Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

E-Rezet

GondolatokA szaporodó jelek indíttatnak arra, amerre, megírni azt, amit, ti meg úgy gondolkoztok, ahogy! Mindenki a saját felelõsségi körében és azon kívül is felelõs a hatályos jogász-szabályok szerint is. Véssétek ezt észbe! Már szokásos gondom, gondolataim. A napokban érett meg bennem a közfelkiáltás veleje is. „Aki nincs velünk, az ellenünk!” Rövid algoritmusa: Ha nem, akkor igen! Matematikailag: 0=1
Természetesen bizonyos feltételek esetén, melyeket elég nagy sebességgel, de a mezei gyopár szintjén alig észlelhetõen rakosgattak össze? Tudom-tudom! Az elsõ kérdésetek, hogy MIKOR? A második az: MI? A harmadik a HOGYAN! – fog történni, de ez már mind téves irány, hisz most, minden igen komoly szabályok közt történik. A próbaüzem folyamatban van, a rendszert feltöltötték kontraszt-anyaggal. Látják a gócpontokat, mit lehet és kell kizárni a rendszerbõl és mit kell átirányítani a már kiépült másik csatornákban. Gazdaság, pénzügyek, vallás, filozófia, erkölcs, lélekbúvárkodás, történelem, emberség…nagyjából minden ezeken a „csöveken” keresztül, erõs szûrõkön át kell préselõdjön, mégpedig nagyon is a közeli jövõben.
Máté fiam a napokban zavart mosollyal közelítve mondja, hogy ma már nem tud olyan cikket olvasni a hálón, amely ne érintené valamiképp az általunk olyan „félszegen” pengetett húrokat. Ömlik! A húrokból hurok lett és ha tetszik, ha nem, az a mi nyakunkat is szor-íja. Faji háború, kultúra háború, gazdasági és természetesen fegyveres háború, ahogy illik. Saul fija ,versus A lovasíjász. Holakrauszt, antiszemétizmus , versus igazság. Nagy csata, elõre zsírozott jelenetekkel, kihirdetett gyõztessel és vesztessel, mert ilyen szabályok vannak. Szabálytalan szabályok. A modern Göebbelsek nagyon serények. Sürgeti õket az idõ. A projektnek mûködnie kell, ha törlik, ha szakadár.
De l-ássuk a tényeket! Azok nincsenek, csak következtetések, de azok meg vannak. Nem összetéveszteni! Újat nem tudok írni, néha olvassátok vissza a régi rovásaim! Sok van már a rovásomon.
Akkor belekezdek, ti meg szóljatok, ha elég!
Szerintem az USA-Izrael zsidó szabadkõmûvesek és a vatikáni jezsuita , opusz deis, máltais banda az ellopott aranyat visszaszolgáltatta Oroszországnak és Németországnak…, hogy a többit ne is mondjam. Életükért és a korlátozott mértékû „leleplezésükért” cserébe alájátszanak a globális átalakítási mûveletnek. A Világkormány továbbra is mûködik, ahogy eddig, csak a feltételek változtak meg és személycserék történtek. Szerintem a koncepció is elég erõs revízió alá esett.
Az Euro kivonása a piacról a Dollár mellett egy gyors manõver része kell legyen, de a beavatott bankok már erre készülnek. A fedezetlen pénz a továbbiakban nem megengedett! A „bûnösöknek” erõs anyagi ellenszolgáltatás fejében „bûnbocsánat” jár, amennyiben adakozva és nem pofázva együttmûködnek a globális mûködés átállításában, illetve fenntartásában. A tárgyalások, egyeztetések minden szinten, minden tekintetben zajlanak és természetesen csak a töredékérõl értesülünk. A „központ” egyértelmûen áttevõdik Ázsiába és felhozzák Afrikát és természetesen Közép – és Dél-Amerikát. Izrael felszámolása egyelõre elkerülhetetlennek tûnik. 100 évet „ugrunk vissza” a kartográfiában is, kisebb-nagyobb korrekciókkal. Ennek „politikai” egyeztetései azért „érdekesek”, mert szó sincs „politikáról”. Politika a nép számára létrehozott „illúzió”. Látjuk, hogyan „mûködtetik, vagy nem?
Még mindig hülyének érzed magad? Nyugodj meg, az érzéseid nem csalnak. Ez volt a cél és el is érték, illetve te magad sikeresen hülyítetted magad a kezedbe adott eszközök segítségével. Senki nem mentheti meg a tudatod, ha te ezt nem akarod és nem mented, ami mentésre érdemes és dobod a szennybe, ami odavaló. Szürreális világ, nem?
A hamis tudat, hamis utat jelöl és a tévcselekedet, téveszmék sorozatának következményeként sodor a végzetbe, vagy gondolkozz elõbb sokat – ha fáj is, de nagyon- és végezd be te! Minkét út ugyanaz, de következményei eltérnek. A „véletlennel”, mint olyannal azokban a „körökben”, ahol szabályokat jegyzik, nem kalkulálnak. Isten se szerepel a számításaikban, csak ámításaikban, amik a számítások részei. Ne dõlj be! Szó sincs róla, hogy személyesen neked, vagy másnak a „program” rosszat, vagy jót akarjon. Számítani csak a tudatod számít, melyet minden érzékszervi csatornán most is nagyiparilag ingerelnek, inzultálnak és kísérletet tesznek liberálbuzi zombi-konzumidiótából gondolkodó, logikus következtetésekre képes, empatikus, de nem gyenge és nem ideák által vezérelt báb-emberré változtatni, láthatóan eddig igen kevés sikerrel.
Nyugodj meg! Személy szerinte te senkit nem érdekelsz, hacsak téged nem érdekelnek mások és nem kezdted magad feltölteni a tudati hálóra és nem kezdtél el foglalkozni komolyan az „összeesküvésekkel” és azok mindenkit érintõ következményeivel. A zombikért kár a sóhaj, de egy-egy Emberért már érdemes kocáztatni! Kezd a családon belül, majd kívül tágasabb! Elcsépelt klisé.
A „hírek szerint” Ukrajna hamarosan darabokra hullik, autonóm egységekre, melyek becsatolódnak majd a környezõ egyelõre még bábállamokba, melyek a transzformáció következõ fázisáig maradnak „egységesek”. Több lépcsõben zajlik a meta-morfo-genezis és mindezt fegyveres õrökkel, „katonákkal” kell felügyeljék, a szükségesnél több és nagyobb áldozatok számának elkerülése érdekében, de fenntartva a veszély és fenyegetettség „illúzióját”, melyet jobbára a médián, baljára az emberbe mártott pszichés mechanizmusok mûködtetésén keresztül érnek el. A "migránsok" nem feltétlenül lesznek "szírek", de megindulnak a területekrõl az elõkészített kivándorlások, "áttelepítések".

