Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Jásdi Kiss Imre kórházban

GondolatokNem jó hírem van. Pitkin hívott, hogy baj van (ezt ugye már megszoktuk). Imre az éjjel rosszul lett. Amit tudni lehet, hogy most a "A szívét kell katéterezni, a Budai Irgalmas rendi kórházban 2. ker. Franken Leo utca tel: 1-438-85-66 õrzõ Jávor drnõ". Nem mondom, hogy ne aggódjatok, de ezzel nem megyünk semmire. Ha lesz bõvebb infó, vagy valaki többet is tud és megosztható, jelezze!

Hozzászólások

4 #20 Posta Imre
- 2017-10-01 13:09
Oroga, nyugi! Tegnap Pitkin is bent volt nála, ma én is. Szent Imrében van a sztrókon. Van ott imaterem is. Bal oldalát nem tudja egyelõre mozgatni, de mimikai izmok mûködnek, beszél, humora a régi, csak nagyon mehetnékje van. Infúzión van és gyógyszrelik is. Evésben, ivásban segítségre szorul. Mivel egyszerre kapott infarktust és sztrókot is, így az is csoda, hogy túlélte.

Pitkin szeretne összehozni egy csapatot, aki kezébe veszi addig is a dolgait, amíg nem lesz újra járóképes, bár lassan azért esetleg egy videóüzenettel esetleg õ is elõrukkolhat, de én arra kértem, inkább lassítson (évek óta erre kértem, de hiába). Tán most, de most kénytelen. Közös fotót nem készítettünk, mert nem borotváltam meg elõtte és nem is hiszem, hogy szívderítõ látvány egy lábról leesett Ember, még ha õ maga Jásdi Kiss Imre is. Az elhelyezésén dolgoznak és a kórházból kikerülését szervezik, házi gondozásra és rehabilitáció megkezdésére összpontosítva. Oroga, ez, ami Imrével történt, bármelyikünkkel megeshet. Ugyan teszek érte, hogy ne legyen agyinfarktusom (mozgok, gyúrok...kevesebbet eszek és nem alkoholizálok...), de az "ideggel" csak a "meditáció" tud némileg elbánni. Lehet ideje lenne! Gondoljátok át!
254 #21 mujko
- 2017-10-01 15:51
Fokhagyma,szalonna mindenre jó.
Azért ha valakinek van egy kezeletlen magas vérnyomása amire gyógyszert kell szednie azért azt nem kellene hanyagolni.
Mert sok hozzá értõ azt mondja nem kell a gyógyszer mert az egy drog,gyógyszer az csak üzlet .
Azért komoly kutatások és felkészültség van gyógyszerek gyártása mögött .
4 #22 Posta Imre
- 2017-10-01 16:33
Biztos véletlen hozták ezt is.

Gerlóczy: Az örök élet titka

író, publicista. 2017. 09. 30. 19:06

Agyvérzéstõl lett normális egy magyar bolond

Miskin, a falu bolondja agyvérzést kapott, megtörtént a tragédia, elvesztettük õt.

Azóta sokat gondolok rá, látom magam elõtt az árokparton vigyorogva, törött kézzel feküdni tavasszal, nyáron, õsszel és télen, egy pohár kannás borért a kocsma udvarán fára mászni, fekvõtámaszozni, látom feldagadt, lila fejét, miután megivott két deci Purt, amit a kocsmáros pohárban tartott a mosogató mellett, és Miskin, ahogy kiszúrta, megszokásból, hogy egy pohárban sárga folyadékot lát, amíg nem figyeltek oda, gyorsan megitta, a feje pedig akkora lett – látom, ahogy nagy, lapáttenyerével mutatja – ilyen e, ekkora, de ezt sem bánta, semmit sem bánt, mert bolond volt és boldog, hogy újra láthatta Miskolcot.

Sokszor járt Miskolcon, mert szeretett utazni, járt Miskolcon kéz- és fej- és lábtöréssel, mikor hová sújtott le rá az öreg kovács, az apja ökle.

Miskin legtöbbször a háza körül kolbászolt, mint egy tyúk, ami nem találja a kerítésen a rést, amin át kiszökött,

céltalanul és boldogan tekergett, és ha meglátott, azt mondta, szia Jenõ, és a legkevésbé sem érdekelte, hogy nem Jenõnek hívnak, a bátyámat hívták Jenõnek, és Miskin egy névnél többet nem volt hajlandó megjegyezni a szomszédék portájáról, Jenõ volt mindenki, és Miskinnek, mint általában mindenben, ebben is teljesen igaza volt.
Miskolc, 2017. július 19. Gyalogosok a miskolci Széchenyi István utcában 2017. július 19-én. MTI Fotó: Balázs Attila
Fotó: MTI/Balázs Attila

Egy téli napon, érkezésünk után nem sokkal áthívtuk, egyen, igyon végre valamit, mert az apja nem engedte be a házba és kint feküdt a havas árokban a mínusz öt fokban soványan és sápadtan, de vigyorogva, és akkor Miskin megette a májas hurkát két nagy szelet kenyérrel, majd a kérdésre, ízlett-e neki, a lehetõ legtermészetesebb módon azt felelte, hát, egy kis savanyúság jó lett volna hozzá, és valóban, egy kis savanyúság minden bizonnyal jó lett volna hozzá.

