Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A Mein Kampf-ot nem Hitler írta?

Kultúra** Részlet ** Daniel Prinz írásából
... a vatikáni és egyházi bennfentesek Edmond Paris és Eric Jon Phelps könyvei említik, pl. "A jezsuiták
titkos története" és a "Vatikáni Gyilkosok" (eredetiben: „The secret history of the Jesuits“ és „Vatican
Assassins“). Mindkét szerzõ egyetért abban, hogy tulajdonképpen egy Bernhard Stempfle írta a "Mein
Kampf" -ot és Hitler nevét tette alája! Párizs szerint Stempfle jezsuita pap volt, és Phelps is olyan
személynek írja le, akit a katonai jezsuita rend irányított.
Dietrich Bronder ("Mielõtt Hitler jött") besorolja Prof. Dr. med. Stempfle-t mint Hitler gyóntatóját és a
Thule-rend 20 legfontosabb tagjának tartja, a Thule Társaság belsõ köréhez tartozott. (Megjegyzés:
Phelps és Bronder ideológiai szempontból megkérdõjelezhetõek, de történelmi szempontból nagyon
értékesek.)
Egy harmadik megerõsítést találtam Otto Strasserrel. Az utóbbi az NSDAP-ban kritizállta Hitler Adolfot,
és azzal vádolta, hogy elárulta az eredeti nemzeti szocialista ideológiát. Õ is azzal vádolta Hitlert, hogy
Gregor Strassert, a testvérét legyilkoltatta a Roehm putsch keretében (az SA-csapat vezetõje, Ernst Röhm
is ellentétben állt az NSDAP pártvezetésével). "Hitler és én" (eredetiben: „Hitler and I“) címû könyvében
Strasser az 56f. oldalon mutatja be, hogy Hitler csak memoárjának durva és befejezetlen változatát írta. A
szellemileg az alkotáshoz hozzájárult u.a. Rudolf Hess, Julius Streicher, Dietrich Eckart és Alfred
Rosenberg. Csak Stempfle kétszer teljesen átdolgozta és átírta ezt a szó szerint használhatatlan verziót két
hónapos munkában. Stempfle tanúsága szerint Hitlernek csak egy fejezete volt az eredetiben, nevezetesen
a propagandáról.
Strasser szerint Hitler 1933. június 30-án éjjel meggyilkoltatta Stempfle-t, állítólag azért, mert ismerte
Hitler gyengeségeit.
Úgy tûnik számomra, mintha Hitlernek a jezsuiták nyomására (vagy megtévesztésére?) oda kellett írnia a
nevét, noha nem volt elégedett a végleges verzióval, és úgy tartotta, hogy ez a változat eltér eredeti
gondolataitól és ötleteitõl. Ezt követõen valószínûleg bosszút állt a Stempfle-en. Az egyetlen kérdés az,
hogy mivel volt Hitler zsarolva?
Fordította: Dr. Ing. Sebestyén T. István
Forrás: Link

Hozzászólások

1368 #39 Karpatkanyar
- 2019-04-05 07:38
Csorba Tibor,
1. Drábik többször is nyíltan kijelentette, hogy csodálja Orbánt, nagy államférfinak tartja, és további giccses nyaloncságokat mondott. UNDORÍTÓ!
2. Drábik külön könyvet írt a zsidóknak miképp kell a meleg szárig benyalni.
Ez a 2 tény az, ami jelentõsen csökkentette a hitelét.

