Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Felhívás nem csak pedagógusokhoz! Használati utasítás a 'kockás inghez'!

GondolatokFéltem a gyermekeim igazságba vetett hitét. Sok éve „kockás ingben” érzi jól magát és nem is tudta, hogy ebbõl még baja is lehet. Mától tehát négyzetrácsosnak kereszteljük át, így tán esélyesebb ha egy bizonyos és jól körülhatárolt KLIK, kiválogatott, kontraszelektált személyzete kéreti számon rajta a sok-sok „tanítást”, melyek zömérõl õ már pontosan tudja, hogy szemen szedett hazugság. Mert ugye nem a ruha teszi az embert, de a ruha fedheti el, ki ember még ebben az embertelen rendszerben, melyet nyilvánvalóan nem emberek irányítanak, terelgetnek, „politizálnak át” és hamis tanokkal mosatják át a gyermekek még fogékony elméjét. Ehhez minden „kormányzati” segítséget megkapnak, médiát, jelszavakat, pártokat, hazugságot és töménytelen ígéretet és éppen annyi fizetést biztosítanak, hogy az igazán valamire való és a realitással szembenézést vállaló csak az utolsó pillanatban nézzen külföldi mosogatói, takarítói állás után. A lakosságcsere-program keretében nem csak az idõs, elaggott, Magyarországot felépítõ réteg kiiktatása folyik az „egészségügyi” reform keretében, hanem a fiatalok minden szintû mérgezése, a pedagógusi kar aktív bevonásával. Igen összetett és nagyon mocskos hadviselés zajlik és minden szinten, ellenünk a „kockásingesek” ellen a Dávid-csillagosok részérõl. Ügynökeik ott vannak minden kulcspozícióban és úgy intézik, hogy a Lauderen kívül „ne is lehessen élet”, bár lassan az ország minden valamire is való „oktatási intézménye” valójában izraelita érdekek szolgálatába állított cionista kiképzõhely.


De lássuk elõször is, mirõl szól ez a „kockásinges” felzúdulás? Hol voltatok eddig? Hol vagytok most? Nem hiszem, hogy nem tudtok róla, mi zajlik az országban és mi történik a világban, legalább nagyobb vonalakban. Féltek? Féltitek az „állásotokat”? PÖCS-ök vagytok? A mai magyar pedagógus önértékelése egy KLIK szerint, amelynek pontosan abban érdekelt, hogy önérezzétek magatokat annak. Ha Orbán lehet geci, akkor ebben a Gyurcsányosan „kurvaországban” bizony nagyon alacsonyan állunk önbecsülés terén és magas ingerküszöbbel bírva igen mélyre süllyedtünk. Fejünkre egy igen komoly maffiadinasztia „haverjai” és rokonsága, „kiválasztottak” hada telepedett, amely csak nyelvhasználatában és papírjai alapján lehet még magyar. Még! Meddig még? Banki adós-rabszolgák, bérszolgák, gyáva és megalkuvó, sunnyogó tanárok készítik fel a jövõ rabszolgáit az oligarha-rendszerre a rendõrnek nevezett idomított jószágok segítségével, ügyészi és bírói összeesküvések fedezete alatt. Hiszitek még a „demokráciát”? Az arcotokba lett dobva, hogy „KUSS!”. Amit a KLIK megmondott, az meg van mondva! Tudták, hogy lázadozni fogtok és a „kockás inget” is õk aggatják rátok! A jelenség nem magyar sajátosság. A környéken mindenhol, cionista rezsim van, hol ezt a „játékot” most el kell játszani, mert rendszerváltás közeleg és bizony mondom néktek a férgesének hullania kell, ha pedagógus, ha igazgató, ha polgármester, ha rendõr, ügyész, bíró és bankár-politikus. A „politikai elit” megbukott. Teljes mértékben felemésztette az korrupció és a zsidók betelepítésének és a cigányság elszaporításának embertelen terve. Sajnos hatalmas károk és kínok árán tudunk csak megszabadulni ettõl a tehertõl és ne legyenek illúzióitok, mert a háború mindenkit elér és mindenkit próbára tesz, úgy tanárt, mint diákot, s mindegyben embert, pepitás ing ide, vagy oda.