Ne vegyétek félvállról. Attól mert „illúzió”, még lehet letális dózist beszerezni belõle. Most nem gyúrok a bejegyzésbe alátámasztó passzusokat, majd hozzá teszem, vagy teszitek a magatokét utólag. Jegyezzétek meg: senki helyett nem lesz elvégezve semmi és „kényszerítve” sem lesz senki a „jóra”. A kiválasztódás már csak ilyen. A maci „távol keleti filozófiát” tett magáévá, ahogy látjátok. Teszik a dolgukat és nem érdekli õket, ki mit mond. Tegyétek tük is! Ne féljetek! Már elbuktak a „bukottak”, de még harap a sarokba szorított zsidó-patkány. Ez a „játék” része is, meg nem is.
A „világ” éppen most megy át az „õrület” fáziság és kerekednek a szemek. Túl sok jóra és emberségre ne számíts! Barátaid nincsenek és tudásod sem segíthet: csak az, aki vagy. Ha az hamis kép, álca, akkor elbux, mint a tõzsdei index, de ha önazonos, akkor megadod magadnak a lehetõséget, de mindenképpen csak rokonlelkekkel tudsz már ezen túl érdemi kapcsolatot teremteni és abban maradni. Ha neked ez túl nagy ár, úgy már most lemondhatsz minden „földi jóról”. Az idõ már elfogyott. A „jósok” koratavaszra teszik a projekt magasabb fokozatba kapcsolását. Jó szórakozást a mûsorhoz!

Hozzászólások

139 #1 jozsef toth
- 2016-02-09 12:25
Ha neked ez túl nagy ár, úgy már most lemondhatsz minden „földi jóról”.
Na Imre akkor ezekutan csak a menyrszagba a 72 szuz marad!Csak en attol felek ,hogy azok mind 150 kilo felettiek!
Szamomra jo lesz a pokol!Ott tobb ismerossel fogok talalkozni!
Megnezem megegyszer jol latok s_nezemszervusz gerry!
4 #2 Posta Imre
- 2016-02-09 12:29
https://eadaily.c...0-u-rossii
https://eadaily.c...-na-putina

http://news.rambl.../32709644/


Magyarország-Lengyelország: dúl a szereem!

Kovács Zoltán kormányszóvivõ szerint Magyarország és Lengyelország egyes témákban egymásra van utalva, sok a közös tapasztalat, ugyanúgy látnak bizonyos kérdéseket, ezért elkerülhetetlen, hogy egy létezzen közös szemléletmód.

A kormányszóvivõ az M1 aktuális csatorna hétfõ esti mûsorában azt mondta, ezen témák közé tartozik egyebek mellett a migráció, a regionális gazdaságok kérdése vagy az energiabiztonság. Beszélt arról is, hogy sok azonosság van a két ország múltjában, jelenében, jövõjében és terveiben is, például a családtámogatási rendszer, vagy a kis- és középvállalkozások erõsítésében.Hozzátette: ezekbõl rajzolódhat ki egy olyan Európa-kép, amely valódi alternatívája lehet a sokszor "zsákutcát" jelentõ elképzeléseknek. A migrációs folyamattal kapcsolatban Kovács Zoltán megjegyezte: elõfordulhat, hogy Románián és Ukrajnán keresztül érkezzenek migránsok, és ebben már Lengyelország is érintett lehet.
dninews.com/sites/default/files/styles/282x211/public/field/image/normal.jpg
https://dninews.c...at-ukraine
http://profitline...-a-szereem

Lezuhant egy orosz katonai helikopter, a legénység mind a négy tagja meghalthttp://24.hu/kulf...a-meghalt/

24.p3k.hu/app/uploads/2016/02/charlie-hebdo.jpg

Merkel újabb bevándorlási terven dolgozik - jöhet a NATO?http://www.napi.h...09907.html

Bûnvádi eljárás Románia volt legfõbb ügyésze ellen
http://www.hirado...sze-ellen/

Kivonulnak a kanadai vadászbombázók a közel-keleti koalícióbólhttp://www.globop...aliciobol/

Tizenháromezer külföldi katona gyakorlatozik Thaiföldön

Hat ország – köztük az Egyesült Államok, Japán és Dél-Korea – több mint tizenháromezer katonájának részvételével, Arany Kobra néven éves nemzetközi hadgyakorlat kezdõdött kedden Thaiföldön. http://magyaridok...on-365767/


Csendben tárgyal a hat alapító az EU jövõjérõl

A nyilvánosságot mellõzve tart megbeszélést kedden Rómában az Európa Unió elõdjét, az Európai Gazdasági Közösséget alapító hat állam: Franciaország, Németország, Olaszország és a Benelux-államok – írja a Politico.
http://www.168ora...42869.html

Kis oroszlánok – Afrika a hatalmas gazdasági lehetõségek földjehttp://www.globop...tiopiabol/

A kormány mondja tollba az önkormányzatok kvótaellenes nyilatkozataithttp://444.hu/201...atkozatait

Felfüggesztést kap, aki merénylõk családjaival találkozik?

Felfüggesztették három izraeli arab képviselõ parlamenti felszólalási jogát hétfõn, amiért támogatásukról biztosították a biztonsági erõk által lelõtt palesztin merénylõk családjait. http://mno.hu/kul...ik-1327788

A kormány tömegével végzi ki a bebörtönzöttekethttp://mno.hu/kul...et-1327729

Obama 2 milliárd dollárt kér irtásra, ellátásra, kutatásrahttp://www.medica..._kutatasra

Szaúd-Arábia elit osztagokkal is beszállhat az Iszlám Állam elleni háborúbahttp://24.hu/kulf...-haboruba/

Hatalmas terveket szõnek az oroszok
Oroszország kormányzati remények szerint már a folyó mezõgazdasági évben a világ legnagyobb gabonaexportálójává válhat, hasonlóan az egykori Szovjetunióhoz. http://www.napi.h...09886.html


Tiltott bombákat vetett be Oroszország

Az orosz légierõ és a szíriai kormánycsapatok közös mûveleteiben legalább 14 alkalommal vetettek be tiltott fegyvernek számító kazettás bombákat január 26. óta Szíriában – közölte a Human Righs Watch (HRW) emberi jogi szervezet hétfõn.
http://www.168ora...42857.html

Törökország és Berlin közös lépéseket tesz a menekülthullám megállításárahttp://kitekinto....rnVPVL4WNk

Tavaly 38 százalékkal nõtt a román külkereskedelmi hiány

Tavaly 38 százalékkal nõtt a román külkereskedelmi mérleg hiánya az elõzõ évhez képest, elérte a 8,368 milliárd eurót – derült ki kedden a román országos statisztikai intézet keddi közleményébõl.http://gazdasagpo...lmi-hiany/

