosítási létesítményeket" is telepíteni kell.

Arra a kérdésre, mit kellene tennie a határõrizetért felelõs szövetségi rendõrség munkatársainak, ha egy menekült megpróbál átkelni ezeken az akadályokon, azt mondta, meg kell akadályozni, hogy a menekült német területre lépjen. A kérdésre, hogy pontosan miként kellene reagálnia a rendõröknek egy ilyen helyzetre, azt mondta, "az illegális határátlépést, szükség esetén lõfegyver használatával" kell megakadályozni. Hozzátette, hogy "ez áll a törvényben".

"Nem használtam a tûzparancs kifejezést", és egy rendõr sem akar tüzet nyitni egy menekültre - hangsúlyozta a jobboldali párt vezetõje.

"Ezt én sem akarom", de a végsõ megoldásnak része a fegyverhasználat. A lényeg az, hogy ne fajuljon el idáig a helyzet, hanem egy Ausztriával kötendõ megállapodás és az uniós külsõ határok ellenõrzése révén "lefékezzük a menekültáradatot" - mondta a számos politikai elemzõ által jobboldali populistaként jellemzett AfD vezetõje.

A rendõrszakszervezet tiltakozik

A rendõrség legnagyobb érdekvédelmi szervezete, a Rendõrség Szakszervezete (GdP) szerint a jogszabályok nem támasztják alá a politikus állítását. A rendõrség mûködését szabályozó törvényekben "nincs olyan jogi norma, amely szerint lõfegyver használatával kell megakadályozni menekültek átkelését a határon" - nyilatkozott Jörg Radek, a GdP elnökhelyettese.

Hozzátette, hogy aki "ennyire radikális eljárást javasol", az "nyilvánvalón a jogállam kiüresítésére" törekszik, és arra, hogy a rendõrséget felhasználja politikai céljaira.

Megjegyezte, hogy "ilyesmi volt már egyszer a német történelemben", és "azt akarjuk, hogy soha többé ne legyen".

Frauke Petry Fotó: EPA/JULIAN STRATENSCHULTE
A szociáldemokraták számára a kommunista idõket idézi

A CDU/CSU jobboldali pártszövetséggel kormányzó szociáldemokrata párt (SPD) Bundestag-frakciójának vezetõje, Thomas Oppermann úgy vélte, hogy az AfD vezetõje hangulatot akar kelteni a menekültek ellen, és az egykori NDK területén fekvõ Drezdából származó politikus kijelentése az NDK-s pártállami idõket idézi. Frauke Petry felvetése a keletnémet határõrségnek kiadott "tûzparancsra emlékeztet", és Erich Honecker néhai keletnémet pártvezetõ volt "az utolsó német politikus, aki lövetett menekültekre" - mondta Thomas Oppermann.

Az SPD elnöke, Sigmar Gabriel alkancellár egy vasárnapi nyilatkozatában hangot adott annak a kétségének, hogy az AfD elfogadja-e a szabad és demokratikus német berendezkedést, és úgy vélte, hogy az alkotmányvédelmi hatóságnak megfigyelés alá kellene vennie a pártot.

A Zöldek szerint az veszélyes az AfD

Hasonlóan nyilatkozott az ellenzéki Zöldek vezetõ belügyi szakpolitikusa, Volker Beck is, aki szerint Frauke Petry felvetése azt jelzi, hogy az AfD "hadilábon áll a jogállammal" és "igazán veszélyes".

A 2013-ban alapított AfD országos választói támogatottsága a legutóbbi, január végén készült mérések szerint 10 és 13 százalék között van. A párt a 2013-ban tartott Bundestag-választáson nem érte el az 5 százalékos bejutási küszöböt, a szavazatok 4,7 százalékát szerezte meg.
Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2016-01-31 13:29
Gondolom hogy a mastemplomba jarokat agasztja az AFD-föltöresea semmiböl ,veszejezteti az eddig a ket nagypart megszokott hatalmat megoszto gengsztereket . Mar 1-millio menekült van nemetorszagba es csak most fogtak föl a nemetek hogy ezutann jönnek a csaladtagok, nembeszelve hogy a" feher "ukranok menedekjogat visszautasitja a demokraciat vedö Merkel na mert azok feherek es ortodox keresztenyek persze Mohamedeket könyebb beilleszteni mint ukran Igorekat !s_vigyori Apropo össze keverik Mohamedek vandoroltatasat az annak idejen az NDK-s Jürgenekkel akiket le is löttek a Nemet-Nemet htaronn es ugyanugy össze keverik az 56-os magyar menekültekkel..)
4 #2 Posta Imre
- 2016-01-31 14:28
A "német buxák" önvédelmet tanulnak, mert félnek a refjudzserektõ. Mit gondoltok mit reklámoznak? Persze a krav magát, hogy a zsidó büdös qva anyját a "németnek" is!

