Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Párhuzamos világok

GondolatokA héten hallottam egy helyi esetet. 51 éves "smasszer" egy konfliktus kezelő tréningen összeesett és meghalt. 8 éves gyerek maradt utána. Előtte két alkalommal volt a Honvédban szívtáji fájdalommal, ahonnan fájdalomcsillapítóval lett tovább küldve. Ezt nem tudom, hogy így van-e, de azt is csak hallomásból regisztráltam, hogy a parancsnok nagyon furán reagálta le az esetet. Nos, a magam részéről nem bánom már ki hal, ki él. Nem is erről szól a mai bejegyzés. Vagyis de, csak nem úgy.

Nem szeretnélek kijelentéseimmel befolyásolni benneteket, hisz úgy sem tudlak. Ez legalább biztos. Ezért bátran írok, hisz tétlen. Ha néha nem értenétek egyet, majd kivárhatjátok az idejét, hogy kiderüljön, mégis úgy van minden, ahogy írtam.

Lassan évforduló lesz és "forrong" Európa. Amerika is! Afrika kezd stabilizálódni és Ázsiában az utolsó konfliktus-forrásoka kiiktatása zajlik. Ugyan ez mit jelenthet? Tegyük fel, hogy a "háttérhatalom" és a "világkormány" szinonim fogadalmak. A szabadkőműves zsidók a globalizáción munkálkodnak. Nem fura? Miközben a "globalizáció" fogalma is eltűnt a "politikai" szótárból, paradox módon pontosan az zajlik minden elemében, amit eme fogalom jellemez, csak "illiberális" és "nemzeti" köntösben. Mire alapozom ezt a megállapítást? Tisztán logikailag érvelve belátható, hogy semmilyen más módon nem lehet már másképpen cselekedni. Minden aprónak tűnő kérdés globálissá vált. Megszűnt a "nemzeti politika" és a "nemzeti identitás" csak kirakati kamuflázs. Ez ugyanúgy vonatkozik Kínára, mint Egyiptomra, vagy éppen Magyarországra. Az ENSZ már csak színleg létező végrehajtó szerve az "új trendek", új világrend összelapátolásában. Európát radikalizálják, Amerikát átrendezik és a kulcs Afrika és a két "jégsapkás" sarok. Valódi ellentétek már nincsenek, a "lokális háborúk" és "forradalmak2 mögött ugyanazon "globális elit" tevékenykedik közös akarattal és az eredményeket előre borítékolva. Igazából ez az "új világrend" egy "régi világrend" újragondolása lesz, ezért tűnik úgy, hogy "nosztalgiázva" és "retro" haladunk előre vissza az "időben", úgy a "társadalmi berendezkedésben", mint a "politikai manipuláció" területén. Elmebefolyásolás magas fokon. Egyrészt lélektelenítés, lélektiprás, másrészt lélekemelés és megszentesülés. Kettős játék, de legalább 5 felvonásban, 7 fokozattal és a kettes számrendszer szerint értelmezhető módon. Úgy igen, hogy nem és úgy ne, hogy igen és a látszat ellenére a nullák itt összeadódnak, bár összértékük a végtelen esetén sem lehet Egy!

Ha azt megértjük, hogy ahhoz, hogy "lokálisan" rendeződhessenek a "dolgok", ahhoz globálisan kell fellépni és ebbe beleszólás egyetlen kis putris államnak nevezett "nemzetközösségnek" sem lehet, akkor jól látjátok. Hol van most "klímakonferencia"? Víz, tűz, föld és levegő? Nem politikai kérdések ezek már rég, csak a gyagyássá tett, vált, lett massza számára nehéz ezt leközvetíteni. Nincs politikai kérdés. Valójában eddig is csak zsidó maszlag volt a "politika", melyre ráment a Föld, de úgy egészében. Bizonyos értelemben vége van a dalnak. Nincs "mozgástér" és ahogy látom, nem is lehet ezen már "közös erővel" sem fordítani. Minden kapu bezárult. A Földön az emberiségnek nevezett csürhének vége van. A többit kitalálhatjátok! Igen, szelektálás, szelektálás és szelektálás. Az Új Világrend dolga annyi, hogy katonai rezsimben megoldja ezt a "kérdést", no meg "visszaállítson" olyan lerontott minőségeket, melyek mára mutatóban sem maradtak meg, hála "áldásos" vallási tevékenységüknek.

