Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Alszik a tábor...

GondolatokPersze már nem, sõt Talpi õrizte a tüzet hajnalig, míg a körömpörkölt a csontjáról le nem omlott a bogrincs aljára szerte szét. Az idõvel és a társasággal is biztosra mentünk. Nem voltunk se sokan, se kevesen. Tán értelme is volt, s tán folytatása is lesz...


Hozzászólások

2 #39 gerry
- 2018-09-21 18:38
Akinek a képek kellenek, forduljanak szeretettel Mormotához - ö meg megadja mindenkinek a megfelelõ kódokat... ami elolvasás után elégetendõ... persze vigyázzatok a tüzzel mert ez nem tábortüz amire Talpi vigyázott! (és közben dobolt is :D)
Fapipa is mindig azt írja, hogy tartsátok melegen a puskaport ... a múlkorában alágyújtottam egy 20dkg-os puskaporral töltött zacskónak, mer érdekelt mi fog történni... - szerencsére nem itthon, hanem a szomszéd ház pincéjében (beosontam!). Aztán gyorsan kiszaladtam még egyet huggyantani (szerintem ideges lehettem), aztán váratlanul nagy durranást hallottam, viszamentem, mit látok?... az egész pince tartalma fent volt a falon... néhány nehezebb dolog ugyan akkor esett le, de jobbnak láttam gyorsan eltünni, nem akartam túl sokat magyarázkodni. Azóta is azon töröm a fejem, mi történt volna velem, ha ottmaradok? Pedig azt hittem a meleg szárazzá teszi és azért mondja Fapipa, hogy tartsuk melegen ... illetve szárazon ... most melegen vagy szárazon...vagy hogy is van? Mindegy már nincs több puskaporom csak puska-korom ami ott maradt a másik pincébe... Nem értem én ezeket a katonaságimádó embereket...
:|
1168 #40 Herzsi
- 2018-09-21 18:52
Kedves ;)ÉVIANYU, kérlek írd le a Te élményedet!
Kedves Atacama, nekem még él az élmény arról az egy napról is!s_yeye
4 #41 Posta Imre
- 2018-09-21 19:36
Ja, apropó, kellett nekem levenni a címeres angyalkás pólómat, el is tûnt rendesen. Azóta valahol, valaki ereklyeként õrzi, vagy éppen a zsinagógában vuduznak rajta(m).

Atacama, meg hát! Kiss Imre azóta se jelentkezett, hogy segítsünk, pedig megbeszéltük, de nem kaptam cikkeket, írásokat, se sokat, se keveset, sót még a másik kérdésben sem jött semmi. Mondjuk ezzel kapcsolatban: https://www.sec.g...;count=100 De bennem ég a parázs, megyek is hegeszteni, mert még most este belefér egy-két varrat. Húzom az ívet! Juhellllly!s_hihi
684 #42 atacama
- 2018-09-21 20:17
Imre,én sem értem, pedig sokunknak vannak nehézségeik,problémák garmadával, beszéltünk,fogadkoztunk,irtad hogy Tulok fûtetlenül megy a télnek, JK imrének vajon rendezõdik-e lakás problémája a tél beállta elõtt..hogy kéne,mint kéne tenni, az aktivitást is csökkenni érzékelem.. legyen valami naprakész forró drót? vagy hozzunk létre egy alapot?Kalapot/ cikkek, írások, szerintem csak azt tudnánk ragozni ,cizellálni amit már és amirõl mindannyian tudunk.. szerintem egymásra kellene koncentrálnunk fõleg most amikor egyre jobban fogy a fény és teret kap a sötétség....legyünk aktívabbak
írjunk többet, tartsuk õrizzük a lángot, egymásban a lelket.. vissza zuhanunk a hétköznapok fogságába,
ezért javasoltam én a havonta egy találkozót.
