Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Semjén: a kormány 'különös hangsúlyt helyez a diaszpórára'

BelföldA "diaszpóra" a zsidó banda, ami össze lesz terelve. Érzitek, hogy szûkül a lehetõség és nix ugribugri? Határok zárnak, mindenki oda lesz terelve, ahol a gyûjtõpontok, gyújtópontok már erre fel vannak készítve. A magyar kormány segít a Németországban szerzett diplomák, oklevelek honosításában, a magyar állampolgárok Németországban született gyermekei pedig a konzulátusok közremûködése révén azonnal megkaphatják útlevelüket - mondta Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelõs miniszterelnök-helyettes szerdán az MTI-nek, miután Münchenben tárgyalt a bajorországi magyar szervezetek vezetõivel.

Ausztria: elfogadták a módosított államvédelmi törvényt

KülföldÓ, az nem lehet, hogy annyi zsidó-cigány terrorista bútt el, m hogy most ezt kell tenni! De, lehet, sõt! Az osztrák parlament szerdán este elfogadta a módosított államvédelmi törvényt, amely a tervek szerint megkönnyíti majd a feltételezett terroristák elleni küzdelmet.

Sürgetõ a Bundeswehr megreformálása

KülföldNa ne, gyerekek, pisz, mír meg a többi lózung hol van? Komoly reformlépésekre lesz szükség a közeljövõben a Bundeswehr megújításához, ugyanis a német hadsereg jelenleg rendkívüli kihívásokkal néz szembe, amelyeknek több szempontból sem tud eleget tenni, áll a katonai ügyekért felelõs ombudsman nemrég nyilvánosságra hozott éves jelentésében.

Három perc múlva éjfél a Doomsday Clock szerint

KülföldElemzõ: az USA elhatározta, hogy Oroszországot konfliktusba sodorja
Az Egyesült Államok eltökélt szándéka, hogy Oroszországot a fokozódó feszültségek irányába vezesse, kitéve ezzel az egész világot egy jelentõs katonai konfliktus kockázatának, nyilatkozta egy amerikai professzor és politológus a Press TV-nek.

Megemlékezés a Bundestagban a holokauszt emléknapon

KultúraCsak, hogy biztosra menjenek, a németek orra alá dörgölik a zsidók, hogy õk állnak a "menekültáradat" mögött. Na jó, mi tudjuk, hogy valójában ezekrõl és a cigányaikról van szó, na de az átlagnak csak annyit kell érteni, hogy a zsidó dicséri a nemzet önpusztítását. A következmény: egy precíz holokoszt! Megemlékezést tartottak szerdán a német törvényhozás alsóházában (Bundestag) a holokauszt áldozatairól az auschwitz-birkenaui náci haláltábor felszabadításának 71. évfordulója alkalmából. A berlini Bundestagban huszadik alkalommal megtartott emlékülés fõ témája a náci kényszermunka volt.

Svédországban háború lehet néhány éven belül

KülföldMiért néhány év? nem lehet csak néhány hét, hónap? Már az is túl késõ. Béke van? Készültök a "gazdaság" rezetelésére? Valahogy rendelt kell rakni a szabadkõmûves mocskos zsidó banda és a terrorállam izrael körül, de mire vártok még? Svédországban háború lehet néhány éven belül – állapította meg egy belsõ dokumentumban egy magas rangú katonai tisztviselõ, amely a svéd médiához is eljutott.

ÁLLÁSFOGLALÁSRA IRÁNYULÓ INDÍTVÁNY (kazettás bomba és az ENSZ)

TanácsadásIzraelnek nevezett terrorista-fészek persze ezt is negligálta. a Bizottság alelnökének/az Unió kül- és biztonságpolitikai fõképviselõjének nyilatkozatát követõen az eljárási szabályzat 110. cikkének (2) bekezdése alapján a kazettás bombákról szóló egyezmény (CCM) 2010. augusztus 1-jei hatálybalépésérõl és az EU szerepérõl

Az izraeli miniszterelnök szerint a zsidók újra célpontok lettek

KülföldNem tom mi az a holokoszt és szerintem más se, de ha már ennyit emlegetik, biztos fontos lehet és igen neki kék esni! Üsse kõ! Legyen, ha ennyire oda vagytok érte! A zsidók újra célpontokká váltak Európában és a világ más tájain, csak azért, mert zsidók - jelentette ki Benjámin Netanjahu, Izrael miniszterelnöke a holokauszt nemzetközi emléknapjának alkalmából mondott beszédében.

Elkezdõdött a bandaháború az állami földek miatt

TechnikaDehogy láttál és most sem látsz semmit, nem is érted. Ez az út vezet a földek "újraállamosításához", népakaratra, Szent Koronailag...subidubi! Ha elképzelem, hogy õ még az értelmesebbje, akkor milyen a hülyébbje? A haveri bérlõk haveri földtulajdonossá váltak, s még csak saját pénzt sem kell betenniük a vásárlásba: a korábbi bérleti díj fedezi az olcsó állami hitel törlesztõrészletét – nyilatkozta a Népszabadságnak Ángyán József volt fideszes földmûvelésügyi államtitkár. Nem vigasztalja, hogy évekkel elõre megjósolta: ez történik majd mindannyiunk közös tulajdonával.

Az antilop új ruhája, avagy tiltsuk be a piát!

KultúraEz az út vezet az alkohol, dohány, drog és a kihívó öltözködés..."betiltásához". Ügggyes! Érdekes írás jelent meg a The Daily Mail honlapján, melyben a Muslimstern (MuszlimCsillag) nevezetû facebook-csoport felvetéseit feszegetik, annak kapcsán, hogy muzulmán férfiak nõkkel erõszakoskodnak alkoholos befolyásoltság alatt.

A kormányfõ megölésére szólított fel a cseh elnök

KultúraEz már olyan postaimrés, csak nem fizetett a plágiumért. Gyilkosságra való felszólításként értelmezte az államfõ szavait a miniszterelnök. Demokratikus lehetõség csak egy van, mégpedig a szabad választások. A nem demokratikus lehetõséget a kalasnyikov jelenti"
Generálási idő: 0.72 másodperc
3,956,376 egyedi látogató