Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Obsit

GondolatokEmlékeztek még Móka Mikire? Na pár napja újra felmentem a fanszbukra, csak mert ellenõrizni akartam, ott van-e még élet, ha már itt nincs. Sokan megörültek nekem, vagy legalábbis ennek lájkolós jelét adták és még többen valszeg nem. Meg is kaptam az egynapos letiltásom szinte azonnal. De aztán csodálkoztam, hogy még pár napig bírták és aztán jött a másik, majd felülbírálták magukat és most megint jött a másik, három napra. Mókás egy dolog. Ha idióta gügyögõ vagy, akkor örökre ott ragadhatsz, vigyázz! Megerõsödött bennem a gyanú, hogy itt mi még mindig sokkal többet érünk, mint az f-buk egészében véve. Azért az is kiderült, hogy vannak, akiknek a böngészõje egyszerûen megtagadja az "oldalam" felkínálását, ami nem is csoda, ismerve a tartalmat. Gondoljátok át még egyszer! Gerry végül csak nyugdíjba vonult. Lassan nekem is kijár egy kis megérdemelt pihenés.

Hozzászólások

80 #1 monguzking
- 2018-10-15 17:53
kár hogy gerry kiszállt de végül is mivel olyan kevés idönk maradt az életre igy jo döntés---az emberiség ügye elveszett igy ezzen belül magyarság ügyén is kár rágodni-egyszerüen nincs értelme--az a kis hogolyocska már olyan oriási lavinává nöt mely mindent elfog söpörni---szerintem ezt mindnyájan tudjuk csak nehéz ezzel egyedül szembe nézzni ugy hogy körülöttünk nyüzsögnek szellemileg vakok s süketek..
83 #2 Sbert
- 2018-10-15 18:01
Imre!
De jó neked! Én pedzegetem nyíltan a dolgokat. kurva anyjukba is elküldve sokszor az operátorokat is, de engem valahogy nem piszkálnak.
Egy tíltásom volt eddig, az is azért, mert azt is tiltották, akiét megosztottam....
No, Zolit tíltogatják is le bõszen.....
Én meg nyíltan zsidózok, metéltf@szszopóknak titulálok embereket, hazaárulózok, meg minden.....
Biztos nagyon szeretnek olvasni, tanulni a szép MAGyar nyelvet. Mert én, biza nyomom az osztást!
Idõtöltésnek kíváló az a felület.
Hmmm! Gerry Bácsika feladta?
Vagy mi a helyzet az operátor úrral?
Áldás!
961 #3 szabir
- 2018-10-15 18:15
egy tseppet meg varjatok me osztan valami lesz a kozeljovobe me egy csomo minden kiderult mara [vagy hagytak kiderulni ugyebar] ugy hogy legkozelebb behuzzak

a roman szasz babu es nemreg valami torvenyt hozott a ''gyul-olet ellen s azota beszedtek a nacziskodo videoimot amiket meg 2009-2011 kozott feltetem a jutubra de amugy erdekes a romanok videoit ahol enekeli egy nagyvaradi czigany hogy ''jon a vonat Galaczrol akasztott magyarokkal'' azt nem szedik be - mondtam es egy ket romannak hogy mikor Rend lesz vigyazzatok meik oldalon lesztek me tuktokot a zsido krealt meg, s jobb ha lassan leszaltok magatoktol a piedesztalrol amire felpakolt me ha hirtelen kell a nyakatok kitorik
961 #4 szabir
- 2018-10-15 18:18
nekem es man kb elegem van a sok mocsokbol de [ha mondom valakinek mi van ugy an-blokk csak vigyorognak stb] osztan ilyen muzsikaval levezetem mongyuk :D
https://www.youtu...mp;index=1
4 #5 Posta Imre
- 2018-10-15 18:57
Sbert,minden a legnagyobb rendben! Amúgy. A félszbuk nem számít, de a "nép" ott tobbzódik és nem tanul, nem tanít, vagy csak alig-alig és csak kevesen, de megvan ennek is a varázsa.

Már híttak elõadni megent, de persze nem megyek. De van más is, azt meglátjuk hogy alakula. Ebbõl már személyes ügyeket nem kreálok, lesz, ami lösz, ahogy lösz és az lesz.

