Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Volt már olyan érzésetek, hogy

Gondolatokkövetnek, megfigyelnek és manipulálnak "benneteket"? Úgy tûnik, lassan, de biztosan változik a lapjárás, de legalábbis a rúd. Ma vicces telefonhívást bonyolítottam és a rendõrök is nyakra-fõre kerengenek köröttem az utóbbi napokban, persze mindezt véletlennek feltüntetve és ugyan teszek rá, nem tudom nem észlelni, hogy valami van.

Hozzászólások

80 #1 monguzking
- 2018-10-01 18:11
ne tégy semmi olyat amibe beletudnának kötni--diblomatikusan fogalmazzál--majd köpködünk helyeted---egyedülálloknak nincs vesztenivalojuk...
4 #2 Posta Imre
- 2018-10-01 18:29
Monguz tesó, mit ne tegyek? Már megtettem mindent és ez minden. Lejegyezték, elmentették, nem bánok semmit és ma még "durvább" lennék, vagyok, mint voltam. Nem félek, inkább zavar ez a hejde renyheség, trehányság és álnok közöny.
99 #3 MORMOTA1968
- 2018-10-01 18:55
Kedves Imre! Kezdik kiépíteni az "ÚJ VILÁGRENDJÜKET" vagy csak az egykori Palesztina területén uralkodó állapotokat vezetik be nálunk is szép fokozatosan, de egyre inkább érezhetõen! Lesznek majd itt is katonai ellenõrzõ pontok, ahol a magyart szállító mentõket feltartoztatják, míg meg nem boldogul az illetõ, mint teszik ezt Izrahellben is! Ma már, ha két ember leáll beszélgetni valahol az utcán, bárhol, az is gyülekezésnek számít! Hogy lesz így rokonlátogatás vagy egyszerû baráti találkozó? Még a "kijárási tilalmat" se kell bevezetniük, úgy meg leszünk kötözve, "jelképesen" hogy lépni se tudunk semerre se! Ez már azért "NAGYON-NAGYON DURVÁN BETEG!" És ébred a gój marhája? Ugyan már! Nem kell itt a többségnek se szürke, se zöld hályog a szemére, vakok ezek anélkül is! De ha nem is akarnak látni!? No ez itt a gond! Engem legalább annyira zavar ez a közönyösség, belenyugvás, strucc politika, mint téged Imre! Ráférne erre a kiba@ott birka állományra egy alapos korbácsolás, csak úgy jézusi módra! :@
279 #4 torusz951
- 2018-10-01 18:55
Elfogadta az Országgyûlés pénteken az október 1-jétõl új gyülekezési törvényt. Trócsányi László igazságügyi miniszter javaslatát – amely az 1989-es törvényt váltja fel – 131 igen szavazattal, 56 nem ellenében hagyták jóvá.
A jogszabály kimondja: mindenkinek joga van, hogy engedély vagy – meghatározott kivételekkel – elõzetes bejelentés nélkül, békésen, fegyvertelenül, másokkal közösen felvonulásokat, tüntetéseket szervezzen, azokon részt vegyen.
Nem közterületnek minõsülõ helyszínen viszont csak az ingatlantulajdonos és -használó hozzájárulásával szervezhetõ gyûlés.
A törvény alkalmazása során az minõsül gyûlésnek, amikor legalább 2 ember részvételével közügyben való véleménynyilvánítás céljából nyilvános összejövetelt tartanak. A gyûlés akkor nyilvános, ha ahhoz bárki szabadon csatlakozhat, a felhívásban pedig fel kell tüntetni a szervezõ nevét. Tilos olyan gyûlésen való részvételre felhívni, amelynek megtartását megtiltották. Gyûlést magyar állampolgár szervezhet, továbbá az, aki legálisan tartózkodik az országban, valamint olyan szervezet, amelynek törvényes képviselõje megfelel e feltételeknek.
Aki közterületen nyilvános gyûlést szervez, annak megtartása elõtt legfeljebb 3 hónappal és a felhívás elõtt legalább 48 órával köteles bejelentenie az illetékes rendõrkapitányságnak.
Ha e határidõ megtartása veszélyeztetné a gyûlés célját, a gyûlést az arra okot adó esemény után haladéktalanul, a felhívás megküldésével kell bejelenteni a hatóságnál (sürgõs gyûlés). Nem kell a gyûlést bejelenteni, ha a gyülekezés egy, azt közvetlenül megelõzõ indokból, tervezés és szervezõ nélkül alakul ki (spontán gyûlés).
Ha azonos helyszínre és idõpontra több gyûlést jelentenek be, és azok egyidejû megtartása nem lehetséges, a hatóságnak korábban bejelentett élvez elsõbbséget. A hatóság a bejelentés beérkezésétõl számított 48 órán belül megtiltja a gyûlést, ha megalapozottan feltehetõ, hogy az a közbiztonságot, közrendet közvetlenül, szükségtelen és aránytalan mértékben veszélyezteti, illetve mások jogainak és szabadságának szükségtelen mértékû és aránytalan sérelmével jár.
Módosul a büntetõ törvénykönyv is: aki gyûlést akadályoz, ellehetetlenít, 1 évig terjedõ szabadságvesztéssel, aki pedig a szervezõnek vagy a rendezõknek erõszakkal ellenszegül, 2 évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
Egy évig terjedõ szabadságvesztéssel szankcionálható, aki megtiltott gyûlést szervez, valamint aki a gyûlés békés jellegét biztosító korlátozásokat megsérti, és ugyanígy felel a vezetõ, ha ezt az általa alkalmazott rendezõ követi el.
A szintén módosított szabálysértési törvény alapján visszaél a gyülekezési joggal az, aki nem közterületre az ingatlantulajdonos hozzájárulása nélkül szervez gyûlést, aki megjelenik megtiltott gyûlésen, aki szervezõként megakadályozza a rendõrség jelenlétét, aki az újságírókat kizárja a gyûlésrõl, aki bejelentés nélkül szervez gyûlést vagy szervezõként nem teszi nyilvánossá a nevét.

