Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Posta Imre elítélve

Gondolatok

Hozzászólások

12 #20 spartakusz
- 2016-02-24 08:58
Imre mit mondjak írjak - gyõztünk!?

Kitörölhetem vele a seggem! Be krepált a vétkes - nem mert lecsukni - csak felfüggesztetett adott meg pénz büntetést!
merem állítani, hogy én - még ilyen súlyos betegen is össze toboroztam volna elegendõ hazafit akik megfingatták volna õket! De ezt õk is tudják! Ezért addig a pontig nem mert el menni! Ez csak sakkban tartás - sakkban tarja az a bõsz indulatot düht és mérge TÖMEGET - ami már sokunkban felgyülemlik! tekintet NÉLKÜL PÁRT ÉS NÉP HOVATARTOZÁS NÉLKÜL!

EGYETÉRTEK - ÉS EGY-ÉRT-EL-MÛ - azok hozzá szólása akik ennek hangot is adnak különösen alapos MORMOTA VALÓSÁGA!

Emlékezzetek leírtam idézem magom:
"...Álláspontja szerint a támadott bírói döntés azért sérti a tisztességes eljáráshoz való jogot, valamint a jogállamiság és a jogbiztonság követelményét mert az ügy alapvetõ jelentõségû tényállási elemére a bíróság - a vonatkozó kúrai ítélkezési gyakorlattal ellentétesen - nem engedett bizonyítást vezetni, figyelemmel a szakértõ meghallgatásának mellõzésére.Álláspontja szerint a támadott bírósági döntés fellebbezhetetlensége a jogorvoslati joga sérelmét is eredményezi. ..."

és ezt direkt csinálja -

JÓ-JÓ DE MIT LEHET TENNI - mert hiába való igyekezet - a további hóhérhoz való fordulás...
Ezért egy felhívással fordul a SPARTAKUSZ MOZGALOM MINDENKIHEZ - mivel a legkisebb pénz az 5. f. - ezzel is sokat csalnak megjegyzem - gyûjtést szervezek - 5 ft-ként gyûjtsük össze a pénz büntetést mert nem IMRÉT BÜNTETTE DIKTATÚRA DESPOTA HATALMÁVAL HA NEM A MAGYAR NÉPET - HELYESEBBEN A KÁRPÁTMEDENCE BELSÕ ORSZÁGAINAK NÉPÉT!

TISZTELETTEL
ID. Kiss László
ui. AZ ÖTLET ERDÉLY ADTA A VALÓDI MAGYAROK AKIK TUDNAK...BANIBAN MEG IS VALÓSÍTOTTÁK - HÁT MUNKÁRA FEL BECSAPOTTAK RABSZOLGÁK BIZONYÍTSUK BE A MOCSOK FÉREGNEK SZELLEMI FÖLÉNYÜNKET!

ÉS AKI NEM ISMERNE - TEGNAP NYILVÁNOSSÁGRA LÉPTEM MÁTYÁS IGAZSÁGOS KIRÁLYUNK SZÜLETÉSE NAPJÁN

ITT:
https://www.youtu...49ojDvrI4A

GYERE MOCSOK VÁRLAK - VÁRAMBAN A LAKÁSOMBA! DE VAGY TE VAGY ÉN AZ ÖRÖK VADÁSZMEZÕKRE TÁVOZOK - TE NEM - A POKOLRA VELED - A DIKTATÚRA ZSARNOKI DESPOTA - URALMADDAL ÉS KISZOLGÁLÓ MIVOLTODAL!
9 #21 vala_ki
- 2016-02-24 08:59
Izgalmas idõk jönnek, toborozzon magánhadsereget ön is! http://index.hu/v...get_on_is/
12 #22 spartakusz
- 2016-02-24 09:51
ÉS EZ IS IDE KÍVÁNKOZIK!
https://www.youtu...e=youtu.be
KOMMUNIZMUS ÁLDOZATAINAK EMLÉKNAPJA 2016 MIHI 2016

ID. KISS LÁSZLÓ
173 #23 vidia
- 2016-02-24 10:43
Elõször is tisztázni kellene, ki beszél kivel?