Hitlerrõl olvastam az Architektjének a diákkori emlékeit. Ekkor Hitler Bécsben az utcán akvarellezett, festette a házakat. A student figyelte Hitlert munka közben, aztán szóba elegyedtek. A New Age volt a téma, és az ezotéria. Hitlert elvitte egy antikváriushoz, aki a terület egyik nagymestere volt és ez kifaggatta Hitlert alaposan, majd ellátta könyvekkel. Így indult Hitler ezen a vonalon világhódító útjára ugyanis megállapították, hogy rendkívül jó médium. Leírja a Student (elfelejtettem a nevét), hogy akkoriban érkezett a bécsi múzeumba a Jézus szívét átütõ lándzsa. Elvitte Hitlert, aki a lándzsa láttán révületbe esett és több, mint 2 órán át elõre, hátra dülöngélve, egyébként mozdulatlanul, teljesen szótlanul, mereven a lándzsára nézett. Ez végleg elindította Hitlert az okkultista vonalon.
Még egy annyit hozzátennék, hogy Hitler entourage-a (most establishment a neve) kapcsolatban állt pl. a Stern bandával. Tudatosan kényszerítették a zsudó menekülõket Palesztínába. Pl. a Stern banda szólt a náciknak, hogy egy zsidókkal telezsúfolt, Amerikába tartó hajót, a Földközi Tengeren sülyesszenek el. Minden zsudó megfulladt. Aztán terjedett a hír, hogy akik nem Palesztinába tartanak, azok belehalnak az átkelésbe.
A vékony, kisméretû könyvecskét Kecskeméten egy könyvvásáron vettem 100.- forintért.
159 #40 vanyusha
- 2019-04-05 13:15
Re:Hitlert az okkultista vonalon....
Ostrava magazin.
SS kalózok ,,Szász Henhrik várában visszahozásával foglalkoztak sokat, vissza a jövõbe programjukkat ,róttak a Múlt kor ba!?
153 #41 Skhyta
- 2019-04-05 17:04
Karpatkanyar akérdéseidre amennyiben én tudok válaszolok, de leginkább ezt Eustace Mullins-tõl lehett volna megkérdezni (amíg élt 2010.), mert tõle idéztem, mint ahogy jeleztem is. Valószínû, hogy I. Erzsébet-rõl (1558-tól királynõ)van szó, mert Angliából a XIII. században utasította ki a zsidókat I. Eduárd király és ez tartott a XVII. századig. Az 1986-os Amerikára vonatkozó dátum biztosan elírás lehet legalább 100 évvel, vagy a fordító írt valami "önállót" A parazitizmus elszabadulása leginkább a FED magánbuliba kerülésétõl (1913.)lenne számítható.
153 #42 Skhyta
- 2019-04-05 17:12
Egymással nagyon ellentétes az az állítás, hogy Hitlert az okkultizmus útján a Jézus- alak szívét átütõ lándzsa látványa indította volna el. Ugyanis az okkultnak semmi köze nincs a Jézus-alakhoz!
2 #43 gerry
- 2019-04-05 19:00
"Nem megy ez nekem - nem látom az arcotokat, a szemeteket, ahogy reagáltok."
Csorba Tibor, Tibi - egyszerüen olvasd el amit írnak és máris "látod", hogy reagál(t) a hozzászóló. :D
Úgy látom - a verseid olvasatán is - te egy lelkiekben gazdag földi tünemény vagy. Érzékeny, intelligens, nagy háttértudással és kombinációs készséggel rendelkezel. Empatikus vagy, egyenes jellemü, sokoldalú .... szóval pont mint én ;)
De ki vagyok én? "Gerry" viszont ha most Tasziló Eugén néven írogatnék itt és elárulnám, hogy ez az igazi nevem, ....meg küldenék egy képet amit társíthatnál a névhez, akkor helyrebillenne a pozíciód? Gondolom igen.
Rövid családfa bemutató:
Dédnagypapi Tasziló Festetics de Tolna
s3.amazonaws.com/photos.geni.com/p13/1a/91/db/cb/5344483beffd03fc/rif77sem_medium.jpg
- ezért lett a nevem Tasziló - Vona Gabi után szabadon -
Nagymami: (Alex) Olga Eugenia Festetics de Tolna
s3.amazonaws.com/photos.geni.com/p2/3499/723/47eda001bb3c7b89/xiv57cam_medium.jpg
(sajnos itt becsúszott egy elfogadhatatlan mellékvonal és Anyám már nem találhatta meg megérdemelt helyét as õsi falak között, hozzáment egy cipészhez, és felvette a nevét.) Nagykorúságom után - apám akarata ellenére - visszaváltoztattam a nevem Dédnagyapi tiszteletére (lásd mint fent; Vona)
Az Eugén nevet az apám adta nekem - egyszer megkérdeztem, miért pont ezt tartotta hozzám illõnek, azt mondta, hogy az elsõ felesége apját (tehát az apósát), aki kisbíró volt a falujában - ez akkoriban fontos státusz-nak számított - hívták így... Nekem is tetszett, hogy ilyen rokonokkal, felmenõkkel rendelkezem amíg röviddel halála elõtt el nem mondta nekem , hogy ki nem álhatta a disznót s ahogy a gyerekeket sem bírja elviselni.

