Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözletem Imre!

Gondolatok"Bocs, hogy így ismeretlenül írok, de régóta figyelem a munkásságodat, eszmefuttatásaitokat.
Lehet, hogy tudok egy keveset segíteni, amivel közelebb kerülnétek a valósághoz, megoldáshoz!
Mert sok-sok okos és tényszerû írást olvastam itt nálatok, viszont a tényleges valóságot egyikõtök sem ismeri vagy nem tesz róla említést.
Miszerint az Univerzumunkban minden bolygónak van Funkciója, a Földnek is!
A Föld nem más, mint karantén-börtön bolygó. A renitens, elfajzott lelkeket küldik ide Rehabilitációra.
A mi naprendszerünkben az én ismereteim szerint 5 ilyen bolygó van. Mind, ugyan azzal a céllal. Az Univerzum egy szinte elképzelhetetlenül színes és technológiailag fejlett rendszer része. A Star Wars vagy a Valerian címû filmek, lényegében be is mutatják ezt. De sok más hollywoodi mozi is elárulja a valóságot, csak a filmeket rendszerint senki nem szokta komolyan venni... pedig!
Sajnos a Föld már NEM látja el a feladatát, mert a börtönlakók elqrvultak. Letértek igen rendesen az eredeti útról, attól a feladattól, amiért itt vannak valójában. Folyamatosan leszületnek önként Segítõk, akik próbálgatják terelgetni, vissza vagy rávezetni a népességet a helyes útra.
Mára viszont szellemileg, lelkileg, technológiailag... lefele száguld az emberiség, hogy elkerülhetetlen a Korszakváltás. Ki kell takarítani a börtönt, renoválni... visszaállítani eredeti állapotára és az itt maradt Segítõkkel újra beindítani a Rehabilitációs Intézetet, Teremtõi segítséggel.
Ha ezeket a Tényeket figyelembe vennék az emberek, sokat javulhatna a Földi Élet minõsége. Végsõ soron egy Élhetõ, Jobb Világ megteremtése a cél.
Nekem nincs facebook profilom, se más, csak csendben figyelem az alakulásokat, változásokat.
Viszont a Te bölcsességeddel és csavaros észjárásoddal megértheted, átláthatod mindazt, amit leírtam Neked. Innen nézve a dolgokat, sokkal egyszerûbbek és világosabbak lesznek. Ha jól tudom, Neked a Korszakváltás alatt és után lesz Igazán fontos szereped! Viszont elérkezett az ideje annak, hogy ezt az információt megosszuk, tudassuk az Emberiséggel!
Amennyiben, bárminemû pozitív változás lesz érzékelhetõ embertársaink életében, jó eséllyel indulhatnak a korszakváltás utáni hosszú életre.
Amúgy a sokak ismét halandó "ruhában" fognak leszületni, rehabilitációra.
Végsõ soron, hogyan lennél képes... az emberiség változtatni a jövõn, hogy egy Élhetõbb világot élhessünk. Csakis a gyermekeink által.
Ha a gyermekeknek Valós, Igaz tudást adunk át, magába roskadna a sötét oldal rendszere és elkezdetne szellemileg, lelkileg emelkedni az emberiség. Elláthatná ismételten a Föld a feladatát, funkcióját!

Remélem, sikerül valamicskét segítenem a jobb átláthatóságért!
Bízom benne, hogy meg fogod érteni és el fogod hinni... hisz legbelül pontosan tudod, sejtetted már mindezt!

Köszönettel

..."

