Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Alszik a tábor...

GondolatokPersze már nem, sõt Talpi õrizte a tüzet hajnalig, míg a körömpörkölt a csontjáról le nem omlott a bogrincs aljára szerte szét. Az idõvel és a társasággal is biztosra mentünk. Nem voltunk se sokan, se kevesen. Tán értelme is volt, s tán folytatása is lesz...


Hozzászólások

1168 #1 Herzsi
- 2018-09-16 17:10
Most köszönöm meg Talpinak, és Évikének, a csapatnak, hogy frappánsan, kreatívan oldottak meg mindent, volt ott rögtönzött hûtõ, és illem hely is, nem is akár milyen, bió minden! Dicséret Zitának és a segítõknek ! Nagyszerû volt a csapat!
Jó volt személyesen megismerni látni a csapattagokat.


KALANDOZÁS AZ ERDÕBEN!:|

Mint írtam az este, 23 h. kor értünk haza!
Nagyon jól éreztük magunkat! Amikor elköszöntünk tõletek, és bevetettük magunkat az erdõbe! Kiderült a súly több volt mint amit elbírt az autó. Így leért az alja, a döcögõs kanyargós úton!
Ki lett találva, a két férfi kiszállt, mert... könnyebb lett a súly. de a sötétben akkor már a tájékozódás is nehéz lett! Persze, Talpiék már szinte otthon voltak! Talpi telója lemerült, mi eltévedtünk! :D
Csupa izgalommá vált az út! Sötét, hepe-hupa, idegen minden! Talán erre jöttünk, jelszóval, mentünk, de mégsem ez nem volt itt!!! "Zsák útca" A fiúkat néha elhagyva, bevártuk, mert Oroga felesége, pánikba esve, várjuk meg!, várjuk meg!, nem látnak semmit felkiáltással állította meg Mihályt! :D Haladtunk tovább! Talán jó helyen vagyunk van ott egy tisztás és egy ló , eddig stimmelt! De az út nem vezetett tovább. Vége lett, nem csak az útnak! :D s_vigyori;)
Hú, hogy jutunk ki innen? Pánikok sorozata! :D Vissza! Messziben villany világot láttunk, valahogy elénk kerültek a villanypóznás világítás sorozatai. :D Megkönnyebbülés, laktak ott Emberek! Sõt, az utcán is voltak, akit megtudtunk kérdezni, merre tovább?
Útba is igazítottak! Tisztelet az Emberségüknek, pontosan elmagyarázták!
És révbe is értünk!
Mihály, a sima úton felvette a fiúkat, és mindenki elégedett volt ismét! Orogáékat várták, a buszmegállóban!
Mi indultunk tovább! Immár az izgalmak enyhülése után! Mihály sebbel lobbal kikerülte Kecskemétet, és lássatok csodát, mi is befutottunk Szegedre! Köszönet Mihálynak is a szerencsés megérkezésünknek!
Igaz, Mihálynak még hátra volt 30 km!
63 #2 GP
- 2018-09-16 18:45
Sziasztok!

Örömömre szolgált, hogy több "új" embert megismerhettem a régiekkel meg, hogy újra találkozhattam.

Nagyon jól éreztem magam és mint lenni szokott jó társaságban gyorsan megy az idõ így ez a két nap nagyon rövidnek bizonyult remélem ennek a találkozónak lesz folytatása s_buli
Tán többen is kedvet kapnak majd ezután!