Nnnna. Most már képes vagy vizualizálni a személyemet? Elég plasztikus volt önmagam ábrázolása

Majd' elfelejtettem, az Arcom (Képmásom)- egy kis müvészi szabadsággal ellátva:
bav.hu/images/600x430/crop/999000111-000410_auau9111.jpg
... na jó, elárulom ezt a festményt Szász Endre bácsi készítette rólam - a család barátja volt -, amikor 18 éves voltam azt mondta, hogy a jövöbeni 60-70 éves portrém - szerinte így fogok kinézni akkor - azaz most.
Drábikot nem ismerte, ugyanis akkoriban a SZER bemondói nem sokat jártak Romániában...
Szóval megesik, hogy nagy szellemek nem találkoznak...

Tessék, kitárulkoztam, elötted állok szinte pucéran ... remélem ezek után már sikeres lesz a beépülésed... még úgy is, hogy az egész leírt "énembõl" egy szó sem igaz (ezt néha sajnálom, de ez van.) Viszont - de õszintén - mennyit számít az, hogy milyen név alatt ismered meg a másikat. A gondolatokkal kapcsolódunk össze jól vagy rosszul.
Azért még szeretném megkérdezni tõled, ha azok akik itt olvasgatnak, hozzászólnak, egymásnak mennek napi szinten hogy alakult a szemedben egy összekovácsolódott csapattá? (Ezen a mondatodon jót nevettem: "Összeszokott csapat vagytok, ... ... úgy vallotok nézeteket - nagyjából egymáshoz igazodva." ) - ugyanis kevés olyan weboldalt találhatsz - persze van még néhány - ahol a moderálás ilyen mély fosztóképzõs-kultúra szintet engedélyez mint ami nálunk majdhogynem természetes... azért megsúgom, hogy a magánéletünkben nem tekerjük ki ilyen gyorsan a beszélgetõ partnereink nyakát mint itt...
Te mint újonc... talán inkább "Ökör, aki nem szokta a szántást!" Jó értelemben írom, ne érts félre. Valószínüleg az életviteletben egy vitaest úgy néz ki, hogy körbeülitek az asztalt, kávézgattok, udvariasan elbeszélgettek egy témáról, mindenki megvárja ameddig a másik elmondja a gondolatait, néha ellentétes vélemények miatt összekaptok, majd sürü bocsánatkérések közepette, kibékültök és késõ este - 10 órakor? - baráti ölelések között, röviden megbeszélve, hogy kinél ejtitek meg legközelebb az összejövetelt, megigértetve a másikkal, hogy elhozza el az a kedves barátját is akivel a múltkor összefutottatok az étteremben... elmentek haza. Másnap reggel, kávészürcsölés közben emlékeztek vissza magatokra, hogy egy-egy kérdés után, milyen frappánsan válaszoltátok meg és füztétek bele a saját elgondolásaitokat az adott témába... Az élet szép, mindenki új, magvas gondolatokkal gazdagodva távozott. Azt pedig, hogy Józsi fiatal feleségének micsoda segge van... gyorsan elhessegeted a gondolataid közül... elvégre úriemberek vagyunk, vagy nem?

De most komolyan - miért nehéz észérvekkel operálnod? Ez az itt lévõ - megjegyzésed szerint nem dolgozó - banda veled piszkálódna? Jó, biztos vannak itt olyanok akik kevesebbet dolgoznak mint te - pl. én (második nicknevem a "léhütõ";), de, hogy piszkálódnánk? - Na persze valami igazság van ebben is, hiszen itt sokan ütik verik a másikat... de az emberfiának azért meg kell tudnia védeni magát! Remélhetõleg ez neked is menni fog! De ha nem érzel rá késztetést - az igazadért kiállni . akkor mi a fontos neked ebben az életben? Egyetértõ vélemények? Ebben a mai világban? Vannak ugyan olyan weboldalak ahol ez müködik... pl Orbán saját blogja , Gyurcsány és a többi toprongy rikoltozásai, az összes párt aktív strébere és a szerencsétlen kispolgárok egyetértõ halálsikolya végezetül a zsidóvilág illusztris tagjainak üvöltése; - Szegény mi, mindenki minket bánt pedig nem érdemeljük meg!
- Gyerekként azt se tudtam mi a zsidó... Mára megtanították az egész világnak. Aki gyülölni képes azt idõvel meg fogják gyülölni. Talán már meg is történt.

