Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Posta Imre elítélve

Gondolatok

Hozzászólások

44 #1 LOVAGINA
- 2016-02-23 14:41
106.925 Ft. Szét szedném, mint Márkus a fotelt, hogy mi került ennyibe?- Fõleg a 25 Ft érdekelne!
No meg az, hogy mitõl tartanak? A kérdésektõl vagy a válaszoktól ( ha tárgyalásra került volna...).

Ezt így is lehet?
21 #2 multifilter
- 2016-02-23 15:26
Hát, ez a kneszetes bíróság! K'ormány viktor, és Balog ratyi ellen igazságosabbnak tûnne ez az "ítélet".
4 #3 Posta Imre
- 2016-02-23 15:41
Lovagina, ez lehetett a picológiai szakértetésem díja. Ugye szép, kerek mondatok, értékelés, indoklás? Szóval összejön az a milla két héten belül büntetésnek, bár nagyobb büntetés, mint ezt a mocskos bandát és ezt a szájtáti zombi magyarságot elviselni nem hiszem, hogy lehet még.
83 #4 Sbert
- 2016-02-23 15:45
Imrém?!
Ím, rém. eme remeke-múúúnnak hazudott valamicske...
Jól vagy:, vagy csak Gerry mögé bújva hajbókólósz?s_hee
Hasonlót hányat majd a postásom, minap
-Trágyalást mellõzve-
lassan fõ kéne álljunk, mi is, a szerintük! sark-?-táblákra, míg elnem olvad... nem?s_olvas
272 #5 Kameleon
- 2016-02-23 15:59

Dátum: 2013. május 16. 11:17
Tárgy: A "magyar állam" nem jogképes! Feljelentés!

http://www.magyar...c_start=60

Magyarország kormánya valójában egy bejegyzett cég:
http://www.magyar...;c_start=0

m.cdn.blog.hu/jo/jogossagot/image/Magyarorsz%C3%A1g_Zrt_%C3%A9rt%C3%A9kpap%C3%ADr-t%C3%B6rv%C3%A9ny-1933.jpg

m.cdn.blog.hu/jo/jogossagot/image/MO_mint%20USA%20c%C3%A9g%20Ford%C3%ADt%C3%B3val.jpg

m.cdn.blog.hu/jo/jogossagot/image/Magyarorsz%C3%A1g-mint%C3%89rt%C3%A9kpap%C3%ADr.jpg

m.cdn.blog.hu/jo/jogossagot/image/Magyarorsz%C3%A1g_%C3%A9rt%C3%A9kes%C3%ADt%C3%A9se1.jpg

http://www.sec.go...Cbr+%2F%3EMagyarország nevû állam, jogilag nem létezik! Orosházi a bíróságon


[movie=youtube]n3fWEnuBA-U[/movie][movie=youtube]_vogvWwG-wU[/movie]Tisztelt Esküdtszék!

Alapvetésként, egyben tényként rögzíteni kívánom, hogy a Magyar Köztársaság mellett létezik egy másik "állam" is. Mégpedig a kétharmados többségnek és annak ellenzékének hazudott, magyarnak nevezett politikai "elit" által létrehozott, a magyar állam joga szerint közjogilag ÉRVÉNYTELEN Alaptörvénnyel mûködtetett, terület és legfõbb államhatalmi szervezet nélküli Magyarország nevû DIKTATÚRA, amely NEM a MAGYAR ÁLLAM!!! Folytatás: http://magyarnemz...c_start=10

magyarnemzetikormany.com/pi-klub/images/news/magyareskudszekibirosagader.jpg


Juszt László: Magyarországnak hat éve nincsen miniszterelnöke

Lehet vadul hangzik amit mondok, de a miniszterelnököt nem arról lehet megismerni, hogy ez van a névkártyájára írva, hanem arról, hogy az országért dolgozik, s esküje szerint cselekedeteit az ország érdekei szabják meg. Márpedig arról, aki a "MINISZTERELNÖK" feliratú irodában ma tevékenykedik arról ez a legnagyobb jóindulattal sem állítható.

Esküjében azt állította:

"Az Alkotmányt megtartom és megtartatom." Hol van az az Alkotmány?

Arra is esküdött: "Miniszterelnöki feladataimat lelkiismeretesen elvégzem."Hogyan egyeztetheti össze a lelkiismeretével, hogy több százezer ember nyugdíjra összespórolt 3.000.000.000.000 milliárd forintját elszórta - például - üres stadionokra?

