Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Felhívás nem csak pedagógusokhoz! Használati utasítás a 'kockás inghez'!

GondolatokFéltem a gyermekeim igazságba vetett hitét. Sok éve „kockás ingben” érzi jól magát és nem is tudta, hogy ebbõl még baja is lehet. Mától tehát négyzetrácsosnak kereszteljük át, így tán esélyesebb ha egy bizonyos és jól körülhatárolt KLIK, kiválogatott, kontraszelektált személyzete kéreti számon rajta a sok-sok „tanítást”, melyek zömérõl õ már pontosan tudja, hogy szemen szedett hazugság. Mert ugye nem a ruha teszi az embert, de a ruha fedheti el, ki ember még ebben az embertelen rendszerben, melyet nyilvánvalóan nem emberek irányítanak, terelgetnek, „politizálnak át” és hamis tanokkal mosatják át a gyermekek még fogékony elméjét. Ehhez minden „kormányzati” segítséget megkapnak, médiát, jelszavakat, pártokat, hazugságot és töménytelen ígéretet és éppen annyi fizetést biztosítanak, hogy az igazán valamire való és a realitással szembenézést vállaló csak az utolsó pillanatban nézzen külföldi mosogatói, takarítói állás után. A lakosságcsere-program keretében nem csak az idõs, elaggott, Magyarországot felépítõ réteg kiiktatása folyik az „egészségügyi” reform keretében, hanem a fiatalok minden szintû mérgezése, a pedagógusi kar aktív bevonásával. Igen összetett és nagyon mocskos hadviselés zajlik és minden szinten, ellenünk a „kockásingesek” ellen a Dávid-csillagosok részérõl. Ügynökeik ott vannak minden kulcspozícióban és úgy intézik, hogy a Lauderen kívül „ne is lehessen élet”, bár lassan az ország minden valamire is való „oktatási intézménye” valójában izraelita érdekek szolgálatába állított cionista kiképzõhely.


De lássuk elõször is, mirõl szól ez a „kockásinges” felzúdulás? Hol voltatok eddig? Hol vagytok most? Nem hiszem, hogy nem tudtok róla, mi zajlik az országban és mi történik a világban, legalább nagyobb vonalakban. Féltek? Féltitek az „állásotokat”? PÖCS-ök vagytok? A mai magyar pedagógus önértékelése egy KLIK szerint, amelynek pontosan abban érdekelt, hogy önérezzétek magatokat annak. Ha Orbán lehet geci, akkor ebben a Gyurcsányosan „kurvaországban” bizony nagyon alacsonyan állunk önbecsülés terén és magas ingerküszöbbel bírva igen mélyre süllyedtünk. Fejünkre egy igen komoly maffiadinasztia „haverjai” és rokonsága, „kiválasztottak” hada telepedett, amely csak nyelvhasználatában és papírjai alapján lehet még magyar. Még! Meddig még? Banki adós-rabszolgák, bérszolgák, gyáva és megalkuvó, sunnyogó tanárok készítik fel a jövõ rabszolgáit az oligarha-rendszerre a rendõrnek nevezett idomított jószágok segítségével, ügyészi és bírói összeesküvések fedezete alatt. Hiszitek még a „demokráciát”? Az arcotokba lett dobva, hogy „KUSS!”. Amit a KLIK megmondott, az meg van mondva! Tudták, hogy lázadozni fogtok és a „kockás inget” is õk aggatják rátok! A jelenség nem magyar sajátosság. A környéken mindenhol, cionista rezsim van, hol ezt a „játékot” most el kell játszani, mert rendszerváltás közeleg és bizony mondom néktek a férgesének hullania kell, ha pedagógus, ha igazgató, ha polgármester, ha rendõr, ügyész, bíró és bankár-politikus. A „politikai elit” megbukott. Teljes mértékben felemésztette az korrupció és a zsidók betelepítésének és a cigányság elszaporításának embertelen terve. Sajnos hatalmas károk és kínok árán tudunk csak megszabadulni ettõl a tehertõl és ne legyenek illúzióitok, mert a háború mindenkit elér és mindenkit próbára tesz, úgy tanárt, mint diákot, s mindegyben embert, pepitás ing ide, vagy oda.

