Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csicsergõ

KultúraSzia! Látom megint ugyan az a téma nálatok, mint mikor ott voltam az oldaladon, és akinél lehetett helyre raktam pár dolgot.

Kezd félremenni a társaság, legalábbis ezt érzékelem.

Vannak akik nagy arcnak képzelik magukat, de csak abból merítenek, amit másoktól hallottak, és semmit nem értenek.

Még kevesen tudják mit jelent a mag, és az ocsú.

A mag nem arra rendeltetett, hogy harcoljon. Egészen más a feladata. A magnak túl kell élnie mindent, hogy amikor eljön a kikelet, tudja az életet vinni tovább.

Mondom ezt másképp.

Ha kilépsz a háború, és béke körébõl, kórból, akkor a rendet csinálod. A rend meg ugye az aranymetszés. Az aranymetszés meg ugye az is, mikor felpörögnek a dolgok.

Aki nem lép ki a háború, béke körébõl, és tovább harcol, vagy uszít, az lemegy az állati létbe.

Csak akkor lehet háborúzni, ha van ellenfél. Ha te kilépsz a háborúból, akkor nem lesz ellenfél. Aki háborúzik, mert nincs ellenfele, az magával háborúzik, ezért megy le az állati létbe.

Aki békére vágyik, az elfogadja, hogy van háború, tehát a háború, és béke körében, kórban még benne van elég rendesen.

A mag megmarad, mert nem háborúzik, sõt békére sem vágyik, az ocsú meg megy a selejtbe, komposzt, trágya lesz belõle. Még az sem kell, hogy az ocsút leválasszuk a magról, mert úgy is leválik autómatikusan.

Mag-ocsú

Merj kicsi lenni. – Merj nagy lenni. Nem mindegy? Mindkettõ beetetés, mert megítélted magad. Nem magadnak kell megítélni, hanem majd mikor eljön, hogy kibújik a magból az élet, akkor majd e cselekedet meg fog ítélni, mert vagy meg tudod tenni kibújást, vagy sem. Az is megítél, mi lesz belõled, ha kibújtál, és megnõttél.

Többször elmondtam, hogy a gondolat az az elme kitalációja. Aki a gondolataira hallgat, és nem magára, az hiába mag, nem fog tudni kibújni belõle az élet.

Ha akarsz valamit, mond ki élõszóban, és csak azt, ami a magodból jön. A virtuális, képzeletbeli, holo mag, nem mag, hanem az elme kitalációja, ami egy olyan légvár, ami nem létezik. Sokan beleestek ebbe a légvárba, és mondhatom, mindenki a Geán. A képzelet sosem a valóság. A képzeletet is az elme gyártja. A képzelet nem más, mint a pillanat megfagyott képeinek az elme által valamilyen logika szerinti kivetülése, és ez olyan számodra, mintha moziban, TV-ben, interneten egy filmet néznél, és annyira beleéled magad, hogy el is hiszed, amit látsz, ráadásul hangos, színes film. Az álomban ez a logikai mûködés sokszor megfigyelhetõ, hogy olyat is elfogad, ami már abszurd.

Ocsú a mag védelme, ami biztosítja, hogy a mag épségben megmaradjon a kikeletig.

Tudd magadról, hogy mag vagy, vagy ocsú. Ha mag vagy, akkor viselkedj úgy. Hallgass, és várd a kikeletet, és fõleg ne árts senkinek, mert magadnak ártasz. Ha mag vagy, fedezd fel a magod, magad, ha már emberbõrben vagy, mert mikor jön a kikelet, szükséged lesz rá.

Az ocsú majd harcol, ha kell, mert úgy is megy trágyának, és hagyd had tegye a dolgát, mert arra van teremtve.

Mi is a zsizsik már nem nehéz ezt is tudni. Nézd meg, mit csinál, és megtudod. A zsizsiket mindig külsõ erõ fogja eltávolítani, és nem a mag. Már elkezdõdött a zsizsikek eltávolítása, ha még nem vetted észre. Sok módszer van a zsizsik eltávolítására, és akik ezt teszik, azok erre jönnek rá, és alkalmazzák is a technológiát. A legveszélyesebb zsizsikeket már kiemelték. Most még egyenként emelik ki, de már elõkészületek vannak arra, hogy mindet kiemeljék. Mire eljön a kikelet, egyetlen zsizsik sem marad. Nagyon precíz lények, fények, akik ezt végzik, és bízhatsz bennük, mert egyetlen zsizsik sem marad a Geán.Pont az a szép ebben az életben, hogy mgd, mg dönti el, mag vagy, ocsú vagy, vagy zsizsik.Ha mag vagy, akkor ugye nem vagy vallásos, és el tudod érni, hogy neked nem árthatnak. Ezt nevezik isteni védelemnek. Ha ocsú vagy, akkor bármi lehetsz, mert a sors, vagy karma fog rád hatni. A zsizsik meg folyamatosan ártani akar, még akkor is, ha nem akarja ezt tenni, mert nem akarat kérdése.