Hogyan egyeztetheti össze a lelkiismeretével, hogy több ezer kisembertõl, trafikostól elvette a megélhetést Hogyan egyeztetheti össze a lelkiismeretével, hogy több százezer családot szakított szét - külföldre kényszerítve az ifjakat a megélhetésért, s magukra hagyatva az idõseket itthon?

Hogyan egyeztetheti össze a lelkiismeretével, - és a miniszterelnöki esküjével, amelyben azt ígérte, hogy minden magyarért dolgozik, - hogy miközben az õ lánya évi 15 millióért tanul Svájcban, aközben 500.000 gyereknek idehaza nem jut elég ennivaló?

Hogyan fér össze a lelkiismerettel, hogy az ország államadóssága 2010-ben 19 ezer milliárd volt. Ma 24 ezer milliárd.

Nem kell nagy fantázia ahhoz, hogy elképzeljük 20 év múlva Orbán Ráhel a Magyar Idegenforgalom teljhatalmú úrnõje, férje az addígra kigolyózott Garancsi utódaként a legnagyobb építési vállalat tulajdonosa lesz.

A fociban oly sikertelen Orbán Gáspár megkapja a teljes magyar sport - inlcusive a MOB - vezetését és persze tulajdonba az infrastruktúrát.

A következõ Orbán-lány, ha az orvosi pálya érdekli, akkor az EKSZ elnöke és tulajdonosa - Elit Kórházak Szövetsége - lesz.

Matolcsynak sem jósolok nagy jövõt, ha a következõ Orbán gyerek a bankszakma iránt érdeklõdik.
És kizárt dolog, hogy egy ilyen kiterjedt familiában ne lenne valaki, akit igazán érdekel a mûvészet. Különös tekintettel a festészetre.

S akkor még nem ejtettünk egyetlen szót sem a mellékágakról, a Vitézy-ekrõl, a két Orbán testvérrõl, s azok leszármazottairól.

Ígí tehát nem merész a következtetés Orbán nem országot vezet, hanem dinasztiát alapít és épít. Rokonokkal, - mos tmár másodgenerációs ifjakkal - foglalja el az állami vagyont és a pozíciókat.

Orbán Viktor tehát nem miniszterelnök, hanem dinasztiépítõ. Õt nem az ország és a magyarok sorsa érdekli csak a család gyarapodása.
http://sztarklikk...ke/244784#