Kockásingesek? Ha kaptok kicsivel több pénzt, akkor már minden rendben lehet? Nem zavar, hogy minden, amit láttok, tapasztaltok magatok körül egy hazug színjáték és ti csak tehetetlen bábok vagytok és még csak nem is nemes célokat szolgáltok, pedig eskütök szerint is a „közt” kellene, hogy legjobb tudásotokkal szolgáljátok, példamutatásotokkal, személyiségetekkel tanításaitokkal, építsd a generációkat? A férfi mára nem férfi, a nõ sem nõ, a szintén kiszolgáltatott és – valljuk be- zömében hihetetlenül ostoba szülõk számára a mára nyilvánvalóan illegitim alkotmány szellemében, valódi nemzeti felhatalmazás nélkül regnáló bûnözõ banda dirigál a Magyar Parlamentnek is nevezett legköltségesebb zsinagógából? Kormányzati izraelita KLIK!

Mondd, te kockás ing, ugye a fejed azért annyira nem kocka, hogy az eddigiekben foglaltakat meg ne értsd! Mire vagy kész? Mire vagy képes? Meddig tudsz elmenni önmagadért és a rád bízott lelkekért? Példát mutatni, vagy lehajtott fejjel ostobán pillogni a fejedbõl, miközben a fekete felhõk egyre csak gyûlnek és ma-holnap a diákjaidat sorkatonai szolgálatra kell felkészítsd, de nem tudod megmagyarázni nekik, hogy MIÉRT? Vélem, sok fiatal mélyebb tudással rendelkezik már ezekben a kérdésekben, mint sok tanár és tanító, aki az életre kellene a gyerekeket és természetesen az igen elmaradt szülõket is tájékoztatni, a várható helyzetrõl, rizikókról. Tudom! Konfliktus! Tudom! Elveszítheted a „munkád”. Cserébe viszont életet nyerhetsz és mindegy, hogy ápoló, kórházi dolgozó, mentõs vagy bármely más munkásról beszélek, aki ebben a kirabolt és meggyötört, meggyalázott Magyar Honban még õrzi magyarságát, hisz mindenkit ugyanaz a kígyó mardos és ennek a fejét ideje eltaposni! Vagy veled, vagy nélküled, tisztelt Kockásinges ez megvalósul. Ha le vagy maradva, ideje felzárkóznod, tájékozódnod.

Tudnod kell, hogy a jelenlegi magyar kormány nem legitim, ahogy az általuk összegrundolt alaptörvény sem az. Tudd, hogy te egy az USA-ban tõzsdére bejegyzett Magyar Köztársaság” magáncég rabszolgája vagy! Tudd, hogy amíg megalkuszol, egy fikarcnyit sem számítasz, ahogy rád sem számítanak a jövõben sem diákjaid, sem bíráid, akik elszámoltatnak megtett és meg nem cselekedett dolgaid miatt.
Tüntetni vonulsz? Sztrájkolsz? Jól teszed, ha van eszed, de gondolkozz, mert az események nem állnak meg itt és jelenleg az országunkat nem a muszlim „menekültek” tartják rettegésben és kizsákmányolás alatt, hanem az izraelita összeesküvõk, akiknek bábjaik a parlamentben játszanak neked és játszatnak veled sötét és veszélyes színházat.

Ha felvetted a „kockás inget”, gondolj rá, hogy ez egyfajta egyenruha. A nõvérek fekete pólója is az. Ma-holnap valódi katonai egyenruha váltja a most még „színes forradalmi” vásznakat és nem baj, ha tudod, hogy ez elkerülhetetlen. A beszoktatásod zajlik. Tesztelés! A tankönyvekkel manipulálnak már rég, de nyilvánvaló, hogy most közvetlen felkérést kaptatok arra, hogy döntsetek! A cionista KLIK, vagy a magyar hun-szkyta múlton alapuló õsi értékek? Saul fia, vagy A lovasíjász?

Nem mondhatod, hogy nem tudsz róla, mekkora a tét! Nem hivatkozhatsz rá, hogy „nem tudtál róla”, mert minden információ elérhetõ, nyílt, nyilvános, ha nincs is folyamatosan az orrod elé tolva ugyanúgy, mint bérszámfejtett fizetésed, amely ne legyen többet „30 ezüst”, mi árulásod bére!

