Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek az új oldalamon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre

Fatalitas

Gondolatok"Nézegettük az Usát gazdaságilag.Ürprogramjuk gyakorlatilag leállt.Költséges szórakozás.Csak a propaganda megy.Egyetlen menekülési utvonala maradt a zsidó bandáknak.
Háborúk szitása és fegyver eladás.Csakhogy az is befulladt.Afrika már nem fizetőképes.
Nem tudnak tartalékot képezni.Az aranyat az Oroszok,Kina,India,Svájc,Tajvan,Vatikán 70%~ban kivonták a világpiacról.Saját nyersanyag forrásaik minimumon vannak.

Európa izraelizációja (Schmidt Mária történész)

BelföldVan ebben a zsidó virtusban valami orcátlanul pofátlan. Egy ilyen "nagy kaliberű kan-ca" szót se ejt arról, hogy a jewrópai elit zsidó és a migráncsokat a liberális (zsidó) elit terelgeti soros nevét is pengetve a zsidó szabadkőműves tervek szerint. Ebből holokoszt lesz, annyit mondhatok.

O.A. PLATONOV: OROSZORSZÁG A SZABADKŐMŰVESEK URALMA ALATT.

TanácsadásBár úgy tűnik, hogy fogva vannak, de azért az ismetélés soha se árthat, vagy hét..., vagy nyóc...Sorost, mint a mossad ügynökét jellemzi és a máltai kereszteseket meg a "legmagasabb állami" beavató brancsnak. KÖTELEZŐ OLVASMÁNY! MOSZKVA, RUSSZKIJ VESZTNYIK, 2000 (RÉSZLETEK)

2012-ből egy levél...mely már nem aktuális

GondolatokKatolikus Fidesz fanatikus öregasszony, szabadkőműves, ilyeneket küld: Fura ... Most már átmennek nagy magyarba és a vezetőket támadják a Fidesz fanatikusok?

Magyarország befogadó ország (a zsidók számára...) - emlékeztetű

BelföldEz igaz lehet? Nincs ugye összefüggésben a ma is zajló eseményekkel, személyekkel? Kissé elbizonytalanodtam, mert szerintem nagyon is, de hát ti jobban tudjátok (vagy mégsem)! A hazaárulás, zsidó-cigány puccs, Merkel a Hitler -lány és a "muszlim"- zsidó titkosszolgálati kavarás illeszkedik. Áder nem tud semmiről? Dehogynem. Nagyon aggódom a zsidók miatt. A magyarok nem érdekelnek, olyan már nincs itt, csak szarványban. De majdcsak fel-támadunk így is! Posta Imre

Európa reformját sürgetik a visegrádi országok

BelföldA biztonság megerősítése prioritás az uniós tagállamok többsége szerint
Az Európai Unió minden dimenzióban elvesztette adaptációs készségét, illetve a már létező szabályait sem tartja be – figyelmeztetett pénteken Varsóban Orbán Viktor, aki négy javaslatban foglalta össze a problémák megoldására vonatkozó magyar álláspontot. A miniszterelnök erről azelőtt beszélt, hogy leült volna tárgyalni az EU jövőjéről a másik három visegrádi ország – Csehország, Lengyelország és Szlovákia – kormányfőivel, illetve Angela Merkellel.

Mégis befektetés volt a devizahitel?

BelföldMégis? Ezt most hirtelen, csak így? Oszt még csak nem is deviza-hitel? Ajvé! Az egyik fővárosi kerületi bíróság kimondta, hogy a devizás hitelre nem jött létre szerződés, mert az adós nem tudott arról, hogy a megállapodás mögött, attól elválaszthatatlanul befektetési jogviszony van - írta az Azénpénzem.hu

Izrael számára a terroristák: "hasznos idióták"

TanácsadásMintha nem lett volna eddig is világos, mint a vakablak, hogy a vakolók vakolták össze a zisistet.
Izraeliek beismerték: a Daes terrorista szervezetet támogatják
Teherán, FNA - Izraeliek nyilvánosan elismerték a Desnek (ISIL, ISIS) nyújtott támogatásukat, azáltal, hogy azt javasolják a nyugati államoknak, hogy ne pusztítsák el a terrorista csoport, mert az egy "hasznos eszköz" Irán, a Hezbollah és Szíria ellen az általuk végrehajtott bűncselekményen keresztül, ami biztonságot hozhat Izraelnek.

A "Daes ellen kezdtek harcot" a török erők Szíriában

TanácsadásLátványos műbalhé után hirtelen kibékülés Moszkvával és a cionista rezsimmel, miközben Szíriában már benn van Kína és Irán is...és "Magyarország" közben "mindenki párján áll. Ja, nem is, ez csak látszat. »az iszlám az emberiség utolsó reménysége a globalizáció és a liberalizmus sötétségében« - mondta a vonat. ÉrtiTeK már? Erdogan szerint csak a szíriai népnek való segítségnyújtás vezérli Törökországot

Vona: "a helyzet az, hogy a Jobbik lelkét (...) az én vezetésemmel vettük el"

BelföldIgen, tudom, tele a tökötök ezzel a rühes jóbikozással, vobóval és zsidó bandájával, de hát a novákos kuruc most olyan, mint simicska orsóssal. Jól le van osztva a szerep, a többi meg csak szing a billencsben. "A helyzet az, hogy a Jobbik lelkét, amelyet 2006 után az én vezetésemmel adtunk ennek a közösségnek, most az én vezetésemmel vettük el. Igen. Ez történt. És ezt én nagyon jól tudom. Sőt, előre tudtam, hogy ez fog történni, mert ennek kellett történnie.

Több százezer fegyvert hagyott el az amerikai hadsereg

TechnikaNem el, hanem otthagyta és nem ingyen, no meg nem csak pár százezret. Irak és Afganisztán tele van elvesztett gépkarabélyokkal.
Generálási idő: 0.28 másodperc
371,193 egyedi látogató