Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A nemzetközi zsidó-helyzet fokozódik...immár 5 ezer éve!

Gondolatok

Hozzászólások

40 #1 bulcsu
- 2018-04-12 21:05
2.bp.blogspot.com/-dkmHEwaMZb8/WChSdidQomI/AAAAAAAAlyc/y14mno36nycveIun8ITka8CQgYXMJLRegCLcB/s1600/Concentra%25C3%25A7%25C3%25A3o%2Bde%2Bfor%25C3%25A7as%2Bnavais%2Bante%2BSiria%252C%2Bpr%25C3%25A9via%2B%25C3%25A0%2Bchegada%2Bdo%2Bgrupo%2Bdo%2BKuznetsov.jpg

A Földközi-Tenger térsége... Nemsokára jönnek a kínai hadihajók.. Illetve az irániak már ott vannak..

https://flageloru...lei-e.html


Az alábbi beszéd egy rendkívül fontos fordítás, amirõl a kedves olvasó valószínû, hogy a fõsodrású médiában sehol sem fog hallani. Az USA, Franciaország, Anglia és "szövetségesei" ismét szeretnék megtámadni Szíriát, miután Assad elnök és a Szírai Honvédõ Hadsereg (SAA) hõsiesen védte hét éven át országát. Az elmúlt pár évben Szíria, szövetségeseivel együtt, legyõzte a nyugat és szövetségesei által támogatott terrorista hordákat, így Szíria lassan, igaz, hogy kivérezve, de a stabilitás útjára léphetne.

Természetesen ezt a bosszú népe nem tudja, nem bírja és nem is akarja eltûrni, így ismét háborúba akarja sodorni a régiót.

Vajon mibõl vannak annak az embernek az idegei, vagy miféle erõk táplálhatják szívét annak az embernek, aki hét éven át szólal fel rendíthetetlenül az országát ért hazugságokkal szemben, a hazáját porig romboló ENSZ bûnszervezet gyûlésein és próbálja tájékoztatni a közvéleményt arról a végtelen gyalázatos dologról, ami hazájában Szíriában történik, amit a nyugati hatalmak mûvelnek Szíria õsi földjén?

Olvassák megértéssel Dr. Bashar Al Jaafari szíria állandó ENSZ nagykövetének legutóbbi felszólalását!

Dr. Bashar Al Jaafari
Szíria állandó ENSZ nagykövetének beszéde az ENSZ gyûlésén New-York-ban 2018 április 10-én.

