Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Benu madár

GondolatokEgyelõre nem szûnik meg a "gravitáció" és ugyan drágítják az üzemanyagot, de annál olcsóbb a sör! Azt mondjátok, rajtunk a sor? Vágjunk bele? De hova? A belibe bele, telibe? Szima tüntetést akar. Nincs egyetlen "rendõre" sem csak dõre, gyáva alakoskodók. Én már kitüntettem magam! Plecsni, flekni jutott is, maradt is. Most tüntesse ki és el magát más is! Az idõ kedvez. Mire itt megérik a banán, a majmok is felkészülnek. Ja, ja, de tényleg!

Azért nincs ám minden-ki megveszve sem. Kiskõrösrõl csoda jó hírek jönnek. Anyósomékat múltkos emlétettem, hogy tudtuk és akaratu kóhn kívül belekeveredtek egy ingatlan-panama gyanús ügyletbe. Az önkormányati sundabunda átminõségelte a lakóingatlanjukat lakhatatlanná, vagyis ipari övezetté és elkezdtek nagyban építkezni mindenféle cégek körülöttük. Apósom jóhiszemûen úgy gondolta, hogy ...aztán mégsem. Viszont már ügyvéd intézkedik. Kiderült, hogy az építkezés nem a terveknek megfelelõen alakult és még az önkormányzat sem az, aminek látszik és a vállalkozás bele van fonódva az önkormányzati maffia-hálózatba, keresztmegbízásokkal. Persze ez még csak gyanú. A terv az lehetett, hogy majd elmenekítik a telkükrõl az öregeket, akik nem bírják a zajt, éjjeli mûszak zörejét és ki lehet szúrni a szemüket alamizsnával. Mondok: az önkormányzat nyákig benne. Ez jó hír azért. Vagy nem? Végre történik nálunk valami. Egyelõre még kimaradok a szórásból, had vívjanak. Sógornõm tapasztalja meg milyen a hazai zsidó-maffia, mert eddig ezt nem hitte el nekem. Ma már nem néz annyira hülyének, mint pár éve és mire kiharcolja magát, tán még szót is fogunk érteni. Ki tudja. Említett valami "ellenzéki médiát" amit be kellene vonni az eset feltárásába, de még nem tudja, nem érti, hogy nincs olyan, csak ilyen, itt mi, akik vagyunk. Kiskõrös környékének ellehetetlenítésérõl egyébként mér született matéria.

Link

Szerintetek is Soros-schwartz zsidaj és az aktuális ormány álla a háttérben?
Kiskõrösi romák: külföldrõl jön a pénz

A Kiskõrösön mûködõ Roma Centrum legnagyobb támogatói a külföldi szervezetek – tájékoztatta lapunkat Sztojka László, az intézmény vezetõje, aki szerint a legnagyobb gondot az jelenti az érintett térségben, hogy a cigányok zöme munkanélküli. Link

Na jó, végül is az öregek is had szokják a demokráciát! Kell az nekik.

Aztán végül is miért Benu madár? Ez a klímasvindlis dolog ciklikusan elõidézõdik. Kozmikus jelenség-halmaz, ami némi földi után-állítást kíván. Nem kizárt, hogy naptárat köll megent igazítani, hogy némileg közelítsük a jelenséget, bár akkor is csúszás lesz, mert a jelek némileg vészjóslóak. A jégkorszak nem is annyira vicc ám!

Az "idézõjelesek" szerint Trump nem véletlen akarja "felrúgni" a párizi klíma-buzitanyát!


"1214 éve volt utoljára ilyen.- akkor a papság erõsen törte a fejét..Az mégse járja,Hogy decemberben terem a cseresznye,nyáron meg korcsolyázunk.
A parasztok elkezdtek gyanakodni. Lehet,hogy mégse istenke küldöttei,,hanem egy rakás fa-fej.!!..- Végül Gergely Pápa lépett.Nem a legjobban,de a semminél több volt.
Meteorológiájuk csak 385 éves.A pályarotáció hatását nem is ismerhetik.
-58 nap eltérés.- január 10-14 = a régi December 1.
sok sikert.- Trump ismeri a levezetést.
Az 965-ös jégmennyiségnek már csak - 1/40 -d része van a sarkon.- alulról veékonyodik.cefetül.- 300 méter vastagságbol, átlag 2 méter maradt. Ha a jégmezõ darabjaira szétválik,,akkor a Coriolis erõ kb 15 méter vastag jégtorlaszokkal boritja be Oroszország és Kanada északi partjait."

