Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre


Sziszipusz

GondolatokTalán a képben sűrűsödik minden erőfeszítés, melynek történelmi "emlékezetkultúránk" (vagyis úgy emlékezünk, ahogy az aktuális érdekeinket leginkább szolgálja)kifejező nyelvezetével nem mond se keveset, se többet a kelleténél. Ez itt a zárókő.

Orosz lányok: csak semmi szex a külföldiekkel!

TanácsadásNe kurválkodj Olga! Kedves Szása, te meg ne baszogasd a ..., na jó, mindenki csak a saját zsidaj-cigányaival szarporodjon, az kóser-keresztlény. Kaukázusi, csecsen...az mehet? Allahnak sok píze van bárusnyák! Az itteni "magyar" kurvák dubajoznak... Egy családi ügyekkel foglalkozó orosz törvényhozó azt kérte az orosz lányoktól és asszonyoktól, hogy ne létesítsenek intim kapcsolatot az oroszországi labdarúgó-világbajnokságra érkező külföldi szurkolókkal. Különösen a más bőrszínűekkel ne.

Jobbik CIA vona-la, avagy a mosad hogy építette fel KGBélát!

Belföld"40 perc 50 másodperctől nézd meg a hétfői Sajtóklub videóját, a jóbik amcsi titkosszolgálati szálasit fejtegetik, ami nagyon mélyre nyúlik - többet tudnak nálunk, ahogy tutsek is - , amiről remélhetően jövő héten, de legalábbis a közeljövőben több is kiderül: Link

Harcászati eszközökkel üzletel az Orbán-kormány volt minisztere

BelföldKunce felesége Fellegi (a helyiek szerint korábban Flekli), az meg, hogy CIA-mossad kapcsolat, hát kinek meglepetés még? Nem mindennapi üzletbe fogott Fellegi Tamás korábbi fejlesztési miniszter, akinek az érdekeltségébe tartozó nemzetközi társaság a „modern harcmezőkön” használt biztonságtechnikai eszközökkel kereskedik – tudta meg a 24.hu. A második (2010-ben hivatalba lépő) Orbán-kormány egykori tárcavezetőjének irányítása alatt működő EAC Technologies Zrt. Magyarországon, Izraelben és az Egyesült Államokban is rendelkezik irodával.

Én, III Vona Gábor

Gondolatok"Apai nagyapám, Vona Gábor Erdélyben elesett a második világháborúban, amikor édesapám, Vona László, még csak csecsemő volt. Nagyanyám később hozzáment egy másik férfihez, Zázrivecz Józsefhez, aki mostohaapaként a nevére vette édesapámat, így én Zázrivecz Gábor néven születtem.
Amikor felnőtt korú lettem, visszavettem apám születési és vér szerinti nagyapám nevét, hogy ezzel is tisztelegjek az ő hazáért hozott áldozata előtt. A Vona Gábor név tehát számomra nem csupán a nevem, hanem egy eskü, hogy a hazámért vagyok köteles élni."

Szia

Belföld"Mikor hazafelé ezt olvastam, mit emeltek be az Alaptörvénybe, pont rád gondoltam és ugyanarra, amit írtál:
"Az állam alapvető kötelessége az ország alkotmányos önazonosságának és keresztény kultúrájának védelme, és Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be" - rögzítették az alkotmányban. Nem zsidó-kereszténységről írnak, ami mindenhol máshol kifejezésként együtt szerepel, már ez is valami. De ez konkrétan kimondja, hogy izrahellből zsidóknak sem."

Vége a zsidó-betelepítésnek, cigány- és szószaporításnak!

BelföldElfogadta a parlament a "Stop Sorost"
Elfogadta az Országgyűlés a kormány "Stop Soros" törvénycsomagját, amely alapján büntető törvénykönyvi (Btk.) tényállás lesz az illegális bevándorlás elősegítése, támogatása.

Az USA kilép az ENSZ Emberi Jogi Tanácsából

BelföldTáncikálnak mert ugye emberi jogai csak az embereknek lehetnek, mi meg annyira kevesen vagyunk, hogy bennünket már csak az egységes orosz-kínai egységfront menthet meg....! Emlékeztek, pár éve még Peking és Moszkva sajéát ENSZ-t akart létrehozni, most meg már, mire a tetvedék zsidajok az ensz nevű szabadkőműves szervezetben lefeküdtek nekik, már minden rendben. Az Egyesült Államok kilép az ENSZ Emberi Jogi Tanácsából - jelentette be kedden Washingtonban Nikki Haley amerikai ENSZ-nagykövet, aki szerint a tanács nem méltó a nevére.

Jöhet az újabb nemzeti konzultáció, Orbánék a férfiakat is megkérdeznék

TanácsadásNa férjfijak, még mindig nem hiszitek, hogy "jobb" lesz? Mi a bánatos fasz bajotok van? Nettó 160 ezer nem elég, meg a pofa sör, meg az örökös sumákolás, cselezgetés, baxtatás, szétcseszett nyomorult családok, ökörállat zsidó-cigány "főnökök"? Szaporodjatok, vágjatok bele "merjetek élni" legyen a banknak mit a lecsóba metélni! Na tetvedék zsidó-cigány szaporulat, milyen a magyar élet? A családtámogatásokat és a családalapítást érintő konzultációban a Magyar Idők szerint megkérdeznék a férfiaktól, milyen kihívásokkal kell szembenézniük például az otthonteremtéskor.

Örvendezzetek keresztlények, honvédő magyarok!

BelföldKőbányán megnyílt az ország legnagyobb kóser péksége! Hiánypótló! Nem nemzetbiztonsági kérdés.

Putyin Netanjahuval és Vucsiccsal ünnepelt

BelföldKicsit késve, közkívánatra magyarázva: Putyin pontosan tudja, hogy a holokoszt egy valósággal fiktív szinten érintkező valami és közben demonstrál, hogy a zsidók a markában vannak. Persze fordítva is lehet értelmezni, de álmodozni is lehet.
Oroszország soha nem engedi meg, hogy kétségbe vonják a szovjet nép hőstettét
Generálási idő: 0.31 másodperc
1,515,723 egyedi látogató