Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek az új oldalamon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre2017 áprilisától nem lehet regisztrálni az oldalon.
- Imre ma (2017 április 17.-e) elbúcsuzik tõlünk, de
Mi itt maradunk!

üdv, Gerry

Tudsz valamiröl amit szerinted érdemes ide beírni?

Az elözõ hírcsomag folytatása (csak azért bontom szét mert az egy cikkhez nagy mennyiségü hozzászólások beolvasása lassítja az oldal felépítését.
Továbbra is arra kérek mindenkit, hogy ide csak röviden, - ha van akkor link kapcsolattal - írja be amit érdemesnek lát megosztani velünk! ...

Olvastál vagy hallottál valamirõl ami szerinted fontos?

Ha szerinted igen akkor írd ide a hozzászólásokhoz!
Imre nincs itt, tehát nélküle kell (vagy nem?) megoldanunk, hogy értesüljünk valamirõl, ami fontos vagy azzá válhat.
(Arra kérek mindenkit, hogy ide csak röviden, - ha van akkor link kapcsolattal - írja be amit érdemesnek lát megosztani /a még itt olvasókkal/ velünk!)

Kender ma, kender holnap.

Holnap, azaz 2017. 04. 22.-én kezdjük a 2ha. begyűjtését, amire olyan embereket várunk, akik most térítésmentesen, kétkézzel, dolgozva tanulják meg miként védhetik ki, hogy adósrabszolgává váljanak gyermekeink.

A zsidó megöli a saját szüleményét

Gondolatok2017. április 17. 01:15
Hunhír.info - Aramis von Pentrado(A cikk linkjét Spari írta meg az egyik hozzászólásában, azt hiszem érdemes terjeszteni és...)

Drukkolok, hogy sikerüljön nekik!

250 év óta először radikális világrendi változások előtt állunk.
A zsidó globalista terror vezetői és követői oly annyira felborították az ember közötti életrendünket s ebből következően soha nem lesz olyan világunk melyet ma még ismerünk. A szemünk előtt látjuk az EU-t haldokolni és a NATO-t a pokolba menetelni. Folyamatában tapasztaljuk a globalizmus felszámolását és a nemzeti teremtői rend újra feltámadását. Megérteni, hogy mi történik a bolygónkon nem egy egyszerű dolog, különösen akkor nem, ha az érdektelenség olyannyira naggyá nőtte ki magát, mely felér egy önmegsemmisítéssel.

az utolsó mellé... melléklet

Belföld Hosszú kések éjszakái, avagy a polgárháború határán

Nem csupán felbujtás volt az a felhívás, amely szerint meg kell zavarni a Feltámadás ünnepének egyházi szertartásait, de valósággá is vált, egy-egy elmebeteg balliberális önjelölt próbálkozása által.

UTOLSÓ

GondolatokAhogy azt ígértem, s bár nehéz szívvel, de könnyű kézzel veszem a marsallbotot és kiteszem az ablakba. Aki kapja, marja! Jó, csak vicc volt. Egy kopott nunchakun kívül nincs egy potom botom sem, azt meg nem adom. Jó kis csapat voltatok, vagytok, s tudom, hogy a döntésem nem befolyásolja a jövőtöket, ahogy a jelenben sincs tevőleges ráhatása. Nem búcsúzom, nem megyek sehová (talán Norvégiába még rövid időszakra, ha Vera enged, vagy ipeg küld), lakcímem, telefonszámom és én is változatlan maradok.

Mi a háború valódi célja?

GondolatokMajd 10 éve íródott. Valamiért ma is aktuális. Mivel holnap még huhogok egy kicsit, így csak riogatónak szánom-bánom, mit egykoron elkövettem, s tetteim míg élek (s tán aztán is) követni fognak engem (no meg a szolgálatok!)
Spongyát rá, a lényeg az, hogy együtt maradjon a már kialakult gondolkodók ismert társasága és legyen helye az információ és tudás-cserének is. Ez azért fontos, mert az eseményhorizont egyre közeledik ahhoz a ponthoz, ahol már nem lehet és nem is kell mellébeszélni.

Erdő Péter: Isten egyetlen nagy népet alkot az emberiségből

KultúraÉs tényleg! Egyetlen ganégombbá lett, de ha isten valóban ezt akarta, legalább ne legyen büszke a saját bűzére!
A húsvét a szabadság ünnepe – mondta Erdő Péter az esztergomi bazilikában megtartott ünnepi szentmiséjén.
A bíboros azt mondta: az emberi méltóság a szabadság valódi alapja. Erdő Péter azt is hozzátette: Krisztus feltámadásával az emberiségnek is példát mutatott.

Orbán Viktor: ha a magyar emberek biztonságáról van szó, nincs pardon

Fiam az egyetemről hazajőve mondja: közgázból tanulják, hogy a pénz mögött nincs fedezet, bármikor kipukk...és Kaddafit is azért nyírták ki a ...(nem zsidóztak, csak aki akarta érthette)...mert...Szóval lassan a hülyeségeink realitássá válnak! Szebb jövőt, kedves idióta "nemzet"! A migrációt tartja a konfliktusok középpontjának Orbán Viktor miniszterelnök, aki a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában kijelentette: ha a magyar emberek biztonságáról van szó, akkor nincs pardon.

Borbély Zsolt: Vállalhatatlanná vált a Jobbik, amely beállt az álbaloldal mellé

BelföldNa, még egy fodrász! A hülyeség élt, él és élni fog! Vona Gábor mostani politikájával a baloldal szavazóbázisát szeretné megnyerni, ezzel viszont szembekerül a Jobbik és a szimpatizánsok magjával - erről beszélt az M1-nek Borbély Zsolt Attila, a párt egykori nemzetpolitikai kabinetvezetője. A közíró és politológus szerint a Jobbik azzal, hogy nem szavazta meg a kvóták elutasításáról szóló alkotmánymódosítást, nemzetárulást követett el.

Felgyorsítják a haderőfejlesztést

BelföldBéke, szeretet...vagy valami a ló hasa alatt! Jövőre 75 milliárd forinttal nő a védelmi költségvetés
Jövőre az ideinél másfélszer nagyobb arányban, a bruttó hazai termék (GDP) 0,15 százalékával növekszik a védelmi költségvetés. A Zrínyi 2026 haderőfejlesztési program felgyorsítását Simicskó István honvédelmi miniszter április 13-án Szentendrén, a szerződéses katonai állomány eskütételén jelentette be.
Generálási idő: 0.34 másodperc
843,335 egyedi látogató