Szabir, lassan meg kell alakítanunk a saját "szabadkõmûves páhodályunkat"! Titkosak leszünk!
75 #6 talpi
- 2018-10-15 20:07
Imrém!
" A nép ott tobzódik"?
No az nem igazán a NÉP. hidd el, mert ott minden van csak nem igazi nép. Lezüllött kurvák, Magukat "férfinak képzelõk" S még sokan mások. Vagyis, "humanoidok" nú illetve férfi ivarúak, sajnos ember kevés. Tisztelet a kivételnek.
8 #7 miskolcilaci
- 2018-10-15 21:43
Talpival egyetértvén, és hozzászólásának folyományaként.. Nééép? Inkább tömeg! Én bedrótozott zombikat, lezüllötteket, és sok-sokk cigányt látok, reggel, este, és napközben! Nem igazán szeretek kijárkálni, de itthon a lakásban érzem jól magam.
Hogy a kocsikban kik ülnek... arról inkább ne.
819 #8 rozsola
- 2018-10-16 00:41
A faszbúk nem oktatási platform. Ugyan vannak zárt társaságok akik a faszbúkon tevékenykednek ( pld jómagam ) de más fórumokon csevegnek.
A korábbi " szélvihar " amit okoztam talán lecsendesett , remélem nem de ez már nem az én gondom. Továbbra sincs semmi amit a magyar fel tudna mutatni. Ezért jó a faszbúk , lehet terjeszteni a propagandát.
Személy szerint sohasem támasztottam nagy reményket a " csonkák " iránt. Ha a " csonkák " összedugják a fejüket , max egy : " Orbán geci .... " okosságra telik tõlük. Ez lenne a magyar ?
Hála a faszbúknak és ISTENnek sikerült amolyan internacionalistává válnom. Braziliától Japánig terjed a kör. Jönnek mennek a paraméterek , pld a brazil társaság feldob valamit ami futótûzként járja végig a faszbúkot. Meglepõ módon nincs a magyarokra jellemzõ kreténség. ( A magyarnak kötelezõ ugatni még akkor is hülyeséget pofázik ) . Ehelyett a többiek nemhogy elküldenék a kurvaanyjába hanem hozzátesznek vagy kijavítanak egyes információkat.
A gyengébbek kedvéért bevallom , innen kapom az ISTENi próféciákat. Vagyis immáron világméretû hírstábunk van. Sajnos a magyar eléggé alulprezentált ebben a társaságban , a jelenlevõk túlnyomó többsége nem " csonka ". Vajon mi az oka ?
Nyafog a " magyar " , 1,5 millió fiatal akarja elhagyni az országot
Most megállok egy csöppet. A pofám leszakad a szégyentõl , vannak olyan szájbabaszott kretének akik nem tudják mi a külömbség a magyar és a " magyar " között. Tudom miért van ez. Annyira barmok , képtelenek haladni a korral. Manapság már nem divat zsidózni. Senkit sem bántanak azért mert zsidó. ( megvannak rá a kifinomult módszerek arra , hogy hogyan kell ezt csinálni )
Ha nem zsidózok , fel sem fogják mirõl van szó. Persze ennek is oka van , nem ismerik fel a zsidót mert nekik az " magyar ".
Értelmezés : " Magyar " az aki :
1. A Magyarország nevezetû területre ellett az anyja
2. Magyarországnak nevezett területen él és fizet adót
Logikus , a határontúli nem lehet " magyar ". Tehát a zsidó meg a cigány az " magyar ". Az én fajtám pedig nem. Érdekes , a nagyvilágban a " magyar " az vagy zsidó vagy cigány. Engem viszont mindeki magyarnak tekint.
Visszatérve a fiatalokhoz. Ki a faszt érdekli az a kb 1,5 millió " magyar " ? Vajon hány magyar van azok a " magyarok " között ?
Tetszik vagy sem , mi magyarok igenis megmutattuk a világnak mi is a helyzet Csonkaföldön. Nem kellett hozzá sok idõ , maguk is belátták a " magyar " az nem magyar.
Mit lehet kezdeni a " magyarokkal " ? Hisz ostoba cigány-zsidó korcsok ! Meg lehet e bízni egy cigány-zsidóban ? De valamit mégiscsak tenni kell. Erre jó a jó öreg propaganda. A faszbúk pedig ideális propagandafelület.
A nagyvilágban változások vannak , amely nép nem halad a korral az lemarad és lemorzsolódik ( megsemmisül ). Mindenki helyezkedik , szövetségek bomlanak fel és korábban elképzelhetetlen szövetségek kötettnek meg. Mit lát ebbõl a " csonka " ? Semmit , mert nem érdekli mi folyik a világban. Képtelen két hírt összekötni még akkor sem ha egymás után kapja. De szidni az Orbánt ! Az nagyon megyen.
Én is tudom kicsoda ez a " Szeretett Viktorunk ". De akinek van egy kis esze az láthatja mi miért történik. Szidják ezt a lõrincgyereket is . De azt senki sem kérdezi meg : " Te Lõrinc ! Te kinek a szekerét tolod ? " Ugye azt senki sem gondolja , hogy ennek a szerencsétlen balfasznak ennyi pénze lenne. Akkor ki áll mögötte ? Vajon ha a nagy barátja Orbán ennyire ugrál a KELET kedvére , akkor ki lehet lõrincke gazdája ? Hisz az köztudott ( keleten nagyon is ) , Orbán és Lõrincke szintén " magyar ". Egy kis agytorna : Ha Orbán " magyar " vagyis cigányzsidó + a cigány-zsidó szava mindig hazug akkor kérdés : " Há' ennyire hülye a KELET ? ". Az a KELET ami kisakkozta Amerikát , Izraelt , Szaud-Arábiát és az EU-t ? Ha ezekkel ki tudott baszni , nem veszik észre ki is valójában Orbán ? Kell e még magyaráznom , kinek a pórázán van Viktorka ?
Ideje lenne felébredni. Emellett ideje lenne " dolgozni ". Ha oly sokan el vannak ájulva a " magyarok " szellemi képességeitõl ,hol az eredmény ? Mert itt sem látok semmit különöset. A faszbúkon pötyögö idióták szövege köszön vissza errõl a weboldalról is . Pedig itt bátran elõ lehet hozni bármilyen témát.
Féltek ? Mitõl ? Én naponta " dühöngök " a faszbúkon meg máshol , senki sem tesz ellene semmit se !
" Már nem érdekel semmi sem ... " Mi ez a világvége hangulat ? Basszátok már meg ! Most kezdõdik az élet ! Csak az gond , hogy ez a cigány-zsidó Viktor a góré. Miért nem TE vagy az ?
Addig is amig az értelmesebbje elgondolkodik , gyüjtöm az anyagot az újabb " próféciámhoz "
4 #9 Posta Imre
- 2018-10-16 06:25
Talpi, nem a nemzet, a nép!

