Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Párhuzamos világok

GondolatokA héten hallottam egy helyi esetet. 51 éves "smasszer" egy konfliktus kezelõ tréningen összeesett és meghalt. 8 éves gyerek maradt utána. Elõtte két alkalommal volt a Honvédban szívtáji fájdalommal, ahonnan fájdalomcsillapítóval lett tovább küldve. Ezt nem tudom, hogy így van-e, de azt is csak hallomásból regisztráltam, hogy a parancsnok nagyon furán reagálta le az esetet. Nos, a magam részérõl nem bánom már ki hal, ki él. Nem is errõl szól a mai bejegyzés. Vagyis de, csak nem úgy.

Nem szeretnélek kijelentéseimmel befolyásolni benneteket, hisz úgy sem tudlak. Ez legalább biztos. Ezért bátran írok, hisz tétlen. Ha néha nem értenétek egyet, majd kivárhatjátok az idejét, hogy kiderüljön, mégis úgy van minden, ahogy írtam.

Lassan évforduló lesz és "forrong" Európa. Amerika is! Afrika kezd stabilizálódni és Ázsiában az utolsó konfliktus-forrásoka kiiktatása zajlik. Ugyan ez mit jelenthet? Tegyük fel, hogy a "háttérhatalom" és a "világkormány" szinonim fogadalmak. A szabadkõmûves zsidók a globalizáción munkálkodnak. Nem fura? Miközben a "globalizáció" fogalma is eltûnt a "politikai" szótárból, paradox módon pontosan az zajlik minden elemében, amit eme fogalom jellemez, csak "illiberális" és "nemzeti" köntösben. Mire alapozom ezt a megállapítást? Tisztán logikailag érvelve belátható, hogy semmilyen más módon nem lehet már másképpen cselekedni. Minden aprónak tûnõ kérdés globálissá vált. Megszûnt a "nemzeti politika" és a "nemzeti identitás" csak kirakati kamuflázs. Ez ugyanúgy vonatkozik Kínára, mint Egyiptomra, vagy éppen Magyarországra. Az ENSZ már csak színleg létezõ végrehajtó szerve az "új trendek", új világrend összelapátolásában. Európát radikalizálják, Amerikát átrendezik és a kulcs Afrika és a két "jégsapkás" sarok. Valódi ellentétek már nincsenek, a "lokális háborúk" és "forradalmak2 mögött ugyanazon "globális elit" tevékenykedik közös akarattal és az eredményeket elõre borítékolva. Igazából ez az "új világrend" egy "régi világrend" újragondolása lesz, ezért tûnik úgy, hogy "nosztalgiázva" és "retro" haladunk elõre vissza az "idõben", úgy a "társadalmi berendezkedésben", mint a "politikai manipuláció" területén. Elmebefolyásolás magas fokon. Egyrészt lélektelenítés, lélektiprás, másrészt lélekemelés és megszentesülés. Kettõs játék, de legalább 5 felvonásban, 7 fokozattal és a kettes számrendszer szerint értelmezhetõ módon. Úgy igen, hogy nem és úgy ne, hogy igen és a látszat ellenére a nullák itt összeadódnak, bár összértékük a végtelen esetén sem lehet Egy!

Ha azt megértjük, hogy ahhoz, hogy "lokálisan" rendezõdhessenek a "dolgok", ahhoz globálisan kell fellépni és ebbe beleszólás egyetlen kis putris államnak nevezett "nemzetközösségnek" sem lehet, akkor jól látjátok. Hol van most "klímakonferencia"? Víz, tûz, föld és levegõ? Nem politikai kérdések ezek már rég, csak a gyagyássá tett, vált, lett massza számára nehéz ezt leközvetíteni. Nincs politikai kérdés. Valójában eddig is csak zsidó maszlag volt a "politika", melyre ráment a Föld, de úgy egészében. Bizonyos értelemben vége van a dalnak. Nincs "mozgástér" és ahogy látom, nem is lehet ezen már "közös erõvel" sem fordítani. Minden kapu bezárult. A Földön az emberiségnek nevezett csürhének vége van. A többit kitalálhatjátok! Igen, szelektálás, szelektálás és szelektálás. Az Új Világrend dolga annyi, hogy katonai rezsimben megoldja ezt a "kérdést", no meg "visszaállítson" olyan lerontott minõségeket, melyek mára mutatóban sem maradtak meg, hála "áldásos" vallási tevékenységüknek.