Elnök úr,
Szánni fogok a drága idõmbõl egy kicsit azokra, akik most akarják elhagyni ezt a termet. (Több nyugati delegáció is feláll és sorban távozik a rendkívüli ENSZ gyûlés termébõl New-York-ban).
Számomra ez az jelenti, hogy õk félnek a józanész hangjától, és rettegnek minden velük nem egyezõ véleménytõl.
Akik most hagyják el a termet, azt mondták az imént, hogy a mai nap rendkívül szomorú nap a tömegpusztító fegyverek történelmében. Én szeretném egy kicsit felfrissíteni az emlékezetüket, hogy elmondjam nekik, a tömegpusztító fegyverekre vonatkozó egyezmények megszegése egyedül a nyugati országok speciális tulajdonsága.
Az Amerikai Egyesült Államok nukleáris fegyvert vetett be Japánban. Vegyi és biológiai fegyvereket használt Vietnámban, majd szennyezett uránt Irakban. Franciaország élõ emberi alanyokon használta, tesztelte elõször a nukleáris fegyverét az algir sivatagban 1960-ban. Élõ algirokat kötöztek ki oszlopokhoz, majd dobták rájuk az elsõ francia nukleáris bombát. Anglia meg természetesen az összes vegyi kísérletéhez az óceánokban lévõ gyarmatszigeteit használta.
Az én angoltudásom nem anyanyelvi angol, de tudom azt, hogy a damaszkuszi Douma városban lakosok vannak és nem nép. Egy szíriai nép van és nem egy külön doumai nép, mint ahogy az elõbb említették. Mindenesetre én egy angol író remekmûvét szeretném most felidézni. Shakespeare egyszer azt mondta, hogy: „ A hazugság megcsúfít, mondj igazat vagy maradj csendben!” A brit kolléganõm az elõbb azt mondta, hogy Oroszország nem felhatalmazott arra, hogy Doumába menjen felmérni a terepet és megállapítani azt, volt-e egyáltalán vegyi fegyver használva. Érdekes gondolat ez. Anglia miért nem mondta ugyan ezt, amikor a titkosszolgálatát Khan Sheikhoon-ba küldte a múltkor, saját magát felhatalmazva azzal, hogy vegyi fegyver használatra utaló bizonyítékokat gyûjtsenek. Õk ezt állították és a franciák is ugyanezt állították. Az állítólagos nyomokat és bizonyítékokat eljutatták az angol és francia laboratóriumokba anélkül, hogy a közös nemzetközi nyomozással felhatalmazott JIM vagy a Tény-feltáró bizottság FFM-nek tudomása lett volna róla vagy beavatták volna õket. Nagyon érdekes ez az ellentmondás. Õk megengedték maguknak azt, amit nem engednek meg másoknak. Az Egyesült Királyság mindenesetre aláírt a szaúdi trónörökössel egy szerzõdést, hogy 100 Milliárd dollár értékû fegyvert adjanak el Szaúd-Arábiának. Ez az összeg sokkal nagyobb más fegyvervásárlások összegénél, ami arra lesz felhasználva, hogy a királyság folytassa a jemeniek gyilkolását, új háborúk kirobbantását a régiónkban, Iránt, Szíriát és az egész régiót egy végtelen háború sorozatába keverje bele. Anglia valójában ehhez ért a legjobban. Mahathma Gandi - akit a britek nagyon jól ismernek – azt mondta: „Ha egyszer veszekedés tör ki két hal között a tenger mélyén, akkor tudjátok azt, hogy emögött a veszekedés mögött Anglia áll.”

Az amerikai szóvivõ azt állítja, hogy az egész világgal szembe egy szörnyeteg áll egyedül. Ez a szörnyeteg az, aki felfegyverezte és finanszírozta a terroristákat hét éven keresztül Szíriában. Én azt mondom, hogy ez a szörnyeteg nem más, mint az Egyesült Államok, Angliával és Franciaországgal együtt. Õk hozták létre és nevelték fel a terroristákat az én hazámban hét éven keresztül. Ezelõtt ugyan ezt tették Irakban, elõtte Afganisztánban és Líbiában. Õk ügyeltek arra, hogy számos terrorszervezetet hozzanak létre egészen az Al-Kaidatól, a Taliban, az Iszlám Állam, a Dzsabhat Al Nuszra, az Iszlám Hadseregig, majd végül a brit titkosszolgálat legutóbbi remekmûvéig, a „fehér sisakosokig”. A szörnyeteg, amirõl az amerikai kolléganõm beszélt, az az a szörnyeteg, amely hazudik, hogy leromboljon és megszálljon jogtalanul más országokat a világ minden részén a katonai erõit oda küldve, hogy az egész nemzetközi békét és stabilizációt megrázza. A szörnyeteg, amirõl beszélt, az az amerikai szörnyeteg, amely a saját vegyi fegyverét nem hajlandó elpusztítani és megsemmisíteni, mint ahogy azt mindannyian nagyon jól tudjuk. Az Egyesült Államok a mai napig nem hajlandó megszabadulni a tiltott vegyi fegyver arzenáljától, de megállás nélkül oktatni akarja másokat a vegyi fegyverek megsemmisítésérõl.