Látod, látod hova keveredtél? Azért remélem, hogy nem olyan nagy még a probléma. Szerintem meg fogod szokni az ittléted. Talán megtanulod magad megvédeni. Angyalföldön nem respektálták azt az embert aki elfutott egy pofon elöl... Persze Pesterzsébeten se és emlékeim szerint még néhány helyen ugyanez volt a helyzet.
Sose féltünk se cigánytól se más, ismeretlen csoporttól. Összeszükölt ugyan a gyomrunk, de az arcunkon nem látszódott. A harcban megszerzett sebek begyógyulnak, erõsítenek, a félelem, gyávaság megöli a lelkeket.
Ez a csapat itt nem veszélyes és nevelni képes... Téged, engem, önmagukat.

Drábik megélhetési politikus... vagyis nem az. Okos, nagy tapasztalatu, hihetetlen háttértudással rendelkezik, a múltja predesztinálja a mostani életét is, és nem kell papirból felolvasnia a mondanivalóját...
Már nem fiatal - a szelleme már nem olyan friss, viszont a rutinja átsegíti az alig észrevehetõ bakikon. Nem is tévedhetetlen, de fogalmazása - nem csoda a múltját tekintve - rendkívül manipulatív és hatásos.
De egész életében a háttérböl megszólaló lázító embert képviselte - megfelelõ, biztonságos távolságból.
Amikor itt ezeken az oldalakon Imre elkezdett dolgokat "megszellöztetni" (meglehet, néha pontatlanul, esetleg tévedve néhány dologban) akkor Drábik - magyarországon - még meg sem mert szólalni. De nem csak õ, hanem a most rivaldafényben - mint harci kakasok - véleményüket csillogtató megmondó emberek arra vártak, hogy - biztos ami biztos - nehogy ne a megfelelõ szélirányba kezdjenek el pisálni...
Bogár, Drábik ... valahogy mindig szegény Hofi jut az eszembe, "azért engedték szerepelni, hogy a polgárok felgyülemlett gõzüket általa kiengedhessék..." pfhüüüüüüüü, na ez jól megmondta "nekik"

Ennek az elterjesztett véleménynek az ellenére, Hofit tiszteltem... és igen, igazad van! Drábikot és a mai "ellenzéki közszereplõket, Igazság-kimondókat, El- és megmagyarázókat nem tudom tisztelni.
Drábik sok igazságot mond és okos, de nem beszél a megoldásról, nem konfrontálódik a hatalommal - mert nem hülye. Lázít, de kívülálló, mindig is az volt - amiért nem ítélem el mert egy idõs ember aki azért megjárta a saját számára kijelölt hadak útját.
Sajnos azt felejti el - bár tudja - hogy minden amit most nyilvánosan közread, már nem iránymutató és nem segítség. Hathatósabb segítségre persze nem is lenne képes, de úgy vélem amit leírt az többnyire tárgyilagos és történelmileg is értékes ezért talán a jövõben mégiscsak támogatást adhat egy következõ nemzedék számára. Ha még lesz jövõ.

Bízom benne, hogy fel tudtam benned oldani valamennyire a Drábik vs Postaimre-blog konfliktust.

Most pedig irány a Munka: https://www.youtu...vVAex4r0_8... mi meg léhütünk!

A hejestelenírási hibák miatta elnézõ mosolyt kéregetek
1349 #44 Nagy Levente
- 2019-04-05 19:10
Skhyta!
Magához Jézushoz nincsis semmi köze az okkultizmusnak, hacsak nem vesszük tanításai 180 fokát. Viszont amit ezek a jezsuita-parazita vatikáni férgek csináltak belõle az maga az okkultizmus a vudu és a kabala.
238 #45 bivaly
- 2019-04-05 20:10
Gerry !