Mit is mondott Orbán, Európa új vezetõje (jó, ti tudjátok, csak egy zsidó-cigány szajha, de valakinek el kell játszani a szerepet amit betöltetnek vele) : Magyarország kormányzásának kiválósága a stabilitásban rejlik. Igen, itt stabil minden. Sõt, minden is! Ja, a "tüntetéseknek" nem kell bedõlni. Nincs jelentõsége, amíg a programban nem érkezik el az a szint, mikor ezt a "rendszert" egy nyíltan diktatórikus, archaikus struktúra kell váltsa. Nem "leváltsa", hanem váltsa. Sajnos IQ dolgában nagyon rosszul állunk és egyre romlik a helyzet, de ez "jó", mert nincs konkurencia. Orbán beavatott, de õ sincs tisztában azzal, mit is cselekszik valójában. Nem is kell! Pont ugyanúgy "húzzák", mint Vonát annak idején, vagy most is Torockait. A kérdés tehát mélyen "filozófiai" vagy ha úgy tetszik, ideológiai és nem vallási! Ugyanis a "vallások" látványosan csõdöt mondtak. Mind. Ami elõttünk áll, nem feledteti, amit mögöttünk hagyunk. A manipuláció egyre nyilvánvalóbb, az emberiség szétválik kis mennyiségû minõségre és a már agyatlan zombivá vedlett tömegre. Mostanában átértelmezõdik a "szeretet" és a "gyûlölet" fogalma, de még a "bûn" is relativizálódik. A "történelem" egészen más olvasata kerül elõ immár hivatalosan. Nem mindig nevezik néven a csöpögõ orrú nyálas büdös zsidót, de felsejlik minden kardinális kérdésben a megkerülhetetlen akadály szimbólumaként. A zsidókérdés megoldása globális és társadalmi, nemzeti végszükség kérdése lett. Nem csak az én fejemben, de immár nemzetek felett álló módon.

Szögezzük le! A magyar nemzet megszûnt létezni. Már nem most és talán nem végleg, de nincs. Ez elmondható a többi nemzetek soráról, akik "számítottak" valaha és a "jó oldalnak" szolgáltak, jó ügyet, lelkiséget és szellemet. Ahhoz, hogy a földi móka korlátozott kivitelben, erõs szigor és önmérséklet mellett folytatódhasson, nem elég már medert szabni a folyamatoknak, hanem olyan "durva" beavatkozásokra van szükség melyek drasztikus szükségszerûségét az események bekövetkeztekor társadalmilag elfogadhatóvá kell tenni nem csak az érintettek, de az "érinthetetlenek" számára is! Aránylag gyors "igazságtételek" sora és a szemek elé tolt bûnözõk, csalók és emberi értékekkel nem rendelkezõk kiemelése ma még utópiának teszik, de amíg a globalizmus nem érte el a célját, ezekbõl nem is lehet csak részsikert produkálni. A világon nem lehet egyetlen hely sem, ahol ezek meghúzhatják magukat! Izrael sem lehet ilyen patkányfészek és Magyarország kitakarítása is annak van alámedelve, amit fennebb megfogalmaztam.

Ja, még valamit! Nem írtam, hogy oroszok! Nincsenek ebben a kérdésben "nemzetek", ez legyen világos! Az orosz jelenleg ugyanazt a zsidót reprezentálja, mint a német, francia, angol, vagy ipeg magyar. A kéréshez a "nemzeteknek" annyi köze sincs, mint a kutyaugatásnak a Holdhoz.

Mit lehet tenni, kérditek! Nekem eléggé beszûkölt a mozgásterem. Beszûkítettem és azon vagyok, minél inkább ponttá zsugorítsam magam. Nem egyszerû, de menni fog. Javaslom, ha értitek, vagy úgy vélitek értitek, mirõl is bõszülök itten, cselekedjetek legjobb tudástok szerint. Család, barátok és a józan ész. Istent én kihányom ebbõl a körbõl. Eddig csak gond volt vele. Majd visszajöhet, ha bizonyítja, hogy méltó a tiszteletember. Egyelõre szarul áll ebben a kérdésben, de küzd már, csak nagyon nem fûlik a foga mindehhez. Nekem sem és úgy vélem, nekteknek sem! Senkiben nem bízhattok, ezt hozta ez a "korszellem". Napokban kaptam infót, hogy a "mélynemzeti" brancsban engem is ügynöknek tartanak még mindig, Tehát bennem sem bízhattok! Ebbõl még én bízok saját meglátásaimban, ahogy eddig is, ha nem baj, bár túl sok értelmét a "nép" oktatásának nem látom. Sokkal hülyébbek, mint azt még edukációval legalább eltussolhatóvá tehetõ.

