Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek az új oldalamon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre

'Székely terroristák' ügy titkosszolgálati háttere

GondolatokKiegészítések a cikkeimhez a Posta Imrével folytatott levelezésem alapján
Imre, 20**-ben volt az utolsó levélváltásunk. Azóta írogattam egyet s mást, habár a néha, vagy inkább gyakran fellépő apátia nem engedi, hogy befejezzem a már említett könyvet (Szabadságharc és államcsapás tervezése meg kivitelezése). Valahogy elfogy hozzá a Triebkraft (hajtóerő). Mindig elkenődök valamitől, s van sajnos amitől. Feleségem a Teleki és ő már a magyarság feloszlását vizionálja. Igaz rengeteg ezoterikus könyvet, homeopátiát olvas orvos létére. S a téma sem egyszerű.

Posta Imre: Felhívás egy magyar rendőrhöz! 2009. július 07.

GondolatokLassan aktuális "leszek". Az a kérdés, hogy annak vége, vagy kezdete az, amit választasz. Magyarország demokratikus rendje megszűnt létezni, s talán sosem volt, csak a látszat. Téged, a szervezetet a maffia irányítja, és erre Te is kezdesz ráébredni, vagy ha annyira ostoba vagy, hogy ezt nem láttad be eddig, akkor erre hamarosan ráébredsz.

Ezer 007-es kerestetik - csak informatikusok jelentkezzenek!

KülföldEjnye, erről is lemaradok. Az itteni tetvedékek meg annyira jóóók, de annyira, a büdös zsidó qva any-lyukat, hogy nyál sincs már rá-lyuk. A hidegháború vége óta nem volt ilyen nagy fejlesztés a titkosszolgálatoknál Nagy-Britanniában.Ezer fiatal informatikust vesz fel az MI6, amely a külföldi hírszerzésért felel Londonban. Ezt Younger, a cég főnöke jelentette be. Hol? Természetesen Washingtonban, a CIA-főnök jelenlétében. Ez 40%-os létszámnövekedést jelent Őfelsége kémszolgálatánál. A kémelhárítás is kap 900 új munkatársat. A hangsúly mindenütt az informatikán van.

A piciny zsidó közösségre is lesújt a hatalom Kínában

KülföldAzért ezt ne vegyétek készpénznek. A cionista g.cik vastagon benne vannak ám a "kínai" krémben! Bár ne így lenne, de így van. Alig ezren vallják magukat zsidónak Kajfeng városában, mely egykor virágzó birodalmi központ volt. A hatóságok eddig megtűrték a kis közösség vallási életét. Eddig.

Tudatmódosítás képernyőképekkel

TechnikaCsak érdekesség-kép! A hír24-en TEK-es-ek és a lefagyasztott Han Solo (hun sólyom), miközben H. Ford éppen itt Szárnyas fejvadászodik judapesten...a másikóhn pedig egy cuki afrikai kishölgy akar orvos lenni, ha acc neki pénzt, ha nem, de mindenképpen acc, mert a kártyahasználattal támogatod. Sebész lesz! Agysebész. Most akkor migráncs, klímamenekült, esetleg tenorista...és ki keveri a zinterneten a maceszt? No meg a Liberators se zsömle!

'Mindenki magáért felelős' Korrupciós ügyek a Fideszben

Belföld"Mintha"...ha-ha-ha...Mintha fordulat lenne érzékelhető egyes korrupciógyanús ügyekben a Fidesz háza táján. Úgy tűnik, néhány védhetetlen ügy főszereplőjének beáldozása befelé is üzenet értékkel bír: már nem mentenek meg mindenkit. Mengyi Roland, Farkas Flórián, Simonka György: három kormánypárti politikus, akik körül elfogyni látszik a levegő.

Robbanás volt a Tezés (sic!) körúton, két rendőr sérült meg

BelföldBRÉKING! Budaházy és a magyarok nyulai "allah akbar" kiáltások közepette rendőrnek álcázva magára robbantotta a főcím-labdát! Robbanás történt Budapesten, a Király utca és a Teréz körút kereszteződésénél álló egyik épület földszinti üzlethelyiségében szombaton késő este. Az első helyszíni információk szerint ketten sérültek meg, őket a mentők kórházba szállították. (Azóta a rendőrség megerősítette az információt, miszerint mindketten rendőrök.)

Orbán szerint vészforgatókönyv kell

BelföldAz kell ám, a zsidó qva anyátokat, de nagyon! Az "egyiptomi" Mistrálok hozzák majd a "migráncsokat", akik deszantos cucliban (Ratnyik) ugrabugrálnak ki, ahol és amikor csak akarnak....a partokóhn és a szárazföldön bélül... A miniszterelnöknek több ötlete is volt a bécsi migrációs csúcson.

Nészavazás? Dehogy! Zsidó újév.

Tanácsadás Ros Hásáná - Zsidó Újév 2016. október 2 – 4. A ros hásáná héber szavak jelentése: az év feje. Kétnapos ünnep Izraelben és a diaszpórában is a zsidó időszámítás szerinti tisri hónap első és második napján. A zsidó hagyományban a ros hásánái időszak a megtérés, bűnbánat és a megbocsátás jegyében telik. Ez az időszak a ros hásánát megelőző hónap, elul hó elsejével kezdődik és hagyományosan jom kipurig tart. A hagyomány úgy tartja, hogy a világ teremtése a ros hásánát megelőző héten történt, vagyis Ádám és Éva teremtése éppen ros hásánára esett.

'A zsidó kurva anyátokat!'

BelföldA viccben az a komoly, hogy a taxisok is ostoba állatok, mert úgy vélik a "fidesz" a magyar, ezek meg nem..., oszt mennyire tévedni tetszik! Egy taxis tépkedte a Magyar Kétfarkú Kutya Párt plakátjait Szentendrén. Az aktivisták videót készítettek az esetről, erre a férfi leütötte az egyik fiatalt.

Migráncs kósher-halal menü

GondolatokKörömpöri...ala'h-karte, Östen akarattyábúl.
Generálási idő: 0.34 másodperc
412,568 egyedi látogató