Egyébként, ha már az álhírgyártókra fogták Trump gyõzelmét (mi azért tudjuk, hogy ennek így Kelet lenni és a ribi clington csak majomkodni vett részt, bár lehet, õ sem így tudta)

Trump katonai találkozón a tábornokokkal.-- "uraim,,fejlesztünk". - de az nem megy hogy a bolygó,,minden hülyéjét rezsimjét mi vállaljuk fel. 670 milliárd dollárt költöttünk a semmire.(ujságiró,! - igeen.??.- csak 6-ot irjon.).
Van egy Natónk, ami jobbára a tõkét vakarja a mi pénzünkböl.
Na ennek vége.Ha valakinek nem tetszik a világ jelenlegi állapota,,szálljon be õ is,,a saját pénzével..Sarok afrika összes négerére. Milliárdokat fizettünk nekik.Egy csatornát nem épitettek 25 év alatt, de háborúzni azt tudnak, meg küldjük a segélyeket..Lópaszt!
<< ennek a higitott változata a kurucon fenn van.!!.
Paff.
Zord idõk jönnek.
Trump-nál már csak egy kérdés van. = el tudják-e tenni úgy lábalol,hogy az balesetnek tünjön.- Beiktatása elõtt,,az nem Elnök- gyikosság.
Még liberálisék nem adták fel.
Jeleztük.kb 3 hónapja.= Kina bajba van...= a forgó eszköz tõkéje,,300%~al maghaladta a törzstõkét.- Várható bevételei meg a "kutya vacsorája"...,bizonytalan.!!....- ezt nevezzük közgazdaságnak.
Kb 20%~ dollár erõsödés kell.Kina összes bóvligyára ,,bevétel nélkül marad. = 3000 milliárd dollárjuk száll el az éjszakába,mint a füst.Munkahelyekkel eggyütt.
Ha Trump felmondja a szabadkerskedelmi egyezményeket,,(védi az Usa piacát és munkahelyeit,,gyárait.).- akkor helyére,,védõvámok kerülnek.
= 300 milliós piac kilép a világketeskedelemböl.Illetve,csak jóval drágábban érhetõ el.- Ez Nyugat Európát,,és a Távolkeletet padlóra küldi..
Kezd bealkonyulni az eldobható keleti porszivoknak/stb.Mármint a minõségüknek.- Kihoztad a Tescoból.??.-- aszd a kukába.Minek azt cipelni.
Érthetõbben.- A védõvámokkal. rákényszeriti a Távolkeletet,hogy fizesse meg belsö munkaerejét,piacát.Generáljon belsõ piacot.Ezzel viszont a keleti elvtársak versenyképessége erõsen csökken.!!.- A Kis - Tigrisek korszaka véget ér.
Kevesen emlékeznek rá ,,de közel 40 évig Szinte minden távolkeleti elektronikai termék rajzán ott volt - Made in by Philips license - ingyen kapták,mert ellensúly kellett a Szovjetúnió és Kina ellen.- Szóval ebböl nõtt fel a nagypofájú Japán elektronikai ipar. - ..Egyik legjobb termékük az - Akai 4000 Gx orsós magnó volt...Jó volt.Csak itt 10 évvel azelõtt,,Euró 2000 néven futtattuk.
Szóval Trump feltett szándéka,,hogy kissé helyre vezeti a világpiacot.- Fájni fog.
Egy szó mint száz.- Amerika ipari potenciálját tekintve,,Trump be tudja billenteni az egész világpiacot.
Ennyi.
Et a folyamatot,,Ronald Reagen inditotta el 1988-ban.Akkoriban az Usában és nyugaton hatalmas tultermelési válság volt:Kinyitották a világpiacot,de szabályozás nélkül.
Ebböl indult be a bóvli gyártás.Ami szükségszerûsn vezetett a 2008-as összeomláshoz.Bankok Gyárak tönegének bezárása.Most Trump ennek a folyamatnak a vadhajtásait probálja szabályozni.

Trump azon töri a fejét.= minek nekem egy rakás hülye.Összefoghatok Oroszországgal,,nyersanyagbázisait megkapom.Cserébe,,másodosztályú ipari technológiát adok fogyasztási cikkekben.Mindenki jól jár.
A többi meg háboruzzon az anyja hátán,,meg annak számlájára.....= jó ötlet..."