Mit is mondott Orbán, Európa új vezetője (jó, ti tudjátok, csak egy zsidó-cigány szajha, de valakinek el kell játszani a szerepet amit betöltetnek vele) : Magyarország kormányzásának kiválósága a stabilitásban rejlik. Igen, itt stabil minden. Sőt, minden is! Ja, a "tüntetéseknek" nem kell bedőlni. Nincs jelentősége, amíg a programban nem érkezik el az a szint, mikor ezt a "rendszert" egy nyíltan diktatórikus, archaikus struktúra kell váltsa. Nem "leváltsa", hanem váltsa. Sajnos IQ dolgában nagyon rosszul állunk és egyre romlik a helyzet, de ez "jó", mert nincs konkurencia. Orbán beavatott, de ő sincs tisztában azzal, mit is cselekszik valójában. Nem is kell! Pont ugyanúgy "húzzák", mint Vonát annak idején, vagy most is Torockait. A kérdés tehát mélyen "filozófiai" vagy ha úgy tetszik, ideológiai és nem vallási! Ugyanis a "vallások" látványosan csődöt mondtak. Mind. Ami előttünk áll, nem feledteti, amit mögöttünk hagyunk. A manipuláció egyre nyilvánvalóbb, az emberiség szétválik kis mennyiségű minőségre és a már agyatlan zombivá vedlett tömegre. Mostanában átértelmeződik a "szeretet" és a "gyűlölet" fogalma, de még a "bűn" is relativizálódik. A "történelem" egészen más olvasata kerül elő immár hivatalosan. Nem mindig nevezik néven a csöpögő orrú nyálas büdös zsidót, de felsejlik minden kardinális kérdésben a megkerülhetetlen akadály szimbólumaként. A zsidókérdés megoldása globális és társadalmi, nemzeti végszükség kérdése lett. Nem csak az én fejemben, de immár nemzetek felett álló módon.

Szögezzük le! A magyar nemzet megszűnt létezni. Már nem most és talán nem végleg, de nincs. Ez elmondható a többi nemzetek soráról, akik "számítottak" valaha és a "jó oldalnak" szolgáltak, jó ügyet, lelkiséget és szellemet. Ahhoz, hogy a földi móka korlátozott kivitelben, erős szigor és önmérséklet mellett folytatódhasson, nem elég már medert szabni a folyamatoknak, hanem olyan "durva" beavatkozásokra van szükség melyek drasztikus szükségszerűségét az események bekövetkeztekor társadalmilag elfogadhatóvá kell tenni nem csak az érintettek, de az "érinthetetlenek" számára is! Aránylag gyors "igazságtételek" sora és a szemek elé tolt bűnözők, csalók és emberi értékekkel nem rendelkezők kiemelése ma még utópiának teszik, de amíg a globalizmus nem érte el a célját, ezekből nem is lehet csak részsikert produkálni. A világon nem lehet egyetlen hely sem, ahol ezek meghúzhatják magukat! Izrael sem lehet ilyen patkányfészek és Magyarország kitakarítása is annak van alámedelve, amit fennebb megfogalmaztam.

Ja, még valamit! Nem írtam, hogy oroszok! Nincsenek ebben a kérdésben "nemzetek", ez legyen világos! Az orosz jelenleg ugyanazt a zsidót reprezentálja, mint a német, francia, angol, vagy ipeg magyar. A kéréshez a "nemzeteknek" annyi köze sincs, mint a kutyaugatásnak a Holdhoz.