Kockásingesek? Ha kaptok kicsivel több pénzt, akkor már minden rendben lehet? Nem zavar, hogy minden, amit láttok, tapasztaltok magatok körül egy hazug színjáték és ti csak tehetetlen bábok vagytok és még csak nem is nemes célokat szolgáltok, pedig eskütök szerint is a „közt” kellene, hogy legjobb tudásotokkal szolgáljátok, példamutatásotokkal, személyiségetekkel tanításaitokkal, építsd a generációkat? A férfi mára nem férfi, a nõ sem nõ, a szintén kiszolgáltatott és – valljuk be- zömében hihetetlenül ostoba szülõk számára a mára nyilvánvalóan illegitim alkotmány szellemében, valódi nemzeti felhatalmazás nélkül regnáló bûnözõ banda dirigál a Magyar Parlamentnek is nevezett legköltségesebb zsinagógából? Kormányzati izraelita KLIK!

Mondd, te kockás ing, ugye a fejed azért annyira nem kocka, hogy az eddigiekben foglaltakat meg ne értsd! Mire vagy kész? Mire vagy képes? Meddig tudsz elmenni önmagadért és a rád bízott lelkekért? Példát mutatni, vagy lehajtott fejjel ostobán pillogni a fejedbõl, miközben a fekete felhõk egyre csak gyûlnek és ma-holnap a diákjaidat sorkatonai szolgálatra kell felkészítsd, de nem tudod megmagyarázni nekik, hogy MIÉRT? Vélem, sok fiatal mélyebb tudással rendelkezik már ezekben a kérdésekben, mint sok tanár és tanító, aki az életre kellene a gyerekeket és természetesen az igen elmaradt szülõket is tájékoztatni, a várható helyzetrõl, rizikókról. Tudom! Konfliktus! Tudom! Elveszítheted a „munkád”. Cserébe viszont életet nyerhetsz és mindegy, hogy ápoló, kórházi dolgozó, mentõs vagy bármely más munkásról beszélek, aki ebben a kirabolt és meggyötört, meggyalázott Magyar Honban még õrzi magyarságát, hisz mindenkit ugyanaz a kígyó mardos és ennek a fejét ideje eltaposni! Vagy veled, vagy nélküled, tisztelt Kockásinges ez megvalósul. Ha le vagy maradva, ideje felzárkóznod, tájékozódnod.

Tudnod kell, hogy a jelenlegi magyar kormány nem legitim, ahogy az általuk összegrundolt alaptörvény sem az. Tudd, hogy te egy az USA-ban tõzsdére bejegyzett Magyar Köztársaság” magáncég rabszolgája vagy! Tudd, hogy amíg megalkuszol, egy fikarcnyit sem számítasz, ahogy rád sem számítanak a jövõben sem diákjaid, sem bíráid, akik elszámoltatnak megtett és meg nem cselekedett dolgaid miatt.
Tüntetni vonulsz? Sztrájkolsz? Jól teszed, ha van eszed, de gondolkozz, mert az események nem állnak meg itt és jelenleg az országunkat nem a muszlim „menekültek” tartják rettegésben és kizsákmányolás alatt, hanem az izraelita összeesküvõk, akiknek bábjaik a parlamentben játszanak neked és játszatnak veled sötét és veszélyes színházat.

Ha felvetted a „kockás inget”, gondolj rá, hogy ez egyfajta egyenruha. A nõvérek fekete pólója is az. Ma-holnap valódi katonai egyenruha váltja a most még „színes forradalmi” vásznakat és nem baj, ha tudod, hogy ez elkerülhetetlen. A beszoktatásod zajlik. Tesztelés! A tankönyvekkel manipulálnak már rég, de nyilvánvaló, hogy most közvetlen felkérést kaptatok arra, hogy döntsetek! A cionista KLIK, vagy a magyar hun-szkyta múlton alapuló õsi értékek? Saul fia, vagy A lovasíjász?

Nem mondhatod, hogy nem tudsz róla, mekkora a tét! Nem hivatkozhatsz rá, hogy „nem tudtál róla”, mert minden információ elérhetõ, nyílt, nyilvános, ha nincs is folyamatosan az orrod elé tolva ugyanúgy, mint bérszámfejtett fizetésed, amely ne legyen többet „30 ezüst”, mi árulásod bére!