Ne arra készítsd gyermekeinket fel, hogy majd külföldön boldogulni fog és te se „menekülj” többé! A határok záródnak a „kintieket” szépen hazaterelik, hazatereljük, de ehhez a „bentieket”, a hazaárulókat, ellenséget a segítségeddel, aktív részvételeddel el kell ûzzük és meg kell büntessük!
Tisztelt Kockásinges! Te nem vagy politikus, ahogy én sem! A politikus az a bûnözõ, aki mögéd bújva, de hangadóként felhergel, majd elhallgattat. Õket erre a célra készítették fel, tartják és fizettetik velünk, hogy a „demokrácia” jelszava alatt mindig is ez a „szelektált” bûnözõi kör (elit) tudhassa magáénak a „néphatalmat”.

Az inged elfedhet ugyan, de aki a valóságra fogékony, annak eddig is rálátása volt a makacskodó tényekre!

Te légy csak egyszerûen Ember! Nem több, de ne kevesebb! Ne hazudj és ne vegyél részt hamis dolgokban, ne szolgálj hamis „istennek”!

Ha így teszel, nem tévedsz el és, bár magányosnak tûnsz majd, sajátjaidra csak így lelhetsz! Harcolj az igazságért! Minden más csak hamis ábránd! Még a kockás inged is, melyet „dacból” hordasz. Ettõl te sokkal többet érsz! Vagy nem, de ennek is ki kell derülni, mert hosszú sötétség kora után végre a kiderülések korszaka kell beköszöntsön és ezzel együtt sokaknak be kell alkonyuljon!


Ha tetszett amit olvastál, lájkold, és idd a mérgezett sörödet, alkoholod, aszpargámos italodat tovább, edd a hamburgered, kemikáliás élelmiszernek nem nevezhetõ ipari hulladékokat, GMO-s készítményeket, antibiotikummal és vegyészeti csodakészítménnyekkel telepumpált „valamiket” és szippants bele a frissen kórokozókkal telített levegõbe, adass be magadnak minden „védõoltást” anélkül, hogy tájékozódnál elõtte és kényszerítsd erre a gyerekeket és szüleiket is… és hazudj magadnak tovább, ahogy eddig is! Éltesd a korrupciót, amirõl tudsz és része vagy, ha akarod, ha nem és fogadd el, hogy ezen te – ahogy eddig nem- eztán sem tudsz változtatni, mert nem is akarsz. Tudod, hogy nem vagy különb egy szálat sem, mint azok, akik mindezt mûvelik velünk. Ha az lennél, már ismernénk, hisz nem lenne állásod és telekiabáltad volna a világhálót az „igazsággal”, melyet sem oktatnod, de még csak hangoztatnod sem szabad, mert elveszíthetsz mindent, amit ma még fontosnak vélsz. A liberalizmus korának vége! Elkezdõdött az ember korszaka! Sajnos, vagy nem, de az izraelita agymosás igen kevés embert hagyott meg embernek, így nagy veszteségekkel kell számolni. A zombi-program túl sikeres volt.

Kedves Kockásinges!

Erõfeszítéseidhez kitartást kívánok!

Posta Imre

Hozzászólások

48 #20 ro-zsola
- 2016-02-29 19:59
Vazul te most hülyéskedsz ? " arról azért tudnánk ? "
Ébresztõ kisfiam ! A " Világ " úgy tudja , Magyarországon kb 45-48,000 zsidó él .
Megértem ha " bekaptad a csalit "
3. 100,000 " magyar " menekült. ( a gyengébbek kedvéért : magyar állampolgár kipában )
Izráelbõl vajon hány "menekültet " fogadott be eddig Magyarország ?
Ne ficánkolj Vazul ha nem téged baxogatnak !
238 #21 bivaly
- 2016-02-29 20:00
Ennek a pedagógus cirkusznak semmi köze az oktatáshoz, ez már a hatalom megingatásáról, vagy megszerzésérõl szól. A szereplõk zöme a Saul fia ! Látszólag különbözõ pártokban, gyakorlatilag egy kéz alatt összpontosítva. A Pukli kis csávónak hirtelen Magyar György lett az ügyvédje ! Biztos az igazgatói jövedelem akkora, hogy kifizetheti belõle az 50000 Forintos óradíjat. Ezeknek az "ágrólszakadt szocialistáknak" mindekor, mindenre van pénzük. Csak úgy, terem a zsebben. Nekik !
236 #22 Vazul
- 2016-02-29 20:34
Pukli István beszélt ma este héttõl a Szabadsávban részben az MSZP-s múltjáról, és elõre tisztázta a még felhánytorgatható családi kapcsolatait. Érdekes volt, és figyelve a korábbi megnyilvánulásait õszinte embernek tartom:
1. rész:
http://www.klubra...185849.mp3