24hu
99 #5 MORMOTA1968
- 2018-10-01 19:05
Kedves Torusz951! Név persze már megint nincs, hogy pontosan melyik álmatlanságban szervezõ "ZSIDÓ" fejébõl pattant ki ez az új törvény! Vagy inkább melyik jogalkotó agyából? Biztos nem a Trócsányi agyalta ki, bár ki tudja? Egyébként gyönyörû õsmagyar neve van az igazságügyi miniszternek! Szép Új Világ Rend! s_ezt-ni
238 #6 bivaly
- 2018-10-01 19:09
Volt !
Ma már csak lehallgatnak. Teljesen feleslegesen.
279 #7 torusz951
- 2018-10-01 19:16
Mormota!!! -ne aggódj már! Tavasszal nem pörkölt, meg gulyásos PI klub találkozót szervezünk, hanem MELEG FESZTIVÁLT, és bejelentjük, mert jog-követõk vagyunk.
Majdnem ugyanaz...hát nem?
75 #8 talpi
- 2018-10-01 22:09
torusz
Ezt azért kihagynám, no nem a melegség okán, hanem, mert "nem kívánok be/le/melegedni. Amibe igen, az a lõpor szag, no az emeli az adrenalin szintemet :)
819 #9 rozsola
- 2018-10-01 23:53
Mormota ne igyál elõre a " medve " bõrére mert " nem úgy verik a cigányt " !
Nem akarok nagyképû lenni de nem lehetek más amikor visszaigazolódni látom a " próféciáimat ". Már sokszor " prófétáltam " : " Tel Aviv eladta Magyarországot Moszkvának "
Szíria esetében ugye bevonult az orosz hadsereg. Ezzel az Iszlám Állam megbukott. Most pedig folyik a " rendezés "
Orosz , török és iráni " együtt " intézi Szíria sorsát.
Van mégegy ország amelyet lerombolt a NATO
Líbia kormánya hivatalosan felkérte Oroszországot , vonultassa be hadseregét líbia helyzetének rendezési céljából. Vagyis Líbia követi Szíria sorsát. https://cursorinf...-pomoshhi/
Van mégegy ország amelyet ugyancsak lerombolt a NATO.
Irak kormánya szintén Oroszországhoz fordult kérve az orosz hadsereg bevonulását. Irán a hír hallatán azonnal rakétatámadást intézett az iraki kormányellenes lázadók állásaira
Van mégegy ország amelyet lerombolt a NATO
Afganisztán kormánya fekérte Moszkvát hogy küldje be az orosz hadsereget
A csattanó csak most jön. Nézzük meg mely katonai hatalmak fognak részt venni a rendezésben
Szíria : Oroszország+ Törökország + Irán
Irak : ugyanez a trió
Afganisztán : Oroszország + Kína + Irán + India
Líbia : Oroszország + ???
Megy a találgatás. Vajon Oroszország egyedül intézi Líbia sorsát ? Kivel fog Moszkva társulni ?
De mi sem maradunk ki a "' jóból "
Korábban megprófétáltam bizonyos gyorsvasútak építését
Belgrád - Judeapest már közismert
Hivatalosan bejelentették egy új gyorsvasút építését Judeapest - Pozsony - Brno ( ahonnan csak egy ugrás Prága ) - Varsó útvonalon. https://hungaryto...s-railway/. Tehát Belgrádból Varsóig lehet majd " száguldozni". Jobban mondva Pireusztól mer' ugye azt megvették a kínaiak.
Másik próféciám is halad a beteljesülés felé. Több helyrõl jelezték , Teherán nagyon nekiment Szaud-Arábiának Yemen miatt. Egyes források szerint Irán komoly erõket vonultat fel a térségben. Nem kizárt hogy Irán katonailag megszállja Yement és akár egy Szaud-Arábia elleni katonai akció sem kizárt.
Nagyot fordult a Világ. az orosz immáron " Világcsendõr " lett.
Ismerve Orbán és Putyin " barátságát ", Szerbia és Koszovó balhéját , Oroszország boszniai ténykedését van egy olyan sejtésem , Magyarországon nagyon nem úgy lesz mint ahogyan Tel Aviv elképzelte. Ugyan még megy a pofázás , izráel vergõdik hogy katonai erõvel felvonul a Golán fennsíkon csakhogy az odacuccolt oroszok ezt nem vennék jónéven. A szíriába leszállított Sz-300 vagy inkább Sz-400 és mindenféle " kütyü " na meg a 100%-os kompatibilitást biztosító rendszerek eléggé visszatörik izráel csíráját.