Csináluk egy rozsola kiborúl rovatot is!

Nem kell ahhó sok ész, hogy aki még nem értette, az megértse, hogy a "kínai gazdasági modell" lesz átvéve oroszos felütéssel, mert kellenek a "nemesek", ha már ugye "királyság". Az meg, hogy a magyar ilyen hulladék, hát az. Szégyellnivaló. De nincs is a környéken sem olyan banda, akit ilyen parazita módon és ily mértékben mérgezték volna. Még az oroszt sem, mert ott azért még egyelõre nem miden második, harmadik zsidó-ciágány és egyéb "migráns", bár vannak erre keményen utaló tendenciák.

A pénzügyi rendszer átállítása kis hiperinflációt okozhat, mint a török líra esetében, vagy a rozsola által emlegetett argentinóknál.
51 #10 Skorpio58
- 2018-10-16 11:07
Nem a szívem csücske, de Bála is elmondja hogy nagyon közel az áttörés, az elsõ 20 percben.https://www.youtu...6tECyjZsiA
819 #11 rozsola
- 2018-10-16 11:54
Imre te tudod , de csak 1 vagy
4 #12 Posta Imre
- 2018-10-16 14:19
Mi van már villásnapot tartunk?

Hihetetlen.

Helló Imre !

A véleményedet kérném.

Tudom, Villás Bélát már elemeztétek régebben, értettem.

Mégis, ha ezt meghallgatnád amit a végén mond, szerinted van igazságtartalma ? Kb. 2 perc.

2.22.10 -tõl a lényeg !!!

https://www.youtu...ploademail

Köszi...

Rozsola és ha még egy se?
396 #13 Kujak
- 2018-10-16 18:14
Az én fiacskámnak 3 profilja van. Abból kettõ mindig tiltva van, a harmadikkal vigyáz. Amikor lejár a bünti akkor hajrá :D

Én meg jobbára csak nézelõdök ott is mint itt, nincs miért tiltani.

