Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kulcsok 2019.03.02.

Hozzászólások

961 #1 szabir
- 2019-03-04 19:09
en nemtom erzem e vagy mi de esment elso [ugy mutatja hogy 3ik] vok aki olvassa/nezi a czikket. a jutubon meg nezetseget se mutat :D

koszi B)
4 #2 Posta Imre
- 2019-03-04 19:10
Szabir, ráböktem, 16 a mutató egy "lájk". Lehet szûrõn megy és más, mást lát.
1168 #3 Herzsi
- 2019-03-04 19:45
Nekem ezt mutatja? 16 megtekintés
2
0
1368 #4 Karpatkanyar
- 2019-03-04 22:29
Sajnos sokszor nagy hatterzaj volt es nem ert66ettem a szöveget. A mikrofont azt minden elöadonak a kezebe kellett volna adni es akkor az erösitöt nem annyira felhuzva lehetett volna jol hallani az elöadasokat.
A masik problema, hogy az elöado dikcioja az mint egy szinesze olyan kellene legyen, hogy erteni lehessen a beszedet.
Egy ilyen talalkozo egesz napos kellene legyen ahooz, hogy valami szervezesi eredmenyt is hozzon. Tulajdonkeppen 3 napos szokott lenni az ilyen, ahol strategiai es szervezesi problemakat kell megoldani, dönteseket hozni. Ezt a 3 napot Klauzura Napoknak nevezik es megvan a szervezesi eljaras hozza.
Telefonok kikapcsolva es beteve egy tereröt lkearnyekolo dobozba. Az elsö intezkedes. A dobozt le kell zarni es a 3. nap vegen szabad kinyitani. Ha vmit elkezdesz csinalni, akkor azt ugy tedd, hogy a celodat erd el.
1366 #5 Colosseum69
- 2019-03-05 05:12
Javaslom az ún. állampolgári engedetlenséget minden ódiumával együtt.....
1368 #6 Karpatkanyar
- 2019-03-05 07:57
Colosseum69, ehhez kell egy edzett tagsaggal rendelkezö szervezet, ami nincs. PI ezt szerette volne elerni, de ahhoz az elöadasok tul hosszu lere voltak eresztve. Mintha megsem az lett volna a cel, hogy a tarsasagnak adjanak egy szervezeti format. Az elöadasok nem voltak celratöröen tömörek. Celtalanul jopofaskodo idöt pocsekolo stilus nem vezet celra különösen akkor, ha ilyen fontos celt akarsz elerni: szerevezette akarod alakitani a tarsasagot.
Ilyen nagy lelegzetü feladatra 3 nap kell, ami pentek delutant jelenti, szombaton egesz nap es vasarnap delelött.
Amennyiben ez 3 napos, es zart rendezveny, akkor egy tererö nelküli helyen kell rendezni, ahol biztositva van azert az etkezes es tisztalkodas. Ez termeszetes mmodon kialakult szervezesi forma es Klauzura Napok a neve kifejlesztett szervezesi proceduraval. Mindezt en összegyüjtöttem es dolgozatban le is irtam, hisz sok even keresztül gyakoroltam, mivel reszt vettem ilyen Klauzura Napokon.
Ameddig ezt nem ertik meg a tarsasag tagjai, addig nem lesz elörelepes. Közben meg telnek az evtizedek.
238 #7 bivaly
- 2019-03-05 08:47
Colosseum69 !