Az isteni védelem nem más, mint egy olyan energia áramlás, amiben minden energiát ami árt neked, de azt is ami nem árt, vissza küldöd annak aki küldte, úgy, hogy rád nem hat, de megismered, mivel átment rajtad. Minden olyan energia áramlást, amit kiküldesz, azt vissza is kapod, és ha visszakaptad teljes mértékben, akkor tudod, hogy az illetõvel semmi gond sincs, mert Õ is mag. A beszéd, a beszélt nyelv is erre való. Aki ezt teljes mértékben megvalósítja, annak nem tudnak ártani. A magnak ezért nem tudnak ártani semmivel sem, amíg ezt az energia áramlást fenntartja, és nem megy bele különbözõ hülyeségekbe, mások által kitalált dolgokba, amit adagolnak szép számban.

Akik ezt az energia kört nem tudják fenntartani, annak a magnak vége, és a zsizsik elpusztítja.

A zsidók által kitalált cionista jegyzõkönyv, meg a többi hasonló kitaláció is ilyen, és ha felültél, beetetted magad, akkor ideje, visszaküldened. Amúgy nem a zsidók találták ki azt a jegyzõkönyvet, csak egy zsidóval íratták le.

Nem a zsidók találták ki a kb 300 éves idõtorzítást, az idõszámításba berakott 300 évet, de velük hajtatták végre. Azt lehet a legjobban beetetni, aki elfogadja, hogy õ a világ úra, a világ tudója, de a valóságban ez egy berakott kép, egy berakott program, egy berakott film, egy légvár, egy illúzió, egy holo, egy képzelgés, és ezt csak úgy tudja megvalósítani, ha lop, ha hazudik, ha erõszakkal elveszi másoktól azt ami szerinte érték. A zsidó nem tudja mi az érték, és azt lopja el, annak érdekében hazudik, amit épp a mag, az emberek értéknek mondanak.

A zsizsik pontosan tudja, mi az érték a magnak.

A mag tudja, hogy a mag az érték, mert belõle fogan az élet.

Így lehet megkülönböztetni, a zsidót, és a zsizsiket. A zsidó vallásúak csak eszközök a zsizsik kezében, és a zsizsik a zsidók között tudnak a legjobban megbújni. A magyarok között egyszerre kiderül ki a zsizsik. Nagyjából ezt is sokan összekeverik, és azt mondják, hogy minden zsidó zsizsik is, pedig másként van, mint látod. Más mikor be vagy etetve, és más mikor alapból romlott az egész lényed.

Ha nem változtatnak a zsidók, akkor belõlük lesz az ocsú, meg a katolikusokból, meg, a többi vallás gyakorlóból. A zsizsik a Geán nem õk, mint hiszed, vagy ahogy most tudod.

A lényeg, hogy csak a magok maradnak a Geán, akik elérték a magságukat.

Mindenkinek lehetõsége van, hogy elérje a magját, tehát rájöjjön, hogy Õ mag.

Azok az emberek, már nincsenek itt a Geán, akikben nincs mag, vagy nem volt mag.

Azok vannak csak, akik be lettek etetve a sok maszlaggal.

El lehet dönteni, hogy mag vagy, és akkor találj rá a magra, magadra, vagy ocsú lesz belõled, és akkor kapsz egy másik lehetõséget valamelyik másik galaxisban, egy másik naprendszerben, hogy rá gyere, mi is vagy, és meg is találd magad.

Tetszik, nem tetszik, ez van.

Ha bárkire is haragszol, magadra haragszol, hogy beetted a sok maszlagot, malasztot.

Ez az idõtorzítás lényegében arra szolgált, hogy eltakarják Atilla királyunk ténykedését, vagyis egy leplet húzzanak arra, amit Atilla királyunk tett. Ugye Atilla egyik legnagyobb tette, hogy Európában is, minden népnek meghatározta pontosan a területének határát, és azt is mi a dolga az emberi közösségben, és ehhez biztosította a feltételeket is.