David Cameron: migránstáborok jöhetnek létre Angliábanhttp://888.hu/art...e=hirstart

Elfogadta a rendkívüli állapot szabályozásának alkotmányba iktatását a francia nemzetgyûlés http://www.hirado...zetgyules/

Putyin és a cári család – egy kommunista patrióta kalandozásai

Vlagyimir Putyin orosz államfõ most is büszke arra, hogy bár szétesett a Szovjetunió és a Szovjetunió Kommunista Pártja, de õ még mindig tudja, hol van a régi párttagkönyve. Amikor azonban nem ezen elmélkedik, éppen azon dolgozik, hogy az oroszok a patriotizmusban elmerülve ne vegyék észre, miként romlik napról napra a gazdasági helyzetük. De ha még ez sem lenne elég: már a cári család hazatérésének útját egyengetik. Hogy ez miként fér össze a kommunizmussal? Nem számít.
http://hvg.hu/vil...etunio#rss

"Nem élné túl": Szerbia szerint dominóhatást váltana ki az osztrák határzárhttp://www.atv.hu...k-hatarzar

Bíróság elõtt az adócsaló ex-pénzügyminiszter

Svájcban majd Szingapúrban rejtett el több százezer eurót a hatóságok elõl, miközben az adócsalás ellen küzdött. Az anyja nevén lévõ számlákon is pénzeket rejtegetett.

Jérome Cahuzac-ot azzal bízta meg Francois Hollande, hogy csapjon le az adóelkerülõkre. Végül, õt magát kapták el, miután hatszázezer eurót rejtett el egy svájci bankszámlán. Hollande ex-pénzügyminiszterét vádlottként idézte be a bíróság adócsalás miatt.http://888.hu/art...e=hirstart
118 #3 keepfargo
- 2016-02-09 17:15
nem tudom, hogy csak én vagyok-e így ezzel, de engem nem hat meg a világ nagy átrendezödése, mert úgy látom, hogy nálunk a hozzá kapcsolódó kis átrendezödés ugyanabba az irányba tart amibe eddig:
1)a szegények szegényebbek, a gazdagok gazdagabbak lesznek, 2) a bünözés - föleg a gazdasági - ugyanúgy változik, ahogy a cigány kisebbség, 3)a zsizsik pofája is úgy nö ahogy a létszámuk 4)a mi honlapunk - meg az mna, betyársereg, msz, stb. ugyanúgy csökkenö tendenciát mutat, mint eddig vagy legalábbis nincs növekedés
5) harcról, annak mikéntjéröl, céljairól ugyanúgy nincs szó, mint szervezödésröl vagy egyáltalán egyeztetésröl a hazafias szervezetek között
6) a komunikációs nehézségek is inkább növekedni mint csökkeni látszanak, hiába az internet és egyéb lehetöségek (mindenki zárkózik, magára húzza a vécéajtót, senki nem nyit - tán a büdöstöl félünk? már elég nagy, amúgy is..)
139 #4 jozsef toth
- 2016-02-09 17:50
Semmi ju ebbe. Az egesz foldon MINDIG a bunozok es a hatalomra vagyok volt a haboruk kirobbanto es szervezoi!
Az igazi harc az mindig egymas kozotti elegetetlensegbol ki indulo kabzsisagbol eredt.
Csak eddig jobban betudtak etetni az embereket ,vallasi erdekeltsegekre valo visszajok hivatkozasokra.
Vagy eppen a haza szeretet es megveddese erdekebe.
Az osszes eddigi haboru csak azt bizonyitotta,hogy a munkas tovabrais kulizhatott a romok eltakarittasaba,es az uj vezetok gazdagittasaba.
Csak a nevek cserelodtek,mas partok,az egyenruhat valtoztattak,meg termeszetessen uj hazugsagokkal igeretekkel kabitottak a szegeny retegekt.

A hulyek mindig maguk alatt fureszelik a fat!
Az igazi veg kimenetelet meg ok se tudjak ,csak a tervezo irodakba azt hiszik ,hogy most ez tokelets.

Azt ritkan kalkulaljak ,hogy kozulok sokan ott hadjak a fogukat!s_ratata
6 #5 anzsi a macska hala
- 2016-02-09 18:04
Imre,
ha nem tetszik a mûsor a jegy árát visszakapom?
236 #6 Vazul
- 2016-02-09 19:05
Imre, erõt adott ez az írásod emberi vonatkozása és a világban zajló folyamatok tekintetében, köszi. Tényleg jó, és feldobta a hangulatom!

Csak megerõsíteni tudom, amit írsz. Egy vezetõ tisztviselõ mondta tavaly, aki nem cionista, de nem is magyar - te talán sejted ki :) -, hogy stratégák, gondolkodók készítik elõ, dolgoznak azon, hogy milyen emberi világ váltsa fel a mostani társadalmi berendezkedéseket, amelyek sorra megbuktak, és a materiális, anyagi érdekeken és élvezeteken alapulva visszafordították a szellemi fejlõdést, megvezetve, degradálva az embereket.
A változás már eldõlt, a folyamatok jó irányba történõ haladásának üteme viszont csak rajutnk múlik, az egyes embereken, ahogy írod, a jót nem kényszerítik ránk. Saját köreinkben az egyívásúakkal kell a jó folyamatok elõsegítésén dolgozni, helyettünk ezt senki nem fogja megtenni.
128 #7 bogyo
- 2016-02-09 19:07
A hazugság, hogy élünk (videó)

http://www.pravda...ben-video/

Röviden, mi vagyunk a biomassza az elitnek!

Felébred, tájékoztatása és ossza meg!

Te vagy a változás!
4 #8 Posta Imre
- 2016-02-09 19:35
Mehetnek vissza a magyar romák Kanadába
mno.hu/data/cikk/1/32/78/72/cikk_1327872/D_VAJ20130119030.jpg
Változó idõk. A kanadai bevándorlási törvény szigorításáról és a menekültkérelmek elbírálásának változásairól tájékoztató óriásplakát a miskolci Király úton 2013. január 19-én

Kanada bevándorlási minisztere, John McCallum engedélyt adott rá, hogy egy korábban Magyarországra visszaküldött roma család visszatérjen az országba.
http://mno.hu/kul...ba-1327872


„Én egyszerre vagyok cigány és magyar is, mindkettõt fel kell vállalnom”
Három hónaposan került állami gondoskodásba. Örökbefogadni sosem akarták, de azt mondja, ma már nem is bánja. Megfordult rengeteg otthonban, eredetileg szobafestõnek tanult, de addig küzdött, míg bekerült az egyetemre. Balogh Tibor festõ, grafikus lett. Felnõttként tudta meg, hogy cigány, így mûvészetében is két világot próbál ötvözni. A Gyereksorsok blog elsõ éveirõl és identitása feldolgozásáról beszélgetett vele.
http://www.nlcafe...ogh-tibor/

