Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nemzetbiztonsági bizottság: szó nincs arról, hogy nõtt volna a terrorfenyegetettség

BelföldSõt, csökkent! Mivel a terrort a tittkosszolgálatok szervezik, így elõre kiszámítható. Õk csak tudják.
Ezt mondta legalábbis Molnár Zsolt, a bizottság MSZP-s elnöke, miután a testület tagjai zárt ülésen tájékozódtak a felerõsödõ illegális bevándorlásról és a terrorveszélyrõl. Németh Szilárd fideszes alelnök szerint igenis van terrorfenyegetettség, amire az angol iskolát ért bombafenyegetéseket hozta fel példának.

Magyarország terrorfenyegetettségérõl és a déli határokon ismét erõsödõ illegális bevándorlásról is tájékozódott keddi zárt ülésén az Országgyûlés nemzetbiztonsági bizottsága.

Az ülés után a sajtónak nyilatkozva Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke és a többi ellenzéki képviselõ egybehangzóan arról számolt be: nincs arra vonatkozó információ, hogy konkrétan, érdemben nõtt volna Magyarország terrorfenyegetettsége. Ezzel együtt azt is elmondták: Magyarország déli határszakaszán valóban ismét több illegális migráns jelent meg.

Németh Szilárd, a bizottság fideszes alelnöke azt hangsúlyozta: az illegális migráció és a terrorveszélyhelyzet kezelésében Európában nincs meg a szükséges összefogás, miközben a szakma arra figyelmeztet, hogy növekvõ terrorveszélyhelyzettel kell szembenézni. Ez alól Magyarország sem kivétel - emelte ki a kormánypárti politikus, példaként említve a budapesti angol iskolát ért fenyegetéseket.Link

Hozzászólások

236 #1 Vazul
- 2016-02-09 20:11
Mekkora egy f@szfej ez a németh szilárd, a budapesti angol iskolát hozza fel, ami a nagy hûhó semmiért tipikus esete volt, de egyébként ha találnának is bárhol bármit, az azért lenne, mert a titkosszolgálat helyezi oda. Nemrégiben ezen az oldalon volt egy bennfentes korábbi írása, hogy bomba üzlet a tûzszerész szakma és a szórakozó stb. helyek biztosítása, mert saját maguk elhelyeznek valahol egy bombát, azt mindenki be fog sz@rni és nagy összeget fizetnek az ügyfelek. Nagyban ugyanígy megy, támogatják a terrortörvényt, ami elmondásuk szerint annak a terrornak a kiküszöbölésére épül, amit az izraeli és amerikai titkosszolgálat CIA-Mossad idéz elõ, melyekrõl 2014 nyarán azt mondta Lézer János, szorosabban együtt kell dolgozni!

Földi László is jófej volt pár hete Bayer Zsolt Mélymagyar c. mûsorában. Kiemelte, hogy a liberálisok támogatják a bevándorlást, ezért Magyarországnak az orthodox zsidókkal kell minél szorosabb együttmûködésre törekedni, mert azok bevándorlás ellenesek, és ez lesz nekünk a tuti. Nem keletebbre lévõ államokkal, vagy Iránnal, hanem az izraeli orthodox zsidókkal.

Amikor én általánosba jártam hány bombariadó volt, mert valaki cigány-zsidó nem akart témazárót írni. De hogy ilyen érvvel jöjjön elõ a Kormány...ez kész, a legalja, mintha valami Monty Python abszurd humorú filmbe csöppentem volna...
4 #2 Posta Imre
- 2016-02-10 08:48
Vazul, ne aggódj, meg lesz oldva!

A biztonság kérdése nem lehet alku tárgya
Kósa Lajos: Európában alkalmazott megoldásokat utasít el az ellenzék

A magyar emberek biztonságának garantálása ma a legfontosabb kérdés, ez nem lehet alku tárgya – jelentette ki lapunknak Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetõje. A politikus elmondta, hogy a képviselõcsoport ma kezdõdõ kihelyezett ülésén megvitatják, milyen törvényi változtatásokra lehet szükség a terrorveszély kapcsán, ha az alaptörvény módosításának nem lesz kétharmados támogatottsága. A közoktatási viták kapcsán úgy fogalmazott, a Fidesznek az a legfontosabb, hogy ebben a tusakodásban ne vesszenek el a gyerekek érdekei. http://magyaridok...ya-367222/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.37 másodperc
3,408,814 egyedi látogató