Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Pogány vagyok

VersekPogány vagyok, bármit is jelentsen!
Ember, ki nem bújik hamis tanúk mögé,
S ki hallgat, majd felejtsen mindent,
Mit összetúrtak a színlelt tanok köré!

Bezárt kapum tárva-nyitva, lóg saroglya,
Vasalt világtengely, csikorgó zsanér.
Gõzölgõ jövõ trágyája a múltat kelti éltetve,
Lebontva régi giccset, csigaházat festi a vér.

Minden szikkad, mi nedves, s mi kedves
Az egekig érve tart oszlopot és irányt.
Jajdulva lebomlik minden, mi szerves.
A gondtól terhes vár megváltót, királyt.

45 múltam, s 45 múlva múltam 90.
Idõm befejezni derékban a szöget.
Sorsom függõónként fejem fölött
Lebeg: ölelve eleven-korhadó tövet.

Felszín alatti lápba lépve húz a hiúság,
Mint tele kézzel kapkodót a kapzsi lét,
Ki pengét markolva metszi szét ifjú
Ábrándos szívébe tört hegedû virtusát.

De kongatnak már, egyre hív a küldõ szó:
A porta porát nyelve törni-zúzni ellen-ért,
Hogy minden muzsika, mi hangzik e Honban
Sajogva, mint kürtszó zúgjon a szellemért!

Pogány vagyok, bármit is jelentsen!
Pogányt akarok látni is felettem!
Pogány maradok bárki is felejtsen!
Pogány magyar: a szerelmes Istenért!

Hozzászólások

75 #96 talpi
- 2015-11-01 19:52
Na iszen? Te Imre, akkor mégsem vagyunk hülyék, keressük azonnal , a szenteket, ? ha már a pápua is errõl beszél. Lesz itt hamarosan a Janónak meló, csak kérdés megvan e még a bárdja?
48 #97 ro-zsola
- 2015-11-01 20:59
Jézus nevének hallatán egyeseknek habzani kezd a szájuk. Az adatbázisok pedig még nincsenek lezárva.
Lesz itt még sokminden , olyan szintig fogják elvinni a dolgokat amelyet a zsidó nem tud elviselni. Az álarc végül lehull.
Fehér fajvédelem lesz mert a cigányokkal kezdeni kell valamit. Erre is felhasználhatók a " migránsok ". Teljesen egyre megy mi lesz a " legenda " , felélesztik a fehér fajvédelmet , Jézushitet , nacionalizmust vagy bármit. A tömeget fell kell piszkálni és irányítani.
Egész Romániát összefogta a bukaresti tragédia. Már kezdik baxtatni a " kluboknak " nevezet kuplerájok és drogtanyák létezését. West Balkán , emlékeztek még ?
Ultranacionalistaként akármilyen propagandát tolok ha az elõsegíti nemzetem megtisztulását. Úgyhogy kipások figyelem !
75 #98 talpi
- 2015-11-02 05:52
Ro-zsola
Magam, ma szemtõl-szemben fogom találni ezzel. Ál-arc, írod, az bizony ami mögé évekig nem láttam be, bár sokan figyelmeztettek. Még a minap, jelesül szombaton is egy pillanatra, meginogtam, szerrncsére, Õs-ten visszarántott a "valóságba, s néhány perc múlva igazolta is, hogy "érzetem" nem volt fikció. Ma folytatódik, de "hivatalos" /?/ formában a tortúra. Remélem azért néha rám-ránk tekint és a "kígyó" nyelvét xsomóra köti s letolja álnok torkán. Ennek bizalmában nyugodtan, tisztán állok a "galádok "elé, víve magammal a legtisztábbat, gyermeki õszinteség képében.
Isten, Õsten áldjon benneteket s bennunket is.
4 #99 Posta Imre
- 2015-11-02 06:18
Kitartást mindenkinek, a jónak és rossznak egyaránt, csak az egyen-súly végett! Iga-z az igazság igája tán nehezebb, de a remény, hogy van egy túlvilág, hol béke dúl erõt ad a túróhoz.

Talpi, a papa dolga az "új hõsök" felcsinálása, mert a kirakatba rakottak odakozmáltak. Rájuk olvadt a zsidó máz.

Rozsola, na, ezt már szeretem, így mindjárt nem csak számomra, hanem a köznek is emészthetõbb, asszem. A tûz nem lehetett véletlen. Túl sok összetaposósdi van mostanság, csak nem drogos-szipus bárokban, no meg repülõ is esett le, csak a hírek kedvéért. A juronyúzon szinte már csak keleti-blokkos reklámok, hírek mennek, még a divatot is Pikung-Moszkva és nem Milánó adja.

