Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az ég alatti 2012 01 01

GondolatokTalán mostanra megérthetõvé vált!
Kötelezõ olvasmány: Marschalkó Lajos Országhódítók-ja (Link) és a mai környezetre átkomponálva kéretik megrágni az ott leírtakat. Az analógiák már az 1800-as évek végén is jól érezhetõen ültek és mint az kiderült a ’48-as forradalmat is a zsidaj robbantotta ki, hogy aztán háborúba vigye a nemzetet, hogy aztán kommunizmusba vigye, hogy aztán a zsidó világcsászársága megteremthetõvé váljék. A részletek már fel vannak fedve, minek ragozzam nap, mint nap. Akinek csak most kezd összeállni a képlet, olvasson utána! Most az EU szétdarabolása közepette a Nemzetek Európáját készítik elõ, azt regionális szövetségekként és VÁM-uniókként újraszervezve, s gyakorlatilag egy „szuperunió” felé terelgetnek, amely Regionális Uniók Európáját” jelentené. De ezt már nemesinek mondott vérségi, monarchikus szinten szervezik, amelybe az is belefér, hogy az "Európa pénze" se legyen egységes (most sem az, mert éppen az angolszász zsidó horda tervezte így), hisz úgyis csak átmeneti pénznek szánták.

No ezért fûzik a közös szálakat a cigánykérdést, amelynek megoldása közös összefogást igényel – min mondják-, vagy a demográfiai visszafordíthatatlannak mondott mélyrepülés, vagy a migráció mesterségesen elõidézett kérdésköre, miközben az õslakosok elöregedésérõl és a nyugdíjak fizethetetlenségérõl beszélnek. No mindezen kérdések mögött ugyanazon az álnok zsidók állnak. No de miért is kell annyit zsidózni, hisz tele már a padlás ezzel is, és meg kellene már békülnünk az „antiszemitizmussal” és a „ rasszizmussal”, vagy amit annak neveznek a rasszista héberek. Nincs is sok értelme ragozni már azok számára, akik értik, hogy a zsidót, mint fajt,m mint kitalált népet, mint hazug, álnok és élhetetlen, emberiségellenes csordát nem elég kiközösíteni a gazdaságból, de le is kell számolni velük egyszer és mindenkorra! Nincs itt mellébeszélésnek helye, mert ahhoz, hogy tisztán lássuk, ki az ember és ki a zsidó, szét kell válogatni a közeget, ha tetszik ez, ha nem. Ez a háború logikus velejárója, de amíg szellemében nem képes valaki úgy gondolkozni, hogy különbséget tegyen, addig nem lesz képes eligazodni az új közegében sem. Tudatosítani kell, hogy a magát zsidónak nevezõ, ellenség! Önmaga és mindenki más ellensége is, vagy rejtetten, vagy nyíltan, vagy tudottan, vagy tudattalanul, de az. Nem csak azért, mert a tudata Talmuddal fertõzött gyilkos tudat, hanem azért, mert olyanok irányítják õket, akik már régen megérettek a bitóra. A magyar „társadalom” zsidómentesítése nem lesz egyszerû folyamat, mert sokan nem is akarják megérteni, hogy nem emberekrõl van szó, hanem a hazugság két lábon járó fertõt terjesztõirõl, akik mindet megfertõznek, amihez hozzáérnek. Ha valaki ezt megérti, az ne gyûlöletbõl tegye, de logikusan vonja le a következtetést, hogy a zsidó parazitizmus kiirtása mindenki kötelessége! Persze az érzelmek közrejátszanak, mert ugye a teljes „magyar” vezérkart ki lehetne ezen az alapon iktatni és ki is kell! Mind egy szálig el kell kaszálni azokat, akik nemzetellenesen, hazátlan és mégis hazaáruló módon szövetkeztek jahvéval. Nincs apelláta, pusztulniuk kell, vagy különben az értelem, az igazság pusztul tovább!Egyszerû a képlet, mert a harcot ésszel vívják, de kéz kell, aki végrehajtja az ítéletet és hóhérok kerestetnek! Becsületes magyar emberek, akik képesek és készek végrehajtani az operációt és kimetszeni a nemzettestbõl minden fertõzött részt. Mocskos, véres munka lesz, de elkerülhetetlen, de „demokratikus” keretek között remekül megoldható.
A háború zajlik és áldozatok nélkül nem képzelhetõ el sem a gyõzelem, sem a vereség. Vereség az, amiben most vagyunk, s gyõzelem az, amire normális ember nem vágyik, de harc nélkül esélye sincs a túlélésre, génjei átörökítésére. Az életösztön erre sarkall, s bár nem szívesen mondom, de mielõtt egyre többen önmagukkal készülnek el végezni, fontolják meg, hogy elõtte küldetésbe mennek!

