Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

48

GondolatokSzakad a hó és túl vagyok egy munkanapon, egy ágyas szilvapálinka-koccintáson és egy jó tányér pörköltön is, jó kedélyû kollégák közt. Mi kellhet még? Asszony, gyerekek és az otthon nagyon hangulatomhoz illenék, de van még 3 hetem a hazaútig, s ha nyüszítve is, de már csak kibírom, kibírjuk. Értelmét már nem keresem az egésznek, ha eddig sem leltem, majd meglel, ha akar. Szedelõzködöm és megyek egy erõltetett sétányt, hogy kiszellõztessem a tarkómba szorult a szilvóriumgõzt.

Telnek a napok. Gondolkodok, aránylag sokat és következtettek is, rend szerint meztelenre a királyt, aki járt. Minden következtetésem végletes, cafatokban cáfolhatatlan és alapvetõen gendersemleges. Sokat nevetünk és szinte mindenen. Heti jelmondatunk: Vesszenek a jezsuiták!

Hozzászólások

24 #1 cigar-no
- 2017-11-22 19:23
www.clker.com/cliparts/b/0/v/X/s/C/pink-tilted-tiara-and-number-48-md.png
131 #2 lalapapa
- 2017-11-23 13:50
a tavollet az sok mindenre kepes,
van kinek jo es akkor gondoljak,
hogy akkor a kezeles mar uton van,
szetbaszva csaladokat
mert a tetvese nem nyugszik,
a szegyen hogy a magyarban is van boseges
rohadek tetves benyalo, ki eppen segitti
tolni a budos buzlo szekeret,
rohadek zsiddaj egyszer azt mondta nekem
a legszebb orom a kar orom,
talan mar nem el,
eleg sokat mar tull eletem kozolluk,
az ido meg old mindent,
meg akkor is ha nem ugy akarjak,
kozel 30 ev mas gondolatokat hoz magaval,
nem sok ember erdemli meg azt hogy ra
valaha is gondoljak,
jo egeszseg mar kinek
a tobbinek meg a rohadas,
nem a hata mogott a szemebe
ezt nem veszik oromben,:os_buli:Ds_ezt-ni
267 #3 Perle
- 2017-11-23 20:18
Imre, szülinapra, utólag:s_proszt
https://www.youtu...V35g3PV4Q4
131 #4 lalapapa
- 2017-11-24 02:31
Akkor legyen pezsgo es hazi kremes
jo egeszseget adjon a sorsod
boseges finom edesegekkel es termeszetesen
fustol hal is legyen,
finom makrel vagy lake tout
ejjel a vigasaghoz meg finom igazi
virsli ha meg van olyan,
adja a sorsod
299 #5 i_gazember
- 2017-11-24 10:10
Ember! Most mit kívánjak? Isten éltessen?! Mert visszadobod a szót, hogy melyik isten? Amiben igazad is van, mert kedvedre való isten soha sem volt, és ha olyan mégis volna, az elõled is, és elõlem is bölcsen hallgatásba burkolódzott. Ezért tréfásan és komolyan csak annyit kívánok, a negyvennyolcból engedni merész dolog dolog, de az élet megy tovább, közben gyûlnek az évek és adjuk csak egyre alább. (Ne így legyen!)
684 #6 atacama
- 2017-11-24 17:26
Hát Imre telik azéé.....ne mondjuk hogy nem..
és vígasztaljon hogy én is kint töltöttem az 50.-emet.
majd a számlát még benyújtom majd valamelyiknek ezért...
és ha már eljött, és megélted,legyen mindenbõl a legjobb a kavijárhoz szervíz kanál és számolatlanul a sok Tank-pezsgõ..kívánok még jó sokat és értelmekben gazdagabbakat..Éltessen az Öreg.. a Magyaroké....
197 #7 Kormos
- 2017-11-25 15:45
Utólagosan erot egészséget kívánok!!!
4 #8 Posta Imre
- 2017-11-25 18:37
Nem búsulok, csak nyeglén deklarálódtam. Azt se "hittem", hogy a 40-et megélem, oszt lám! Az erõvel nincs baj, tudok turbózni, van hová, az eszem nem akar több lenni, vagy minõségit ugrani, esetleg evolúciós bukfencet eszközölni. Azért tudjátok, sokszor eszembe jut, hogy nem akarok "megöregedni". Valahogy nincs kedvem hozzá.
116 #9 livia
- 2017-11-27 20:24
Szia Imre! Remélem adod még alább, mármint a megélést! Megöregedést.Apám is ezt mondta valamikor, meg hogy a gonoszok élnek sokáig, nem dörgöljük az orra alá. Ha van még dolgod, úgyis addig élsz, vagy mert ...Ki tudja? Tudja valaki? Én nem. No, és adjon az Isten még boldog éveket! Csak úgy!
4 #10 Posta Imre
- 2017-11-27 20:47
Livia, lassan átmegy az egész "életünk" bohémiába. Már az asszony is mondta viccesen a kollégáinak, hogy ha Marci nem lenne még kicsi, már kijönne õ is hozzám. Legközelebb, ha lesz, kihozom, nézzen szét. Semmi értelmét nem látom a "otthoni" bohóckodásnak. Az itteninek sincs semmi, de legalább nem hányom el magam, ha kidugom a fejem a házfalak közül. Ma a fõnökkel beszélgettem (szoktunk) és az egyik vikingfi valamit emlegetett Magyarországaal kapcsolatban, mire kérdtem, járt-e ottan. Válasz: nem. Mondok: külföldinek paradicsom, de magyarnak halál. Megyek kabátot nézni az asszonynak, boltban eladóval angolozunk, majd gyorsan oroszra váltottunk. Fiatal Szíriából idetranszportált fiúka, Oroszországból bicajjal a határon kelt át. Közben befutott egy libanoni idõsebb is, az is perfekt beszélt oroszul...

