Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Gyógyó kapitánynak dóga akadt

GondolatokRemek favágó üdõ van és aztán Irán a patika, mert ott is vár a dobverõ, de hamarosan rittyenteni támad kedvem. Támad? Kedvem? No, majd meglássuk. Egyébként pedig mindenkinek joga van arra gondolni, amerre. A Kalasos képpel még várni köll...picurit!

Hozzászólások

4 #20 Posta Imre
- 2016-03-23 14:30
Gerry bár ilyen eccerû lenne, hogy "hinni, vagy nem hinni, vagy tudni és nem tudni"..., de egyáltalán nem errõl van szó. Nálam meg pláne nem, vagy pláne igen. A PLAN = terv, esetleg térkép...esetleg PA-Plan, ami alá könnyû elbújni, vagy esetleg PALAN, vagyis LAPAN, vagyis lapos, lápos, sík amint át lehet látni...

Gerry, neked nem kell elhinni, hogy az Ember attól sokkal több, mint aminek látszik és egyben sokkal kevesebb is az ember, mint aminek lennie kék. Zûd még, éretlen, értelmetlen, értetlen.

Úgy gondolom, a "régi nagyok" nem voltak azért teljesen hülyék. Úgy gondolom, hogy képesek lehetünk felfejteni egy-két gondolatukat, felismeré-süket, ha van szemünk a hallásra és fülünk a látásra, s úgy vélem, ha nem is mindenkinek, de nagyon keveseknek megvan a képessége és "elvakultsága" is erre. A po-én, hogy nincs ebben semmi misztikus, bár néha szadisztikus az elképzelés, hogy belelássunk a sem-mi-be, sémibe, szemibe tekintve.

Tennap belelapoztam Mereskovszkijnak A Kelet titkaiba. Be rég olvastam. Újra kék. Zûd vagyok még. Te se lilulj, nem vagy te sem pulyka!s_kv

Kikapcsolódásnak!

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SmIns-pM6oE[/movie]
2 #21 gerry
- 2016-03-23 15:08
a régi-nagyok tényleg nem, de a mostaniak...

...meg a sok új ami régi és mindenki mindent felfedez... meg rögtön érti is és tovább is adja... persze az életet túl kell élni amihez kell az egzisztencia és még mindig jobb mintha fõzne (azt se tud, igaz, hogy gondolkodni se. mégis úgy tesz) és abba pusztulnának bele az emberek

nem lilulok!
Tojjon nektek a szarosnyuszi valami szép új mesét :D és holnap nincs más csak hal - vizipaci már készül rá...

image.spreadshirtmedia.net/image-server/v1/designs/118097789,width=178,height=178,version=1424355063/Schisshase.png

...és Viziló hala (péntekre):
www.aquafuture.de/images/deutsch/wupper/bachforelle_wild_klein.jpg
12 #22 spartakusz
- 2016-03-23 15:47
Húsvéti Ünnepeket, és egy megújuló, szebb, jobb, szabad Magyarországot ...

Tisztelt Honfitársak!

Kedves Ismerõsök!

Kedves Rokonok!
Kedves Barátok!
Kedves beírók és olvasók!

A jó kívánság mellett ismétlem magom:
Én már megoldottam a hiszem és a tudom közti különbséget - leírtam, hogy nem repültem körbe és nem kerültem meg a földet se gyalog se semmilyen jármûvel - tehát nem tudom, hogy a Föld kerek. Csak hiszem, mert mondják fénykép van róla meg stb.

Úgy szintén a piramisokat sem láttam ott helyben ahol épült - tehát hiszem, a fenti logika szerint -hogy létezik, de nem tudom!
De ha létezik a piramis és nem egy ahogy mondják, és aki látta ott helyben az már tudja, hogy van, és ha több a tudása akkor azt is tudja, hogy azt a ma embere és technikájával nem tudná elkészíteni!
Szóval én értem - te érted? mi a hit és mi a tudás!
A tudás a megtapasztalás . és így GERRY- nek van igaza tudni kell nem hinni - mert aki tud az hisz is! hiszi mert tudja hogy a van az van!

végtelen türelemmel: id. Kiss László
ui: emlékszel írtam:
1 van de nem látod mi az?
2.nincs de mégis látod mi az?
3. van is nincs is mi az?
12 #23 spartakusz
- 2016-03-23 16:05
Imre még mindig azon a 800000 ft. büntetésen gondolkodok - én nem tudok segíteni - de agyaltam rajta,
Ha kérnéd, hogy leülöd , az napokban:
5000 ft. az átlag napi-számítása az 160 nap írsz egy könyvet - regényt
10000 ft. mert iskolázott vagy az 80 nap, írsz egy verseskötetet...
30000 ft. mind az ügyvédeknek egy órára akkor csak egy napot kéne ülnöd - cinikusnak tûnik de nem az, mivel mást nem tudok!

spari...
4 #24 Posta Imre
- 2016-03-23 17:56
Gerry, egyszerûsítsük le, minden "pátosz" nélkül. A nyuszi rendben van, a káka is í bojt alatt, csimbókosan.

Szóval, ha egy iPod-dal beállítsz a pigmeusokhoz, lehet, isteni tudásúnak néznek még most is, bár lehet, hogy kiröhögnek, mert nekik még menõbb van.

Igen, a "legnagyobbakról" volt most említés, mikor Hermész-t emlegettem volt. Hermészet, vagy természet? Na mindegy, de lehet, hogy neki akkor volt már egy commodore 64-e, amikor a többieknek lövése sem volt. Szerintem de! Hogy mikor volt ez és "ember" volt-e õ vagy kortársai közül még páran, nem is kérdés, ha deduktívan közelítünk, sem.

