Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre


Posta Imre író-olvasó talákozó Kulcson

Gondolatok2019. 03. 02. 15 órától a Sport Büfé lesz helyszíne egy sokak által elvárt politika-mentes sporteseménynek, ahol a magyar nemzet még megmaradt néhány sarja távolba-merengéssel, csapatösszekovácsolás technikájával űz sportot. Megjelenés ajánlott, távolmaradás a szolgálatok ágenseinek, gárdistáknak, jóbikosoknak, mihazánkosoknak és betyárseregesknek erősen megfontolandó, de fideszesek és a többi pártbuzi is eljöhet, hátha meglöki a súlyt. Aki unja magát, hozzon tollasütőt és labdát, focizni is lehet. A rendezvény előtt teremrendezésre szakszemélyzetet várunk, segítségnek. Az író-olvasó találkozó közben tán újra gondoljuk az MFNK-t és ha a társaság még 16 órakor is józan lesz, kulcskérdésekről is eshetik szó. Jásdi Kiss Imre is ott fog lábatlankodni és lehet még vendégelőadó. Köves rabbira gondoltam, vagy esetleg Orbán Viktorra, de lehet szólok Torockainak és Szegei Csanádnak, tartsanak Tora-tekercs bemutatót. De ez nem biztos, csak opció. A magyar nemzetért bármit! Huj-huj hajrá!

Ha globális háború jön, mehetünk a pincébe – variációk a jövőre

BelföldEzen be köll kakkantani. "politikai szagértők" hablatyolnak össze-vissza. Miért nem kérdeznek meg? Mi lesz, ha teljesen összeomlik a nyugati világrend? Fenyeget-e globális háború, és milyen térben vívják majd meg? Hol a helye Magyarországnak, kiben bízhat, és mit rejthetnek a titkos moszkvai archívumok? A többi közt erre keresték a választ külpolitikai szakértők egy mai vitafórumon, amely a pengeváltásoktól sem volt mentes.

Intermezzó

GondolatokKapás van! Csörög a vonalas. Soha nem csörög, illetve csak egyvalaki szokott hívni rajt és már be is köszüntem "what a fuck!"-al, mire egy elkent nyivákoló hang értetlenkedett és valami könyvekről beszélt, említve, hogy kezébe került a REND-ŐR-KÖZ- I- GAZSÁG és olcsó könyvek akcióban nagy tételben 10-al, kp-ban fizetve és ha van más könyv is, azokat is. Már a hangtól is felállt a szűr a hasamon. Mondom, akkor kezdjük előröl, a nevét kérem. Valami olyat mondott, hogy "Légvár Jenő", de a légvár nem biztos, lehet "gh"-val, lehet anélkül is. Mondom 10%? Mondja az attól függ meg ettől meg amattól...teljesen komolyan okfejtett. Mondom: had kérdjem meg már, hogy zsidó-e? Erre hatásszünet, felháborodás, ilyet senki soha nem kérdezett még és a több és a többi. Letettem. Erre csörgött és folyamatosan azóta is, így kihúztam a telefont. Kedves titkosszolgálatok, mi a qvaanyátok akar ez lenni? Ilyen hülyének néztek?

Filmajánló: Az utolsó pogány király

KultúraHolland film. Nézzétek meg, üzenete van. Kereszténység, mint fegyver? Kíváncsi vagyok mit láttok ki belőle. Nekem úgy tűnik, hogy a "pogányok" emberségesebbek voltak, mint a "keresztények" és ezt jól meg is fejelik a "frank" zsidó mocsokkal. Link

Kazah nép teljes kormánya menni levesbe

BelföldIlyen eccerű ez. A "hír"mögött sokkal több van. Nurszultan Nazarbajev kazah elnök azonnal hatállyal leváltotta az egész kormányt, írja az MTI. Az államfő az alkotmány 70. cikkelye alapján döntött így, amit azzal indokolt, hogy
Bakitzsán Szagintajev miniszterelnök kormánya kudarcot vallott az életszínvonal emelése, illetve az olaj és földgáz alapú gazdaság diverzifikálása terén.

