Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Obsit

GondolatokEmlékeztek még Móka Mikire? Na pár napja újra felmentem a fanszbukra, csak mert ellenõrizni akartam, ott van-e még élet, ha már itt nincs. Sokan megörültek nekem, vagy legalábbis ennek lájkolós jelét adták és még többen valszeg nem. Meg is kaptam az egynapos letiltásom szinte azonnal. De aztán csodálkoztam, hogy még pár napig bírták és aztán jött a másik, majd felülbírálták magukat és most megint jött a másik, három napra. Mókás egy dolog. Ha idióta gügyögõ vagy, akkor örökre ott ragadhatsz, vigyázz! Megerõsödött bennem a gyanú, hogy itt mi még mindig sokkal többet érünk, mint az f-buk egészében véve. Azért az is kiderült, hogy vannak, akiknek a böngészõje egyszerûen megtagadja az "oldalam" felkínálását, ami nem is csoda, ismerve a tartalmat. Gondoljátok át még egyszer! Gerry végül csak nyugdíjba vonult. Lassan nekem is kijár egy kis megérdemelt pihenés.

Hozzászólások

116 #39 livia
- 2018-10-19 21:32
Ja? A tudomány ma már egyenlõ a nobeldíjasokkal Szerintem ehhez meg nincs mit hozzáfûzni! Jó éjszakát mindannyiunknak.
819 #40 rozsola
- 2018-10-19 22:00
Így van Livia ! Mindennel foglalkoznak , " titkokat " tárnak fel , " rejtélyeket " oldanak meg , mindegy csak a valósággal ne kelljen foglalkozni.
Ostoba magyar meg nézze a tv-t. Vasmeber , Transzformersz meg a többi szarság aminek köze sincs a valósághoz.
Semmi bajom senkivel sem , de igenis fontos az , hogy mit mond Putyin vagy Netanjahu mert befolyással van az életünkre . Fõleg hogy a kettõjük közötti viszonytól függ a jövõnk
238 #41 bivaly
- 2018-10-20 06:54
Imre !

Mindenkinek üdvözlettel ! Rövid megjegyzésem, hogy miért érdemes innen nyugdíjba menni . Rozsola #40 bejegyzésének utolsó két mondata jól érzékelteti.

Mottó,: " Egy hülyének soha nem lehet elmagyarázni, hogy hülye."
80 #42 monguzking
- 2018-10-20 18:54
bivaly oly rövid az élet hogy nagyon értelmetlen dolog más emberekre orrolni----nem számit hogy más emberek mit mondanak,cselekszenek---csak az számit hogy mi mit gondolunk s cselekszünk..
80 #43 monguzking
- 2018-10-20 19:00
rozsola elsö osztályu rendezök sokkal többet tudnak a világrol s titkaikrol mind emberek igy filmjeik fontosabbak mint politikusok szövegei...kicsit probálj nem belemerülni abba mit vetitenek neked hanem nézz hátra hogy kik akik vetitenek s mi a céljuk ezzel--a felszin csak álca tele ármánnyal s hazugsággal
819 #44 rozsola
- 2018-10-20 20:18
és ? Mit érek el vele ?
Bivaly te még élsz ? Hmmm már azt hittem felfordultál. találkozásunk örömére nyomhatsz egy csókot a seggemre.
Monguz mi értelme van a tudásnak ? Mit kellene még tudni ? Ha jobban megnézed , a mostani ember sokat " tud " de közben semmit se.
80 #45 monguzking
- 2018-10-20 21:01
rozsola egyáltalán mi az hogy tudás?kétségkivül modern ember hatalmas tudásra tett szert anyag megismerésében s technikai eszközök létrehozásában de mondjuk egy szerzetes ki himalayaban napi 14orát meditál mindez tudásbol semmitsem tud de ennek ellenére nem nevezném ostobának,butának mert valoszinüleg a valoságrol joval többet tud de azért modern embert sem nevezném tudásáért pontosabban mérhetetlen sötétségéért ostobának mert nem hiszem hogy ezzek a folyamatok céltalanul történnének de azért ugy gondolom hogy mégis nagyon csunyán kisiklanak folyamatok s nagyon nem jol csináljuk--valahogy különféle tudatokat harmonikusan összekénne hangolni s megtalálni aranyközép utat--egyébként igenis van értelme a technikai tudásnak a alap müveltségi tudásnak de nagyon is szükséges spirituális tudással is rendelkezni hogy értelmet kapjanak a dolgok
819 #46 rozsola
- 2018-10-21 02:48
hol van az egyensúly ? én nem látom
238 #47 bivaly
- 2018-10-21 08:21
Te rozsola !