A vicces az egészben , hogy amig Oroszország " csendõrt játszik " a korábbi " demokratizáló " Amerika kussol mint a hugyos kutya.
99 #10 MORMOTA1968
- 2018-10-02 02:48
Kedves Torusz951! Az újonnan bevezetett törvényhez ez szerintem nagyon passzol! "A parazita másik megszállottsága, hogy módszereit belevigye a gazda életének minden részébe. Nem tudja elviselni a gondolatot, hogy nemzsidók egy csoportja úgy beszélget, hogy a parazita, vagy valamelyik sábeszgoja ne legyen jelen és írogassa följegyzéseit. Így a zsidó propagandát fejt ki, hogy bejusson minden nemzsidó szervezetbe, legyen az társadalmi, vallási, magániskola, klub, szomszédság, minden olyan hely, ahol a nemzsidók összegyûlhetnek és beszélgethetnek olyan témákról, melyeket a zsidó ismerni akar. Ez a megszállottság onnan ered, hogy a zsidóknak nincs semmiféle biztosítéka arra, hogy folytathatja parazita létét. Mindennap a szörnyû félelem marja, hogy a gazda lerázza és még ha a nemzsidó életének minden csücskék irányítja is, akkor is bizonytalan. Ha a nemzsidó képes arra, hogy valahova ne engedje be, a zsidó dühében megvadul".-részlet: Eustace Mullins: A biológiai zsidó, címû könyvbõl. Hogy kissé kétértelmûen van megfogalmazva az új törvény, mintha valójában ez jó lenne a gój barmoknak is, az csak annak tudható be, hogy a zsidó szereti csavarosan megfogalmazni a gondolatait, elég csak beleolvasni a Talmudba, hogy rájöjjön erre az ember. Egy épeszû ember már az elején összezavarodik a zsidó gondolatok megfogalmazásain, de pont ez a céljuk, hogy ne értsük mirõl gagyognak. Ne értsük, ne ismerjük ki a zsidók csavaros, beteges észjárását. Az új törvény lényege, hogy be legyen elõre jelentve minden gyûlés, összejövetel, hogy idõben odatudják küldeni a kémeiket! Bár minden eszköz a rendelkezésükre áll, hogy folyamatos hatalmat gyakoroljanak a gójok felett, mégis folyton fosnak, hogy valahogy esetleg kicsusszan az irányítás az ujjaik közül, mint ahogy a homokszemek is kiperegnek, bárhogy is szorítsa, elõbb-utóbb engednie kell a szorításon, mert belefárad az állandó készenlétbe õ is, mármint a parazita. Ezért alkalmazza azt a módszert, "persze nem csak õk, más népek is" hogy szétszórja a fajtáját az egész világon, hogy lehetõleg minden népet ellenõrizni tudjon, ahol úgy érzi jelen kell lennie, mondjuk üzleti, kereskedelmi érdekbõl. Vagy mert fáj a foga egy általa kiszemelt ország gazdagságára, természeti kincseire. Kína, Oroszország, stb...szintén alkalmazza ezt a módszert. Állampolgárait szétszórja a világ minden tájára és találd ki, hogy ki dolgozik közülük saját fajtája kormányának, vagy ne adj Isten magának cionnak! Titkosszolgálatosok, titkos társaságok tagjai, jezsuita ügynökök, stb...Ez már némileg kapcsolódik Rozsola hozzá szólásához is.
99 #11 MORMOTA1968
- 2018-10-02 03:11
Kedves Rozsola! Az, ahogyan elénk tálalod az összefüggéseket, szerintem mindannyiunkat elgondolkoztatnak, mert eléggé ésszerûen vannak elõadva. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy ki vagy kik állnak hatalomban Putyin és a kínai miniszterelnök felett? A többi ország vezetésérõl már nem is beszélve. Kiknek az érdekeiért folyik ez az újfajta háború, világhatalmi helyezkedés, a világ újrafelosztása? Ha ténylegesen belátnánk a paraván mögé, vajon nem derülne e ki, hogy minden kavarás fõ központja még mindig ugyanaz!? A VATIKÁN! Mert hogy elnézve a rózsafüzért morzsolgató különbözõ vallásokhoz tartozó emberkéket és megkeresve a hasonlóságokat a különbözõ vallások között, mindig ugyanoda lyukadnánk ki! A Babilóniai eredethez. Már ha igazak