Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre“Üldöztetünk, de el nem hagyatunk, tiportatunk, de el nem veszünk.” (2Kor 4,9)

GondolatokKözben elkészült a felvétel is, amit utólagos engedelmetekkel ide biggyesztek! 1. nap. Link
2. nap. Link

A RÉKA (Rendszerépítő Kerekasztal) margójára. Üdvözöllek benneteket. Nem pihentem még ki magam és nem is "gyógyultam" még fel a torokgyulladásos nem tudom miből. Úgy tűnik még dolgom van vele (is). Írok pár "srt s gndltt", ne kínozzon benneteket a kíváncsiság jobban, mint ildomos. Ma belenéztem a 20-ai tisztavatásba, mert fölöttünk köröztek a repülőgépek az utána következő "rongyrázáshoz" és épp elkaptam Áder beszédé. Talán az eddigi leghazugabb, legnyálasabb és legpimaszabb ömlelgés volt a "demokráciáról" és az elmúlt 30 év "vívmányairól" és még csak el sem köhintette magát a bamba nézők hada, nehogy egy robbanóöves "dzsihadiszta" magyar korábban kezdte vona el a tűzijátékot a tervezetnél. Közben persze mosolyogtam, ahogy most is. Az asszony lecsót főz és remek illatok terjengenek a lakásban. De nem ezt akartam írni, hanem mutatni valamit. Megint fehér keresztes vörös lobogó került elő és a címként adott "üzenet", no meg a magyar nemzeti trikolór háttérbe szorulása mellett az egységes orosz-francia trikolór színei rikítanak a figyelmes tekintetek felé. Az most már igazán mellékes, hogy a katonák egyenruházata angol használt-ruha-butik kínálatból adódnak, de büszke magyarként állítom, hogy nemzetünk nem csak autonóm, de valószínűleg teljességgel ostoba is. Na jó, egyre több kivétel teszi próbára ezt a csúnya szabályt és nem az irigység beszél belőlem.

Izrael frontot nyitott Irakban?

BelföldAjvé-córesz! Úgy tűnik, hogy a zsidó állam Szíria és Libanon után most Irakban folytatja csendes háborúját Irán síita terrorszervezetei ellen. Az utóbbi egy hónapban iraki síita terrorszervezeteket négy légicsapás is sújtotta. Kedden egy fegyverraktárat bombáztak le Szaladin tartományban, Bagdadtól északra. A helyiek szerint a bombázás az Ali imám 40. brigádját érintette, amely a Popular Mobilization Force síita milícia egyik ága – írja a The Jerusalem Post.

Putyin szerint Romániából és Lengyelországból érkezhet az újabb fenyegetés

KülföldÉszaki Áramlat 2 nyitása 2019 dec. 31. Az ukránokkal a szerződés 2019. dec. 31-ig tart. Megy a cselezés.
Az Egyesült Államok földről indítható új manőverező robotrepülőgépet telepíthet Romániában és Lengyelországban, amit Oroszország olyan fenyegetésként értékelne, amelyre válaszolnia kell - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán Helsinkiben, Sauli Niinistö finn államfővel közös sajtótájékoztatóján.

„Szabadtéri börtönök” mellett virágoznak az európai nagyvállalatok gyárai

BelföldPár napja néztem egy orosz gyerök általi helybeli videóközvetítést. Nagyjából remek kis muszlim-átnevelés zajlik és szerintem itt is be lesz vezetve. A nyugati világ nagy részének valószínűleg fogalma sincs arról, hogy körülbelül egy millió, többségében az ujgur népcsoporthoz tartozó embert lényegében munkatáborokban tartanak a nyugat-kínai Hszincsiang régióban úgy, hogy néhány órás távolságra már az európai nagyvállalatok üzemei találhatóak.

Jóslat 1981-ből

Nem magyar állampolgárok is regisztráció nélkül szavazhatnak az őszi választáson

BelföldEsetleg még a szavazóbirkának ezt el kell magyarázni? Választás-sokk? Az Európai Unió magyarországi lakcímmel rendelkező, de nem magyar állampolgárai automatikusan felkerülnek az október 13-i önkormányzati választás névjegyzékébe, így tehát – eltérően a korábbi EP-választástól – nem kell kérniük felvételüket a névjegyzékbe, írja az MTI.

Kásler Miklós: A rokonok megbecsülése a magyarok jövőjének záloga

BelföldEnnyi nyálas zsidó-seggnyalást! Rokonyok? Honnan jött hirtelen ez a nagy szeretetrezgés, mikor már a magyar is köp a magyarra és saját magára is. Egyébként értem a szófosást. A magyarok származástudata, önazonossága, egymás iránti tisztelete és szeretete, rokonaik megbecsülése egyben a jövőjük záloga – mondta az emberi erőforrások minisztere az V. Ősök Napja ünnepélyes megnyitóján mondott beszédében szombaton, a Bács-Kiskun megyei Bugacpusztán.

Orbán Viktor azt ígérte az USA-nak, hogy ráállítja a titkosszolgálatot a Budapestre költöző Putyin-közeli bankra mfor.hu

BelföldAmerika aggódik a Nemzetközi Beruházási Bank terjeszkedése miatt, a magyar miniszterelnök pedig igyekszik úgy lavírozni, hogy mindkét nagyhatalom elégedett lehessen, írja a Direkt36. Szoros magyar-amerikai titkosszolgálati együttműködés, a diplomatastátuszra jelentkezők szigorú szűrése és a székházválasztás korlátozása – erre tett ígéretet Orbán Viktor miniszterelnök David Cornstein amerikai nagykövetnek az orosz hátterű Nemzetközi Beruházási Bank (IIB) ügyében, írja a Direkt36.

Zsidó-fasizmus élve, de inkább hóttan!

Gondolatok"A cionisták nácik!" - Ilyen keményen nem mondták még ki ezt amerikai médiában
Link

Férfinátha? – Nem csak “férfihiszti”!

Gerry küldte, jobbulást kívánva. Tény, hogy nem vagyok a magamat elhagyós típus és úgy kell rám tukmálni, hogy most már legalább nyűglődjek kicsit. Az is igaz, hogy a mostani tényleg elvitte a hangom és ilyen még nem volt. Hőemelkedésem még van hullámokban, de amúgy már alles in Ordnung.

Koncentrációs tábor épületében nyílt óvoda Szerbiában

BelföldAz irány remek! Már csak az a kérdés, hogy mikor lészen a csattanó? The Jerusalem Post, Neokohn
A tulajdonos tagadja, hogy meggyalázta volna a területet, sőt állítása szerint már 20 esztendeje harcol az épületért, pénzt fektet bele, gondoskodik róla és ápolja.
Generálási idő: 0.23 másodperc
2,750,752 egyedi látogató