Így könyörög Franciaország Putyinnak

Hibának nevezte a francia miniszterelnök az orosz gazdasági szankciókat, amelybõl leginkább a francia export jött ki rosszul. http://888.hu/art...e=hirstart

A törökök bekérették az amerikai nagykövetet, mert Amerika szerint a szíriai kurd Demokratikus Unió Pártja nem terrorszervezethttp://444.hu/201...rszervezet

Ennyi pénzért nem véd meg a NATO az oroszoktól

Oláh Gellért

2016. február 9. 17:38
Csaknem százmilliárd dollárral kellene emelni az európai NATO-tagállamok összesített éves védelmi költségvetését ahhoz, hogy teljesüljön a hazai össztermék (GDP) 2 százalékában meghatározott kiadási minimum - áll a legnagyobb londoni hadászati-védelmi kutatóintézet kedden ismertetett éves világjelentésében.http://888.hu/art...e=hirstart

Bajor miniszterelnök Moszkvában és már a vonatok sem tudják merre menjenek!

Nem tudják, hogyan rohanhattak egymásba a német vonatok http://vs.hu/koze...paign=main
238 #9 bivaly
- 2016-02-10 07:42
Vazul !

Az emberi természet örök ! Majd ha újra kódolják a géneket az alkotók, az Isten, akkor lehet beszélni változásról,(esetleg), de addig csak ez a moslék fog hömpölyögni balról jobbra, vagy jobbról balra, attól függõen, hogy a politika éhes disznói melyik oldalán lépnek rá a moslékos vályú oldalára ! Ez is hierarchizálva van ám, van nagy dézsa keveseknek, meg kis dézsa sokaknak. A történelem abszolút ismétli magát, az emberi magatartások mindenkorra azonosak, csak a technika fejlõdött, és megnõtt a létszám. De ha esetleg valakinek kedve támad matematikai képletek segítségével ábrázolni az emberiség jelenét és múltját, aránypárokkal a legjobb, az eredõ meg mindig nulla ! Bele kell szerkeszteni az állandó kvócienseket is, mint szabadság, testvériség, meg szeretet, meg önfeláldozás, meg engedelmesség, stb. némelyiket akár tetszés szerint. Miért tetszés szerint ? Mert az állandó esetenként nulla ! Innentõl az egyenlet megoldhatatlan, mert nullával osztani és szorozni is értelmetlen, tehát az eredmény is nullával egyenlõ.
Ennyit az emberiség önmaga öntisztulásának bármilyen formában történõ változásáról. Mint írtam máshol, a legkevésbé vagyok pesszimista, de nem vagyok hajlandó hülye önámító lenni. A történelmi tanúlságai örökérvényûek, ha nem ismerjük minden részletét, akkor is, ha meg szóról szóra, akkor is. Nincs olyan szervezõdés, sem politikai, sem civil, amelyik nyiltan vagy titokban, de ne a "jobbító szándékot" hangsúlyozná ! Amihez nem elhanyagolható módon tömegek is kellenének jelen állapot szerint, mivel ezt a nyolcmilliárd idiótát õk tenyésztették ki ! Vagyunk belõle egy-kétszázmillióan, akik látják amit látni kell, sokan ezek közül azt is tudják, hogy mit, és hogyan, de nincsenek a cselekvéshez szükséges erõk, és tömegek befolyásolásának birtokában.
Innentõl meg csak esti mese az egész, és lehet reménykedni egy életen át, várni a sültgalambot, ami ha jönne is, tollal együtt sütött, egészben, belével együtt ! Ez utóbbit, meg már többször megkaptuk, mint "felszabadulás", meg "népidemokrácia", meg "rendszerváltás" címen. Errõl én már vitatkoztam évekkel ezelõtt komoly emberekkel, "potentátokkal", mind teológiai, mind politikai szinten, mert életem úgy alakult, hogy ezeken átestem, és a végén az volt, hogy realitás ide, meg realitás oda, azért reménykedni kell ! Már arra sem tudtak egyértelmû választ adni, hogy miben kell reménykedni ! Nesztek pozitív világlátás ! És ezek az emberek tömegek elõtt beszéltek olykor, hogy a jövõ megváltozásához, és megváltoztatásához mit kell, kellene tenni, miközben a saját ócska kis életüket sem tudták megváltoztatni.
Nekem soha nem az a bajom, hogy a világ mocskait elemezzük, akár részleteiben is, de kiábrándítónak tartom a hitegetést, a soha el nem érkezõ változás reményének a hangoztatását. Higgyétek el, volt pár ilyen ember az életemben, és úgy buktak el, hogy a politika századszorra járatta ki velük az elsõ osztályt, és állandóan megbuktatta õket ! Ezt csinálták, amig meg nem haltak. Ez nem kitaláció, más is tudna példákat mondani, én a sajátjaimról beszélek. A tapasztalataimat senki nem tudja elvenni tõlem, a valóságot meg látom, hol messzirõl csak, hol a bõrömön.
4 #10 Posta Imre
- 2016-02-10 08:18
Bivaly, helyes a bõgés. Te is ide tartozol az Ökörköri Körbe, mert nem vagy te sem kergemarha! Az emberisegget a zsidó liberális-kommunista-ideologista-vallási szivacsos agysorvasztással támadják.

A képletet felírtam, mi nem világos? 0=1

Mondok neked két játékot, melyet játszatnak velünk és pofonul egyszerû. Rávesznek, hogy elkötelezõdj! Te megteszed, aztán a kötélen rángathatnak. Sosem nyerhetsz! Játékban ez így hangzik: Mondj egy számot! Te mondasz. Õk mondanak mindig egy kicsivel nagyobbat és õk nyernek, te meg hibásnak érzed magad, hogy csak egy kicsivel maradtál megint le. Másik ilyen játék. Most találtam ki egy hete Marcinak elõ is adva és nagyot nevetett rajt, pedig nem vicces. Kérdem: Mennyi 1 + 1? Rávágja:2. Mondok: nem annyi, mert gondolatban még hozzá adtam egyet, így három. Tegnap teszteltem este. Kérdem, 3+4? Erre õ mosolyogva: 8! Mondok: Honnan tudtad te kis hun-cut? Jót nevettünk.

Vazul tudja mirõl beszél. Arról, amirõl nekije is beszéltek.