De lássuk csak a háború tematikáját, hogyan is lehet az megvívni, ha megnyerni nem is, mert azért tisztázzuk: itt már nem a zsidajokról van szó, hanem MINDEN-rõl és a MINDENSÉG-rõl. Ha szigorúan vesszük, akkor a zsidó nélkül ki sem derül tán számunkra, hogy mi az amit veszíthetünk!
Nos, mi a gyõzelem titka? Egyszerû: ha az ellenség kegyetlen, te légy még kegyetlenebb, ha okos, akkor mg okosabb, ha szervezett, akkor te még szervezettebb, ha erõs, akkor még erõsebb, ha becsületes, akkor te még becsületesebb, s ha könyörületes, akkor te még könyörületesebb. Légy készen minden „hangszeren játszani” és légy készen mindet jobban csinálni, mint õ, s ha jobb vagy, mint az ellenséged, akkor megszûnik annak lenni, s ellenfeled lesz, akinek megölése szükségtelen, mert önmaga pusztulását idézi elõ mesterségében való tökéletlensége.
Tehát légy jobb, mint aki rád támadt ésszel, furfanggal, erõszakkal, ájtatossággal! Hogy gyõzhess, egyszerûen jónak, jobbnak kell lenned, s ha erre nem vagy képes, akkor vesztettél. De lássuk be, hogy gyakorlás, tanulás, tapasztalat, tudás, izzadság nélkül nem lehetsz jobb csak azért, mert te, te vagy. Azért tenned kell, s hiába hivalkodsz a genetikával, az õsgének kiirthatatlanságával, vagy bízol az isteni igazságban, ami, vagy aki majd megment szorult helyzetedbõl!
Le akarod gyõzni az ellened feszülõ erõt? Akkor tanulj meg küzdeni és tedd gondolatban, cselekedetben, s minden rezdüléseddel! Mozogj, figyelj, dolgozz, élj, álmodj úgy, hogy a legjobb lehess, s ha félsz attól, hogy az ellenséged elpusztításával vér tapad a kezedhez, akkor még nem vagy az. Ne félj a félelemtõl, mert az is csak egy illúzió! Oktatófilm gyanánt javaslom megtekintésre a Bourne-trilógiát arról, hogyan is dolgozik a „háttérhatalom” s ha gyõzni akarsz, akkor tudnod kell ki is vagy. Persze fullzsidó történet, de kb. olyan, mint a Matrix-hármas. Most csinálják a negyedik részt, biztos nem véletlenül, mert elmondják, hogy semmi nem az aminek látszik! Fõhõs Matt (nem Sakk!) Damon (Damona, ahol a zsidó nukleáris központ van!), aki Jason Bourne-t játssza, aki David Webb. Van kérdés?

Gyõzni akarsz? Akkor ne menekülj! Az ellenséged üldözd és ne légy üldözött, hanem légy az, ami számára illogikus. Ha azt akarja, hogy fuss, akkor sétálj! Ha rejtõzködni sejt, akkor mutasd magad, s ha csapdába csal, sétálj bele és ejtsd túszul a teljes bagázst, s ha másképp nem megy, légy kész elpusztítani akár önmagad élete árán is! Ehhez bizonyos szinten „elmebetegnek” kell lenni, de hát pont ilyen logikusan cselekszik minden harcos, aki vív.

