Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Posta Imre elítélve

Gondolatok

Hozzászólások

99 #39 MORMOTA1968
- 2016-02-24 20:25
De félretéve a viccet, történelmi bizonyíték van a kezünkben arra vonatkozólag, hogy évrõl-évre milyen százalékban vették át a hatalmat a magyarság felett a zsidók az egyetemeket elözönölve, jogi pályákon különösen magas számmal. Mi tudjuk, hogy a többségük zsidó. Zsidó bírók, ügyvédek, ügyészek, stb...Egy ország kisajátítása még sem itt kezdõdik, de ez is egy stratégiailag fontos pozíció, amit az õ fajtájuk sikeresen el is foglalt, kisajátított. A németek, oroszok, ukránok, franciák, angolok, Európa és sok más ország nemzetalkotó népei világszerte tudnának mesélni a zsidó métely és szellemiség beszivárgásáról és hatalom átvételérõl, hogyan sajátították ki a pénznyomtatás monopóliumát, a nemzetek pénzrendszere feletti ellenõrzés jogát, mert minden baj itt kezdõdik, különösen a zsidó kamattal és a résztartalékra épülõ pénzügyi rendszerükkel. Az általuk milliószámra nyomtatót játékbankók, papírszemét segítségével boldogulnak világszerte rengeteg faj és nemzetáruló gój cinkosaik segítségével. Ha a politikusokat le tudják fizetni, korrumpálni, (és nincs nehéz dolguk egyáltalán) és azt emelhetik hatalomra, aki hû kutyaként az õ érdekeiket szolgálja ki, máris minden felett uralkodhatnak egy adott országban. A bírók, ügyvédek, ügyészek is csak kutyák, mint a miniszterek, miniszterelnökök, stb..stb...Papírszemétért, ha eleget kapnak belõle az anyjukat is eladnák, elárulnák. "A rejtett zsarnokság" ennek igazságát tökéletesen elénk tárja. A zsidó senki! Nem behatárolható ma már fajként, vallásként sem, nemhogy népként! Ma már azt is tudjuk, hogy sémi faj sem létezik, nem férnek bele a négy fõ faji csoportba. Alfajként talán elképzelhetõk, mint a mulatt-ok vagy meszticek, (fehér és néger, fehér és indián keveréke) de a Búvár zsebkönyv sorozat "Emberek" címû könyve is csak úgy említi például a "sémi-ket" hogy ember TÍPUS és nem különálló fajként.
Az antiszemitázó seggfejek kedvéért! Bár itt olyanok nincsenek. De a népben , ebben a masszában akad bõven ilyen hülye, aki még beveszi a szemita mesét. Imre! Nem kell félni, bár tudom, te nem is félsz. Õk vesztésre állnak a kezdetek óta, még a Teremtõ is utálja õket, de errõl csakis õk tehetnek. A Mózes és talmudista, cionista vallásuk a világ népeinek ellenségeivé tette õket, de õk soha nem fogják meglátni a valóságot, mert hiába néznek tükörbe, õk láthatatlanok, mint ahogy az egy vérszívó vámpír, parazita népségre jellemzõ. A világon ma kb 3 és fél millió szefárd zsidó él.
Az askenázik számát meghatározni sem lehet, a Vatikánba is jutott belõlük bõven. Bárhol nézem, keresem, sehol nem találni róluk pontos számadatokat.
A zsidó mint szellemi átok, fertõzés, biológiai fegyver már végig fertõzte az egész világot, úgy hogy már több száz millió zsidó lehet világszerte, ha csak a szellemiségüket nézzük. A tanításaik benne foglaltatnak a Bibliába is. Sok százmillió ember halálát, szenvedését okozva mind a mai napig, pillanatig. Nekik van a legkevésbé joguk bárki felett is ítéletet mondani. Õk gyakorlatilag nem is léteznek, már vallásként is alig-alig. Már ha valaha is vallásnak lehetett tekinteni az õ hitüket, ami inkább egy leigázó, pusztító életforma, élõsködés más népek, nemzetek nyakán. A világegyetemben nincs még egy ilyen kártékony kártevõ, mint ezek.
99 #40 MORMOTA1968
- 2016-02-24 20:48
A bíróságon. Kezdeményezni kell az egész kormány bíróság elé állítását, mert tudatosan lemérgeztetik az egész országot, vegyi és biológiai anyagokat kiszóró idegen, felségjelzéssel nem rendelkezõ repülõk segítségével, amiket még radaron sem szabad követni. És errõl tud az összes mocskos parazita és õk tudják, ismerik az ellene való védekezés módját is. Ez nem egy egyszerû, hétköznapi uszítás bûntette, ez nyílt, de titkolt népirtás világszerte, nem csak itt és nagyon súlyos természetkárosítás. Ami a kolontáriakat illeti, a helyükben megfognám a felmentett férgeket és beba@nám õket a vörös iszap tározóba, aztán ügyelnék rá, hogy ki ne mászhassanak onnét, míg bõr és hús van a csontjaikon. Mert szerintük nem veszélyes anyag és fõleg nem mérgezõ. Próbálják ki, fürödjenek meg benne!
99 #41 MORMOTA1968
- 2016-02-24 20:52
26 év hazaárulása, na jó legyen 66 év. Na ez az igazi BÛN-
CSELEKMÉNY, ezért mikor ítélik el egy nemzet hóhérait? s_ezt-ni Akasztófás vagy kerékbetörõs, egyéb hasonló szmájlik nincsenek? Kár!
74 #42 Trix
- 2016-02-24 20:54
Üdv Imre!