Hozzászólások

684 #1 atacama
- 2018-09-08 19:01
Tehát a csavaros észjárás az jó. mondjuk már én is kiskoromban rókatejet szoptam...
az így jó lehet még? ha már valaki,valakik,mindig felrúgják a Rehabilit.. velük mi lesz?
mert mi folyamatosan lapátoljuk a szart vissza a bilibe csak vannak olyanokakiknek nem érdeke hogy a mocsok a kaka helyére kerüljön és mindig mikor már majdnem teli az ibrik mindig felrúgják..
819 #2 rozsola
- 2018-09-08 19:32
Atacama ezzel mit akartál mondani ?
99 #3 MORMOTA1968
- 2018-09-08 20:59
Ezt már másoktól is halhattuk, hogy ez a bolygó, ez a földi lét, testbe leszületés büntetés és nevelõ célzatú. Õseink is hitték, vagy inkább tudták, hogy ez a körforgás "újra és újra leszületés, anyagba zárás" és a karma örök törvényei létezõ, valós dolgok. Arról pedig már én is írtam, meg mások is, hogy Hollywood sci-fis, fantasy és egyéb meséi nem mindig mesék. Õk "beavatottak" valamiben, de tény, hogy jóval többet tudnak nálunk "hogy honnét, ki tudja?" mint mi egyszerû hétköznapi földi halandók! Én már biztos, hogy jövök vissza ide, egy újabb rehabilitációs nekifutásra, mert az egész életem hibák sorozatából áll! Szóval, van, illetve lesz mit jóvá tenni, helyre hozni, lesz miben változni bõven! Ami a Valerian és az ezer bolygó városa" címû filmet illeti, szerintem az összes létezõ világ úgy sorakozik egymáson, mint egy véget nem érõ lapszámú könyv lapjai, csak mi jelenleg nem vagyunk képesek átlátni más párhuzamos dimenziókba, világokba, nem véletlenül! Vannak, akik tesznek róla, hogy ne lássunk olyan dolgokat, amik szerintük nem tartoznak mindenkire. Pedig, de! Mindenkire tartoznának! Ami az újabb és újabb generációk nevelését illeti, jelenleg õket a sötét oldal neveli, oktatja, irányítja, idomítja, programozza saját céljai és érdekei szerint. Világos, hogy ez így már nem mehet túl sokáig, a végtelenségig meg pláne nem! A nagytakarítás, újra programozás elkerülhetetlen, ez is tény! Mint már írtam valamikor régebben, van egy másik erõtér is, ami sötét és láthatatlan, de épp úgy létezõ energia, mint a fény energiája. Küldhetnének még egy kis segítséget odaátról, vagy akárhonnét, mert igen kevesen vagyunk még ehhez a feladathoz, míg a másik oldalt igen sokan segítik, leginkább butaságukkal, rövidlátásukkal. Imre! Készülj a "NAGY FELADATRA" ami rád vár még! s_huh
8 #4 miskolcilaci
- 2018-09-08 21:50
Aki gané, csak azzal lehet fegyelmezni mentális rezgése alapján, amit saját szintjén értelmileg megért, pont.
https://www.youtu...NHaulqaRf8
De van amikor csak így megy:
https://www.youtu...I1VmR3p9l4
Ugye nem voltam durva?
De lehet nyugodtan szeretetet rezegni. Ön is beszopta... Grat!
80 #5 monguzking
- 2018-09-08 22:05
Nem ertek egyet
8 #6 miskolcilaci
- 2018-09-08 22:43
Kedves Monguz!
https://www.youtu...dbUIr1gHyk
Sajnálom! Semmiképp nem akartam a "némi"szöveg miatt beilleszteni, de Az Új-Világrendet senki nem tudja megállítani, csak az "illetékes" a reset gomb megnyomásával.
1180 #7 Robag
- 2018-09-08 23:31
Sziasztok!

Nem baj monguzking, a tények ettõl még tények!

Mormota, Te látsz is, nem csak nézel! Viszont Minden okkal van, a tudat törlése is és vannak bizony olyan dolgok, amik a börtönlakokra jelenleg nem tartoznak! Ha a sokak képesek lettek volna átlátni a sötét erõk rendszerén, benézni a függöny mögé, akkor NEM ez a rendszer nevelné csemetéjüket, nem rendszerszolga biorobotok lennének a következõ generáció emberpalántái. De így, csak viszik tovább a sok-sok hazugságot, mocskot és szennyest! Ezért is van itt az ideje a Rendrakásnak, mert ebbõl már felemelkedés sosem lesz! Nem látja már el a feladatát a bolygó. Amúgy lehet Hátat is fordítani... Nemet is mondani a jelenlegi rendszereknek. Sõt! Ez lenne, lett volna minden embertársunk Fõ Feladata! Kiválni ebbõl a rendszerbõl! Csak így lehet egészséges, boldogabb... életet élni! Tenni a Jövõnkért, a Gyermekeink által!
Sok nagy lélek, segítõ leszületett, vállalt feladatot a korszakváltásra, viszont ezeket az embereket rendszerint senki nem veszi komolyan. Õk a nem normális, aberrált, degenerált bolondok... mert nem azt szajkózzák, amit a sötét erõk rendszerei és megmondói!
Akik képesek kiválni, hátat fordítani (amennyire csak tehetik) ebbõl a rendszerbõl, bármennyire is rögös kezdetben ez az út, azok mind kapnak Teremtõi segítséget! Ehhez viszont tudni, hinni kell a Teremtõink létezését!
Kell ennél több?!
2 #8 gerry
- 2018-09-09 07:53
A Föld nem más, mint karantén-börtön bolygó. A renitens, elfajzott lelkeket küldik ide Rehabilitációra.
A mi naprendszerünkben az én ismereteim szerint 5 ilyen bolygó van...

má' megin' egy mindentudó... - nem is 5 hanem 6... most jöttem vissza onnan szabadságról...
Ilyenek ott a csajok (õ hívott meg - rehabilitálni!):
thenypost.files.wordpress.com/2016/11/melissa-feature.jpg

Ha a gyermekeknek Valós, Igaz tudást adunk át, magába roskadna a sötét oldal rendszere és elkezdetne szellemileg, lelkileg emelkedni az emberiség.


