Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szervusztok, Mindenki!

BelföldJásdi Kiss Imre vagyok. Ezen az úton kérek segítséget tõletek. Agyvérzésem okozta féloldali bénulásom egyenlõre komoly gondokat okoz a már szükséges fûtés és számtalan egyéb hétköznapi teendõ elvégzésében. Másodmagammal lakunk Bálványoson. A munkásságomból kifolyólag lehetõség szerint Budapest közelibb komfortba költöznénk. Felvágott tüzifára lenne szükségünk, vagy optimális esetben egy nagyon energia takarékos 2000W-os Adax Neo fali elektromos radiátorra. Elõre köszönök minden és bárminemû segítséget!
Jásdi Kiss Imre

Hozzászólások

279 #20 torusz951
- 2018-11-18 09:18
Imre! Gondolom ez nekem szól, csak nem értem.
4 #21 Posta Imre
- 2018-11-18 10:42
Torusz, pont nem, csak úgy eszembe jutott, gondolom leírom. :D
75 #22 talpi
- 2018-11-18 16:03
#12 atacama
- 2018. november 17. 18:59:24
Nem kell aggódni. Volt ez az ország már nagyobb szarban is, igaz, akkor "nemesek" vitték a prímet. No voltak, "vásárolt" nemességek is. Viszont eszembe/?/ jut Hofi egy arany mondása, ami a szar utazásával kapcsolatos,,,, ha már kocsira kerül azt hiszi,,,.
Ami a futkosást illeti, mehet ahova akar, sem Kína, sem Vászka egy petákkal nem fogja támogatni, önzetlenül. Vidékiesen mondva, "beszart a halott, bûzlik a ravatal"
A ravatalon pedig nem az ország nagyobb, még gondolkodásra képes egyedei fekszenek/még/, viszont a gondolkodás és a tett között nagy ûr tátong.
Elsiratni, sokan elsiratják, csak sajna nem õszinte megbánással, mert ha az volna, akkor saját maguk is oda feküdnének, hiszen ennek, többségében õk is okozói.
Bár, csodálkozni ezen nem nagyon kell. Hiszen itt, orbanisztánban oly könnyen nyilvánítanak bárkit elmebetegnek ahogy bárkit ártatlannak, míg ártatlanokat terroristának.
99 #23 MORMOTA1968
- 2018-11-18 17:06
Kedves Tórusz951! Igazad van! Viszont nem tudod, hogy miért írtam amit írtam. Talán nem csak most segít elõször valakin. Természetesen a dicséretet mindenki megérdemli aki anyagi helyzetétõl függõen próbál segíteni ahogy tud Jásdi Kiss Imrééken és remélem, hogy sokan lesznek még ilyen jó szívûek. Ha bárkit is megsértettem ezzel, bocsánatot kérek mindegyiküktõl! De nem volt szándékos. Rajtam is segítettek már a csapatból jó páran, amiért örökké hálás leszek nekik és ha lehetõségem lesz rá, igyekszem is viszonozni majd!
80 #24 monguzking
- 2018-11-19 10:48
kicsit késtem mert elfelejtettem internet banki belépési kodot igy bekellett mennem bankba ujra aktivizálni s változott is igy még szoknom kell uj rendszert de azért mostmár sikeresen átutaltam két napi béremet...
684 #25 atacama
- 2018-11-19 11:20
én is postára dobtam ma délelõtt,holnap után tehát szerdára érkezik Imrém figyuzd a Postást
gyerekek,szebb jövõt...
4 #26 Posta Imre
- 2018-11-19 13:27
Szolgálati közölmény! Akinek nem tûnt vona még fel, a félszbukról le vagyok tiltva 30 napra, melybõl még van 14 nap. Hiába akarok ott levelezni, kérdezni valamit, nem megyen a válasz!

