Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta ImreAz összefogás

GondolatokTegnap nagy eső és forgatási nap volt. Most meg indulok dolgozni, mert elkések.Link

Hatalmas nemzetközi hadgyakorlat lesz Magyarországon

Belföld Kicsire már nem is adnak! Nem értem mire ez a nagy vonulgatás. Nagyszabású nemzetközi hadgyakorlatot tartanak Magyarországon a közeljövöben, ez derült ki Benkő Tibor honvédelmi miniszternek az MSZP-s Mesterházy Attila írásbeli kérdésére adott válaszából - írja a hvg.hu.

Turán

GondolatokAdjon az Isten!
2002 óta nem volt olyan magas a szavazási hajlandóság, mint legutóbb 2018-ban. 70,22% volt 2018-ban. A kormány betilthatná egy rendelettel a magyarok számára működő munkaközvetítők magyarországi működését. Nem teszi. Mert Magyarországnak akkor adják meg a zsidó bankárok a jelenlegi GDP-t, ha Orbán pedig kiküldi a magyarokat rabszolgának. Ugyanis a Matolcsy az egyetlen kb. aki lemehet az aranykészlethez a Nemzeti Bank alá. A Nemzeti Bank hivatalosan közzé tett egy hivatalos fényképet az aranytartalékunkról. Ám van olyan arany színű festék, amellyel lefújjuk a vasat és az így fog kinézni. Vagyis a jelenlegi forint árfolyama csakis a zsidó bankároktól függ.

Kedves Imre!

KultúraKérlek, hogy a következő programokat tedd közzé a honlapodon!

Link
Link
Link


üdv.

(címek...javítva. /Gerry/)

Az IGAZSÁG Trianonról I-III.– ahogy még soha, sehol nem hallottad

GondolatokNa, itt egy remek írás és nem szeretném, ha nem olvasnátok és nem terjesztenétek a szín tiszta igazságot, amit nem Gerry, hanem Geri írt. Végre valaki, aki érti, meri és teszi! Kérlek ne "bántsátok", mert még szükségem van rá, csak most még önmarcangolja magát. Úgy véli érti, pedig egy kukkot sem, de az írás ettől remek. Tibor Geri·2019. május 24., péntek
Az írásomat Posta Imrének és követőinek ajánlom.
És azoknak, akik attól hiszik magyarnak magukat, mert a fejükbe nyomták, hogy nekik „fáj Trianon”.

Theresa May bejelentette lemondását

KülföldHű, micsoda szenzáció! Váratlan fordulat... Theresa May brit kormányfő bejelentette, hogy június 7-én lemond a Konzervatív Párt vezetéséről. Addig marad miniszterelnök, amíg a toryk kiválasztják utódját. Ez a folyamat akár másfél hónapig is tarthat, de ha egyértelmű lenne a többség egy jelölt mögött, akkor sokkal rövidebb is lehet.
A neve vitathatatlanul egybeforrt a Brexittel. 2017 március 28-án írta alá az Európai Tanács elnökének Donald Tusknak címzett, a Lisszaboni Szerződés 50. cikkelyének aktiválásáról szóló értesítést. 

Junker beismeri, hogy földönkívüliek figyelnek és irányítanak bennünket?

KultúraDelírium, vagy csak nagyot akart cincogni, esetleg összebeszéltek Medvegyevvel?
Link

Izrael őslakói és a cionizmus

KultúraÁrkay László 1978-ban, Kanadában írt kéziratos tanulmánya
(Hazánkért Online, 2004)
A palesztinai letelepedés történetének irodalma ma már könyvtárak sorozatát tölti ki. Azonban az ilyenfajta irodalom sajnos irányított illetve mesterkélt.
“Ki fogjuk radírozni az emberek emlékezetéből az elmúlt századok mindama tényeit, amelyek nem kívánatosak számunkra, és csak azokat fogjuk meghagyni, amelyek a gój-kormányok hibáit mutatják be.” /Cion Bölcsek Jegyzőkönyvei, 16-11/

Letette a hivatali esküt az új ukrán államfő, percekkel ezután lemondott a kormányfő

KülföldA rádióban titkosszolgálatokat is emlegettek! Ja, az "osztrák" eseményekre ez rárímel rendesen... Volodimir Zelenszkij úgy vonult a kijevi parlamentbe, mintha a cannes-i vörös szőnyegen közlekedne. Az új ukrán elnök rajongóival pacsizva érkezett a beiktatási ceremóniájára. Miután letette a hivatali esküt, beszédében bejelentette, feloszlatja a parlamentet. (Zelenszkij már a választási kampány idején sem zárta ki, hogy elnökké választása esetén előre hozott választások lesznek Ukrajnában.)

Magyar zsidó reneszánszról ír a Financial Times

BelföldJé! Észre sem vettem.Virágzik a zsidó élet Magyarországon, és a nyugat-európai országokhoz képest szinte nyoma sincs antiszemitizmusnak — írja a brit lap. Reneszánszát éli a zsidó élet Budapesten. Iskolák, közösségi központok, jóléti és társadalmi szervezetek, zsinagógák sokszínű közönsége élvezheti a virágzó megújulást. — fogalmaz a Financial Times Budapesten élő munkatársa, aki szerint ma mintegy 100-200 ezer zsidó él Magyarországon, és ezzel vitathatatlanul Európa egyik legnagyobb zsidó közösségét alkotják.
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Meghalt Niki Lauda

Remélem senki nem veszi zokon, hogy itt is leközlöm a hírt. Az én életemet végigkísérte - nem voltam soha nagy sportrajongó, de egész életemben tiszteltem, mert számomra jó ember volt és Ikon. Egy alkalommal Brunnen-ben /Vierwaldstättersee-Schweiz/ találkoztunk is a '90-es évek második felében, a fiam vette észre és megkérdezte, hogy miért ilyen az arca. Lauda meghallotta és hozzánk forult, látva, hogy nincs félelem a gyerek arcán, meghívott minket egy presszóba és elmesélte neki mi történt... Persze bárhol volt az emberek rögtön felismerték, de itt szerencsére egy riporter se zavart minket, csak mosolyogva odabólintottak az emberek, néhány párnál - többnyire a férfi - élénken magyarázott a mellette levö nõnek...
Tetszett neki, hogy kedvelik így is az emberek, évek alatt megszokhatta, hogy nyilvános helyen mindenki õt nézi. Aztán elbúcsúztunk és ritkán hallottam róla - nem sok újságot olvasok. Isten nyugosztalja - akkor is ha a védõangyala nem végzett jó munkát amikor kellett volna...


Meghalt Niki Lauda
2019. május 21. 06:33

Lauda, aki februárban ünnepelte 70. születésnapját, hétfőn a családja körében „békésen távozott – -jelentette kedden az osztrák hírügynökség a családra hivatkozva. Halálhírét orvosa is megerősítette, aki tavaly tüdőátültetést hajtott végre rajta.
Generálási idő: 0.23 másodperc
2,576,303 egyedi látogató