Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek weboldalunkon. Köszönöm, hogy megkerestél. Posta Imre


A kezdet ...

Gondolatok2006.11.12

Ezen a szép, novemberi napon beindítottam elsõ (ami nem volt számomra egy utolsó dolog) politikai témájú weboldalamat. Akkor már 10 éve saját cégemet vezettem, ami nem is ment rosszul és tartozás nélkül, normalizált anyagi körülményekkel, két - lassan pubertáskorú - gyerek apjaként az utolsó 10 év magyarországi történéseinek hatására - ami ez idõben csúcsosodott ki a 2006 október 23.-i napon és a Gyurcsány féle felszólalás (A "budapesti.info" weboldal fejlécének - jobb oldalán olvasható) tette ki végére a pontot, rájöttem, hogy nem hallgathatok tovább.

Venezuela ideiglenes elnökévé nyilvánította magát Juan Guaidó

TanácsadásIlyen eccerű ez is! 2010-ben, ha elismerték vona a MFNK-át mondjuk a kínaiak, akkor ma már nem létezne Izrael sem. Moszkva, kicsit sok szar folyt már le azóta a Dunán és a Donon ess! Venezuela ideiglenes elnökévé nyilvánította magát szerdán Caracasban Juan Guaidó, az ellenzéki többségű parlament elnöke a hivatalban lévő államfő, Nicolás Maduro elleni tüntetésen.

Lehetnek még Portik-felvételek

Belföld"Kormánybuktatás olajbogyóval?" Az egykori olajos vállalkozón kívül senki nem fér a svájci trezorhoz és a bankszámlához
További Portik-féle hangfelvételek lehetnek svájci banktrezorban, ott, ahol bankszámlája is van a két gyilkosság felbújtójaként jogerős fegyházbüntetését töltő egykori olajos vállalkozónak. A trezorhoz és a számlához azonban csak személyesen Portik Tamás férhet hozzá, senki más.

'Kormányt golyóval kell megbuktatni, nem szavazattal'

GondolatokNa esse tennap vót, oszt mégsem! Nem tudom miért dobta elém, de már itt van pár napja a szemem előtt. Valakik akarják, hogy olvassuk újra. Tegnap az ECHO-ban beszéltek arról, hogy Magyarország földterületeinek 80%-át zsebkiszerződtették idegen kezek, idegen kezekbe. Rendben, akkor ezt már nem kell földmoratorizálni sem, vagy ha mégis, akkor csak cirkusz kedvéért. Cirkusz pedig lészen, mert sokan nincsenek észen. Egyre nyíltabb és nyilvánvalóbb konfliktus-jegyek mutatkoznak szerte a világban, de nálunk is élesebben fejlődnek fel a frontok. Tegnap egyik aktívan netező tagunkat többesben meglátogatta egy vegyes-társaság, akik a legenda szerint a Katonai Ügyészséget képviselték, de ez azért nem valószínű, mert pár órával korábban a számítógépe fagyott be teljesen, s így koordinátára mentek a fiúk. Ezzel egyidőben máshol is rendőr jelent meg, de ezt most nem akarom részletezni. Ne féljetek, mert nincs miért és nincs is kitől. Az a tény, hogy a Szentkorona Rádió is velem foglalkozik, jó jel és csak így tovább, még ha lebohócoznak is azok, akik korábban alig várták, hogy hozzanak egy-egy írásomat, interjúmat.

Másfélmillió zsidó Magyarországon

GondolatokMintha beteljesülni tűnne!
Posta Imre lélekbúvár, a Köztársasági Őrezred volt pszichológusa március 16-i blogbejegyzésével médiatörténeti léptékű hőstettet hajtott végre. A Kuruc-kompatibilis szaftos zsidózásnak ma már az utcai tömegsport hungarista hipp-hipp hurrájaként önmagában aligha van sportértéke. A valódi áttörést azzal érte el a szerző (akinek sztárolásával egyébként már a Kuruc is felhagyott, igaz, nem zsidózása, hanem Jobbik-kritikája miatt), hogy mindehhez a nevét is arcát is adja:

Magyarország helyzete különleges, mert betelepítési célpontként finomabb módszerekkel kell kikényszeríteniük az öngyilkosságunkat. Miért? Azért is, mert már nemzetközi érdeklődés központjába került a zsidó-invázió terve ugyanúgy, mint a zsidó háborús előkészület a Közel-keleten.