A faluban abban az idõben, a kilencvenes évek közepén több bolond is szolgált, volt, aki az orvosi rendelõ fölé magasodó gesztenyefán kívül senki mással nem állt szóba, annak mesélte el minden délután bánatát, vele osztotta meg minden örömét,

volt, aki azt képzelte magáról, hogy híres énekes és Dávid Ibolya öccse, és olyan is akadt,

aki szerencsésen túlélte a Titanic katasztrófáját, de abban mindenki egyetértett, hogy a falu elsõ számú bolondja, vagyis a falu bolondja cím birtokosa Miskin, efelõl nem volt kétség, ez nem volt kérdés.
Budapest, 2015. június 27. Az elsõ sárga levelek egy gesztenyefán a Népligetben. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítõje vállalja a felelõsséget.
Fotó: MTI

Miskin, akár egy Kossuth-díjas mûvész a Nagymezõ utcában, boldogan élte a bolondok kiváltságos életét a faluban, kóválygott gyalogosan vagy biciklivel, evett-ivott, beszédbe elegyedett a járókelõkkel, mindenkinek elmondta, hogy örökké akar és örökké is fog élni, csillogtatta a török nyelv területén szerzett kivételes mûveltségét, ik, bik, iki, biki, bikini, mígnem egy napon megtörtént a tragédia, Miskin, a falu bolondja agyvérzést kapott és meghülyült. A templom elõtt találkoztam vele egy forró nyári délutánon. Elektromos biciklivel közeledett felém. Már messzirõl láttam, hogy arcáról eltûnt a mosoly, tekintetébõl, nagy tehénszemébõl az ütõdött, boldog csillogás. Egy átlagos, búskomor és reményvesztett falusi férfi állt elõttem,

olyan férfi, aki tisztában van azzal, hány éves, mennyit nem keres, hol lakik és kinek van a terhére, egy idõsödõ férfi,

aki nevemen szólítva így köszöntött, szia Lajos.

– Mi történt veled, Józsi? – kérdeztem rémülten.

– Agyvérzésem volt, sajnos – felelte, aztán megkérdezte, hogy vagyok, mi újság a családdal, majd kezet fogott és elhajtott.

Néztem utána letörten, néztem a falu bolondját, aki agyvérzést kapott és magához tért, meggyógyult, illetve “megnormálisodott”, ahogyan a faluban mondják, normális lett és azóta nem akar sem inni, sem az árokban feküdni, de még csak örökké élni se.

Kiemelt kép: Thinkstock
http://24.hu/posz...let-titka/
267 #23 Perle
- 2017-10-01 17:37
Duterte, azzal van tele a sajtó mostanában, hogy a homeopátia a kutyán sem segít. Így egy - kétcikk a sok közül..
Vagy csak útjában van a gyógyszer lobbynak.......
http://hvg.hu/ele...s_is_lehet
https://www.novak...an-atveres
683 #24 Duterte
- 2017-10-01 18:43
Perle miert tamadja a gyilkos zsido gyogyszer lobbi szerinted?

Barkinek be tudom bizonyitani a konkret fiziologiai hatasat csak ki kell probalni.
11 #25 ciklamen
- 2017-10-01 18:57
IMUNE ALGA, mindenre jó, 100 %-os élelem, ettõl rohamosan lehet gyógyulni
1 #26 Pitkin
- 2017-10-01 19:19
Oroga!
"Marad az un.ima és a semmittevés." Ezt gondold át még egyszer! Köszönöm!