Addig is vigyázatok magatokra! hamarosan jön az õszi gomba szezon és kell a sok szorgos kéz a szedéshez. s_kukk
75 #3 talpi
- 2018-09-16 20:54
Adjon az Isten!
Hiszen mástól és néhány, még embernek mondhatótól várhatunk csak valamit. Köszönöm azoknak akik itt voltak, s azoknak is, kik a háttérbõl drukkoltak ehhez a sikerhez. Köszönet Her-nek az indításért, panninak, hogy lebeszélhettük, Jásdi Kiss Iminek, hogy nehézségei ellenére eljött, Imrének, hogy családját otthon hagyva, két napot agyalhattunk közösen. Köszönet Verának, hogy addig tartotta a frontot Imre helyett.
Hálásan köszönöm "Józsinak és párjának a közremûködést. tisztelettel köszönöm Zolinak, hogy az étkezõt és a lányoknak a budoárt megalkotta. Egy szóval, feledhetetlen alkotás volt sokak részérõl.
Valami elindult? vagy újra indult? Netán, ismét elkezdtünk közösen-közösrõl gondolkodni?
Hiába, a tûz melege. :) , mondtam én, " hamu alatt lappang a tûz :)-
Aki nem volt ott, bánhatja, viszont mégis örülhet, mert
ha testben nem is, lélekben ott volt.
Emlékszem még a régi vitákra, a száz számra szóló hozzászólásokra. Nos itt ez volt.Tisztelettel meghallgatva, szinte egymás szavába vágva, elemeztünk, s felrémlettek az évekkel ezelõtti anyagok, miért? Mert ma a ""vezetés"" ezeket valósitja meg, Akkor, ki is a " hülye?" :) Három nap alatt bebizonyosodott, " sajnos" nem mi, vagyis a régi jó gyermekjáték köszönt vissza, "én vagyok ÉN, te vagy Te..../ :) /
Tehát akkor mi is van? Nem kel nagyon elrugaszkodni, hiszen a " lópata" már rég kilóg. Viszont egy biztos, itt, 31 ember, csendesen megbeszélte, hogy mégsem mi vagyunk a klinikai esetek és nem volna hátrány ha sûrûbben vacsoráznánk együtt. Volt aki, havi rendszerességre gondolt. Véleményeket várok, mert az idõ sürget, s mint tudjuk " az idõ pénz " /valaki/k/-nek.
684 #4 atacama
- 2018-09-16 20:59
Kedves csapat,igazak,tiszta lélekkel..
hazaértem 21.00-ra, Mormotát is hazavittem hartára,
Szülei friss lángossal vártak, és azért aggódtak mert nem akaródzott az indulás..és alig érkeztem haza máris hiányzik minden, az a rendkívüli nagy szeretet amivel fogadtatok az az érzésekbeni egymásra találás amivel szavaknélkül éreztük összetartozunk és hírtelen úgyéreztem hogy tulajdonképpen mi vagyunk a Nemzet, és a hajtásokból friss,erõs tartó gerendák fejlõdnek majd amire lehet majd pakolni..
szavakkal kinem fejezhetõ igazi emberi értékeket nyújtottunk egymásnak, e röpke idõ alatt és az eddig nem látott tagokkal úgyéreztük mintha emberöltõk óta ismernénk egymást..
Tisztelet és megbecsülés a szervezõ és vendéglátóknak Talpi és Évi áldozatos munkájának
amit Zita és Zoli mégtovább csak fokozni tudott úgyérzem sokáig emlékezetes marad mindenkinek ez a pár óra illetve nap és Talpi táltos dob szárnyaira ültetet szavai amit kontatktált és mindenkit megérintett... és teljesen át jött az üzenet, úgyérzem
nekünk sikerült valamit Teremteni igazán,szívbõl..
vissza adtuk egymásnak a hitet, az önzetlen bizalmat
egymás iránt ebben az idegen és eldurvult lepusztított világban én mindenkinek köszönöm a fogadtatás és hogy adhattam és tehettem én is valamit a kis csapatunkért bízom benne hogy lesznek még ilyen gyönyörû felemelõ és építõ pillanatok amiket átéltem.. a Tábortûznél az esti dobolás és az õsi hangok és dallamok remélem mindenkinek megnyitották a sensitív csatornákat és megadták a kódokat.... köszönök mindenkinek mindent,Tisztelet és megbecsülés Jásdi Kis Imrének hogy jelenlétével megtisztelve minket emelte a II.Országos PI-klub Találkozó értékét és fényét...
75 #5 talpi
- 2018-09-16 21:14
atacama!
Lehet, hogy Kulcs kis falu. zárt nyit?
Mégis, lehetséges, hogy " kulcs kérdésben " zárt nyit?
Megnyitja a "szájzárt" megnyitja a közösben-közösen gondolkodás és cselekvés, ránk kényszerített hallgatását? Nem csak egy "gyermeki" duzzogást leplez,hanem felnõtt emberek felelõs gondolkodását és tenni akarását vetíti elõre? Vagyis? Netán, újra éled a hibernációba lévõ ,PI oldal?