Láthatóan nem sok fogalmad van az állampolgári engedetlenséggel, mint olyannal. Ez nem a "leülök a sínre a Körúton" ! És olyan háttér kell(ene) hozzá, ami Neked és senkinek nincs, leszámítva a "kormány ellen tûntetõket", akik civilnek látszó ügynökök. A polgári engedetlenséget én még soha nem láttam valódi polgároktól elkezdeni, végrehajtani, oda szervezet kell, ami szervez, beszervez, mozgósít, teret, helyet biztosít a végrehajtáshoz ! Egy nem felülrõl szervezett tiltakozást a rendvédelemnek nevezett bármelyik fegyveres testület úgy verne szét másodpercek, de legfeljebb percek alatt, mint a nagykönyvben !!!
Csak azért válaszoltam, hogy ha mások is olvasnák, ezt felejtsék el minél elõbb. Alapvetõen nincs meg hozzá a kritikus tömeg, ez az elsõ, a többit fel sem kell sorolni.
Azt meg, hogy "és mi lesz azután", csak Neked teszem fel ? Tudod, gondoltál rá, vagy csak eszedbe jutott polgári engedetlenkedni, csak úgy, spontán, oszt' majd ha lezajlott haza megyünk vacsizni !

Olyat ajánlottál, amit az életben egyszer sem gondoltál végig. Álmodozni, azt lehet. Azt már mások is megtették.
1368 #8 Karpatkanyar
- 2019-03-05 09:44
bivaly es Colosseum69!
Civil engedetlensegröl itt lehet reszletesen es mindenre kiterjedöen olvasni:
Magyar szabadsagharcos kezikönyve
http://users.atw....kk1997.pdf
A roman titkosszolgalatok olvassak es forditjak, illetve mar reg leforditottak. A "szekely terroristak" ellen hasznaltak fel a 73 oldalas vadiratban a DIICOT (megfelel a TEK-nek) kirakat perben. Szerzöjet beazonositottak es kineveztek a terroristak mentoranak.
A magyar nemzeti fotelharcos meg nem olvassa, mert attol fel, hogy a tudas cselekvesre kenyszeriti.
961 #9 szabir
- 2019-03-05 10:46
jo lett a videa cdak kene szolni a csoronak aki feltete hogy irja ki a czimet meg a kategoriat es cserelje le me ''jatek''-ba tette s igy nehezebben jo a keresesbe

Imre tedd fel a te jutubos csatornadra es vagy felteszem en a masik melle ha feltotlo nem egeszitti ki a cizmet
272 #10 Kameleon
- 2019-03-05 10:52
Imre, a mondandód egyik kiemelt részéhez: igen, voltak a rendezvényen titkosszolgálattól. Párat kiszúrtam és be is teszteltem. A lényeg, tudva van kik. A felvételen több minden visszatükrözõdik! Üzenet: semmilyen titkolózó aljas játékban, hazudozásban, nem veszünk részt és a belsõ körben biztos nem fognak bent maradni! Alkoholistákra sincs szükség, mert azaz állapot kiszámíthatatlan.
4 #11 Posta Imre
- 2019-03-05 10:59
Ezt Jásdi pötyögte, de nem oda, ahova, így ide töszöm. Nem zsonglõr még a klaviatúrán, de lesz!

"azt hiszem bivaj feszegette a kérdést az önfentartásról
neki az önfentartásról. Én nagy eredménynek tartom, hogy van aki komolyan elgondolkodott a betonba vethetõ séárgarépán. Eggy jobban örültem volna, ha két nap gondolkodás után a kereskedelem, a sárgarépa kereskedelem feletti nemzeti jogról szólt volna, esetleg annak pénzforgalmi Nemzetii jogú szabályozásáról, „Nemzeti alapjogon Bank”ÖNFENTARTÓ emberek nem betonba vetett, hogyan nem terem itt semmi,nihilideál kimagyarázására kellene energiát fordítanom, hanem az önfenntartás teljes spektrumát értõ, ténylegesen tenni akarók zseniális, építõ javaslatait kellene koordinálni, Bölcs, aki már tudja mikor kell kérdezni. Én ugyan még nem éltem a teljes önfentartás, cserekereskedelem korában, de karomat teszem rá, hogynem a beton hiánya adott létalapot az önfentartáshoz. Kedves hozzászólaló a kulcson elhangzottak között egy halvány mondat, de még gondolat semvolt arról, hogy a te élettelen, élhetetlen környezeted bárakárkit is kötelez arra, hogy helyetted dolgozzon, vizet vigyen a kezed ügyébe, vessen arasson helyetted, aztán rgyütt sírdogáljon veled a csûnya zsidibácsi pénzügyi trükkjei miatt, mert mint láthatjuk arra is lusta vagy, hogy a bankod önfenntartásáról gondolkozz, gondoskodj. Ennek a magját kell elvetni. És hidd el, ha jó a fejed! ez kikel betonon is. "
1431 #12 zsolt5000
- 2019-03-05 14:31
Szabir!Oda teszed ahová akarod a videót,legalább nem leszel csóró :D
238 #13 bivaly
- 2019-03-05 15:08
Néhányszor már leírtam, hogy a "mindent lehet, csak akarni kell", az egy ordenáré baromság, legyen elég ennyi, párszor már kitöröltem, amit erre írtam volna valójában !