- elõször is: "...adnánk át" ... de ha már "...adunk át" (én pl. így tettem amikor még apaként szerepeltem; és valóban) meg is látszik az eredménye, mert mindkét gyerekem okosabb és szebb mint én...

- ennek ellenére sehol nem látom azt, hogy emelkedne az emberisegg - kivéve amikor feláll a WC-rõl.

:| - szerinted kedves levélíró, mi lehet a baj?
4 #9 Posta Imre
- 2018-09-09 08:22
Üdv a remetéknek! Gerry, és hat-ott, itt már lassan fél tíz, persze amíg át nem állítják valamelyik orrát! Jó a dizájn, de a tartalommal már te is tisztábban vagyol. Az messze nem sétagalopp.

Már egy ideje hangoztatom, hogy itt hulla-dékgazdlkodás folyik és az is nagyon hitvány módon, hatékonytalanul.

Tanítani? Nos a bölcsek hallgatnak és ugyan érezni némi változást a fingszagú ájerben, azért már nem hiszni a mesékben egy szint. Szerintem a bölcsek tényleg hallgatnak és okkal. Mégpedig a belsõ hangra, ami a fejemben mindig diskurzust folytat rövid sorozatokban egyre hosszabban.

De van ebben egy kis rusnyaság. Ha kivonulok a világból (már ha hagyják, mert ha nem, akkor csak a belvilágomban maradhatok jívül a külvilágtól. Na, ha kivonulok, akkor ugye nem kontaktálódom csak mérsékelten a hulladékkal, amit nekem éppen oktatnom kellene, s ugyan nem vetnek így mágjára, sem körosztóra sem feszengetnek tán, de attól még a setít oldal levadásztathat, feltéve, ha a világos nem biztosít védelmet. Az "a Posta-lok" nem így mûködnek.
99 #10 MORMOTA1968
- 2018-09-09 08:37
Az este kapcsolgattam a tévé csatornák között és a "Star Wars 3-ik részének egyik jeleneténél, ahol megszületik "Darth Vader nagyúr, azzal hogy szembe száll mesterével egy vulkán bolygón, ennél a jelentnél hirtelen beugrott valami, amin eddig még soha nem gondolkoztam el. Mikor mester és tanítványa egymással szembeállva tenyerüket elõretartva az erõ segítségével repítették arrébb egymást jó pár méterrel. ERÕTERET KÉPEZTEK, MINT KÉT MÁGNES! Mindenki próbált már összeilleszteni két mágnest, gondolom. Az egyik felén azonnal összeragad, a másik felét viszont a világ legerõsebb embere sem lenne képes összenyomni, mert a mágneses erõtér nem engedi. Az orrunk elé rakják az "IGAZSÁGOT" és mi észre se vesszük! Azt hisszük, hogy csak egy nagyon látványos fantasy sci-fit látunk, pedig valójában ott van az orrunk elõtt az "IGAZSÁG" még csak el sem rejtik! Sok száztonnás köveket mozgatnak térerõ, vagyis a gravitáció megszüntetésével földönkívüli erõk, illetve hallottam olyan emberekrõl is, akik birtokába jutottak a nagy titoknak és szintén képesek voltak sok tonnás köveket mozgatni, lebegtetni, persze nem sok száz, vagy sok ezer szemtanú szeme láttára. Még azt hiszem egy régebbi "Enigmák" adásban volt errõl szó, a YouTube-on. Egy régebbi "FIX HD-Enigma" adásban pedig, melynek a címe: "Minden betegség gyógyítható!" volt, szerepelt egy eltüntetett találmány, amelynek segítségével szinte száz százalékos sikerrel gyógyítottak utolsó stádiumban lévõ rák és egyéb súlyos betegségben szenvedõ embereket. Csak annyit tettek, hogy helyreállították a beteg szervek egészséges rezgésszintjét. Aztán a gyógyszermaffia gyorsan elintézte a feltalálót, az õt segítõ orvost pedig meggyilkolták. "Csillagkapu" sorozat, "gyógyító szarkofág" ha valaki nézte annak idején. Honnét is veszik a Hollywood-i forgatókönyvírók az ötleteiket? Egy mágnesekkel körbevett ember, egy térerõ közepére állítva, vajon milyen megtapasztaláson eshetne keresztül? Ha hagynák élni, létezni, gondolkozni, tenni a dolgát a magyarnak, nem itt tartana a világ, ahol tart, hanem fényévekkel elõrébb! s_Laptop
4 #11 Posta Imre
- 2018-09-10 05:58
Ennyi?
2 #12 gerry
- 2018-09-10 07:02
A régi vicc:
"Kapitány a hajógépésznek:
- Mennyi?
Hajógépész a kapitánynak:
- Harminc.
Kapitány a hajógépésznek:
- Mi harminc?
Hajógépész a kapitánynak:
- Mi mennyi?"