Igen és igaz a hír! Nem fogom elsikkasztani a befolyásos összegeket, átutalt vagyonkákat, cserébe már páran megmozdultatok az ügyben. Tegnap személyes talpalással is jött támogatás. Azért azt remélem értitek, hogy nem egyetlen fûtõtestrõl beszélgetünk, hanem Imrét "kék" megoldani átmenetileg, úgy, ahogy van, szállással, élelemmel...míg sikerül néki helytállni. Talán nem volna baj, ha a felhívás a mindenki által oly közkedvelt és látogatott félszbukon is futna, mert lehet nem is tudnak róla, hogy nem is tudnak róla! De ezt meg már ti tudjátok!
75 #27 talpi
- 2018-11-19 15:14
Basszus Imrém, pedig ezt érdemes volna "leboltolni" hiszen, "országos segítség indult'" dõl a lé :(
Szóval, ha valaki mégis azt gondolja, lenyúlás van folyamatban, az nem kicsit hülye, SAJNA, AZ CSAK HUMMANOID ÉS NEM TERMÉSZETES KOPÁS KÖVETKEZMÉNYE az "elõbõr" hiánya, :)
75 #28 talpi
- 2018-11-19 15:59
Helyt fog állni Nem olyan fából faragták-Majd némi sütõtök még segít is. :)
8 #29 miskolcilaci
- 2018-11-19 16:02
Akárhogy is, a küldemény mindenképp a Postán keresztül történik-érkezik!:D
Igaz, soha nem találkoztunk, de nyugodt lélekkel megbízom benned "Doki"!
75 #30 talpi
- 2018-11-19 16:58
#29 miskolcilaci
- 2018. november 19. 17:02:51

mint önmagadban Laca
684 #31 atacama
- 2018-11-19 17:38
sokáig gondolkodtam mit írjak erre a feltételezésre,elõször csak a szóra sem érdemes definíció fogalmazódott meg bennem..
mi tagadás keserû pirulák ezek amelyek megkérdõjelezik
az emberi jó akarat a segítõ készség hitelességét,
sajnos minden jó akaratot beszennyez a rossz akarat
zöngéje..
aki ilyet feltételez egy már sokszor bizonyított emberrõl hogy biztos elteszi,megdézsmálja,lenyúlja..
az saját magából indul ki és saját magát köpi szemen.
a mai világban kiveszõben van a jó akarat,az önzetlen segítõkészség, és sajnos az igaz magyar ember..én ott voltam láttam amikor a kihelyezett rohamsisak egy átbeszélgetett délután után lassan telegetett, és a végén át lett adva a tartalma a következõ szavakkal ...... itt van gyere hadd adjam át
igaz nem sok de mégis valami egy kis hozzá járulás..
aki ott volt az tudja,, Volt víz volt tábor tûz és volt egy
kis csapat akiben még él a remény és az igény egy szebb és jobb élet iránt! olyan KULCS kérdések ezek..
75 #32 talpi
- 2018-11-19 17:54
atacama
Nem a remény, a tenni akarás, s fog is az idõk végezetéig. Tudod, tudjátok, mi a "kis semmibõl jött, vidéki suttyók" tudjuk, hogy az ember a gerincesek törzséhez tartozik, nem pedig a tudományosan megfogalmazott, "humanoid"kategória-ba. Nos ezért van-volt, amit ott láttál-láttatok, meg és át éltetek. Semmi narkó, semmi viháncolás, mi több, még csak szalon spicc sem. Beszélgettünk, zenélgettünk és úgy gondolom mindenki jól érezte magát. Az, hogy ki mit gondol errõl a mostani segítségrõl szíve ügye, ami biztos, jó helyre, hasznos célból és õszinte szívvel történik,ebben biztos vagyok. Tudod, aki itt mást megpróbál "lopással" vádolni, az sajna már rég tolvaj volt, még mielõtt mi megszülettünk.
"Mert ki közületek a legkisebbnek ad, az nekem ad" mondá az írás
Viszont biztos, hogy mi vagyunk a legkisebbek?
684 #33 atacama
- 2018-11-19 18:11
Talpi, egy olyan ember kért tõlünk segítséget aki talán a
legnagyobb közülünk való,és nem kért volna ha nem lenne rá szüksége,pontosabban õ lett volna a legútolsó
aki kér..
és nekem ég a pofám bevallom férfiasan hogy hagytuk
hogy eddig jusson a dolog és az hogy valljuk be õszintén kissé egyedül hagytuk a harcában,ami a mi
harcunk is ..
279 #34 torusz951
- 2018-11-19 18:23
Imre! Mi ez a baromság, lemaradtam valamirõl?
4 #35 Posta Imre
- 2018-11-19 19:03
Torusz, ez nem baromság, hanem sok-sok éves tapasztalat szü-reménye.