Apropó, az "emberi természet". Nos teljesen osztom a véleményed, hisz errõl pöntyögök már nem kis idõvallum óta. De nagyon is tévedsz. Ez a "fos" nem az emberi természet. Ez a kifordított és "természetessé tett" pikírt gyarlóság. Az ember nem ilyen, vagy te sem vagy ember és én sem! Újra kell fogalmazni a régit és szabályokkal helyére tenni mindent, ami nincs ott és nagyjából semmi nincs ott. Ez történik, ha tetszik, ha nem!
A szabály: 0=1. A wu wei elvét alkalmazzák. "A bölcs a nem cselekvés útján munkálkodik. Ez nem azt jelenti, hogy semmit nem tesz, hanem hogy szükségtelenül nem avatkozik az események folyamatába."

Képfaragónak ezt értenie kellene, de õ sem érti. Én értem, de nem vagyok bölcs, mert akkor 10 éve hagynom kellett volna a büdös francba az egészet és nem copatni a családom és magam. Bár ez a 10 év bennem azért maradandó változásokat eszközölt, és úgy látom, nem csak bennem.

Tudjátok mit fogtok még jobban és egyre csak látni! Ömlik a xar mindenhonnan, ahogy dõlnek ki a hullák a szekrényekbõl és mindenhonnan, ahol eddig tárlókapacitása volt ennek a mocskos zsidó bandának. Elmondtam már annyiszor: lehet egyszerûbb lenne felégetni ezt a mocskos világot, mint elkezdeni a "takarítást", na de úgy látom "isten" bexaribb, mint gondoltam. Õ dolga, hisz õ baxta el. Én biztos nem kakaóznék vele ennyit, bár az is igaz, én nem vagyok bexari buzi zsidó "isten".

Tessék egy kis motivációs lecke! Ugyan úgy baromság, ahogy van, mert oda születni kell, no meg belépni a "pártba" és szabadulókõmûves-segédnek, no meg copni, nyalni....és persze szorgos hangyaként építeni rócsildék emberiségellenes szervezetét, de az elvvel nincs nagy baj. Az a baj, hogy a 99%-nál a saját családja is pusztulat.

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DHC2dEu-G88[/movie]

Ha ön nem motivált, akkor biztosan ezek miatt

Mi szükséges ahhoz, hogy egy vállalat életében az elindított változástatásoktól várt eredményeket elérjük? Sok részletre kell odafigyelnünk, de talán a legfontosabb az emberi tényezõ! Az, hogy mennyire motivált valaki a változásra, változtatásra, rengeteg részlettõl függ. A demotiváltság lehetséges rejtett okait összegezte dr. Krasz Katalin munka és szervezeti szakpszichológus.

Az talán teljesen érthetõ, ha valaki veszít valamit a változtatással, negatívan érinti például a pozíciójában, státuszában, munkaköri feladataiban, anyagiakban, munkakörülményeiben. Ilyen esetekben nem, vagy csak nehezen fogja támogatni a változtatást. Vannak azonban olyan okok, amelyek elsõre talán nem olyan evidensek. Íme néhány ezek közül:

1. Hát ezek már megint ellenállnak!

Valószínûleg már mindannyian hallottuk, vagy akár épp mondtuk a következõ mondatok egyikét: „Á, ezt úgysem lehet megváltoztatni, megcsinálni! Minek változtassunk? Semmi értelme! Ennyi idõsen már senki nem változik!” A változások - legyen szó akár egyénrõl, vagy szervezetrõl - gyakori velejárója az ellenállás, vagy az ellenállásnak tûnõ reakció. Mindig vannak olyan munkatársak, akik valamiért negatívan, vagy legalábbis semlegesen, kivárásra játszva viszonyulnak az új dolgokhoz. Lesznek, akik nem fogadják kitörõ lelkesedéssel, nem támogatják már legelejétõl szavakban és tettekben is a változtatásokat. Nem szerencsés azonban, ha negatívan „ellenállásnak” címkézzük a változásra adott reakciót, és nem tekintjük a folyamat természetes velejárójának. Ez ugyanis ellenállásnak tûnõ reakciók félreértelmezéséhez, illetve nem megfelelõ beavatkozásokhoz vezethet.

2. Direkt nem csinálják, amit kellene!

A változásra adott reakciók félreértelmezésének egyik tipikus példája, amikor a változások generálói, ügynökei az „ellenállóknak” címkézett munkatársak viselkedése mögött szándékosságot feltételeznek. „Direkt nem úgy csinálja, ahogyan kellene!”Akár ez az egy mondat is negatív reakciókat, konfliktusokat robbanthat ki az új dolgok hírnökei, katalizátorai és a régi rendszer támogatói között. Pedig a változások aktív, tettekben és szavakban is megnyilvánuló támogatásának hiánya mögött nemcsak az állhat, hogy az egyén nem akar az adott módon cselekedni. Az is közrejátszhat, hogy:
- nem tudja, mit kell tennie;
- tudja, mit kell tennie, de nem tudja, miként lenne rá képes;
- a felettes elvárásai, vagy a csoportnyomás miatt úgy érzi, hogy nem lehet, nem célszerû támogatnia az újat.

3. Miért kell változtatni, ha eddig minden rendben volt?

Sok esetben a dolgozók többsége elégedett a jelenlegi helyzettel, vagy legalábbis megszokta már, így nem értik, hogy miért kell változtatni. A jelenlegi helyzettel való elégedettség nemcsak a dolgozók szubjektív érzése lehet, elõfordulhat, hogy az aktuális vállalati eredmények is alátámasztják ezt. Ebben az esetben még kevésbé látják indokoltnak a munkatársak a jól bevált mûködési mód megváltoztatását, amely eddig fejlõdést és növekedést hozott: ezért nem is motiváltak változtatni, változni.

4. Az, hogy változtatni kell, azt jelenti, hogy minden rossz, amit eddig csináltunk?

Az a csapat, amelyik túlzott lendülettel veti bele magát a változtatásokba, sokszor elfelejti, hogy minden, ami megkérdõjelezi a jelenlegi rendszert, kritizálja, kérdõre vonja azoknak a tudását és hozzáértését, akik az eddigi elvek szerint végezték a munkájukat. Ez érzelmileg nagyon rosszul érintheti a kollégákat, sérülhet az önbecsülésük is – ez pedig gyakran vezet a motiváció, a változtatás támogatásának hiányához.

5. Úgy érzem, hogy egy helyben toporgunk. Hiába a sok erõfeszítés, a túlóra: nincs semmi eredménye!

A változtatási folyamatok rengeteg, akár párhuzamosan elindított pluszfeladatot generálhatnak. Amikor az igyekezet nem hozza azonnal a várt eredményeket, erõfeszítéseink értelmetlennek tûnhetnek, így nehezünkre eshet megtenni a következõ lépéseket a közös cél felé.