Az Öregisten áldjon meg Beneteket !
6 #14 anzsi a macska hala
- 2018-10-16 22:27
Kujak, ha f@szbúkozol, nagyító alatt vagy. A fiacskádnak valószínûleg már 4 profilja van, de a negyediket már róla csinálják. Megspórol egy besúgót.
819 #15 rozsola
- 2018-10-16 22:44
Hagyjuk ezt. Igenis " sztár " vagy. Hivatkozási alap vagy akit nem lehet megkerülni.
Tudom , sokan bírálnak a stílusomért. De csak azért mert nem nézték meg a videókat amiken " elõadol ". Számos " tanácsodat " megfogadtam.
Jelenleg komoly változások vannak. Látom Erdogánt basztatják. Nos ! Vajon hogyan fogjuk ezeknek a kretén " magyaroknak " megmagyarázni az eseményeket ?
Korábban állandóan hallottuk : " Törökország Amerika seggét nyalja ". Most mi van ? Amióta Amerika eltakarodóban van Törökországból vannak változások.
Vajon a " magyar " van e annyira értelmes mint a török ? Mert a török felfogta mivel jár a változás.
Vajon megérti e az agyhúgyköves " magyar " azt , hogy az EU-ból NATO-ból , ENSZ-bõl történõ kilépés és ezzel egyidejüleg az EURÁZSIAI katonai szövetségbe és az " orosz " Vámunióba történõ belépés " Fájni fog ! Nem kicsit , nagyon "
A török tudja , a jelenlegi amerikai világ sehová sem vezet. Csakhogy amerika semmit sem ad fel egykönnyen , viszi amit lehet . A " magyar " képes lesz ezt felfogni ?
Nagy a nyüzsgés Japán körül. Egyre gyanúsabb a japán és orosz " tisztségviselõk " és " üzletemberek " közötti hivatalos és nemhivatalos találkozók ügye. Kiszivárogtatott hírek szerint az ilyen találkozókon szó esik a Kurill Szigetekrõl , az 1917-ben Japánba kimenekített orosz Cári aranyról és sok más érdekes dologról is. Emelett kínaiak is sokszor átjárnak " beszélgetni ". Nos ha Törökországnak sikerült elzavarni a picsába az ámerikai buzikat vajon Japánnak is sikerül ? Persze tudjuk " fájni fog ". De nagy valószínûséggel Japán ugyanazt a " jutalmat " fogja megkapni mint Törökország mégpedig egy nagy befolyással bíró poziciót az EURÁZSIAI UNIÓBAN.
Külön téma Ámerika és Szaud-Arábia esete.
Kezdjük az elején , Ámerika a szaudi olaj nélkül összeszarhatja magát. Csakhogy , azt a mocskot amit Izrael , Amerika és Szaud-Arábia közösen kavart Yemenben valakinek le kell nyelnie. Amerika " természetesen " mossa kezeit. Izrael pedig antiszemitizmussal fogja megvádolni azt aki szóvá meri tenni a Yemeni akcióit. Maradnak a szaudiak. Nekik kellene lenyelniük azt a szart amit kavartak.
Emlékeztek még az orosz gépet lelõtt " török " repcsire ? Naná hisz amerikai gyártmány volt. ment a szájtépés ezerrel , voltak ugyan páran akik megkérdezték : " Biztosan török felségjelzésû volt az a gép " ? Vagy esetleg " tudjaafaszommivótráfestve "
Nem véletlen , hogy a szaudiknak nem kellenek az amerikaiak szemete. Hiszen elég átfesteni a repcsit és máris megvan a baj.
Mivel a szaudiak inkább bíznak az oroszokban , elkezdték lecserélni az amerikai hulladékot minõségi orosz fegyverekre. Ámerika " természetesen " felhábordott. Ment a diplomáciai szócsata. Nemrég Ámerika Szaud-Arábia elleni " szankciókat " emlegetett !!!!
Sejtitek mit jelent ez ? Húbazdmeg ! Ámerikának nem kell a szaudi olaj ?
Izraelnek nem tetszenek a szíriába telepített fejlett orosz hadieszközök. Ugyan nem mernek felvállalni egy izraeli - orosz háborút , de azért pofáznak. Izrael a palesztínok kiírtásával fenyegetõzik amiért fejlett orosz haditechnika van Szíriában valamint orosz katonák a Golán fennsíkon. Moszkva hivatalos válasza : " A Golán fennsík teljes területének birtoklása egyedül Szíriát illeti meg !
Visszatérve a " fájdalmas " részekhez. Venezuela , Argentina , Bolivia , Törökország , Irán , Dél-Korea , Kína , Oroszország és más országok ellen voltak/vannak " szankciók ". Valahogyan túlélték. Elnézve ezt a sort , nem is olyan rossz társaság a mai gazdasági világban.
Számunkra ezek a dolgok nem lehetnek semlegesek vagy érdektelenek hiszen mi is ugyanebben a cipõben járunk. A gond nem a változás ( ami már régen eldölt ) hanem a " magyar " ostobaság. Ezt pedig csakis megfelelõen irányított propagandával lehet orvosolni. Ezért van nálunk a " soros " balhé. Tudom , sokan istenítik schwartzgyurit de nézzük már meg , mely országban tekintik gyurikánk tevékenységeit " nemzetbiztonsági kockázatnak " : Venezuela , Argentina , Brazilia , Bolivia , Nagy-Britannia , Olaszország , Csehország , Szlovákia , Lengyelország , Szerbia , Bosznia-Hercegovina , Bulgária , Macedónia , Moldávia , Fehéroroszország , Oroszország , Törökország , Szíria , Irak , Izrael !!!! , Kazahsztán , Irán , Pakisztán , India , Kína , Japán stb
Vagyis rengeteg országban elegük van " sorosgyuriból " . Vagyis az ámerikai baromságokból
Komoly nemzetbiztonsági problémát jelent az amerikai haditechnika amely megbízhatatlan , elavult és rá hivatkozva könnyedén lehet hamiszászlós akciókat végrehajtani. Emellett iszonyúan drága is
Komoly gazdasági kockázatot jelent a dollár jelenléte egy ország külkereskedelmében mivel Amerika politikai célokra használja a dollár árfolyamát.
Sorolhatnám az okokat amiért érdemes picsánrúgni az amerikai buzikat , gondolom nincs szükség rá
4 #16 Posta Imre
- 2018-10-17 05:58
Rozsola, bár ne így lenne, de ha egyszer ez már így lett, akkor már hegeszteni se hegeszthetek nyugodtan, mert bármikor, bármi? Félnek kellene? Ez egy higgadt, érthetõ érvelés, amit most elõadtál.