Na ennyit mára a Fönixebõl és a fönn égszekbõl! hajrá magyarok, orbán a király, vona a bohóc...és mindenki eriggyen a PI csárdába, hol hiteles híreket tanál! Vagy nem.

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-12-10 15:14
És a gyönge idióták mindig megbocsájtanak az erõs hazugoknak!
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wSpLSTDP9LY[/movie]
267 #2 Perle
- 2016-12-10 18:23
4 #3 Posta Imre
- 2016-12-10 19:38
A legnagyobb amerikai olajvállalat Putyin-közeli vezére lehet Trump külügyminisztere

Több amerikai hírügynökség is gyakorlatilag tényként számol be arról, hogy Donald Trump eldöntötte: Rex Tillerson, az Exxon Mobil elnök-vezérigazgatója lesz a külügyminisztere. Korábban fõleg Mitt Romneyt és Rudy Guilianit tartották esélyesnek a posztra, elõbbi választása a mérsékeltek felé, utóbbié a keményvonalasabbak felé lett volna gesztus.http://444.hu/201...minisztere
272 #4 Kameleon
- 2016-12-10 20:59
ImRó Kán KaraKán szóljHon az a pengetÕs... Te kezdted doKI, én meg mögmöndtam RÁ. HajRÁ! HÁÁÁP!

"Erre fog RÁ-csatlakozni Szima története is." = http://postaimre....dmore=1928

Lépések tekintetében hogy érzékeld a mozgásteret - Indián a családban, harcmûvész, új állampolgárság...

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=N7ocrR9VYEE[/movie]

KI-Hatás - Most már azt is tudjuk miért épültek a stadionok: https://www.faceb...0479909819

"Talio-elvnek megfelelõen kipa-terolás az országhatáron túlra, egy szál alsónemûben.": https://www.faceb...2688175230

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Vvc2QwgLTh0[/movie]

Üdvözlettel,
Szimat Szörény
4 #5 Posta Imre
- 2016-12-11 10:29
Kaméleon, de miér?


Trump háborúról beszél
Donald Trump az USA megválasztott elnöke úgy tekint a külkereskedelemre, mint ami majdnem olyan, mint a nemzetek közti háború. Még nem is elnök, de máris megnyert néhány csatát az amerikai munkahelyek "eláramlása" ellen - teszi hozzá, ám ezt nehéz lenne tényekkel alátámasztani.

Az Egyesült Államoknak majdnem úgy kell tekintenie a külkereskedelemre, mint egy háborúra - jelentette ki Donald Trump megválasztott elnök Észak-Karolina államban tartott nagygyûlésén a Business Insider tudósítása szerint. Az új adminisztráció a vezetésével újra fogja tárgyalni a kereskedelmi megállapodásokat, és le fogja gyõzni az amerikai munkahelyek ellenségeit.
Ez a vége az amerikai elnökválasztásnak

Az olajmulti vezére lesz Trump külügyminisztere

Háború

A "háború" szó használata minden bizonnyal idegesíteni fogja számos politikus kollégáját, akik többször hangot adtak aggodalmuknak azzal kapcsolatban, hogy Trump viselkedése kereskedelmi háborúba sodorhatja az országot.

Például Kevin McCharty, a képviselõház republikánus többségi frakciójának vezetõje visszautasította a volt ingatlanmágnás ötletét, miszerint 35 százalékos adóvak kellene terhelni azokat a vállalatokat, amelyek az USA-n kívül fektetik be a pénzüket. Arra hivatkozott, hogy nem akar egyfajta kereskedelmi háború kirobbantásához asszisztálni.

Megígérte

Trump azonban már az elnökválasztási kampányban megígérte, hogy kemény lesz a kereskedelem ügyében. Nem válogatta meg a szavait. A Trans-Pacific Partnership ázsiai szabadkereskedelmi egyezményrõl például azt mondta, hogy annak bevezetése az Egyesült Államok folyamatos megerõszakolásához vezetne.

A választók bizalmát megköszönõ körutazása részeként tartott gyûlésen újra megígérte, hogy megbünteti azokat a cégeket, amelyek kirúgják az alkalmazottaikat, elhagyják az országot, majd megpróbálják külföldrõl exportálni az USA-ba a termékeiket.

Gyõzelem 1.?