Elnök úr,
A francia szóvivõ az imént azt mondta, hogy sokkolta a ghoutai képek látványa, de õt minden bizonnyal nem sokkolta több száz civil holttestének a képe, akiket francia vadászgépek gyilkoltak meg a szíriai Tokhar faluban 2016 nyarán. 200 civil áldozata volt ennek a bombázásnak 2016-ban, de errõl a tisztelt francia nagykövet bizonyára nem látott képeket, így nem is sokkolták.
A kettõsmérce fogalma már igen kevés, ha ezekrõl az országokról van szó.
Elnök úr,
Válaszként a rágalomkampányra, amit a nyugati államok robbantották ki hazám ellen – állítólagos vegyi fegyver használatáról Douma városában 2018 Áprliis 7-én – a szíriai külügyminisztérium hivatalosan meghívta a Vegyifegyver-tilalmi Szervezetet, hogy csapatot küldjenek a valóságot felderíteni Douma városába. Én ezt már tegnap is tudattam önökkel a gyûlésen. A Szíriai Arab Köztársaság üdvözöl minden felderítõ csapatot és teljes mértékben együttmûködik, hogy mindent biztosítson az igazságot felderítõ bizottságoknak, tagjainak biztonságát garantálva, interjúk készítését és a minták megtekintését. Szíria reméli, hogy e küldöttség professzionálisan, átláthatóan dolgozzon, kézzel fogható bizonyítékokra alapozva. Ha ez a delegáció megérkezik Szíriában, addigra egész Douma városát felszabadítva fogja találni, ami megengedheti a kutatóknak, hogy mindenhova eljuthassanak.
Uraim,
A kép teljesen világos annak fényében, amit említettem az imént. Az amerikai döntéshozók nem igyekeznek a valóságot kideríteni, mert egyszerûen õket fogják elítélni a terrorista eszközeikkel együtt Szíriában. Ahelyett, hogy kivárnák egy nemzetközi, igazságot feltáró bizottság munkájának az eredményét, és kiderítsék azt, hogy egyáltalán lett e bármilyen vegyi fegyver alkalmazva Doumában, mi azt látjuk, hogy következetlen döntések tervein tevékenykednek, ami nem a valóság kiderítését szolgálja, hanem saját politikai állásukat erõsíti, szubjektív alaptalan vádakra alapozva, elõre tudva azt, hogy ez nem lesz elfogadva azok az országok által, amelyek a valóság kiderítésén dolgoznak.