Többi rész:
http://www.klubra...id=207%23c

Én is dolgoztam az oktatásban és hasonlókat fogalmaztam meg, többek közt, hogy itt élünk 7 milliárdan és senki egy vak hangot nem tanít a fenntarthatóságról. Arról, hogy ne úgy éljünk, hogy lenullázzuk ezt a bolygót teljesen.

Sok lényegtelen dolog és a lényegesrõl nem tanítanak, pl. hogy ne vezessék meg a gyermeket egész élete során majd felnõttként lépten nyomon a  cionisták. A hittan és nagyszámú énekóra rovására a titkosszolgálati eszközökrõl, felforgatásról, az agykontrollról, tudat manipulációról, pszichológiai alapokról, a XXI. századi cionista terrorista, titkosszolgálati eszközökrõl tanítanék. Bizonyára nagy érdeklõdést váltana ki és sok csalódástól megkímélné az életük nagy részét közösségi oldalakon élõ diákokat. Sokkal közelebb hoznám a gyerekeket a természethez, a biológia órákat természetjárásokhoz kötném, fõleg vidéken, mert úgy tanulja meg a gyerek és kelti fel az érdeklõdését, ha látja, és azonosul vele. Ha csak egy parkba elmennek és ott keresik meg mi az egyszikû, kétszikû növény, hosszabb ideig, vagy életük végéig megmarad, mintha csak tankönyvben látják, és biztosan jobban megszeretnék a természetet. Ugyan így járnék el a fizikával, kémiával, a gyerekeket lenyûgözném, hogy kapcsolódnak az atomi részecskék akár a világûr mûködésén keresztül. A nyelvoktatást is teljesen átalakítanám. Errõl hosszú anyagot írtam, ami persze soha nem jut el senki fontos személyhez, aki számba venné és amibõl csak most néhány gondolatot emeltem most ki. Jó irány, amit Pukli István próbál kiharcolni, ebbe az irányba visz.

Azt mondta a mai interjú végén, hogy nagyon megundorodott a politikától, és nem lenne soha politikus. Mindenki eldönti maga, hogy mi vele kapcsolatban a véleménye, de az leszögezhetõ: jelenleg az oktatás ezer sebbõl vérzik és nem a gyerekekért, nemzetért van. Hiányzik az a közeg a minisztériumból és a KLIK-bõl, aki így a gyerekekért és nemzetért akar dolgozni, tenni. Ilyen szakértõi gárda nem dolgozik jelenleg. Nincs és az elmúlt években nem is volt ilyen szakértõi gárda, csak pénzlesõk, ami elég durva fõleg annak fényében, hogy hány több tíz milliárd EU-s pénz ment el különbözõ címszó alatt oktatás fejlesztésre az elmúlt években.
238 #23 bivaly
- 2016-02-29 20:58
Vazul !