Kínát a világtörténelem legnagyobb "munkahelytolvajának" minõsítette, majd megemlítette a Carrier technológiai cég ügyét, amely a napokban megígérte, hogy ezer munkahelyet az USA-ban tart ahelyett, hogy Mexikóba vinné ezeket. Trump ezt saját gyõzelmének értékeli, ám a cég vezetõjének nyilatkozata nem támasztja ezt alá.

Eszerint részben tekintettel voltak arra, hogy a vállalatnak több milliárd dolláros szállítási szerzõdése van a védelmi minisztériummal, részben automatizálással spórolják meg a többletköltségeket, amelyek az USA-ban tartott munkahelyekkel járnak. Tehát a jobb békesség politikáját követik, miközben hosszabb távon nem teremtenek új munkahelyeket.

Gyõzelem 2.?

Trump egy további hasonló "gyõzelmet" is elkönyvelt magának. Son Maszajoshival, a SoftBank technológiai cég vezérigazgatójával együtt jelentették be, hogy a japán vállalat 50 milliárd dollárt fektet be az USA-ban, amivel 50 ezer munkahelyet teremt. A volt ingatlanmágnás twitterüzenetben tudatta a világgal, hogy Son kizárólag azért döntött e mellett az üzlet mellett, mert õt választották az USA elnökévé.

A Business Insider kiderítette, hogy az 50 milliárdot nem a SoftBank, hanem a SoftBank Vision Fund fekteti be. Ez az alap összesen 100 milliárd dollárt gereblyézett össze: 25 milliárdot a SoftBanktól, 45 milliárdot Szaúd-Arábia állami tõkealapjától, 30 milliárdot más befektetõktõl.

Ennek fele menne tehát az USA-ba, ám egy tanulmány szerint 2015-ben a világ összes kockázati tõkebefektetésének fele amerikai cégeket gazdagított, tehát csupán egy trendbe illõ üzletrõl van szó. A SoftBank nagybefektetõ az USA-ban például 20 milliárd dollárt fizetett a Sprint mobilszolgáltató 83 százalékáért.

Munkahelyek?

Az 50 ezer beígért munkahellyel kapcsolatban éppen ezért felmerül a kérdés, hogy új vagy már meglévõ állásokról van-e szó. Ugyanis a japán alap cégfelvásárlásokra is költheti az 50 milliárdját. Ha az elõbbirõl van szó, akkor válaszolni kellene arra, mennyi idõn belül gondolják elõállítani ezt sok munkahelyet.

Végül szépséghibája a bejelentésnek, hogy csak szóbeli megállapodásról van szó. Formálisan semmi sem történt, nem írtak alá a felek jogilag kötelezõ érvényû szerzõdést. Az üzlettel kapcsolatos prezentáció, amelyet Son tartott Trump távozása után, azt sejtette, hogy a pénz a következõ négy évben érkezhet az USA-ba és esetleg a Foxconn technológiai bérgyártó vállalat is beszállhat további hétmilliárd dollárral.

Trükk?

A Business Insider emlékeztet arra, hogy a SoftBank agresszív felvásárlási törekvései az elmúlt években kiváltották az amerikai szabályozó hatóságok nemtetszését. Ezért Son és Trump közös fellépése jó eséllyel csak a japán cég gesztusa lehetett, amellyel el akarja nyerni a következõ amerikai vezetés jóindulatát.http://www.napi.h...25644.html
4 #6 Posta Imre
- 2016-12-11 11:32
Valami furcsa dolog történik az Antarktiszon

A valaha mért legalacsonyabb a kiterjedése a sarkvidéki úszó jégtömegnek, aminek katasztrofális hatásai lehetnek. Az elmúlt évek egymásnak ellentmondó megfigyelései után a tudósok most úgy vélik, hogy valami súlyos változás kezdõdik az Antarktisznál.

Rekordmértékben csökkent a tengeri jég felülete az Antarktisz és az Északi sarkvidék környéki vizekben. Az évnek ebben a szakaszában India területével egyezõ mennyiségû jég tûnt el, ami újabb jele az emelkedõ hõmérsékletnek - írja a Scientific American.

Érdekes módon a globális felmelegedés trendjével ellentétes módon és az északi jégréteg folyamatos csökkenésével szemben, az Antarktisznál lévõ Déli-óceán úszó jégtömegének kiterjedése az elmúlt években nõtt. A legfrissebb adatok szerint ugyanakkor jelenleg a bolygó mindkét végén csökken a jég mennyisége, aminek az emberi tevékenység miatt a légkörbe kerülõ káros gázok hatása mellett az is az oka, hogy az el-Nino tevékenység hõt vont el a Csendes-óceán térségébõl.