A szervezeti, vállalati változások sikere jelentõs részben tehát azon múlik, hogy az emberek szemléletmódja, hozzáállása, viselkedése, szokásai milyen mértékben változnak meg, legyen szó akár egy szoftver, teljesítményértékelési rendszer, vagy a folyamatfejlesztési módszertan bevezetésérõl. Milyen eszközei vannak ilyenkor a változást menedzselõ csapatnak vagy vezetõnek? A Toyota-kata egyike azon módszertanoknak, amelyek nem hagyják figyelmen kívül az egyéni tényezõt. Sõt: nagy hangsúlyt helyez rá, csakúgy, mint a problémák hátterében álló okok alapos megértésére.http://hvg.hu/bra...m_motivalt
4 #11 Posta Imre
- 2016-02-10 09:04
Bemutatták a gyilkos fotóját – a mûsorvezetõ lefagyott

A hasonlóság nem csak neki tûnt fel.

Egy tévés életében nem ritkák a kínos pillanatok – „élõ adás varázsa”, ugye… ezekbõl a momentumokból élnek a jó kis bakiparádék, amiket mi is havonta bemutatunk.

Amit a Crimewatch egyik mûsorvezetõje, Jason Mohammad élt át a minap, azért az a szokottnál is kellemetlenebb.

A BBC bûnügyi mûsorában épp egy gyilkosról beszéltek, akit 18 évre ítéltek egy 89 éves férfi brutális megölése miatt, amikor a háttérben feltûnt a bûnözõ arcképe…

mugshot-jason-kk

Mindenki lefagyott, és valószínûleg mindenki ugyanarra gondolt.
24.p3k.hu/app/uploads/2016/02/mugshot-jason-kk.jpg

De természetesen Jason Mohammad nem gyilkos, csak eléggé hasonlít a képen látható elkövetõre. De hogy legyen még egy érdekes momentum: a mûsorból kiderült, hogy a brutális gyilkost egyébként Lakatos Viktornak hívják.
http://24.hu/elet...lefagyott/
118 #12 keepfargo
- 2016-02-10 10:40
Hidd el, Imre, én tényleg értenék valamit, csak nehéz (itt, vagy akárhol ) elmagyarázni, sokszor még magamnak is. Értem, de nem tudom....ezt, ugye, érted?

(Tudás: 6 alom, kettö nekünk négy a gyerekeknek: a néggyerekes család a kínai hagyomány szerint az ideális mini-világ, és ide vezetik vissza pl., az I-Ching -a Változások Könyve - alapjait is ..)

Vegyük pl. ezt: "semmi sem állandó, csak a változás"
Miért törekszik az ember mégis mindig, mindenhol valami stabilitásra, állandóságra, (mint pl. egy otthon, egy ház ), ha a változás tulajdonképpen maga az élet?
Mi az, ami olyan attraktív egy kacsalábon forgó várban, úszómedencével, feszített vízzel az Adriáról?
Miért nem vonzóbb perspektíva mondjuk a mongol pusztán élni, állandóan új helyen felépítve a jurtát?

Ha pedig rájöttünk, hogy amint Gandhi mondta: "Magad légy az a változás amit látni akarsz a világban" akkor helyben vagyunk: így, ahogy van, nem jó (zsizsikestöl, cigányostól, bünözöstül, és áldozatostul), akkor azt is tudjuk, hogy miért nem adható fel a megtisztuláshoz füzött remény.
Abból pedig lehet filozófiai kérdést csinálni, hogy kell-e a gonosz, a jó kikényszerítéséhez, és hogy a rossz oldal nem más, mint a magam rejtett gyengeségei töményebb formában.
A wu wei-t is értem, mit gondoltok miért nem mentem és löttem le gyurcsótányt már nagyon régen, pedig lett volna kedvem? Pl. azért nem mert akkor nem derülhetett volna ki, milyen naivak is vagyunk/vagytok ha még mind a mai napig vannak emberek akik hisznek neki. (A saját testvérem bedölt pl. a 23 román magyar állampolgársági kérelmének - ez a csótány egyik blöffje volt, ha még emlékeztek)
Igy (is) rájöhettem, hogy még családon belül se lehetsz biztos senkiben és semmiben. Az ember egy rejtély, mert az isteni potencia mellett (ami alatt érthetjük a tudatóceán egy cseppjének azonosságát magával a végtelen potenciállal), ugyancsak megvan bennünk a vagy genetikailag bekódolt, vagy az évezredek során beidegzödött túlélési ösztön, és cselekvési kényszer is.
Én is szeretek tétlenül és vétlenül szemlélödni, van abban (is) valami isteni - ha más nem; a nyugalom. Ugyanakkor azonban az alkotás heve ha elragad, közben nem is annyira, inkább utólag megállapíthatom, hogy az alkotás is isteni minöség. A javítás kényszere pedig abból a félreértésböl fakad, hogy az ember, a kis Isten, majd rendbe tudja tenni a létet maga körül, vagyis tökéletesíteni tudja az élet zajlását. (ld. tökéletes társadalaom, amihez már közelítettünk - állítólag - de sosem értük el)
Az "Ismerd meg önmagad!" intelem segít(het) valamit: nem a külvilágot, de magamat kell megismernem. Akkor aztán rájöhetek, hogy a külvilág nem más mint gondolati-lelki állapotom visszatükrözödése. Ez eddig mondjuk, rendben van, illetve csak volna, mert a teljes visszatükrözödéshez a teljes körülvevö világot ismernem kellene. Meg lehet-e ismerni egy ekkora "objektumot" ? Nem. Akkor?A befelé fordulás egy ugyanilyen végtelen világot tárna fel?
Kintröl befelé haladva tehát hiába tudok akármiröl akármennyit, ha nem tudom, hogy az mind nem érdekes, mert az érdekes az, hogy én mit kezdek vele. Tehát arról lenne szó, hogy napi életünket, világunkat minden nap újra kell alkotni, gondolatilag újramodellezni, átélni, visszaigazolni stb.? Ha így van, nem vagyunk jó helyzetben. (Jobb helyzetben lehetnénk ha úgy tudnánk élni, mint a madár, aki reggel, amikor még azt sem tudja, aznap mit fog enni, már boldog énekkel köszönti ezt a napot is,...rábízva magát a mindenség jóindulatú lehetöség-potenciáljára)

Vajon jobb helyzetben van-e a nemzetközi zsidó, aki a külvilág megismerésében (és ezzel irányításában is ) elöl jár? (mert tanulékony, nyugtalan, uralkodnivágyó, stb.)
Ahogy én látom, nekik egy bajuk van: mindent meg tudnak tanulni/ismerni és mindenen tudnak uralkodni (ha megbújva is, a pénzen keresztül) de egészében véve ez mind nem sokat ér, mert lám, magukon ök sem tudnak uralkodni (vagy egymáson sem nagyon). Tehát nem alkalmasak a világuralomra, amit már elérni látszanak.