a történelmi bizonyítékok és nem minden vallás bankár, vagyis az egykori pénzemberek agyalmánya, õsi vallásokból összelopkodott, átírt, egykor lejegyzett írások hamisítványa. A "ZSIDÓ MINDENHOL JELEN VAN!!!" És az már régóta köztudott, hogy a zsidóknál az üzletelés, a hatalom az elsõ. Ahogy az is köztudott, hogy egy zsidónak leginkább egy másik zsidótól kell félnie! Mert ha keresztezik egymás útját, mint anno a "Medici-Fugger" korszakban, veszélyeztetik egymás üzleti érdekeit, annak általában a gój barmok isszák meg a levét! Sõt! Nem általában, hanem mindig! Most sincs ez másképp! Halálba küldik a gójt, úgymond a haza védelmében, a haza érdekeiért, de valójában kinek, kiknek az érdekeiért is kellett mindig háborúba vonulnia százezreknek és millióknak, szenvedve és életüket áldozva? Kínát mind a mai napig a "Li dinasztia" uralja, uralhatja! Õk az Illuminátus családok soraiban valahol az élen állnak és csodálkoznék rajta nagyon, ha nem lennének zsidó gyökereik mongol oldalról. Azt ugyan nem tudhatom mikortól is ívelt felfelé dinasztiájuk csillaga, de ha a kazár-mongol keveredéstõl számítva, van rá esély, hogy zsidó vér is van az ereikben. A zsidók mindig egyéni érdekeiket követik, nincs náluk olyan, hogy "EGYSÉG" az csak látszólagos és csak addig fognak össze, míg az érdekeik úgy kívánják. Valójában viszont félnek egymás hatalmától! Félnek az alárendelt szereptõl, bár látszólag behódolnak, mert ez az érdekük, ha élni szeretnének, de nem hinném, hogy titokban ne dolgoznának azért néha egymás ellen is, a sábeszgójaikon keresztül! A zsidók a "MEGTÉVESZTÉS MESTEREI, IGAZI KAMÉLEONOK!" Azt láttatják velünk, amit szeretnének, hogy lássunk, szeretnek összezavarni minket! Mi, innét képesek vagyunk belelátni a kártyáikba? Biztosak lehetünk benne, hogy nem valamelyik Illuminati család mozgatja a szálakat most is? Vagy valamelyik õsi, egykori Római császár leszármazottai, mint pl: a mindenkori szürke pápa, az õsi "Maximus dinasztia" leszármazottai, az Orsini dinasztia?" Biztos, hogy nem csak fölhasználják az orosz, kínai, szíriai, iráni, iraki, török, stb...gójokat? Biztos, hogy jelenkorunk eseményei az orosz, kínai, iráni, szíriai, stb...átlagemberek érdekeiért folynak? Mert szerintem egyáltalán nem lehetünk biztosak ebben! Lehet, hogy valaki a csapatból, mármint a 300-ak közül megpróbálja letaszítani a trónról a Rothschildokat, lehet, hogy meggyengült valamiért a 300-ak szövetsége? Annyi minden lehetséges, hogy lehetetlen a végére járni! A mi tudásunk ehhez kevés! Láthatjuk a bábok mozgását, de az õket mozgató kezeket nem! Azok továbbra is takarva vannak! Ahogy idõnként "vízözönt okozva" arrébb vándorol minden tenger és óceán vize, lásd:Kárpát-medencei õstenger, például, ugyanúgy a hatalom is képes arrébb helyezkedni idõnként, ha az érdeke úgy kívánja! Nem egyszer fordult már elõ az emberi történelem során, hogy letaszították a királyt, császárt hatalma trónjáról, lehet, hogy ma is ennek vagyunk szemtanúi! Mi csak "JÁTÉKSZEREK" vagyunk, lehetünk a játékos kedvû hatalom mániások kezében! Errõl szól az élet, egy értelmesnek titulált, hit világban! És mindig elfelejtünk egy nagyon fontos dolgot!!! MI MAGUNK ADJUK A HATALMAT MINDEN MINKET MEGVEZETÕ PSZICHOPATA KEZÉBE!!! s_ezt-ni Az adózásunkkal, az állandó meghunyászkodásunkkal, bele és nemtörõdömségünkkel!!! Mi, egyszerû emberek csak élni szeretnénk, mások meg rajtunk élõsködni "TEREMTÕ MUNKA NÉLKÜL" és "MI" valamiért mindig elfogadjuk a játékszabályukat, mert valamiért azt hiszük, úgy érezzük, muszáj, pedig