Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre


48

GondolatokSzakad a hó és túl vagyok egy munkanapon, egy ágyas szilvapálinka-koccintáson és egy jó tányér pörköltön is, jó kedélyű kollégák közt. Mi kellhet még? Asszony, gyerekek és az otthon nagyon hangulatomhoz illenék, de van még 3 hetem a hazaútig, s ha nyüszítve is, de már csak kibírom, kibírjuk. Értelmét már nem keresem az egésznek, ha eddig sem leltem, majd meglel, ha akar. Szedelőzködöm és megyek egy erőltetett sétányt, hogy kiszellőztessem a tarkómba szorult a szilvóriumgőzt.

Végső cél: ne legyen többé zsidó!

Belföld"....Vajon a baloldali értelmiség ennyire tájékozatlan volna, vagy szándékos öngyilkosságot akar elkövetni? Annál inkább felvetődik ez a kérdés, mert a balliberális értelmiség körében nagy számban akadnak zsidó származásúak is. Vagy nem akar emlékezni zsidóságára, Istenére és a globalizmus se nemzet, se Isten liberális bálványának hódol? Ha összekeveredik a nép, nem lesznek határok, nemzetek, akkor nincs többé zsidó, aki kiválasztott és nincs többé az a „másik”. Végső cél: ne legyen többé zsidó! Tudatalatti öngyilkosság volna ez? Vagy tudatos egybeolvadási kísérlet?

A Nagy Izrael terve és megvalósítása

BelföldSokak talán erős túlzásnak tarthatják az olyan, időnként újra és újra napvilágot látó kijelentéseket, melyek a világpolitikai alakulások értelmi szerzőit és kivitelezőit túlnyomó részt a szabadkőműves zsidóság köreiben vélik megtalálni, és az eseményeket olyan irányba látják változni, amelyek elsősorban és mindenekelőtt az ő érdekeiknek és céljaiknak kedvez. Ha ez első hallásra túlzásnak is tűnik, a józanul gondolkodók nem vethetik el zsigerből az efféle megközelítéseket, mégpedig két okból sem:

Nem sémi

KultúraSzia Imre, mostanában napi szinten olvasom az RT-t is, és hallod ők is úgy írnak izraelről, izrael ellen, mint a Press TV, csak lesek... de így írnak a liberális zsidókat képviselő sorosfélékről és egyebekről is. Számomra roppant öröm ezt látni, hogy izarel a szaúdiakkal összefogva támogatja a terroristákat, meg számos hasonló, hogy írja az RT Libanont basztatják állítólagos iráni befolyás miatt stb stb. és egyben a liberális elméletet követők is hasonló megítélés alatt, az RT követői is úgy gondolkodnak, mint én pl., ahogy olvasom a hszeket..
Ez nagyon tetszik Imre!

Gerry ajánlásával

KultúraAlig néhány napja említettem ezt a párost - francia svájci kapcsolataim miatt már tudtam erröl, - a franciáknál igencsak "kiborult a bili" - persze a könyvben ennek a hírnek a tartalmánál sokkal vadabb dolgok is vannak, de elért ide is a hír: Link

Botrány a berlini rendőr-akadémián

Tanácsadás A helyzet ugyanaz, mint "nálunk", csak itt tetvedék cgány-zsidó és faxkalap hulladék aljamagyarral töltik fel a soraikat, mert a zsidó-cigány maffia álpintér sanyája még mindig lélegezhet. Na és? Zavar ez valakit? Egyre dagad a múlt héten kirobbant botrány a berlin-spandaui rendőr-akadémián, miután a német nyilvánosságban immár a riporthoz egy, a nevét is adó rendőri illetékes mondta ki: egyértelmű nyomai vannak, hogy az akadémiára arab bűnözői csoportok férkőznek be. – Érdekük fűződik ahhoz, hogy pontosan tudják, hol és hogyan működik az állam – mondta Bodo Pfalzgraf, a Német Rendőrszakszervezet elnöke a ZDF közszolgálati televízióban, úgy vélve: a klánok bűncselekmények alól is tisztára akarják mosni a tagjaikat.

Beer Miklós: jobb egy irgalmas ateista, mint egy szívtelen keresztény

BelföldPedzegetik a főg.cik, hogy semmi szükség erre a rühes képmutató csürhére, bár ami az "irgalmasságot" illeti, nagyon remélem, hogy nagyon téved. Nem lesz könyörület. Magam részéről abban bízok, hogy ha eljön az idő, nem remeg meg a kezem, bárhogy is kell végezzék. Az egyház tanítását a szelleme és nem a betűje szerint kell képviselni, mondja a váci püspök, aki szerint sokszor csak ócska kövekhez ragaszkodunk.

200 ezer magyar katonát küldtek a biztos halálba

BelföldCsaaaak? Na ezt nem kellett vona, ahogy most se kellene, de hát a hülyeség kötelez. 1942-ben Magyarország vállalta, hogy 200 ezer fős hadsereget küld a keleti frontra a németek megsegítésére. Eddigre az ország végérvényesen belépett a háborúba, lekötelezett volt a németeknek, és megszerzett, visszacsatolt területeinek megtartását is igyekezett biztosítani azzal, hogy a németeknek segítséget nyújt. A 200 ezres hadsereg azonban nem volt felkészülve erre a háborúra, és pusztulását előre lehetett tudni.

Közép-Európa veszélyben

KülföldAhogy kiteszem a lábam, már veszély van? Amíg otthon voltam és kiabáltam, hogy "veszély van", addig mindenki hülyének nézett, most meg mikorra hülye lettem, mindenki veszélyt kiált? Ti értitek ezt?
Gulyás Gergely szerint az EP a Soros-tervet támogató válaszokat adott

'Keresztény gazdaságpolitikára lenne szükség'

KultúraMicsa? A talmudista zsidó görény qva istennyilát a jezsuita tetvedék fajtátokba! Ez már antiszemitizmus, sőt maga a holokauszt! Rasszizmustot kiáltani most? De mit szól ehhő jahvé, vagy adonáj, vagy mammon? Léteznie kellene, de ma nem lehet a világban tetten érni sehol tisztán keresztény gazdaságpolitikát – mondta Szalai Zsolt, a Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társaságának vezetője szombaton az M1 aktuális csatorna délelőtti műsorában.

Sokkal mélyebb a probléma a zaklatási botrányokkal, mint elsőre látszik

BelföldJön fel a cicológia, mint a gejzír. Kár, hogy ezt a moslékot, amit itt most emberiségnek is szégyen nevezni, már se a nők, se a transzgenderek (vagy mi a pi-na-fax) le-fetyelése nem hozhatja helyre. Abuzált buzi banda ez már, s ha akad köztük Ember, az el van enyésztve. Korszakváltás küszöbén állunk? Olyan világ jön, amelyben nem divat beszólni a nőknek, nem menő alázni, a főnök nem él vissza a hatalmával? Megkérdőjeleződik a férfi elvű társadalom? Az empátia, az őszinte kibeszélés ideje következik? Az optimizmus jogos, de olykor túlzó. Magyarország konzervatív struktúrákat őriz, nagymértékű a nők izolációja. Bár privilégiumnak tűnik például a gyes intézménye, konzervál szerepeket és értékrendet.
Generálási idő: 0.31 másodperc
1,053,242 egyedi látogató