Már megszoktam, hogy valaki minél hülyébb, annál jobban dicsekszik vele. Te ebben kirívóan élen jársz. Doktor meg sehol ? Ja, persze, dehogy nem, neked ez itt a csoport terápia ! Értem már, most ugrott be. Itt kifoshatod magadból flusztráltságod szellemi melléktermékeit, te itt ürítesz, mint a kutyák a megszokott helyen. Ezt is csak úgy írom, mint ha neked írnám, pedig inkább azoknak, akik már régen legfeljebb csak olvasnak, a hozzád hasonló nagyon nagy pofájú, depressziós hülyék miatt, akik elõfordultak erre felé elég nagy számban, mára te maradtál az egyetlen.
Nem veszed észre kis elmebetegem, hogy gyakorlatilag saját magadnak írsz ? Nem hát, ha észrevennéd, nem írnád, de mint írtam korábban, egy hülyének soha nem lehet elmagyarázni, hogy hülye. Egyetlen más dolog lehetséges még ezen kívül, hogy küldtek !?
819 #48 rozsola
- 2018-10-21 10:59
bivaly töröld meg a habos szádat
116 #49 livia
- 2018-10-21 21:14
Szóval, emberek! Ki mint él, úgy ítél. Elgondolkodtam egy életen, ami megszûnt. No, apám az utóbbi években igencsak a múltban járt. Mondtam neki, hogyha nem akarsz a világgal fejlõdni, akkor nélküled fejlõdik tovább, No, a világba sajnos bele kell alakulnunk, no de nem mindegy , hogy társadalmi, vagy kulturális, vagy tudományos szinten.tanulásilag, vagy át akarunk-e lépni egy modernkori megalkuvásba, amikor ugye minden mindegy. Most azt érzem, hogy emberek a nihilizmus határán lebzselnek, de, ha egyénileg beszélgetek velük, akkor mégse. De, ma olvastam, hogy az emberek életük döntõ részét a maguk alkotta börtönben töltik. Állítólag 90%. Ha ehhez még hozzátesszük, hogy ipari szinten húzzák a falakat egymással szemben? Megdöbbenek. A kórházban a sürgõsségin volt aki félóránként kente be magát spiritusszal, no, jó, valami fertõtlenítõvel, de, ha pénzt számol simán nyal egyet. No, ezen tényleg lehet mosolyogni. Jó éjt mindenkinek, már hiányolnak.
283 #50 gladiator07
- 2018-10-22 10:50
Nagyon csúnyán beszéltek, ez nem való az oldalnak. Imre már nem is tartja méltónak a beleszólást!
116 #51 livia
- 2018-10-22 20:21
Gladiátor! No, én várom a további hozzászólást, de, remélem, mindenki elment egy kicsit alámerülni, hogy hová? No, kinek, mi adódott. No, ma se maradok tovább, bocsássatok meg, de ma nekem is beleszemtelenkedtek a lelkembe. Szépen szóltam. Kiheverem.
819 #52 rozsola
- 2018-10-22 22:25
Livia nyugi. Semmit rosszat nem szóltál. Hidd el , ha én mondom akkor tényleg így van.
Az jó ha valaki használja az agyát , csak az nem mindegy mire
83 #53 Sbert
- 2018-10-23 11:36
Dél lévén, Ebédem elött egy percre elcsendesedtem ezen a Nemzeti Gyásznapon, a szerencsétlen Megvezetett Polgártársaim Emlékére!
Nem kell nekem ruszkizni, sem az Ellenállást magasztalni.