Igen, van még valami. Jásdi Kiss Imréért példaértékû összefogás alakult, még ha virtuálisan is, de neki remélem ez segít és ha bajba jut bármelyiktek és tudunk segíteni, úgy jelezze! Ennek van értelme. Személyes kapcsolatokra szükség lesz a közeljövõben!

Hozzászólások

80 #20 monguzking
- 2018-12-10 18:13
Talpi megtisztelve érzem magamat hogy személyesen ismerhetlek---nagyon rossz folyamatosan zombi emberekkel vitatkozni----szerintem nagyon rosszul van megközelitve isten fogalma s ezért az lényegében egy csak felszinesen más judeiaizmus,kereszténység s iszlám a fö felelös mert buddhizmus vagy taoizmus már ovakodik megszemélyesiteni istent ami részben igaz is hisz isten inkább tudat bár test is hisz minden ami létezik nem más mint ö--csak isten ami létezö minden más káprázat--de azért nem akarok nagyon elvonatkoztatni igy nekem az a meggyözödésem hogy ember nem közvetlen isteni de nem evulocios lény sem söt afelé hajlok semmisem evulocios hanem minden megtervezett még az evulocio is---embert létrehozták géntechnologiával s nemcsak humanoid hanem egyébb fejlettebb lények igy hüllö fajok is-erröl ösi iratok,mondák a világ minden táján irnak---az is biztos hogy a földön nem az ember volt az elsö értelmes faj s nem is az utolso----hogy mi a cél talán nem is olyan fontos de én nagyon nem bizzok emberek létrehozoiban bár aztsem zárom ki hogy mégsem rossz szándékuak csak egyszerüen tesztelik embereket-mert igaz hogy ök programoznak de azért embernek mindig van választása s tán pontosan épp ez a lényeg hogy szembekell szállni programozással s kinyilvánitani hogy jogunk van önállo gondolatokra amelyek révén egy uj világot tudnánk létrehozni....de az embernek a legnagyobb ellensége az idö s hiába figyelmeztet rengeteg film az idö fontosságára---emberek elkotyavegyélik idejüket apropénzért....
75 #21 talpi
- 2018-12-10 18:53
Monguz!
Embernek, legnagyobb ellensége, önnön maga. Hiszen ha nem volna állandóan elégedetlen, vagy nem volna, aki ebben a tudatában, folyamatosan ösztökélje, a " még-még, még többet akarok" tudati részének ingerlésével, mondom neked egészen békességesen el lehetne éldegélni.
Olvasom itt az Ádám- Éva, mint " elsõ" ember felvetést. Érdekes a megközelítés, ugyanis, miért is egy, tökéletesen ellentétes nemû egyed aki megjelent a "mestermûben"?
No látjátok, azért van Istennek jó oldala is. Hiszen, mi van, ha két manus, vagy két nõt teremt elsõre? Ugye, hogy ugye. ? Õ sem akarta, hogy buzeránsok, vagy leszbikusok legyenek a kísérleti példányok. No, meg is kóstolták a tiltott gyümölcsöt, merthogy ugye, Ádám fogta Éva almáját, mindkettõt, ha már oly formás volt, és a kutya fáját, lett is belõle dörgedelem. No meg két gyerek. A történet már utána, folytatódik, ahogy,,,.
Viszont, érdekes mód, az "írás" azt mondja, Te pedig kígyó, innentõl örök életedben csúszkálj és mardosd az ember bokáját...
Nos, addig nem csúszkált? Hanem?, tényleg kígyó volt, vagy valami hajlott hátú, gyíkfejû valaki, aki már akkor ott volt, amikor ez a két szerencsétlen még ki sem próbálta agymáson a "tudás" fáját? Akkor ki és hogyan is került a "premiert" jelentõ paradicsomi helyzetbe korábban? Mert Isten ott volt, Õ volt a szobrász.
Viszont, ha tényleg a tökéletesség volt a célja az emberrel, akkor hogyan lehet, hogy nem volt elõre látó, ezzel a "csúszó-mászóval"?
Valami elvonta a figyelmét? Vagy megzavarta az alkotás mint Isteni szépség. Vagy csak játszani akart? Hiszen tudta, tudnia kellett, hogy ezek ketten, elõbb-utóbb, de össze rakják a "rubik kockát", vagy ez volt a késleltetett katarzis? No akkor majd ... és lõn.
Szóval, azóta eltelt néhány tízezer év, ami óta az elsõ,paradicsomi peepshow "megnyitotta kapuit. A nagy örömködésbõl, fájdalom,-kín,-szenvedés és milliók halála a jutalom, izmusok, és emberi hatalomvágy, vagy csak egyszerûen a "felsõbbrendûség" érzete miatt.
Igen, valahol a "programozásban" van a hiba, ami több, mint valószínû, az emberi gyengeség következménye.
Hiszen, sokunk, vagyis mindenki programozható, csak kérdés, mennyire hatalmasodik el rajta a programozó "akarata".
Tud e még önálló lenni, egy kicsit, tud-e ember maradni,? VAGY...véglegesen elveszik!
99 #22 MORMOTA1968
- 2018-12-10 19:01
