Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre


Alszik a tábor...

GondolatokPersze már nem, sőt Talpi őrizte a tüzet hajnalig, míg a körömpörkölt a csontjáról le nem omlott a bogrincs aljára szerte szét. Az idővel és a társasággal is biztosra mentünk. Nem voltunk se sokan, se kevesen. Tán értelme is volt, s tán folytatása is lesz...

Előrehozott német választásokat követelnek - ma kirúghatják a titkosszolgálat főnökét

KülföldEzek a "titkoszos-szolg-állatok! Putyin már a bundestágban van rég, sőt ő maga irányítja. Máté meg éppen Berlinben van. Jaj mi lesz ebből! Holkauszt-múzeumi látogatás? Merkel elébe menne a koalíciós válság kiszélesedésének és ma kirúghatja a belső elhárítás fejét. Miközben a német polgár tradicionális életmódját, biztonságát és a köziskolák színvonalát félti, azt látja, hogy Merkel össze-vissza röpköd a világban szónoklatokat tartani. A vezető német pénzügyi napilap szerint megérett az idő az előrehozott választásokra.

Egy kellemetlen vizit: Orbán ma elmegy Moszkvába, de senki se tudja, hogy ez kinek jó

BelföldÓ, egy jezsuita buli! Csudijó lehet! Vlagyimir Putyin orosz államfő személyében olyan politikust látogat meg kedden (ismét) Orbán Viktor, akiről a nyugati államok – nem utolsósorban Magyarország szövetségesei – pontosan tudják, hogy folyamatosan nem mond igazat. Legutóbb akkor vált ez világossá, amikor azt állította, hogy a márciusi angliai Szkripal-merényletet elkövető két orosz férfi egyszerű, titkosszolgálatokhoz nem köthető állampolgár.

Van, amit Putyin képtelen megbocsátani

BelföldNem is értem miről van szó, kérem! Vörös verebek? A feledékenység csak "pénz" kérdése, azzal meg nincs gond a rohadt zsiadjának. Az elmúlt 10 évem bizonyíték erre. Jól elvannak ezek a zsinagógában, hívják azt Kreml (karám) - nak, vagy parlamentnek. "Csak" üzlet, semmi más. Ja, van valami szedett-vedett isten is, de csak moszatolnak vele, alibinek jó, semmi egyébre. Alig néhány tízmillió forintnak megfelelő dollárt kapott Szergej Szkripal azért, hogy orosz titkokat adjon át a briteknek, de Vlagyimir Putyin szemében ez súlyos árulásnak minősült. Az orosz titkosszolgálat pedig nem felejt.

Erdélyben végeznek egészségügyi szűrést a szolnoki Hetényi kórház dolgozói

Belföld"Idehaza" már minden rendben, tehát mennek "odahaza", mert az is "idehaza" van, csak mégsem, pedig de! Szerintem jobban jártok, ha kiköltöztök, hátha a helyetekre beköltöznek és nem kell ennyit kavarni, vagy egyszerűen fellázadtok. Vagy nem. Hat orvos és 12 szakdolgozó indult útnak Szolnokról vasárnap a romániai Hargita megyébe, hogy hétfőtől egy héten át egészségügyi szűréssel segítséget nyújtson a magyarlakta területen élőknek a betegségek kezeléséhez, illetve egy-egy kór felfedezéséhez, megelőzéséhez.

Nem ismeri el a konstantinápolyi pátriárka felsőbbségét az orosz ortodox egyház

KultúraNa és, én meg egyikét se, mert mind ugyanazt a "rohadt buzi majom-istent" szolgálja. Na és akkor mi van? Ja, hogy most következik a "csere-bere"? Nem ismeri el a konstantinápolyi pátriárka joghatóságának felsőbbségét az orosz ortodox egyház – jelentette ki Ilarion volokolamszki metropolita, a moszkvai patriarchátus egyházközi külügyeinek irányítója vasárnap az RT televíziónak nyilatkozva.

Verje meg az Isten

VersekVerje meg az Isten,
Veretlen ne hagyja,
Ki magyar létére
Magát megtagadja.
Szabadságunk fáját
Fosztja-fosztogatja,
Leveleit, virágait
A viharnak adja.

A 'jel'

BelföldA jövő - Jézus, meg Nagyboldogasszony....ja és a jezsuiták...

Miért gyakorolnak világháborúra a nagyhatalmak hadseregei?

BelföldMi a fene engem meg nem is hívtak? Nem is tudok semmiről. A hidegháború alatt sem volt olyan nagy hadgyakorlat, mint amibe most kezdett bele Oroszország; egészen a második világháborúig kell visszamenni, hogy egy ennél több katonát és harci járművet megmozgató csapatmozgatást találjunk. A tegnap kezdődött Vosztok 2018-on az orosz bejelentések szerint 300 ezer katona, 36 ezer tank és egyéb páncélozott harcjármű, rengeteg repülő és hadihajó vonul fel a Távol-Keleten.

Honos népcsoporttá nyilváníthatják az oroszt Magyarországon

BelföldCsak elkelt ennyi letelepedési kötvény, nem? De! Nos, ha az itteni oroszoknak haja szála se görbül, akkor Moszkvának kötelessége új-judeában beavatkozni, sőt mégbejjebb! Hévíz pl. már tajtzsidó-orosz. De mi lesz a cigányokkal? Mert a zsidó elszívárog, mintha itt se lett vona, hisz kripto, mint a valuta. Új kisebbség Magyarországon

Egyre jobban konvergálnak Kína és Oroszország céljai

BelföldNa bax, erre nem számítottam. Ja, de! Még 20-30 év és rűbelban kapom a nyugdíjam. Ja, nem is lesz nyugdíjam! Blankát noszogatom, hogy tanuljon oroszul vagy mandarinul. Az oroszra hajlik. Vlagyimir Putyin orosz elnök a nemzeti fizetőeszközökben történő kétoldalú elszámolás kiterjesztésében, Hszi Csin-ping kínai államfő pedig a kereskedelmi protekcionizmus elvetésében való kölcsönös egyetértést hangsúlyozta Vlagyivosztokban, kettejük közös sajtótájékoztatóján.
Generálási idő: 0.35 másodperc
1,740,198 egyedi látogató