„Ahhoz, hogy urald a veled szemben álló kardok erejét, tudnod kell, hogy a pajzsod az ellenséged lelke!

Lágy résen akkor is, ha csak egy ellenség hív ki párbajra, mert mindig ellenségek garmadája vesz körül.”

Uesiba Morihei

Persze, persze, de kinek van manapság kardja, kérdezhetnétek. Egy másik elérhetõ és nézhetõ filmet is had ajánljak szellemi tápláléknak!

HÕS, Jet Lee fõszereplésével.

Idézet a megvilágosodás jelenetébõl:
1. szabály. Mindig váljon egyé a kardforgató a karddal! Mikor az ember a kard és a kard az ember, még a penge is élesebb!
2. szabály. Ha a kézben nincs kard a szívben van. Még puszta kézzel is lesújtja ellenfelét akár 100 lépésrõl, ha tetteit a szív vezérli.
3. szabály, a kardforgató legfontosabb szabálya. Ha sem kezedben, sem szívedben nincs kard, az elméjében õrizze örökké és nem lesz több ölés, csak béke!

Hogy kinek kell pusztulni az már el van döntve, de elõbb-utóbb mindenkinek kell, s csak a hogyan a kérdés.

A zsidóknak veszniük kell, vagy így, vagy úgy! Felszámolni hazugságaikat, fegyvereiket, telepeiket, lopott hazugságokra épülõ „kultúrájukat” és egész mivoltukat szükségszerû és elkerülhetetlen végzetük! Szerepüket betöltötték, amit lehetett, ártottak azoknak, akiknek csak lehet. További létezésük értelmetlen, így szükségszerûtlen, s ami nem szükségszerû, az fölösleges. Az Univerzum törvénye szerint mindennek meg van a maga rendeltetése. A zsidóé a holokauszt, a magyaré a tudás õrzése és átadása. Miért kell különbséget tenni, tehát? Mert a zsidó nem lehet magyar, s aki magyar mivolta ellenére elzsidósodott, annak sorközösség –vállalásban is osztozkodnia kell ezzel a közeggel.

Tudjátok, sok minden egyéb is történik a világban, amit tán magyarázhatnék, érvelhetnék mellette, de most nem teszem. Minek! A terv kész, a végrehajtók is felsorakoztak, s láthatjátok, hogy valójában a rendszer maga nem létezik, s ezért bármit le lehet írni ezen az oldalon, ami nem tudja felkavarni sem a MAZSIHISZ, de még a szolgálatok hû de alacsony ingerküszöb-értékét! Mély "kussban" vannak, s önmagukat leplezik le holmi Deutsch-zsidó karakán kiszólásaival, mert az a szintjük. Félnek, mert azt hiszik, hogy van még tovább, s kimenekülhetnek a csapdából. Nos erre igen kicsi, de szinte semmi esély nem adatott, s ha már háború van, ne feledjétek, hogy a „ravasz” az elmébe van beépítve, s ha valakinek dolga akad a harcmezõn, ami ma már a teljes világ, akkor ne adja olcsón a bõrét! Többrõl van itt szó, mint pár életrõl, mit kioltani igyekeznek, s aki érti, az elmébe rejti a kardot, de szívével sújt le, hogy a béke ellenségei sorsukat beteljesíthessék.