Õrült dolgok történnek a sarkvidékeken - mondta Mark Serreze, az amerikai nemzeti Hó- és Jég Adatközpont, az NSIDC igazgatója. A szakember szerint az Északi-sarkvidék egyes területein 20 Celsius fokkal magasabb a jelenlegi hõmérséklet a novemberben szokásosnál. Az idei ráadásul a valaha mért legmelegebb esztendõ - tette hozzá.

Az NSIDC mûholdas megfigyelései szerint a 2016. december 4-én a sarki úszó jégréteg kiterjedése 3,84 millió négyzetkilométerrel volt kisebb, mint a 1981 és 2010 között mért átlag. Ez nagyjából India területével egyenlõ.

Az Antarktisz növekvõ jégtömege az elmúlt években népszerû hivatkozási alapja volt azoknak, akik szerint a globális felmelegedést nem az emberi tevékenység okozza. John Turner, a Brit Antarktisz Felügyelet egyik szakértõje szerint a mostani olvadásnak az lehet az oka, hogy a kontinens körül fújó hûvös nyugati szelek két évtized óta most novemberben voltak a legenyhébbek. Normális körülmények között ezek a szelek némileg izolálják az Antarktiszt a felmelegedés hatásaitól. Ezek a szelek most jóval több hõt juttatnak a kontinens környéki területekre. Az Antarktisz fölött helyreállt nagy magasságú ózonréteg szintén az olvadás egyik oka lehet, ugyanis korábban a káros gázok miatt ez a réteg elvékonyodott és így hideg levegõ kerülhetett a kontinens fölé.

Turner szerint ugyanakkor nehéz megállapítani, hogy pontosan mi is történhetett. 1979-ben, a mérések kezdetén a tengeri jég kiterjedése csökkenni kezdett, amit mindenki a globális felmelegedésnek tulajdonított, aztán hirtelen a jégtömeg növekedésnek indult és senki nem tudta pontosan, hogy miért - mondta Turner.

A tudományos kutatások eredményei miatt, valamint az egyre emelkedõ tengerszintre és a növekvõ számú áradásokra reagálva 200 kétszáz kormány fogadta el a párizsi klímaegyezményt, amely azt tûzte ki célul, hogy a résztvevõ államok fokozatosan kivezetik a fosszilis energiatermelést és globális hõmérsékletemelkedést 2 Celsius fok alatt tartják. Donald Trump, megválasztott amerikai elnök a decemberben tetõ alá hozott klímaegyezmény felmondásával fenyegetõzött kampányában, igaz késõbb már árnyaltabban fogalmazott és azt mondta, hogy nyitott a kérdés megvitatására.

Két külön világ

A Föld sarkvidéki területei nagyban különböznek egymástól. Az Északi-sarkvidék ugyanis tulajdonképpen egy óceán, amit kisebb földterületek vesznek körül, míg az Antarktisz egy hatalmas kiterjedésû jégmezõ, amit víz szegélyez. A nyári olvadások miatt visszaszoruló Antarktisz körüli jég (itt nem magáról a kontinens kiterjedésérõl van szó) december elején 11,22 millió négyzetkilométer volt, ami kevesebb, mint az 1982-ben regisztrált rekord - az NSIDC adatai szerint. A téli hónapokban növekedõ északi-sarkvidéki jég kiterjedése 10,25 millió négyzetkilométer volt ugyanebben a hónapban, ami szintén alulmúlja a 2006-ban mért addigi legalacsonyabb értéket.

Serreze szerint bár elméletben lehetséges, hogy az egyszerre mért két rekord pusztán a véletlen mûve, sokkal valószínûbb, hogy az Antarktiszon valami nagy változás van kezdõdõben. A tudósok szerint az antarktiszi szárazföldi gleccserek a közeljövõben egyre gyorsabban csúszhatnak az óceánba, ez pedig felgyorsítaná a tengerszintek emelkedését, ha nem gátolja meg a gleccserek mozgását az úszó tengeri jég.

