Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek az új oldalamon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre

Imához!

Gondolatok

Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

TanácsadásIgaz, hogy a jóbik vezérkar tajt-zsidó, de láthatóan "Iránt" ez annyira nem zavarja. Antiszemitizmus? Akkor ez egész "arab világ" vallásostól, genetikástól mehetne a ..., de ehelyett mély seggnyalás van. Ki érti ezt? Ja, hogy a zarab is zsidó? A "muszlim" meg jezsuita zsidó "projekt"? Akkor így kerekebb. Az Irán-barátság és az Izrael-ellenesség, illetve az antiszemitizmus szorosan összefügg a Jobbik ideológiájában. A párt lassan másfél évtizede ápolja a kapcsolatokat Iránnal, Vonáék még választási megfigyelőket is hoztak volna onnan Budapestre.

Nagy bajok a Mars expedíció körül!

TechnikaVagy túl gyorsan, vagy túl lassan ereszkedett és nem lezuhant, hanem kecsesen leszállt. Ugye nehéz megérteni, hogy ezt a állatcsordát (emberisegg) nem eresztik innen, amíg itt nem "vagyunk" képesek" rendbe tenni a dógainkat! Megsemmisült az ExoMars orosz-európai űrexpedíció TGO űrszondájának Schiaparelli elnevezésű leszállóegysége, miután a Marsra történő leszállás folyamata során 2-4 kilométeres magasságból nekicsapódott a vörös bolygó felszínének – közölte az Európai Űrügynökség (ESA) egy NASA-műhold által készített felvételekre hivatkozva.

Gróf, orvos, partizán - nem a 'csőcselék' irányította az 56-os felkelést

BelföldMintha eddig nem lett vona világos, hogy zömében válogatott zsidó "szabadkőműves" beszervezett banda volt. A többi meg belekeveredett a szórásba magyarként és megszívta. Valamiért egyre kevesebb büszkeséggel tölt el a tudat, hogy vagyok. Az 56-os forradalom pesti fegyveres felkelőcsoportjainak vezérei nem a „csőcselék” közül kerültek ki, ahogy a Kádár-kori propaganda hangsúlyozta. Egy friss kutatás szerint a „legfőbb pesti srácok” szülei háromszor nagyobb arányban voltak értelmiségi vagy vezetői pozícióban, mint az átlagnépességé, és maguk a parancsnokok is jelentős részben szellemi munkát végeztek vagy vezető pozícióban voltak 1956-ban.

Szolnokot a cionzsidó ámerikai-jak elfoglalták!

BelföldSzia Imre bátyó! Két kép és egy információ hozzá amit az interneten találtam mielőbb. Megtudja valaki mondani hogy mi történik Szolnok városban? Ma reggel 8 óra körül ez a látvány fogadta a főtéren munkába igyekvőket.Amerikai páncélozott harcjármű a tetején géppuska toronnyal benne a katonával, valamint a jármű körül felfegyverzett katona teljes harci ruhában sisakkal, golyóálló mellénnyel...A Tiszaligettel szemben a mentetlen lejárójánál 3 ilyen harcjármű szintén sorakozott.

Az orosz rakéták véget vetnek az izraeli légi fölénynek

TanácsadásBéke-rítették a rablógyilkos bandát. Most már, csak rajtuk keresztül lehet szervkereskedni, drogot, embert és fegyvereket csempészni...hogy csak az ismertebb mocsokságokat említsem. Jó üzlet a háború. Van, akinek halál és a kitervelőknek vagyon.... Az orosz vezetés légvédelmi rakétáinak Szíriába telepítésével korlátozhatja az izraeli hadsereg műveleti tevékenységét, és új politikai helyzet elé állítja a zsidó államot – állítja a Háárec című újság pénteki számában.

A tantónéni orosz felírattalan antiliberális poszkommunista

Tanácsadástársadalomépítő népi mese. No nem azért mondom, de tényleg jól meg van filmezve, hogyan lehet 3 óra és egy élesített fegyverkellék segítségével a liberálbuzi individualista digitális "tanulókból" felelősségteljes emberpalántákat csinyálnyi. Az Irán jó, már csak a sharia hibádzik, esetleg pár kipás csüngőcsipás...de olyan szép mese! Hangot vegyéTEK le és élvezzéTEK. Mindenki lehet "terrorista", ez a mottó! Ebben a szétcseszett, elqurt tetves világban mindenki csak árnyék és szerepet játszik. Ajvé! Link Link

A büszke böszme, malacpofájú Zsidó...

Nézem ezeket a fazonokat.

A hányingeren már túl vagyok, edzödik az ember az évek terhe alatt....

'A te életeddel is b*sznak ki, pénzedből szexel a Matolcsy' - újra megénekelték a NER-t

BelföldÉs? Ja, hogy má' mindenki megőrült, nem csak én nem? Délután csörög a teflonom, pesti számról. Felveszem, erre beleböfög a fülembe a propaganda szöveg, hogy "hősök", meg "magyar nemzet", meg...mondom, hogy a büdös zsidó qva anyátok és kinyomtam. Közeleg az ünnep és a velejáró programszerű országszakadás. A garázs hip-hop Dekkoltás zenekarból is feltört a rappelő kormánydöntési hév. A nagy karriert befutó Habony éra, ÁKOSshut és Happy Birthday Fidesz után hallgassák meg az Új Egységet!

'Most már trambulinról pisilnek a medencébe, nincs félelem, csak rablás'

BelföldÉs? Ez a sok idióta makogó emberszabású még mindig szavazgat meg demokráciáról, legitimitásról és békéről hablatyol. Sorozatot indítottunk a 24.hu-n, melyben kortárs írókat kérdezünk Magyarországról, a világról. Érdemes megnézni, hogyan reflektálnak a mindennapokat meghatározó problémáinkra. Itt a második darab Kerékgyártó Istvánnal.

Terrorgyanú miatt körözött szaúdi milliárdos lesz Orbán új szomszédja?

BelföldAz FSZB rátelepül a tér-képre! Láthatóvá teszik a zsidó trójaifalóxart. Rejtélyes szaúdi befektető vette meg az Orbán Viktoré melletti házat - írja a Magyar Narancs. A lap szerint egy olyan milliárdoshoz köthető az üzlet, akit korábban még az FBI is körözött.
Generálási idő: 0.34 másodperc
449,823 egyedi látogató