valójában nem lenne az! Mi, mennyivel vagyunk különbek egy hangyánál? Szerintem semennyivel! Mi is különbözõ hangyabolyokban élünk, különbözõ "önjelölt" uralkodók és a hatalmukat fenntartó katonák elnyomása alatt! Csak, hogy azért van itt még is némi különbség! Egy hangyabolyban csak egy uralkodó van, nincs uralkodóosztály, elit! Csak királynõ megtermékenyítõ hímek, katonák és dolgozók vannak! A királynõ feladata a legfontosabb! Szaporodni, hogy fennmaradjon a boly! Mindenki más ennek van alárendelve! A katonák dolga megvédeni a bolyt és benne a királynõt! A dolgozók dolga az õ etetésük, mint az emberi társadalmakban a valódi hasznot elõállító földmûvesek, állattartók, kézmûvesek, iparosok, most szakmunkások dolga. És persze ott vannak a királynõt megtermékenyítõ hímek, bár lehet, hogy azok a hangya katonák soraiból kerülnek ki. Mindenkinek megvan a feladata. És ahogy az állatvilágban, úgy az emberi világban is idõnként elõfordulnak összetûzések, háborúskodások, mikor megtámadják egymás bolyát, népét! De az ember ezt már réges-régen túlzásba vitte és viszi! Nekünk soha semmi sem lesz elég! Nem elégszünk meg azzal a minimális jóléttel, amivel a természet ingyen és bérmentve el lát minket, mi egyre és egyre többre és többre vágyunk! És hogy mi lesz a vége ennek a végeláthatatlan harácsolási mániánknak az elõre borítékolható! Elég csak megnézni a Marsot! Ahol egykoron virágzó élet lehetett! Aztán megjelenhetett ott is valami Isteni felsõbbrendû faj és szépen pár tíz vagy százezer év alatt letarolta az egészet. Jásdi Kiss Imre a Kulcsi találkozón mesélt, mondott nekünk valamit az õsi idõkrõl, mikor olyan hatalmas fákkal volt tele az egész bolygó, amik felnyúltak egészen a világûrig és számunkra épp ésszel felfoghatatlan vastagságúak és persze magasságúak voltak. Ezekbõl az óriás fákból lettek késõbb a hegyeink. És nem elképzelhetetlen a dolog, tekintve, hogy mennyivel magasabban lehetett akkor a légkör a Föld körül, mennyivel vastagabb volt a bolygónkat körülölelõ és védelmezõ ózonréteg. Így már érthetõ az is, miért éltek egykoron óriási állatok és emberek ezen a bolygón. Jásdi Kiss Imre tanításai bár hihetetlennek tûnnek, még is tényszerûek, megcáfolhatatlanok! Megint úgy jártam, mint általában szoktam, hogy elindulók egy bizonyos téma útján, aztán valahol egészen másfelé tévelyednek el a gondolataim. Egyik téma hozza magával a másikat! Mindenesetre érdekes dolgok ezek! Ha valaki csak úgy feltéved erre a honlapra, egyszerûen csak a fejét vakargathatja, hogy mi van? Az a gondolati színt ahol ma már mi járunk, sokak gyomrát csúnyán megfeküdné! Egyszerûen nem értené mirõl van szó, mikrõl is pofázunk mi itt, csak így, ilyen gyönyörû szakszóval kifejezve, hogy pofázunk. Na jó! Beszélgetünk, írogatunk és olykor vitatkozunk! De még vagyunk és remélhetõleg még leszünk is jó ideig! s_Laptop
51 #12 Skorpio58
- 2018-10-02 07:20
MORMOTA 1968!
Szaladj át ezen a kis szösszeneten, lehet, hogy beljebb leszel.http://hunhir.inf...;id=103425
809 #13 megmondhatom-e
- 2018-10-02 10:02
Kedves Imre!
Azért ugye nem rettentél meg ! - Hogyne lett volna "ilyen" érzésünk ! Volt itt már mindenkinek ilyen , de ennél "különb" is ! Amióta nyakunkon a zsidó ; itt gyilkol "közöttünk", aztán itt marad , misem történt , zavartalanul lopja tovább a pénzünket , hogy újabb pusztításokat végezhessen . Gyilkol személyeket , családokat , népeket , nemzeteket , - aztán a lopott pénz mellé kap zsinagógiákat , zsidó temetõket - miközben magyarok sírjait beszántják és felparcellázzák magyarpknak !

