Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre


Párhuzamos világok

GondolatokA héten hallottam egy helyi esetet. 51 éves "smasszer" egy konfliktus kezelő tréningen összeesett és meghalt. 8 éves gyerek maradt utána. Előtte két alkalommal volt a Honvédban szívtáji fájdalommal, ahonnan fájdalomcsillapítóval lett tovább küldve. Ezt nem tudom, hogy így van-e, de azt is csak hallomásból regisztráltam, hogy a parancsnok nagyon furán reagálta le az esetet. Nos, a magam részéről nem bánom már ki hal, ki él. Nem is erről szól a mai bejegyzés. Vagyis de, csak nem úgy.

Végstádiumban a magyar kultúra

KultúraA kép csak illusztráció a helyi fidesz-álmagyar nemzeti zsió-cigány banda "újságából". Kultúra?Végstádium? Néha rittyentenek egy magyaros táncos csuhajkodást, de egyébként zsidó-cigány fosadék ömlik már a fejekből. Ez már nem csak meghótt, de ki is hűtt!
A virtuális Frankenstein-szörnyfigura életre kel majd egy mindent elsöprő kataklizma formájában

Történelem: Szirko kozák ataman levelet ír a török szultánnak

BelföldCsak szív-vidítónak és azért gondolkozzatok el rajt, mikor qvazsidózunk, tetves patkány-zsidó-cigányozunk, tán nem is annyira véletlen! Mocskos egy rohadt féreg tetű banda ez, ahogy mindig is vótak. Ami a törököket illeti, erős a gyanú, ilyen nép nincs is, nem is volt. Az oszmán birodalom valahogy a perzsa -szovjetunió "jogutódjaként" olvasztott magába minden alárendelt fajtát. Zsidók ezek, zsidók, ha mondom! (hogy – hogynem, ez valahogy a mostani Ukrajnához kapcsolódó – történelmileg persze- téma.) A történet ott kezdődik, hogy régi szokás szerint a török szultán levelet szokott írni azoknak a gyauroknak, akik ellen készült, hogy adják meg magukat, meg ilyenek. Önként. Bevett szokás volt ez a diplomáciában, így más is szokott írni, láttuk ezt 1238-ban Vlagyimir ostroma elött is, de itt az európai hadszíntéren is ‘üzengettek egymásnak’ a nagyok…amiképpen manapság is.

Egy rendőr vallomása!

BelföldOlvastam az állítólagos rendőr állítólagos levelét, de ha igaz, ha nem, nem csigáz már fel. Konkrétan lexarom a 2018-ban "rendőröket", ahogy a többit is. Ha igaz, küzdjön! Ha nem megy, nem baj! Ha megy, akkor annak sincs jelentősége. Nincs bennem empátia.
"Szia Imi.
Nem tudom i-gaz e.

Szatmáry kristóf az értinthetetlen zsidó és a 'rabszolgatörvény'

BelföldKértem egy emlékeztetőt a témakörben, hisz mi már ismerjük jól ezt a mocs-kos zsidó bandát...és itten van ni! Szerintetek mire játszanak? Kell az a "rendszerváltás" nem vitás, de hogy lehet lecserélni ezt a fos felhígult zsidó-cigány agybaxott csürhe népet? "Eleget írtunk erről, számtalan feljelentést is tettél...aminek a kamaraleaks szerintem az egyik gyümölcse, de más értelme nem volt, hiszen évek óta mocskosabbnál mocskosabb dolgokat tesznek és számonkérés nincs. A kiválasztott páholytagokra más törvények vonatkoznak, ez az elmúlt 10 év alapján elég jól látszik- Pár cikket azért összeszedtem, ha érdekesnek találod:

Új világ jön létre - Alain de Benoist a Mandinernek

BelföldNa végre egy szabadkőműves "jobboldali", aki nem hisz a zsidó világösszeeskövésben, de annak egyik előretojt bástyája. A régi világ eltűnőben van, egy új világ jön létre – mondja a mai világfolyamatokról Alain de Benoist a Mandinernek. A világhírű francia filozófus szerint ennek az új világnak a létrejöttében a populizmus játssza a fő szerepet, ami bukásra ítéli az „örökös kormánypártokat”. De Benoist-t a sárgamellényesekről, a populizmus mibenlétéről és az európai válságról kérdeztük.

A kormány központosítaná a háziorvosi rendszert

BelföldÓ, nem SZTK-k és nem 64 vármegyében és nem a brexites orvosokkal...á, dehogy és nem "állami" és a patikák se lesznek "államosítva"...á, dehogy! Nem is baj, csak hát ugyi az "állam" egy rohadt buzi zsidó-cigány horda...most még...!
Plakátkampány indul arról, mikor kell mentőt hívni és háziorvoshoz menni
A Népszava birtokába került előterjesztés szerint a kormány a háziorvosi rendszer átfogó átalakítására készül, a koncepció szerint központosítanák a háziorvosok, védőnők és az alapellátó fogorvosok szakmai irányítását és felügyeletét is.

Kulcs-kérdés?

Belföld"Kulcs kérdés!
Jó estééét MAGyarország! Nos, korábban írtam,"hamu alatt lappang a tűz" /vagy mégsem? Kulcs, aránylag kis település, mégis, kulcs helyzetben van/?/látszólag.

Bőnyi rendőrgyilkosság: nyilvánosságra került a segélyhívásról készült hangfelvétel

Belföld legalább megtudatták, hogy Dr. Dudás Kata az NNI-től az elkövető. Már ez is egy eredmény. Megdöbbentő hangfelvétel került elő a bőnyi rendőrgyilkosságot követő pillanatokról: a vádlott Győrkös István feleségének a hangja is hallható a felvételen.

Új fegyverek a magyar katonáknak

BelföldÖsszeszeszereltétek? IKEA-s? Új gondolkodásmód? Anyád hogy van? Na jó, azért nagyon örülünk a KGST új izraeli együttműködési metódusának. Új, magyar szakemberek által összeszerelt fegyvereket kaptak a Magyar Honvédség katonái. Benkő Tibor honvédelmi miniszter – december 11-én, kedden a fővárosban - hangsúlyozta, a most átadott tízezer fegyver mérföldkőnek számít a hadsereg fejlesztésében.

HOPPÁ - Yandex Maps

Mikor is írtam már, vagy jó 9 éve, hogy megcsinálják a saját rendszerüket, GPS-t mög mindent? Persze ez se "saját", mert jobb, mint az eredeti és bárki használhatja, aki a brancs tagja és fizet érte. De fogadjuk el, hogy "orosz", mert a hit csodákra képes! Link
Generálási idő: 0.32 másodperc
2,059,123 egyedi látogató