Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre


Savazzatok! (Vagy ne!)

GondolatokMiről ne írjak és miről, mit és milyen stílusban? Jó, már gondoltam, megírom a Magyar Szózatot, Magyar Himnuszt, Nemzeti Dalt..., csak mikor leülök ide, nem sok értelmét látom, de még annyit sem. Biztos nem véletlenül. Írhatnék szép, logikus összefoglaló cikkeket is az ember mivoltáról, a magyarnak lenniről...meg sok egyéb igazából mára teljesen lényegtelen, vagy éppen átlényegülni képtelen felszínről, ám egészében csak önmagam ismétlése lehetnék. Tegnap a Ji king az Állhatatosságot dobta. Tiszta sor. Állagmegőrzés van. No meg van két új kiccicánk.

Csúnya zsidó összeesküvés...de ettől még nagyon is igaz

Tanácsadás"Bjerknes azt állítja, hogy napjainkban a sabbatai-frankista kultusz hívei ellenőrzik a zsidó szervezeteket, beleértve a cionista világszervezetet, és a szabadkőművességet is. Már részletesen ismertettük, hogy ennek a zsidó vallási-kultusznak a megalapítója Sabbatai Zevi (1626-1676), későbbi vezetője pedig Jacob Frank (1726-1791) volt. Ennek az irányzatnak a követői messiásnak tartották Sabbatait. (Messiás a zsidók által várt megváltó, akit az ószövetségi próféták megjövendöltek. A zsidók nem fogadják el azt a keresztény felfogást, hogy Jézus Krisztus lett volna ez a próféták által megjövendölt messiás.)

Zsidó-cigány maffiaállam fedőszervei

Gondolatok Úgy, mint: országgyűlés, alkotmánybíróság, kúria, bíróságok, ügyészségek, ántsz, nav...egészségügyi intézményrendszer...és kiszolgálórendszereik, sport, polgárvédelem, környezetvédelem...és a teljes gazdasági intézményrendszer....egy és ugyanazon célt hívatott szentesíteni!

Volt kémfőnök: Afrikában lesz a következő háború

TanácsadásHa jewrópában "háború", úgy innen menekülnek "oda", ha ott csinálnak egy mesterséges cirkuszt a zsidajok, úgy lehet itt a zavarosban dollárt cserélni, kínai-orosz tengelyt egyengetni...és a zsidó mindebben örömmel készséges, mert mindez csak "üzlet". Sabtai Savit 1989 és 1996 között volt az izraeli titkosszolgálat, a Moszad vezetője, így nem igazán lepődtem meg, amikor azzal indította a beszélgetést az újságírókkal: legyünk szívesek kikapcsolni minden hangrögzítő eszközt.

Leváltották a kormányt, nem kapják meg az IMF-pénzt

TanácsadásŐket már "mi" finanszírozzuk, kancatejjel, hírős magyaros szilvalével és fittyet hányunk, meg cigánykereket, mert amiért ott ormányt-váltottak, itt a parlamenti zsidnagóga egészét porrá lehetne és kellene már égetni! Gondolom Putyin már kijelölte a következő utáni vezetőt. A Nemzetközi Valutaalap (IMF) bejelentette, hogy felfüggeszti a Mongóliának megítélt hitelösszeg folyósítását, miután a mongol parlament a múlt héten leváltotta a kormányfőt és egész kormányát korrupció miatt.

Rendőrkapitány fiát tartóztatták le

Belföld egy szombathelyi rajtaütésben, több éven át üzletelt kábítószerrel
A pénzt egy autókölcsönzőbe fektette be.

Roma polgárőrséget hoznának létre

BelföldItt vannak a migránsok. Mások vérét szívva saját király, vajda, közigazgatás....rendőrség...ország...de közben ezek nem cigány tetvek ám, hanem "magyar" szavazógörények. megbecsült állatpolgárok! Indulatosan nyilatkozó lakók, megoldást kereső vendégek vitatkoztak, arra a következtetésre jutva, hogy saját kézbe kell venni az ügyet, mert a hatóságok csak egymás között tologatják a felelősséget - írja a baon.hu.

Orbán Viktor: Nem leszünk bevándorlóország

BelföldNem hát, már országnak se nevezném ezt a tetűfészket, "bevándorló" zsidó-cigánnyal meg Dunát lehetne és kellene rekeszteni! Az ún. jujdejó-keresztlénységre meg inkább szót se vesztegessünk, mert pont annyit ért és sokkal inkább ártott, mint használt. Nem szeretném, ha ezek közül bárki is "megmaradna"! A miniszterelnök szerint a kereszténység a megmaradás záloga

Bexarás!

BelföldA cigány-zsidó vajda, mint porosjankó...ebből még lődözés, holokoszt és deprtálás lesz! Goszpogyi, Bozse moj!

Az üldözött Bethlen

Kultúra"Ma jó programom volt, a József Attila Színházban megnéztem Az üldözött Bethlen c. filmet, amivel mindenféle náci bűnök alól totálisan tisztázni akarják hazánkat! Ez a lényege, amellett, hogy magyar viszonylatban egy újszerű dokumentumfilm. Csurka István lánya írta hozzá a forgatókönyvet, és ingyen meg lehetett tekinteni.
Link

Új párt született a baloldalon

BelföldA technológióját figyeljétek! Annak idején velünk is ezt csináltatták vona, ha pártosodunk. Lett vona soros-támogatás Moszkván és telavivon keresztül, hogy helyreállítsuk az anarchiát! Na most az van, hogy a teljes paletta be van kötve valahová, illetve ugyanoda, csak ezt nem akarják direktben láttatni. A fidesz, a legmocskosabb zsidó banda szerepe a "nemzeti" átala-kulás összeboronálása. Ezt "megdönteni" hazaárulás, és abban részt venni nemzetárulás. Döntsetek jól! Tarjányi Péter a független, objektív, mértéktartó és mértékadó Zoom.hu alapítója pár órával ezelőtt beismerte, hogy beszáll a belpolitikába.
Generálási idő: 0.30 másodperc
962,646 egyedi látogató