Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Jobbik: A Fidesz egypártrendszert épít

BelföldIdióta! Pártok nélküli rendszer épül. Királyság! Közelmúltbeli tevékenysége alapján visszatérne az egypártrendszerhez a Fidesz a Jobbik szerint.

Szilágyi György, a párt országgyûlési képviselõje az alaptörvény tervezett módosításával, az MNB-alapítványokra vonatkozó módosítással és a Lázár János nevével fémjelzett államháztartási törvényjavaslattal kapcsolatban beszélt errõl. A politikus párhuzamot vont a Kádár-rendszer és a Fidesz kormányzása között. Szerinte ahogy a 80-as években, úgy most sincs beleszólása a parlamentnek az ország ügyeibe.

Jobbik: A Fidesz egypártrendszert épít

„A parlament a Fidesz által kialakított, új ülésezési rendjének köszönhetõen – amelyben a fideszes képviselõk csak kéthetente egyszer járnak be szavazni – kiüresedett. Nincsenek érdemi viták. A részletes viták a nyilvánosság elõl eldugva, a bizottságokban zajlanak. A parlamentnek szinte semmilyen beleszólása nincs az ország ügyeibe, hiszen az ellenzéki javaslatokat figyelembe se veszik, a Fidesz-politikusok pedig a kormány utasításait követve nyomkodják a gombokat a szavazásoknál. Más véleményük nincs és nem is lehet, mint amit a pártvezetõk meghatároztak nekik” – fogalmazott Szilágyi György.
Link

Hozzászólások

236 #1 Vazul
- 2016-03-05 22:03
Elõbb felemészti Seszták-Lázár nagyurak pénzekért-hatalomért folyó csatározása, meg a nem kormánytagok belharca, valamint a vérszemet kapott fiatal fidesz generáció, ami a helyeikre pályázik és csak azt várják, hogy a mostani vezetõk mikor takarodnak el. Mivel szûk a keret, egy idõ után nem lehet minden fideszes törtetõt jóllakatni, az önkormányzatoktól való forráselvonás is ezt szolgálta, morgolódnak is a fideszes önkormányzatok. Túl sokan vannak kevés pénzre. Ez a pénzosztás, kedvezés -mindenki tudja- korábbi cionista kormányoknál is így ment, csak nem volt ennyi éhes száj. Ezért tûnik fel Szijjártó kétnaponta a legkülönfélébb országokban, most a Emirátusokban volt és szorgalmaz gazdasági kapcsolatot Irántól kezdve Azerbajdzsánon át mindenkivel OV. Kell a pénz a minél inkább kiterjesztett és központosított maffiahatalomhoz, mert a most rendelkezésre álló források ehhez nem elegendõek, ami veszélyezteti a mostani állapotok fenntartását és a nagyszabású terveit, továbbá az EU-s források is lassan elapadnak. És szerintem már nem is magyar, hanem európai viszonylatokban gondolkodik. De amennyire zseniális a hatalom építésében, annyira nulla kormányzáshoz. Egész egyszerûen nem ért a kormányzáshoz, ami a Pukli Istvánok, fekete ruhás nõvérek stb. aktivisták nagyszabású akciójában nyilvánul meg, akiket bármennyire is próbálnak bemocskolni, karaktergyilkolni, nem sikerül. A magyar amúgy nem nagyon áll ki a mocskos politikájuk ellen, mert annyira megnyomorították ezt a népet. 16 év kellett ahhoz is, hogy 2006-ban legyen valami. A magyar lelkületbe az van kódolva, hogy ha valami rossz, annál többet kell dolgozni és a nehézséget bírni. Csak ezt a tulajdonságot önmaga ellen fordították, saját maga kivéreztetésére. A magyar most nem a magyarságért dolgozik erõn felül, hanem ezen senkiházi cigányok-zsidók, a B-közép maffia kiszolgálásáért.

OV királyhoz illõen rendesen kastélyban él nagybirtokon cselédekkel a 444 tényfeltárása szerint, ami kapcsán kiderült, hogy más oknyomozó újságíró -aki azóta meghalt - írt már pár éve errõl a birodalomról, amit valami pályázati csalás útján szereztek meg. Állítólag, mikor Habony volt a koronaõr a koronát is elõszeretettel próbálgatta. Szóval Borbélynak még küzdenie kell a pozícióért, de a mostani performansza elég jól szimbolizálja a hazai közelmeállapotokat...sajnos

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.35 másodperc
3,397,391 egyedi látogató