https://www.youtu...UjR2GZeMc8
4 #43 Posta Imre
- 2018-09-21 20:38
Atacama, az a "baj" pedig nem is az, hogy én asszem értem és érzem is. Thorusszal tennap átbeszéltük ezt itt "nálamnál" és úgy tûnt, õ is megértette, hogy több dolgok vannak itten, mint egy egyszerû kis nemes szándékú, de néha hebehurgyának tûnõ csapat. Az összetartás stabil pontja, bárhogy nem "akarom", úgy tûnik, maradok. Ez van. Mindenki hozzon egy Embert, alig tud mûködni, mert ahogy pl. JKImre se mozgásképes, úgy Tulok se, még ha akarna mozdulni sem. Tavaszra lehetne idõzíteni egy nagyobb eseményt, addig meg õrpontokat ébren tartani. Láthatod, nem jelentkeznek se gazdagok, se sok diplomás kimûvelt fejek, se "nagy nemzeti" "hûdetudom, hogy jajdekivagyok" személyek, de ez már egy vívmány. Amíg Gerry tartja a szervert, lehet kártyázni. Kinél vona tromf?s_vigyori
684 #44 atacama
- 2018-09-21 21:00
Imre,ne keseríts! Thorusz miért nem beszél,mondja el,hogy vélekedik,mi a véleménye?a stabil pont,az össze
tartó erõ a "kovász" te vagy,a tûz a parázs.. JKI a tanítónk,Talpi a szellemi vezetõnk..sorolhatnám még kinek mi van leosztva,Gerry a kapcsolattartást és egyéb formátumokat biztosítja nélküle lehet nem mûködne a fizikális része,isten tartsa áldozatos munkájáért, nem kell,ne várjunk tavaszig,ezúton jelzem.. hogy készüljünk az októberi találkozóra
a 8.-i hétvégére,szintén p-szo-vas-ra remélem nem szóltam késõn..persze csak akkor ha a GP által említett Gombás dolog nem élvez elsõbbséget..
684 #45 atacama
- 2018-09-21 21:21
Hamiskártyások nem is kellenek a sorokba, de a pince-padlás és fedáksárit mi rakhatjuk össze!
a kímûvelt fejek és hûdetudomok tudjuk honnan valók..
rájuk sincs nagy szükség.. tegyük a dolgunkat mûködtessük a ....../ és ezt most direkt kihagyom/ dolgokat.. ne tartóztassátok magatokat írjatok..
75 #46 talpi
- 2018-09-21 21:45
adj Isten jó estét!
Olvasom soraitokat. Nézem, alvó Kislányom arcát, s tudjátok, nem aggódom, mert tudom, hogy a kulcs nálunk van. A zár kombinációját is ismerjük, viszont nem doronggal megyünk az ajtónak. Igen, nem, hisz, az túl hangos.
Örömet okoz az, hogy így gondolkodtok, végre, egy nagyon jó egység, civilek és mi.
Hiszen volt ott civil is. Tudjátok milyen hangja lett annak a csendesen pattogó tûznek?
Imre halk szavainak? Kiss Imre mosolygósra vált arcának? A dorombnak, vagy Imre torok éneklésének?
Igen!
Hangja lett, üvöltõ, s mégis méltóságos és csendesítõ. Tudjátok, úgy gondolom, az a szer tûz, az volt valami, megérintette az ott lévõket, azokat a , melegségével, akik pedig a "fény körön kívül voltak" nekik nem lennék a helyükben.
Hamiskártyások? No neee, ott? ugyan :)még csak papír fecni sem volt, nem, hogy kártya.
Ami papír meg volt, a fóliás részen volt használva, a rajta lévõ üzenetek pedig mennek a "bölcs vezetõknek" mint vélemény :D
684 #47 atacama
- 2018-09-21 22:17
Talpi örülök,örülünk hogy láthatod és gyönyörködhetsz a kislányod alvó arcában,nyomj egy puszit helyettünk is a kis ünnepelt tündérke arcocskájára, és bízunk benne hogy a szeretet és az idõ majd mindent orvosol és rendbe tesz.
279 #48 torusz951
- 2018-09-22 04:16
atacama! Ha már megszólítottál, kénytelen vagyok válaszolni. A csapatnak én egy szürke eminenciása vagyok, és nem is szeretnék más lenni. Tudod a gondolkodásom egyszerû, inteligenciám minimális, a fejem üres, ebbõl adódóan nincs mondanivalóm, viszont ezt nem is írom le. Talán ez még mindig jobb, mintha írás-kényszerem lenne, feltûnési viszketegségben szenvednék, elõadnám a nagy gondolkodót, vagy gügyögésbe kezdenék, sajnáltatnám magam, elmesélném, hogy az élet milyen igazságtalan velem,...stb , mint azt teszik sokan az oldalon. Igyekeztem megtalálni a helyem, szerepem a társaságban úgy, hogy lehetõleg ne ártsak.