Na szóval, még kihívás lehetne norvégot tanulni, valami olyan munkát végezni, melyben az emberekkel szinte semmi kapcsolatom nincs és itt akkora területek vannak, hogy jó messzire elköltözhetnénk mindentõl. Na így volna értelme "öregedni", de "odahaza" semmiképpen nem tervevezek.
2 #11 gerry
- 2017-11-28 00:55
"Semmi értelmét nem látom a "otthoni" bohóckodásnak. Az itteninek sincs semmi, de legalább nem hányom el magam, ha kidugom a fejem a házfalak közül. "

- Milyen fura ez a világ. Imre - ha emlékszel még egykori beszélgetéseinkre... Pont ugyanez volt az ok amiért elhagytam '81-ben a szülõhazámat. Azt már évekkel azelõtt megtudtam, hogy az országban apámnak van (volt) igaza és 10 millió embernek hazudtak (köztük nekem is) de még tíz évig - kényszerbõl - otthon éltem és mikor kijöttem ide, további évek teltek el, hogy megkapjam a bizonyítékot arra; jól döntöttem.

Nem volt könnyü - ezt nem az anyagiakra értem, azidõben rögtön sikerült munkát találnom - de mindig attól rettegtem, hogy a döntésem tévedés is lehetett. Végül is kitisztult a látásom/világom annyira, hogy el mertem fogadni döntésem jogosságát. Aztán jöttek a 90-es évek, apám még abban a hitben távozott '96-ban, hogy volt értelme az életének, harcának és múltbéli szenvedéseinek, a világ szebb és jobb lesz és ennek megszületéséhez neki is jutott egy nyulfarkincányi szerep... akkoriban sokáig gondolkoztam azon, hogy megéri-e mégis haza költözni.

Aztán megint beindult a szörnyek gépezete... elöször csak "apróbb" gyanús dolgok, de néhány év múlva - innen - már jól láthatóan elkezdõdött Magyarország "Dance Macabre"-je.
images.rapgenius.com/886fb8a44f9ff418da2c09e3c78a86d4.710x822x1.jpg
Nem akartam elhinni, még arra is gondoltam, hogy imádkoznom kellene. A magánéletem ekkoriban sok energiát követelt tölem, a megoldandó dolgok és saját cégem felfuttatása lefoglalta minden idõmet, de napi szinten éltem otthon is - az internet lassan közelebb hozta, megszüntette a távolságokat, a hírek megelõzték a sorsot, de otthon még mindenki próbálta azt hinni, hogy jobb lesz a helyzet. Ezidõben gyakran Kasszandrának éreztem magam, és amikor megjelent némi ellenállás fénye, eltitkoltam, nem akarva, hogy sötét gondolataim láthatóvá legyenek.
Bíztam is valamennyire - annak ellenére, hogy tudatalattim már felismerte, megint döntenem kell; a saját érzéseimre halgassak, vagy bízzak még.
Az új évszázad elején aztán megjelentek az ellenzéki csoportok, személyek és kapcsolatok is.

