Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre


Nyílt levél-féle a Jobbik vezérkarnak, Vona Gábornak és az értelemhez címezve 2009-12-09

GondolatokTalán ideje frissíteni!
Minden szándékom az a nemes cél vezérli, hogy derüljön ki az igazság. Ez nem pártpolitikai, hanem nemzeti létkérdés, emberi alapszükséglet! A kibeszéletlen és alattomos dolgok bomlasztanak, pusztítanak, elválasztanak és ölnek. Az igazság összebékít, kiegészít és segít az elmélyülésben. Levelem célja minderre rávilágítani és tiszta vizet öntve a korsóba a lényegről beszélni.

Bár ma még nem szerettem volna ezzel a témával foglalkozni, de kénytelen vagyok, mert végre van arról információm, hogy tényleg „meg akartam puncsolni Vonát és én akartam lenni a Jobbik vezetősége, alfája, ómegája egy személyben”. Gyerekek, ezek tényleg paranoiásak!

Világ Proletárjai Egyesüljetek!

GondolatokTanácsköztársaság? 100 év? Hogy elrepült. Azóta csak annyi változott, hogy a "holokauszt" ellenére, vagy éppen azért még több lett a zsidó és kevesebb a magyar. Emlékeztetőnek! Déd- és ükunokáik mai is vezető pozíciókban vannak.

Oroszország és Kína túlélni ezt a nemkívánatos világot?

TanácsadásCan Russia And China Survive This Unharmonious World?
Profile picture for user Tyler Durden
Authored by Andre Vitchek via The Nation,
Does it pay ‘to be good’? Is it still possible to play by the rules in this mad world, governed by brigands?
What if the rules are defined and ratified by all countries of the world, but a small group of the strongest (militarily) nations totally ignores them, while using its professional propagandists to reinterpret them in the most bizarre ways?

Petőfi Sándor : Magyar vagyok

VersekMagyar vagyok. Legszebb ország hazám
Az öt világrész nagy terűletén.
Egy kis világ maga. Nincs annyi szám,
Ahány a szépség gazdag kebelén.
Van rajta bérc, amely tekintetet vét
A Kaszpi-tenger habjain is túl,
És rónasága, mintha a föld végét
Keresné, olyan messze-messze nyúl.

Putyin beavatkozása - még több amerikai fegyver kerül Magyarország szomszédjához

KülföldOtt is ugyanolyan faxa minden az orosznak (a zsidó-kínainak nem) mint itt a magyarnak. Most jöhet a "hirtelen halál". áttervezik a "társadalmat" és összeolvasztják a Birodalmat. Elégedetlenek mehetnek a háborúba. minden megy rendben. Stagnáló gazdaság, folyamatosan eső reáljövedelmek, menekülő fiatalság – a krími válságot követő szankciók kemény szorításba fogják Oroszországot. Kijevben a hangulat annyira oroszellenes lett, hogy bárki nyeri a tavaszi elnökválasztást, még taktikai megfontolásból sem tehet gesztusokat Moszkvának. Washington az aggódó észak-európai szövetségesek nyomására még több fegyverzetet tervez átdobni térségünkbe.

Szijjártó: Az izraeli cégek hozzájárulnak a magyar gazdasági dimenzióváltásához

BelföldJön a dimenzióváltás, jön az aranykor! Tessék kopaszkodni! Magyarország és Izrael gazdasági, kereskedelmi és befektetési kapcsolatai dinamikusan bővülnek, és az izraeli vállalatokkal folytatott együttműködés nagy segítséget jelent a magyar gazdaság dimenzióváltásához – mondta el az MTI-nek Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter telefonon Izraelből.

A szövetségesek provokálták ki a német megszállást, nem törődve a magyar zsidókkal

BelföldMer mindig ezek a kibaxott zsidók, mintha más nem is lenne. Ja, hogy nincs is. Exodus megvan? Meghaltak, majd feltámadtak és lett izrael. Csoda! Az amerikai hírszerzés washingtoni archívumában az elmúlt hónapokban talált iratok megerősítik: Amerika és Nagy-Britannia kifejezetten arra játszottak, hogy a németek megszállják Magyarországot. A magyar kiugrási reményeket csak azért táplálták, mert tudták, ezt Hitler nem fogja hagyni, így pedig a nyugati frontról német erőket fognak elvonni a megszállási feladatok. A kétszínű angolszász játszmában nem törődtek a megszállás tragikus következményeivel, a magyar zsidósággal és a több százezer áldozattal. Borhi László, az Indiana Egyetem történészének írása a német megszállás 75. évfordulójára az Indexre.

Filmajánló: Világok őre

TanácsadásCsináltak egy majdnem mesefilmnek álcázott egész nyílt bemutatót. Link

2019 Március 15.-e

BelföldKözös tüntetést szervezett Budapesten az összes ellenzéki párt, valamint Márky-Zay Péter mozgalma is. Dobrev Klára, a DK EP-listájának vezetője lázadásra kérte az embereket, Márky-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester szerint Orbán retteg az összefogástól, míg a jobbikos Jakab Péter szerint a miniszterelnök egy elmebeteg. Az LMP-sek klímaforradalmat akarnak, a fiatalok pedig saját 12 pontot állítottak össze. Összefoglaló az eseményekről: Link

Újabb vereséget ünneplünk, szokás szerint

Gondolatok Most reggel világosodtam meg, hogy miért a kancsal matolcsy, kásler és schmidt áll a "középpontban" és mit üzennek Kölcseyvel is. Igen, egy szem! A többit meg tegyétek, ahová tudjátok. A póknak nyóc! Ugye milyen jó lenne, ha lenne hazánk? De hát van! Azt mondják.

Törökország lassan a Közel-Kelet legnagyobb hatalmává válik

KülföldAjaj, ez hallatlan, főleg, hogy a zsidók ott terpeszkednek. Még. A Közel-Kelet gyorsan változik, úgy tűnik azonban, hogy az Egyesült Államok a legutolsó, aki ezt felfogja és reagál rá. Ha kisarkítjuk, az utóbbi 10 évben a régiót két táborra osztották: az Irán-párti koalícióra, illetve egy lazább, de nagyobb csoportra, amely ellenzi Irán törekvéseit. Ezt sokan (és hibásan) leredukálták a szunnita-síita ellentétre.
Generálási idő: 0.25 másodperc
2,383,379 egyedi látogató