Vagy, a rengeteg "regisztrált" nem csak olvasni,hanem, felmelegedni és tenni akarástól övezve tér vissza a "szellem világból"?
Mert volt-van itt, gondolkodásra,- teremtésre képes ember, szép számmal. Akkor viszont, nem volna hátrány, ha a mûkörmeit nem sajnálva," szem kaparást " vállalna. No persze, ehhez itt megszerezhetõ a kikaparásra ítéltek pontos cím is.
116 #6 livia
- 2018-09-16 21:30
No, most irigykedjek? Nem fogok! Jó éjszakát mindannyiunknak! Veletek vagyok! Lelkileg.
684 #7 atacama
- 2018-09-16 21:59
Talpi rengeteg téma és dolog vár,várt volna még megbeszélésre, de egyenlõre ezt is,14-15-16.ot is elég lesz feldolgozni.. aki megérzi,megérezzte a hívó szót az hívás nélkül is ébred eljön és ott lesz a következõn...ebben biztos vagyok..
neked addig is ezt küldöm..
https://www.youtu...riyPFeNMyw
279 #8 torusz951
- 2018-09-17 05:12
Köszönet Évinek,Talpinak, Zitának, Zolinak és mindenkinek aki részt vett a " szülinapi buli " szervezésében, áldozatot hozott a baráti találkozó sikeréért. Köszönet Imrének a részvételért, az elõadásért, és azért az állhatatosságért, amivel küzd a "csapat" minõségi fejlõdéséért. A mi dolgunk, hogy bebizonyítsuk, hogy a virtuális világból kilépve, valós -hús-vér - közösségé tudunk formálódni. Õcsénnyel, Kulccsal az elsõ lépéseket megtettük. Egészen biztos vagyok abban, hogy a kitûzött célt elérjük. A háttérbe húzódóknak üzenem: ki kell lépni a " napfényre"! Nincs más lehetõség!
2 #9 gerry
- 2018-09-17 05:27
JÓT MINDENKINEK! - Szombaton megpróbáltam anyagot vásárolni körömpörkölthöz... a franc egye meg, minden van (de jó :() csak éppen a körömpörihez hiányoztak az alapok... Aztán csináltam a hétvégére gombapaprikást csirkepörkölttel... mégiscsak jobb és otthonibb íz mint pl egy pizza, vagy hamburger.:(
Szóval a gondolat csak átment ... gombaügyben! s_pompom
...Miután ma még élek így a gomba se volt gyilkolós kedvében... talán egy kicsit bolond hatású - de nálam az nem feltünõ.
Ennyien voltatok... nahát - na persze, a körömpöri az oka... esetleg Talpi dobolása.
De gondolatban néha én is ott kószáltam ezen a hétvégén - csak megspóroltam 2000km autókázást. A levitációs intézet meg hétvégén zárva volt