Aszta! Mekkora egy csákó vagy Te ! Mindenhez értesz ! Minden megfejtesz, megmagyarázol !? Mindent mindenkinél jobban tudsz !? A kritikát tudom, hogy nem bírod, másokkal egyetemben, de ilyen kis szar apróságokon nem akadok fenn. Leborulok a nagyságod elõtt .
Esdeklem, faragjál már pár rímet, Te olyan kurva nagy költõ vagy ! Tudod, pénz költõ, de az is valami ám .
Essen meg rajtam a szíved, csorgasd ide magánéleted számtalan, a francot sem érdeklõ részleteit, meg írd tele az oldalt flusztrált lelked rém rímeivel ! És ne kárhoztass ha nem tetszik ! Érzékeny lelkû vagyok, mint Te is, csak másként . Tudod, én kritizálhatlak Téged, de Te engem nem, én kiváltságos vagyok !
Még szerencse, hogy informatikus vagy, nem statikus, legalább nem szakad rám a mennyezet, vagy így is ?

Ha esetleg nem érthetõ amit írtam, meglehetõs kivárás után, azért részletesebben is elmondhatom, feltéve, ha van aki ragaszkodik hozzá, mert, hogy nem értette egészen pontosan !?
1368 #46 Karpatkanyar
- 2019-04-05 20:25
Skhyta, nem tudom milyen rejtélyes úton jutottál arra a következtetésre, hogy Jézus okkultista lenne. A Hitler valós és nem színjátszó képessége mutatta meg, hogy különlegesen tehetséges médium. Ez a lényeg. A médiumoknak is bizonyítaniuk kell, hogy alkalmasak a feladatra. Hitler egész "uralkodása" alatt magas szinten foglalkoztak az okkultista tanokkal. Ez köztudott.
2 #47 gerry
- 2019-04-05 20:49
Bivaly - látom megjelentél mint a béke követe... lelki nagyságomhoz nem érnek fel szurkálódó szavaid. De jó, hogy írtál, mert Tibor l'athatja, hogy itt nincs kivétel. :P
Ha úgy gondolod szólíthatsz Taszilónak is - A pertut majd megisszuk!
Verset most nem kapsz. Azt ki kell érdemelni!
116 #48 livia
- 2019-04-05 20:58
Gerry! Ne vedd föl! Szerintem Bivaly csak a saját sebeit nyalogatja! Bocs Bivaly! De nem kéne mindig öklelned! Fiúk!?Ejnye!
1368 #49 Karpatkanyar
- 2019-04-05 22:40
Hitlerrel kapcsolatban érdemesebb Szeszák Gyula gondolatait olvasni
, mint az itt ajánlott Ormos Máriát, aki nem ad választ arra, hogy miért imádta a német nép, és miért bírta a nagy iparmágnások támogatását. Mindössze csak annyit tudott OM kinyögni, hogy ebben a Hitler negatív türannosz karizmája játszott szerepet. OM összenyögött egy müfogalmat, de nem magyarazta meg, hogy ez mit takar es ez mikent valtotta ki azt a szedületes hatasat a nemet tömegekre, amiröl OM is beszel. Fercmü a professzorasszony es akademikus zsido hosszadalmas cikke. És ez y nember valhatott a professzorra, söt meg "magyar" akadémikussa is.
BE KELL ZARJUK VEGRE AZT A FERTÖZÖ FESZKET, AMIT MA AKADEMIANAK NEVEZNEK!!!

http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Europa%20Hitlere/Europa.htm
http://szeszak.hu...Europa.htm
238 #50 bivaly
- 2019-04-06 05:10
Lívia Kedves !

Már megbocsáss újfent, Te szoktad érteni amit olvasol, vagy csak írsz ? Én nyalogatom a sebeimet ???
4 #51 Posta Imre
- 2019-04-06 07:40
Gerry, engem inspirálnak a szavaid. Mivel már dologtalan vagyok, így belekezdek egy lelkiömlelgõs könyvbe, ami nagyszerûen trükközi a fényt és nem lesz benne árnyék.