Ne arra készítsd gyermekeinket fel, hogy majd külföldön boldogulni fog és te se „menekülj” többé! A határok záródnak a „kintieket” szépen hazaterelik, hazatereljük, de ehhez a „bentieket”, a hazaárulókat, ellenséget a segítségeddel, aktív részvételeddel el kell ûzzük és meg kell büntessük!
Tisztelt Kockásinges! Te nem vagy politikus, ahogy én sem! A politikus az a bûnözõ, aki mögéd bújva, de hangadóként felhergel, majd elhallgattat. Õket erre a célra készítették fel, tartják és fizettetik velünk, hogy a „demokrácia” jelszava alatt mindig is ez a „szelektált” bûnözõi kör (elit) tudhassa magáénak a „néphatalmat”.

Az inged elfedhet ugyan, de aki a valóságra fogékony, annak eddig is rálátása volt a makacskodó tényekre!

Te légy csak egyszerûen Ember! Nem több, de ne kevesebb! Ne hazudj és ne vegyél részt hamis dolgokban, ne szolgálj hamis „istennek”!

Ha így teszel, nem tévedsz el és, bár magányosnak tûnsz majd, sajátjaidra csak így lelhetsz! Harcolj az igazságért! Minden más csak hamis ábránd! Még a kockás inged is, melyet „dacból” hordasz. Ettõl te sokkal többet érsz! Vagy nem, de ennek is ki kell derülni, mert hosszú sötétség kora után végre a kiderülések korszaka kell beköszöntsön és ezzel együtt sokaknak be kell alkonyuljon!


Ha tetszett amit olvastál, lájkold, és idd a mérgezett sörödet, alkoholod, aszpargámos italodat tovább, edd a hamburgered, kemikáliás élelmiszernek nem nevezhetõ ipari hulladékokat, GMO-s készítményeket, antibiotikummal és vegyészeti csodakészítménnyekkel telepumpált „valamiket” és szippants bele a frissen kórokozókkal telített levegõbe, adass be magadnak minden „védõoltást” anélkül, hogy tájékozódnál elõtte és kényszerítsd erre a gyerekeket és szüleiket is… és hazudj magadnak tovább, ahogy eddig is! Éltesd a korrupciót, amirõl tudsz és része vagy, ha akarod, ha nem és fogadd el, hogy ezen te – ahogy eddig nem- eztán sem tudsz változtatni, mert nem is akarsz. Tudod, hogy nem vagy különb egy szálat sem, mint azok, akik mindezt mûvelik velünk. Ha az lennél, már ismernénk, hisz nem lenne állásod és telekiabáltad volna a világhálót az „igazsággal”, melyet sem oktatnod, de még csak hangoztatnod sem szabad, mert elveszíthetsz mindent, amit ma még fontosnak vélsz. A liberalizmus korának vége! Elkezdõdött az ember korszaka! Sajnos, vagy nem, de az izraelita agymosás igen kevés embert hagyott meg embernek, így nagy veszteségekkel kell számolni. A zombi-program túl sikeres volt.

Kedves Kockásinges!

Erõfeszítéseidhez kitartást kívánok!

Posta Imre

Hozzászólások

3 #1 Enid
- 2016-02-28 09:34
A szambol vetted ki a szot....
s_kv
154 #2 kakas
- 2016-02-28 09:54
Óránként kell felolvasni a tévé minden csatornyáján'! Ez egy látásmód-javító összefoglaló írás,mellyel IMre nem igazán látható ajtókat tár fel és nyit ki 'mindenki' elõtt.s_grat A sört valóban imádják,a többit sem vetik meg.Borsodi-az élet lapos oldala.Like-ölj és dud állj,mert az megold mindent!
2 #3 gerry
- 2016-02-28 11:58
Na végre Imre! ... Már hiányzod a dühöd ami nem az.

s_grat
4 #4 Posta Imre
- 2016-02-28 12:46
Bizonyítékom van, hogy én már akkor "kockás ingben" jártam, amikor még fel sem találták.

www.jobbnagymaros.eoldal.hu/img/mid/141/posta-imre-002.jpg

Gyerekek, piha. Ez nem nektek szól! Üzentek én meg visszaüzemtem, oszt ennyi.
272 #5 Kameleon
- 2016-02-28 13:18
Imre, e szellemed, ami igaz és felemelõ! Látom vetted a lapot!

Ha felvetted a "kockás inget", gondolj rá, hogy ez egyfajta egyenruha. A nõvérek fekete pólója is az. Ma-holnap valódi katonai egyenruha váltja a most még "színes forradalmi" vásznakat és nem baj, ha tudod, hogy ez elkerülhetetlen.

