Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szervusztok, Mindenki!

BelföldJásdi Kiss Imre vagyok. Ezen az úton kérek segítséget tõletek. Agyvérzésem okozta féloldali bénulásom egyenlõre komoly gondokat okoz a már szükséges fûtés és számtalan egyéb hétköznapi teendõ elvégzésében. Másodmagammal lakunk Bálványoson. A munkásságomból kifolyólag lehetõség szerint Budapest közelibb komfortba költöznénk. Felvágott tüzifára lenne szükségünk, vagy optimális esetben egy nagyon energia takarékos 2000W-os Adax Neo fali elektromos radiátorra. Elõre köszönök minden és bárminemû segítséget!
Jásdi Kiss Imre

Hozzászólások

279 #39 torusz951
- 2018-11-20 12:50
Sajnálom, hogy félreértettél. Azt hittem, hogy konkrét gyanúsítás történt, amirõl nem tudok, nem a J.K.I. projektet kértem (számon).Pont.
4 #40 Posta Imre
- 2018-11-20 14:51
Torusz, nem olyan még nem történt ebben a konkrét esetben, ez csak a korábbi "tüske", amit nehezen növök ki. Egyébként van jó hírem is. Most utalt az asszony a megadott számláról csekkeket, befizetéseket és megdöbbenve tapasztalta, hogy immáron meghaladta a felajánlások összege a 200 ezret. Sok, vagy kevés, nem tudom, hosszú lesz a "tél". Azért, ha elértük a kétmilliót, le kell fújjam a gyûjtést, mert még a nav is ránk szállhat!s_hihi
684 #41 atacama
- 2018-11-20 15:07
Imre, ez amolyan jó hír, és nagyon szívmelengetõ hogy vagyunk még és mozdulunk!
mellesleg én is azt hittem hogy valaki már rögtön gyanusított az "összefogás jegyében"
és igy igaz megse álljon a történet hat karika alatt
és ha túl lépjük majd váltunk,címre,helyre,befutóra...
hajrá...
4 #42 Posta Imre
- 2018-11-20 15:17
Atacama, van már némi rutinom az ilyesmiben és tudom mi mivel jár és járhat. Írtam, felnõttek vagytok, talán ragoznom sem kell, viszont cserébe bármi elõfordulhat. Igen, meglepõ, hogy már erre a kis felhívásra is léptek sokan, pedig nem is nem átalakító mûtétre, se nem a legújabb droglaborok cuccainak kipróbálására, de még csak nem is a magyarság megmentésére vetemedünk, csak egy Embert igyekszünk életben tartani. A szervezettség hagy némi kívánnivalót maga után, de hát eddig se a központosított tizedes rendszerrõl voltunk elhíresülve. Na majd eccer!
75 #43 talpi
- 2018-11-20 17:23
Imrém!
Sok,-vagy kevés? Nem ez a kérdés, szalmaszál a gondokhoz képest, , viszont valami. Igen, a regisztráltak számához képest,kevés, mégis úgy gondolom, hogy ez tiszta szívbõl és önzetlenül van.
A szervezettség? Ugyan, jobban nem kell szervezni, aki az elsõ szóra nem érti-érzi a helyzet komolyságát, azt nem kell, nem is lehet szervezni. Tudod Te ezt magadtól is, hisz évek óta megy az oldal, azóta, folyamatosan meggyõzõdhetett bárki, ki olvas, hogy szinte percnyi pontossággal jönnek azok a dolgok elõ, amirõl beszélünk. Tett valaki, néhányunkon kivül valami/ha nem is eget rengetõt/, de egy kurva levelet valahova? Mert szervezni,-egy-egy elõadást, az sem semmi, de meg lettél kérdezve, hogy hogyan oldod meg? Vagy csak az volt fontos, hogy
,akár hogy is de ott légy? Mibe kerül anyagilag-erkölcsileg, mit szól a család, ha nem vagy otthon napokat, stb-stb. Mégis, valamit adtál, ha nem is anyagilag, de hittében megerõsítettél sok embert, és ez is valami. Ugyan látszólag, "kicsi, mégis valami"
Remélem az az eccer hamarosan,,,
99 #44 MORMOTA1968
- 2018-11-20 19:00
Kedves Imre! Csepp a tengerben, de ma elment! Sajnálom, hogy csak ennyivel tudtam hozzájárulni, de sajnos még mindig nem tudtam megszabadulni teljesen a parazitáktól! Fáj, de ez van! Hülye voltam, el kell viselni, míg tart! :@
815 #45 Upas
- 2018-11-20 22:44
Ahogy megjön a pénzem küldök a számládra Imre. Mindenképpen!!!
4 #46 Posta Imre
- 2018-11-24 15:57
Szia kérlek te döntsd el, hova hogyan rakod ki köszönöm.JÁSDI KISS IMRE