Milyen jogalapon, milyen jogviszonyok, milyen jogismeret mellett,...
Emiatt nyilván némi informálódást igényel a jogi területen, mert szükséges, de nem kell nagy hozzáértés, csak józan felismerés és egy kis értelmezési képesség.
Az állítólagos kormány, hatalom, hatóság valójában (még) jogi eszközökkel kényszerítenek mindenkit arra, amire akarnak... Csak több szempontból jogtalan alapállásból, "jogicsavarokkal" félre érthetõ módon gátlástalanul gáncsolnak mindenkit. Tele van gusztustalan szabálycsapdákkal a módszerük a gyanútlan emberrel szemben. Ez nagy múltra, bevett gyakorlatra tekint vissza. Ez mind az összes hatóságnak nevezett hatóságokra jellemzõ, rendõrség, bíróság, nav,... Mára már szinte a jogtalanság állapotában tobzódik a társadalom, a társadalmi berendezkedés /alaptörvény vs alkotmány,.../. Így a jogtalanság-jogtalanság hátán ki mondja meg, hogy mi a jogos és mi nem?
Minden Embernek kötelessége lenne tisztázásra /elsõsorban jogilag/ kényszeríteni az összes ellene szegülõ hatóságnak nevezett "hatósági" személyeket, jogi entitást képviselõ személyeket, mert aki a törvényes kormányzat hatáskörét állítja, annak bizonyítania kell azt!

... nem számít, hogy ezeket egy ember hajtja-e végre, vagy sokan, néhány személy ellen
vagy bármilyen posztokon ülõ hivatalnokok.
Jogod van megvédeni a saját Életedet, Szabadságodat és tisztességesen megszerzett
tulajdonodat mások erõszakos fellépésétõl.

Nem számít, hogy milyen szempontok alapján választják ki a hivatalnokokat, õk is "csak" emberi lények és nincsenek magasabb joggal felhatalmazva, mint bármely más emberi lények.

Nem számít, hogy milyen képzeletbeli címkével igazolják viselkedésüket, vagy hányan biztatják õket. A hatósági személyeknek, hivatalnokoknak nincs joguk megfosztani a jogaidtól, leigázni, alárendelni, lopni, ...

Egyenlõre ennyit, nagyon hosszasan lehet még ecsetelni a témát.
Javaslok még egy oldalt ahol sok információ áll rendelkezésre a tisztánlátás érdekében: http://op.harmoni...ap/stroman
http://op.harmoni...zefoglalas
272 #24 Kameleon
- 2016-02-24 10:58
Félre minden "rizsát"! TetTek ideje van.

"Posta Imre #18
- 2016. február 24. 08:00:59
Na mi legyen? Követeljek "tárgylást"? Gyüttök?"
197 #25 Kormos
- 2016-02-24 11:57
Sziasztok! Induljon a CIONszínház mu-sor, megyek.
2 #26 gerry
- 2016-02-24 13:10
Spari - ne okoskodj már annyit!!!!

Itt a belsõ levelezés, Imre írjon egy levelet amire mindenki válaszol neki. Tudok segíteni / Nem tudok segíteni. - Szervezhetõ vagyok itt és itt elérhetõ; Tel, /Skype / Kocsma ... Van pénzem mennyi kell? (Max 10 Forint / 10 Euró / 10 kilo arany ... külföldön élõk arányosan számoljanak 1 Forint = 1 Euro / CHF / Dollar / Rubel... stb.
Van fegyver = Csuzli / Pisztoly / lézerágyú / sztereo kazettás bomba, Metánhugyu cigánydalokat énekel róla miközben lefelé esikl

