Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre


Pintér Sanya a szellem

GondolatokAz megvan, hogy most bizonygatják megent, hogy Hitler bátyó meghalt 45'-ben és ezt egy cianidosnak tűnő foggal bizonygatya az FSZB? Viccnek is rossz. Pintér Sándornak hány foga van gyerekek, mégsem halhat meg, mert már rég halott. Mi erre a bizonyíték? Hááát, az, hogy még mindig "kormánytag" a vén mocskos zsidó maffiózó alteregója. És miért lehet az? Mert nem ő. Lázár most megfuttatják "parázson" és kicsit "emberibbé" teszik a mocskos hulladékot, mert későbbre még jó lesz. Agyoncsépelt téma, nemde? Nem is van jelentősége, mert a lényeg, hogy minden a legnagyobb rendben. A jóbik hullik, az mszp esik, az lmp dögrováson...szóval az egypár rendszer zsidó irányítással kínai módra, orosz támogatással megvalósult.

Valami egészen óriási dolgon kezdett dolgozni Amerika és Kína

BelföldJé, akkor most mégiscsak "egy pólus" az a kettő? Tényleg közös Selyemút projekt fut, a többi meg csak színjáték? Hogy meg vagyok lepve! Széleskörű kereskedelmi megállapodáson dolgozik Kína és az Egyesült Államok, hogy elkerüljék a kereskedelmi háborút. Gyakorlatilag semmilyen konkrétumot nem árultak el egyelőre a felek, inkább csak a tűzoltás meg - ha Kína valóban őrületes tempóban elkezdi növelni amerikai importját, még akkor sem érnek a korábban követelt 200 milliárd dolláros egyenlegjavítás közelébe. Az Észak-Koreával folytatott tárgyalások előtt viszont nagyon kell Trumpnak egy kínai jóbarát - most talán jobban, mint az amerikai cégek "megvédésével" nyerhető amerikai szavazatok.

Hogyan lett a zsidó aratási ünnepből pünkösd?

KultúraÓ, már megint ezek az "összeesküvés-elméletek" és "véletlenek", mert amiben nincs zsidó, mint "alap" és "meghatározó", az nincs és nem is lehet. Bűn-kos "ünnep" ez és nem csak nem "keresztény", de kifejezetten sátáni liturgija! Hajrá!
Jeruzsálemben százezrek látták Jézus tanítványainak "részegségét"
A "hetek ünnepe", vagyis a pünkösd onnan nyerte nevét, hogy kezdete a húsvéttól számított hét hét utáni első, azaz az ötvenedik napra esett. Az "ötvenedik" görögül pentekosztész: ebből a szóból lett az angol pentecost, a német Pfingsten és a magyar pünkösd is. A "hetek ünnepe" az Ószövetség egyik legjelentősebb nemzeti és vallási ünnepe volt – de az Újszövetség egyik meghatározó eseménye is ezen az ünnepen történt – írja Dr. Grüll Tibor ókortörténész, aki rekonstruálta, mi történhetett Jeruzsálemben az ünnepen, 50 nappal Jézus kivégzése után. Bár pünkösd a keresztény egyház születésnapja, épp az ünnep előtt jelent meg egy felmérés, ami szerint soha nem volt ilyen alacsony a magukat hívőknek vallók aránya az Egyesült Államokban. (Az okokról az Új Exodus magazinban olvashatnak.)

Szabadalmi Közlöny és Védjegyértesítõ - 114. évfolyam 3. szám II. kötet, 2009.03.30

BelföldMa hallottam a tv-hírmondóban, hogy globális vízkereskedelem, meg nemzetközi vízkereskedelem. Gondoltam, ilyesmiről van szó. Link Bár lehet, ilyesmiről es! Magyar kezdeményezés az ivóvízhez jutás alapvető jogkénti elismerése érdekében 2013. 10. 11.
Az élethez való, mindenekfelett álló joghoz kapcsolódva legyen alapvető joga mindenkinek az elérhető, megfizethető ivóvízhez jutás, a vízbázisok mai hasznosítása során pedig garantálják, hogy az ne veszélyeztesse a következő nemzedékek ellátását - foglalta össze a magyar kezdeményezést Szabó Marcel, a jövő nemzedékek érdekeinek védelmével megbízott helyettes ombudsman, aki azt is javasolta, hogy mindezek érdekében az ENSZ partnereként együttműködve közösen lépjenek fel a világszerte a jogvédő intézmények. Szabó Marcel kezdeményezéséről szeptemberben Genfben már tárgyalt az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa rendes ülésének egyik kísérőrendezvényeként megtartott nemzetközi tanácskozás.Link

Lelki zsidó, rohadt kommunista, amerikanizálódott értelmiségi - Zilahy Lajos Halálos tavasza, 2. rész

BelföldZilahy Lajos egykor az egyik legnépszerűbb magyar író volt itthon és külföldön is, a Halálos tavasz című regényéből készült film alapozta meg Karády Katalin kultuszát. Az író és a film háromrészes történetének második epizódja, a háborús évek és a szovjet megszállás viszontagságaitól Zilahy emigrálásáig. Az első rész itt olvasható.