Figyelnek bennünket !? Az még megoldható lenne !

A fegyõr andrás - magyar nevû zsidókra gondolsz ?

Ez csak a kezdet !Ezek az éhenkórászok a soros pénzéért minden ! Bármit!

De hát te tudod mindezt ! Megijedtél ? Azt hitted ezek viccelnek !?
A családodat már kiirtották ? Téged már megnyúztak !?

Nem !?

Én már mindezen túl vagyok ! Több generáción keresztül ! Családomat , lányomat tönkre tették !

Hát itt vannak közöttünk ! Elfelejtetted !?

Csak annyit mondtak , hogy "zsidózol" és elég itt szinte mindenkinek , hogy elnémuljon , mint a sír !
Te legalább reszelõket dobáltál !

Mások meg rettegve hallgatnak.

Azt hitted "béke " van ? A reszelõidet ezek légvédelmi rakétáknak látták , mert rettegnek ! Tudják , hogy az igazi holo-parádé eljön , de azt ki kell érdemeljék !Az eddigit mind õk csinálták maguknak - ürügyül - hogy minket gyilkolhassanak .

Ne félj !

Írj le mindet ellened elkövetnek a "fegyõrök" , had tudja a világ ! Én is ezt tettem az "ír" zsidó gyilkosokkal !

Hallgattak-persze- mint a patkányok ! mert patkány csak így tud hallgatni !
Jog ? jogorvoslat ? felejtsd el !

