Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta ImreEgyszer régen, nagyon régen

GondolatokMostanában elég sok impulzus ér és elég fárasztó is a fázis, melyen keresztül kell evickélnünk, vagy együtt, vagy egyenként, de mindenképpen. Sokat dolgozom. Többet mint eddig és jól bírom, főleg, hogy egyre bátrabban nyúlok a spaklihoz, glettvashoz és a szavakhoz is. Már állványozunk is! Szabadvakolásban vagyunk Talpival és Matyival. Nem mondom, hogy nem fárasztó, mert de. Érzem minden tagom, még ha tagolatlanul is, egy az egyben. Most éppen ezt dobta a gép. Lehet holnap dob mást.

A modern ember 150 ezer évvel korábban érkezhetett Európába

BelföldLesz az még így se! Lassan, de biztosan megcáfolják a Biblia maszlagát, persze mégsem, de mégis. Mégsem vagyunk egységes "faj"? De akkor ki ez, vagy mi ez a nagy humanoid horda? A modern ember jóval korábban hagyta el Afrikát és 150 ezer évvel korábban érkezhetett Európába az eddig véltnél - állapították meg német és görög kutatók egy Görögországból származó koponya elemzése alapján.

Újabb fegyverüzlettel idegesíti Kínát az Egyesült Államok

TechnikaAmerikai M1A2-es egy dél-koreai hadgyakorlaton. Fotó: AFP/Europress
Bár az Egyesült Államok és Kína éppen a megszakadt kereskedelmi tárgyalások újraindításán ügyködik, az amerikai külügyminisztérium jóváhagyott egy jelentősebb fegyvereladást Tajvannak, és ezt követően nem maradt el a szokásos kínai tiltakozás.

Filmajánló: Dombasz

KultúraLassan megérlelődik itt is ehhez a helyzet. A dikh tv mellett nézzetek néha mást is! Igaz, oroszul van, de a golyók nemzetközi nyelven fülyölnek intenacionalista módon. Link

Gigantikus Attila szobor és a Koppány torony: turáni építészet Budapesten

KultúraOlvasom a MENETELÉS KÍNÁBAN című könyvet és az Ázsiai Unió már a II. VH. előtt is Japán dédelgetett álma volt. Érdekes ez a "tört-én-elem..."...
Magyar-japán közös határról dédelgetett délibábos álmot 1927-től a budapesti Turáni Társaság. Ha a határátkelőt nem is, de egy közös kémszervezetet csak összehozott Tokió és Budapest. Az "5000 éves közös múltra" hivatkozva nagyszabású épületeket is terveztek a budai oldalra. Egy Koppányra keresztelt torony fel is épült az Aranyhegyen.

Háború lesz? 572 milliárdért rendelt német fegyvereket Magyarország

BelföldÓ, csak "üzlet". A fegyvereket átjátsszák szegény afrikai bevándorlók kezébe a judaista szekták elleni véres küzdelemhez. Magyarország a német hadiipar legnagyobb felvásárolója 2019 első felében – derült ki egy német zöld képviselő, Omid Nouripour adatigényléséből. A dokumentumok szerint Magyarország 1,76 milliárd euró, azaz nagyjából 572 milliárd forint értékben rendelt fegyvert a németektől.fegyvrek-2-300x125 Háború lesz? 572 milliárdért rendelt német fegyvereket Magyarország német hadipar hadipar

Eltűnt a BRFK pendrive-ja, rajta az összes munkatárs személyes adatával

BelföldHa igaz, akkor most izraelvben, Moszkvában, vagy hol van és most akkor kezdhetnek leszerelni a "rendőrök" és mehetnek a honvédelemhez? Jó kis titkosszolgálati legenda ez. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság 5 millió forintra bírságolta a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, amiért elveszítettek egy 4 GB-os pendrive-ot rajta a BRFK teljes nevesített személyzeti állománytáblája, születési névvel, születési idővel, anyja nevével, taj számmal, beosztással és munkakörre, szúrta ki az Index a hatóság határozatát.

Bemutatták a Magyar Honvédség katonáinak új köznapi egyenruháját

BelföldSzokjatok hozzá, hogy katonák mászkálnak és kontaktálódnak a "civilekkel"! Persze jó benyomást és a "mundér becsületét" is
vissza kell szerezni..., de már késő. Ja nem is, elnézve a sok agyhalottat, soha nem késő...
Link

Most akkor "megbuddhásodtam"?

Itt az ősz!

GondolatokLátom nem csak nekem tűnt fel, hogy pár napja beköszöntött az "ősz". Már sok éve augusztus 20-a körül jött, de csúsznak össze az évszakok, keverednek, helyet cserélnek, ahogy már sok éve azt a kutatók is elmondták itt.

'Ezeket csak szuronnyal lehet kipiszkálni!'

Tanácsadás"Ha nem nyerünk, hazamegyek és kitörlöm a fenekemet az alkotmánnyal.........( O. V. 1988)
Link
Generálási idő: 0.25 másodperc
2,682,965 egyedi látogató