Kedves Talpi és mindenki más! A Teremtõt vagy Teremtõket ne keressétek valamiféle kitalált Mennyországban, mert aki képes tovább látni az orránál, az már rég rájöhetett magától is, hogy biza õk itt vannak velünk folyamatosan a Teremtett Természetben! Minden ingyen áll a rendelkezésünkre, az meg csak a mi hülye fejünknek köszönhetõ, hogy emberek által kiagyalt törvények és rendeletek labirintusában tévelyegve nem látjuk az "IGAZSÁGOT!" Csak egyetlen "IGAZ TÖRVÉNY" létezik, az pedig a "TERMÉSZET TÖRVÉNYE, TÖRVÉNYEI!" Minden élõ, az emberen kívül ezeknek a törvényeknek engedelmeskedik! Csak az "EMBER" alkot értelmetlenül saját törvényeket, sokszorosan felülírva, felülbírálva a "TERMÉSZET TÖRVÉNYEIT!" Csak az "EMBER" fizet "SZÁMOKKAL" olyasmiért, ami ingyen van, csak el kell venni. Az állat és növény világban is az az övék, amit sikeresen megszereznek, elvesznek a "KÖZÖSBÕL!" Náluk nincsenek, nem léteznek állatok, növények által kiagyalt törvények, náluk a "CIVILIZÁCIÓS EGYÜTTÉLÉS" egészen mást jelent! Amit megtudsz szerezni, az a tiéd! Az már más kérdés, hogy "MÁSOK" meg úgy gondolják, hogy "JOGUK VAN ELVENNI" azt, amiért nem õk dolgoztak meg! Az állat és növényvilágban is van ilyen, ezt hívják "PARAZITIZMUSNAK!" Elvenni azt, amiért más dolgozott, szenvedett meg! ELLOPNI, ELRABOLNI, ERÕSZAKKAL, VAGY TRÜKKÖZÉSSEL! Az embernek kinézõ "PARAZITA EGYEDEK" mindkettõt teszik! Az "EMBERISÉG" nagy részével egy nagy gond van! Hogy sajnos sikeresen fertõzte meg õket a "PARAZITA" a "KAPZSISÁG, HARÁCSOLÁS" a "MÉG TÖBBET ÉS TÖBBET AKARÁS" vírusával! Mi lenne, ha mindenki csak azt ehetné, ihatná, amit maga teremt meg, teremt elõ magának? Rövid idõ alatt meg lenne a "NÉPESSÉGCSÖKKENTÉSI PROGRAM" természetes úton, módon! Ha most bezárna a bazár, a sok bevásárlóközpont, Tacskó Tecskó, Lidi Li, stb...honnét szerezné be a kaját, innivalót, egyebeket a többség? Talán másokat leölve, kirabolva, mint tették ezt a régi idõkben, mikor egy közösség megtámadta a másik közösség tagjait, hogy megszerezze azok megtermelt javait, mert mondjuk nekik nem jött össze az az évi termés vagy elegendõ vadászzsákmány! Egy ilyen összeomlás esetén pontosan ez történne! Egymásra vadásznának az emberek, egyenlõre csak élelemért, vízért, késõbb már emberhúsért is! Az, ahogy régóta élünk "MI CIVILIZÁLT BARBÁROK" 'bár a barbár egészen mást jelöl valójában' mindennek nevezhetõ, csak épp "TERMÉSZETESNEK NEM!" Egymástól vesszük el, ami nem a miénk! Amiért nem mi dolgoztunk, szenvedtünk meg! Bár ez egy õsi természeti közösségre nem vonatkozik, mert ott minden megszerzett dolgot közösen fogyasztanak el vagy használnak. Mi egymásnak is adózunk, meg az állam nevû parazita képzõdménynek is, aminek vezérkara ugye a kormány! A "PÉNZ" lett a legfõbb "ISTEN!" Az egyetlen igaz Isten! Ezt a "SEMMIT" cserélgetjük egymás között valamiért ami talán érték, talán nem! Mert hogy mi az igazi érték, az is megér egy-két misét! Az arany, ezüst, stb...ékszer formájában teljesen értelmetlen és kár értéknek nevezni! De hasznos funkcióit kihasználva már igazi értéknek számít. És nyomelemként is megtalálható az élõ szervezetekben. De, hogy ezek legyenek a fedezete a számoknak, amiket egymás között cserélgetünk, mint állítólagos értékmérõ fizetõeszközöket, hát nem sok értelme van! A természet törvényei világosak és érthetõek bárki számára, még sem azok szerint élünk! Istent keresitek? Körbevesz mindent és mindenkit, látni is lehet, érezni is, csak hát sajna több milliárd birkával hitették el sikeresen, hogy Isten egy meg és épp ésszel felfoghatatlan entitás! Akinek nevében ölni nem számít bûnnek! Ami a bûnt illeti! A természetben bûnnek számít ölni, ha muszáj? Biztos a ragadozók is elmondanak pár "Miatyánkot" meg "Üdvözlégyet" miután levadásztak és alaposan bezabáltak valami növényevõ jószágból! Háromféle élõlény él ma a Földön. Növényevõk, ragadozók és paraziták. Vajon melyik a kakukktojás az állítólagos evolúcióban? Mindig voltak és mindig is lesznek ragadozók és áldozatok, de honnét a jó büdös francból került be a kettõ közé a parazita? No, aki erre a kérdésre képes válaszolni, máris megnyerte a jack pontot! s_hihi
4 #23 Posta Imre
- 2018-12-10 19:33
Lengyel lap: Orbán Viktor megfogalmazta Európa új jövõképét