Ideje ezeket már tudni.

Minden jót …

Csicseri Orosz Imre

ui.: Nem árt másoknak is tudni ezekrõl, ha még nem tudnak. Bocsánat azért, ha ezeket tudod, vagy amit tudsz belõle, mert az számodra, csak ismétlés, Ana.

Hozzászólások

52 #1 kuka7
- 2016-03-01 16:57
Hí de kiváncsi vagyok rá,ki mit szól hozzá!-nekem errõl a csicseri,mondóka ugrott be egybõl,most hogy rezegjek,hová?---Jószerencsét!
27 #2 etele
- 2016-03-01 17:16
Ez a "csicsergés" sok mindent, és sok mindenkit helyretösz!:D
A csicsergése biztatóan jelzi a "kiKELET" eljövetelét!
s_Laptops_grat
48 #3 ro-zsola
- 2016-03-01 17:31
Ez igen !
58 #4 ssman
- 2016-03-01 17:31
csicseri!
Ha nagyon pofanbasznak, masjd, haboru idejen, ne legy rajuk duhos, mivel ok nem tudjak, hogy te nem jatszod a nagy tarsasjatekot. Elkonyvelheted felreerteses jarulekos pofanbaszasnak... felteve, ha csak pofanbasznak...
243 #5 Magus
- 2016-03-01 17:52
Csicseri Orosz Imres_crashs_hihi
-végre megnyilatkozott, végre hozzánk szólts_francs_vigyoris_hihi
-rögtön aszondja hogy:
"Szia! Látom megint ugyan az a téma nálatok, mint mikor ott voltam az oldaladon, és akinél lehetett helyre raktam pár dolgot."
-ja megint itt egy sefüle-sefarka valami, csicseri mintha azt az agyon sztárolt Hamvas nyitnám fel.....
-tovább olvastalak és elnézést kell kérnem Hamvastól,õ legalább tudta miket ír le, igaz nem sokan látták/ják hogy miért.....


Tudom hogy a bértolnoklás jól fizet, de komolyan a másod-harmad osztályú szkifi írásból meggazdagodnál rendesen....
254 #6 mujko
- 2016-03-01 17:59
Ez olyan Saulos bár még nem tudják de evvel ujj trendet teremtettek már nem kell zsidózni elég Saulozni és ebbõl mindenki ért .
Csak melyik Saulról van szó aki a zsidók "királya" volt de öngyilkolta magát vagy amelyik Saulból lett Pál apostol ?
Melyikek vagytok zsidók ?
8 #7 miskolcilaci
- 2016-03-01 18:16
kepfeltoltes.hu/160301/20160212ellenplakat-plakat-mkkp-ketfarku-kutya_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2 #8 gerry
- 2016-03-01 19:25
Imre, ilyenkor azért másolod be ide, hogy levegyünk egy kis súlyt a válladról?

Na jó .... csicsergõkém, okos vagy és nincs is kockafejed!
Küldhetnél magadról egy fényköpetet, hátha egyszer csak felrezegsz egy másik ebenére és többet nem láthatunk.
Figyusz, véletlenül nem rokonod a Borbély? Kicsit sem?
s_hihi
116 #9 livia
- 2016-03-01 20:04
No, volt egy aranyos ismerõsünk, mindig nálunk idõzött, jól érezte magát. Nem zavart a munkánkban. Beköszönt egyszer a téli hidegben, és megkérdeztem tõle, hogy hányt-e ma havat. Válasz: Minek, majd eltakarítja az, aki odarakta. Igaza volt. Mi meg törjük magunkat, a természet meg se perc alatt megoldja. Vagy bekeményít.
159 #10 vanyusha
- 2016-03-01 20:33
Ez az idõtorzítás lényegében
Atilla Volga River egyik legnagyobb tette, hogy Európában is, minden népnek meghatározta pontosan a területének határát, Merkel Ildico,egy Roma-i :ármány és cselszövés kenyere, Fay man- Aëtius Nibelungenlied.............. Sassanid Shah Yazdegerd ...............
131 #11 lalapapa
- 2016-03-02 01:29
Koszonom,
en is helyretettem
de hat bizonyara
itt nagy tanara az eletnek lehet latni,
a kor hozza magaval a bolcsesseget
meghat a sok faszszsagot is,
sok hibat teszunk le az eletben
igy van,
s_bulis_proszt
4 #12 Posta Imre
- 2016-03-02 14:26
Nem veszitek elég komolyan Csicsergõt, és ez hiba.

