Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre


Kulcsi országgyűlés nem csak PIsiseknek!

BelföldKulcson április 20-án, szombaton, délelőtti kezdéssel, estig-éjszakába hajlóan, lehet hajnalig is húsvéti feltámadunk! Gyülekezési cím: Kossuth L. u. 79. és folyam-atosan száll-ingózunk a tett színhelyére, ami a Duna partján (nem a tavalyi terep-rally színhelyén, hanem még ember-járta helyszínen kialakított "nemzeti feltámadás-központban" ) került kialakításra a négy elemből. Mindenki jöhet, de a legtöbbeknek kötelező! Kötetlenek leszünk és nemzetegyesítünk, meg ki tudja mi még Isten terve? Talpi bográcsol, de hozhattok magatokkal kenyeret, szalonnát meg ezt-azt, legfeljebb madárlátta módon kerül vissza hazurra. Aki még ezek után se tudja mit tegyen, hívja a 0670066600 számot! Azt nem tudom kié, de sejtem. Az enyém: 209359052. Link Rendezvény helyszíne: Hajós u. 135.

Felgyújtották a legnagyobb orosz zsidó tanintézményt

BelföldNa végre, valami "pozitív hír". Erre is összejön vagy 666 ezer csillió, pedig lehet, hogy csak valami orosz szűznek a vérével hintett maceszt rágicsáltak és ezért volt véletlen öngyulladás. Hatvanan voltak bent, széder esti vacsorára érkeztek. Ismeretlenek felgyújtották Oroszország legnagyobb zsidó tanintézményét, a moszkvai Tórát Hájím jesivát – közölte Mojse Lebegy rabbi a RIA Novosztyi hírügynökséggel péntek este.

Aramis víziói

GondolatokEgy bolygo gyarmatositas forgatokonyve, gyarmatositando kevesbe fejlett civilizacioval de technologiailag nem megugorhatatlan lemaradassal rendelkezo nagy letszamu fajjal szemben. Korrupt kollaboransok bevonasa a gyarmatositas elkezdesebe. Letszamredukcio: reprodukcios kepesseg kicsinalasa: beavatkozni a taplaleklancba, ami a faj eltartokepesseget biztositja. Ideiglenes blokkolas a kivant hatas elereseig, de hosszutavon meg regeneralhato legyen. GMO, oltasok, chemtrail, terraforming. Az ellato rendszer alapjai a rovarok, ha kajaellatas zavar van.

Kőkemény hadjáratot indított az orosz anarchisták ellen az FSZB

KülföldEjnye no, akkor nem is a nacionalista náci-zsidók, hanem a szélsőbalos liberálbuzi anarrchista zsidók a baj? Az FSZB-ben tán még orosz is szolgálhat kisebb beosztásokban. Vagy nem? Sosem derül ki. Vagy de? Tavaly ősszel egy 17 éves anarchista fiatal felrobbantotta magát a KGB utódszervezetének, a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) Arhangelszk városában lévő központjában. Most a legnagyobb független orosz lap, a külföldről szerkesztett Meduza írta meg, hogyan vezetett ez a merénylet a szélsőbaloldali, anarchista csoportok elleni tömeges fellépéshez, több száz rajtaütéshez és vádemelésekhez.

Erdő Péter: Lehet-e egy országot, egy kontinenst kereszténynek nevezni?

BelföldRohadt zsidó nyekereg az idióta mocskaikról. Sajnos, vagy nem , de elérték, hogy a "keresztlénység" legalább olyan aljasító, degradáló fogalommá vált, mint a muzulmán, vagy éppen a köztudottan zsidó-jezsuita....Rohadt egy bűzlő szabadkőműves katyvasz. Az egyház nem óhajt közel kerülni egyik politikai csoportosuláshoz sem - nyilatkozta a Válaszonline-nak Erdő Péter esztergom-budapesti érsek.

Teljes sötétség!