Orbán Viktor három fontos misszióra vállalkozott a rendszerváltás óta: 1989-ben kitágította az ellenzéki követelések körét, a 2011-es alapszerzõdéssel leszámolt a posztkommunizmussal, az idei tusványosi beszédében pedig megfogalmazta Európa új jövõképét – írta a Sieci lengyel konzervatív hetilap hétfõn.

Grzegorz Górny, a lap Magyarországgal rendszeresen foglalkozó kommentátora szerint Orbán Viktor a három küldetésbõl kettõt teljesített, a harmadik program pedig a jövõ májusi európai parlamenti választások fõ tétje – írja az MTI.

Orbán az elsõ misszióját Nagy Imre újratemetésén mondott beszédében fogalmazta meg, melyben a kommunista rendszer felszámolását, szabad választásokat és a szovjet csapatok kivonását követelte. A magyarok ezzel többet nyertek, mint amit a lengyel ellenzéknek az 1989-es kerekasztalnál sikerült elérnie: az elsõ szabad magyar választásokat a lengyelnél másfél évvel korábban tartották, a szovjet csapatok pedig már 1991-ben kivonultak, míg Lengyelországban erre csak 1993-ban került sor.
Fotó: AFP

Az alaptörvény elfogadása a posztkommunizmus végét jelentette. A Fidesz 2010 után nemcsak az alaptörvénnyel hajtott végre fordulatot, hanem azzal a politikával is, melynek értelmében

az állam védi polgárait, és nem fél szembeszegülni a befolyásos érdekcsoportokkal, a nyugati cégekkel, a bankokkal, a médiával vagy az uniós elittel."

Ezért a magyar kormányt a nemzetközi színtéren folyamatos támadások érik ugyan, másfelõl viszont olyan támogatottságnak örvend, amelyrõl "nem is álmodhat semmilyen más kormány Európában" – írja.