· postaimre - 2012 01 01 ¦ 13:00:00 · 42 hozzászólás · 24308 megnyitás · Nyomtatás
Link

Hozzászólások

12 #1 spartakusz
- 2016-03-25 10:29
fantasztikus . LÁZASAN KERESTEM, HOGY HOZZÁ FÛZTEM E VÉLEMÉNYEM E NAGYSZERÛ ÍRÁSODHO4 MEGINT PRÓBÁRA TE TEDD A TÜRELMEM - - NEM ÉRTED UGYE - EZ NEKEM EGY AJÁNDÉK MERT MÉG MAGAM IS ELCSODÁLKOZOM AZON AMIT ÍRTAM AKKOR - MERT EZ NEKEM MIND ELTÛNT AMIKOR A GÉPEM SZÁMÍTÓGÉPEM TÖNKRE TETTÉK ÉS KÖSZÖNÖM IMRE, HOGY NÁLAD MEG VOLT - LEÍRTAM ÉS TE IS ÉLES LÁTÓAN -
MOST AJÁNLOM NEKED OLVASD EL MUNKÁM EZEN RÉSZÉT AMIVEL HARCUNK KÜZDELMÜNK SEGÍTEM - MERT VALÓBAN EZ AZ ÉSZ KÜZDELME !
ITT:
http://www.kubiny...u/forum/11

SPARI..
236 #2 Vazul
- 2016-03-25 15:38
Zimbabwében már tesznek lépéseket az országhódítók ellen:

RT: Zimbabwében cégek külföldi tulajdonosainak április 1-jei határidõvel el kell adniuk részvényeiket feketéknek, vagy be kell zárniuk, jelentette be a hararei kormány. A törvény teljes haragjával néz szembe, aki ennek nem tesz eleget mondta Robert Mugabe elnök unokaöccse.
2010-ben Mugabe elnök a fehér gazdálkodókat ûzte el földjeikrõl, teszi hozzá a globális orosz tévéadó angol nyelvû portálja. A fehér farmerek nem kaptak kártérítést, miután kilakoltatták õket. Zimbabwe híres ásványi lelõhely, a világ második legnagyobb króm- és platinakészletét rejti Dél-Afrika után.
http://lovasistva...s-dwn-stb/
236 #3 Vazul
- 2016-03-25 20:55
Van valakinek halvány sejtelme, hol tart ennek a több százezer milló forint összegû quaestoros lopásnak a kivizsgálása? Mondjuk a lámpavasak türelmesek, csak ritkán vágynak társaságra, de most szinte kérlelik a társaságot!
m.cdn.blog.hu/te/tenytar/image/11245955_421805e0273315606067ca4ccd4e2b9d_wm.jpg
116 #4 livia
- 2016-03-25 21:49
Szerintetek megérjük? Vagy csak az unokáink fogják látni. Azért én szeretném!
254 #5 mujko
- 2016-03-26 10:22
Zsidók azt írják voltak a Holdon még a tekercseket is felviték
ott felolvasták vagy elásták mert hát mit lehet tudni .
http://www.mazsih...-8656.html Már nem csak országot, égitesteket is hódítanak ?
19 #6 tudatlanka
- 2016-03-26 13:49
Nem "voltak", hanem onnét jöttek. Nem a tórát vitték, hanem a talmudot hozták.
238 #7 bivaly
- 2016-03-26 19:02
Nem vált megérthetõvé ! Meg nem is válik. Aki úgy nõ fel, hogy "csak jó és rossz ember van", avval szart sem lehet elérni. Kódoltan jóindulatú hülye.
236 #8 Vazul
- 2016-03-27 07:15
Tegnap az Echon pont erról beszéltek a Kiút 2. szabadvakolókkal foglalkozó részében, ha nincsenek illuminácik, akkor felvilágosodás és forradalmak se lettek volna. Jó, hogy igaz csak Drábikkal, de máshol is téma!
http://www.echotv..._content=1
12 #9 spartakusz
- 2016-03-27 07:24
NINCS ÚJ A NAP ALATT..." írjátok és milyen valós -, ha elolvasod a legutóbbi üzenetem - utasítást és parancsot álmom révén és ha nem lököd ki magadból a nem oda illõt és nem a valót - bizony bizony még millióévek múlva is vallunk illúziót víziót tele módon - - és nem tudunk hiszünk - hiszünk és tudunk!

spari..
12 #10 spartakusz
- 2016-03-27 08:37
NEM TUDJA VALAKI, HOGY MIÉRT NEM TUDOM MEGNÉZNI A 201603 26 2. RÉSZT SEHOL?