Az univerzum nagy titka: fehér lyukak, ahol visszafelé megy az idő

TechnikaJa, hogy azért "haladunk vissza az időben" mert benne vagyunk egy fehér (weiss) lyukban? Így már értem. Na mindegy, jó tudni, hogy az emberi értelemhez semmi köze a királyság grundolása. Egy új kutatás szerint az univerzum legkülönlegesebb objektumai, a fehér lyukak a rejtélyes sötét anyag alkotórészei lehetnek. Legalább is ezt írja tanulmányában a Baszk Egyetem két kutatója, Carlo Rovelli és Francesca Vidotto. A fehér lyukak a szupersűrű elfajult anyagból álló fekete lyukak ellentettjei. Amíg a fekete lyukak mindent elnyelnek, addig viszont a fehér lyukak mindent eltaszítanak, ami miatt a fehér lyukak eseményhorizontjába semmi sem tud belépni.

Tartalékos katona leszek!

GondolatokPersze, hogy nem leszek, hisz szóba sem állnak velem, ez nagyjából világos. Azért ma elküldtem a jelentkezésem teljesen hivatalosan. Én szeretném megóvni a hazát a soros gyuriéktól és a migráncsoktól! Miközben a bizonyítványaimat másolgattam, két felfedezést tettem. Az egyik az, hogy valójában "szakorvos" vagyok. Juj, de izgi! A másikat meg fejtsétek meg tük!

1956 "piros ruhás 18 éves lány" esete a 2019-es 18 éves Nagy Blankával

GondolatokMikor a bayer zsidó zsóti (asszem mondhatom erre a mocskos pofájú ganéra) felkapta a kecskeméti ki-tüntetésen felkapott Nagy Blankát érzelmeket felkorbácsoló nyelvtöréseivel, már tudható volt, hogy a népet, a buta, ostoba népet bolondítják, ahogy '56-ban is. Véletlen odakeveredett a mikrofonhoz...és a többi és a többi. Link

Baromarcú magyar 'spirituális' zizegők, rezegők

GondolatokÜdv Imre!
Meglepetésemre, az alábbi levelet kaptam válaszul és sok-sok kérdéssel. Az úriember egy 60-70 év körüli villamos szakember, mára állítólagos spirituális utaztató és kétségkívül fidesz fun. A kérdésekre nyilván tőlem várná a választ, de mivel személyed mélyen érintve van, így úgy gondoltam, hogy elsősorban rád tartozik, ezért a válaszadás jogát átruháznám neked, amit tolmácsolni fogok felé.
Legyen jó napod!
A Teremtő áldjon!

Ezért fog elszabadulni a pokol, ha sokan elvégzik az olcsó otthoni DNS-tesztet

BelföldEjnye no, postaimre megmondta, hogy genetikai szétválogatás lesz. Nem véletlenül biznisze a rohadt zsidó a magyar vérrel, szervekkel! Ja, lehet csak beképzelem. Vagy nem? Korábbi cikkünkben írtunk arról, hogy 100 dollár alá esett, vagyis a fejlett világban tömegek számára is elérhetővé vált a DNS-tesztek legegyszerűbb formája, konkrétan az, amelyik a származásra utaló genetikai információkat deríti fel egy egyszerű nyálmintából. Azt is bemutattuk öt történeten keresztül, hogy ez bizonyos esetekben felforgathatja az emberek életet: családok szakadhatnak szét vagy éppen találhatnak egymásra. A genetikai információk összehasonlításából ugyanis következtetni lehet a rokonsági fokra, vagy annak hiányára, és ez sok meglepetést okozhat.

Posta Imre: Az igazság megáll a lábán!

GondolatokNem is volt olyan rég, csak lassan tekernek a majmok.
Ha nagyot akarsz ugrani, akkor lépj hátrább két lépést, tartja a mondás. Az ugráshoz szabadnak kell lenned. Próbálj csak úgy ugrálni, hogy a lábad ujját markolászod! Nem fog sikerülni, de zsebre vágott kézzel sem tudsz lendületet venni. Marci fiam kész csoda, mert ő úgy pattog a térdén, mint egy kaucsuk-gömb. Mindez arról villant belém, hogy újabb sms-t kaptam. Egy közismert személy írta, aki most jelentette be, hogy rengeteg munkavégzés után kilépett a Jobbikból. Írtam, hogy sajnálom, és miben tudok segíteni, ha tudok? Ígérte, hogy hív és beszéljünk személyesen. Ez két nappal ezelőtt dezsavű-szerűen lejátszódott már egyszer egy másik prominens személy vonatkozásában.
Generálási idő: 0.26 másodperc
2,186,748 egyedi látogató