Mit lehet tenni, kérditek! Nekem eléggé beszűkölt a mozgásterem. Beszűkítettem és azon vagyok, minél inkább ponttá zsugorítsam magam. Nem egyszerű, de menni fog. Javaslom, ha értitek, vagy úgy vélitek értitek, miről is bőszülök itten, cselekedjetek legjobb tudástok szerint. Család, barátok és a józan ész. Istent én kihányom ebből a körből. Eddig csak gond volt vele. Majd visszajöhet, ha bizonyítja, hogy méltó a tiszteletember. Egyelőre szarul áll ebben a kérdésben, de küzd már, csak nagyon nem fűlik a foga mindehhez. Nekem sem és úgy vélem, nekteknek sem! Senkiben nem bízhattok, ezt hozta ez a "korszellem". Napokban kaptam infót, hogy a "mélynemzeti" brancsban engem is ügynöknek tartanak még mindig, Tehát bennem sem bízhattok! Ebből még én bízok saját meglátásaimban, ahogy eddig is, ha nem baj, bár túl sok értelmét a "nép" oktatásának nem látom. Sokkal hülyébbek, mint azt még edukációval legalább eltussolhatóvá tehető.

Igen, van még valami. Jásdi Kiss Imréért példaértékű összefogás alakult, még ha virtuálisan is, de neki remélem ez segít és ha bajba jut bármelyiktek és tudunk segíteni, úgy jelezze! Ennek van értelme. Személyes kapcsolatokra szükség lesz a közeljövőben!

Hozzászólások

238 #39 bivaly
- 2018. december 12. 13:03:02
Mindenkinek !

Bivaly # 26 ! Maró gúnnyal írtam, úgy, aminek a valóságban megfelel. És a büdös, rohadt, kurva életbe sem értitek !? Na már most, ha ez így van ( így van !), akkor minden csak lila fing, plusz Ambipur, hogy ne könnyezzen a szemetek !
299 #40 i_gazember
- 2018. december 12. 13:14:19
A "maró gúnynak" jókor jó helyen van csak értelme, egyéb esetben kéretlenek, mint az én hozzászólásom is!
" ... hogy ne könnyezzen a szemetek!"
De ha még is? Nem engeded meg?

Férfikönnyek /Szécsi Pál
https://www.youtu...u5vqGI-HtE
4 #41 Posta Imre
- 2018. december 12. 15:33:23
Vian, megállná kölön "posztban" is az összeszedettséged.

Mindenkinek! Ma mondja a rádió, hogy nővérszállásokat építenek, hogy javítsák a...a föltételeket, hogy aszonygya, ne kelljen külföldre mennie az egészségügyi dolgozónak, vagyis rabszolgának.

Nem értem mire ez a pesszimizmus, meg deprimált életérzés? Persze az egésznek semmi értelme, ezt itt már páran pontosan átérezzük, okkal, vagy nélküle, de minden kétség kívül. Én például úgy élem ezt meg, mint "Budha" (képzeletben) miképpen szemléli a hiú hiába-valóságot és már nincs bennem érdek-lődés. Lehet ezt reménytelenségnek is nevezni, de ennek nincs "anyagiakhoz" közvetlen vona-tkozása. Az emberi természet miatt l-átok r-erénytelenséget. De ez nem jelenti, hogy minden veszve van. Csak még nincs nyerve, s hogy lehet-e egyáltalán, már nem igen foglalkoztató filozófiai kérdés. A sok tudás, vagy tudás-illúzió megfekszi a lelkét az embernek és nyomasztja. Arra készteti, hogy szellemileg, szellemében tárulkozzék, nyisson, mert másképp innen nem menekülhet. Ja, mellesleg úgy sem, de ezt nem tőlem tudjátok. s_hihi
238 #42 bivaly
- 2018. december 13. 20:07:16
Imre !