Miért?
"...mert a börtönlakók elqrvultak."
s_Laptop
896 #13 PirX
- 2018-09-10 10:44
"Vendég vagy a világban, és ez a világ szép vendégfogadó. Van napsugara, vize, pillangója, madara. Van virágja, rengeteg sok. Tanulj meg örvendeni nekik. Igyekezz többet törõdni azzal, ami még a világ szépségeibõl csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is."

Wass Albert - Táltosok Hagyatéka
51 #14 Skorpio58
- 2018-09-10 11:51
Ez a genderszökevény tényleg nem normális:
http://civilossze...kritikaja/
2 #15 gerry
- 2018-09-10 19:21
Skorpio58 - abban nem vagyok biztos, hogy igaz a hír, de abban viszont igen, hogy ez igaz :D:
"(A holland hölgy eredetileg az olasz Gentini nevet viselte, de közéleti tevékenysége miatt a család tiltakozására egy rövid elõtaggal kellett kiegészítenie.)" ... a család kiközösítette és az elsõ rövidtag ajánlás azt bizonyítja***, hogy magyar van a felmenõi között, az aki szóban javasolta mi legyen a megtoldás! "
Szar" - csakhogy azt nyugaton így írják "Sar"
Miután megváltoztatta a nevét (tetszett neki mert olyan patinásnak és jelentõségteljesnek érezte) - néhány évvel késöbb rájöhetett /vagy valaki elárulta neki,/ mit is jelent a "Sar" ... na azóta útálja a magyarokat pedig nem is mi vagyunk a bünösök hanem a rokonja. Az a szemét!
Viszont így jár az aki nem tud magyarul.s_vigyori
...............................
*** azér' bizonyított tény mert én írtam. Többet az újságok se tudnak - a "hidd el nekünk" akción kívül. Én meg még le is vezettem logikailag.

Q.E.D.s_Laptop

80 #16 monguzking
- 2018-09-10 19:35
Olyan nincs hogy bun...csak az a kerdes hogy adott faj mennyire tudatos...istenen kivul nincs semmisem igy nevetseges feltetekezes hogy isten egy reszet maganak karanteba zarja...
99 #17 MORMOTA1968
- 2018-09-10 20:30
Kedves Gerry! s_vigyori Ez is csak úgy magyar, ez a megtoldott, mint a többi magyarnak mondott, oszt ha megnézed a család fáját, kiderül, hogy ennek is a felmenõi Lengyelbõl vagy Galíciából tévedt ide, úgy 150 évvel ezelõtt.
99 #18 MORMOTA1968
- 2018-09-10 20:38
Kedves Monguzking! Szerintem sincs olyan, hogy bûn, csak "hiba" fõleg hibás szoftver, no meg programozás, de abból aztán bõven, ami csak belefér! Ha mi valóban a Teremtõ energia, megfoghatatlan Mindenható részei vagyunk, valóban hülyeségnek tûnhet, hogy karanténba zárt bûnös lelkek lennénk csupán, akiket ide számûztek egy idõre, de talán egyszer, a "végén" megtudhatjuk az "IGAZSÁGOT" is, vagy nem, hogy kik, mik vagyunk valójában és miért küldtek minket erre a világra az anyag börtönébe zárva! Sokféle verzió létezik ezzel kapcsolatban, vallásként ismert valamennyi.
238 #19 bivaly
- 2018-09-10 20:50
Mormota !

Mindent tudsz ! Mindent ! Akkor minek aggódsz ? Csak akarni kell és minden lehetséges !!! Gravitáld át magad Kulcsra, az ingyen van, az akarattal együtt. Keresd meg az Aranyhalat, és nem három, de százhárom kívánságodat teljesíti majd ! Arra azért vigyázni kell, hogy az igazi Aranyhalat össze ne tévesszed egy másik Aranyhallal ! Nagy baj nem származik belõle, csak nem teljesül egy kívánságod sem.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.19 másodperc
3,956,416 egyedi látogató