Ma masszív zsidó terror van !
99 #14 MORMOTA1968
- 2018-10-02 19:12
Kedves Skorpio58! Egy részét elolvastam a cikknek, de ehhez több idõ kell, hogy teljesen átrágjam magam rajta. Jó lenne, ha a többiek is átolvasnák, kíváncsi lennék a véleményükre, különösen Imre véleményére! Egy ideje már mondják a Viva Natura tévén Drábik János és Jakab István, sõt néhány adásuk errõl is szólt, hogy itt zsidók harcolnak zsidók ellen. De valami ilyesmirõl írtam én is itt fentebb. Csak hogy az õ háborújukba megint mi "gój barmok" fogunk beledögleni! Mert kizárt, hogy ebbõl kimaradnánk, ami csak tovább fogja gyöngíteni a fehér nemzetiségi népeket. És mi változik azzal, hogy ha egy másik zsidó csoport szembe fordult a globalista világuralomra törõ zsidósággal? Lehet, hogy csak nem akarnak megdögleni õk is egy olyan végsõ világháborúban, amit számunkra készítettek elõ! Mert hogy ezt sokan közülük se élnék túl! Jó! Antiglobalista zsidó erõk támogatják Putyint, nálunk meg Orbánt, de tényleg jobb lesz ettõl nekünk, jobb lesz a világ? A Jobbik-ban is hogy bíztunk, aztán kiderült, hogy az is az õ kutyájuk kölke! Nem tudom, de én valamiért már nem nagyon tudok bízni ebben a "jó zsaru, rossz zsaru" felállásban sem! Attól, hogy elolvasom ezt a cikket, nem fogok tisztábban látni, mert amit az alatt az idõ alatt, mióta megismertem Imre munkásságát, nagyon megtanultam, az-az, hogy "SOHA NE BÍZZ A ZSIDÓBAN!" Több száz évre képesek hibernálni magukat, mielõtt támadnának! Mi a biztosíték arra, hogy nem tér vissza egy idõ után a most uralkodó talmudista, cionista szellemiség? Semmi! Én nem tudok már hinni ezeknek! A Talmud zsidók el lesznek takarítva? Mert ha nem, ha továbbra is tovább adhatják generációról generációra a beteg tanításaikat, ha továbbra is parazitaként élõsködhetnek a világ népei között, ha továbbra is fennmarad a cionizmus eszméje, mi a garancia a gyökeres változásra? A pénznyomtatás joga visszakerül a nemzetett alkotó közösségek kezébe? Mert ha nem, mirõl beszélünk? Felszámolják az uzsora, egyáltalán a kamatszedés intézményét? Nagyon szeretném megérni, mert most még igen csak fáj, hogy élve nyúznak, sõt már a csontjaimról kapargatják le a húst a paraziták! És hol vagyok még én azoktól, akik milliókkal vagy tízmilliókkal adósok, "pedig valójában nem" az uzsorás zsidóknak! Megtörténhet bármi változás vértelenül, erõszakmentesen? Nem hiszem! Akkor meg ott vagyunk, ahol a part szakad! Megint csak be leszünk áldozva, miközben Európa tele idegen fajú, rasszú és vallású népekkel! Lesz megint hely bõven a "NAGY IRTÁS" után, mint anno a "pestis" járvány után, vagy a két világháború és a közben történt USA-ból elindított spanyolnátha járvány után! Lehet majd betelepíteni máshonnét idegen fajú, rasszú népeket, ha egyáltalán marad ember vagy bármiféle élet a Földön utána! Vadásznak már a Rothschildokra és a 300-akra? Nem? Akkor mirõl beszélünk? Majd ha jönnek a hírek, "és remélhetõleg igazak is lesznek" hogy itt is ott is kinyírtak egy-egy multimilliárdos bankár örököst, talán akkor elhiszem, hogy valóban elindult valami változás, de addig nem! Én, mint egyszerû kisember, nem érzékelek semmiféle változást, csak azt, hogy telnek-múlnak az évek és minden marad a régiben, vagy egyre inkább durvulnak a dolgok! Megfigyelés alatt állunk, tényleg rohadtul változnak a dolgok, jó irányba! Engem nem gyõzõt meg a cikk, majd ha érzem a saját életemen a változást, ha látom, hogy javul a helyzet országos és világszinten, talán! De csak talán megkockáztatom, hogy higgyek végre abban, hogy van még remény! Bár az én életemben már nem hiszem, hogy bármi is jobbra fordulna! s_olvas
75 #15 talpi
- 2018-10-02 21:58
Jó estét elvtikéim.
Maradjunk annyiban, hogy egyre jobban látható a két/kazár-askenázi/ vonulat küzdelme.Igaz a felcsúti Ramszesz igyekszik Vászka kegyeit keresni, hogy kimásszon a maga által kreált /?/ lekvárból kimászni, sajnos, egy dolgot nem vesz figyelembe.
Vászka nem annyira megvezethetõ, mint a fityisz törzsközönsége- Ugyanis, nem egy megbocsátó típus.-
" Tovaris konyec " ez nem egy feledhetõ megszólalás volt. Ebben biztos lehet mindenki. Vagyis, lehet, hogy látszólag "barátságos " viszont amig meg iszogatja a teáját,. hagyja gondolkodni vityát. Aki sajna erre nem túlzottan képes :(
Hiába akar kifarolni az unióból, vagy a nato,-ból akár azon az áron, hogy beáldozza a magyarság nagy részét/vagy az egészet/ a selyem zsinór, már el van küldve neki . Nincs hova mennie és menekülnie.
99 #16 MORMOTA1968
- 2018-10-02 22:57
Kedves Talpi! Szívembõl szóltál! s_grat Esetleg Izrahell-be még mehet, bár onnét is költöznek ide cionék a Kárpát-medencei kelepcébe, mert azt hiszik, itt biztonságban lesznek a két macitól. Az orosz és a panda macitól. De mekkorát tévednek! Nem igazán szereti egyik sem, ha fenyegetik õket, az meg szerintem eléggé egyértelmû fenyegetés, ha rakétavédelmi rendszerrel kapják körbe az orosz és kínai határ jó részét, meg nagyszabású hadgyakorlaton villogtatják hatalmuk szimbólumait, fegyverzetüket, haderejüket. Csak sajna erre megint a hétköznapi kis emberek ba@nak rá, szokás szerint. Eddig még soha nem kérdezték meg az egyszerû nép gyermekeit, hogy "szeretnének e részt venni egy jó kis globális buliban!" Nekik buli és haszon, nekünk halál és pusztulás! De sokan szeretnének végigsétálni a nyakukon! s_ezt-ni Aki háborúzni akar, egyszerû a dolog. Gázát kiüríteni, háborús uszítókat be, oszt nyírják egymást, de minket hagyjanak ki belõle, mert elég volt a kiba@ott világháborúikból, ami nekik csak a hatalmuk visszanyerésérõl, megszilárdításáról és a nyereségrõl szólna! s_ratata
819 #17 rozsola
- 2018-10-03 00:12
Nagyot tévedtek srácok. Szeretett Viktorunk mint megbecsült politikus fog " nyugdíjba " vonulni.
238 #18 bivaly
- 2018-10-03 04:01
Ebben az országban két dologért szoktak hõsöknek szobrot állítani, meg mauzóleumot. Az igazi hõsöknek jóval haláluk után, hogy lehessen sütkérezni azok dicsõségében az éppen regnáló politikának, erre a legnagyobb és überelhetetlen példa, az 1896-os, "ezeréves Magyar Állam" megünneplése, a szarháziak sütkéreztek az Árpádháziak fényében.
A másik példa kicsiben, Mádl Ferkó mauzóleuma, megérdemli mint hazaáruló, Antallal együtt, és azért a Nagy Imre szobor sem semmi ! A kommunista patkány mint nemzeti hõs !?
Ebbõl a moslékból származik I. Orsós is, aki mint kiválasztott és mindenre alkalmas gerinctelen féreg, alkalmazásban van, mint nagy magyar nemzeti politikus, egyébként még WC-re is engegéllyel mehet csak. Minden más látszat, szemfényvesztés, a hasbeszélõ illúzionista mutatványa, a háttérhatalom színházában.