MATT!!!
8 #6 miskolcilaci
- 2016-02-23 17:34
Tárgyalás nélkül... fellebbezésnek nincs helye.
Mi ez a trágya agyalás? Csak nem vagytok besz@rva?
99 #7 MORMOTA1968
- 2016-02-23 19:04
Ez csak egy újabb példája, annak a ténynek a nyílt beismerése, hogy a Magyarországnak nevezett föld teljes egészében zsidó gyarmat, zsidók által kisajátított és megszállt föld, mert ha itt valóban egy magyar nemzeti kormány kormányozna, minden zsidónak, cigánynak kuss volna a neve. De az a büdös nagy helyzet, hogy 1876-tól kezdve, mikor ez a minden nép felé hálátlan féreg banda megkapta az oly régóta áhított állampolgárságot Európa szerte, azonnal megkezdték a szokásos aknamunkájukat, a stratégiai fontosságú pozíciók, posztok elfoglalását, vagy azokba szolgalelkû csicska gójok elhelyezését. Történelmi tények bizonyítják szóban és fizikálisan elkövetett népirtásaikat a befogadó népekkel szemben, amiket letagadni nem lehet. Ezek gránit keménységû, szikla szilárd tények. Olvasva a btk-ban a hazaárulásról szóló törvényt nem tudom, hogy sírjak vagy kínomban inkább már nevesek. Én mindig úgy képzeltem el, hogy a hazaárulásért minden esetben halálbüntetés jár, itt meg néhány évekrõl, 15 évrõl, esetleg életfogytiglanról írnak. Ez ugye vicc akar lenni? Ezek a büdös, mocskos, gyökér férgek POFÁZNAK törvénykezésrõl, büntetésrõl? EZEK! Hány százezer ember életének tönkretételérõl, haláláról, családirtásokról tehetnek ezek közvetve vagy közvetlenül? Tönkre tették az egészségügyet, hány ember pusztult ebbe bele és hány ember fog még, amíg még õk vannak hatalmon? Beszéljünk az etnikai tisztogatásokról, amit a cigányság, óhéberek segítségével hajtanak végre. USZÍTÁS! A fejükön verném szét a talmudjukat, ha nem olvassák végig, jó hangosan, nyilvánosan, az egész világ elõtt!!! Tele van a
nemzsidó népek, emberek elleni uszítással! A gójokat
szabadon meg lehet gyilkolni, ki lehet uzsorázni, rabolni,
minden nép földje a zsidókat illeti, minden természeti kincs a Földön a zsidókat illeti! Imre! Én azért a helyedben már ha jelen voltál a tárgyaláson, nem tudom, azért csak oda ba@tam volna nekik legalább szóban, hogy milyen jogon mernek uszítással vádolni téged, mikor az õ fajtájuk már 3000 éve ezt csinálja, történelmileg bizonyítható, hogy sok százezer embert,
fõleg keresztényeket gyilkoltak le a legszadistább módszerekkel és hogy az õ tanítványaik a babilóniai judeo keresztény vatikáni egyház és a szent inkvizíció,
amit szintén zsidók intéztek, tömegmészárlást rendeztek világszerte. Európában, a teljes amerikai kontinensen 300 millió indiánt irtottak ki, Ausztráliában,
Indiában, Kínában, folytassam még?! Õk pofáznak uszításról!!! Fel tudok sorolni a közeli történelembõl olyan zsidók által végrehajtott uszításokat, amiket hallva se köpni, se nyelni nem tudnának! 1918-19. Zsidók Magyarország külföldi erõk általi megszállását kérik. Elsõ és második világháború. Amerikai zsidó író a németek teljes kiirtásának, sterilizálásának tervérõl. Ez a második világháború elõtt volt. Az akkori Rothschild Németország zsidó átvételérõl beszél és a német nép szétszórásáról Európa más országaiba. Oroszország. Az oroszok kiirtására szólítják fel a zsidókat. Na jó hagyjuk! Szétba@ az ideg!!! s_ezt-ni s_durr s_ratata
99 #8 MORMOTA1968
- 2016-02-23 19:27
Tegnap néztem ennek a Földi Lászlónak, (biztonságpolitikai szakértõ) a megnyilatkozását a migráns témával kapcsolatban. Azt mondja, hogy Magyarországon is be kellene vezetni az USA-ban használt patrióta törvényt. NA ENNÉL A RÉSZNÉL MÁR KÉSZ VOLTAM! Szóval erre megy ki a játék, de hiszen tudjuk! Párizsihoz hasonló moszatos, ciás álmerényletek, nehogy mán biztonságban érezze magát a jónép! Aztán végre fel lehet tölteni az üres stadionokat, filmstúdiónak álcázott koncentrációs táborokat hõzöngõ magyar terroristákkal! Mert ugye a palesztinok példáját látva, a hazáját a megszállóktól védõ hazafiak egytõl-egyik terroristának minõsülnek, de csak a megszállók szemszögébõl. Mondja már meg valaki, hogyan lehet kazettás bombát beszerezni, kitõl izraeli repülõk felrobbantására? Ja, hogy Izraelbõl, esetleg az USA-ból! És sokba kerül a beszerzése? Ez
egy kur@a, kiba@ott vicc! Még vállról indítható rakétát se tudnánk beszerezni, nem hogy kazettás bombát. Akiknek elküldted ezt az elektronikus levelet egytõl -egyig zsidó irányítású, mert ugye mint fentebb már írtam, elõször mindig a stratégiai fontosságú posztokat, pozíciókat foglalják el. De ezeket is már mind tudjuk. Amit Ukrajnában csináltatok zsidók azt minek neveznétek? Az nem uszítás volt? Két testvérnép egymásra uszítása. Vagy Irak, Afganisztán, Szíria? Aaron Russo zsidó filmrendezõ sokat tudna errõl mesélni, mesélt is róla, mielõtt ki nyírattátok. De Benjamin Freedman is beszélt az uszításaitokról. Példa van dögivel, akár zsidó emberek igazmondásából is.
236 #9 Vazul
- 2016-02-23 19:47
...ahhoz képest, hogy szólás és sajtószabadság van! Nagyon felháborodtam a hír olvasásán és hogy Imrének milliós nagyságrenben kell fieznie.

