Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szavazás

Kire fogok szavazni

Fidesz / Orbánia
Fidesz / Orbánia
2% [1 Szavazat]

ValaKIRE
ValaKIRE
17% [10 Szavazat]

Nem szavazok
Nem szavazok
81% [48 Szavazat]

Szavazatok: 59
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.03.11

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre


Mind egy!

GondolatokKnudamátlef? Csak semmi pálinka, a közösségek jól tejesítenek. Bőőőő a hozam, dől a lé, de úgy tűnik a vágyserkentő mellé nem ártana agyserkentőt, sőt serkentő-serkentőt sem mellékelni. A tavasz már itt van, a lámpavasakon lógnak a párt-káderek és mindenkinek egyre jobb a kettő. Igazából nem nincs kedvem írni, csak gyomorból írok, hisz mindent tudtok és sok a kérdés. Ma csak annyit szerettem vona a figyelmetekbe ajánlani kendteknek, hogy ha feledtétek vona, hááát minden "pártra" le van osztva a feladat, mit köll szajkóznia, miközben a "volt fideszes" média látszólag mára ellenzéke a "fidesznek", a jobbiknak már köze sincs a jobbikhoz, a mszp-dk...-nak a "politikához" és szinte már hánytatót se kell szedni, csak elég észen lenni, hogy felmerüljön a kérdés: nem kellene ezt a bandát kérdés nélkül és mind egy szálig leölni? Nem lenne ártatlan áldozat irtatlan, hacsak a hóhérok közül nem akadna, ki odaveszne.

Társadalmi Jövőképesség - A jövőkutatás kontextusában

TechnikaNe röhögjetek: 1756/2016. (XII. 14.) Korm. határozat a Budapesti Corvinus Egyetem Jövőképesség Kutatóközpontjának létrehozásáról. Megkérdenél egy ilyen "jövőkutatót" a "múltról" és elseggelne, mint a huzat. Talán két mondat elég lehet rá, hogy élete értelmetlenségét, munkájának fölöslegességét bármelyiktek igazolja és az öngyilkosságba kergesse! Zsidókra kidobott pénz. Tanulmányomban arra a kérdésre keresem a választ, hogy a jövőkutatás eszközkészlete hogyan alkalmazható a jövőképesség vizsgálatában? Ehhez a jövőképességet és a jövőkutatást definiálom és a jövőkutatás fejlődési periódusait elemzem azzal a céllal, hogy az egyes periódusok milyen új megközelítést, milyen újfajta módszereket adtak, amelyek felhasználhatók a jövőképesség kutatása során.

TTT

Tanácsadás

Izrael elismerte, hogy 2007-ben felrobbantott egy Szíriában épülő atomreaktort

BelföldKassa bombázása, Aranykéz utcai robbantás, Kolontári zagytározó robbantása...és lehetne még sorolni...,mert se vége, se hossza se mese semmise...! Keresd a zsidót és megtalálod a bűnözőt! Demonat ugyan nem herülték még ki? Izrael a hírzárlatot feloldva elismerte egy Szíriában épülő atomreaktor 2007-es felrobbantását - jelentette szerdán a helyi média.

Orwelli világ jön? Egy nyugati ország épp most köpte szemen a demokráciát

TanácsadásAki érti, tegye föl a kezét! Ijesztően kiegyensúlyozott volt az adatkiadásról szóló népszavazás, de végül nagyjából mindegy is, mit gondolnak a hollandok: a kormány eltökélte, hogy keresztülveri a „Nagy Testvér”-törvényt, így május elsejétől szabad kezet kapnak a titkosszolgálatok. A népszavazást annak ellenére tartották meg, hogy előre eldöntötték, hogy figyelmen kívül hagyják az eredményt. Mit szól majd ehhez Brüsszel?

Semjén Zsolt vadász-közössége

BelföldUgye nehéz elhinni, hogy amilyen régen, úgy most sem egy "ártatlan" kis hancúrcsapatról van szó, hanem biza a szabadkőműves "döntnöki elit" gyűjtőhelye ez és nem véletlen kezdték ki. Az ide passzoló pár sort beillesztettem, hátha valakit érdekel.

Bayer Zsolt csapdát állított, de áldozatai csapdájába sétált bele

BelföldErről több zsidó-vicc jutott az eszembe és ez nem vicc. Bayer Zsolt cikksorozata miatt borította a bilit a menekülteken segítő, sorossággal vádolt Migration Aid. Egy furcsa orosz-brit-talán izraeli férfi akart a szervezet vezetőjével minden áron találkozót. Gyanakodtak, de kétszer elmentek és rögzítették a beszélgetést hangban és képben. Az illető személyre gyanakodtak, hogy valamelyik titkosszolgálat embere lehet, aki mindent meg akart tudni a hazai civilekről, valamint furcsa módon tüntetésekre, illegális tevékenységekre biztatta őket. Aztán egyszer csak megjelent Bayer Zsolt cikksorozata minderről. Élőben közvetítjük a sajtótájékoztatót.

Egy demokrata politikus szerint a zsidó bankárok az időjárást is manipulálják

TanácsadásIlyen hülyeséget. Látszik, hogy az "amerikai" és főleg a "demokratata" honmicsodák, ott se teljesen degenerálatlanok, de honnan veszik ezt a marhaságot. Remélem, ti nem hisztek ilyen lököttségekben! Istent nem befolyásolhatja egy rotschild. Na jó, kettő-három már lazán, de az meg már összeesküvés-elmélet. Masszív zsidózásba fulladt a demokrata Trayon White Sr. múlt hét pénteki Twitter-videója. Bocsánatot is kért miatta.

Vérszopók

Belföld
Tiborcz István újabb sötét üzlete?
Mondhatnánk, hogy a családban marad! Ugyanis a vérből kinyerhető plazma felajánlói csak filléreket, a cégek viszont milliárdokat nyernek, azóta különösen, hogy Orbán Viktor veje is feltűnt a vér-bizniszben. Ugyanis egyetlen rendelettel növelték a vállalkozók profitját, miközben a véradóknak járó juttatás tovább csökkent. A Független Hírügynökségnek nyilatkozó, neve elhallgatását kérő orvos szerint a vérüzlet Magyarországon igen fontos, de nagyon sötét.

A kínai miniszterelnököt is újraválasztotta a pekingi parlament

BelföldAzért ez meglepett. Úgy hittem szoros lesz a pártok közti bábszínház-játék, de nem lett az. Most jövök rá, hogy nem is volt ilyen cirkusz. Akkor meg minden rendben van. Nyilván az időzítés Putyinnal sem véletlen. Újabb öt évre miniszterelnökké választotta vasárnap Pekingben idei ülésszakán az Országos Népi Gyűlés Li Ko-csiang kínai kormányfőt.

Rekordrészvétel eddig az orosz elnökválasztáson

BelföldA 28 Pamfilovci tarcsa a frontot és nem enged a 110%-ból! Link A választópolgárok 16,6 százaléka adta le voksát moszkvai idő szerint 10.00 óráig, ami minden idők legmagasabb részvételi aránya ebben az időben- jelentette ki Ella Pamfilova, az Központi Választási Bizottság elnöke vasárnap Moszkvában.
Generálási idő: 0.32 másodperc
1,307,830 egyedi látogató