Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek az új oldalamon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre

FIDESZ-SZDSZ, mint zsidó államellenes szervezkedés

GondolatokAlig pár éve történt és mára szinte senki nem emlékszik, vagy nem akar emlékezni rá, mit taknyolt össze itt a CIA-Mossad zsidó szabadkőműves banda. Az eredményt, aki akarja látni, hallja. Most is így megy, illetve még így-ebül...mert ebül szerzett állam ebül vész.

Milliószámra szivárogtak külföldre a gyógyszerek

BelföldTudtátok? Tennaptól újra lehet kapni a patikákban SÓT! Ami a cikket illeti, ez akkora blöff! Minden adat közvetlen megy az oephez és a Rivotril vényköteles. Igaz, nagyon sok fogy, ahogy a Xanaxból, Frontinból, de kiadni csakis vényre, amit viszont szigorúan ellenőriznek. Vagy nem? Ja értem! Eljött az idő az államosításra. Folymatos lesz eztán a baxtatása a patikáknak. Újabb két gyógyszertár működését függesztette fel az OGYÉI február 16-án. A budapesti Bercsényi Gyógyszertár és a Pázmány Péter Patika ügyében még jelenleg is vizsgálódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Hatalmas botrány: Melegszexklubokra költötte a közpénzeket az olasz hatóság

BelföldEz csak a jégfax csúcsa! A vatikáni buzitanyákat is a szolgálatok felügyelik, ahogy az itteni mocskos zsidó-cigány leprafészkeket. Nesze neked kereszténysegg! Lemondott hétfőn az olasz diszkriminációellenes hatóság vezetője, mert kiderült, hogy sokszínűség és rasszizmus elleni fellépésre szánt közpénzből melegszexklubokat támogattak.
Hatalmas botrány: Melegszexklubokra költötte a közpénzeket az olasz hatóság

Putyin embereivel tárgyalt Moszkvában a német AfD vezetője

TanácsadásMost "tárgyal", holnap pedig "balesetben" elhamvasztódik. Tényleg, akartok egy pártot? Isten szerint a pártokrácia szüli a megváltást. Már vajúdik rohadtul. Orosz politikusokkal, köztük Vlagyimir Putyin Egységes Oroszország pártjának képviselőivel tárgyalt Moszkvában a hétvégén Frauke Petry, a kormányzó jobbközép uniópártoktól jobbra álló Alternatíva Németországnak (AfD) vezetője - tudatta hétfőn a politikus hivatala.

A hidegháború óta nem adtak el annyi fegyvert, mint most

BelföldGazdaságélénkítés! Minden kézbe fegyver legyen, s közben kantáltassuk, hogy kibaxott nagy szeretet és béke van.
A fegyverkereskedelem a hidegháború óta nem látott szintre emelkedett a legutóbbi öt évben a világban, a fegyverek több mint felét pedig az Egyesült Államok és Oroszország szállította – közölte hétfőn ismertetett jelentésében a Stockholmi Nemzetközi Békekutató Intézet (SIPRI).

Enyedi Ildikó: Ami a hazánkban történik, szégyen

BelföldAz egy dolog, hogy a közpénzherdáló mocskos zsidó most már "aranymedvét" csencsel a buzulás fővárosában, Berlinben, de azt még mindig nem értem, ez miért "magyar" siker? Ennek a nőnek feltüntetett "valaminek" "német" a férje és már a középiskola után 1974-ben a Montpierre járt? A papáról írnak érdekeseket. Link
A Berlinale zárónapján, még a díjátadó előtt készített interjút a Deutschlandradio Enyedi Ildikóval.

'Hitler please come back': new Nazi controversy rocks troubled AfD

Tanácsadás"Ich bin wieder da!"There is more trouble brewing for the Alternative for Germany (AfD), as it was confirmed the party is investigating a regional chairwoman for circulating a photo of Adolf Hitler, apparently calling for his return.

Szavazzon: olimpia helyett vegyünk tengert, hegyet, Erdélyt!

BelföldNa, ki a hüjjje? Na és, ki a király? Itt az ideje, hogy felelősen beszéljünk az olimpiára elköltendő pénzről, hiszen ennyiből sok más módon is szerezhetnénk magunknak világhírt, és erősíthetnénk a nemzet egységét. Például csinálhatnánk magyar világslágert, magyar világmárkát, magyar tengert, magyar hegyet, magyar Erdélyt és magyar Bajnokok Ligája-győztest is. Ja, és egy-két évtizednyi ingyensör is kijönne belőle!

Fülbe mászó mondások, hitvány emberektől, ill. hitvány emberekről!

GondolatokMa reggel küldte nekem egy tagunk, megkérdeztem mi a véleménye:
- Feltehetem az oldalra?
- Természetesen... - szólt a válasz. Még jó, hogy!
:)

Szintézis

GondolatokMár kicsiny világunkban volt, van és lesz egyszerre annyi tézis és antitézis, hogy a Duna se rekedt belé, bár egykoron a Pilisen keresztül folyt, míg valakik ki nem találták Visegrádot, hogy a királyi palota mellett vigyen inkább el és átrendezték a medrét, szépen beszintezve, hátha majd a fidesz ott fog a zsinagógában hereverni és úgy is lett. Jön a tavasz, viszket a ravasz! Már megent! Lehet, rühes, esetleg bolhás, vagy csak tetves, azért vakarózik a kedves.

Majka: Megy a cigány az Eurovízióra

KultúraÉs ez nem paródia! a zsidó-cigány cionista összeesküvést megnapoztatják. Egy hsz a cikk alól: "Ez egy magyar népdal jellegzetes cigány előadásmódban, remek fúzió, az előadó díszmagyarban van, Istennel kötött szövetségéről reppelve világossá teszi, hogy ő a zsidó-keresztény kultúra képviselője, nem egy erőszakos, országunkat elfoglalni jött buzulmán állat. Köszönjünk Pápai Jocinak a kiállást, Magyarországot és Európát most közösen kell megvédenünk. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok az Eurovízión is!"
Generálási idő: 0.31 másodperc
628,618 egyedi látogató