Ezeket 30 évre titkosítottam néhány értelmes és a mai napig is tiszteletreméltó, bár egykori önmagának már csak árnyékaként élõ személyek megvédése érdekében. Többen buktak bele - jó és értékes emberek - ebbe az utolsó 15 évbe mint azt gondolnátok. Sajnos öket azonnal követték az egyszerü emberek is, több százmillióan.

Aztán megjelentél te ... és megint láttam egy kis reménysugarat arra, hogy van (vagy lesz még) értelme az életemnek.
De az ördög malmai gyorsan õrölnek.

Világéletemben optimista és "egyszerü" emberként még ma is hiszem (pedig nem kellene!), hogy valamikor megváltozik ez a világ és a sok milliárdnyi Bit és Byte-ok között rátalálnak erre a tíz évnyi - szerintem - hiteles "történelem"-re amit a Posta Imre oldalakon "lepötyögtünk", káromkodva, botladozva, "igen nagyon hülyén" és néha baromságokat szajkózva, máskor értelmet keresve és találva, lázadva és könyörögve a valahol felettünk lévõk segítségéért... megfogva a másik kezét, két napra rá leanyázva a kézhez tartozó embert, ... dühöngve ('s ha nem látta senki, talán sírva), szétesve majd megint erõt gyüjtve...

A világ forgása nem áll meg, a kérdés az, hogy napjainkban már csak a lendület viszi, vagy létezik olyan törvény amelyik kimondja, hogy szükség van az emberiségre a jövõhöz.

Akkor is az utóbbira teszem a voksomat...

Egykor Hofi mondta, késõbb Sándor Györgytöl is hallhattuk: "-Fiatalok! Tiétek a jövõ. (Igaz,) Úgy volt, hogy a miénk lesz..."
Nos a jövõ már az én nemzedékemé se lesz, de talán a jelenem ért annyit, hogy ne adjam fel.

Imre - elvonulni egy távoli tanyára - a halál egyik formája. Talán nem annyira fájdalmas de halál.

Te soha nem tüzheted ki célként a "csak ágyban, párnák közt halni..."

Az nem cél csak egy lehetõség.