Geci nagy "buli" lesz!

[movie=youtube]https://youtu.be/sKbm6oTmFQA[/movie]
https://youtu.be/...

A Spiegel Online Soros György milliárdos: fél Kelet-Európa utálja ezt az embert címmel közölte Keno Verseck írását. A szerzõ kiemelte: "mindegy, hogy Magyarországon, Csehországban vagy Szlovákiában: Soros György milliárdost démonizálják Kelet-Európa nacionalistái", és még a menekültválságot is a "zsidó filantrópnak" tulajdonítják.

Kifejtette, hogy Orbán Viktor a válságokat egyre gyakrabban tulajdonítja "külsõ erõknek" és személy szerint Soros Györgynek". Hozzátette, a "kelet-európai nacionalisták" szerint Soros a vezetõje egy "zsidó világ-összeesküvésnek, ami a nemzeti közösségek elpusztítására és egy 'háttér-világhatalom' felépítésére tör, hogy leigázza és kiszipolyozza a nemzeteket és országokat".

Soros a portálnak elmondta, hogy nem veszi magára a támadásokat, a magyarországi tanártüntetésekhez nyújtott állítólagos támogatásáról pedig az errõl beszámoló magyar újságból szerzett tudomást elõször - szemléz az MTI. http://24.hu/kulf...ykodasait/
118 #6 keepfargo
- 2016-02-28 13:36
Ez utóbbi adathoz, mintegy gondolattársításként: van olyan hír, itt Sv.o.-ban, mely szerint a patrióta (értsd: szélsöséges, náci, fasiszta-rasszista, antiszemita stb.) SD párt Izraelböl (is) kap valami anyagi (és nem hivatalos; ideológiai) támogatást, fü alatt...

Ez megint arra lenne egy utalás, hogy a zsizsik szarkeverésnek nincs se vége, se hossza; túlmegy minden mérhetö dimenzión.

Vagy - és ez lenne érdekesebb - vannak olyan zsidók Izraelben, akik ellene dolgoznának a cionista világhatalomnak, és még pénzük is van hozzá. (Ez esetben jó befektetés lehet az SD párt támogatása.)

(Mindegy melyik oldal nyer, MI ott vagyunk mindkét oldalon) ?!?!
4 #7 Posta Imre
- 2016-02-28 14:33
Utcára vonulnak a közszolgák?
Az Országos Közszolgálati Érdekegyeztetõ Tanács (OKÉT), illetve a Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanács azonnali összehívását, érdemi tárgyalásokat és azok teljes sajtónyilvánosságát követeli a Szakszervezetek Együttmûködési Fórumának (SZEF) kongresszusa – mondta Földiák András, a konföderáció elnöke a Népszabadságnak. http://www.napi.h...10907.html
238 #8 bivaly
- 2016-02-28 19:03
Imre !

A "PEDAGÓGUS" már kihalt, még a dinoszauruszokkal, úgy legkésõbb a nyolcvanas években ! A ma 60 körüliek még hordoznak a szellembõl valamit, de partvonalra vannak téve. Az "újdondászok" meg a semmire se jó, "önmegvalósító" senkik, színtelen, szagtalan, trendi idióták zömében. Az a néhány valóban sokkal többre, és jóra érdemes kevesek, meg küzdenek az árral, és feladják ! Nem megalkuvásból, megértésbõl. Nem lesznek ostoba, hiábavalóan "öngyilkosok". Ez van .
4 #9 Posta Imre
- 2016-02-28 19:37
Bivaly, ma ez nem a te napod, ahogy látom!

Tisztában vagyok a helyzettel. A jövõbe látok, hisz tudod. Ja, azt még nem tudod. Mert én nem csak mindent tudok, de mindenhez értek is! Vagyis, pontosabban, mindenhez IS!

Férfi tanárkommandót vetnek be feminin kisfiúk nevelésében Kínában

A férfias megjelenés, a férfiasság aktív képviseletére hozott létre irodát a közép-kínai Vuhan város egyik általános iskolája, mert feminin viselkedést, megnyilvánulásokat fedeztek fel diákjaiknál.
Az intézmény fiú nebulóinak egy része ugyanis állítólag kislányosan reagál bizonyos helyzetekre, az olvasás órákon például a nõ tanárokat utánozva még hangszínüket is a katedrán állóéhoz igazítják.

