Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek az új oldalamon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre

A zsidó terrorizmus

GondolatokMa rövid lesz a hírek. Úgy tűnik, hogy a világ átalakulásának tendenciáját elkezdték kommunikálni, de úgy akarják lebontani a látszatot, hogy közben a lehető legtöbb kételyt támasztva tartják fenn addig, amíg ki nem menekítik a menekíthetőt és be nem döntik a fölösleget, el nem varrják a szálakat. Csak egy példával had éljek. Tegnap egyik baráti ismerősöm hirtelen felindulásból közölte velem, hogy nemrégiben egy előadáson megkérdeztek egy általam is elismert személyt velem kapcsolatban, s azt a választ kapták, hogy életveszélyben vagyok. Nos ez nem újság, viszont a gondolat, amely ott megfogalmazódott a MAZSIHISZ köreihez kapcsolatokhoz vezethető vissza. Gondoltam, felhívom Vámost, hátha Gyuri mélyebben viszi a szót, de aztán sajnáltam a telefonköltséget rá.

Megdöbbentő, de hatnak az észérvek az összeesküvés-hívőkre

TanácsadásAjvé! Ész-érvek? De mi van az összeesküvés-tudókkal, tapasztalókkal, akik nem egy kísérletre ugranak be a gumiszobába? Egyébiránt pedig ilyen "ész-érvekkel" magyar-ázható isten nem léte is, ami ugye igen ciki, hisz a világunk a "hitre" épített összeesküvés. Nem? De! Túl sok a tény és túl gyenge lábon állnak azok az "esztelen érvek". Pszichológusok régóta tanulmányozzák már, mi visz arra rá valakit, hogy összeesküvés-elméletekben kezdjen hinni a valóság helyett, az viszont máig nem igazán kutatott terület, hogy milyen módszerekkel lehet az ilyen teóriákról lebeszélni az embereket. Ez ma, az “igazságon túli politika” világában, ahol az összeesküvés-elméletekkel fűtött politikai kampányok választásokat és népszavazásokat döntenek el, különösen fontos pszichológiai kérdés.

Oktatási csereprogram indul Izraellel

TechnikaNa végre! Hároméves, 2019-ig érvényes oktatási csereprogramot írt alá Izraelben Palkovics László oktatásért felelős államtitkár. „Az izraeli oktatási minisztériummal született megállapodás egyik legfontosabb pontja a magyar felsőoktatási rendszer külföldi hallgatók irányába való kiterjesztése volt” – hangsúlyozta Palkovics László az egyezmény aláírása után az MTI tudósítójának.

Az osztrákok már megent zsidót 'választottak'!

GondolatokSzia Imre!
Sajnos csak szombat éjszak 11 óra felé jelentkezett Bárki Éva ezzel a levéllel és terjesztésre így nem volt nagy lehetőség.
A volt osztrák titkosszolgálatokat felügyelő igazgató könyvéből van néhány oldal kifényképezve, amelyben kiderül, hogy az osztrák Friedensstiftung egy keleti-kémközpont volt (annyira infiltrálták) és Ausrüstung (fegyverkezés) témában Van der Bellen megbízást adott Peter Pilz-nek. ha elolvasod mind az 5 oldalt, akkor láthatod, hogy milyen rizikót jelentett ez a Van der Bellen Ausztriának. Eléggé küödösen van leírva, ahogy ez lenni szokott, de egy régi bécsi egyetemista, kelet-Európából meglátogatja újra Bécset és egy titkos-szimatnak elmondja, hogy a Stasi-nál látott egy pofát, aki most magas pozicióban dolgozik az osztrák kormányban.

'Eduardo'a Jobbikkal is együttműködött

BelföldMég a végén, csak igazolják, hogy a zsidó-keresztyény-muszlim Eduárdó mossad-cia ügynök volt és ő bábáskodott a "nemzeti ratyikalizmus" grundolásánál, bácsfival és szabó alberttel, akik szintén zsidók! Ajvé! De mikor leírtuk már eztet is! Jövő héten tárgyalják a belügyminisztériumi jelentést
Rózsa-Flores Eduardo a közös eredő a Jobbik és a hungaristák között, hiszen az ellenzéki párttal, illetve a Magyar Nemzeti Arcvonallal (MNA) egyaránt kapcsolatban állt. A néhai politikai kalandor szerepe kikerülhetetlen a paramilitáris szervezetek és a parlamenti pártok esetleges kapcsolatait vizsgáló belügyi jelentés szempontjából.

Egymást lőtték le a rendőrök

TanácsadásGyőrkös eset, kicsit "ukránosítva". Üzenete anál is inkább vanik, mert egyből hozták. Szerintem szolgálai munka volt az összepattintásuk. Öt rendőr életét vesztette vasárnapra virradóan egy Kijev környéki faluban, amikor két rendőrcsapat tévedésből egymásra nyitott tüzet.

Brutális üzenetet kapott Orbán és Szijjártó a volt román elnöktől

BelföldJól felépített stratégia. Háború mégiscsak kell, legalábbis a látszata, virtuálisan...meg minden, hogy oka legyen a sereg gyűjtésnek is... Orbán Viktor ne akarja, hogy a román hadsereg ismét bevonuljon Budapestre, Szijjártó Péter pedig egy politikai prostituált - Facebook-bejegyzésében reagált Traian Băsescu, volt román elnök az elmúlt napok történéseire.

Szer-etet csomag

BelföldSzia Imre, Szer-etet csomag elkészült! Az "illegitim állam" próbálkozásai Link

A régi világrend bukása

KultúraÉrzitek micsoda győzelem? Nem? Pedikk kibaxott nagy! Ma, ha már a xart átnevezik anyagcsere-végterméknek, győzelmi tort ülhet a "nép". Igaz, ugyanaz a xar maradt, de legalább ugyanolyan büdös is. A morális védőkorlát nélküli álhumanisták és a kereszténydemokrácia esélyei

Svájc többé már nem az adócsalók, svindlis üzletemberek paradicsoma

Gerry és te ezt tudtad? Évtized? Van az évszázad is, de mi történt közben? Ja, lecsuktak és felakasztottak több generációnyi bűnöző politikusat, bankárt, "vállalkozót"? Azt azért mégsem! Kenyik a xart. Svájc több évtizeden keresztül az a hely volt, ahol külföldi politikusok, svindlis vállalkozók, üzletemberek olyan vagyont tartottak, amiről nem akarták, hogy a helyi (adó)hatóságok tudomást szerezzenek, az alpesi ország azonban újabb 21 országgal kezd el együttműködni annak érdekében, hogy növeljék a bankrendszerük és a náluk elhelyezett vagyon transzparenciáját.

Új titokra derült fény a KGB-nél

TechnikaA KGB vezetésében tán még oroszok is voltak, de erre nincs bizonyíték. Ja, van! Putyin természetesen, de akkoriban ez még nem volt releváns. Most az FSZB láthatóan remekül elvan a mossaddal. Néha nem is látni a határt köztük. A ciong.ci zsidók virulna és nem csak Orosz Mátukában. A volt szovjet titkosszolgálat, a KGB hatalmas erőfeszítésekkel, olykor betöréssel, fantomszervezetek létrehozásával, okirathamisítással, sőt pokolgépes merényletekkel is harcolt a cionista és zsidó szervezetek ellen az egész világon. Ez derül ki a szervezet 1992-ben nyugatra dezertált tisztjének, Vaszilij Mitrohinnak Izraelben először feldolgozott és nyilvánosságra hozott archívumából pénteken.
Generálási idő: 0.29 másodperc
519,717 egyedi látogató