Köszönök mindenkinek mindent, amit kapok!
Tudom milyen sok a kevésbõl akár kicsit is adni. Viszonozni csak a tõlem megszokott munkámmal tudom és teszem is, minden erõmmel.
A nyitva maradt kérdéseket egyúttal megválaszolva az alábbi segítség kérésemet kérlek, osszátok meg a közösségi oldalaitokon.

Köszönettel és üdvözlettel:
Jásdi Kiss Imre.


JÁSDI KISS IMRE – Segítség kérés
Szervusztok, Mindenki.
Jásdi Kiss Imre vagyok. Ezen az úton kérek segítséget tõletek. Közel két évtizede önzetlenül szolgálom tudásommal a nemzetet, segítséget eddig nem kértem. A Tudás felelõsség és jog egyszerre, aminek átgondolására nem elegen vagyunk ma képesek. Így a valóság útja tapasztalataim alapján magányos, az állami rendszer és a passzív nemzet között, az Ember földjén. Ezért nekem, aki a Tudás birtokában veled együtt a világ leggazdagabb embere vagyok, az életben maradásomhoz most mégis közösségi segítséget kell kérnem.

Agyvérzésem okozta féloldali bénulásom egyenlõre komoly gondokat okoz a már szükséges fûtés és számtalan egyéb hétköznapi teendõ elvégzésében. Másodmagammal lakunk átmeneti megoldásként Bálványoson. A munkásságomból kifolyólag lehetõség szerint Budapest közelibb komfortba költöznénk arra az idõre, amíg be tudom fejezni a saját kezemmel szerkezetkészre épített Mány-Alsóörsi házamat (amely az ellenem indított szisztematikus hivatali bûnözés miatt beterhelt építmény lett). Ehhez szívesen fogadok minden konkrét eszköz, anyag, anyagi és tavasztól munka felajánlást.
A napokban többen kérdeztétek, mit kérek konkrétan.
A túlélésemhez most sürgõsen egy teljesen felszerelt összkomfortos vagy egyszerûen összkomfortossá tehetõ (esetleg késõbb megvásárolható, hosszabb távú megoldást is nyújtó) otthonra, megélhetésre, felvágott tûzifára, minõségi ágyra, lakás felszerelési tárgyakra, teljes bútorzatra, a gyógyulásomat segítõ élelmiszerekre és konyha felszerelésre, mozgás terápiás eszközökre, a további munkámhoz egy modern számítógépre, profi video kamerára és egy megbízható autóra van szükségünk üzemanyaggal. Túlélésre, gyógyulásra és munka nyugalomra van szükségem.

Akár tárgyi, vagy anyagi segítséget nyújtasz, akár a Hatodik Pecsét címû Tudás õrzõ könyvemet rendeled meg akár több példányban, köszönöm Neked!
Az újra felfedezett és rendszerbe állított, eltitkolt egyetemes emberi TUDÁS válik újra az emberiség közkincsévé a Hatodik Pecsét lapjain.
Arra kérek mindenkit, hogy a valóság közös alapjain egy nyelvet beszélve, velem együtt legyen újra büszke Tudás õrzõ Magyar, ennek minden dicsõségével és felelõsségével!