Elnök úr,
A kép nagyon világos tisztelt uraim. Az Egyesült Államok és partnereinek az agresszor viselkedése a történelem folyamán mindig is a félrevezetésen, a hazugságon, az elnyomáson és az erõ használatán alapult. Ez a megközelítés, szörnyû természetétõl fogva nem tisztelte egy nap sem a törvény erejét. A szörnyeteg egyetlen egy nap sem vette figyelembe a nemzetközi legitimitást. Amit az én hazám Szíria tapasztal 7 egész éven keresztül egy élõ példája a folytonos amerikai hazugság és félrevezetés étvágyának, amit az Egyesült Államok és Anglia alkalmaz ebben a teremben. Irak lerombolása és megszállása egy hazugságra alapult, amit az iraki tömegpusztító fegyvereknek hívtak. Ismét kötelezettnek érzem magamat, hogy emlékeztessem önöket a volt amerikai külügyminiszter Collin Paul álláspontjára, amikor ugyanebben a teremben mutatott be felvételeket és képeket, amikrõl késõbb kiderült, hogy mind kitaláltak és manipuláltak az amerikai titkosszolgálatok által, hogy Irak megszállásának menetrendjét biztosítsák. Ugyanez ismétlõdött meg aztán Líbiával is.
Figyeljenek fel velem együtt tisztelt kollegák a keserû valóságra. Világunk hosszú évszázadok óta szemtanúja lehetett sok gyarmatosításnak és megszállásnak, amiknek a célja mások vagyona és földjének a kifosztása, lopása, vagy geopolitikai célok kikényszerítése. Ma a morális politikai zuhanás egy olyan szintet ért el, hogy leromboljanak egy országot, mint Líbia, meggyilkolva annak a népét, abból a célból, hogy egy másik állandó ENSZ tag ország elnökének a korrupcióját eltakarhassák. Azt a szintet érte el ez az erkölcsi lealjasodás, hogy egyes országok más országokkal fizettessék ki nyíltan az agresszor terveiket hazám, Szíria ellen. Egyesek pedig csak azért támadnak meg más országokat, hogy a saját kormányaiknak a bukását és belügyi problémáit feledtessék.
Elnök úr,
Mi hiszünk Szíriában hét évnyi mocskos terrorista háború után, amit ránk kényszeríttek, hogy a megoldások szemmel láthatóak, de egyben nagy kihívást jelentenek az ENSZ legtöbb országa számára, hogy szembeszálljanak a hazugsággal és félrevezetéssel, amit az USA vezet Franciaországgal és Angliával együtt. A döntés ma is és a jövõben is az önöké tisztelt uraim. Legyenek biztosak abban, hogy a nemzetközi vélemény, a saját nemzeteik és a szabad világ nemzetei fogják bírálni az önök viselkedését és döntéseit, a nemzetközi jog és béke megóvása iránti felelõsségükben. Mi több, egy az egész világ megóvásában egy olyan fekete terrorizmustól, amit e három állandó ENSZ tag ország alkalmaz, hogy országokat és népeket tegyenek tönkre. Felhívom önöket uraim, hogy álljanak ki egy több-pillérû nemzetközi morális politikai rendszer oldalán, ami hisz a nemzetközi jogban és hisz az országok és nemzetek jogában a saját jövõjüket megválasztani, megtagadva a katonai, gazdasági és politikai zsarnokság politikáját.
Befejezésül mondom elnök úr,
A hazám mélyen elítél minden vegyi fegyver használatát bármilyen fél által és bármilyen körülmény között, bárhol is legyen az a világon. A hazám teljes mértékben együttmûködik a vegyi-fegyver tilalmi szervezettel, hogy a valóságot napfényre hozza, amit mások manipulálnak és saját agresszor érdekeiket szolgálva ferdítsenek el.
A haditengerészeti flottáik ma a földközi tengerben gyülekeznek és tudják azt, hogy e gyûlés által VETO jogot akartak felhasználni, hogy a katonai agressziójukat kezdeményezzék a hazám ellen. Ezeknek a nyugati erõknek mondom, és nagyon jól figyeljenek rám: A fenyegetéseket, a katonai manõveretek, a félrevezetésetek, a hazugságotok és terrorizmusotok nem fog minket megvezetni. Mi mint egy alapító országa ennek a nemzetközi szervezetnek, fogjuk a kötelességünket és a jogunkat alkalmazni e nemzetközi közösség saját szabályzata szerint és hazánk testamentuma szerint is, ami kötelez minket, hogy válaszoljunk minden katonai csapásra, ami országunk egységét veszélyezteti, bármilyen agresszióra, bármi is legyen annak a forrása. Mi nem fogjuk senkinek sem engedni, bármekkora hatalom is legyen, hogy megismételje Szíriában azt, amit tettek Irakkal és Líbiával.

Köszönöm elnök úr.

Fordította: Szíriai Hírek / Siroi Isi
https://www.faceb...mp;theater


Szíria nagykövete az ENSZ Biztonsági Tanácsában

"Hallgassanak rám figyelmesen: Az agresszióval való fenyegetõzésük, a hadmozdulataik, a megtévesztõ szavaik, a hazugságaik sem fognak megakadályozni minket, ennek a nemzetközi szervezetnek egyik alapító tagállamát abban, hogy az ENSZ Alapokmánya és hazánk alkotmánya szerint teljesítsük kötelességünket és éljünk alapvetõ jogunkkal, hogy megvédjük országunk szuverenitását, a földjeink egységét, valamint visszaverjünk bármilyen agressziót, bárhonnan is érkezik!

Nem fogjuk senkinek sem megengedni, kicsinek vagy nagynak, a Biztonsági Tanács állandó vagy nem állandó tagjainak, hogy ugyanazt merészeljék tenni velünk, mint amit Irakkal és Líbiával tettek."

