Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

5 legkínosabb rész Vona Gábor évértékelõjébõl

GondolatokA helyzet az, hogy a "pártoknak vége", ennek a "korszaknak" és a "náciknak" meg nagyon, még ha mind egy szálig valójában zsidó is, sõt éppen azért. Ja, a nép továbbra is olyan ostoba, mint volt.
Elképesztõen kínos évértékelõt tartott Vona Gábor. A néppártosodás jegyében eltûnt az Árpádsáv, ellenben meg kell érteni a kádári kisember nosztalgiáját. Vona Gábor Hídemberré való felkenését pedig élõben adta S. Lajos tévéje.

1. S. Lajos TV-je élõben közvetít

Simicska Lajos tévéje már a látszatra se nagyon adva élõben közvetítette Vona Gábor évértékelõjét. Bizonyára nincs összefüggés aközött, hogy a Jobbik már nem akar földosztást, és mindent megtesz Lajos birtokainak védelméért és aközött, hogy a Magyar Nemzet-HírTV tengelyen a Jobbik került a középpontba. Véletlen! Nagyon várom már, amikor Novák Elõd Veiszer Alindánál mesél majd arról, hogy milyen érzés volt, ahogy pofánvágta Tomcat.

2. Kádár-népe igen, Árpádsáv nem

Az egyik legmegdöbbentõbb elem volt Vona Gábor beszédében, amikor arról beszélt: „Meg tudjuk-e érteni azt az embert, aki a következõt mondja: nekem az elõzõ rendszerben volt munkám. Nekem az elõzõ rendszerben biztonságom volt, a gyerekeimnek el tudtam indítani az életét, nem mentek el ebbõl az országból. Volt egy gyár, ahol dolgoztam és közbiztonság volt. Meg tudjuk érteni ennek az embernek a fájdalmát mi jobbikosok? Megtudjuk!” A Jobbik tehát a néppártosodás jegyében a kádári kisembert is várja a pártjába. Ez azért újdonság egy antikommunista, magát a XXI. század pártjának tartó széljobb szervezettõl. De a néppártosodás sok mindent kibír: az Árpádsávnak így mára hûlt helye van.

3. GFG a durva, és akkor mi a kuruc.info?

Nagyon kemény rész az volt, amikor Vona elõvette G. Fodor Gábort, hogy õ zülleszti le a mocsárba a politikai közéletet. A gondolatmenet nem is lett volna különösebben említésre méltó, ha nem ül Vonával éppen szemközt Novák Elõd, akirõl ugyebár tudjuk, hogy a kuruc.info-ra szokott írni. És ugye Vona is elõszeretettel osztogat meg onnan tartalmakat. Ha Vonának a 888 durva, akkor milyen jelzõket használna a Kurucra?

4. „Ezzel valamit kezdeni kell”

A beszéd másik célja a Jobbik „kormányzóképességének” bizonyítása lehetett. Ezt egy nagyon gyenge, viszont értelmetlen fordulat, a 2018-ig „Ellenzékbõl való kormányzás” jelszava próbálta megtámogatni. Vona az egyes szakpolitikai területekrõl szóló, leginkább Gyurcsány Ferencet idézõ mondatait rendre „ezzel is valamit kezdeni kell” fantáziadús varázsmondattal zárta. Négy év után az is kiderült, hogy Vona mégis inkább demokrata. Nem ez az elsõ köpönyegforgatás tõle.
Hírdetés

5. A Jobbik a szegényember Fidesze

Miközben Vona folyamatosan azzal támadja a Fideszt, hogy ellopja programját, valójában mindent másol, ami fideszes. Az egész néppártosodás stratégiája a Fidesz liberálisból konzervatívvá válására hajaz. Az eszközökben sincs ez másként. Ha a Fidesz példaképe Széchenyi, akkor Vona Gáboré is a legnagyobb magyar lesz. Õ is Hídember akar lenni. Ha a Fidesz Konzultációkat csinál, akkor bizony a Jobbik is fog konzultálni. Vona pedig nem tud úgy beszélni, mint Orbán Viktor. Ezt is sikerült bebizonyítania, amikor olyan hülyeségeket beszélt stand upjában, mint hogy “Föl fogjuk számolni az országot” vagy hogy a Jobbik segít “a terrorizmus megvédésében”. A néppártosodás jegyében kezd olyan lenni a Jobbik, mint a Fidesz kínai utánzata.
Link


Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2016-02-03 10:17
41.media.tumblr.com/171fa4034e2d3a13b298d0a893446c0f/tumblr_nmserrsqNQ1qg5e9go1_1280.jpg
268 #2 Pajti
- 2016-02-03 11:34
Nembír a vérével ez a: https://hu.wikipe...épbiztos)
reinkarnáció :D

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.62 másodperc
4,602,586 egyedi látogató