Persze te tudod mit ér az ember...
99 #12 MORMOTA1968
- 2017-11-28 02:19
Kubinyi Tamás egyik mûsorában beszél arról, mit terveznek Ma-gyarmatországgal. 2025-re 5 millió romát, 3 millió izraelit és fél millió, de inkább 1 millió kínait szeretnének látni cionék a magyarok helyén, akik elmenekülnek, illetve kipusztulnak innét. Vajon most hány millió magyar élhet még ebben az országban? Nem magyarul beszélõ, hanem magyar, ha még lehet tiszta vérû magyarról beszélni itt! És ebbõl is hány ember az, aki már rájött, hogy a pártoskodásos szavazosdi nem vezet sehová. Azt mondják a magyar mindig minden csapást túlél. Hát! Fogalmam sincs, hogy ezt hogy fogjuk túlélni, ha csak azt nézzem, hányszor kellett odább állnunk, mert más szaporább népségek, akiket mi engedtünk beszivárogni szülõföldjeinkre, az ókor óta mindig mindenhonnét kiszorítottak, kiirtottak, menekülésre kényszerítettek minket. Csak hogy ez az õshazánk legalább 40 ezer éve, innét hová lehet még menekülni? A nyugatnak vége, tesznek róla cionék, de a mi szénánk se áll túl jól. És ez nem a szokásos pesszimizmus részemrõl, csak reálisan próbálom szemlélni a sötét jövõnket. A romák szemita típusú nép és nem elõször szorítanak ki minket saját országunkból. Megtették az ókori Mezopotámiában, Egyiptomban és más szkíta alapítású országokban, birodalmakban is, amelyeket árja népek alapítottak és virágoztattak fel, a Kárpát-medencébõl kirajzva.
99 #13 MORMOTA1968
- 2017-11-28 03:55
Sokat gondolkozom ennek a pénznek nevezett halálos és pusztító fegyvernek az állítólagos értékérõl vagy inkább értéktelenségérõl is. Hogy meddig lehet még emelni az árakat, legyen szó árukról avagy szolgáltatásokról és közben siránkozni, hogy kevés a fizetés, a nyugdíj. Pedig a tojás ma is csupán 50 fillérbe kerül, igaz ha annyira hülye a nép, miért ne lehetne 50-ft-ért, vagy 60-ért adni darabját, aztán még drágábban és még drágábban. Hisz ez a csúnya, csúnya infláció leértékeli a fizetõeszköz sohasem volt értékét, magyarán romlik a pénz vásárlóértéke, mert a pénz már csak ilyen romlandó! Már messzirõl érzem a bûzét, a rothadás szagát, ahogy egyre romlik a bank-jegyek, fémérmék értéke, ami állítólag van nekik. De hát mit lehet tenni, a birka bármennyit képes elviselni, fizetni és fizetni megszakadásig, dolgozni és még többet dolgozni bankár szemétért, mert fo-gal-ma sincs róla, mi a pénz, mi a kamat, mi az infláció, defláció, meg az összes többi zsidó szarság! Szakzsargonok, amiket alig néhány tucat ember ért vagy hajlandó megérteni. Pedig csak "Kabbala az egész, számmisztika, játék a számokkal, játék több milliárd ember életével. Megtehetik? Meg! Mert mindenki elhiszi, hogy bárminek az értéke meghatározható számokkal. De mi van, mikor az van ráírva egy darab papírra, hogy egymilliárd billpengõ avagy forint és egy fél gyufafejet se kap már meg érte az ostoba gój barma? Mennyit ér a víz, meghatározható a víz értéke, vagy a termõföldé, a levegõé, (lassan azért is fizetni kell, bár mérgezett, mint a csapvíz, az étel és még mi minden?) Ez egy ÕRÜLTSÉG! EGY KIBASZOTT ÕRÜLTSÉG! És még is mindenki elfogadja természetesnek! Miért nem préselünk fémpénzt, egy kevés ezüst vagy aranytartalommal? Még is csak jobban elfogadnák az emberek, ha már a bankárok papír szemetét elfogadják értéknek, csereeszköznek. Ha már mindenkinek az a mániája, hogy ezek az igazi értékek. Nem az, amit maga a természet ad ingyen, hogy túléljünk még egy napot, aztán még egyet! És azt, amit a természet ingyen ad, mások számokkal meghatározva tesznek értékessé és kereskednek vele, nyerészkednek rajta. És akkor az "ember" a legértelmesebb faj a világegyetemben! Még is mi az, hogy érték? Egy állat, egy növény nem gondolkozik azon, (egy növény talán nem is tudd) hogy most annak, amit megeszik, megiszik, vagy fészket, alvóhelyet épít magának, még is mennyi az értéke. Van! Nekik van! Ingyen! Nem valamiféle értéknek nevezett papír darabért, fémdarabért, amiért keményen meg kell dolgozni a többségnek, feláldozva az életébõl nem kevés idejét, fizetve fizikai vagy szellemi munkával és persze az egészségével. Természetes a természetben, hogy minden ingyen van. Igaz, meg kell küzdenie minden élõnek mindenért, ami az életben maradáshoz szükséges, de nekik nem kell olyasmik miatt szenvedniük, mint az emberiség nagy részének. Mi emberek láthatatlan ketrecekben élünk és csak ezek rácsai között mozoghatunk, törvényekkel beszabályozott életterünkben. És persze nem minden törvény szolgálja a mi érdekünket, a legtöbb biztosan nem. Azt beszélik, hogy az embert mint fajt, idegenek teremtették, rabszolgafajnak és bizony ez közelebb jár az igazsághoz, mint a hivatalos ember teremtés mítosza. Hisz rabszolgái vagyunk mind egy beteg rendszernek, amit mi magunk tartunk fent, mert olyan jó egy ilyen rendszerben élni, nem igaz? s_franc
299 #14 i_gazember
- 2017-11-28 17:01
Volna most más dolgom is, mint itt "szórakozni", de ...