A jobbító szándék, a tenni-akarás vezérelt, hogy az õcsényi "bulin" belül szervezzünk egy PI CLUB találkozót, és azóta sem értem, hogy miért volt olyan nagy az ellenszél . (Talán az én személyem?? thorusz)
Gondolni sem merek arra, hogy a háttérben az emberi gyarlóság, kisstílûség húzódik meg, mert ha így van, akkor sajnos még nagyon sok a tennivaló. Ugyanakkor a "foglalkozás" csak elérte a célját, hiszen már havi rendszerességgel szervezõdnek találkozók. A kulcsi találkozó sokkal jobban sikerült, mint az õcsényi, bízom abban, hogy ez egy tendencia. A következõ feladat -szerintem- az oldalon a kommentek színvonalának javítása, esetleg etikai kódex létrehozása.
Igen, Imrével beszéltünk egy tavasszal megrendezendõ nagyobb, nyilvánosabb rendezvényrõl, KÖZÖS ÖSSZEFOGÁSSAL, de ezt még jól át kell gondolni.
684 #49 atacama
- 2018-09-22 08:19
Torusz951
ha esetleg kissé érdesnek érezted a szavaimat mint megszólítást megkövetlek,nem sértésnek szántam,
egy dolog biztos nagyon fontos volt Õcsény hogy vertûk a dobot,félre vertük a harangokat felráztuk Imrét is
mindezt te összefogtad egy felajánlással ami összefogta az ott megjelenteket ha ez nem lett volna
akkor szerintem Kulcs sem jött volna létre nem valósult volna meg de ennek így kellett lennie, történnie ahogy alakult. ezután nincs más dolgunk csak tenni amit kell, és valóban megtenni mindent egymásért a csapatért.
75 #50 talpi
- 2018-09-22 16:34
Torusz-atacama!
Nincs baj a szavaitok mögött. Jól látjátok a " problémát" . Van bizony, kis hittûség és sok más. Hogy én " szellemi..." nem. Egy a sok közül. Ha Imre nem volna és Ti én is lehet úsznék az " árral" bár nem biztos. Köszönet nektek.
75 #51 talpi
- 2018-09-22 16:57
Atacama!
Megtörtént. Kapott, kap bõséggel sajnálom hogy nem találkozhattatok vele, mert nagy meglepetésben lett volna részetek
4 #52 Posta Imre
- 2018-09-22 18:04
Torusz, csak jó, hogy leírtad ezt!
75 #53 talpi
- 2018-09-24 14:38
Fijúg-lányok !
A Duna parti történet, csak ennyire érintett meg Titeket??
99 #54 MORMOTA1968
- 2018-09-24 19:36
Kedves Talpi! Nem valami nagy a tolongás, pedig voltunk ott egy páran, de csak kevesen jelezték vissza, hogy jól érezték magukat ott! A fotók érdekelnek még valakit? A titkosszolgákon kívül? Hát tényleg nem valami sokan szóltak hozzá a cikkhez, meg úgy általában az ott történt eseményhez! Többnyire mindig csak ugyan azok. Nem csak olvasni kellene, néha, legalább ilyenkor írni is lehetne pár sort! :|
75 #55 talpi
- 2018-09-24 19:47
Mormota!
Nézd a jó oldalát, aki ott volt, elvolt, most megvan, a többi pedig gondolkodjon. Sosem a számszerûség a fontos, a tenni akarás. :)
684 #56 atacama
- 2018-09-26 04:41
Most hogy a cikk lekerült a fõ oldalról mert a frissebbek
letolták,még kevesebb a hozzászólás.
sokan voltunk,volt egy két küldött is..gondolom kiváncsiságból talán hogy milyen összejövetel ez,mennyire militaris..nem kerül-e elõ a csumega..
aztán mintha elvágták volna..
GP,a szorgos kezekre mikor?
75 #57 talpi
- 2018-09-26 20:48
Bajtársak!
Ne aggódjatok, a hallgatás, valahol, beleegyezés. :)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.26 másodperc
4,709,067 egyedi látogató