Szeretet? Szó se volt róla. Törvényekrõl esett szó részemrõl, bár inkább szó, mint esett, mert a "gravitáció" fogalmával is bajom van és nem csak nekem, bár ettõl még használom a "jelenséget", ahogy az is, aki nem is tudja, hogy használja, vagy jelenség-e egyáltalán. Tudom, hogy értesz, hisz egyetlen repülõ sem maradt még fenn túl sokáig a légben...és a tantuszok is lefelé esnek.

Spari remek ötlet: hogy ez még eszembe sem jutott. Én is cinikus vagyok. Lehet, ha hegedálnék, jobban járna mindenki velem?s_V
236 #25 Vazul
- 2016-03-23 18:44
Imre igazad lehet, egy rovásírás oktatóval beszélgettem, és õ mondta, ha elkezdjük tanulni, gyakorlatilag visszajön a tudás, ezért a magyaroknak könnyû megtanulni. Ugye már a CIA bebizonyította a Monarch Ultra agyprogrammal, ami a királypillangókról kapta a nevét, - hiszen ezen állatok több ezer kilométert vándorolnak anélkül, hogy tapasztalták volna, illetve az embereknél az új személyiség létrehozása során a pillangó könnyedségét és szárnyalását tapasztalja a slave, azaz irányított rabszolga-, hogy a szerzett tudás öröklõdik.
12 #26 spartakusz
- 2016-03-23 19:38
Köszönöm Imre, azt hittem, hogy meg fogsz sértõdni, de most már tudom, hogy nem ,válaszodból...

- bizony Vazul, öröklõdik, csak edzeni kell vele, mint a testet, hogy friss erûs és egészséges legyen, le küzdve az amnéziát!
spari...
236 #27 Vazul
- 2016-03-23 20:11
Spari, nekem is eszembe jut a "büntetés", ami jelenleg nem is 800 ezer, hanem egy misi, a jóbikos ügy miatt. Ezért úgy döntöttem, hogy havonta valamennyit utalok. Másnak is javaslom, aki megteheti utaljon havonta 500 forintot, vagy ha tud többet, amitõl még nem lesz rosszabb az életminõsége, de szeretné, hogy ez az oldal mûködjön, ez a vonal mûködjön.
Egyelõre, hogy ez mûködhet ma Magyarországon, Imre állhatatos munkája mellett az õ feleségének köszönhetõ.
4 #28 Posta Imre
- 2016-03-23 20:18
Gyerekek, az oldal "nem kerül pízbe", Gerry állja a sarat sok éve már. A bíróság "kerül pénzbe", illetve...de rátok van bízva. Végül is ebben a három hónapban 1 millás büntivel zártam a cehhet. Eddig 300 jött össze, ami ahhoz képest nem is rossz, hogy lehetne sokkal jobb is. Az eddigieket is köszönöm.
12 #29 spartakusz
- 2016-03-24 04:20
Hálával tartozunk GERRY -nek akkor mindig, ahogy írod Imre, apropó a pihenésrõl - Hitler is a cellájában írta a HARCOM c. könyvét a MEIN KAPF-ot vagy a gazdái az irányító láthatatlan írták neki - ez még kérdés - mint marx engels munkássága is - én nem ezekhez hasonlítva - magad írnád le pihenéskép, én ere gondoltam - és persze a pihenést nem úgy mint anno akkor régen a Magyar Amerikai olajrészvágytársasáig idején - elmesélem: a sofõr egy igen húzós és nehéz dombon halad a gépkocsival felfelé -- autóval, amikor a domb felénél megállt - de kérem miért állt meg vonta kérdõre az olajmérnök úr aki mellette ült... mérnök úr kérem a tehenes szekérrel is megszoktam állni itt, hogy pihenjenek és új erõt gyûjtsenek..... nem semmi történet ....
spari...
91 #30 Tuzroka
- 2016-03-24 10:25
GERRY! Az a baj,hogy csak egyszer olvastad el, a szerzõ föl hívta a figyelmet "Olvasd el nem egyszer százszor",hogy bele vésõdjön a tudatodba. Próbálkozzál!
236 #31 Vazul
- 2016-03-24 11:59
Itt a jó példa, ezt tanítják a rendõrtiszti fõiskolán, hogy ha egy cigány elkövet egy bûncselekményt, nem a cigányt, hanem a magyarokat kell vegzálni!! Annyira gyomorforgató ami már ebben az országban megy, a magyarokat terrorizálják minden szinten!

Cigányhorda támadt egy áruszállítóra Átányban - a rendõri megtorlás a panaszkodó helyi lakosokat érte
https://kuruc.inf...
154 #32 kakas
- 2016-03-24 12:58
40.media.tumblr.com/560657b6eb56bf9e9373eda6aecd0540/tumblr_o4hhrdrCgM1qc937zo1_500.jpg
4 #33 Posta Imre
- 2016-03-24 19:14
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XKCLx77jgx4[/movie]
2 #34 gerry
- 2016-03-25 08:44
Tuzroka - "G...csak egyszer olvastad el, a szerzõ föl hívta a figyelmet "Olvasd el nem egyszer százszor"..."

Ezt nevezik agymosásnak! Hányadiknál tartasz?:D
6 #35 anzsi a macska hala
- 2016-03-25 10:21
Gerry, nincs itt semmi ellentmondás, a teremtésnek is van fizikája, csak nekünk egyszerû halandóknak nem árulják el. Ugyanúgy mint a történelmünket sem, mert akkor kiderülne az is, hogy már az ókorban pontosan ismerték ezt a fizikát, sõt a szkíta bölcsesség része volt.
Neked nincs éppen rálátásod a témára, de csak azért mert rossz helyrõl figyeled. Csak lépned kell egyet.
Baráti üdvözlettel:
Anzsi

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.34 másodperc
4,615,281 egyedi látogató