Teljes mentességet kap Putyinék bankja az Orbán-kormánytól

BelföldMegvan az új munkahelyem! Az "orosz fed" fedezi amit csak kell. Minek ide "háború", ha van bank!
Egy parlament előtt lévő jogszabálytervezet teljes mentességet ad majd a Magyarországon működő Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) a magyar pénzügyi felügyeleti szervek és egyéb hatóságok ellenőrzései alól, írja az Index.
A dokumentum alapján Magyarország biztosítja az irodaépületeket, a bankelnök hivatalos rezidenciáját és az ingatlanok biztonságát és nyugalmát a banknak.

Jelképes magyar gesztus Izraelnek

BelföldJé, elfoglaltuk Palesztinát, de közben izrael megszállta Magyarországot.
Benjamin Netanjahu köszönetet mondott Orbán Viktornak, amiért kiáll hazája mellett
Diplomáciai státusú külképviseleti irodát nyit Magyarország Jeruzsálemben – az elsősorban szimbolikus jelentőségű lépésről Orbán Viktor miniszterelnök számolt be tegnap a Benjamin Netanjahu izraeli kormányfővel megtartott jeruzsálemi sajtótájékoztatóján.

Átszerkesztett

GondolatokBevezető: hogyan is írjam, hogy jó legyen! http: Link
(Remélném ez is értékadó, és jó kimenetelű írás lesz)
Végső konklúzió (?) Ha egyáltalán annak lehetne nevezni, mivel a színek kavalkádjában még mindig nem tudok teljesen kiigazodni. Egyrészt köszönhetően annak, hogy nem vagyok "beavatott", másrészt ha lennék is, sem tudnék mit kezdeni vele, igazándiból belezavarodok, a tobozmirigyem másképpen működő voltának miatt(?) Így csak elrontanék többnyire mindent, akár hol és mit kéne csinálnom...

Annyira összebalhézott Izrael és Lengyelország, hogy lefújták a V4-csúcsot

BelföldA lengyel és az izraeli kormány már tavaly összekülönbözött egy holokausztra vonatkozó szóhasználat miatt, most azonban új szintre lépett a konfliktus. Miután az ügyvezető izraeli külügyminiszter antiszemitának nevezte a lengyeleket, Varsó lemondta részvételét a holnapra tervezett V4-Izrael csúcson, majd ma délelőtt az egész találkozót törölték. Orbán Viktor ugyanakkor már elutazott Izraelbe, és külön egyeztet majd az izraeli kormányfővel.

Búcsúzó

GondolatokMa reggel értesítés várt a telefonon. Tudatták velem, hogy PI Klub tagtársunk Thorus két hete visszaadta tagságkönyvét az Életnek. Özvegyével beszéltem. Péterék a devizacsalás áldozataként, de kitartó munkával, nyugdíjasként is segítettek, akinek csak tudtak. Kamionsofőrködött nemzetközi fuvarozásban, hogy anyagilag stabilizálja a család helyzetét. Legyűrt már halálos betegséget, de az infarktus most erősebb volt. Németországban egy benzinkúton "pihenő közben" érte utol a "fáradtság" és ugyan- az elmondás alapján- még sikerült újraéleszteni, de a kórházban már nem tudták fenntartani benne az életösztönt és erőt. Eltávozott. Én meg zokogok. Aki Őcsényben ott volt, személyesen megismerhette Őt és odaadó feleségét. Lényegében nekik köszönhetjük, hogy múlt év nyarán akkor és ott összejöhettünk egy jó bográcsolásra. Személyében egy érzékeny, nagylelkű és kritikus, de elszánt harcostársat veszítettünk el. Vas Péter immár "odaát" mosolyoghat azon, hogy az ittlévők még vergődnek.

Különleges műveleti parancsnokságot hoznak létre Magyarországon

BelföldBenkő Tibor a miniszterek kétnapos találkozóját követően tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az aláírók a Magyarországon létrejövő különleges műveleti parancsnokság kezdeti képességét 2021-re, a teljes műveleti képességét 2024-re határozták meg. Rendkívüli jelentőséggel bír, hogy a NATO-tagországok védelmi miniszteri ülésének keretében Szlovéniával, Horvátországgal és Szlovákiával együttműködési megállapodást írt alá Magyarország a regionális különleges műveleti erők komponensparancsnokságának létrehozásáról – közölte a honvédelmi miniszter a NATO brüsszeli székházában, február 14-én, csütörtökön.

Generálási idő: 0.27 másodperc
2,294,811 egyedi látogató