Az nem kérdés, hogy az oktatással gond van, vagy fogalmazzak úgy, szar az egész ! De ne gyerekeket használjanak politikai célra akkor sem ! És itt már nagyon errõl van szó ! Sok a süket duma is a "tanulók, illetve diákok jogairól", az a joga, hogy tanuljon ! És bizony kuss, ne hogy már a nyúl vigye a puskát ! Túl sokat ültem iskolapadban ahhoz, hogy ne érteném a dolgokat. Röviden le sem lehet írni, a diákok túlterheltsége eszméletlen, a tanárok "önmegvalósítása" eszméletlen, a tankönyvek zöme érthetetlen és felületes. Ehhez járul hozzá a "pedagógus" politikai "elkötelezettsége" !
Írhatnám reggelig. Az egész cirkusszal meg az a baj, és csak az a baj, hogy nem az iskoláról szól, hanem a politikáról, és hatalomról ! De ezt már leírtam. Szólhatna az iskoláról is, de azok az emberek, akik részt vesznek ebben a háborúban, politikai agitátorok, csak pedagógusnak vannak álcázva. A hangadók konkrétan, és kizárólagosan !
Vazul, én a damaszkuszi út körforgalmában lévõk irányváltását akkor hiszem el, ha egy halottas kocsival hajtanak el, és nem õk a sofõrök !! A többi az csak süket duma, szájtépés, megvezetés, performansz, hízelgés, hazudozás, szemfényvesztés.
Már párszor ezt is leírtam, az emberi természet örök. Tudod, ha Saulusnak nem hisszük, hogy Paulussá változott, egy Puklinak sem hiszek el semmit a változásról. Egy moslék az egész, az utóbbi 25 évben az égvilágon mindent tönkre tettek, ami még az elõzõ rendszerek bármelyikébõl megmaradt, és jó, vagy használható volt. A zavarosban, állandó viszálykeltésben halászók meg jól elvannak a hatalom különbözõ posztjain.
236 #24 Vazul
- 2016-02-29 21:18
Ne haragudj, de ez egy vicc, amit írsz. Egy általános iskolás gyerek már nagyon jól látja a világ dolgait. Már a CIA is három éves kortól képez ki, szerinted egy 8-10 éves gyerek nincs tisztában a hazugságokkal?
Tisztán emlékszem, amikor óvodásként sarló kalapácsot kellett rajzolnom, majd kimenni a pártgyûlésre május 1-jén, és hogy hazudtak. Már óvodásként utáltam a hazug diktatorikus rendszert, mert a szüleim feszengtek, az elõadó leírt, hogy hazudott.

Pukli azt mondta, hogy nem akarja, hogy ma a gyerekek ne menjenek iskolába. Még egyszer :nem védem õt, mert én sem tudom ki, de nem is írtam ilyenrõl. Csak azt, hogy az irány jó. Nem tudom neked most az én írásom kapcsán ez honnan jött elõ. Remélem nem valami kis NBH-s felforgató geciként írogatsz itt.
238 #25 bivaly
- 2016-02-29 21:41
Vazul !

Amit te itt írtál, abból igen sok mindenre lehet következtetni. Neked is elmondom, nem csak engem tévesztesz össze valakivel, de leginkább saját magadat . Ezek után egy kurva szót nem váltok veled, de azt azért megjegyzem, hogy a befejezõ mondatod minõsítése rád lenne a leginkább érvényes. Neked nem tûnik fel, hogy szocialistákat és ex szocialistákat idézgetsz hosszasan, múltkor Gyurcsány Feri volt számodra jobb mint Orbán ? Azon kívül, aki leírja magáról, hogy már óvodás korában tisztában volt a politika hazugságaival, és neki pártgyûlésre kellett mennie május elsején, óvodás létére, háát azt kicsit nehezen hiszem, tudod én Rákosi pajtás idejében voltam óvodás, és nem kellett sem sarlót és kalapácsot rajzolnom, és pártgyûlésre sem kellett mennem . És veled ellentétben nem tudom, hogy a CIA 3 éves kortól képez ki gyerekeket. Nekem nincsenek CIA-s kapcsolataim, sõt, nem tartoznak az érdeklõdési körömbe sem, veled ellentétben, bár ez minden bizonnyal egyik politikai kultúrális hiányosságom.
Nincs veled egy kicsit komolyabb baj, olvasva a fentieket ? Az "érv rendszered" ismerõsnek tûnik, de nagyon.
236 #26 Vazul
- 2016-02-29 21:54
Hû ez a komoly ellenreakció.
Ez nem semmi, hogy még gyurcsótánnyal is elõjössz. Ennyire felingerelet az nbh-s téma?