1 RÉSZ
ITT:
https://www.youtu...js9YqQXLgc

3. része lett beharangozva - akkor?
id. Kiss László
4 #11 Posta Imre
- 2016-03-27 08:59
Szia!Az ég alatti 2012 01 01Szépen leírtad, hogy lehet a magyarokat kipusztítani a Geáról a fent nevezett cikkben.

A zsidók meg szépen leírták, a cion jegyzõkönyvben, hogy lehet õket kipusztítani a Geáról.

Mindkét út, megoldás a Gea teljes pusztulását okozza.

Mindkét út hirdetõje azt mondja, hogy ezzel lehet gyõzni.

Sokáig ez a két út párhuzamosan haladt. Mindkét útnak sok követõje vagyis rabszolgája van.

Mindketten ügyesen, ügyeskedtetek.

Most már ideje egybe rakni.

Tudod semmi nem annak látszik, mint ami való itt a Geán.

Ha e kettõt egybe tudod a magodban rakni, akkor eljutsz a rendig, amit valójában meg kell tenned. Remélem eljutsz Imre eddig is, és a rend szerint teszed a dolgod, nem holmi az elméd által kitalált magot követsz.

Miért nem kérdezed meg a Teremtõt, mi a francnak rakta bele mindenbe a szert, ami etet, vagyis a szeretetet, és minek kell a szer elem, ami a szerelem. Ha nem tudod mi a szer, és mi a rendszer, addig elég rendesen félreviszed magad. Amikor nincs benned a szer, akár etet, akár elem formájában, akkor csak pusztítod az életet. Amikor meg benned van a szer, akkor építed az életet. Az elég nagy hülyeség, hogy csak akkor lehet építeni, ha valamit el is pusztítasz. Tipikus duális megközelítés, vagyis beetetés. Az életet mikor pusztítod, akkor valami kihal, amikor meg építed, akkor az élet a változatosságától lesz teljes.

Ezek a szeretetrezgõk, még a végén kiderül, hogy valamit sejtenek, de nem tudnak. Akik meg tudnak, azok meg elutasítják a szeretetet. Ez is tipikus duális megközelítés, és beetetés.

Végig kell vinned magad a vantól az árig.

„Van élet egy jó magyar. – Van, él, lét, ég, jó, mag, ár.” – ez mantra, vagy ima is. Anyahita, vagy Anya hite is errõl beszél, sõt a gyermekeit így nevezte el.

Az ima, speciális meditáció - a meditáció, speciális ima. A tudás igazsága, vagy az igazság tudása nem szétválasztható, ha nálad külön van, rakd össze a magodban, magadban.

Ez az a tett, amit nem tudsz kihagyni. Ez nem cselekvés, vagyis csel õk vés.

Minden jót…

Csicseri Orosz Imre

ui.: Ahogy sejtem, ezt az emailt biztos nem teszed ki az oldaladra.
4 #12 Posta Imre
- 2016-03-27 10:40
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0L9f17ZKUMc[/movie]
236 #13 Vazul
- 2016-03-27 10:40
A zsidó világhódítás forgatókönyvét már 1871-ben leírta Pike, amihez három világháborúra van szükség, melybõl az utolsót az arabok ellen vívnák, és a konfliktust világméretûvé terjesztenének ki.
Itt olvasható a cikk, rákattintva nagyítható:
http://kepfeltolt...es.hu_.jpg
12 #14 spartakusz
- 2016-03-27 11:30
AZ EMAIL ÍRÓDNAK:
A hadnagy testesíti meg a zsidó jellemet - nézzétek meg, most én a 3. r. tartok - és ajánlom mindenkinek PERSZE!

életfogytiglan
https://www.youtu...953.066477

spari..........

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.02 másodperc
4,606,592 egyedi látogató