Rossz látni,. hogy megy a manipuláció, milyen takony módra terelhetõ ez az emebriseggnek nevezett massza. Én teljesen kiábrándultam belõle, s bár fél lábbal ezt a földet toprom, a kenyerét eszem, az eszem úgy diktálja, hogy nem tartozom már rég ide. Vagy mégis, csak az "ide" alatt egészen mást érthetünk itt. Jézus örülne, ha látná, hisz létének, vagy legalábbis legendájának lényege ölt testet szellememben.
48 #100 ro-zsola
- 2015-11-02 11:51
Várj Imre itt már többrõl van szó
Romániában forradalmi hangulat van. Sokan elgondolkodtak a tragédia okán. " Véletlenül " szintén az ortodox Oroszországot is tragédia érte . Az amerikai hadsereg pedig már megszállta az országot
más . Feltörték a vatikán fõkönyvelõjének számítógépét
A lezuhant orosz gép már a levegõben darabokra hullott. A Sinai félszigeten terrorista kiképzõbázisok és fegyverraktárak vannak amikbõl ellátják az Isis-t
Jerevántól Helsinkiig minden orosz nagykövetség elõtt virágok tömege található. Eközben Kiev örömtáncot jár .
37 #101 HER
- 2015-11-02 14:03
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=93y2DJjzHDw[/movie]
Parasite XVI. - Miért nyúzták meg és darabolták fel Manit_.mp4
4 #102 Posta Imre
- 2015-11-02 18:44
Rozsola, várok már jó régtõl, de mire is? A Kacsinszki gépet is leföldelték és szépen lassan államosítják az oligarchákat is. Várok a sok ébredõ magyarra, de asszem igazából nincs kire várni. Az a pár, aki itt van eddig jól teljesítette a nemzetgazdasági kvótát.

Asszem a "nagyok" nem is olyan nagyok már, csak nagyban játszanak és verik a csalánt, de nem a saját farkincájukkal. Nézd, a románokban még a román se bízik, az orosz meg köp rájuk és jól teszi. Árulók voltak mindig és azok is lesznek. Ez a nemzeti karakterük. Persze most nem a szõrös talpú együgyûrõl van szó. Seckojedno. Néz, a "fehér faj" f@szságot itt rajtunk kívül nem is sokan értik. Én olyan 1 tízezrelékre teszem az arányát a "társadalomban" a fogalom "értelmezõinek". De ne aggódj, tanultam reklámpicológiát. Simán átfordítják az arányt, mert a hülye nem igényli megérteni sem az okot, sem a miértet. Ezt látjuk most a "migráns ügyben", ami a nacionalizmus ébresztõ-program sarokköve lett és a Nemzetek Európáját rajzolja elõ. Föderalizmus versus kóhföderalizmus. Jó játék.

A hírek már csak Koszkváról szólnak ezt jeleztem. A repülõgépet szerintem az FSZB tette le. Persze nem õk, hanem a rosszfiúk voltak, a csúnya CIA. Ennyit megér a "pozitív PR", olyan, mint a Titanic, és a dombaszi lelõtt gépmadár. A reklám lényege, hogy az igazság qvára nem számít. Nos, ha én lennék az FSZB fõnöke még egyet leszedetnék és tagadnám a tenor-akciót és mûszaki hibára hivatkoznék...hátha Kína eláll az Airbus-ok vételétõl és helyettük TU-134-eseket vesznek, s így jobban jár mindenki. Airbus becsõdöl és hamarosan csak a Lada és csak a Tupoljev lesz gazdasági tényezõ. Na jó, vicceltem, de nem annyira. Ez egy hibrid háború. Minimum fordított szillogizmussal kell közelíteni, de még attól is csavarosabb. A béke ára a kiszámítható halál, s ha lehet minél több "civil", vagy annak álcázott áldozat kell, hogy a "civilek" a kormányaikra (melyek valójában nem az övék" látványos nyomást gyakorolva kiharcolják a demokratikus békát. Nem egyszerû történet ez és nincs ebben se jó, se rossz oldal, csak kegyes hazugság és kegyetlen igazság.

Olyan 4-5 éve volt, hogy ezt kitrágyaltuk, mint megoldást. Lica Oszlóban összeült az ottani usa nagykövettel és miután a nagykövinek kiderült, hogy a "postaimre csapat" nem titkosszolgálati bekötött és oda kell ránk figyelni, "megállapodtak" benne, hogy a megoldás, hogy a "szart" vissza kell lapátolni a tehénbe. Most ez zajlik.
48 #103 ro-zsola
- 2015-11-02 19:28
persze csakhogy a változás közelít. Sok zsidóból lesz majd magyar. Engem nem zavar még a kipa sem csak ennek a zsidóvilágnak legyen vége. Elegem van a hazugságokból és ebbõl az élhetetlen helyzetbõl. Nem kívánok sokat csak jobb életet. Rettegjen egy család se a számlák , a munkahely megszüntetések , a cigányterror és a zsidók idegbeteg háborúi miatt.
Beszélnek már Szláv Unióról , emlegetnek egy bizonyos Ortodox Uniót stb Ezzel sincs gond.
Mit akarhat a magyar ? Én megelégednék egy becsületes , stabil , biztonságos élettel. Nem kell vagyon de a családom ne nélkülözzön. Nem kell " világuralom ". stb
4 #104 Posta Imre
- 2015-11-02 19:45
Rozsola, látod, ez így megy! Én ettõl kicsit többet "akarok". Mindent! Nincs félmegoldás, fele ország és fele királylány. Nincs "új alku" és majd 50 év múlva újabb zsidó, vagy kínai, vagy bármilyen "összeesküvés". Isten most nem aprózza el. Nyugi minden rendben lesz, az "oroszok" lerendezik a menetet és mit bánom én, hogy Jézust hoznak bálványnak, vagy Manit, vagy Babba Máriát.