Imre! ha már kimentél, haza ne gyere! Íród, hogy vannak ott szép nagy területek. Néz ki egyet, és alapítsunk új hazát. Hagyjunk itt mindent, hozzunk létre újat. Új Címert, új Zászlót, (Imre fejedelmet,) új Himnuszt, de olyat, amiben a jövõbe vetett remény van, annak elsiratása helyett. Írjunk ki pályázatot a betelepülõknek ...

Ijjnye! Álmodik a nyomor, jól megszunnyadtam most késõ délután. s_azta
4 #15 Posta Imre
- 2017-11-28 17:23
Gerry ez szép volt. Nem jó, de legalább szép. Kiderül, hogy ugyanazt a szardarabot rug-daljuk, mint eleink, csak a körítés változott, vagy még az sem. Biztos korral jár, tapasztalattal, hogy a felismerés megszülessen, de ha egyszer megvan, akkor ott van "vége". Nem akarlak kiábrándítani, s tán nem is lennék rá képes, mert "sajnos" még messze nem ez a vége. A bohóckodás folytatódni fog, a díszeletek lassan teljes mértékben, pompában készen állnak, csak a színészeket kell még gyõzködni, hogy kit mennyiért kaphatnak meg az elõadáshoz. Nem elõször van ilyen helyzetben ez a mocskos zsidó bûntanya és nem mi vagyunk az utolsó áldozati sem. Ami ebben a helyzetben az igazán ciki, felismerni, hogy ami körötted "embertársaid" illeti, lassan szót sem érdemes rá vesztegetni. Ezen is túl lehet lenni. Egyet tehetsz és tehetek, mely még élhetõvé teszi azt, amit életnek nevezünk. Élünk, vagy legalábbis úgy teszünk, mintha mise történt volna. Nehéz, de lehet egy próbát megér.