Na, most is elõkapartak valamit 3 évvel ezelõttrõl. Nagyon viszkethetnek!

"This post goes against our Community Standards
Only you can see this post because it goes against our standards on hate speech.
Le kell vadászni demokratikusan a kurafi zsidó-cigány bandát és a takonygericû álmagyarokat, liberálbuzi média és közszolg-állati férgeket. Akasztófára az összessel, persze demokratikusan, a qva anyjukat! Teljes pucolás a vallásnak álcázott pedofil-buzi rablóbandának, orvosnak nevezett gyilkosok, a "rendvédelmi szervek" terén és persze a bankárokat sorban akasztani kérdés nélkül, oligarhákat...és kiderül, hogy a hazudott 10 milliós létszám valójában alig több, mint 2-3 millió a csecsmõket is számolva."
819 #17 rozsola
- 2018-10-17 11:31
Nincs mitõl félni mert nem vagyunk egyedül. Sok országban észlelhetõ az ébredés.
Tudom sokan " csehül " állnak a cseh nyelvvel , nekik segítség az angol nyelvû felirat : https://www.youtu...9ouVCrplic
819 #18 rozsola
- 2018-10-17 11:39
https://www.youtu...gzVVwTv25A ha az elõbbi emészthetõ volt következzen mégegy. Mennek a felhívások ezerrel
809 #19 megmondhatom-e
- 2018-10-18 12:08
- Imre !

Abschied nehmen! That's what You Want !?

Was glaubst du denn hier !?

Wie So !?

What do You think !?

Meg gerry is?! Nyugdíjba ment az alpesi zsidók között !?

What's going on !?

Kitört a világbéke ?

A zsidókat meg még meg se figyeltük !? (ahogy kell! )

Én a minap (évente egyszer fordul elõ) ültem a metro-n. a padon. Velem szemben - egyszer csak egy - jé ! egy zsidó ! Nõnemûnek látszott - de sose tudni ezeknél.

Ronda volt és büdös(gondolom , mert huzat volt) Gondozatlan , kövér , alaktalan , - nagyon elkezdtem megfigyelni ! A gyomrom forgott , pedig én nem a fiúkat szeretem - nézni . Láttam , hogy látja , hogy megfigyelem , de én nem hagytam abba .
Egyszercsak! hirtelen felugrott és leszállt . A randa feneke kilátszott a zsidó cemendének a rövidített szoknya alól, de leszállt a padödõs zsidó!

Venezuela "egyszerû" népe jutott eszembe.
Õk a fejére is szarnak a kálmánolgának!

Mi meg még "meg se figyeljük" a holokauszt survivor-istákat !?
Akkor mi a ebolától fognak eltakarodni innen ezek a nagyszaporulatúak !???

Ilyenkor akarsz abschied nehmen!?

Beobachten! -az igen ! attól leszállnak! Fejükre szarni !-attól nem biztos.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 2.24 másodperc
3,520,998 egyedi látogató