A tapasztalataim igencsak vegyesek, de ezzel nem is untatnálak benneteket, mert ezen sem segíteni, sem rontani már nem lehet. Engem nem is zavarna már, de van párom és a párom igen érzékeny és nem csak ilyen kérdésekben. Bár ezt most neked címzem, mert megszólítál, de mindenki érteni fogja:..., de minek ragozzam, nem vagytok már gyerekek, tudjátok mirõl van szó és mirõl nincs, de lehetne. Azt se feledjétek, hogy nem csak ti olvastok itt, hanem mocskos görények is és azoknak sokkal nagyobb a pofája és nem szégyellõsek.

Egyébként meg nem, nem maradtál le semmirõl. Lényegében és részleteiben sem változott semmi, ami a korábbiakat bármiben módosíthatná. Imrén múlik minden, no meg Jutkán...de majd kialakul. Ami rajtam múlik, az el lesz rendezve.
75 #36 talpi
- 2018-11-19 19:22
Imrém!
Hátad a hátam-.
80 #37 monguzking
- 2018-11-19 23:40
sajnálom hogy még önzetlen segiteni akarásba is beleszarnak... de valoban igazábol ez már nem számit--ember összeségébe már annyira belesüllyedt önmga által létrehozott mocsárba hogy onnan már nincs menekülési lehetöség......én támogatnám az alapjövedelem bevezetését s erösen korlátoznám magán tulajdot s jövedelmi korlátozást vezetnék be..persze mégha több tucat okos dolgot is betudnék vezetni még akkor is befellegzene emberiségnek----de ez nem számit--csak az hogy tiszta legyen lelkiismeretünk
75 #38 talpi
- 2018-11-20 09:45
"Ami rajtam múlik, az el lesz rendezve."
Lesz is akkor sírás, rívás, s fogaknak csikorgatása,,
Bár már ott tartanánk. Ahogy Bástya elvtárs mondja, " a nemzetközi helyzet fokozódik" igaz, a meccsre "vezényelt, ? játékvezetõk" meg vannak kenve. Viszont, mint egykoron.lehet, nõi ruhába öltözve/nem idegen nekik/ fognak a mûvészbejárón keresztül inalni-
Kis Imre dologra visszatérve. Biztos vagyok benne, hogy többünk között, Ö volna az utolsó, ki segítséget kérne. Sajnos a rendszer ebben az esetben is "sikerrel" mûködött, hiszen, mint tudjuk, semmi nem az aminek látszik, s dolgok nincsenek véletlenül. Megtapasztaltuk-tapasztaljuk ezt az "áldást" nap mint, nap, ki így, ki úgy. Kérdés, mennyire érinti az embert, és mire hangolja a küzdelem iránya.? Mert ugye, tudott dolog, ki-kik ellen, miért kell-kellene küzdeni, ? Elsõsorban a saját kicsinyes egónk, ami akadályoz a józanságban, második, sok esetben a"család, hiszen a róluk való gondoskodás, férfit kíván, s nem nõt. "hol vannak a férfiak"? Akad néhány, viszont azokat a "baráti kör" igyekszik, kiütni, vagy lehetetlen helyzetbe hozni.
Sok esetben megtérdel az ember, viszont fel kell állni. Át kell értékelni az embernek önmagát, mit is akar elérni,? hiszen a személyes dolgok elérése, ha az egészet tekintjük, bizony a bennünket körülvevõ környezettõl, és az abban szereplõ más egyedektõl nagyban függ. Hiába irtom a tarackot, ha a "szomszédom" folyamatosan ellát utánpótlással.
Sokan vagyunk ezzel így, irtunk, vagy megkiséreljük azt, viszont nincs hova dobálni a "gazt". :(

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.04 másodperc
3,956,352 egyedi látogató