Inkább, maradj Csendben.
De, ha valaki mégis Az Ellenséget akarod kiabálni, Kezd nyugodtan a Tûzhelynél....
Legjobb, ha hiteles történelmet olvasol a mai napról, minusz két hétrõl, rájössz, mit kavartak a tetves zsidók Szegeden, ami CIA gyakorlatát hozza, ugye. Jaj, hát errõl is lapítanak a Fattyak...
Jómagam, nem vádolom a "ruszkikat", a hadsereg csak Parancsot teljesített, "baráti felkérésre", ugye....
Itt érdemes utána járni, kik, mit, milyen áron kérték ezt...
Nem érdekel az sem, hogy az Usa nem jött segíteni...
Hálát Adok ezért a Magyarok Istenének!
Szuezi-Válság miatt?
Ugyanmár, nem akart atomháborút Európa Szívében az oroszokkal, inkább, és a spanyolokkal törõdnie kellet kicsit.
Ez, hogy jön ide? Jahh, ezt sem mondja trévéd oktatja a "tanárod" a suliban, ugye:
100 ezer, igen jól látod ennyi spanyol fegyveres jött volna segíteni, a kommunisták-zsidók ellen. Ezt a P2P Szabadkõmûvesek szerették volna nagyon...
Oppá! A tetves zsidók, (persze, mert nagyon tudnak elvegyülni, beolvadni) itt tudták, hogy ha nincs orosz segítség, bizony elbuknak ekkora segítséggel.
Ugye, így már más a kép errõl a "forradalomról"?
Vagyis, ha Farkast akarsz kiálltani, legalább tedd helyese azt!
Istenük nyugosztalja a Lelkét minden Áldozatának ennek a "forradalomnak" és az azt követõ Megtorlásnak!
Áldás Számukra!
961 #54 szabir
- 2018-10-23 18:14
vot az a Motoclubpont hu csoro az es hova lett Jobikos vot s Imret sinfelte? meik nap reaakadtam az oldalra de halott minden :D
95 #55 irredenta1
- 2018-10-23 18:56
"A lassan az egész Földön kiteljesedõ monstruózus és démoni hatalom ellen a nagy- és középtársadalom szintjén már jóformán semmit nem tehetünk. Ehhez ugyanis mindenekelõtt egyik legfõbb szövetségesét és asszisztenciáját kellene felszámolni: a semmibõl semmit nem látó és nem értõ, járványosan terjedõ ostobaságot és tompaságot. Ezért a célért viszont mindenki megteheti már most az elsõ lépést: önmagában."
Na,itt tartunk.
75 #56 talpi
- 2018-10-23 19:03
#7 Sbert
- 2018. október 23. 19:42:35s_proszt
819 #57 rozsola
- 2018-10-24 00:06
Sbert kimondtad a lényeget : " baráti felkérés "
Szíria és Líbia már megtette.
Az este érdekes mûsor volt az egyik cseh tv-ben. Ment a szájtépés a cseh katonák Afganisztáni szerepérõl. Nem tudom ki rendelte meg az adást de semmi jót nem mondtak el a NATO-ról. Szóval : " Cseh katonák gyertek haza ! " kb ennyi volt a lényeg
Egyre érdekesebb hely lett a csehföld. Napi szinten jönnek a meglepetések. Le se lehet tagadni , a " Szentlélek " nagyüzemben dolgozik : https://www.youtu...-U5jzMcmBc. Úgy látszik " valakik " nagyban kampányolnak a nyugati hülyeség ellen

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 2.25 másodperc
3,520,979 egyedi látogató