Az antarktiszi jég olvadásának egy újabb jele az a hatalmas repedés is, amit a NASA szakemberei vettek észre a Larsen C selfjégen - írja az Origo. A repedés 112 kilométer hosszú, 91 méter széles és több, mint 500 méter mély. A repedés megléte arra enged következtetni, hogy néhány éven belül egy nagyobb, 6451 négyzetkilométernyi jégtömb szakad az óceánba, aminek az is a veszélye, hogy így a szárazföldi jég is védtelen marad, könnyebben megolvad és végül ez is beleolvad a tengerbe.
http://nrgreport....tarktiszon
272 #7 Kameleon
- 2016-12-11 17:35
KészüljeTek!

Hogy lehet valakit "törvényesen" eltenni láb alól?
Segítség! Szima Judit, kiemelt fõnyomozó, a TMRSZ fõtitkára a magyar társadalomhoz fordul. (2016. dec. 11.)

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=i88WaJR9dKk[/movie]
https://www.youtu...88WaJR9dKk

Imre, erre emlékszel? http://magyarnemz...t=0#c43914

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bjD7L9fm4bs[/movie]
https://www.youtu...jD7L9fm4bs

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=L1Gmw-6Rxjg[/movie]
https://www.youtu...1Gmw-6Rxjg

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hWnKeyVBz80[/movie]
https://www.youtu...WnKeyVBz80
4 #8 Posta Imre
- 2016-12-11 17:56
Kaméleon, akkor most "fogjunk össze"! Vagyunk már vagy 3-4-en?
37 #9 HER
- 2016-12-11 21:06
Szima II.Menet-Hmvhely.flv
https://www.youtu...W-j7Z_sdqY
5 #10 kincses
- 2016-12-11 23:01
Szima Judit Imrét cserben hagyta és kihátrált mögüle, amikor Imrének a legjobban szüksége lett volna a többi kollega támogatására. Milyen összefogás? Na legyünk észnél. Ami meglep, hogy ez a nõ az árulással azt hitte, hogy õ megúszhatja és õ nem "expandable". s_olvas
118 #11 keepfargo
- 2016-12-12 01:39
kincses
expandable? nem exponable?
utobbit ugyan nem talalom a szotarban, de az elobbi meg kiterjedot jelent; igy nem ertem
szima judit nem lehet kiterjedo, de talan az eljaras ellene az igen...(?)
283 #12 gladiator07
- 2016-12-12 03:59
Enbörök az igazság máshol van majd a Jézuska elmenti egy linken. Egy mezei bíróság is csak emberekbõl van , s aszt a kis pénzt amit keresnek nem adják ebek 30 - adjára.. Fentrõl leszólnak v. nem a súlyától függ.
272 #13 Kameleon
- 2016-12-12 08:57
Kincses, tudod az a szomorú hogy nem csak õ hátrált ki mögüle. Hanem egy kezén meg tudja számolni hányan álltak egyáltalán oda amióta ebbe az örvénybe beletekeredett. Voltak kõkemény helyzetek. Gyáván féltette a legtöbb a bõrét, pedig amit Imre vÉgig csinált, vitt, százévente (lehet több ) ha születi ilyen KaraKán Ember. Ja hogy a szúrós Igazság amit kimondott, sokaknak túl kemény? A kard ilyen, nem egy puhapöcs. És hogy ismételjem magomat: Mostanában akik kapálóznak a megmentõ szerepében, miért nem értékelik át és állnak Imre mellé? Olyan kuss van, mint a csuda. Nagydolog lenne felemelni a telefont...?

Kis emlékeztetõ: http://magyarnemz...847#c49958
2013. augusztus 10. 15:20:02

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ROWYC-3cYFo[/movie]
9 #14 vala_ki
- 2016-12-12 09:34
Németországban már zsidót lehet bérleni. Kellene szólni nekük, hogy innen elvihetik az összeset ingyen, ha netán hiány lenne. http://index.hu/m...mus_ellen/
9 #15 vala_ki
- 2016-12-12 09:36
"Magyarországon tárolna gázt a Gazprom". Miért, eddig nem itt tárolta?
http://index.hu/g...a_gazprom/
283 #16 gladiator07
- 2016-12-12 10:25
Imre olyannyira mélyen sziven találta a sátán fattyait évekkel ezelõtt hogy beleborzongtak, kész csoda hogy hagyták még élni. Tudatában voltak s vannak ha vétenek ellene Mártir lessz s akkor elindul a pokol. Õket meg irtanák mint a legyeket.
A zsidó alattomos,,,, csak olvasd el a Jezsuiták esküjét, v. a Keresztes lovagokét, a Johanniták reguláit,,, rózsakeresztesek világra gyakorolt hatáasait.

