Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Lezárták az Európai Parlamentet

KülföldÍgy szedik darabokra ezt a zsidó buzi-tanyát. Az EP történetének legszigorúbb terrorkészültségét rendelték el a parlamentben – mondta el Molnár Csaba az Origónak. A DK-s képviselõ arról is beszámolt, hogy a támadás ellenére nincsen pánikhangulat a belga fõvárosban.


Gyakorlatilag üres az Európai Parlament épülete, és azt le is zárták, így nem is engedik ki a képviselõket - mondta Molnár Csaba, a DK EP-képviselõje az Origónak. Az EP történetének legszigorúbb terrorkészültségét rendelték el - mondta a politikus. Az EP-képviselõ elmondta, a reggeli terrortámadás után Charles Michel belga miniszterelnök arra kért mindenkit, hogy maradjon otthon, éppen ezért az utcák gyakorlatilag üresek.

Molnár Csaba arról is beszélt, vörös riasztást rendeltek el a városban. Az EP folyosóin többen arról beszéltek, hogy a támadások vélhetõen Abdeslam múlt pénteki elfogása miatt történtek, de ezek természetesen csak találgatások – mondta Molnár Csaba. A DK politikusa azt is elmondta, hogy ma este jött volna vissza Magyarországra, de egyelõre biztosan nem tudja elhagyni a várost. A belga fõvárosba vezetõ utakat is lezárták.

Szanyi Tibor EP-képviselõ a Facebookon jelezte, hogy úgy tûnik, biztonságban van. „Minthogy nem tudom az összes telefonhívást fogadni, ezúton jelzem, hogy az EP épületében vagyok, remélhetõleg biztonságban” - írta.
Schiffer a robbantás után landolt

Semmilyen mozgás nem tapasztalható a brüsszeli Zaventem repülõtér kifutóján; a reptérre utolsóként leszállni engedett gépek utasai nem szállhattak ki a repülõbõl, majd 10 óra 20 perckor egy biztonsági zónába terelték õket - nyilatkozta Schiffer András, az LMP társelnöke, aki a Brussels Airlines egyik járatával érkezett Brüsszelbe nem sokkal azt követõen, hogy kedden reggel robbantás történt a nemzetközi repülõtéren. A politikus azt mondta, egy ideig semmilyen információhoz nem jutottak arról, mikor hagyhatják el a gépet, késõbb egy biztonsági zónába vitték õket. Nagyobb poggyászaikat a fedélzeten kellett hagyniuk - mondta Schiffer András.Link

Hozzászólások

139 #1 jozsef toth
- 2016-03-22 14:45
Hat persze ,hogy nincs!
a támadás ellenére nincsen pánikhangulat a belga fõvárosban.
Foleg ha olyanokat kerdeznek meg mint 2006 utan nalunkse volt semmi .Senki szemet-se lottekki.

Panik inkabb a zsinagogiai szinteken fokozodiks_vigyori
Miert zartakbe a parlamentet???
nincsen pánikhangulat a belga fõvárosban..
Ha sullyed a hajo a patkanyok menekulnek!s_hee
75 #2 talpi
- 2016-03-22 17:03
Ferihegyen meg ugye a "keletrõl "érkezett hívatlan "vendégek" miatt nem lesz semmi, Mondjuk nem baj, mert azért ártatlan vér ne ömöljön.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.48 másodperc
4,462,228 egyedi látogató