A nyolcvanas évek közepén voltam óvodás és akkor bizony még kötelezõ volt a népfelvonulás május 1-jén, anyumat kirendelték tömegnek a ruhagyárból, hogy tapsoljon.
Az oviba sarló kalapácsot kellett rajzolni, vörös zászlóra, bizony. A nyolcvanas évek közepén.

Megjegyzem örülök, hogy a jövõben megkímélsz az ostoba
megjegyzéseidtõl. Korábban azt hittem, hogy valamit tudsz, de egy kis fasszopó nbh-s gecinél nem lehetsz több.
236 #27 Vazul
- 2016-02-29 22:07
Mellesleg be is baszna, ha CIA kapcsolataim lennének, ez se semmi, hogy ilyesmire tereled a szót, holott amit leírtam, arról millió irodalom van, elég csak Drábik írásaira felmenni, hogy magzat kortól, hogy "tanítják" a gyereket. Ez ilyen tipikus zsidó karaketgyilkosság, valaki mond valamit és összemossák gyurcsótánnyal meg cia-val, mert nem azt írom, mint amit valami metélt pöcs olvasni szeretne..
137 #28 balu
- 2016-03-01 06:44
Imibátya, lájk, lájk, lájk, ütõs és közérthetõ, gratula
smileys.on-my-web.com/repository/Respect/applause-038.gif
83 #29 Sbert
- 2016-03-01 08:00
Elismerésem, Imre Bátyó!
s_grat
2 #30 gerry
- 2016-03-01 12:11
Vazul - Bivaly... Van két eladó vérbaj... izé párbajpisztolyom!

s_hihi

(Jó látni, hogy nem mindig én vagyok aki üti a másik fejét!)
s_vigyori
35 #31 Andrea
- 2016-03-01 15:11
Megjelent a 12 pont, amit a kormánytól követelnek a pedagógusok.
http://444.hu/201...-12-pontja
236 #32 Vazul
- 2016-03-01 21:03
Oscar - szöges ellentét

A felsorolt pontokból elég erõteljesen a kormány megbuktatásának szándéka tûnik ki, mert pont a legfõbb politikai érdekekekkel mennek szembe, és persze számos jó pontot is tartalmaz a lista, mert néhány dolgot súlyosan elhanyagolt a fidesz. Nem foglalkoztak sok sok sarkalatos problémával, de a legfõbb probléma, hogy kifelejtették a rendszerbõl az embert.

A szegregációval kapcsolatos pont viszont egy kamu - amit a liberális érzelmûek kedvéért tettek bele -, mert most is roppant mód ügyelnek arra, hogy semmilyen formában ne lehessen rá sütni a Kormányra, hogy szegregáció van az iskolákban. Nincs szegregáció, és bár minden jóérzésû ember úgy gondolja, jobb lenne, ha lenne, nem biztos, hogy valóban most ez lenne az egészséges. A magyar gyerekek ezáltal egy életre megtanulják és kifejlett kompetenciás készségeik lesznek arra vonatkozóan, hogy a cigányok milyen népség és hogy kell kezelni. És talán, ha ne burokban nevelkednek,  akkor tõlük, akik Magyarországot tovább viszik, várhatunk reményt.

Írnék erre egy példát:

Jól ismerem D. Pétert, párszor az elmúlt évek folyamán söröztünk és beszélgettünk hosszan kisebb körben, amikor épp nem Berlinben tanította a filmszakmát és én is ráértem. Német-magyar származású, egy internátusban nevelkedett pár éves korától 18. életévéig, aminek zsidó volt a vezetõje. Kegyetlenül és szisztematikusan büntették felnõtt koráig a fent írt származása miatt. Kevés embernek alakult ki olyan lesújtó véleménye a zsizsikekrõl, mint neki. Kb, mint Imre, úgy beszél.

Mondta ez a düh és cionistákkal szembeni mélységes harag és tapasztalat vezette oda, hogy a Mephisto forgatókönyvét úgy meg tudta írni, hogy azzal a film anno Oscar díjat nyert. Persze a filmszakmában rejtegette a cionistákkal kapcsolatos véleményét. Magyarként úgy állapították meg ki zsidó, ki nem, azaz ki lehet szabadkõmûves besúgó, hogy pl. megsimogatták a fejét, ui a koponya formájából megállapítható a zsidó származás. Ha nem volt zsidó az illetõ, akkor megnyugodtak, tudták, az nem fog róluk jelenteni.