German Women Take Self-Defense Classes to Fend Off Refugees

On February 8, German residents will attend a traditional carnival in Cologne, which is now in the media spotlight after New Year's attacks on the city's female residents.

Read more: http://sputniknew...z3ypekh6iH
99 #3 MORMOTA1968
- 2016-01-31 17:53
Majd ha már tömegesen reszelgetik a nyakukat a németeknek, persze hátulról a gerinc felõl csak úgy ISIS-es módszerrel, nem fognak azon gondolkozni, illik e belelõni a megszállókba vagy sem. Mikor verik már agyon a félre-VEZETÕIKET? Ennyire nem lehetnek segg hülyék, vagy mégis? Mire várnak és mi is mire várunk?
4 #4 Posta Imre
- 2016-01-31 19:48
Ugye milyen könnyen felejtünk, pedig a rendezés igen komoly.

Eltüntetné Izraelt a Merkelnek síró palesztin kislány

2015. július 28. 22:39

Meginterjúvolták az Angela Merkel kemény szavai miatt magát elsíró, s ezzel világhírûvé vált palesztin kislányt: szerinte eljön az idõ, amikor nem lesz Izrael.

Interjút készített a német Die Welt azzal a családjával Németországban élõ, kitoloncolástól félõ palesztin kislánnyal, Reem Sahwillel, aki nemrég egy Angela Merkellel folytatott tévés beszélgetésen sírta el magát, miután a német kancellár azt mondta neki: „Megértem a helyzetedet. A politika kemény. De te is tudod, hogy ezrek várnak arra, hogy továbbálljanak Európa felé a libanoni palesztin menekülttáborokból. Ha hirtelen azt mondanánk, hogy mindannyian jöhettek, akár Afrikából is, azt egyszerûen nem bírnánk el”.

A családjával Rostockban élõ Reemet felkereste a Die Welt, hogy interjút adjon a lapnak. Kiderült, a palesztin családnak Rostock városa jelenleg féléves idõszakokra ad tartózkodási engedélyt, így nem tudnak tartósan, hosszú távra berendezkedni.

Reem az újság kérdésére elmondta: nem Németországot, hanem Palesztinát tartja az otthonának, és reméli, hogy egyszer ott élhet majd. Szobájában ott lóg egy történelmi Palesztina térkép, s ennek kapcsán az újságíró megjegyezte: ott van Izrael. Erre Reeem azt válaszolta: „Igen, még, de az a reményem, hogy egyszer majd nem lesz többé ott, csak Palesztina”. S hogy miként képzeli ezt el? „Az országot nem hívják majd többé Izraelnek, hanem Palesztinának”. A meglepett újságírónak Reem úgy folytatta: „Van véleményszabadság, itt szabad ezt mondanom, és kész vagyok arra, hogy errõl vitatkozzak”. Végül hozzátette: „A szülõk azt mondják, Izrael elûzött minket Palesztinából. Ez igaz, nem?”http://mandiner.h...in_kislany
4 #5 Posta Imre
- 2016-01-31 20:25
Muszlim tömeg Berlinben: “Zsidók, ti gyáva disznók, gyertek ki és küzdjünk meg!” (video)
http://legfrisseb...zdjunk-meg/
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PFvf8v-nNMI[/movie]
99 #6 MORMOTA1968
- 2016-02-01 03:36
Milyen jól elszórakozhatnak ezen a felforduláson a Vatikánban. Bejött a tervük megint a jezsuitáknak, akik ugye szintén zsidók. Az meg cseppet sem zavarja õket, hogy a fajtájukra most már Európában is vadászni fognak, remélhetõleg az arabok. Az értéktelen zsidók megint mennek a lecsóba, de az elitet megvédik. Tõlem elhajthassák mindet Palesztinába, oszt ott egyszerre lerendezhetik egyben az egész bandát. Van már haragosuk, akarom mondani gyûlölõjük bõven a szomszédos országokban is és itt sem lesz nyugtuk most már. Majd jönnek megint hozzánk tíz és százezer szám, itt úgy is szintén zsidó vezetés van és ez az ország nekik mindig is az Édenkert volt, a nyilas-náci hatalomátvételig legalábbis. Hogy lehettünk ekkora marhák, hogy hagytuk felszámolni a honvédelmet, fegyverzetünket és megszüntetni a sorkötelezettséget.
Most majd folytathatunk gerilla háborút a nem hivatalos katonai alakulatainkkal, amiktõl annyira fosik az MSZP-s komcsi-zsidó csürhe és nem csak õk. Soha nem voltunk még ennyire védtelenek belsõ és külsõ ellenségeinkkel szemben. Lesz e szövetségesünk a leendõ harcokban, ki tudja!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.81 másodperc
4,461,830 egyedi látogató