Igazember, kicsit utópisztikus elképzelés. Tán Istennel kék megoldani ugyanezt a feladatot! Tiszta lap, új sor, új bekezdés...
99 #16 MORMOTA1968
- 2017-11-28 20:52
Imre! Van jelentkezõ Isten szerepére? Mert szemmel láthatólag nem nagyon érdekli, mit tesznek az állítólagos teremtményei közül sokan, az állítólag Isten által teremtett, felépített világgal, illetve annak egy bolygójával. Istent át kellene keresztelni KARMA-ra, mivel mindenki azt kapja vissza, amit adott. Ha nem ebben az életben, akkor majd valamelyik következõben. Jahve barmai kifürkészhetetlenek, vagy még sem? A többség már kiábrándult, de még mindig akad néhány millió barom, akik nem látják, nem akarják észre venni, milyen csúnya játékot is játszanak az életükkel és szeretteik életével. Van, aki úgy hiszi, neki is van némi hatalma, mert követve a zsidó példát, hatalmas (vagyonokat) harácsolt össze és állítólag a pénz, hatalom. Most még is egyre többeknek kell rájönniük ezek közül is, hogy megfelelõ felsõbb összeköttetések nélkül hiába a sok tíz vagy százmillió, mert jön a NAV meg a TEK és mindet elveszi. Megy a közösbe, mármint a jelenleg uralkodó (dinasztiák) zsebébe, no meg a haverokéba. No és persze cionéknak is jut belõle bõven, hisz ma már minden szál az õ kezükben fut össze. Gyõzi-ke és Lajcsi pajti is rájöhettek már, hogy nem mindenki lophat, rabolhat szabadon ebben az országban, csak akinek megengedték a felsõbb hatalmak. Ébredés! Az lesz, az feltétlen lesz! Kicsit ugyan még késik, de (Östen) malmai lassan õrlödnek! Mi meg a kövei között. Nem is tudom eldönteni, hogy azért nincs összetartás, mert sokféle nem magyar eredetû nemzetiségbõl, rasszból áll össze a (nép) akiknek egészen más a történelmi és etnikai gyökerük, vagy valójában nem is ez számít, mert lehet, hogy faj magyarként is ugyan ilyen elba@ottul rossz döntéseket hoznánk, mint a közel és távoli múltban, vagy akár jelenünkben, mikor már amúgy is idegen vérûek döntenek a maradék magyarság sorsáról. Sorban derülnek ki (Nagy Magyarjainkról) hogy kicsit sem voltak magyarok, nem is a magyar érdekeket szolgálták és épp ezért most egyetemek viselik nevüket, vagy terek, stb...Kiderül, hogy ez is, az is (szabadkõmûves) volt közülük, Habsburg és Rothschild kegyenc bérenc, mit lehet erre mondani? Köpjek vagy nyeljek? Miért vagyunk mi ilyen szerencsétlenül hülyék, bepalizhatók, kihasználhatók, jószívûek, jóhiszemûek, megbocsájtóak és barátságosak még leendõ ellenségeinkkel szemben is? Miért nem vagyunk képesek tanulni felmenõink vagy akár saját hibáinkból is? Csak azért nem élhetünk jól, bár minden adott hozzá, lévén ez a terület a bolygó talán leggazdagabb területe, mert ész nélkül fogadunk be bárkit, nem számít se faj, se rassz, se vallás és életmód különbség sem, mert mi annyira, de annyira vendégszeretõ nép vagyunk! Most meg már az egykori (befogadottak) telepítenek be ránk még több idegen rasszt, fajt, az egykori befogadók leszármazottainak hozzájárulása, megkérdezése és fõleg engedélye nélkül. Ki-túr-lak! Ha akarod, ha nem! "Wass Albert: A patkányok honfoglalása". De legalább alkalmazkodnának hozzánk a befogadottak, tartanák be õk a mi törvényeinket, de nem! Nekünk kell hozzájuk alkalmazkodnunk és betartanunk az õ általuk ránk kényszerített törvényeiket, szokásaikat. Tényleg az az egyetlen megoldás, hogy most is tovább állunk, mint tették ezt eleink, a Kárpát-medencén kívül alapított országaink, birodalmaink egykori területeirõl? Vagy szembe fordulunk a fölénk nõtt gyütt-mentekkel, ha brutálisan súlyos árat is kell fizetnünk érte! Palesztina példáján okulva tudnunk kellene milyen sors vár ránk is egy zsidók és óhéberek uralta országban. "A történelem megerõsíti azt a tényt, hogy egy 'öntudatra ébredt kisebbség' szenvedélyei, bármilyen kicsi is az a csoport, elegendõ erõt tudnak kifejteni ahhoz, hogy romba döntsék a legnagyobb birodalmat is. Nem azok a mozgalmak irányították a sorsot, amelyek a passzív többségre, hanem amelyek az aktív kisebbség valódi erejére támaszkodtak". "AZ AKARAT AZ ERÕ, NEM A SZÁMOK, MERT EGY ERÕS AKARAT MINDIG URALKODIK A TÖMEGEK FELETT".-A rejtett zsarnokság 2-bõl idézve.
254 #17 mujko
- 2017-12-02 17:38
Imre hogy legyenek ezek a választások,mik az értékrendek ?
Mert hát a nyugerek elvesztették a normális agyukat .
4 #18 Posta Imre
- 2017-12-02 18:02
Mujkó, lassan "utolérnek" a "jóslataimmal" és semmi, de semmi értelme "Választásokról" beszélni. Ha figyeled oda is hatnak, hogy a "balodal" teljesen mehessen a pi-csába, a "jobikat" meg megette a redva a fidesz meg zsidó-cigány cionista ÖSSZEESKÜVÉS, mely a nagy lebukásra vár. Az "emberek"? Ja, azok barmok, ahogy mindig is voltak. Gyáva fosadék banda....:-))
254 #19 mujko
- 2017-12-02 19:04
Akkor legyen így meg ahogy az EDDA mondja .
https://www.youtu...bc2qqbdVxA

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.55 másodperc
4,066,695 egyedi látogató