s_Laptop
198 #10 faeb
- 2018-09-17 09:12
Gyerek, jó látni ezt az örömöt a sikeres találkozó után! Kissé irigy vagyok, bár vörösbor hiányában nem lett volna olyan jó... Hacsak nem torusz951 megint hozott pár üveggel. Aztán várom a Mormota kissé részletesebb beszámolóját is... Szép hetet kívánok mindannyiunknak. s_kukk
162 #11 fapipa
- 2018-09-17 12:18
ÖRÜLÖK, ÉN IS, HOGY JÓL SIKERÜLT A MEETING !!
NA MAJD A KÖVETKEZÕ TALÁN AZ ÉN KIS FALUMBA LESZ, AHOL KÖZEL LESZ A BOROSPINCE, MEG A TÖKÁZTATÓ MELEGVIZ IS EMELHETI A TALÁLKOZÓ FÉNYÉT ! :-D
1168 #12 Herzsi
- 2018-09-17 12:43
Mit adott lelkiekben KULCS?
Atacamával egyet értve, kiegészítve.
Olyan érzésem volt visszagondolva az egészre, ott a Duna parton éreztem, hogy a lélekszálak egy rácsot hoztak létre felettünk!
Hasonlót érzek, mikor Magyarral beszélgetek, egy húron pendülünk, egy témában félszavakból megértjük egymást, egy a gondolat menete, egyre gondolunk, amikor, bármelyik témát hozzuk fel.
Ezt akkor éreztem készülõdni, amikor Jásdi Kiss Imrééket közelebb segítettem ülni a KÖRhöz!
És megtörtént! P. Imre beszélt.
Mikor külön beszéltünk is ezt érezem! Akkor emelkedett fel, amikor Talpi dobolt.
Gondolom más is érzett már ilyet.
Többször tovább gondolom, milyen hatalmas erõ van amikor csak kettõ három Magyar együtt van. Most határozottan erõsen éreztem, megvolt vastagodva a gondolat, a lélekszál, megerõsödve, eltéphetetlenné vált.
Nos, amire gondolok, érzek, mekkora erõ jön létre amikor csak Magyarok vannak együtt?
Ez õsi erõ lehet?! Szerintem igen, ami ott bújik meg, (várja a feltörést, kitörést) minden
Magyar a lelke mélyén, hogy összetudjon kapcsolódni!
(Ettõl az õsi erõtõl félnek a genyák!)
75 #13 talpi
- 2018-09-17 15:18
Adjon az Isten!
Olvasgatok-olvasgatok, s valamennyire boldog vagyok. Egyik, hogy végre, ha csak néhányan is, kezdik komolyan gondolni a valós teremtõ erõ és a lélek nagyságát. Irjátok, "felemelkedettnek éreztem magam, magyarok voltak együtt.."
Nos, úgy gondolom, ugyanazon erõt éreztétek, ami a csepeli elõadás alkalmával" belengette a kábelt, Imre feje felett"
Tudjátok, aki ezt látta, észlelte, meg sem lepõdött rajta.
Igaz, kevesek látták, hiszen vakok. Kulcs más kérdés, nem elõadás volt, hanem beszélgetés, kellemes ebéd utáni. Viszont az kiterjedt mindenre, és amint láttam, most azután termõ talajba hullott a MAG. Az a mag, aminek, ha az elsõ vetéskor ugyan ilyen talajba hullt volna, akkor már nem igen ezekrõl a dolgokról kellett volna beszélgetnünk.
Azért mégis jó, hogy nem gombát fõztem, mert akkor azt gondolnám, attól "beszéltek ilyen dolgokat. :P
Mondjuk, lehet az az ok,hogy kissé nehéz volt a menü és megülte a pocakot :) nem a miénket, hanem a ",,, halottról vagy jót, vagy semmit". Igen, a jelen, s az ezeket megelõzõ rendszerek nagy része, már meghalt, a mostani épp félidõben van a halál vagy a felemelkedés útján, bár szerintem, hamarosan a másodikhoz ér, lelkileg és majd Péter meginterjúvolja mindegyiket. Szóval, jó látni, hogy fejlõdik a gondolkodás és már nem ásó, kapa, hanem a tiszta, teremtésre hajló tevékenység mi elõtérbe kerül
Azért a többit ne nagyon dugjátok el, vagy vigyétek a méh-be :)
58 #14 ssman
- 2018-09-17 18:06
Szasztok skacok!
Irigyellek benneteket!
Remelem nemsokara en is koztetek lehetek!
272 #15 Kameleon
- 2018-09-17 19:15
A tiszta szívû magorok azt teremtik meg, amit az égben élnek! Áldás mindenkinek! https://www.youtu...ACnhb-1fZ4
75 #16 talpi
- 2018-09-17 20:03
stét, MAGyarok
Egy dolog, ami megütötte a szemem és lelkem. A hétvége, valahogy nem úgy sikerült, mint általában lenni szokott, egy-egy "rendezvényen"
Feltûnt, hogy nem volt senki részeg, még csak ittas sem/az alkoholtól/? Gondoltátok volna, hogy, megkezdett fél szavak után, a másik ember szinte ugyan ott folytatja? Hittétek volna, hogy Imrééknek nem elõadás szerû, hanem intelem szerû, jó tanácsokkal fûszerezett volt a mondandója. Éreztétek, hogy nem tudtatok egymással betelni és máris hiányzik egy újabb családi összejövetel. Pedig ez Brazil sorozat, viszont úgy gondolom, egyféle, " új hullámos" Barátok közt és ez az adás, fentrõl jön, mely csatornát még nem tudta senki megvenni. Nos, akkor vegyétek az adást, mert ez talán az egyetlen, amit nem képes befolyásolni földi hatalom, és a tiszta szívetekhez-lelketekhez szól.
4 #17 Posta Imre
- 2018-09-17 20:08
Na végre, hogy valakinek feltûnt, hogy nem voltam részeg!
99 #18 MORMOTA1968
- 2018-09-17 20:10
