Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre


Szervusztok, Mindenki!

BelföldJásdi Kiss Imre vagyok. Ezen az úton kérek segítséget tőletek. Agyvérzésem okozta féloldali bénulásom egyenlőre komoly gondokat okoz a már szükséges fűtés és számtalan egyéb hétköznapi teendő elvégzésében. Másodmagammal lakunk Bálványoson. A munkásságomból kifolyólag lehetőség szerint Budapest közelibb komfortba költöznénk. Felvágott tüzifára lenne szükségünk, vagy optimális esetben egy nagyon energia takarékos 2000W-os Adax Neo fali elektromos radiátorra. Előre köszönök minden és bárminemű segítséget!
Jásdi Kiss Imre

Szaporodnak az út menti bizánci keresztek

BelföldNem is értem, ti értitek? Egyre több ortodox kereszt jelenik meg a marosszéki magyar többségű települések főútja mentén. Egyre több ortodox kereszt jelenik meg a marosszéki magyar többségű települések főútja mentén –írja a Krónika. Ott is kezdenek elszaporodni a bizánci jelképek, ahol hívek is alig vannak, sőt a jelképek felállítói általában mellőzik a törvényes lépések megtételét, és építkezési engedély nélkül helyezik el a kereszteket.

Csaknorisz meglátogatott

BelföldEgyszer csak beállított, pedig állítólag eztán érkezik ide a zsidó gyarmatokra.

Zsidóellenes kijelentései miatt keveredett botrányba Orbán angol barátja

BelföldCsak, hogy érthetőbb legyen a szabadkűműves zsidó csűr-csavarás! Botrány keveredett abból, hogy Theresa May brit miniszterelnök a napokban lakhatási kormánybizottsága élére nevezte ki Sir Roger Scruton konzervatív politikafilozófust és regényírót. Scruton neve nem lehet ismeretlen a magyar jobboldalon: évek óta tart előadásokat és tesz sajtónyilatkozatokat, amelyekben Orbán Viktor és a Fidesz minden célját igyekszik támogatni.

Putyin tőrbe csalhatta Orbánt - a Fehér Házat el is lehet felejteni

BelföldÉs halljátok, hogy a "Nyugat" micsoda veszett módon ajvékol? Akkor miért nem? Pont, mint a szaúdi újságíró-darabban, de ott is Moszkva karvezé-nyelt! És? Érdekel valakit? Jövőre az EU-ban (ami már nincs is) átveszik a szeparatista cionista zsidók az internacionalista zsidóktól a komponálást, és megy a darab folytatólagosan szépen, csak már orosz-kínai apró betűs záradékokkal. A Gruevszki-ügy valószerű forgatókönyve, hogy a menekülést nem kizárólag a magyar titkosszolgálat szervezte, hanem bizony Moszkva lehetett a művelet karmestere fehérorosz és szerb segédlettel. A Kreml pedig aztán a szaftos részletek kiszivárogtatásával ráhúzhatta a vizes lepedőt Orbánra, hiszen nyugati alternatívái bezáródásával így még inkább ráutalt lehet Moszkvára. Káncz Csaba jegyzete.

Lemondott a román védelmi miniszter

Avigdor liebermannak hívják? Ezek nagyon moldáv zsidók, te! A V4-ek háború nélkül integrálják az izraeli zsidó-cigányt a románt és az ukrán egy mocskos nagy cionista Magyar Királyságba! Ajvé! Lemondott a bukaresti kormányban betöltött tisztségéről hétfőn Mihai Fifor védelmi miniszter, akit a küszöbön álló kormányátalakításnál a lecserélésre javasolt miniszterek között tartott számon a román média.

Töketlenkedés

BelföldNem tökölünk! Ím ez az idei termelés. Mama már süti es!

Elküldték a Videotontól a magyar dolgozókat, hogy olcsó ukrán munkaerőt vehessenek fel a helyükre

BelföldAlias rágalom! Soros a hibás! De hol van a sok rohadt nagypofájú és elégedetlen szavazóbirka magyar? Összefosta a lábaszárát? Az ukránok zsidók. A magyarok is zsidó-cigányok! Testvéri bánásmód jár, nem? De! Miért nem gondolkoznak nagyobban, látnak tovább az önös büdös kis megélhetési érdekeiknél? Ukrán ide, magyar meg húzhat a bűs büdös PIcsába. Székesfehérvár egyik legnagyobb munkásszállóján a lakók közel fele már ukrán.
A székesfehérvári helyzetről az Átlátszó közölt terjedelmes cikket. A lap szerint az állam nem verte nagy dobra, hogy tavaly az eredetileg tervezett összegnél jóval többet költöttek arra, hogy ukrajnai vendégmunkásokat Magyarországra csábítsanak.

Így kezdődik egy nemzet halála

BelföldHelló Imre! Légyszíves ezt tedd ki a főoldalra, hogy mindenki okuljon belőle, különösen azok, akiknek már jár a gyermeke, gyermekei iskolába, vagy ezután fog! Nekem rendesen begörcsölt a gyomrom az idegtől, mikor megnéztem néhány videót, amivel a K&H bank neveli az általános kisiskolásokat és az idősebb korosztályokat is a bankárok szolgálatára! Rengeteg ilyen videó van fent a YouTube-on én most csak három linkjét rakom ide fel. "Pénzügyes másodikosok". Link "K&H Vigyáz, Kész, Pénz! módszertani oktatóvideó 3".Link "Mit tudnak a pénzügyekről a mai nyolc évesek? 6-rész". Link ITT KEZDŐDIK EGY NEMZET IGAZI HALÁLA, HOSSZAS AGONIZÁLÁS UTÁN, BÁR NÁLUNK MÁR RÉGÓTA NEM BESZÉLHETÜNK NEMZETRŐL!!!

Közös európai harccsoportot hoznak létre a V4-ek

BelföldHorvát bánság is visszatért a zsidó-cigány karámba, amit Magyar Királyság néven futtat a cionista horda.
A visegrádi négyek biztonsági minisztereinek közös tanácskozásán arról döntöttek, hogy közös harccsoportot hoznak létre. A tanácskozáson a migráció kérdését is megbeszélték.

Jelenleg támadás zajlik a magyarság ellen

BelföldTe mi a xva anyádról hebregsz? A zsidó-cigány rabszolgavásárról, amit ezek itt a magyarokkal művelnek? Aligha.
A Kárpát-medencei magyarság van jelenleg a legnehezebb helyzetben – mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Zsigmond Barna.
Generálási idő: 0.36 másodperc
1,970,094 egyedi látogató