... Beszéljétek meg a háttérben, hogy mit lehet tenni... a mit nem azt már tudjátok.
Miután én innen csak kibic lehetek 'igy kussolok, bár a véleményemet tudják a görénykéim. Ha tetves akkor nekem poloska és elsõ adandó alkalommal eltaposom. Az élet csak akkor értékes ha az egy emberé. Tetvek és segnyalók, hazám árulói nekem nem emberek. Hamis bírók, hatalom kiszolgálói csúszómászók, lelküket eladó lefizetett mocskok, nem emberek. Pokolra velük - minden további nélkül elpusztítandók.
Mindegy mit mondd, mivel érvel, miröl akar meggyözni, itt az ideje a takarodónak. Ha nem magyar lelkü akkor nincs helye magyarországon. A pokolban van hely böven a számukra.
Ha a "szive" Izraelért dobog (egy lófaszt dobog azért) akkor ma még elindulhat álmai földjére, mert holnap simán át lesz döfve az a lelkesen dobogó szive. (Ennek semmi köze se a holokausztjukhoz, se a gyülölethez, találják meg a helyüket végre... és KUSS)
Aki fél - gondolja át mennyit ér az élete! Érdemes miatta rettegni?
Kis emberke - van értelme élni akkor ha nyüszítesz a félelemtõl?
A gyerekeidet félted? Ne féltsd. A gyerekeidet védd meg s ha felnõnek akkor csodálni fognak, mert te lettél a példaképük. Élve vagy halva.
Sokan el fognak pusztulni... és?

Mennyit ér egy élet? Megmondom; semmit.

Félsz mert fájni fog ha megsérülsz. Most nem vagy sérült? Igen? Ez jobban fáj, hidd el.

Gyáva vagy? Na és. Majd megerõsödsz amikor az életed és a jövõd lesz a tét.
Az élet abban a pillanatban amikor harcba indulsz a jövõ amikor célhoz érsz te vagy akivel együtt harcolsz... mutatja meg neked az utad és értelmét annak, amiért erre világra születtél.

Véletlenül? Nem, csak még nem ismered a választ. Nem is érdekel?
Akkor - javaslom - most akaszd fel magad. Járj elöl jó példával.

Évek óta azért állok Imre mellett, hogy legyen értelme annak a pislákoló kis hitemnek; Igen, érdemes harcolni az igazságért, még akkor is ha nem tudjuk mi az és amikorra felnövünk már sejtjük, hogy talán csak egy soha meg nem valósuló álomvilág a szabad és emberi élet reménye.

Pénzzel megváltható, lelked rajta. Döntsd el végre, milyen jövõt akarsz!
Van ismerõsöd? Szinte mindegyikrõl tudom, mi a véleménye és sejtem mennyit ér... De mindegyikért harcolok ameddig látok benne reményt.
A többiekért nem.

Tanuljatok meg végre ölni is ha kell. Aki nem képes ölni az kiérdemelte máris a "hösi halott érdemrendet"... valamikor meg is fogja kapni.

...egyenlöre ennyyi.
35 #27 Andrea
- 2016-02-24 13:11
Imre, ha Te és a Családod is vállaljátok, akkor részemrõl nem kérdés a kérdés. Az én válaszom, természetesen igen.
272 #28 Kameleon
- 2016-02-24 13:30
Így neveld azt, aki nem tiszteli a véleménynyilvánítás szabadságát! - Szolgálunk és félünk.

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SHwwb5CCLYk[/movie]
https://internetf...es-felunk/
12 #29 spartakusz
- 2016-02-24 14:48
GERRY!
Most erre mit mondjak - írjak - inkább nem mondok - írok semmit!

id. Kiss László
279 #30 torusz951
- 2016-02-24 14:53
Legyen-e tárgyalás nem tudom, de ha lesz megyek, megyünk.
2 #31 gerry
- 2016-02-24 15:47
spari - szedd össze magad, és ne szórd tele az oldalt Ha van mondanivalód, írd le egy textfájlba, fogalmazd meg és ha kész vagy, bemásolod. A rengeteg napi sallang amit idenyomsz majdnem 10 százaléka az összes hozzászólásnak. A grafománia gyógyítható, menj el többet sétálni!
s_hihi
(Komolyan: egy nap max 2-3 beírás, az is röviden, nem pedig úgy, hogy itt is irom ott is irom nézzétek....stb. Tisteletteltalán ..én
s_proszt
12 #32 spartakusz
- 2016-02-24 16:03
GERRY!

