Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre


Telik

Gondolatok

Lauder: Össze kell fogniuk a zsidóknak és katolikusoknak az elnyomók ellen

BelföldElírták, mert össze kell fogdosni a zsidókat! De mégis kik, vagy mik azok az 2elnyomók", ha nem a rohadt zsidó banda és "vezetőik"? Kicsit össze vagyok zavarodva? Hol a retkes anyádban, melyik bolygón vótál eddig? A Zsidó Világkongresszus elnöke, Ronald Lauder szerint össze kell fogniuk a katolikusoknak és a zsidóknak a lengyeleknek és az amerikaiaknak a mai elnyomók ellen. Lauder erről a varsói gettófelkelés 75. évfordulóján beszélt.

Észak-Korea bezárja nukleáris kísérleti telepét, leállítja a rakétateszteket

KülföldKim, ne tedd ezt velem, pedig még egy kiadós atomháborúban bíztam , erre most tessék! Jó, egyesültök a déliekkel, rendben, de eztán nem lesz izraeli bér-robbantás sem? Vagy most izraelnek kell felszámolódni? Felszívódnak, ugye? Na, mondjátok már meg, olyan izgi. Phenjan felfüggeszti nukleáris kísérleteit és rakétatesztjeit, továbbá bezárja nukleáris kísérleti telepét – jelentette ki Kim Dzsong Un észak-koreai vezető pénteken. Az amerikai elnök Twitter-bejegyzésben üdvözölte a döntést.

Napi paradoxon

Gondolatok"Nem volt a legkönnyebb dolog a Goering névvel zsidó üzletembereket rávenni arra, hogy finanszírozzák a "Hitler fia" című filmet." Dr Gerd Goering amrikai producer

Csak egy újabb nap - mégis egyetlen.

GondolatokBudapesten a XIII. kerületi Béke téri templomban, 1953 április 21.-én reggel kilenckor megkondultak a harangok. Mi több, Budapest összes harangja megkondult. Talán minden nap így történt - de az nem számít. Április 21.-én másként szóltak a harangok. Szebben, boldogabban, hangosabban. Apám szerint azért, mert megszületett a fia, anyám szerint azért, mert új életet adhatott a világnak... szerintem pedig... - ja, én nem hallottam, mert a sírásom elnyomta a harangok zaját. De nem is volt fontos a számomra.
Rég volt, de megtörtént. Azóta is - néha - azon gondolkodom, miért pont én, pont ekkor, és pont Budapesten, a Mosoly utcában jöttem e-világra?

Szerintem már nem fogom megtudni. Persze azért tudom, hogy fontos dolog volt és valahol fel van írva minden cselekedetem ( a rossz is), amibõl a Mátrix - okosíthatja az utánam érkezõket. De azért bosszant, mert rám is bízhatták volna az oktatást. De ha nem, hát nem... szenvedjenek azok akik elhiszik magukról, hogy õk az elhivatottak - én meg elcsavargok itt még néhány évig.

Furcsa öngyilkosság történt Kecskeméten

BelföldNa, találgaSSunk. Tán a zsidókat okolta (joggal) a helyzetéért? Vagy? Van valakinek ötlete? Lehet nem is ön a gyilkos? Öngyilkosságot követett el egy férfi Kecskeméten, miután náci jelképet festett egy autóra.

Soros ismét Pestre küldte a fiát, Alex hozza a leg­jobb ba­rát­ját is: Szil­vesz­teri co­ming out

KultúraSemmi nem az, aminek látszik. Orsós fija se buzi, ahogy sorosé se, csak a látszatuk önazonos. Politikai homárok. Színészek ezek, de döntsetek magatok! Ne higgyétek, hogy a zsidó rohadt buzi is, mert attól sokkal mocskosabb.
Soros György kép­te­len be­le­nyu­godni a vá­lasz­tási ve­re­ségbe, nem adja fel a mig­rán­sok be­te­le­pí­té­sé­nek ter­vét. A hét ele­jén Brüsszelbe ment, hogy ismét onnan tá­madja Ma­gyar­or­szá­got. Az új had­já­rat pa­rancs­noka ez­út­tal is a fia, Alex.

Nem várt fordulatot vett a szerdai berlini antiszemita támadás

BelföldEzt nevezem csattanónak! Tisztára szegedi csanádos! A zsidó nem zsidó, hanem a rab, a rabról meg kiderülhet, hogy zsidó és mindkettőt a szolgálat igazgatya. Ennyi erővel kiderülhet, hogy a sok tetvedék zsidó valójában csak eljátssza, hű micsa nemzeti egybexarás lesz itt. A varsói gettó-fricska lófing ehhő képest. A támadás áldozata, a fején kipát viselő 21 éves férfi ugyanis bevallotta: nem zsidó, hanem izraeli arab. Csak azért viselt kipát, hogy bebizonyítsa, nincs mitől félni zsidóként Németországban. A támadás után azonban belátta tévedését, és most azt szeretné, ha mindenki tudná, milyen szörnyűségeken esnek át a zsidók a német fővárosban. Azóta a támadó is előkerült, sajtóértesülések szerint egy 19 éves szíriai menedékkérő. A német kancellár is felszólalt az ügyben, Angela Merkel háborút hirdetett az antiszemitizmus ellen – hangzott el az M1 Híradójában.

Elfoglalta az ügyészséget és a külügyminisztériumot az örmény ellenzék

BelföldItt is lehetne, ha vona "ellenzék" és nem a mossad irányítaná a cia-kgb-vel, éppen úgy, mint a "kormányt". Jó kis játék, nem? Ja, majd feledtem, "mi" az azerbajdzsánokkal vagyunk jóban meg a törökökkel, vagy ki tudja, melyik zsidóbb, melyik nem. Kormányépületeket vettek blokád alá az örmény fővárosban kedden a Szerzs Szargszján leköszönt elnök kormányfővé választása ellen tiltakozó ellenzékiek, szószólójuk pedig bársonyos forradalmat hirdetett. A hatóságok 80 ellenzéki aktivistát vettek őrizetbe Jerevánban, szabálysértéssel gyanúsítják őket.

A horvátok kimondták: rendkívüli állapot van a kivándorlás miatt

BelföldJé a rohadt zsidó ott is célt ért, ahogy minden egyéb helyen. Jé, hogy ezt csak most vették észre? Egyik pillanatról a másikra "rendkívüli az állapot". "A fiatalok elhagyják Horvátországot a jobb élet reményében" – mondta ki a horvát államfő.

Orbán Viktor: Kiváló partnerséget épített ki Magyarország és Izrael

BelföldAmikor a tojás gratulál a tyúknak. Partnersegg ez orsóskám és telibe tolja a mocskos zsidaja ahova csak nem is kéred. Izrael állam függetlenségi napja alkalmából levelet küldött izraeli kollégájának, Benjámin Netanjahunak Orbán Viktor kormányfő – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.
Generálási idő: 0.37 másodperc
1,378,020 egyedi látogató