A tízmilliós tartományi székhely Jucaj nevû elemi iskola 104 tanítójából mindössze kéttucatnyi a férfi.

A férfi tanárok különítményét a már-már kórosnak ítélt jelenség megállítására és megfordítására vetik be.

Feladatuk, hogy sok tanórán kívüli program szervezése során igyekezzenek a kisfiúkat olyan testnevelõ és sporttevékenységbe bevonni, amelyekkel erõsítik nemi identitásukat.

Az egyelõre tízfõs csapat rendszeresen bekapcsolódik majd azon osztályok tanításába is, amelyek tanítói között kevés a férfi.

Kínában a tanítói szakma erõsen elnõiesedett, aminek a szóban forgó oktatási intézmény szerint az a magyarázata, hogy a korosztály oktatásához megfelelõ adottságok szükségesek, a kisiskolásokat nevelõknek az átlagnál nagyobb a felelõsségük, ám alacsony a fizetésük.

http://www.hirado...n-kinaban/
238 #10 bivaly
- 2016-02-28 20:05
Imre !

Nem értelek pontosan, de nem baj, maradjunk a pedagógusoknál ! Nincsenek. Voltak. Engem még olyanok okítottak, akik a két háború között voltak fiatalok, a Rákosi korban "értek" . Nagyszerû EMBEREK voltak, és nagyon jó SZAKEMBEREK . Halálomig jó emlékezetemben tartom valamennyit !
4 #11 Posta Imre
- 2016-02-28 20:17
Bivaly általában alig értenek, pontosan meg tán csak az asszony. Nos, még párszor elmondhatod ezt is, én is megtehetem, hogy elmondom, mert nekem is voltak tanáraim, akikre érdemes emlékezni. A gyermekeim mind tanintézetekben töltik az idejüket, ki így, ki úgy. A tanaraknak sem könnyû, sõt, ma egy pedagogosz, igazi nevelõ a palavesszõbe dõlne, vagy már dõlt is.

Na akkor elmondom, hogy "miért írtam". Az egyik gyerök azzal jött haza, hogy a tanara az osztálynak a kockásingezésrõl beszélve annyit mondott, hogy aki tudni akarja mi is ez, mirõl szól, akkor olvasson postaimrét, mert mindent leírt....

Mosolyogtam magamban. Tudod nekem legalább annyira tele a csukám a sírással, amennyire a csuklóm a zírással. Látom én, hogy nem lehet a jelenlegi "csapattal", társasággal, "magyarsággal" ezen a szinten semmit sem kezdeni. Egyszerûen alkalmatlan rá. Mire? Bármire? Viszont remek alapanyag lesz, csak kicsit durvább módszerekkel kell ezt a csürhét összegyúrni, jól megdolgozni. Na, ez lesz. A kínais oktató-kommandó csak amolyan felvezetés. Lesz itt "átnevelõtábor" is dögivel. Ha kaméleonnal addig nem nyíratod ki magad, tán aspirálhatsz egy rönkfa-katedrára, hogy amit most itt virtuálisan teszel, meg nem is, azt fizikailag is megmókold. Nem tudom mennyi idõ. Én tegnapra már kész voltam, de lehet még holnapra sem kellek.
238 #12 bivaly
- 2016-02-28 20:54
Imre !

Nem bizonygatni akarom, de kezdelek érteni, pedig nem értelek. Érted ugye ? Biztosan, és ez nem játék a szavakkal. Kezdelek csak. Miért ? Mert nincs a birtokomban megfelelõ információ mindenrõl. Úgy meg ...?
Vannak gyerekeim, akiket még nekem kéne védenem, de nem tudom megtenni a saját iskolájától ! Ismerõs ? Kameleon nem ellenfél, ha megöl akkor sem ! Fegyvere lehet, de esze, intelllligenciája nincs, vagy kevés. Az "én vagyok itt régebb óta, ezért igazam van !" kicsit kevés érvelésnek.
37 #13 HER
- 2016-02-28 21:01
http://propeller....igyeljetek
Üzenetet továbbítottam!
Holnap elidul a hangágyú Budapest utcáin! Figyeljétek !!!
150 #14 Turul40
- 2016-02-28 21:17
Szívbõl gratulálok Imre, az egyik legjobb írásod a sok közül!
37 #15 HER
- 2016-02-28 21:44
http://propeller....ez-kovesdi
Hinnye, micsoda bátor beszéd! De ki ez a Kövesdi Veronika?
Jól felbúzdították!:D
254 #16 mujko
- 2016-02-29 06:00
Felveszek egy kockás inget tanár vagyok ?
Felveszek egy vörös inget Garibaldi vagyok ?
Felveszek egy fekete inget Mossilini vagyok ?
Felveszek egy barna inget Hitler vagyok ?
Felveszek egy piros,fehér,zöld inget magyar vagyok ?
2 #17 gerry
- 2016-02-29 12:49
Felveszem a "Milyen 6 millió" feliratú pólómat Antiszemita vagyok?