Ha lesz trágyázás én is odavonszolom magam. Vasvellát vigyek?
116 #43 livia
- 2016-02-24 21:52
Imre! Ha döntöttél, ott a helyünk. Legalább látják, hogy nem minden nyugdíjaskorú agyament liberál-cionista. Nos, én nem vagyok még nyugdíjaskorú, és valszeg sose leszek, mert azóta, amióta megszülettem, én még mindenbõl kiestem, mert vagy elõtte csináltam valamit, vagy mire sorra kerültem volna, hogy járna, addig gyorsan hoztak törvényt. A szám járt maximum. No, mire én megkapnám a megérdemeltet, akkor lesz a törlés. Jó éjt mindenkinek! Sose voltam szerencsétlen, sõt szerencsés, mert mindig tudtam, hogy kire számíthatok. Magamra! Amikor baj van, akkor tudod, ki a barátod. Ilyenkor kell szelektálni! No, azért nem kell mindent kidobni.
12 #44 spartakusz
- 2016-02-25 05:41
na jó kigyomlálom gerry adott munkát!

Tiszteletem!

Jó reggelt Magyarok!

Elõre leírtam, ahogy gerry tanácsolta - átolvastam, hibáit kijavítottam és arra a megállapításra jutottam közre kell adnom!
Ha bárki úgy gondolja, hogy baromság szóljon - írjon csak nyugodtan nem sértõdõk meg - legfeljebb töröljük!

"...grafománia gyógyítható, menj el többet sétálni;

Sajnálom ; nem tehetem ; ha nem írom le soha nem tudod meg, mint ezt is ami ma ;jutott az eszembe;

MI AZ USZÍTÁS?

Imre majd kérdezd meg a bírót ha lesz tárgyalás ;maga szerint melyik uszítás, elsõ eset, szerzek kazettás bombát vagy atom bombát és megvédem vele szeretteimet! Vagy rendelkezek kazettás és atom bombával és azt híresztelem, hogy mindenki tudja; azzal a szándékkal, hogy VALÓS komoly félelemben és rettegésben tartsam az ellenségeimet, vagy annak TUDATOSÍTOTT állapotot ; közérzetet teremtsek ; mely arra ösztönzi a másik felet, hogy ennek hatására muszáj neki ellenintézkedéseket foganatosítani és jelentõs költségek árán felkészülni a védelemre ; OROSZORSZÁGOT EZ A VALÓS USZÍTÁS ÉS TEVÉKENYSÉG, HOGY KÖRBE VESZIK KÖZELRÕL ; EZT VALÓSÍTJA MEG PÉLDÁUL!