Szíriai Arab Hadsereg
https://www.faceb...9_2CLSHW8Y
146 #2 satu
- 2018-04-12 21:34
Már m,eg is van az (egyik) ürügy:

Szkripal-ügy: kiderült, mivel mérgezték meg az orosz-brit kettõs ügynököt és lányát
http://www.dehir....2018/04/12/
131 #3 lalapapa
- 2018-04-13 02:41
regi de jo,
ki el adja a lelket az ordognek
azert bar mikor mehet is erte,

legjobban csak tavol maradni meg
az olcsosag fogalmatol is,
:)
30 #4 osmagyar
- 2018-04-13 05:18
Készítik elõ a leendõ értelmiség lenullázását: Egyetemistákból csinál tartalékos századokat a magyar honvédség http://www.atv.hu...kos-katona Õk lesznek az elsõk, akik le lesznek darálva...
329 #5 gutai zub
- 2018-04-13 07:00
Semmi nem oldja meg a megoldhatatlannak látszó problémákat, és nem gyorsítja fel a kívánt változásokat a világban jobban, mint egy háború.
A modern kori történelmünk összes háborújának egy gyõztese volt mindig, az aki láthatatlanul mind a két egymást pusztító felet pénzelte.

Mert itt se egy kis ország, Szíria a tét, a cél maga a háború.
Béke idõben soha, sehol, semmivel közel sem lehet úgy meg gazdagodni mint egy jó kis világháborúban.

...hogy közben mi szörnyû módon megdöglünk:
na és.................
809 #6 megmondhatom-e
- 2018-04-13 09:27
- ez a zsidók utolsó háborúja lesz !

Meg kell történnie !
809 #7 megmondhatom-e
- 2018-04-13 09:54
- természetesen - dr Bashar Al Jaafari beszédében többször említett USA, Anglia, Fr.ország stb szörny - neveket a "zsidó" szóra kell cserélni !

Jaafari úr - érthetõ módon - fél a mocskos "zsidó" szó kiejtésétõl !

Ezek az országok mind a "szörny" zsidó ügynökei , mint a mi országunk "kormánya" és fekete Gyõr soros gyilkos zsidó bandája

Orbán a "paktum" részese !
329 #8 gutai zub
- 2018-04-13 10:48
Megmondhatom,

Nagyon helyesen, és a tényekhez (Igazság) hûen maradva folytattad:
Egy kis lényegtelen kiigazítás:
"Orbán a paktum részese"

orbán és a hazánkban lejátszódott szavazási bohóckodás csak dróton rángatott bábok primitív és lényegtelen szereplése egy elhülyített közönség elõtt
896 #9 PirX
- 2018-04-13 11:13
"Mózes, az egyiptomi

Jan Assmann könyve nem Mózes lehetséges egyiptomi származásáról (vagy ennek cáfolatáról) szól, hanem egy ennél jóval izgalmasabb dologról: e máig élõ mítosznak az eredetérõl és alakulásáról az európai kultúrában. Sõt, ennél még többrõl: az antiszemitizmus igen mélyre nyúló történeti és lélektani gyökereirõl.