Vegyük a másik oldalt: az állandóságot. Mi az, ami állandó? A semmi. (de az nagyon!)

Nirvánának is nevezték már. Én magamnak úgy jelenítem meg, mint a végtelen világürt, amelyben van egy jóindulatú, majdnem derüs, minden-mindegy hangulat. Ez az, amihez képest vagyunk, mert ez, ugye, nincs....
Pedig van, csak nem gondolunk utána. Ez a nagy semmi a mi békénk, nyugalmunk, istenünk, ha kell, mert hozzá képest van minden. Ha valamit meg szeretnénk szüntetni - például az emberi szenvedést - akkor csak erre kell gondolni, ebbe eljutni, ebben tartózkodni amennyiben ez lehetséges.
Az a gyanúm, ill. tapasztalatom, hogy ezt a Nirvánába, vagy az én végtelen, jóindulatú világürömbe való eljutást (üröm, vagy öröm) a legkevésbé az tudja megélni, akinek a materiális, földi élet a csúcs; az állandó nyüzsgés, érvényesülés, harácsolás, karrier, vagyongyüjtés, dominancia mások felett stb. aminek iskolapéldája a zsizsik. (de a kínaiak sincsenek messze ettöl az "ideáltól" - csak náluk begyürüzik a Tao és a Chan korábbi kisértése, amelynek mesterei ki tudtak szállni a mókuskerékböl)
A legmesszebbre talán a tibetiek jutottak - úgy mint népcsoport - ebben a kiszállni a buliból-törekvéssel, és majd meglátja aki hosszú életü lesz, hogy sikerül-e nekik akarva-akaratlan megfordítani a kinai kerék forgási irányát, ami egyelöre maga alá gyürte öket.

Na most itt úgy néz ki, minta elkalandoztam volna Ázsiába, de hopp, már itt is vagyok; mondjuk, a Pilisben. Mi itt kotorászhatunk, az öseink irányába, lehet, hogy megtaláljuk az östudást - nincs kizárva. Viszont abban benne kell(ene) legyen a jurta, amit elbontunk, majd megyünk vele kicsit arrébb, egyfajta nomád; mindenhol jó, de legjobb; sehol - felfogása az életnek.

Értitek vagy én nem értem?
4 #13 Posta Imre
- 2016-02-10 11:13
Képfaragó, az elsõ szabály, hogy nincs szabály. Második,: ne faragj képet magadnak..magadról, se más ideákról, így "istenrõl", vagy a róla alkotott képrõl sem!
Harmadik, egyben az elsõ szabály: 0=1.
A változás = maradandóság. Mindez illúzió. Semmi nem "változik" és mégis úgy tûnik, de csak ha felületesen érzékelsz. Az érzékszervek becsaphatóak, az "idõ" ciklikus, a tér egy magatartás - és megtartásforma. Bármikor lehet deformálni.

De egyszerûsítsünk. Mi is az ember? Mert nem ki, de be! Mi egy idea vagyunk, s egyénenként ide állunk saját elképzeléseinknek, melyet e tér-idõben programként diktáltak. De van aki ennél több, mert nem mi! Az ember egy forma, amit tarta-lommal, vagy mi-nõséggel telítve kapod a KI-t. Vagyis, te magad vagy a gép és te vagy az alapanyag, mellyel a "gép" dolgozik. All inclusive!

Nos, ennyi évek óta világos lehet, hogy senkit nem lehet és nem is kell "megváltoztatni", de magadon mindenképpen dolgozol, ha a karod, ha a lábod! Magodhoz képest igazodsz, a többiek is, meg az erõsebb "nullponti energiákhoz". Keresve a stabilitást, kibillennek, néha fel is borulnak. Van, kinek nem változnia kell, nem azért van itt. Hozzá igazodni! A világítótorony a hullámzó habokban igen hasznos jószág.

Erre talán emlékszel még!

A hadihajó és a világítótorony


Az éjszaka legsötétebb szakaszában a kapitány óvatosan kormányozza a hadihajót a ködlepte vízen. Összehúzott szemmel kémleli a párás sötétséget, fürkészi a látótávolságon kívül leselkedõ veszélyeket. A legrosszabb sejtelmei válnak valóra, amikor elõttük erõs fény villan fel a láthatáron.
A katasztrófát elkerülendõ, sietve rádióüzenetet küld a közeledõ hajónak:
Itt Jeremiah Smith kapitány beszél! - recseg a hangja a rádión keresztül. - Kérem, térjen ki tíz fokot délre. Vége.
A kapitány csodálkozására az elmosódott alakzat nem mozdul. Ehelyett a rádión a következõ válasz érkezik:
- Smith kapitány, itt Thomas Johnson közlegény. Kérem, térjen ki tíz fokot északra. Vége.
Az üzenet arcátlanságán megdöbbenve a kapitány beleordít a rádióba:
- Johnson közlegény, itt Smith kapitány, és megparancsolom, hogy azonnal térjen ki tíz fokot délre. Vége.
A fény ezúttal sem moccan.
- Minden tiszteletem ellenére, Smith kapitány - hallatszik a közlegény hangja - én parancsolom önnek, hogy azonnal térjen ki tíz fokot északra. Vége.
A kapitány, felháborodva és frusztráltan amiatt, hogy ez a pimasz tengerész veszélyezteti legénységének és utasainak életét, ráförmed a rádión keresztül:
- Johnson közlegény, ezért a tettéért hadbíróság elé kerülhet! Utoljára parancsolom az Egyesült Államok kormánya nevében, hogy térjen ki tíz fokot délre! Hadihajó vagyok!
A közlegény végsõ válasza hidegzuhanyként éri:
- Smith kapitány! Még egyszer, én parancsolom teljes tisztelettel, hogy térjen ki tíz fokot északra! Világítótorony vagyok!
Alkalmazás:
Sokan közülünk csekély tiszteletet tanúsítanak a hatóságok iránt a mai világban. Úgy teszünk, mintha a szabályokat meg lehetne vagy meg kellene változtatni, hogy megfeleljenek saját szükségleteinknek és kívánságainknak. A reklámok noszogatnak minket: „Tedd azt, amit jónak látsz!" Ám a valóságban nem mindig cselekedhetünk kívánságaink szerint. Nekünk egy magasabb mércéhez kell igazítanunk az életünket, egy felsõbb tekintélyhez: Isten Igéjéhez.
Isten igazsága olyan, mint a világítótorony. Nem fog megváltozni, hogy alkalmazkodjon hozzánk. Nekünk kell megváltoznunk, hogy életünk Istennek tetszõ legyen.
Jézus is olyan, mint egy világítótorony. A Biblia azt tanítja, hogy „Jézus Krisztus tegnap, ma és mindörökké ugyanaz" (Zsid 13,8). Õ mindig elérhetõ számunkra. Õ teljes mértékben megbízható. Nekünk, keresztyéneknek, életünket az õ akaratához kell igazítanunk. Ha õ azt kéri, hogy változtassuk meg életünk irányát, nekünk feltétlenül engedelmeskednünk kell. Tulajdonképpen errõl szól a tanítványság.http://velunkazis...3%B3torony

Nem változni vagyunk itt! Dönteni!s_hihi
118 #14 keepfargo
- 2016-02-10 11:36
Imre, a vallás: mankó. Meg lehet tanulni használni, járni is lehet vele, de mi lenne, ha nélküle tanulnánk meg járni? Nem lenne-e szabadabb, gyorsabb, energikusabb a járásunk?