A harmadik misszióról szólva Górny hangsúlyozza: a magyar miniszterelnök ma úgyszólván az egyetlen európai vezetõ, aki folyamatosan sürgeti a jelenlegi európai mûködési modell megváltoztatását és a keresztény gyökerekhez való visszatérést, az EP-választásra pedig úgy tekint, hogy az

elsõ lépés lehet Európa civilizációs bomlásának feltartóztatásában."

Kérdés, hogy Orbán harmadik missziója is sikerrel zárul-e majd – fejezi be cikkét a Sieci kommentátora.
https://168ora.hu...dik-160432
75 #24 talpi
- 2018-12-10 19:41
Vajh mennyit fizetett ezért "pénztáros" Lõrinc? :)
684 #25 atacama
- 2018-12-10 19:45
238 #26 bivaly
- 2018-12-10 21:19
Ez a "Barátok közt" nemzetközi szappanopera. Minden napra jut egy dicséret, vagy lebaltázás. A drága "nép", meg issza a szavakat, és Istentõl kapott csodás elméjét élezi, morfondírozik a hallottakon, megfejti a szó titkait, és boldog tudatban zuhan ágyba, hogy "ma megint megértettem a Világot".
116 #27 livia
- 2018-12-10 22:15
Bivaly! Ez olyan költõi volt! No. erre alszom egyet! Imre! Jó az írás! Tisztelet! Jó éjt!
4 #28 Posta Imre
- 2018-12-11 13:33
Putyin Stasi-igazolványát magyarázza a Kreml szóvivõje

A keletnémet állambiztonság partneri viszonyban volt a KGB-vel, így a jelenlegi orosz elnöknek is adhattak okmányt. Ezt találta meg a Bild a drezdai archívumban.

A szovjet Állambiztonsági Bizottság (KGB) és a keletnémet állambiztonsági minisztérium (Stasi) partnerszolgálatok voltak, amelyek adhattak ki igazolványt egymás munkatársai, így a jelenlegi orosz elnök, Vlagyimir Putyin számára is – jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivõje újságíróknak kedden Moszkvában.

Peszkov a Bild címû német bulvárlap írására reagált, amely szerint a Stasi drezdai archívumában Putyin nevére kiállított igazolványt találtak. Az orosz vezetõ a Kreml hivatalos honlapján közzétett adatok szerint 1985 és 1990 között szolgált az NDK-ban a szovjet külföldi hírszerzés kötelékében...https://24.hu/kul...stasi-kgb/
75 #29 talpi
- 2018-12-11 13:45
Vásztka, abban az idõben valóban ott szolgált, mint KGB referens, hogy neki milyen igazolványa volt, az egy kérdés. A fontosabb, a Magyar parlamenti képviselõknek, milyen útlevelük van?
Tudott dolog, hogy esetenként, voltak egyezségek, mert a szar az elõszoba ajtóban volt, mára, ez már a fazekaink magasságában dagadozik.
CSak megjegyzem, ha már " fõzök" akkor legalább a konyhámat kerüljék el. Tudom, nehéz kérés, mert ha nem termelem meg magamnak, akkor, szinte minden szart rám sóznak/ha megveszem/, viszont, egy dologban szerencsém van.
Ha vásárolni megyek/véletlen/ akkor max a Kislányom van velem, és tudom, õ még tiszta "lélek", nem hazudik, és én sem neki, mint eddig senkinek.
Nehéz és kemény év vége vár reánk, viszont, ha eddig soha, de most a teremtõ biztos meggondolja magát.
"egy ezred éves szenvedés kér éltet, vagy halált"
Legjobbjaink nem halhatnak, a férgese pedig hagy hulljon. Értük könnyet sem szabad ejteni.
80 #30 monguzking
- 2018-12-11 16:24
gond hogy gondolkodásunkat a judaizmussal fertözték meg---zsidok nem alkottak semmiféle irást hanem ellopták ösi népektöl-föleg summérektöl s teljesen elferditették,kiforditották eredeti jelentéséböl----természetesen isten mint jo atya nem tudatlan,agyatlan embereket akart hanem ellenkezöleg tudással felvértezve küldte gyermekeit a fizikai világ meghoditására---azért utálják a zsidok a magyart nagyon mert nyelvünkben még örizzük ösi igazságokat--például hogy nevezzük az nagy tudásu embert---okigy? vagy netán ösi iratokban nem kigyo s nem megkisértö hanem ellenkezöleg az embert tanito kos aki átnyujtotta tudás gyümölcseit embernek igy mi magyarok OKOS-nak nevezzük tudással rendelkezöt...tehát eredet egészen más--elvan ferditve de hogy ennek igy kellett történnie vagy másként-azt nem tudom...
684 #31 atacama
- 2018-12-11 17:17
Tehát monguz, semmit nem tesz oktalanul mindent csak ok-kal tesz,A tudatlanságra tudással válaszol adja a tudást önzetlenül tehát OK-os
mi magyarok OKOS-ak vagyunk,az okos veszélyt jelent a
parazitára mert rájön ténykedésére és lecsapja mint Hanzi a makk alsót elõbb utóbb..
4 #32 Posta Imre
- 2018-12-11 17:21
A 'cikk' címe pár huzamos világ ok!
267 #33 Perle
- 2018-12-11 18:07
Ha Putyinnak lehetett " olyan" igazolványa kint , hány " maszatosnak" lehet idehá' magyar azonosítója vagy igazolványa, ha egyszer már együttmûködés van velük nem csak nekünk, hanem egész Európának?s_nezem
75 #34 talpi
- 2018-12-11 18:20
Imrém!
Mi a helyzet Imrénkkel? Vagy ha nem publikus csörrents meg.
4 #35 Posta Imre
- 2018-12-11 18:43
Most hívott délután. Éppen a zuránbányák és a white horse céget emlegette, mint mumustot. Küzdenek! Mondtam ugorjonak bé, mert összegyûlt a számlán megint egy kis segedelem. Hívogatják, valami tán megmozdult.
1093 #36 vian
- 2018-12-11 18:48
Üdvözlöm a régieket és az újakat is!
Voltam, vagyok, mentem!!