A mû voltaképpen egy nagy nyomozás. Vagy ahogyan a szerzõ maga mondja: emlékezet és diskurzustörténet. E nyomozás az antik auktorok Mózesétõl Freud Mózeséig vezet. Bár ez így pontatlan, s mint ilyen, némileg félrevezetõ, mivel ez utóbbi nem csupán a vég- hanem a kiindulópont is. De miért Freud? Az idõs pszichológus a náci antiszemitizmus hatására kezdte el vizsgálni, hogy miért éppen a zsidók váltak célpontjaivá ennek a sajátos gyûlöletnek. Így jött létre a Mózes, Freud utolsó s egyben rendhagyó mûve, amely a zsidók és a pogányok - vagyis a zsidóság és más népek - közötti mózesi megkülönböztetés eredetét, mint a zsidógyûlölet kollektív lélektani okát elemzi. Tudni kell, hogy a mózesi megkülönböztetés, a vallási antagonizmus alapszimbóluma Izrael és Egyiptom ellentéte. Egyiptom a pogányság, a pogány világ jelképe, Izrael a szentségé. Egyiptom a bálványimádást, a bûnt és a hazugságot testesíti meg, s mint ilyen Izraelnek, Isten népének ellenképe, sõt tagadása. Az egyistenhit a politeizmus, avagy kozmoteizmus ellentéte, annak ellenvallása. Ám ez az ellenvallás a bûnbánat és a szenvedés vallása, szemben a pogányok vidám életigenlésével. A zsidóság nem csupán kiválasztott, hanem a bûntudat forrása is, amely az egyistenhit terjedése révén nyomasztó módon telepedett rá a kereszténnyé (azaz szimbolikusan zsidókká) lett pogányokra. Itt a gyökere a zsidók elleni gyûlöletnek és a zsidók gojakkal szembeni idegenkedésének. A másik szemében mindkettõ ellenvallás, azaz mindkettõ maga a tisztátalanság." https://moly.hu/k...-egyiptomi
267 #10 Perle
- 2018-04-13 12:05
A britek már Cipruson õrjöngenek . Záratják le az ottani légteret.
http://www.newsin...-in-cyprus
Az amerikai tengeralattjárót gyilkoló amerikai gép úton:

https://www.zeroh...aded-syria

Az irraeli sajtó Assad meggyilkolására buzdít:
https://english.a....lb/481050
4 #11 Posta Imre
- 2018-04-13 13:03
Látványos operáció a zsidók felszámolására!

Elindultak a Közel-Kelet felé az amerikai hadihajók

https://www.hirad...-hadihajok

Szíria felé tartanak a NATO vadászgépei


https://rd.hirker.../hirkereso

Az oroszok már az atomháborúra készülnek


https://rd.hirker.../hirkereso
809 #12 megmondhatom-e
- 2018-04-13 19:06
- ugye - a zsidók lesöprésével megszûnik az EU is !?

- ugye a magyar bíróságokon nem lesz többé egy rohadt db zsidó sem ?!

Ugye a zsidók felszívódása , eltakarítása után végleg béke , nyugalom lesz ?!
Az emberek nem igénylik a mocskos zsidót !

- most más nem is jut eszembe . . .
116 #13 livia
- 2018-04-13 21:08
Megmondhatom-e! No, megyek aludni, és remélem ezt fogom álmodni.
2 #14 gerry
- 2018-04-13 21:57
...nekem meg ez jutott eszembe: - egy kicsit átalakítottam a viccet de remélem tetszeni fog nektek is:

Egy férfi a halálos ágyán odaszólítja magához a feleségét:
- Az utolsó kívánságom az, hogy ha meghalok, menj feleségül a szomszéd zsidóhoz.
- Hogy-hogy? Hisz mindig utáltad ezt a büdös szomszédunkat!
- Most is utálom.
146 #15 satu
- 2018-04-13 22:30
Syria] Vengeance for the Damascus liberation

https://www.youtu...d2Cds0OlZI
238 #16 bivaly
- 2018-04-13 22:42
Gerry !

Te tudsz valamit ! És azt nem mondod el ! Lécci !? Legyünk már mink is okosak !+
2 #17 gerry
- 2018-04-14 04:49
Bivaly - ez csak hosszú évek tapasztalatának esszenciája --- és béje! Gyorstalpalón nem lehetséges ilyen ismereteket felhalmozni!
s_Laptop
30 #18 osmagyar
- 2018-04-14 05:32
Elkezdõdött? Trump elrendelte: Légicsapásokat hajtottak végre a szír kormányerõk ellen https://www.hirad...erok-ellen
63 #19 GP
- 2018-04-14 06:05

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.22 másodperc
4,081,799 egyedi látogató