BelföldTe Imre, Te ezt, még ha "csak" a nyugati tudományokkal megalapozva is, de tanultad ezért tőled kérdezem: Hogyan lehetnek okos és értelmesnek mondható emberek ennyire sötétben? Chamtrail, okkultuzmus, agymosás, lélekmosás, megfélemlítés, vagy esetleg pénz - mondjuk csak a fizetésért - és hátérérdekek? Vagy mindez egyszerre?
A szitu a következő: Az ötvenedik évében járó ember a kapitalista-liberalizmus határozottan elutasítja mondván az azt jelenti, hogy: "csak én, csak én, csak én". - Amivel teljesen egyet tudok érteni! - Ez a mai nyugati civilizáció alapjaira épült "rendszer" megérett a bukásra ! - Aztán a Peresz-Netanjahu tervhez hűen Orbán és bandája bevezeti a "közfoglalkoztatást".

Magyar fiatalokat vert meg brutálisan egy arabokból álló csoport Pécsen

BelföldÁlhír! Ebben a kánaáni rendben csak az történhetett, hogy zsidókat püföltek cigányok! Magyar innen már kihalt, arab meg szúr előbb majd kérdez. Fordítottja, hogy magyar fiatalok kóhncoltak fel ómingránsokat már elképzelhetetlen.
Az egyik sérültnek, akit a földön is rugdostak, betört a koponyája.

7,7 milliárdba kerül az adófizetőknek a Giro d'Italia

TanácsadásRögtön a maccabi után? A bicaj volt a kedvencem! Pantani, Ulrich, Armstrong...a régi szép idők. Mind kokszoltak, Pantani tán öngyilkos is lett. Sportország nem, határon túl. Jó alkalom lesz bemutatni Isonzót...és stadionországban rávenni ezt a löttyedt dagadt, egészségtelen, fogatlan csürhét, hogy sportoljon és dolgozzon...vagy ilyesmi. Gyógyszerzabálásnak vége, jön a kínai balzsam A kép vagy 15 éve készült Athénben a "rendőrolimpián". Írtam eleget a könyvemben róla.

OTP Bank kizárása nemzetközi kereskedelemből

GondolatokTudom, hogy "komolytalanak tűnik", de hát mi nem az? Nem létező "bankok", törvényesen nem létező kormányok, senki által meg nem választott testületek és közönyös és agyatlan ember-utánzatok közt élve minden úgy tűnik, mintha. Azért csak jelzem, hogy az OTP "államosítása" már folyamatban van. Talán nem véletlen?

Közel volt a Notre Dame a teljes pusztuláshoz, de sikerült megmenteni

BelföldMiért nem tud lángba borulni a dohány utcai zsinagóga, mondjuk? Csak kérdem? Ezek szimbo-likud és "véletle, csak tüzetesen tessék szemlélődni! Annyira rohadtul keresztlények akarnak eztán lenni a szarháziak, mint eddig, csak most még jobban! Biztos túlóráztak a migráns munkások és a flex, hegesztő, eldobott csikk és a szolgálatok által biztosított gyújtószerkezet ere volt képes. Kigyulladt és órákon át égett a francia főváros, Párizs egyik jelképe, a Notre Dame székesegyház hétfő este, a nagyhét első napján, a tűz következtében összeomlott az épület huszártornya és odaveszett teljes tetőszerkezete.

Moszkva: megszűnt az együttműködés Oroszország és a NATO között

KülföldNa, akkor már csak 30-40 év, vagy nap, esetleg óra és mehet minden tovább, ahogy eddig, csak még jobban. Mind polgári, mind katonai vonalon teljesen megszűnt az együttműködés Oroszország és a NATO között - jelentette ki Alekszandr Grusko orosz külügyminiszter-helyettes a RIA Novosztyi hírügynökség által hétfőn közölt interjújában.
Generálási idő: 0.24 másodperc
2,485,383 egyedi látogató