Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre


FEGYVERBE!

GondolatokPosta Imre a hírhedt radikális antiszemita, anticionista, anijezsuita, antirasszista, antifasiszta és antináci (röviden: antianti) fegyveres felkelést hirdetett híveinek, hogy döntsék meg a regnáló zsidó-cigány szabadkőműves maffiarezsimet és helyette a megmarad pár magyarból és a hulladékmagyarjaiból legalább valami látszatra adva Magyar Királyságot grundoljanak. Pénz, paripa, posztó, mindent ígér, de soha semmit nem ad! Kína és Oroszország máris támogatásáról biztosította a felkelőket, a lefekvőket pedig... A fegyveres felkelés tényét fényképpel is bizonyítjuk. MTI, Telavivnyúz

Filmajánló: Szkíta (2018, orosz)

KultúraEgyre jobb meséket költenek a maciék. lassan átmegyünk fiksönbe. Itt bemutatják, hogyan irtotta ki a szkitákat (és természeti istenüket) a "keresztény" torzsalkodás és mégis a szkiták voltak a legjobb harcosok, no meg Grisa a keresztény hogyan vált szkítává és miképpen szállta meg a medveszellem...de tényleg jó. Véres is, akcijódús és persze sokat megtudhatunk belőle a valamiről. Na, ki hisz még a sok "istenhívőnek"? kaméleon, neked különösképpen ajánlott. Link

A lélekpusztítás gyakorlata

BelföldMivel a zsidó lelketlen, így pusztítani sem lehet, de kár összekeverni a magyarok lélekpusztulásával, mert az sikeresen kivégezték már. Kár is róla beszélni. Nyomor a köbön. A kormány választási gyűlöletkampányát nem érdekli a magyar jellem lezúzása, tönkretétele. Vélemény.

Orbán Viktor szerint a romák felzárkóztatása nem reménytelen, csak dolgozni kell érte

Belföldfarkasflóri és orbánviki vajdák jól odabaxtak, nem? Az utolsó szemig el kell takarítani ezt a rühes hordát, de még a gondolatukat is, hogy valaha léteztek, demokratikusan! „Nézőpontunk szerint a romák nem segélyen, tehát más adófizetők pénzén tengődő, magatehetetlen kisebbség (...), hanem olyan magyar állampolgárokról beszélünk, akiknek élhető jövőt, lehetőséget tudunk adni itt, a szülőföldjükön” - mondta Orbán Viktor szombaton a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat hallgatói és alumnitalálkozóján, a Magyar Tudományos Akadémián.

Zsidózva támadtak Básti Julira

BelföldEjnye no, már a közbeszéd trágya, hogy ez nem mehet így tovább és mindennek az okai ez a tetves zsidó horda (no meg az idióta debil ostoba magyarjai, de csitt, mert a magyar név megint szép lesz, csak egyelőre zsidó-cigány trágyaszagú... Kíméletlen tükröt mutat a Centrál Színház Kísértetek című előadása, Alföldi Róbert rendezésében, Básti Julival a főszerepben. A darabot ugyan a norvég Henrik Ibsen írta 1881-ben, de olyan, mintha a mai magyar valóságról szólna.

Össztűz zúdulhat a svájci frank alapú hitelszerződésekre

KülföldRakjak még rá pár "ellentmondásos" híreket? Ingyenhitelt osztanak ész nélkül, szórják a fene tudja honnan generált pénzeket (dehogynem lehet tudni, csak orosz-kínaiul kell érteni) és fenn kell tartani a látszatát, hogy itt van egy "állam", nem pedig zsidó-hiénák tobzódása. Fel kell akasztani mind egy szálig! Politikus, "közszolga", médiapatkány, bankár, végrehajtó, bíró, rendőr, ügyész....akasztófára vele, demokratikusan! Szlovéniából indulhat el a lavina. Semmissé nyilvánított egy svájci frank alapú hitelszerződést a szlovén legfelsőbb bíróság arra hivatkozva, hogy a bank nem tájékoztatta ügyfelét az ilyen devizahitelek magas kockázatáról - közölte a szlovén sajtó pénteken.

Soros -terv, avagy Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei

GondolatokUgye a Lugánói Tanulmány és a Liszaboni Szerződés se semmi és lehetne még sorolni...de ez itt volt és marad is alapmű!
Link

Az emberek kétharmada szerint a kormányra nagymértékben jellemzőek a pénzügyi visszaélések

Belföld Alakul az egypártrendszer (kolompárt), majd királyság és közelít a kommunizmus, de most tényleg! Jesszusom!
A Medián a HVG megbízásából azt vizsgálta, mit gondolnak a magyarok a kormányzati korrupcióról. A megkérdezettek kétharmada szerint a kormányra „nagyon nagy” vagy „nagymértékben” jellemzőek a pénzügyi visszaélések. Túlnyomó többségben vannak azok, akik a hazai korrupciót „felülről irányított, rendszerszerű tevékenységnek” minősítik.

Csoda történt egy román nővel: Jimmy dala meggyógyította, aztán magyarrá változott

Belföld Székletlazítónak! Tudott a cigány és az oláh is úgy lesz "magyar", mint bármely zsidó-cigány, mikor neki ez jobb üzlet. Alighanem a hét interjúját készítette a Magyar Hírlap Roxana Tudor bukaresti reklámmenedzserrel, aki a magyarrá válása csodás történetéről mesélt.

Angela de merkel (kaptam)

TanácsadásA kis Hitler-lány csak-csak befut végre. Szabadkőművesek "Sorosozás" név alatt "fölszámolják" saját magukat....
"Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Angela Merkel (született Angela Kasner, NSZK, Hamburg 1954, apja szabadkőműves evangélikus lelkész, anyja zsidó tanárnő).

Miniszterek gyerekeit, unokáit táboroztatná Kerényi Imre

BelföldBreivik mikor szabadul? Csak mert nem ártana itt is megegyelni a répát! A részvételi díjat fejenként 250 ezer forintra lőtte be a miniszterelnöki megbízott. Az elit üdültetés a Gizella-tábor nevet kapta, miközben Erzsébet nevű táborrokona a szegényeken és rászorulókon segít.
Generálási idő: 0.29 másodperc
1,164,657 egyedi látogató