Képzeld csak, ideeszi a fene a Fõnök egyik követét a csillagköziektõl és azt mondja, hogy értelmes emberrel akar tárgyalni. Melyik papot kûggyük? Melyik politikust? Van már ûrnagykövete is az ENSZ-nek ám. Egy maláj néni. Szóval, nekem nem elég már a "tegyünk úgy, mintha" mise történt volna.
75 #105 talpi
- 2015-11-02 19:54
Nem Imre!
Tegyünk úgy, hogy többé, ez ne történhessen meg, mert akkor sosem lesz nyugtunk ezektõl a liberális férgek által, magukat, "MAGYARNAK MONDÓ" liberális férgektõl, kik a nemzet és családok életre való testét rágják.
75 #106 talpi
- 2015-11-02 20:07
Idõ van!
48 #107 ro-zsola
- 2015-11-02 20:13
Természetesen a zsidóvilágvége nem 3 napig fog tartani
Nos. Az FSZB- vel kapcsolatban ilyen " eretnekségekrõl nem beszélünk ". A gépet lelõtték :
1. Iszlám Állam terroristái. Szerintem ennek kicsi a valószínûsége mert a Sinai félszigetet az oroszok amúgyis xarrá fogják bombázni
2. A szaudi kormányt már megbaxták fax nélkül. Ha továbbra sem akarja amit akarnia kell akkor a gépet a szaudiak lõtték le
3. ugyanez a helyzet Izraellel is
4. A legvalószínûbb hogy az SZ S Á a ludas. Az egyiptomi hadsereget még mindig az amerikaiak irányítják
5. lehett akár Franciaország , Brittania vagy Németország. Igy akartak bosszút állni amiért Európa értelmesebb része ( föleg a volt Varsói Szerzõdés tagállamai ) Oroszországhoz közeledik
6.esetleg Ukrajna amely örömtáncot jár
48 #108 ro-zsola
- 2015-11-02 20:17
A papokat majd mi kiszelektáljuk. Ha kiejti a pofáján a tiltott " terminológiákat " ( mózes , illés , mohamed stb ) nem marad életben.
Az " ufók " meg bekaphatják. Hol a qurva annyukban voltak eddig ? Netán buziparádén ?
4 #109 Posta Imre
- 2015-11-02 20:21
Rozsola, látod, errõl van szó! Casus belli! Nos, ez pár órája jött, csak, hogy lásd, mások is értik a "tréfát". Szerintem az átlag ebbõl semmit fel nem fog.

"Apró hiba --az orosz gép, még a levegõben kettétört == ez nem jellemzõ az Air-busokra. Sõt semmilyen ģépre.A gépet rakéta találat érte,,emelkedés közben.
De nem mondják be. Hogy az oroszok büntetlenül visszacsaphatnak.
Drága kedves poim ur ne úljön,,Delafrikai gyemántbányást repülõre,,nyugati. kapitalista elvtársakkal együtt!"
75 #110 talpi
- 2015-11-02 20:21
Ro-zsola!
Ugye nem mondod komolyan, hogy egy újabb líbiai /projekt/ terv indul be? :) na neee, ezt " normális ember" nem hiszi el. :)
48 #111 ro-zsola
- 2015-11-02 20:29
Nem kell megijedni. Amikor a magyarok a Szentkorona nevében fognak diétát ülni , sok volt és mellõzött törvényt fognak újra bevezetni . Emlékeztek még ? " Az izraelita csakis földmûves munkát végezhet. Hivatalt nem tölthet be , hitét nem gyakorolhatja . " Ez vonatkozik még minden nemjézushitûre valamint a nemfehérekre is.
48 #112 ro-zsola
- 2015-11-02 20:38
Talpi , de csak a te kedvedért
7. Isten majd elrendezi
Talán sajnálod azokat a köcsögöket ?. " Ezek nem Isten teremtményei , az õ atyjuk a Sátán ".
75 #113 talpi
- 2015-11-02 20:48
Õszintén szólva, " az utolsóból, még ennék is, egy hányást megér/ne/
48 #114 ro-zsola
- 2015-11-02 20:50
Idézet a " mi bibliánkból " 1. könyv , Nimród könyve.
Valójában lényegtelen a " legenda ". Csak az számít hogy az " áldozatokat sirató orosz nép " helyeselje a katonai bevetést. Korábban már említettem más nemzetek mint a magyarok is helyeslik az orosz katonai " rendrakást " a Közel-Keleten. A tragédia olyan mély sebet ejtett az orosz nép lelkén amihez képest a holokausztnyivákolás semmiség. ( megtesszük amit kell , 3 napja nyomom a képeket és a hivatkozásokat a Facebookon ).

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.49 másodperc
4,033,618 egyedi látogató