Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre


Cirkusz

GondolatokMár kezdem látni a fény végén az alagutat. Ez a heggel fémet megmunkálók egyetlen lehetősége. Annyi mindenről írhatnék, de mindig ugyanaz lenne a vége, s pont megegyezne az elejével. De ezt úgy es tudjátok. Örömmel látom, hogy küldtetek sok-sok fotót az őcsényi eseményről és az ott PI csapathoz tartozó és csapódott személyekről. Nem teszem ki, ha nem baj. Szarvas nem fog összejönni, Panni nem vállalja, bár én nem is értettem, miért vállalta volna, de Pusztavacsra van meghívásunk, ha esetleg..., de éjszakázást én sem vállalok. A szemem sem a régi és mióta a "Napba" bámulok, sokkal jobban értékelem a lehunyt pillát.

Kriptopénzes bukta: az Ethereum most már csak szobát fűteni jó

BelföldSzemfényvesztés. Átmeneti zsilip a zsidó petrodollár és a rúbel-yüan aranyfedezetű machinációk közt. Az csak egy a rossz hírek közül, hogy az Ethereum 79 százalékot veszített az értékéből. GPU-val bányászni többé nem jó ötlet, kivéve, ha valaki fázik otthon.

A rohadt zsidó hogyan lopta el a magyar atomtitkot

BelföldAsumhari ajánlásával! MAGYAR ATOMTUDÓSOK - Szöllősi Ildikó és Kubínyi Tamás - Ópusztaszer 180818 Link

Novák Előd: Kilenc polgármester és száz képviselő lépett át a Jobbikból a Mi Hazánk Mozgalomba

BelföldSok szarházi zsidó-g.ci hulladékáthelyez. Ejnye no, szóltam, a qva anyátokat? Agyon kéne lőni demokratikusan mindnyájtokat, mocskok! Eddig körülbelül 1600-an jelezték, hogy be akarnak lépni a Mi Hazánk Mozgalomba – mondta Novák Előd.

Svájc megtagadta az állampolgárságot az integrálódni képtelen muszlimoktól

BelföldA svédeknél meg pert nyert! Ezen az alapon az összes zsidó-cigány söpredéket deportálni lehetne, mert nem ők integrálódnak, hanem ők integrálnak... Az Észak-Afrikából származó házaspár az interjú során nem volt hajlandó kezet fogni az ellenkező nemű emberekkel.

Jelentés: A csehországi romák fele a társadalom peremén él

BelföldIrigylésre méltó a csehek helyzete. Deportáljátok ide, cigány-zsidó országba, itt úgy élnek majd, mint Kánaánban!
Csehországban több mint 240 ezer roma él, felük a társadalom peremén – állítják egy jelentésben. A társadalom peremén, gyakorlatilag a közéletből kirekesztve él a csehországi romák több mint fele – olvasható a csehországi roma kisebbség 2017-es helyzetéről készült jelentésben, amelyet szerdán tárgyal meg a cseh kormány.

Erdő Péter: Szent István a kereszténységet helyezte a magyar kultúra középpontjába

Figyeljétek csak mit mond ez a zsidó g.ci! Nyíltan vállalja, hogy a zsidó-keresztlénység egy program és ha orsós viktort és Pityut összevetítitek, még a kurultáj is helyére kerül. Így lesz a zsidó parazitából "magyar" nemzeti és a "kereszténységből" ősi és elidegeníthetetlen tudás. Vagyis: a "keresztlénység" egy megbukott, mocskos zsidó buzi agymosó program. Aminy! Pont úgy, mint az "iszlám", vagy bármely "világnézeti" idiotizmus, vallásnak álcázva. Szent István a kereszténységet helyezte a magyar kultúra középpontjába, ez alapján bontotta ki a magyar értékeket – mondta az esztergom-budapesti érsek az M1 aktuális csatorna szombat délelőtti műsorában.

Orbán Viktor Kádár belügyminiszterének kegyeltjeként került a Fidesz élére

BelföldAz alábbi tények mindenkinek segíthetnek a valóság felismerésében:
1.
Pozsgay Imre és Horváth István III/III-at felügyelő belügyminiszter az 1956 utáni együtt töltött kecskeméti időszak óta szoros barátságban voltak egymással.
2.
Stumpf István 1983 augusztusában feleségül vette Horváth István lányát. A házasságot az akkori V. kerületi "Ságvári Endre házasságkötő teremben" kötötték meg.
3.
Stumpf István annak a Gellért-hegyi, Ménesi-úti luxus-jogászkollégiumnak a nevelőtanára volt, amelyben Orbán Viktor a szárnyait bontogatta. Ott ismerkedtek össze, és Stumpf ott szemelte ki magának Orbánt konspiratív terveik számára.

Adóelkerülés céljából párttá alakul a Soros-féle Migration Aid

BelföldViktor vajda-rabbi nem is tagadta 2015-ben, hogy "kormányzati támogatásban" részesíti a migrációt segítő "civileket". Mi történt? Ja, semmi. Pártot alakítanak Soros György migrációért felelős helytartói, hogy ne kelljen adózni a spekuláns támogatásai után. A Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott a Migration Aid, hogy ezzel új dimenzióba lép a hatalommal vívott harcuk. Stílszerűen Éjjeli Őrség lesz a nevük, mint a népszerű orosz vámpír-trilógiának.

A Magyar Krónika főszerkesztőjének is sok a genderszak betiltása

Bencsik zsidó, ahogy a "demokratatás" is tesója, csak ő "feidesz"-likud "nemzeti". Így megyen ez, mert családban marad, Bármelyik "oldal nyer" a magyar biztosan veszít. De fel sem tűnik az ostoba állatjának. Ne legyen igaz a hír – regált az eseményekre Facebook-oldalán Bencsik Gábor. Szerinte a gendertudományok képviselőivel érdemes vitatkozni, de nem szabad megszüntetni a képzési területet.

Trump kivásárolná Orbánt az orosz kapcsolatból

BelföldA zsidót már kivásárta a kínai, aki persze orosz, aki persze zsidó. Milyen jó kör és ezt a szart gurigázzák már pár ezer éve itt. A mottó: "Magyarország" lópaszt független, meg ótonóm, meg egyáltalán ország...ez egy beltenyészett féregfarm. Hosszú elemzést közölt a magyar politikai helyzet, valamint a magyar-amerikai kapcsolatok alakulásáról a Bloomberg. A cikk egy része a magyar olvasó számára közismert dolgokról szól, egyebek mellett arról, hogyan változtatta meg a magyar kormányzati rendszert 2010 óta Orbán Viktor, illetve milyen jövőt vázolt legutóbbi és korábbi tusnádfürdői beszédeiben a kormányfő. Utóbbival a G7 is foglalkozott nemrég.
Generálási idő: 0.31 másodperc
1,661,184 egyedi látogató