Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre


Ismerős nóta

GondolatokMinden benne van, ami ma is esedékes. Selyemút, gender, békeharc. Link Két napja kezdtem dúdolni magamban. Ugyan miért?

"Hegyek között völgyek között zakatol a vonat,
Én a legszebb lányok közül téged választalak.
Egy a jelszó tartós béke
Állj közénk és harcolj érte."

Az ellenzéki Márki-Zay Péter nyert Hódmezővásárhelyen

BelföldUgye másra számítottatok, pedig nincs ebben semmi meglepő, hisz a "fidesz", vagyis a "kormány" mindent megtett saját maga felszámolására, ahogy a többi "párt" is. Bár így is a zsidó nyert, meg úgy s, de ez "jósló fájás" a nagy "választásra", had mozgósítsák ezt a tetvedék buta ostoba gyáva fos népséget! A háborúhoz ez kell. Tán idén meg is lesz. 57-42 az arány, Márki-Zay Péter ellenzéki és Hegedűs Zoltán Fidesz-KDNP polgármester-jelölt között.

I. JEGYZŐKÖNYV (CBJ)

TanácsadásA jog az erőben rejlik. Szabadság-csak egy eszme. Liberalizmus. Arany. Hit. Önkormányzat. A tőke kényuralma. A belső ellenség. A tömegek. Anarchia. Politika kontra erkölcs. Az erősebb joga. A zsidó-szabadkőműves hatóság legyőzhetetlensége. A cél szentesíti az eszközt. A vak tömeg. Politikai ábécé. Pártviszály. A zsarnoki uralom legmegfelelőbb formája. Alkohol. Klasszicizmus. Korrupció. A zsidó-szabadkőműves kormány elvei és szabályai. Terror. "Szabadság, egyenlőség, testvériség" A dinasztikus uralkodás elve. A gój-arisztokrácia kiváltságainak megsemmisítése. Az új nemesség. A lélektani terv. A "szabadság" elvont fogalma. A népet képviselők elmozdításának hatalma.

Magyarország döbbenetes jövője - avagy a politikai életünk rejtett oldala

BelföldNa végre egy rendesebb elemzés! Az emberekkel elhitetik, hogy értenek a politikához, pedig maguktól is lehetne annyi eszük hogy belássák, lövésük sincs hozzá, hiszen hét országgyűlési képviselő választás is kevés volt ahhoz, hogy kiválasszon magának a nép egy olyan politikai erőt, amelyik normális, békésen fejlődő környezetet teremtene számára.
Ennek két oka lehet:
1. Nincs az országban néhányszáz értelmes, becsületes ember, akiket a választók az ország élére választhatnának vezetőnek, - ami önmagában is sértő és komolytalan feltételezés -, vagy pedig
2. a politikusok látható és meghatározó halmaza valójában egy szélhámos társaság, akik évtizedek óta hazudozva orránál fogva vezetik a népet.

Sok évtizedes rettegés és szenvedés nyomorította meg a kommunizmus áldozatainak életét

BelföldPont mint ma, csak még nem annyira. Majd a "választósdi után" jöhet a vagonírozás. A sok legyilkolt zsidó feléledve kommunista tetűként írtotta a golyósokat. Ahogy a mostaniak is mind egy szálig kommunista zsidó fattyak, csak fidesznek, mszp-nek, jóbiknak, lmp-nek..kdnp-nek becézve lehet rájuk köpni. Százezrek életét vette el vagy nyomorította meg a kommunista diktatúra Magyarországon. Vasárnap rájuk emlékezünk.

Mellőzve, elkeseredve halt meg a budapesti embermentő

BelföldEjnye no, kár volt egyetlen egyet is "megmentenie", mert ugye milyen hálásak voltak érte! Másik olvasatban lassan összeszedik az ausici elfüstölteket, akik Palesztinában építették már a "demokráciát". Lutz meg vagy balek volt, vagy ügynök, esetleg mindkettő. Carl Lutzot, a vészkorszakban ezrek életét megmentő svájci diplomatát nem hősként fogadták otthon, hanem vizsgálatot indítottak ellene. Bár a világ több országa még életében elismerte érdemeit, hazája sokáig méltatlanul bánt vele.

A hazánk, ahol a szervezett csalás lett kormányprogram

BelföldMinden oldalon a zsidó-cigány maffia, miközben az amúgy illegitim, térben és időben, identitásában orientálatlan, a szavazásra kényszerítők valódi kilétét, céljaikat még csak részben sem ismerők szavazatával akarnak "isten" nevében "uralkodni". Lássuk be, ez így szín tiszta gyalázat, ahogy eddig is volt és ahogy eztán is lesz. Az Elios-botrány haszna, hogy megtudtuk, miért nem fejtette ki Orbán Viktor sohasem, mit jelent pontosan, ha azt mondja egy országgyűlési választás előtt: folytatjuk. Nyilván azért, mert meglehetősen nehéz lenne elmagyarázni, miért nevezzük hazaszeretetnek, a nemzet védelmének, hogy tisztes magánvagyont építünk közpénzből a vejünknek.

Célpont: Maffiával szövetkezik a Fidesz szegények szavazatáért

BelföldSemmi új, csak a szopásos zsidó-cigány cionista magyar nemzetellenes összeesküvés. Szavazz a tetvekre és várhatod, hogy mi kel ki a serkékből. Hatmilliárd forintos költségvetési csalás elkövetőivel szövetkeztek a roma szavazatok megszerzéséért a csongrádi fideszesek – derítette ki a Hír TV Célpont című műsora.

Lavor is elmondta megint, hogy "vége"!

TanácsadásMég vagy 10 évig "vége lesz", ha ilyen tempóban hazudnak tovább! Link "Vessünk véget együtt az igazság utáni világnak és hozzuk el a hazugság utáni világot" - mondta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a Müncheni Biztonságpolitikai Konferencián tartott beszédében Kérdésekre is válaszolt, szerinte egy ruszofób kisebbség poitikájának, valamint a közös tárgyalások elmaradásának eredeménye a mai rossz viszony Oroszország és NATO között.

Putyin: Az orosz fegyveres erők a fejlődés új dinamikáját érték el

BelföldNagy út volt ez a Kurszktól idáig és még nagyon az elején tartunk. De sok naiv baromnak meg kell még halnia, hogy a sok tetű tovább kavarhassa a maceszt! A fejlett fegyveres erők teremtik meg annak feltételeit, hogy az ország fejlődjön, a világban pedig stabil viszonyok alakuljanak ki - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken a Kremlben, a haza védelmezőjének napja alkalmából megrendezett kitüntetésátadáson.

'Európa a nemzetek Európája kell, hogy maradjon'

BelföldEzek telesen megkettyentek! Végin kiderül, hogy eddig is kibaxott nácik és homofóbok voltak, csak közben zsidó-faxszopók, cigánybabusgatók és persze liberálbuzi csürhe. Jó kis szabadkőműves köcsög banda ez. Az Európai Uniónak vissza kell térnie az alapjaihoz, ez pedig az, hogy saját lakosságát szolgálja, nem pedig az, hogy az emberek szolgálják az európai intézményeket – jelentette ki Andrej Danko, a szlovák törvényhozás elnöke.
Generálási idő: 0.36 másodperc
1,247,642 egyedi látogató