Kedves mindenki!
Van egy másik, nagyon jó közös Ismerõsünk, aki vérnyomás, cukor és egyéb kezeletlen problémáival KÜZD. Szükség van a munkájára, nektek is. Akkor tessék segíteni. Nem tudok kétfelé szakadni. Csütörtök óta nem jelentkezik. Tegnap este kaptam ezt a hírt! :|

Ha megoldottuk a dolgainkat, majd utána beszélünk. Köszönöm, hogy aktivizáljátok magatokat és elkezdtek segíteni a másik ismerõsünkön!
37 #27 HER
- 2017-10-01 19:30
Saját tapasztalat betegen!
82 éves betegen, 17 évvel elõtti agyi infarktus után, a görcsbe rándult felrögzült kart, és hasonlóan rövidült lábat, fél év alatt kiegyenesítettem egy tornával, erõ lett benne, tudta vele fogni a botot, a talpára tudott állni. A torna: végtag torna volt, az ujj perceket, bizonyos sorrendben a kézfejet, a csuklót. az alkart, a felkart! Ugyan így a lábán is! A mozgatás, új véget megfogni, tõben lerögzíteni és forgatni jobbra balra, csavarni, utána le fel, jobbra balra. Tehát minden irányba amerre fordítani lehet. 7x, ez az elsõ nap. Naponta növelni 1x7-2x7-3x7, stb 14x7 ig felmenni. Ha van változás, ha nincs jelentõs, akkor is folytatni, 21x7 ig.
Természetesen a másik Valakinek kell csinálni. Saját magának nem tudja. Kilehet próbálni, nem betegen is, jelentõs javulás, más érzés van utána! Várom az eredményeket! 1x után is van eredménye.
11 #28 ciklamen
- 2017-10-01 19:36
Mondom, az ALGA szuper jó, nem tudom eljuttatni neki. A cukrot még végstádiumban is 100%-ra rendbe rakja. Vérnyomás? Végre egy " csoda ", nekem bevált, akkor mindenkinek jó. A szívnek rendkívül hatékony.
37 #29 HER
- 2017-10-01 19:46
Ja az intenzíven kezelt másik betegen roncsoló agyvérzetnek is tudott segíteni ez a torna!
És még egy másik betegnek is!
Több betegen mûködik, tessék kipróbálni, begyakorólni és használni! Kérdés esetén kérdezzetek!
37 #30 HER
- 2017-10-01 19:48
Akirõl írt Pitkin, tudja mi lenne a jó, de nem tudja megvenni, anyagi forrása híján!
Tudja az algát is!
1 #31 Pitkin
- 2017-10-01 20:19
Imrének megvan, aki a tornában fog neki segíteni.

A másik ismerõsünk meg 210-230 vérnyomással, 17-es cukorral ájuldozik. Ebben segítsetek! Nem kell 30 "gyógyfüves" 1 elég, meg 100 imaasszony, abból is elég egy. Viszont más cselekvésekre is szükség van. Pl: Algát eljuttatni az ismerõsünknek. Szervezzétek már meg!
37 #32 HER
- 2017-10-01 20:40
Aki az algát javasolta, jutassa el neki!
Címet adok!
7 #33 virag
- 2017-10-01 20:49
Kedves Pitkin!
Az étrend megváltoztatásával lehet segíteni ezeken a betegségeken.
http://paleomedic...gyogyitasa
http://paleomedic...gyitasaban
Már korábban ajánlottam, http://paleomedic...osszu_elet
684 #34 atacama
- 2017-10-01 21:08
szomorúan olvastam hogy mi történt Imrével..
ezért is vagyok itt, és újra a fedélzeten.
hosszú kihagyás után..
Pitkin,miben tudok segíteni?
és a másik segítségre szöruló társunknak is....
684 #35 atacama
- 2017-10-01 21:10
Imre,veled is beszélnék ha lenne egy kis idõd...
a segítségt dolgában......
683 #36 Duterte
- 2017-10-01 21:10
Megprobálhatok segíteni, de én nem ismerek itt senkit. Eddig csak olvasgattam itt, most irtam elõször.
1 #37 Pitkin
- 2017-10-02 06:25
atacama!
"...miben tudok segíteni" Én nem tudom, mire van lehetõséged, milyenek az adottságaid.

Duterte!
Mindenkit ismersz, akit felkeresel.

Mint olvashatjátok, HER-t akár meg is bízhatjuk, hogy szerezzen be infót a másik ismerõsünk szükségleteire (Sõt, segítsen képviselni ismerõsünk érdekeit, ez nem azt jelenti, hogy helyette döntéseket hozz). Segítsetek már nekem azzal, hogy tesszük a dolgunkat! Szervezõdjetek már össze!

Nem kell itt megmondó ember utasításaira várni! Van egy cél, érjük el!

JKI-nak már van egy csapata, aki segít neki. Amiben tudok segítek itt is, ott is. Kétfelé nehezen tudok szaladgálni.

Köszönöm, hogy tevékenyen vesztek részt, közös dolgainkban.
1 #38 Pitkin
- 2017-10-02 06:39
Kedves HER!
"Aki az algát javasolta, jutassa el neki!"
Írta, hogy nem tudja eljuttatni. Ki kell deríteni az okát, hogy miért nem tudja és megoldást találni rá! Nem bonyolult. Köszönöm megértésedet.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.32 másodperc
4,707,871 egyedi látogató