Az imréhez hasonlók sokan vannak, s voltak, csak nem publikusak, nem nyilvánulnak meg.
69 #17 Szalonna
- 2016-12-12 14:27
Valaki, Judeondojcslandba legalább annyi zsidó van mint nálunk, ahhoz képest hogy nálunk is jelen van a patkányok illegális bevándorlása, elég sokan elmennek innen Németországba pl. Hogy vissza mennyi féreg jön, azt nem tudni.
69 #18 Szalonna
- 2016-12-12 14:34
Emberek, Trampot hagyjátok, egy senki féreg. Putyinnal az élen. Meg a többivel. Ugye nem hisziTEK hogy majd Putyin jön oszt jólelkûen felszabadít minket a zsidajok alól? Van kiket és miért? És egyébként is.

Ha Trumpnak mégis sikerülne elfoglalni a bábszínházban kijelölt helyét, örökli az Obama által "kiharcolt elnöki extra jogokat" és nyakába szakad az összes eddigi probléma, amit City of London, az USA korábbi kormányait zsinóron rángató bankárkaszt és Izrael létrehoztak és folyamatosan újratermelnek. Ilyen az Európában állomásozó amerikai csapatok kivonása is, ami az NSZK esetében az amerikai 7. hadsereg hazahívása esetén szabad utat ad a polgár -illetve bevándorló -és kormány ellenes belháború kirobbantásához. Végül is, ez a cél...Ha nem akarna kialakulni, tesznek róla, hogy legyen ilyen... A selejtért nem kár. Az amerikai elnökválasztásban ezért szerepeltettek egy korrupt háborús uszítót és egy önimádó infantilis nárcisztikus.

A gyenge felhozatal mégis sokakat reménnyel tölt el, nem ismerve valós helyzet részleteit, de ez a remény olyan, mint Putyin és Oroszország esetében. Az Orosz Föderáció, mint tudjuk, a Rothschildok privát vállalata, amelyet City of Londonban regisztráltak 1991-ben 531 298 725 DUNS számon. Igazgató Menachem Mendel Aaronovics, alias Dimitrij Anatoljevics Medvegyev... "Tartalékos, mindig készségesen segítõ játékosok"...


Juncker orosz-európai összefogást sürget ahogy Le Pen is (bár nagyon hasonlít az izraeli kormányellenes Tzipi Livnire és Morvai Krisztinára), Trump és Putyin párhuzamosan is kombinál. Izrael kazár-zsidó többsége orosz segítséggel húzná el a csíkot a Közel-Keletrõl.

Használjátok már a fantáziátokat. Szerintetek Putyin hova telepítené le a zsidókat? Nem, nem a fényre teszik ki õket, már nem kell, mert a látszatra sem adnak hogy álcázzák magukat, a balfasz biorobotok 90% úgy is van olyan hülye hogy nem látja õket. Hanem segítenek Putyinék is teljesen legitimmé tenni az illegitim zsidó náci államot. NÁLLUNK.

Juncker orosz-európai összefogást sürget ahogy Le Pen is (bár nagyon hasonlít az izraeli kormányellenes Tzipi Livnire és Morvai Krisztinára), Trump és Putyin párhuzamosan is kombinál. Izrael kazár-zsidó többsége orosz segítséggel húzná el a csíkot a Közel-Keletrõl.

Putyin is kiknek a bábja, eddig ez nem volt tiszta? Az nem létezik hogy nem tuttátok.
4 #19 Posta Imre
- 2016-12-12 15:45
Nem is értem mirõl beszéltek s alig látom, mert olyan kötõhártya-gyuszim van, hogy a fél szemem inkább lekötöttem, mert majd kiesik a fájdalomtól. A dokinál 2.5 órát ültem és nem kerültem sorra, így hagytam a fenébe.

Szalonna sokszor leírtam már, nem ilyen egyszerû ez. Az átállást nagyjából democokratikusan, de sürgõsen kell eszközölni. Nincs idõ a xarakodásra. A zsidók el lesznek paterolva mindenképpen, de ha mos kikapod a rndszerbõl, minden dõl, istenestõl jézuskástól gazdaságostól, szóval az egész xarvár, amit építettek és lekvárnak tálalták.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.17 másodperc
3,399,430 egyedi látogató