Tényleg nem tudom, miért is jártatom a szám, talán RDM összefoglalóját olvasva mozdult + valami régi szép emlék, mire Talpi és monguz még hozzátett.) (köszönöm)
Az olvasást NEM hagytam ám abba.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Imre!!

1.pont - a kutatókkal meg van még a kapcsolatod?
(rakok ide 2 videót, egy bennfentestõl
(kíváncsi lennék a véleményükre, - bár elköszöntünk, de igazuk lett - nincs hova menni!!)
https://www.youtu...qn120VJLNE
https://www.youtu...wcRNgUvKHQ

extra
https://www.youtu...FSH5fnqda4

2. pont - kérlek jelezd, JK Imrénél mutatkoznak-e a változás (javulás) eredményei

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx

Azta!! - hogy is kapcsolódik az ember (a Földön élõ sejtburjánzás) és I(i)sten (no az + mi?)

A vallásos meséket kéretik meghagyni azok számára, kiknek ez kielégíti az ingerigényét és boldoggá teszi az életét!

Ezen a honlapon, már igen sok mindenrõl próbáltunk véleményt formálni, totál abszurd, lehetetlennek tûnõ szálakat kibogarászni, de az Isten mibenlétét feltáró kurzus, valamiért mindig elmaradt.
Talán, majd megvilágosodunk.

Mára már (ezen a honlapon) azért tekinthetjük axiomának (alapigazság), hogy az ember-t (maradhatunk ennél a fogalomnál) fejlett intelligenciával rendelkezõ (fizikai testet ölteni tudó) elohimok (lények), nem elõször, rakták össze bõségesen felhalmozott készletbõl. /Noé bárka - génbank/
A legutolsó nekifutáskor, a lezajlott atomháborúk után, Enki összerakta Adapát a saját DNS-ét is felhasználva, kikerülve az "értelmes lény" létrehozására kiadott tilalmat.
Számunkra is érthetõen és magyarázhatóan, ahogy egy kutatótól illik, egy zárt rezervátum eldugott, de féltve õrzött laborjában.

Az eredményt látjuk.

A jelenlegi helyzetre, a túlélés érdekében, több megoldás lehetséges:
- észhez térünk és elindulunk egy új világ felé,
- senki nem szól bele, és kipusztítjuk magunkat,
- egy beteges szervezõdés (a hatalom és a pénz birtokosai) háborúval létszámot csökkentenek,
- a tervezõk (létrehozóink) megvédik a Földet, a selejt megy a levesbe,
- a tervezõk beleszólnak (ez nem jött össze, törlés – újratervezés),
-csodák pedig (igaz, nincsenek) de léteznek
https://www.youtu...YAV1Wxk8K0

Maradt még kérdés??