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Et8OU6oPEUw[/movie]

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7-Qoxx_FMVU[/movie]
2 #13 gerry
- 2016-03-02 15:09
Imre - senki se lehet tökéletes... én már ezzel a hibával együtt kell éljek.
:|

...szegény én.
4 #14 Posta Imre
- 2016-03-02 15:26
Gerry, ki mondta, hogy nem? És ki mondta, hogy a tökéletesség kizárja a hibát?s_beszel
2 #15 gerry
- 2016-03-02 15:38
értem, akkor tökéletesen hibás vagyok.... s_hihi

YESSSS

(és még oroszul se tudok)
159 #16 vanyusha
- 2016-03-02 20:21
Két éven belül az európai civilizáció eltûnik ... Kinek kedvez a halál Európában és milyen hatással lesz Oroszországban?

Párizs az Elisium mezeje, -alvilág
Krim alvilág kapuja.
Mit is Ural az Ural hegység!
116 #17 livia
- 2016-03-02 20:42
Vanyusha! No, de addig is van min vihorászni!
243 #18 Magus
- 2016-03-02 22:30
Vannak jó meglátásai csak nem ártana utána járni,és meg megérteni a dolgokat neki is, szóval ne adjunk alá a lovat...
egy gyönyszem:
"Többször elmondtam, hogy a gondolat az az elme kitalációja"
" Aki a gondolataira hallgat, és nem magára, az hiába mag, nem fog tudni kibújni belõle az élet."

-na ezt rakjátok össze ezoterikusok, tudósók, biológusok.....:o
-akkor ezek most a te gondolataid voltak?-és a kivétellel erõsítetted meg a szabályt? -kissé hosszúra sikeredett egy kivétel:D
243 #19 Magus
- 2016-03-02 23:10
egyszer már lespicceltem szenteltvízzel Képfaragót de róla lepergett. szerintem rólad is le fog...

- Az agy jobb és babal féltekének mûködése eltérõ, az elõbbi párhuzamos,míg a bal félteke soros processzor mûködésére emlékeztet.

A balban található az Iciri-Piciri kis sértett egó ami azt mondja hogy ez itt ettõl-eddig én vagyok ezzel leválaszt a mindenség(téged körülvevõ) energiáról(információról), itt "tárolódik" minden amit tanultunk-szocializálódtunk és rávetül a jövönkre mint egy szemellenzõ determinálva a jövönket.
Azaz csakis sorosan(alá-fölérendelt...) a multról és a jövõrõl tud gondolkodni nem értelmezi és érzékeli a most pillanatát a jelent-és mi ezt nevezzük idõérzéknek.s_*_kukk
A jelen pillanat hatalmas információ(=energia) áramából-montázsából apró részleteket választ le amiket tovább részletez majd ezeket kategorizálja, organizálja, hogy asszociálhasson a korábban (többnyire hibásan)tanultakra, amelyel a jövöre vetíti az összes lehetõséget amit a korlátolt és hibás tudásunk enged-ennek pedig mint a kritikus racionálisan logikus, objektíven tárgyilagos gondolhodásnak örvendünk. s_*_kukk
Õ felel a verbális kommunikációért hisz itt található a beszédközpont értelmezi a szavakat és számokat, és ezekkel mondatokat alkot...

A jobb félteke a Jelen Pillanatról szól mindíg a jelenben van Itt és Most(nincs idõérzékes_*_kukk):,
képekben gondolkodik, és kinesztetikusan tanul;) - non-verbálisan kommunikál
, kreatív, játékos és fantáziadús. Muzikális, jó a térlátása. A Lényegre összpontosít, Egészben látja a dolgokat. Õ adja a mûvészeti alkotásokat, humorérzéket.
Nem érti a beszédet és nem tud beszélni. Õ felel a hatodik érzéknek, vagy intuíciónak nevezett jelenségért, "ráhangolódásért"-mert nem csak kétezer adaton rágcsál mint a balfélteke hanem több száz milliárdal oprál egyszerre.... de ez már a morfogenetetikus tér....

-te tudod hogy ki vagy?hogy magadra halgas?-MESTERs_V

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.99 másodperc
2,857,496 egyedi látogató