Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre


Obsit

GondolatokEmlékeztek még Móka Mikire? Na pár napja újra felmentem a fanszbukra, csak mert ellenőrizni akartam, ott van-e még élet, ha már itt nincs. Sokan megörültek nekem, vagy legalábbis ennek lájkolós jelét adták és még többen valszeg nem. Meg is kaptam az egynapos letiltásom szinte azonnal. De aztán csodálkoztam, hogy még pár napig bírták és aztán jött a másik, majd felülbírálták magukat és most megint jött a másik, három napra. Mókás egy dolog. Ha idióta gügyögő vagy, akkor örökre ott ragadhatsz, vigyázz! Megerősödött bennem a gyanú, hogy itt mi még mindig sokkal többet érünk, mint az f-buk egészében véve. Azért az is kiderült, hogy vannak, akiknek a böngészője egyszerűen megtagadja az "oldalam" felkínálását, ami nem is csoda, ismerve a tartalmat. Gondoljátok át még egyszer! Gerry végül csak nyugdíjba vonult. Lassan nekem is kijár egy kis megérdemelt pihenés.

Szétosztotta a fizetését a szlovák államfő

BelföldDe nemes cselekedet! Megható. "Nálunk" még inkább belerúgnak a zsidó potkányok, de sebaj, még ez se elég ébresztésnek! Tíz bajba jutott családon segített.
Andrej Kiska államfő (a képen Áder János mellett jobbra) szétosztotta augusztusi fizetését, a családok fejenként 497,60 eurót kaptak – írja a TASR alapján az Új Szó. A szlovák elnök fizetését a számlájára utalják, és mindig több ember között osztja el. Szlovákiában azt is nyilvánosságra hozzák, kiket és miért támogat.

Megvan, hol lesz az új magyar fegyvergyár

BelföldA fedélnélküliekkel szereltetnek össze kínai csasztuskákat és izraeli maceszaknákat! A gyártás már jövő januárban megindulhat. Kiskunfélegyházán lesz az új magyar fegyvergyár, legalábbis erre utal a céginformációs adatbázisban található információ, miszerint a HM Arzenál 2018 februárjában új fióktelepet jegyeztetett be a város külterületén.

Az ÚJ VILÁGREND mára megvalósított elképzelései 1969-ből

KultúraLink
Link
A homoszexualitás bátorítása

A háttérhatalom hosszú távú társadalom-átalakító programját beavatottként ismerő Dr. Day közölte: támogatni fogják a homoszexualitást, és az embereknek meg lesz engedve, hogy azonos neműekkel létesítsenek nemi kapcsolatot. Nem kell többé az ilyen fajta hajlamot elrejteni. Az idősebb embereket is bátorítani fogják, hogy aktív szexuális életet éljenek még idős korban is. Mindenkinek meg fogják engedni, hogy tetszése szerint élvezhesse a nemi életet. Semmi nem lesz tiltva.

Laboratóriumokban születhet meg a kóser szalonna?

BelföldA jövő egyik nagy élelmiszer-forradalmát hozhatja el a szintetikus húsok megjelenése a piacon. Kérdés azonban, hogy a laboratóriumi körülmények között előállított húsfélék megkaphatják-e a kósersági pecsétet.

Zsidók az Oszmán-török birodalomban 2.

A zsidó „aranykor” Nagy Szulejmán szultán uralkodása alatt. Avagy: „kefer ve jahudi” - hitetlen és zsidó.
Fodor Pál idézett tanulmánya alapján:
„A zsidók egyértelműen az oszmán állam oldalára álltak, annak Európa ellen vívott harcában, s választásuknak a 15-16. században folyamatosan zajló bevándorlással is nyomatékot adtak. A birodalom kisebbségei közül egészében véve csak a zsidók vállalták önként az oszmánok szolgálatát, és ennek fejében olyan szabadságot kaptak, amilyet másutt csak kivételes esetekben élveztek.”

Nagy trükköt talált ki a kormány - ennek nem biztos, hogy sokan örülnek

BelföldNabazmeg! Ez aztán a kényszesorosozás! Akit nem rúgnak ki, az beeee! Akit meg ki, az meg véggye a szeita-cigány hordát...hogy ez nekem eszembe se jutott eddig! Zseniális! Lapinformációk szerint a kormány által kirúgásra ítélt köztisztviselők jelentős részét lényegében rákényszerítik, hogy lépjen be a Magyar Honvédség tartalékos katonái közé.

Márki-Zay: a Magyar Gárdában zsidók, cigányok és baloldaliak együtt vonuljanak

BelföldCsak kedvcsinálónak, hogy legyen étvágyatok! Teljes az ideológiai katyvasz a hódmezővásárhelyi polgármester fejében. Demszky Gábor után szabadon, itt az újabb kultinterjú. Szintlépés történt a fenyegetőző-elmélkedő ellenzéki beszélgetések kategóriájában.

Tizenkét évünk maradt a Föld megmentésére

BelföldÓ, még ilyen sok! Ráérünk, nem kell kapkodni...mencsük meg a Fődet, hurrrrá! Újabb globális felmelegedéshez köthető apokalipszisvízió látott napvilágot. Az ENSZ friss klímaügyi jelentése szerint a világ kormányainak azonnali és drasztikus intézkedéseket kell hozniuk, különben a globális felmelegedés visszafordíthatatlan pusztulást okoz.

Lemondásra szólította fel a bírói kar az OBT-t

BelföldA 2018. október 9-én megtartott küldöttértekezlet eredményével kinyilvánította, hogy a jelenlegi OBT tevékenységéhez, illetve működéséhez a jövőben semmilyen módon nem járul hozzá, és azt nem támogatja.

Lemondott az Interpol vezetője

TanácsadásPintér Sanya klón a helyzet magaslatán, semmi pánik! Az Interpol vasárnap esti tájékoztatása szerint lemondott a szervezet vezetője, Meng Hung-vej. A bejelentést Twitteren tették közzé.
Generálási idő: 0.37 másodperc
1,821,993 egyedi látogató