A kérdés melyik a valós veszély ; uszító tevékenység akinek van , vagy akinek nincs csak gondolati szinten véleményével leírva, hogy szerez lesz , vagy humorosan ; lehet viccesít is írni - közli annak szükséges valóságát, ; avagy aki önvédelembõl elõtérbe helyezi, annak beszerzését gondaltban ; és gondolatát ; azaz elképzelését le is írja!
Imre esetében a leírt gondolatát büntette a bitorló hatalom kiszolgálója ; mert a a saját törvényük is leírja elõször az alapos gyanút a rendõrségi szakban ., majd a bírósági szakban ha az megalapozott akkor vádlott ; és ha az úgy ítéli meg, hogy bûnös akkor már elítélt jogszerûségre emelés után!
Ezek után le kell írnom, hogy vannak olyan törvényeik, hogy az elõkészületet is büntetni rendeli ; tehát amire gondol a bûnözõ, hogy elkövesse ahhoz tesz ; elõkészületeket . érthetõen például a bankrablásra készülõ személynél a házkutatás során találnak egy térképet a kirabolandó és feltérképezett bankról ; és mellette egy lista mit kell hozzá beszerezni és hogyan hajtja végre!

Szóval OKOSKODOK ; de ez nem baj ; mert úgy tudom Imrénél még ez sem állt fenn a házkutatás során, hogy találtak volna egy táviratot ; vagy bármit amivel megrendelte volna ; és az uszítás bûncselekményét bármilyen formában elkövette volna!
EZ KÉREM KEMÉNYEN GONDOLAT BÜNTETÉS ; NINCS RÁ TÖRVÉNYÜK ; MERT MUTASSA MEG NEKEM AZT A PARAGRAFUST, AMELY LEÍRJA ; HOGY AKI GONDOL VALAMIT ÉS VÉLEMÉNYÉBEN LEÍRJA AZT BÜNTETI - NINCS ILYEN!
CSAK AZ A KÉTESET VAGY VALÓS VAGY KÉSZÜL RÁ! P U N K T U M !


EGY-ÉRT-EL-MÛ A VALÓS USZÍTÁSRA AZOK A HÍREK AMELYEK:, mint például ez is:


https://internetf...more-40869

Befejezésül Imre esete nem az, Imre aggódik, mint mi sokan hazánk drága szeretett hazánk szülõhelyünk sorsáért és gondolat vélemények megosztásában - keressük a megoldást ÉN IS AZT TESZEM MIT TEGYÜNK KÉRDÉST FESZEGETEM!

; kérd a tárgyalást ; segítek így én is!
Tisztelettel:
Id. Kiss László

Ui: ;TÖRVÉNYI; ALKALMAZOTTAK JÓ FIGYELJED
TEHÁT A FELADATOD TISZTA ; NE VÁRD MEG AZT AMIKOR TÁVIRATOKAT KÜLDÜNK MINDEN HOVA, HOGY KÜLDJENEK NEKÜNK ÖNVÉDELEMRE FEGYVERT ; ÉS AKÁRMILYEN BOMBÁT KÉRVE!
É R T E D?

V É D M E G A T Ö R V É N Y E I D E T B E T A R T Ó
Á L L A M P O L G Á R A I D A T ; A TÖRVÉNYT BE NEM Tartókkal szemben- ELLENÉBEN!..."

na ez volna küldöm most 06:40 órakor nektek!
id. Kiss László
2 #45 gerry
- 2016-02-25 06:14
Nahát Spari!!! Kigyomláltad? s_vigyori

...fogadok, hogy a kerted meg ilyen!;)

4.bp.blogspot.com/-6V6z0CmWfJ8/TnHm7GMKQtI/AAAAAAAAAP4/UOSDaDOmwsg/s1600/az+elvadult+gy%25C3%25BC%25C3%25B6m%25C3%25B6lcs%25C3%25B6s+kert.jpg

... de a lényeg azért érthetõ!

(Tudja valaki honnan lehet megrendelni kazettás bombát? - Kazettás magnóm már van.)
12 #46 spartakusz
- 2016-02-25 07:59
... de a lényeg azért érthetõ!..."