Történelmi ez a kettõsség, amit csak nagyon kevesen tudnak: az elõzõ Oscar díjat a zsidók kegyetlenségébõl adódó végtelen utálat adta, a mostanit meg a féktelen zsidóimádat.

Visszatérve, bár én sem örülnék, ha a gyermekem zsidókkal és cigányokkal nevelkedne, de jobb kiképzést se kívánhatnék, hogy egy életre megtanulja, hova tartozik. Spártában vagyunk és spártai idõket élünk.

Ismerek egy volt hírszerzõt,aki nem cia-s volt, hanem magyar, perfekt tudja, milyen aljasok a zsidók. De már ezt a gyerekeinek nem tudta átadni, mert burokban nevelte õket, a zsidó befolyástól védve. És õk már közel sem így gondolkodnak, mint mi.

A fenti csak az én meglátásom és szívesen vitatkozok errõl, persze normálisan, nem úgy, hogy a mennyekbõl valaki kegyeskedik leszállni, hogy megmondja a tutit. Emberek vagyunk és én is sokszor mások meglátásaiból tanulok, és ez oké, csak amikor kioktatni kegyeskednek, azt nem viselem jól.
238 #33 bivaly
- 2016-03-02 07:51
Vazul !

A téma lezárásaként, az általad normálisnak mondott hangnemben válaszolok. NBH-s kis geci az a büdös kurva jó anyád aki a világra szart ! Te vagy exkommunista és szocialista kapcsolatokkal tele, ugaszt mint egy veszett kutya, aztán meg játszod a széplelkû mimózát. Itt a helyed ! Ez valóban a zárt osztály. Te tényleg egy pszihiátriai eset vagy, tragikus módon, szabadlábon. Az meg még külön tragédia, hogy evvel a degenerált gondolkodásoddal, és érvrendszereddel te katedrán állhattál. Egy rühes patkány vagy csak, elõbb utóbb úgy is kiderül, azok ugatnak elõszeretettel olyanokat mint te, akik nyakig benne vannak a legnagyobb mocsokban, és úgy tesznek, mint ha patyolat tiszták lennének.
236 #34 Vazul
- 2016-03-02 09:15
Na eddig tartott a nagy fogadalmad. Gondolom másban is ilyen szavatartó vagy...

Emlékeztetnélek, hogy két napja ezt írtad:

"Ezek után egy kurva szót nem váltok veled"

Mellesleg nem ártana, ha kimosnád a szád hipóval, csodálom, hogy anyád nem tanított meg arra (se), hogy ne legyen mocskos a szád.
4 #35 Posta Imre
- 2016-03-02 11:25
Bivaly, Vazul, javaslom, kezdjétek elölrõl az "ismerkedést". Javaslom, ezt privátban intézni. Az eddigit nem törlöm, de az ez utáni "személyeskedést" de. Viselkedni!
4 #36 Posta Imre
- 2016-03-02 13:46
Botrány a közétkeztetési tender körül Szegeden
A magasabb árral pályázót hirdette ki gyõztesnek az MSZP-s önkormányzat.

A Közbeszerzési Hatósághoz fordult a szegedi közétkeztetésre kiírt tender egyik indulója, mert a szocialista vezetésû városban a legmagasabb árajánlattal pályázó, illetve a pontozási szempontok szerint az utolsó helyre szoruló céget hozták ki gyõztesnek. A riválisokat kizárták. http://magyaridok...en-426166/
48 #37 ro-zsola
- 2016-03-02 16:50
Imre , jól van ez így. Szükség van a " csatározásra "
4 #38 Posta Imre
- 2016-03-02 16:54
Rozsola, persze, nem nagy ügy. Ha tudnád mennyien elhullottak már jó emberek az ilyen "csatározásokban", anélkül, hogy megélhették volna annak valódi lényegét! Persze tudod. Mire kellene, nem marad "senki".

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.47 másodperc
3,956,408 egyedi látogató