Kedves Faeb! Megvagyok, itt vagyok, nem vesztem el, csak épp nem gyõzõm utolérni magam az elmaradt alvást illetõen. Megszoktam, hogy napközben is ledõlök egy pár órára szunyálni és a biológiai órát sajna nem lehet átállítani még kávéval sem. Tán észre vették egyesek, hogy Kulcson is el-el bóbiskoltam a közös tábortûz mellett, arra riadva fel, hogy valami gravitációs ízé húz a tûz felé. Tán nem ártott volna ott is hunyni egy rövidet délután, de sajnáltam volna minden percet, pláne órát, amit nem a csapattal tölthetek. Nagyon hiányoztatok a csapatból Gerryvel, Fapipával és az Õcsényben még ott lévõkkel együtt, akik most sajnos nem voltak jelen különbözõ okokból kifolyólag. Nem tudjátok mirõl maradtatok le! s_Laptop
99 #19 MORMOTA1968
- 2018-09-17 20:59
No egy kicsit hosszabban! Nem is tudom, hol is kezdjem a történetet, ami ma már inkább történelem! Tán az elején valahol! Atacamával délután 1-re beszéltük meg, hogy ide ér és mikor még fél 2 felé se volt itt, kezdtem kicsit aggódni, hogy hol akadhatott el útközben, úgy hogy felhívtam. Kiderült, hogy rossz helyen fordult el és ezért jó pár kilométerrel többet kellett jönnie, de már úton van és kb negyed óra múlva itt is lesz nálunk. Úgy hogy kiálltam az 51-es mellé és vártam, mikor ér ide. De csak nem jött! Aztán egyszer csak valaki rám dudál, hát már ott állt az autójával elõttünk. A falu másik végén jött be, úgy hogy hiába lestem a töltés mellett. De a lényeg, hogy végre ideért. Beinvitáltam hozzánk, leültünk a szobámban beszélgetni, szüleim is csatlakoztak hozzánk és annyira belemerültünk a beszélgetésbe, hogy végül csak 4 óra körül vagy már után indultunk el Kulcsra, dugig töltve cuccossal az autó hátsó részét. Igaz, a faluban megálltunk még a Kenyér bolt elõtt is, míg Atacama vett egy kiló frissen sült kenyeret. Aztán gurultunk is tovább, ki egy bekötõúton az 51-re. Átmentünk Solton, majd tovább, át a hídon a Duna túl felére és egyszer csak ott voltunk Kulcson. Egy kicsit azért ott is elkóvályogtunk, túl is mentünk Talpiék házán, találgatva, melyik lehet az övék. Végül csak megleltük. Az udvaron ketten beszélgettek, akkor még nem tudtuk, hogy kik lehetnek, de kellemes meglepetésként ért, hogy Õcsényben megismert Repülõszõnyeg és párja Zoli várt ránk. Talpi akkor még nem volt otthon, csak kedves párja Évi. Oszt lassan Talpi is befutott. Jó ideig még odakint beszélgettünk az udvaron, aztán elindultunk az összejövetel helyszínére, a Duna egy vadregényes részére. Mi Atacamával ketten Talpiék autóján vágtunk neki az útnak, Repülõszõnyegék pedig saját autón jöttek utánunk az utánfutón lévõ asztalokkal, padokkal, pavilon sátorral és ami még kellett. Nem túloztam, mikor vadregényesként írtam le a tájat, mert valóban az volt, sûrû erdejével, öreg fáival, keskeny csapásaival, földútjaival. Az erdõ szélén egy ló és egy csacsi legelészett, mint késõbb kiderült egy kedves új ismerõs Józsi jószágállományához tartoztak. Késõbb volt szerencsénk megismerkedni vele és kedves feleségével is, no meg Szotyolával, a csacsival és Fergeteggel, a lóval is, akiket este felé lehozott a Duna partra itatni, meg lábat áztatni. Akkor már eléggé késõre járt az idõ, úgy hogy Repülõszõnyeggel és Zolival nekiálltunk felállítani a pavilon sátrat, egy erdei tisztáson a parthoz közel. Atacama közben visszament Talpiékkal Kulcsra az autójáért, hisz abban volt minden cuccunk. Közben szépen ránk is esteledett. Úgy hogy Atacama alig talált vissza, de azért vissza talált. A sátrakat már zseblámpák és petróleumlámpák fényénél állítottuk fel, ami azért elég hangulatos volt, meg eléggé macerás is, de csak összejött. Talpiék is visszajöttek kb fél 10 után a vacsorával, ami halászlé volt és nagyon ízletes. Megvacsoráztunk, beszélgettünk és közben csendesen imádkoztunk magunkban, mivel két-három lódarázs repkedett a sátor alatt, vonzotta õket a petróleumlámpák és fáklyák fénye. Nem lett volna jó, ha bármelyikünket is megböki valamelyik a mérges fullánkjával. De nem lett baj, hál az égnek! Repülõszõnyeg a kávé melegítõvel próbálta lepörkölni a szárnyukat, de szerencsére nem kapott lángra a sátor. Aztán Zoli le is rendezte õket valami sprayval. Közben Józsi meggyújtotta a tábortüzet a parton és olyan éjjel 2-ig még beszélgettünk egy jót, aztán eltettük magunkat másnapra. Kicsit nehezen aludtam el, pedig nem volt kemény a fekhely, mivel Atacama nekem is hozott egy jó vastag matracot és a hálózsákom is elég jó vastag volt. Este felé, illetve éjjel már kezdett kicsit hûvösödni a levegõ, a szél is megélénkült kissé, úgy hogy kicsit fáztam is. De szerencsére volt nálam meleg ruha. Nagyjából ennyi történt az elsõ nap.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.59 másodperc
4,709,093 egyedi látogató