A KÁ életbe, nincs sem deprimáltság, sem életérzés ! A táj mocskos, büdös a levegő, gázokkal, gőzökkel szennyezett, és csak arra lehet gondolni, hogy vehetünk-e egyszer még, mint egykor, fiatalabb korunkban, tiszta, oxigén dús levegőt ? Mondom, gondolni ! Törekedni, meg egészen másra kell, mondjuk, hogy oda jussunk a réshez, csaphoz, szívószálhoz, ami ezt lehetővé teszi számunkra !?
Tegnap elkezdődött valami "megint" . Történés van. Helyzet fokozódik, résen kell lenni ! Bástya elvtárs, és Virág elvtárs résen van ! Utasításokat adnak a Pelikán elvtársaknak, akik egyébként kurvául nem akartak hősök lenni, csak emberi életet élni. És ezért cserébe hősök lettek. Lehet, hogy negatív hősök !?
Nézzétek meg, mi van a Kossuth téren ! A 6 elemis prolik, a milliárdos "kommunisták" által feltüzelve kérik, követelik az "igazukat" .
A barmok maguk alatt vágják a fát, hogy az őket "támogatók" még jobban gazdagodhassanak a vérükön, és észre sem veszik, hogy oda adják a vérüket !
Párszor már átéltem. Most a baloldali (?) idióták teszik azt, amit 2006 felé a jobboldali (?) idióták tettek. Oszd meg, és uralkodj ! Nevelj hülyéket, sík idiótákat, ( oktatás politika, hétköznapi média ), akik önként kivégzik magukat, abban a biztos tudatban, hogy ez nekik jó !?
És ezt most, és itt, mennyien értették meg ?
75 #43 talpi
- 2018. december 14. 04:14:21
Jól nyomod Bivaly :)
4 #44 Posta Imre
- 2018. december 14. 06:19:47
Bivaly, aszondod valami bűzlik jor-dániában és már az egész "világ" j-orrdánia? Klímacséndzs.
99 #45 MORMOTA1968
- 2018. december 15. 09:14:56
Kedves Bivaly! Én tökéletesen értem és tökéletesen egyetértek mindenben veled! Gójok vérében akar fürdőzni megint a zsidó, míg ők lehúzódnak a négyes metró alatti szálláshelyükre, meg ahol még vannak hasonló helyek. Majd most is gettókba menekítik a saját fajtájukat, bár lesznek akiket beáldozásra ítélnek egy jövőbeli holokamu kárpótlás reményében. Aki zsidóként nincs képben, megy a levesbe, de a gój áldozati barmok biztosan! Osszák már a fegyvereket Judeopesten, odaállított teherautókról, mint 56-ban? Mily véletlen, hogy akkor is csak úgy fegyverekhez jutottak! A forgatókönyv mindig ugyan az, mert mindig beválik, a gój barom továbbra sem tanul a történelemből és így újra és újra beáldozható! A forgatókönyv tuti és jól bejáratot, csak a feláldozásra kiszemelt személyek változók! Itt látszik mennyire kur@ára nincs képben a hazai birka állomány! Meg az ATV-s moszad ügynökökkel beszélgetők is kb ennyire vannak tisztában a dolgokkal, az ATV-s és más kibeszélős baromságok nézőiről már nem is beszélve. :@
684 #46 atacama
- 2018. december 15. 09:28:14
Füstgránátok már vannak és Anna kezeli a füst gránátot..hol tanulta? hogy jutottak hozzá? 2006-ban is csak a gondviselésnek köszönhető hogy a direkt a darázsfészekben hagyott járműben lévő tucatnyi géppisztolyt lőszerekkel nem pakolták ki és nem került használatba..benne van a pakliba az osztogatás és a fosztogatás is!!!
80 #47 monguzking
- 2018. december 16. 17:00:55
mondjuk fosztogatás éppenséggel miért ne...valutaváltok,aranyboltok....lenne zsozso utazásra--persze csak gondolom bár nem érzek semmiféle bünbánatot gondolattol igy kérdéses hogy valoságban mit tennék?--kis boltokat biztos hogy nem de biztos hogy gazdag zsidoét már nem merném kijelenteni hogy nem fosztanám ki..
116 #48 livia
- 2018. december 16. 19:04:00
No, ha nincs ott elég goj. akkor nincs értelme az egésznek, és hazamennek a legények. Gyáva népség, nincs hazája, még isrühellbe se kénének, meg itt van jó állásuk, fizetésük, meg senki nem köt beléjük. Zabrálnak nyugodtan. No, meg uszítanak. Csőcselék!
154 #49 kakas
- 2018. december 17. 13:01:39
4 #50 Posta Imre
- 2018. december 17. 17:28:48
116 #51 livia
- 2018. december 17. 21:26:55
A nincs hazája, a csürhére értettem, no, meg magyar ember Adventkor a családjával küzd, nem a szélsőségesekkel, tudják ezt bizonnyal, ezért forgatnak fel ejrópa-szerte. Sőt még isrühellben is potomkodnak.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.45 másodperc
2,488,472 egyedi látogató