A zen mester mit is modnott a tanítványnak: " Ha utadban járván Buddhával találkozol, öld meg!" ( Értsd: mert amig megvan, nem állsz a magad lábán...)

Nekem nem személy szerint Jézussal van bajom, hanem a rárakott függellékekkel (Saul, a zsinatok, a pápák, a Vatikán) Ez már soha tiszta ügy nem lesz. (Ld. Jujdejó-kereszténység)
Jézus zsidó volt! Ezt állítják a zsidók. Pártus volt! állítja Badinyi Jós történészünk.
Lehet hogy zsidó apától (Heródes elsö fia) és pártus anyától származott (Villás Béla elképzelése), de galileai(pártus) nevelést kapott, valamint esszénust, végül indiait...Kashmírban?
Túl sok a bizonytalan legenda, így nem látjuk a fától az erdöt; a sok mesétöl a mese hösét.

A jézusi elképzelés ellen nincs kifogásom, csak a Jézust elképzelök nagy tömegével szemben van. (Mindamellett, Jézus érzelmi alapon segít, akinek segít, ellentétben mondjuk Buddhával, aki sokkal inkább értelmi alapon. Na most hogy kinek-kinek mi a jó, azt nem én döntöm el. Azt viszont eldönthetem, hogy nekem mi a jó. Nem hinni akarok; inkább tudni szeretnék.)
4 #15 Posta Imre
- 2016-02-10 12:03
Képfaragó, a jézuskás részt akár törölheted is. Ha meglátod (nem fogod) meg is ölheted, vagy ölelheted, majd eldöntöd.

Fajság van. Forma és ennek fodí-tothja az amorf, ami elfajzás. Jól ki van ez találva, nincs véle dógunk. A formát õrizni, hogy a tartalom érlelõdjön, örlelõdjön.

Itt ember-tanoda van, nem csapatépítõ sikerkurzus. Magyarul: vakok, gyengén látók és siketek intézete.
139 #16 jozsef toth
- 2016-02-10 13:18
keepfargo es Imre !
Ha esetleg en is csatlakozhatok ehez a beszelgeteshez.
Hogy istenek vagy mas nevvel ellatott foldon kivuli hozott bennumket a foldi vilagra ,szamomra teljessen mindegy!
Mert a mindennapi eletemert nekem kell kemenyen megdolgozni.!
Az viszont mar millioszor belett bizonyitva ,hogy amit embernek nevezett irka firkaszok ,bibliat es mast irtak az SANTIT!!
Tehat amit embertol szarmazik az mind elferditett .Vagy hazugsag,vagy csak mese .Mindegy milyen idobe irtak!
Latjuk es erezzuk minden nap ,hogy ma is a foldon mindenhol csak a hazugsagra epul ,a politika es a vele parhuzamos vezetesi modszer!

A valosagba meg eddig semelyik foldon kivuli nem segitett azon ,hogy az eddigi borzalmak tobbet ne ismetlodjanek meg!
Szoval lehet ezt csurni csavarni ,de minek!
Aki a szitan nemlat at ,az lenyen az o baja!
118 #17 keepfargo
- 2016-02-10 18:39
imre
"józsi"
van benne valami, tehát a kamu is érthetöbb, ha az érzékszerveink is hiányos képet adnak a külvilágról majd azután ezzel a tökéletlen képpel labdázunk az ú.n. tudatban, ami a buddhista felfogásban lényegében egy további - jóllehet bonyolultabb mechanizmusú - érzekelö csupán.
Ilyen körülmények között az ember gondolja meg kétszer is, mit mond, ír, követ, diktál söt kíván vagy álmodik...

A képfaragásról pedig elárulhatom nektek - haverok közt vagyunk - hogy többször éreztem zsákutcának, mint valahova vezetö ösvénynek - ezt is. Csak ugye volt egy nem fajtársam hanem lelki v. szellemi elödöm, aki azt mondta hogy az ember célja: jelet hagyni. (Lehet, hogy én értelmeztem rosszul a jelhagyás mikéntjét és gyereket kellett volna nemzeni (nemesebb dolognak tünik, így utólag), semmint élettelen jelképeket vagy torzképeket hagyni az ún. utókorra.
A genetikailag kódolt jel aztán megy tovább a gyermekben, majd ö magasabb tudatszintre jut, ha tud. A Tudor-ház elönyben?? :) Nem tudni...
Mondjuk, nem lenne rossz, ha a mag népe maga megtalálná a módját a mag szaporításának, nehogy kihaljunk...ennyit a genetikáról.

Legyetek jók, mag-am is ebben járok. (Egyik fiam svéd(et játszik) a másik fél-székely; az egyik szemem sír, a másik meg üveg...izé; nevet :) ), de azért megyünk tovább a lenni (nem lenini) úton..
.
Lenini, vagy nem lenni, kérdezte Shakespeare, de biztos elírták a ferdítésben...
150 #18 Turul40
- 2016-02-10 20:17
Az univerzum tudati rendezõdése állandó, folyamatos, folyamatosan állandó, és változó is egyben, de a fõ csapásirány ugyanaz, melynek mi magunk mindenképp a részei vagyunk! Vagy esetlegesen valaki kívülállónak érzi magát? Tehát ez a "történet" nem tud másképp lenni, ahogy a káposzta levele sem fog másképp nõni. Ezt nevezhetjük akár istennek is ha úgy esik jól, de ami írva vagyon vallásról a bilikben, melyek borulása is tervezett, az nem egy megbízható forrása a valóságnak Imi, de Te ezt legalább olyan jól tudod mint én.
4 #19 Posta Imre
- 2016-02-11 13:45
Józsi, fel is kértelek, vagy nem? De! Minden sántít és mindenki, még a sánta Mária is. Semmi nem az, aminek sántít!

Turul, nem tudom!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.29 másodperc
4,066,703 egyedi látogató