Újra megerõsített, hogy de jó, hogy nem mentem el !!!
107 #14 aki
- 2019-03-05 16:28
bivaly! a 0-rol epitkezest az ilyen:) szegyen ahogy viselketsz!:)
238 #15 bivaly
- 2019-03-05 17:01
Egen !

Akko, most kurvára szégyellem magam. Esetleg ne menjek világgá ? És modjatok meg az óvónéninek is !
238 #16 bivaly
- 2019-03-05 17:10
Te Aki !

Közben az is eszembe jutott, hogy szerinted hanyadszor kezdik az "építkezést" nulláról, ebben a dologban az utóbbi húsz, de legyen csak tíz évben ? Látható a siker is ! Örülni nem örülök, de tudod elegem van a "játszunk együtt hülyét" társasjátékokból, már nagyon szeretnék " legyünk okosak"-ot játszani, csak ebben a tömeg mindenkor megakadályoz. Esetenként meg a tömeget vezetni óhajtók az akadály ! Van olyan is, hogy együtt !
És tudod aki, nem járok vakok közé beszélgetni az ég kékjérõl, meg a tenger zöldjérõl. És nem megyek kerekesszékes százméteres síkfutásokra, mivel politikailag nem vagyok korrekt.
A szart büdösnek és undorítónak mondom, mert az, és nem én miattam van ez így.
Remélem elég érthetõ voltam ?
107 #17 aki
- 2019-03-05 17:43
bivaly! holnap valaszolok...
116 #18 livia
- 2019-03-05 17:56
Sziasztok! Végignéztem az elõadást, nekem tetszett, és volt mondanivalója,ha tehetem, legközelebb ott leszek. Kösz Imre, hogy feltettétek!
1368 #19 Karpatkanyar
- 2019-03-05 18:12
A magyarsag meg mindig ott tart, hogy rad szolnak ne pofazz bele Erdelyböl, vagy akarhonnan mashonnan. Az összmagyarsagban valo gondolkodas kepessege kihalt. Hajnal Janost ki kellett tegyem a fb oldalamrol, mert ilyen hangvetelü cikket tett ki, hogy a hataron tuli magyarsag a szavazatival beleszol a magyarorszagi ügyekbe, milyen jogon, ha nem ott fizetnek adot, es nem ott szenvedik el szavazatuk altal okozott bajokat. Nos, hogy higgyek Hajnal janosnak, hogy az alaptörvennyel kapcsolatos dolgaik, a rendszervaltashoz kapcsolodo terveik megalljak a helyüket a gyakorlatban is, ha ekkora ostobasagokat irt.
1. A hataron tuli magyarok csak partlistara szavazhattak.
2. Nem mindenki szavazott a Fideszre.
3. De ha mar szavazati jogot kaptak, akkor gondolom ök is olyan aranyban szavaztak a Fideszre, mint az anyaorszagiak. Lathattatok hogy fogadtak Vonat Marosvasarhelyen: epp csak meg nem vertek. Szavaztak volna a Jobbikra? En akkor azt mondtam barkire csak ne a fideszre, hogy legyen mar megtörve az egyedüli kormanyzasuk.
4. Minden szavazas elleneben csak 2 helyet szavazhattak a Fidesznek pluszba.
5. Oda mar erösen szürkeallomany hianyos kell legyen vki, ha azt mondja pont a hataron tuliak 2 kepviselöje segitette a Fideszt a 2/3-hoz.