SZÛK SZAVÚ VOLT A DICSÉRETED - DE AZÉRT JÓ ESETT!
SPARI...
6 #47 anzsi a macska hala
- 2016-02-25 09:51
Spari!
Te voltál?

http://www.titkol...e-iteltek/
4 #48 Posta Imre
- 2016-02-25 10:02
Jaj, Spari, ne már! A "tényvázlatnak" köze sincs a valósághoz. Az ott leírtak alapján sorozatosan és etikátlanul éltem vissza a "rám bízott" lelkek bizalmával. Itt bogarászol évek óta, de olvasol és értesz is? Elkezdõdik a legendagyártás, pedig abból már untig elég volt.
48 #49 ro-zsola
- 2016-02-25 11:13
2 év felfüggesztett ? " Dik má' héééé ! "
Má' csa' ennyire vagytok képesek ? Elvártam volna " tõletek " hogy legalább " tenorizmussal " vádoljátok meg Posta Imrét. Bakker ! Ezt tényleg " elkúúúrtátok ".
Kb ennyit errõl.
Mellesleg nem is várhatunk ettõl többet.
Holokauszt-zsidó VS fasiszta-zsidó vagy mi a fene ?
Nagy a " gond " Ukrajnában. A " zsidókat " írtó Bandera " nemzeti hõs ". Csakhogy , Bandera sohasem volt Szovjet állampolgár. Német útlevele volt és 1940-ig sohasem tartózkodott a szovjetunió területén. Emelett még " zsidó " is volt a nyomorultja. Állítolag " bandera " jiddisül : " kupleráj , bordélyház ".
No , " tesvírek , hittestvírek " ! Most akó' mi van ?
A NATO hivatalosan is " dobta " Ukrajnát. Az értelmesebb ukrán imádkozik : " Putyin Úrunk bocsáss meg nekünk .... ". Csakhogy , ha " Ukrajna " bukik ako' oda a " pínz ". Ráadásul egy rakás " menekült is lesz ". Azokat pedig el kell tartani. Vajon melyik " majdanovec " vagy " zsidobanderovec " fog megélni havi 48,000 forintból ? Valamint jönnek nyugat felõl a " migránsok " ( nem a " barnákra gondolok hanem a keresztény és fehér nyugatiakra ) . Ugyan nekik " van mit a tejbe aprítani " , meddig ? A mi beltenyésztésû " barnáink " vajon közöttük is fognak " öregezni " ?
Hab a tortán ( mert az " élet " egy habostorta ) , a " barna migránsok " is jönnek.
A " Duna " az meg jön. Az elmúlt hetekben annyi esõ esett , hogy Magyarország lassan (felszíni)víz-nagyhatalom lesz. Az õsszel elvetett búza sok helyen rothadásnak indult
Kit érdekel ez ? " Majd(an) a (Z)EU megoldja ". Aha. Kik ? Angolok ? Khmm. Az " angol " buzik még " terroristaelhárítani " sem tudnak. 600 légicsapás = 7 döglött tenorista ? http://www.trueac...=antimedia
Csak egy jótanács : vegyetek minnél több Mars , Snickers stb csokoládét , oszt zabáltassátok meg a " barnákkal ". Tudjátok : " Egy kis mûanyag senkinek sem árt ...."
A " barna migránsoknak " meg adagoljátok a " fanszia oscillococcinum " csodaszert. Hadd köhögjenek !
A napokban a liberális-zsidó-fasiszta propaganda nagyban boncolgatja az úgynevezett " udvarias emberek " esetét a Krím vonatkozásában. No kedves " magyarok " ! Mennyire " udvariasak " a nemkrími " zõdemberkék " ?
Végezetül kedves " Editke ". Mi van azokkal a cigányokkal akik a média elõtt ordítják : " Öld a magyart " ? Ellenük mikor hozol " döntést " ? Ne forgassd a szemeidet ! Demokrácia van , meg " Jog-egyenlõség ". Nem tudod mirõl beszélek ? Há' nézegessétek meg egyes cigányok internetes tevékenységét. Van rá 2 éved ( vagy még annyi se )
Lenne egy kérdésem hozzád kedves " Editke ". Állatokkal lehet szexelni Magyarországon ? 15 éves testvérek egymás között ? Halottakkal ?
Jó munkát !
12 #50 spartakusz
- 2016-02-25 13:45
Kedves anzsi!
Nem én az internetfigyelõnek küldtem egy emailt - amit lehozott nem én írtam - és amit ide linkeltél nem küldtem neki semmit - terjed úgy látszik - és lehet, hogy Imrének van valósága - legendát kreálnak ami rossz , - én szerintem is - ezért megkeresem az emailt és ide idézem mit írtam.
tisztelettel id. Kiss László
12 #51 spartakusz
- 2016-02-25 13:50
na megtaláltam:

én csak ezt írtam egy hirtelen jött ötlettel mert eszembe jutott. hogy Romániában is banit gyûjtöttek kifigurázva a nem az igazság és jogszolgáltatókat!
íme:
"...
5 FORINTOT GYÛJTSETEK
Beérkezõ levelek
x
László Kiss <ktbektbe@gmail.com>

febr. 24. (1 napja)

címzett: titkos másolat: Nemzeti
Tisztelt cím!

Nem Posta Imrét büntette a bûnözõ hatalom ha nem a Kárpát-medence abban is a belsõ Magyarország nemzeteit népeit, mert holnap te is úgy járhatsz okán - - ezért kutya kötelessége minden civil szervezetnek és egyéni kezdeményezésként is minden hol standokat felállítani és gyûjteni és a gyûjtést minden nap elküldeni a mocsoknak! Itt kiderül majd - aki nem csatlakozik, ki gondolja komolyan a magyar megmaradás kérdését - és ki az ellenség -

itt olvashatsz róla:
http://postaimre.magyarnemzetikormany.com/news.php?readmore=821&c_start=20

munkára fel mindenki aki komolyan veszi, én az elsõ lépést megtettem
tisztelettel id. Kiss László..."

ez van - miért? rosszat tettem - kérdezem!
spari...
130 #52 kisvakond
- 2016-02-25 13:56
Üdv Imre!

Örülök, hogy a http://postaimre....admore=835 cikkhez írt bevezetõdben már kezdesz áttérni az állatnyelvre. Virágnyelv már volt, most teremtsük meg az állatnyelvet. Pici magyar lelemény. Aztán abba kössön bele bárki is. Ha mégis megteszik, akkor õk lesznek azok, akiknek mindenrõl, még a zsiráfról is az jut eszébe. :)

Persze ha a zsiráf védett állat, akkor az állatvédõk még tehetnek panaszt.
267 #53 Perle
- 2016-02-25 14:13
Nem is tudtam, hogy Magyarországon is el lehet ítélni valakit ilyen " demokratikusan" . Arra sem adtak lehetõséget, hogy Imre a saját védelmében bármit is felhozhasson.
Igaz, arról már hallottam, hogy egy kubai börtönben térdre kényszerített narancssárga gúnyás rabok nagy része szintén bírósági tárgyalás nélkül lett elítélve. Azok a a rabok igaz, arabok.s_huh
139 #54 jozsef toth
- 2016-02-25 14:28
Ne felejtsetek !
Volt mar olyan amit ugyhivtak STATARIUM !
Hat most ujra itt az ideje !
Peldat kell mutatni ,hogy rend a lelke mindennek!
95 #55 irredenta1
- 2016-02-25 14:44
"Kötelezi a bíróság a vádlottat az eljárás során felmerült 106.925.- forint bûnügyi költség megfizetésére." Ez a lényeg nekik. Fizess,fizess,fizess!
267 #56 Perle
- 2016-02-25 14:57
Le kell belõle vonni a számítógép árát!
272 #57 Kameleon
- 2016-02-25 14:58
Imre a lobbikos "buliról" még nem jött meg a tárgyalási jegyzõkönyv? Az lesz a hab a tortán a "legendáriumban"!

Jó a market inges! Kockás, csíkos, vagy csikós? Hamarosan jönnek a nagyobb lapok is!

http://www.titkol...e-iteltek/
https://nemzeti.n...13479.html
https://internetf...e-iteltek/

"Nem véletlenül vívta ki magának azt a rangot, hogy mindenki csak "A PSOTA"-ként emlegesse. Ezerarcú színésznõ volt, megszámlálhatatlan emlékezetes színházi és filmes alakítással." http://hvg.hu/kul...Psota_Iren

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.09 másodperc
4,702,077 egyedi látogató