Kérlek, segítsd a magyarságnak, az emberiségnek szánt munkámat, a következõ könyveim megírását, az oktató video anyagok elkészítését. Akár adománnyal, akár egy vagy több Hatodik Pecsét címû könyv megrendelésével, a facebook bejegyzéseddel, így a kérésem többeknek való továbbküldésével, könyv terjesztéssel, elõadás szervezéssel, profi fordítási vagy filmes munkával, az árasztó energia termelõ rendszer gyakorlati védelmével és további dokumentálható feltárásával teszed, köszönöm Neked, hogy ebben a sors fordító korban Te is részt vállalsz velem A TUDÁS õrzésében és átmentésében, bárhol is élj a világban. Köszönöm, hogy most ezzel együtt nekem a túlélésben is segítesz.

Köszönök minden és bárminemû segítséget!
Ahol ezt fogadni tudom:
Kapcsolat:
Jásdi Kiss Imre
Tel.: 06/20 413 4996
E-mail: jki.jasdikissimre@gmail.com

Könyv rendelés:
www.hunpjp.com
konyv@hunpjp.com
jki.jasdikissimre@gmail.com

Számlaszám:
Posta Imre számlaszámán és címén
Számlaszám:11773425-60624880-00000000
BIC / SWIFT KÓD: OTPVHUHB
IBAN:HU18 1177 3425 6062 4880 0000 0000
Ha valaki címre küldene anyagi vagy tárgyi adományt:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Kinizsi u. 109/b

Üdvözlettel
Jásdi Kiss Imre
4 #47 Posta Imre
- 2018-11-24 17:02
Néztem a számlát és van postai csekk is. Olyan 500 ezer körül járunk.
75 #48 talpi
- 2018-11-25 18:19
Posta Imre
- 2018. november 24. 18:02:41s_yeye
4 #49 Posta Imre
- 2018-11-26 07:03
Na, ha jól kiveséztük a témát, és ezek szerint igen, akkor le is veszem. A félszbukkon megyen tovább, osszák, szorozzák.
75 #50 talpi
- 2018-11-26 11:43
#49 Posta Imre
- 2018. november 26. 08:03:31
;)
1093 #51 vian
- 2018-11-29 16:03
4 #52 Posta Imre
- 2018-11-29 16:45
Vian, jó ez a hanganyag, csak az a kérdés, mire? Bár rengeteg "igazságtartalma" is van, de sajnos nincs. Azért nincs, mert a beszélõ nem ismer semmit a háttérbõl. Imre így él lassan 10 éve. Valaki mindig segített. Volt valami hely, ahol meghúzza magát. Nem luxus, sõt, ..., de most ketten vannak és õ fél-ember. Megoldani az életét nem tudjuk, hacsak valaki mecénásként el nem tartja és biztosítja a várt, elvárt feltételeket. A többi rajta múlik. Én, ahogy tudok, segítek. Gondolom, ti es, mert látom, hogy azért igen, sõt nem is vártam ilyesmit már és mégis. A lelkiismeretem tiszta és nyugodt. Ha Imre nem oldja meg a többit, akkor elveszik. Ez a sors rendje. Kár, vagy nem kár...más döntéseiért senki nem lehet felelõs, ha már figyelmeztetéseire nem hallgatott.
1093 #53 vian
- 2018-11-29 18:19
Imre, bármilyen fájó, de az igazságot leírtad!

"Ha Imre nem oldja meg a többit, akkor elveszik."