Magyarországot a Zsidó Párhuzamos Társadalom vezeti

TanácsadásSemmi új, vagy meglepő, bár a csürhének erről nem sok fogalma van még mindig.

Borsózni fog a hátad az áthallásoktól, ahogy ezeket a malajziai híreket olvasod

KülföldJé, ugyan milyen "áthallás" lehet itt? Ott is cigány, itt is zsidó? Ha nem is talicskázták, de szó szerint tömött bevásárlókocsikban tolták ki a készpénzt és a luxuscikkeket a nyomozók Kuala Lumpurban több lakásból. A Hermes Birkin táskák, amelyeknek darabja 50 millió forintba kerül, tele voltak ékszerekkel, luxusórákkal és mindenféle készpénzzel. Az átlagember számára felfoghatatlan mennyiségű értéktárgy Najib Razak most megbukott miniszterelnök családjának a tulajdona volt.

Súlyos válságban van a Jobbik Toroczkai szerint

BelföldHulladék-gazdálkodás! Súlyos és mély válságban van a Jobbik – erről beszélt a párt korábbi alelnöke. Toroczkai László szerint a párt vezető nélkül van, és még az is kérdéses, hogy az egy hete elnökké választott Sneider Tamásnak engedik-e, hogy egyedül irányítson. Közben sajtóhírek szerint a Jobbik ellenzéke már titokban arról egyeztet, hogy kilépjenek-e, és inkább új mozgalmat alakítsanak.

Elszabadul a pokol? Erdogan meghökkentő kijelentést tett

KülföldUgyan már! Nem unod még Erdogán "tesó"? Küldjetek egy Marmara 2-t Gázába, megrakva civil újságírókkal, gyerekekkel, aztán mindent jól dokumentálva a zsidókkal lövessetek szét, röhögjetek a markotokba és mennek az évek tovább. Nem unod még, másodjára kérdem! Én már nagyon. Gazdasági korlátozásokat kell bevezetni azon országok ellen, amelyek az Egyesült Államokhoz hasonlóan Jeruzsálemet ismerik el Izrael fővárosának és oda helyezik át izraeli nagykövetségüket – áll az Iszlám Együttműködés Szervezetének rendkívüli ülését követően kiadott zárónyilatkozatban.

Az élet védelmének a mindenek fölöttiségéről beszélt a lengyel szónok Csíksomlyón

KultúraEzt a sok képmutató agyhalottat a földekre küldeném kapálni! Alfi, vagy Dolfi? Népeket irtanak ki, gyerekeket ölnek, adnak el prostitúcióra, kaszálnak el háborúban és ezek a nyamvadt "isten-birkák" áj'tottan rágatják a gittet. Annyi köcsög pap pont annyival több a kelleténél, amennyien vannak. Pár napja hallottam a Márija rádióban, hogy a hívek csak ne kritizálják a papokat, hanem el kell fogadni olyannak őket, amilyenek! Ezt a sok zsió-csupor agyhalottat ideje lenne mózesrre tanítani és állítólagos hitüket próbára tenni! Isten? Vicc. Az élet védelmének a mindenek fölöttiségéről beszélt a szombati csíksomlyói búcsú szónoka, Marian Adam Waligóra lengyel szerzetes, a czestochowai Jasna Góra-i pálos kolostor házfőnöke.

Kína életre hívta az 1984-et

TanácsadásNem tudom ebből mennyi lehet a nem igaz, de annyi kiviláglik, hogy a muzulmánizmust Ázsiából kiebrudalják. Jó, tudom, hogy a mocskos zsidó van mögötte és az gúrok meg tezsvírek es, de vicces, mikor a kazahokat alázattal fogadjuk és közben Allah dicsőségére shalomoznak. Igen, nálunk is valami ilyesmi lesz. Átnevelőtábor, az jó. Tetszeni fog. Ha nem, annál jobban! George Orwell regénye kötelező olvasmány azoknak, akiket érdekel a kommunista rendszer, a pártvezetők gondolkodásmódja. A nyugat-kínai Hszincsiang tartományban valami hasonló történik – az ott élő ujgurok arcfelismerő kamerák között töltik napjaikat, akik pedig nem felelnek meg a párt kívánalmainak, átnevelő táborokba kerülnek.
Generálási idő: 0.29 másodperc
1,451,362 egyedi látogató