Kárpátkanyar, Hitlert pont azért nyalta be a német, mint Sztálint az "orosz". De orbán is ezen a pályán mozog, teljesen egy az egyben propagandistákkal, akik persze hibridek. Nincs itt hiba.
153 #52 Skhyta
- 2019-04-06 09:17
Karpatkanyar hol olvastad azt, hogy én arra következtetésre jutottam, hogy a Jézus-alak okkultista lenne? Ha létezett volna-merthogy sohasem létezett- akkor a bibliában írtak alapján akár az is lehetett volna, mert csodatettei azt tükrözik ott, mintha birtokában lenne az okkult tudásnak. A többivel egyetértek, Hitler valóban magas szinten foglalkozott az okkulttal! Szeszák írásait szoktam idõnként olvasgatni, -ezt, amit feltettél nem olvastam, de elolvasom- és bár sok minden meglátásával egyetértek, mégsem tudom sohasem megosztani, mert mindig van egy-két mondata, amitõl inkább úgy látszik, mintha egy zsidó propagandista lenne.
1349 #53 Nagy Levente
- 2019-04-06 16:52
Skhyta, az én meglátásom szerint az okkultizmus az-az a feketemágia pont ellentétes rezgést gerjeszt, mint a fehérmágia. Jézus és a hozzá hasonló mágus és táltos beavatottak ezt a tudást ismerték, többek között gyógyítottak vele. A mi vagyis a szkyta (szittya) magyarok múltjából, ezért pont ezt a tudást igyekeztek a leghamarabb ellehetetleníteni. Így válhatott a Jézus is a vatikáni jezsuita zsidó szabadkõmûves banda által mai napig gyakorolt okkultizmus, a vudu és a kabala áldozatává és ezzel együtt mi emberek is.
1368 #54 Karpatkanyar
- 2019-04-06 19:22
HITLERRÖL MEGTALALTAM A CIKKET, AMINEK A LINKJE NEM MÜKÖDIK ITT. A CIKK SOKKAL HOSSZABB: TARGYALJA RESZLETESEN A JEZSUITAK TENYKEDESET A NACIKKAL ES EGYEBEKET IS. ERDEMES A NEMET SZÖVEGET BETENNI A FORDITOBA ES ATSILABIZALNI.

https://www.legitim.ch/single-post/2019/03/28/Enth%C3%BCllt-Adolf-Hitler-hat-%E2%80%9EMein-Kampf%E2%80%9C-nicht-geschrieben-Wer-aber-dann---Zeit-die-B%C3%BCchse-der-Pandora-zu-%C3%B6ffnen

https://www.legit...C3%B6ffnen
267 #55 Perle
- 2019-04-06 22:11
Bárki írta is a könyvet, ez lett a következménye:
https://www.youtu...5i9k7s9X_A
1368 #56 Karpatkanyar
- 2019-04-07 10:07
Perle, jo a linkeden lévõ kommentár nélküli dokfilm.
Az eredményhez a Mein Kampf, mint a náci párt ideologiai alapja, nagyban hozzájárult.
Hitler kezdetben nem akarta a nyugateurópai szomszédait megtámadni. A náci párt fõideológusa a földrajz professzor volt a Nagy Terek és a Szívország elméletével. Ezt a Szívország elméletet Nyugaton is ismerték MacKinder professzortól, így hát átlàttak Hitler tervein. A SzU-nak ezzel volt szerencséje. Jelenlegi Oroszország tagságát az EU-ban Amerika akadályozza meg. Célja, hogy megakadályozza a Szívország létrejöttét.
1349 #57 Nagy Levente
- 2019-04-07 10:45
Római Birodalom=Habsburg Birodalom=USA=EU=Nagy Britannia=Izrael=Német Birodalom=Szovjetunió, ma Oroszország...,stb. Összeségében semmi különbség közöttük (a pusztítás ideológiája mind) A világháborúk után a vezetõik az illuminati zsidókkal együtt megünnepelték a gyõzelmüket. Ugyanis, ha gyõztes, ha vesztes oldalon volt bármelyik fél lakossága az újáépítéshez a legalizált uzsorakölcsönöket tõlük vették fel. Annyi a külömbség,- de ez a mi szemszögünkbõl mindegy - hogy legfeljebb területileg, - de nem országhatárok szerint általában - más-más illuminati zsidó család befolyásolja õket, amelyeknek a fõ ideológiát a pusztítás leszámítva nem mindig egyezik az érdekük.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.25 másodperc
3,951,653 egyedi látogató