Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az orosz rakéták véget vetnek az izraeli légi fölénynek

TanácsadásBéke-rítették a rablógyilkos bandát. Most már, csak rajtuk keresztül lehet szervkereskedni, drogot, embert és fegyvereket csempészni...hogy csak az ismertebb mocsokságokat említsem. Jó üzlet a háború. Van, akinek halál és a kitervelõknek vagyon.... Az orosz vezetés légvédelmi rakétáinak Szíriába telepítésével korlátozhatja az izraeli hadsereg mûveleti tevékenységét, és új politikai helyzet elé állítja a zsidó államot – állítja a Háárec címû újság pénteki számában.

A tantónéni orosz felírattalan antiliberális poszkommunista

Tanácsadástársadalomépítõ népi mese. No nem azért mondom, de tényleg jól meg van filmezve, hogyan lehet 3 óra és egy élesített fegyverkellék segítségével a liberálbuzi individualista digitális "tanulókból" felelõsségteljes emberpalántákat csinyálnyi. Az Irán jó, már csak a sharia hibádzik, esetleg pár kipás csüngõcsipás...de olyan szép mese! Hangot vegyéTEK le és élvezzéTEK. Mindenki lehet "terrorista", ez a mottó! Ebben a szétcseszett, elqurt tetves világban mindenki csak árnyék és szerepet játszik. Ajvé! Link Link

A büszke böszme, malacpofájú Zsidó...

Nézem ezeket a fazonokat.

A hányingeren már túl vagyok, edzödik az ember az évek terhe alatt....

'A te életeddel is b*sznak ki, pénzedbõl szexel a Matolcsy' - újra megénekelték a NER-t

BelföldÉs? Ja, hogy má' mindenki megõrült, nem csak én nem? Délután csörög a teflonom, pesti számról. Felveszem, erre beleböfög a fülembe a propaganda szöveg, hogy "hõsök", meg "magyar nemzet", meg...mondom, hogy a büdös zsidó qva anyátok és kinyomtam. Közeleg az ünnep és a velejáró programszerû országszakadás. A garázs hip-hop Dekkoltás zenekarból is feltört a rappelõ kormánydöntési hév. A nagy karriert befutó Habony éra, ÁKOSshut és Happy Birthday Fidesz után hallgassák meg az Új Egységet!

'Most már trambulinról pisilnek a medencébe, nincs félelem, csak rablás'

BelföldÉs? Ez a sok idióta makogó emberszabású még mindig szavazgat meg demokráciáról, legitimitásról és békérõl hablatyol. Sorozatot indítottunk a 24.hu-n, melyben kortárs írókat kérdezünk Magyarországról, a világról. Érdemes megnézni, hogyan reflektálnak a mindennapokat meghatározó problémáinkra. Itt a második darab Kerékgyártó Istvánnal.

Terrorgyanú miatt körözött szaúdi milliárdos lesz Orbán új szomszédja?

BelföldAz FSZB rátelepül a tér-képre! Láthatóvá teszik a zsidó trójaifalóxart. Rejtélyes szaúdi befektetõ vette meg az Orbán Viktoré melletti házat - írja a Magyar Narancs. A lap szerint egy olyan milliárdoshoz köthetõ az üzlet, akit korábban még az FBI is körözött.

Emelik a katonák bérét

BelföldKeményen "megdolgoznak" érte, de így volt ez mindig is. Ha belegondolok, hogy mit csináltam eddigi egész életemben...hát komoly nehézségeim akadnak a komolyság megtartásával. Novembertõl emelkedik a Magyar Honvédség legénységi állományának keresete – jelentette be a honvédelmi miniszter szerdán budapesti sajtótájékoztatóján.

A rendõr-maffia, vag a maffiarendõr? De "ki a robbantó"?

BelföldAz "elkövetõ" vagy kicsi volt, vagy nagy, vagy nõ, esetleg férfi vagy más, vagy fekete, vagy fehér, vagy magyar, esetleg újmagyar, vagy legújabbmagyar..., vagy az egész csak mese.... Szerb állampolgárságú, magyarul kitûnõen beszélõ, korábban „rendõrség közelinek” számító férfi robbanthatott a Teréz körúton

Imához!

Gondolatok

Budapest elfoglalása

BelföldIvritül nincs meg, de ha esetleg valakinek van, akkor ... de talán emlékszünk még orsós takarodójára, nem? Õk emlékeznek.

Díjat vett át a menekültet felrúgó László Petra a Lakiteleki Filmszemlén

BelföldBelsõ béke! Minden jel szerint LP zsidó, a felrúgás meg színjáték, ahogy az egész lezsákos álmagyar majomkodás.
Korábban a témában: Nem tanult meg spanyolul, menesztették a férfit, aki felé László Petra rúgott
Kínai mester festette meg László Petra rúgását
Generálási idő: 0.80 másodperc
3,400,972 egyedi látogató