Tegnap vegigneztem mind a 3 orat. Csalodott voltam en is, mert csupa olyan dologrol volt szo, amiröl tudunk mar. Nekem hianyos ismereteim voltak erröl a Misi altal elöadott UCC ügyröl. Valahogy megertettem az altala bemondott email cimet es rögtön irtam is neki. Elküldte az ucc-törvenyeket, amiket bevallom nem olvastam el mind, mert tulbonyolitottnak tartottam a szöveget. De a lenyeg, hogy ök is, akik az UCC törvenyek ellen harcolnak ugyanugy vegül az alaptörveny ervenytelenseget kialtjak ki ahhoz, hogy az UCC törvenyek ervenyeseget Magyarorszagon megkerdöjelezzek. Megis a 2 ember nem egyezik egymassal. Misit nem ismerem annyira se mint Hajnal Janost. De legalabb Janossal volt alkalmam csettelni. Van benne egy nagy adag a Geri Tibor kibirhatatlan fafejüsegeböl. Sokkal targyalokepesebb Bende Istvan. Ha raszolok, hogy nem menjen el geribe, akkor eszreveszi magat. Tehat, ha a 2 iranyzatot össze akarjatok hozni akkor Bende Istvan a targyalokepesebb. A vezerek között amikor 2 egyesületet/mozgalmat össze akarsz hozni, akkor nem szabad egyböl az alfakat összeültetni, Oriasi taktikai hiba. Egyszer a betakat kell leültetni egymassal es azok egyezkedjenek, majd hazaterve beszeljek meg az alfakkal, hogy mi az amit a masik nyujt es milyen feltetelekkel. Pontosan ugy kell ezen a szinten is cselekedni, ahogy teszik ezt allamfoi szinten. Mikor minden elö van keszitve es az allamfök összejönnek, akkor csak azert, hogy alairjanak es egy jot egyenek.
Ujra kezdeni, miutan volt 10 eved, hogy nyalogassad a sebeidet, szep dolog, különösen akkor, ha eszrevetted, hogy semmilyen mas probalkozasnak nem volt sikere. Ha mindebböl le tudtal szürni megfelelö dolgokat a sikeresebb ujrakezdeshez, akkor talan szerencsesebb csillagzat alatt kezded el a legujabb probalkozasodat.
Viszont az ujrakezdesnek meg kell adni egyszer a modjat:
1. elzarva lenni a külvilagtol 3 napra valahol az erdö közepen, meszze minden tererötöl.
2.csak a koncepziokat kigondolni tudo szemelyeket meghivni oda, mert az üres ötleteles ellopja az idödet.
3. A tema pontokat elöre kell egyeztetni azokkal, akik igent mondtak a 3 napra.
4. A temapontokat el kell küldeni a resztvevöknek a Klauzura Napok elött legalabb 2 hettel, hogy legyen idejük felkeszülni a temakra.
5. Aki nem keszül fel, annak jo elöre meg kell mondani, hogy inkabb ne jöjjön.
6. Aki meg ott van az elöadja mindenki, jopofizas nelkül, hogy mit gondol arrol a területröl es ö maga mi az amit vallalni tud.
7. Az összegzest mar szombaton el kell kezdeni megpedig szombat delelötti szabad setaval, hogy mindenki tudja megbeszelni az erveit masokkal szabadon.
8. Szombaton delutan jön az a probalkozas, mikor közös nevezöt keresünk.
9. Vasarnap delelöttre marad a cselekvesi terv összeallitasa tablazat formaban, felelösök es hataridök megallapitasaval együtt.

Ami most Kulcson zajlott az nem egyeb volt, mint 10 ev utan egy frissites es hat meg megvagyunk, elünk, vallveregetes.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.30 másodperc
4,707,764 egyedi látogató