Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Trianon

GondolatokRég írtam, most meg forróság is van, így ha kimegyek, akkor vagy verejték, vagy az árnyékban szúnyogfelhő. Nem nagyon akartalak elkapatni a gondolataimmal mostanában, hisz készült egy csokor felvétel, amire túl sok reakció nem érkezett, így nem láttam értelmét rég-ni a gittet. Dolgozom is és ez sok idő és azért kicsit fárasztó is. De ettől még zajlanak az események és nincs nap, hogy ne szerveződne, alakulna a "valami". De erről majd később és konkrétabban. Tegnap hosszú volt a kivárás a postán és addig átbattyogtam a könyvtárba. Kiselejtezett könyvek: 50Ft. Vettem kettőt. Az ÁVH történetét és Otto Braun Menetelés Kínában munkáját. A "meneteléssel" kezdem. Csontkommunista interna-cionista írásnak tűnik, de remélem közelebb vissza megértéshez. Majd megértitek miért. Csak előbb én értsem! A kínai kormány hivatalosan 49 igen markáns szerződést vésett kűbe a "magyar" cionista moszkovita orbánovicsékkal. Itt jön a képbe az ÁVH. Lesz még itt cudar világ! A katonai helyzet is fokozódik, mert még fokozódhat. De végül is, ez most nem is annyira lényegi kérdés. Aminek meg kell Lenin, az meg is lesz lenin-elve!

Pár napja egyik kedves olvasóm kontaktban jelezte, hogy Trianon kapcsán be kell jelenteni a 100 évre elcsatolt (zálog) területekre való birtokjogot még a 100. év lejárta előtt, mert különben az elbirtokolhatóvá válik. Erre kapcsolatrendszeren belül eljutott hozzám még két év előtti ilyen tartalmú zárónyilatkozat, melyről úgy tájékoztattak, hogy továbbítva is lett a megfelelő helyekre. Azért ezt én is megteszem, ezen már ne Múljon az "elcsatolt" részek cionista kezekből történő visszavonása. Jó, értem én a kifogásokat, de nem tart semeddig újra elküldeni Brüsszelbe, Strasbourgba, Moszkvába, Pekingbe és telavivba...esetleg judapestre. Csak vicc kedvéért, de komolyan, diplomáciai felütéssel, mert ezek komoly dolgok. Amúgy is az Apostoli Magyar Királyság olyasmi, amihez nem fogható egyik, vagy másik jogcsűrés-csavarás sem. Közben azt is tapasztalom, hogy a CMM stábja belevetette magát többek között a Trianon következményit és előzményeit feltáró dokumentumfilm gyártásába és ha hiszitek, ha nem még értem is ennek a tervnek a miértjét és küldetését is. Úgy tűnik, hogy ehhez viszont valami sokkal nagyobbat is kell építenünk immár együtt, amennyire lehet már kevés zökkenővel és az okozott feszültségek azonnali oldásával. Erről is majd később. Lesznek még filmek, helyzetek. Nem mindig tudok esetleges új "szerepkörömmel", mely már 10 éve is "új" volt mit kezdeni, de rajtam nem múlik, hogy odategyem magam. Ne féltsetek, se eszem nem ment el (állítólag soha nem volt), sem pedig a hitelemet (egyesek szerint az sem volt soha). Cserébe tapasztalatokat gyűjtök és ezek eddig is valamiképpen az épülést szolgálták. Nehéz visszaszerezni a "hitet", ha már van tudásod. Megfogadtam, mire betöltöm az 50-et, minden lényeges tapasztalatot begyűjtök a továbblépéshez, bármit is jelentsen az. Ahogy elnézem, katonai zubbonyosra kell készüljek inkább, mint civil öltönyösre, de lehet, hogy ilyen "kifordítható-beforgatható" bohócruha lesz, melynek egyik fele ez, másik amaz. Végül is mindegy, ha Ember viseli.

Na szóval, ez az anyag megy a követségekre és az említett cionista fellegvárakba:Itt pedig a CMM TV Trianon Film "promósönje". Ha lehet még idén "állami" költségvetésből egy már el nem készíthető holokauszt-tematikát majmoló milliárdos költségvetésből remekül meg is lehet nemzetközi szintű mozivá alkotni!
Link: Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2019-06-15 13:29
Imre !

Most fogjam meg a kezed, hogy ne forogjál, vagy hogy érezd, hogy talpon állsz ? Csak kérdezem.
Ennyit még meg tudok tenni.
A helyzet látom fokozódik, de Virág elvtárs ezt már régen megmondta.
Csak a kurva életbe, azt nem tudom, hogy mikor kér már egy "szívességet"!? Rohadtul nem szeretek ilyen bizonytalanságban lenni. Virág elvtárs, tessék már kérni ! Szét feszít a rossebb se tudja mi ! Csak így várakozni a tevésre, amit majd csak egyszer tetszenek kérni !? Majd, meg talán !?
272 #2 Kameleon
- 2019-06-15 14:09
Imre, többször figyelmeztettelek hogy a hálót kiteregették! Jásdin és több oldalról közeledve... Trianon film: "Ezt az összeget ma 300 millió forintra becsüljük"

Ezt meg szívből:
www.facebook.com/...2333105638
naphun.blogspot.c...alyok.html
youtu.be/2CKnv5W73fc
4 #3 Posta Imre
- 2019-06-15 17:23
Csak ennyi? Többre számítottam. Úgy véltem már itt lesztek a mentőcsapatokkal kimenekíteni családostól a zsidók karmai közül, de hát mégsem. Van egyéb "ajánlat"? Várom! Soroljátok a neveket és a "prozsekteket" léci. Kibírom. Mondjuk röhögés nélkül is....hisz nem lesz egy épkézláb elképzelés. Tudom. De ez nem baj és nem bántásból írom. Tapasztalat.

Tudom, hogy féltetek, vagy inkább féltek, hogy elvész a maradék hit mert ha én is elkurvulok, akkor magatokat is leköphetitek. Mit gondoltok, nem vagyok ezzel tisztában? Nem mérlegeltem és mérlegeltem? De itt vagytok nekem kontrollnak és ez jó!

Kaméleon, a "pénz" az tiszta bukta, ezerszer átbeszéltük és nem csak veled. Az, hogy most segédmunkát végzek ehhez képest ne zavarjon senkit. Én döntésem. De mi a kérdés? