Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre


Néhányak... (Öcsény: 1.-5. Augusztus)

BelföldAzt csiripelik a verebek, hogy közeledik a Magyar Ébredés Napja. De komolyan. Tudjátok miért? Mert Itt az idõ.
Sej a mi lobogónkat fényes szellõk fújják...
Komolyan. Nem viccelek.
és azért lesz ébredés, mert azt mondták, hogy ÉBREDJ MAGYAR! (Felszólító módban.)
De néhányan nem veszik komolyan. Néhányan igen.

Mi van, ha Trump tényleg orosz ügynök?

TanácsadásPersze, hogy az, meg ugye a vejkó tajtzsidó, bár lehet ő maga és az asszony is az. Nem mindegy milyen "ügynök", ha közben zsidóg.ci? Az ún. "orosz" kérdés is ugyanez, még pepita sem kell hozzá. Oroszok, ha figyeltek: remélem, megtaláljátok [Hillary Clinton] harmincezer eltűnt emailjét! Szerintem a sajtónk nagyon örülne ennek – mondta egy sajtótájékoztatón Donald Trump 2016. július 27-én. Az oroszok márpedig figyeltek, az egyik orosz katonai titkosszolgálat, a GRU hekkercsapata még aznap este hozzálátott, hogy megpróbálja feltörni azt a magánszervert, ahonnan Clinton a levelezését bonyolítja. Ráadásul mindez másfél hónappal volt azután a zárt körű találkozó után, ahol a Trump elnökválasztási kampányának vezetői (kampánymenedzsere, illetve a fia és a veje) egyértelműen jelezték az orosz államhoz kötődő egyéneknek, hogy érdeklik a Hillary Clintont lejárató információk.

Semmissé nyilvánították a svájci frank jelzáloghitelt

BelföldÉs akkor mi van? Beesik az eső? Én mög semmissé nyilvánítom a zsidó-cigány szabadkőműves "háttérhatalmat", oszt jóccakát! De ezek a horvát zsidók hogy lehetnek ennyire hülyék? A "magyar" zsidóhoz képest nulla a jogérzékük és szaktudásuk... Semmissé nyilvánította a svájci frank alapú jelzáloghitelt a horvát legfelsőbb kereskedelmi bíróság arra hivatkozva, hogy a bankok 2004 és 2008 között nem tájékoztatták ügyfeleiket az ilyen devizahitelek magas kockázatáról - írta a Vecernji List című horvát napilap csütörtökön.

Filmajánló: 3 zsidó és a kutya

KultúraValójában Coexister a cím, de tényleg zsidó mocsok. Egyszer már említettem, de most gördült elém: az imám, a rabbi és a katolikus pap bekapja a mikrofont ...és óriási siker! Link Csak semmi politika ám!

Ez is megvan

GondolatokA mai nap is eltelt. Egy kislány kicsit átrendezte az udvar látképét targoncával, de egyébként minden rendben volt. A vizsgáztatók kicsit el voltak kenődve, hogy igen gyenge a felhozatal, de lassan a "magyar" átlag is egyre gyengébb lesz. Jövő héten mehetek hegeszteni végre, hátha azt is meg tudom tanulni.

Veszedelmes helyzet alakul ki Magyország határán - ravasz kínaiak, gonosz oroszok

BelföldCa-ca!Tragikus következményei lesznek annak, hogy ha az EU nem tudja megerősíteni befolyását a Nyugat-Balkánon, márpedig most nagyon úgy néz ki, hogy inkább Kínának és Oroszországban van erre esélye. Nem kellene visszariadni a mézesmadzag és korbács politikájának határozott érvényesítésétől sem.

A nemzetbiztonsági bizottság előtt a kormányig érő Black Cube-botrány

BelföldMég mindig ezek az etiópok, mint a pókok, ott vannak minden résben, sarokban...és nem akasztófán, ahol a helyük lenne rég.Jó eséllyel a valódi indítékok, a háttérből a szálakat mozgatók, és főleg a megbízók továbbra is homályban maradnak, miközben a jelek szerint a Fidesz legfelsőbb köreihez, illetve a kormányig ér a Black Cube-botrány. Mint arról a Zoom.hu is beszámolt, az izraeli magán-hírszerző cég elismerte ugyan, hogy ők segítették a civilek elleni lejáratókampányt az idei magyar választások előtt, sok még a nyitott kérdés.

Előre eltervezhette a gyilkosságot az inárcsi férfi

BelföldKis "magyar" bűneset. Végre nem cigány gyilkolt, hanem egy "volt rendőr". Egyelőre nem érteni, volt-e szerelmi szál, esetleg zsarolás, miegyéb, de ha a "rendőrt" kilakoltatni igyekeztek, úgy helyesen járt el a keze. Pont a legmegfelelőbb célpontot likvidálta, mi egy "rendőrtől" el is várható. Csak lazításképpen, egyébként semmi jelentősége már. A 61 éves gyilkos már egy nappal korában kereste a hivatalban T. Andreát, de aznap a nő nem dolgozott. Az adósságban úszó férfi feszült volt, mert el akarták venni a házát és a gyerekeit.

Zsidó hódítás a világűrben (is): Izrael holdra száll

BelföldHol a faxban van egy kis görény német, vagy degenerált angol, esetleg csigazabáló franszija...(bár mind rohadt zsidó bugrisok által terelt "állam"...ehhő képest? Az lenne nagy eredmény, ha ezt a tetvedék bandát már eltakarítanák a Földről cakkompúder. A SpaceIL izraeli nonprofit szervezet kedden bejelentette, hogy pilóta nélküli űrhajót tervez a Holdra juttatni 2019-ben. Amennyiben a küldetés sikerrel jár, Izrael lesz a negyedik ország, amely pilóta nélküli űrhajót juttat a Holdra.

Jelentősen emelkedik jövő évtől a holokauszt-túlélők járadéka

TanácsadásMennyi elszegényített, eladósított, kilakoltatott, kisemmizett és öngyilkosságba kergetett mondhatja el, hogy "üldözött" és valóban az a zsidók által ennek a tetvedék gyáva "magyar" csürhe által és ez mind rendben, bezzeg a tudományos fantasztikum megérdemli a cécót. A Claims Conference és a német kormány új megállapodása szerint több mint ötven százalékkal kapnak majd több járadékot a holokauszt túlélői az elkövetkezendő három évben. A rejtőzködni kényszerült gyerektúlélők támogatása is megváltozik.

Putyin győzelemmel hangolt a Trump-találkozóra

KülföldLegyen egy ilyen "hír" is, ha még ez "hír" valakinek. Erdogánt is beiktattákés ott volt orbán és a "próféta" homokozós fija...biztosan remek beksztédzs parti vót. Június közepén indította el a szíriai hadsereg a legújabb offenzíváját, ezúttal az Izraellel és Jordániával határos déli tartományok ellen. A brutális jelenetekkel tarkított támadás hatására több százezer ember menekült el ismét, ám múlt pénteken – orosz közvetítéssel – megegyezés született a kormányerők és a felkelők egy csoportja között. Ennek eredményeképpen Deraa tartomány összes városában és településén megadták magukat az ellenzéki csoportok a szabad elvonulás fejében. A tartomány feletti ellenőrzés visszaszerzése jelentős szimbolikus erővel is bír a kormányzat számára, hiszen 2011-ben innen indultak el az első megmozdulások.
Generálási idő: 0.35 másodperc
1,568,204 egyedi látogató