...vagy Tomcat lenne az? Ráfogjam? - végül is tõle van! Igaz, hogy csak egy kérdés és valójóban a mákszemekrõl tartott szimpla-óz ion tartalmára utalt, ahol arról volt szó, hogy mosolyogjunk-e rá egy rabbira az utcán, mákostészta elfogyasztása után. (...amikor pofán verte az ostorcsattogtatót /N.E./ szerettem volna a helyében lenni. Azt tudom, hogy nagyobbat és pontosabban ütöttem volna. Sajnos Tomcat nem az utcán nevelkedett, de egy amatörtöl azért nem volt rossz!) :)
https://vimeo.com...

s_hihi

utólagosan: Tudja vajon Emõke, hogy miért kapott kiképzést makarenkóból??? Szerintem még most sem. Akkor elárulom! Mert feljelentett.... nos ez bizonyos körökben modortalanság, de ezek a jobbikososok - lásd Imre ügy - ezt valahogy nem tanulták. De remélhetõleg meg fogják velük is tanítatni... Gondolom van köztük olyan amelyik szintén nem szereti a rendörsegget és nem óhajt odarohanni... azoktól majd meg kell kérdezni, hogy is áll a betyárbecsületel és az emberi tisztességgel... csak akad még közöttük rendes fickó is!
48 #18 ro-zsola
- 2016-02-29 18:16
Ugyan ugyan !
A sok barom elfelejtette hogy a " zebracsíkos " a divat " dik má' "
Ficánkolnak mert baxogatva vannak. Kb ennyit errõl
Éppen most láttam a retekklub híradójában hogy aszongya : " 100,000 ukrajnai menekült van Magyarországon "
No kérem , agyaljunk :
1. Többségében magyarok és ruszinok akik az ukrán hadsereg sorozásai elõl menekültek. Ebben az esetben meg kell védeni az ártatlan menekülteket. Vajon erre bólintott rá Orsós Brüsszelben Putyin utasítására ?
2. Többségében Azov , Dnyeper , Ajdar , Jobboldali Szektor stb volt zsoldosai akik biztos halál vár odahaza ( Ukrajna gyakorlatilag elveszett bár állítólag az ukrán hadsereg egy ukrán-orosz háborúban párszázas veszteségeket szenvedne szembe az oroszok többszázezres veszteségievel. Ja , Törökország 1 hét alatt legyõzné és elfoglalná Oroszországot !!!! ). Ebben az esetben számolnunk kell az FSZB akcióira.
" Te melyikre szavazol ? "
Magyarországot mindenki baxogatja. Miért is ? A " Saul Fia " oscart kapott. hmmm
Nagyüzemben folyik a " Bolsájá Igrá " immáron Magyarországon is. Baxogatni kell az " ellenséget " .
236 #19 Vazul
- 2016-02-29 18:43
Dehogy van itt 100.000 Ukrajnából jött magyar menekült, arról azért tudnánk...Ez megint egy orbitális hazugsága Orbánnak, aki soha nem hazudik. Jól át is verte vele Merkelt....

Merkel: "Orbán Viktor (...) arról a kérdésrõl akar népszavazást, hogy érkezhet-e Magyarországra 1294 menekült" a tagállamok között szétosztandó 160 ezerbõl, pedig valószínûleg még csökkenthetné is ezt a számot, mivel sok ukrán menekültje van". Ezzel Orbán másfél héttel ezelõtti szavaira utalt: a magyar miniszterelnök a brüsszeli csúcs után százezer ukrán menekültrõl beszélt, akiket Magyarország állítása szerint befogadott.
http://vs.hu/koze...0229#!s945
Bakondi sem tudja, hol vannak az ukrán menekültek
http://444.hu/201...t-menekult

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.68 másodperc
3,956,235 egyedi látogató