Korábban olvastam, hogy voltak itt az oldalon adománygyûjtések egyes nehéz sorsú honfitársunknak Imre jóvoltából, amivel sikerült egyik-másik ember kilátástalan helyzetét rendezni.

Most úgy gondolom, aki bármennyivel is hozzát tud járulni, annak most Imrének kéne segítenie, és szerintem erre nagyon nagy szükség lenne és Imrének is jól esne. Ezt az egész oldalt értünk, magyarokért mûködteti, értünk küzd és feszegti a határokat. Azt, hogy megtanultam látni és gondolkodni, eligazodni a sok dezinformáció közt, Imre cikkeinek és közléseinek tekinthetem.

Arra szeretném Imrét kérni, hogy tegye közzé a számlaszámát, Swift kódját, mert lehetõségeimhez mérten, de szeretnék segíteni és reménykedem, hogy más is, és minél többen.
56 #10 Galagonya
- 2016-02-23 20:44
Ezek a nem emberek nagyon félnek tõled. Hol vannak az igaz magyar harcosok???
75 #11 talpi
- 2016-02-23 20:45
Nem kell annyira magasra "szárnyalni". Vannak alsóbb rendû hivatalok is, akik, nevetséges, de egymással versengve enyelegnek a tisztes embert besározni szándékozóval. Nos, van, mikor lyukra futnak ezzel a nagy igyekezettel, s a sározni szándékozóval egy helyzetbe kerülnek, hiába, nem nagyon akar válni, szar a májtól. Mit is várunk akkor, ? saját magunk intézzük? Na igen, egy makarenkói mindíg jól jön. Csak ki az élettõl, ki Istentõl, ki pedig a "kocsmában" kapja. Egyik sem lesz kellemes, fõleg miután a "hivatal" szarban hagyja a felbujtót.
236 #12 Vazul
- 2016-02-23 21:26
Köszönöm Csaba, ide is átmásolom:

Számlaszám:11773425-60624880-00000000 BIC / SWIFT KÓD: OTPVHUHB
- IBAN:HU18 1177 3425 6062 4880 0000 0000


Ez az 1 millió Ft annyi, mint 334 ember elõfizetése, hogy egy hónapig járassa pl. a Magyar Nemzet nevezetû újságot.

Viszont Imre sokkal tudatosabban válogatja össze a híreket, mint a Magyar Nemzet, vagy más napilap azokból, amit az MTI-tõl átvesznek, és akkor még a kommentekrõl, véleményekrõl, Imre írásairól nem is beszéltem.

Sokan tájékozódnak itt úgy, hogy ellentétben velem, még nem regisztráltak. Minimális segítséggel pár száz ember le tudná venni Imre és családja válláról ezt a terhet. Szóval tényleg csak arra tudok bíztatni mindenkit, ha teheti segítsen.
173 #13 vidia
- 2016-02-23 21:39
Te mit teszel? Én ezt! > http://szemem.blo...
... a megértését követõen, ha van mirõl még beszélnünk, akkor indokolja meg kérem szépen. /akiknek szól a nyilatkozat/
69 #14 Szalonna
- 2016-02-23 23:40
www.kepfeltoltes.hu/160224/vlcsnap-2016-02-24-00h36m30s940_www.kepfeltoltes.hu_.png

www.kepfeltoltes.hu/160224/vlcsnap-2016-02-24-00h34m51s116_www.kepfeltoltes.hu_.png

Imre már készül. s_buli
8 #15 miskolcilaci
- 2016-02-24 05:28
kepfeltoltes.hu/160224/12742393_527371737431468_7372975690569637416_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/160222/ak-47_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
4 #16 Posta Imre
- 2016-02-24 08:00
Na mi legyen? Követeljek "tárgylást"? Gyüttök?
69 #17 Szalonna
- 2016-02-24 08:38
Megadnák az ahhoz való jogot? Ez az egész koncepciós per...
37 #18 HER
- 2016-02-24 08:43
Szerintem igen, sajnos nem tudok ott lenni! Bár csak tudnék!
37 #19 HER
- 2016-02-24 08:47
Most kéne a többiekkel (akik úgyszíntén álldozatai a rendszernek) összefogni és leteperni a remdszert

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.36 másodperc
4,702,121 egyedi látogató