Nehéz türtõztetnem magam, amikor szemmel láthatóan durvul a helyzet De hallgatva a jó szóra megpróbálom!

spari...
4 #33 Posta Imre
- 2016-02-24 16:41
Türelem rozsolát terem!
192 #34 von Dorlatosch
- 2016-02-24 16:44
Érdekes a megállapított tényállás. A zsidóság etnikai értelemben meghatározhatatlan. Vallási csoportként pedig szerteágazó. Melyik irányzata az uszulás tárgya? Mert ezek uszulnak egymás között is. Az üzenet olvasói alapból uszult állapotban vannak, így uszítani õket nem lehetett. Imre pedig bombaformában kazettás magnót akart írni, csak elgépelte.
146 #35 satu
- 2016-02-24 19:11
Mivel õk is tudják, hogy jogképtelenek, vagyis nem létezik olyan rendszer , ami pl a diplomájukat kiállította volna, így keményítenek. a KÉRDÉS MILYEN "JOGON" IS AKARNÁNAK BÁRKIT IS FELELÕSSÉGRE VONNI , OLYAN "JOG"SZABÁLY ALAPJÁN , AMI GYAKORLATILAG SENKIRE SEM VONATKOZIK, hisz nem létezik MAGYAR ÁLLAM!!!
Vicces.
240 #36 trk
- 2016-02-24 19:12
Imre, kérj tárgyalást, ha még lehet. A tényállásban már ott van egy csúsztatás. Te nem mondtál olyat, hogy robbantson bárki is azt hiszem, csak olyamirõl beszéltél, ami a szerencsével függ össze, hogy mi esélye van, pl. mint egy lottóhúzásnál.. Ennyire félreérteni valamit. Te meg rájuk hagytad. Ez ennél roszabb nem lesz.

332. § Aki nagy nyilvánosság elõtt
a) a magyar nemzet ellen,
b ) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport ellen, vagy
c) a lakosság egyes csoportjai ellen – különösen fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel –

gyûlöletre uszít, bûntett miatt három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.

a) kilõve.
b ) a népszámláláskor volt olyan etnikum, nemzeti csoport, hogy zsidó? Nos én nem vettem át az íveket..csak mintha azt mondta volna vki hogy nem volt ilyen.. És szerintem világosan látszik, Imre nem az otthonmaradt zsidókról beszélt..
c) hát a fogyatékosság az játszana ,de azt nem fogják forszírozni, ha már viccelünk, de ez se nem nemi vagy ezen pont alá vágó csoport ..
Azt sem értem, hogy ez miért uszít gyûlöletre. Ez pedig egy fontos eleme a tényállásnak. Kazettás bomba..ez nyilvánvaló viccelõdés volt, arra utaltál, hogy izraelnek van kazettás bombája..Nincs itt semmiféle tényállás azon kívül amit itt tudunk..
Persze ha akarnak, úgyis elítélnek, de nem mindegy mennyi pénzt kell összedobjunk.. Meg hátha. Biztos megint valami mókuspunci lesz a bíró, a pár öreget menesztették-csak a gond volt velük-, maradtak a kismamák. A bírói munka tipikusan kismama munka lett, kedd-csütörtök tárgyalás, 3 nap felkészülés otthon általában, közben vasalhat, moshat, babázhat..
A jog, számukra azt jelenti, hogy az erõsebb gyakorolja a hatalmat a gyengébb felett. De aki így viselkedik, az gyenge és beteg.
Ez egy olyan sakkjátszma hogy a paraszt fog ütni a végén.
99 #37 MORMOTA1968
- 2016-02-24 19:53
Miskolcilaci! Errõl a bírósági fakalapácsról nekem valami egészen más jutott az eszembe. Ha Imrét bíróság elé citálják és sokan elmennek támogatni õt, javaslom, hogy vigyenek magukkal egy kis nyers húst is, hogy legyen mit
klofólnia a bírónak, ha a felháborodott tömeget próbálná csitítani. Legalább végre valami hasznos munkát is végezne. s_franc :D
272 #38 Kameleon
- 2016-02-24 20:25
A takarítás folytatódik!

Letartóztattak két állítólag Amerikának kémkedõ magyart.

"a gyanúsítottak a rendelkezésre álló információk alapján hírszerzést folytattak egy Birodalom nevû szervezetben az Amerikai Egyesült Államok, az IMF és a Svájci Alap részére"

http://hvg.hu/itt...et_magyart
http://valasz.hu/...bol-117449
http://blog.atlat...letembert/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.46 másodperc
4,702,076 egyedi látogató