Rozsola meg nyugodtan elemezze a világot, legyen biztos megérzéseiben, meg elemzéseiben, bizonyára belsõ szakértõ, azért tud mindent, és mindent pontosan, jól ! Önmaga szerint. Eddigi tapasztalataim alapján a világ nem az itteni meglátások, ráérzések, meg mifene alapján mûködött eddig sem, és ez után sem így fog mûködni.
A nagy kártyások nem szoktak "okos kibiceket" még megtûrni sem maguk körül, nem hogy megkérdeznék, hogy "mond má' meg nagyfijam, mellik lapot tegyem ki !?". A nagy kártyások csak egymás között játszanak, ez a legfõbb törvényük. Putyin meg nem Jelcin, de nem is Gorbacsov !!! Orbán egyszerû bábu, a biorobot fajtából, feladatot lát el, jó pénzért.
809 #19 megmondhatom-e
- 2018-10-03 06:37
ezt bölcsen mondtad -kedves bivaly ! Így igaz !

A gépezet így mûködik :
reggeli "hír" az egyik tv csatornáról : ( fordításban írom , hogy ne legyen "zsidózás" benne , nehogy a "kártyásokat" aggódásra vegyem )

Az amerikai szélhámosok meghívták szélhámos bernadettet amerikai látogatásra . - ennyi a hír ! - ugye milyen ártatlan hírecske !?

Biztosak lehetünk , hogy a visszatérõ szélhámos bernadett már egy egészen más szélhámos lesz , mint at lmp-s szélhámos volt !

Az amerikai "kártyás" szélhámosok ( ugye nem zsidóztam ? - mert az nagy bûn lenne ám - még talán meg is figyelnének érte a mocskos / gyilkos zsidók ! ) nagy lehetõségeket látnak szélhámos bernadett nevû (magyar) fajtársukban - Európa muszlimokkal való lerohantatásában.

Hát így mûködik a nagy kártyaparti ! Így fegyverkeznek ma ellenünk a gyilkos szélhámos kártyás zsidók !

Látod Imre ! Minden benne van a "pakliban" !- de ne félj! Légy hívõ , ne vallásos ! - Ez segít !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.13 másodperc
4,709,123 egyedi látogató