Létezik-e a Föld? - melyik - a burgonyaalakú, vagy a lapos?

Tán még az is lehet, hogy az egész csak egy virtuális szerepjáték, mit az AI (mesterséges intelligencia) hozott létre?
https://www.youtu...iW9YogvCGE

----------------------

Van kedvetek egy kis nosztalgiázáshoz? - ha igen gyertek velem! - nincs jöhet a görgetés!
Nem mondhatjuk, hogy nem szóltak!! - a képünkbe toltak mindent!

JKI: A hatodik pecsét
http://konyv.hunp...

Julius Andan: Világ a szinfalak mögött
https://www.youtu...oQJ8Lo0Io4

Holografikus Univerzum
https://www.youtu...SckYfYHQyE

Elpusztíthatatlanok
https://www.youtu...cgGYq0qCDU

Lakott sziget
http://www.youtub...r2UR50_8vI

Az emberiség minisztérium
https://videa.hu/...WOtGKU4BpC

(mátrix) piros vagy kék
https://www.youtu...y64ef-NCyM

Thrumann show
https://videa.hu/...gBM1te75gb

Elysium
https://videa.hu/...JulxPRh366

Prometheus
https://videa.hu/...Ny1V9IFhHu


Felhõatlasz
https://videa.hu/...oStu6RlqCy

Az Otthonunk
https://www.youtu...Ipl8q26xDI


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

mi is változott?? - oly sokszor elhangzott, hogy szinte már meg sem halljuk.
Minden héten háború Motivációs beszéd, Al Pacino
https://www.youtu...Ka2yUMaNYE

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


Mivel lehetne ezt a mélyrepülést szabad szárnyalássá változtatni???

Békés családi beszélgetéseket mindannyiótoknak!
Az eltávozottakra gondoljatok örömmel és szeretettel!!
Ne legyetek szomorúak! - elég az önsajnálatból!! - már más úton járnak, békével, megértéssel kell elengedni Õket!!

NEM kell mantrázni, ha tetszik a zene, hallgasd! - ha nem, lépj tovább!
https://www.youtu...Vty9rD4X-o


vagy inkább ez?
https://www.youtu...94viw75ulc


maradhatunk esetleg ennél??
https://www.youtu...8uvPLsah0s


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&c

bocs, hogy megzavartam világotok!!

szeretettel ölellek benneteket, de részemrõl, a továbbiakban ismét befetémavan
https://coub.com/...
s_kot
8 #37 miskolcilaci
- 2018-12-11 21:18
www.kepfeltoltes.eu/images/2018/12/6271dd579c93fbb7e0dd2c897.jpg
Párhuzamos világok... lehetõleg ember nélkül. Ha már sikeresen kipusztítottuk önmagunkat.
Ez így tökéletes:https://www.youtu...huViaxRd_w Érintetlenül.
299 #38 i_gazember
- 2018-12-12 11:20
Mormota1968! (#22)
Mormi, " ... de honnét a jó büdös francból került be a kettõ közé a parazita?"

"Földünkön az élet alapja az egyensúly. Amiben minden egyes élõlénynek szerepe van, és minden élõlény létezése, egy másik élõlény létezésétõl függ. Finom, törékeny harmónia ez, amit könnyû tönkre tenni. " (Nem az én állításom és gondolatom, itt találtam a hozzászólások között /indirekt formában.)

Nézõpont kérdése csak, hogy honnan, vagy mit nézek parazitizmusnak. Az nem parazitizmus, amikor a fenntartásomhoz megeszem a nálam alacsonyabb rendû lényt? Nem állítom, hogy élõsködés és élõsködés között nincs különbség, de még is csak erre épül a Földi világ.

"Háromféle élõlény él ma a Földön. Növényevõk, ragadozók és paraziták."

Te, nem kötekedésképpen, csak okoskodás, de a növényekkel és a mikroorganizmusokkal akkor mi van? Vagy azok nem élõlények?

Egyébként nem állítom, hogy nincs igazságod!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.92 másodperc
4,081,794 egyedi látogató