Elegem van, hogy a jó embereknek kell a túlélésért küzdeniük, szinte esély nélkül!!

https://www.youtu...0VmSfhVFvk

Amennyiben nem korrigálja az elcseszéseit az, ki a földi rezervátumot létrehozta, és ül a babérjain, hogy nem sikerült, de legalább valami értelmesnek tûnõ élet legalább kialakult - jobban tenné, ha nagyon csendben eltörölné a homokozót és elhúzna, miután tudatosult benne, hogy értelmes teremtésre képtelen. Hulladékot, selejtet pedig magának gyártson, hogy megtapasztalhassa, mekkora lúzer!!
4 #54 Posta Imre
- 2018-11-29 18:26
Vian, ezt csinálom én is már rutinosan. Mikor kellett segítettetek, mikor kell, segítek én is. Ha nem lettek volna a könyvek annak idején, már nekünk sem lenne semmink, se ház, se család, se semmi. Szerintem nem is lennénk már "itthon" rég. Míg tudok, dolgozok, de a "nemzet" ebben a formában" menthetetlen".
4 #55 Posta Imre
- 2018-12-01 13:52
Na, tegnap sikerült Imrével nálam szembesülni és megkapta az eddigi utalásokat. Büszke vagyok rátok és bár nincs megoldva igazából semmi, de átmenetileg megnyugvást ad, hogy lehet még számítani valakikre, azért ezt jó tudni.

Csask tudjatok róla, de Imrével beszéltük, hogy ír még egy köszönetnyilvánítást és helyzetértékelést, ezzel nem zárnám le az "ügyet". Az utalásokról készítettem egy banki kimutatást, illetve kinyomtattam a teljes listát magamnak. Csak azért, hátha valakiben kétség merülne fel. Kiadni kezembõl nem fogom, bár Imre szerette volna megköszönni mindõtöknek a segítséget egyenként. Erre nincs mód.Tudom, van, aki az utalás közleményében írta, kaphatna-e könyvet. Nos, csak név és bankszámla alapján ez nem megvalósítható kérés. Akinek ilyen jogos "óhaja" van, az keressen meg engem, de inkább õt, az elérhetõségén, ez így kivitelezhetõ. Felmerült a tárgyi segítség lehetõsége, amit addig nem akartam szorgalmazni, míg nem oldódik meg a lakhelye. Errõl is ígérte, hogy írni fog. Tegnapi nappal ötszázezer került átadásra, ami várakozásainkon felüli példa értékû támogatás, már majdnem eléri egy osztályvezetõ-helyettes köztisztviselõ havi bérét, de mégis horribilis összeg.

Várom Imre összefoglalóját is, ide a cikk alá, de azt majd megköröztetem, hogy lássátok, mint friss hír. Köszönöm Nektek!
684 #56 atacama
- 2018-12-01 17:38
Imre,Köszönet neked is!!! Hisz a KULCS ember te voltál
az összefogásban,és az is maradsz a közösségben!
köszönjük hogy segíthettünk, mindenki lehetõségéhez
mérten és ebben biztos vagyok nem beszélve a szellemrõl a lélekrõl és pozitív segítõ gondolatokról
amik majd megvalósulni törekszenek..
Imre is biztosan érezte az összefogást és annak az erejét , Várjuk is én személyszerint biztos a helyzet értékelést de leginkább a helyzetjelentést hogy folyamatosan tudjuk hogy rendben van -e minden/ami
most sajnos úgysem lehet../ de valami elindult,mégegyszer én, mi köszönjük nektek IMRÉKNEK hogy segíthettünk..
és ahogy Talpi szokta mondani Hátam a hátad..HÁTUNK A HÁTAD, HÁTUNK A HÁTATOK!
https://www.youtu...-b3nMSd_gk

s_V
961 #57 szabir
- 2018-12-11 10:00
kitettem kb 30 Jasdi video la a Jutubon eztet a kerest; 5 videot en tettem fel az alatt nem kerul ''spam''-ba , a tobbit lehet a renczer oda teszi [ha a felhasznalo kesobb nem nezi meg s engedi a komot]

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.32 másodperc
3,948,912 egyedi látogató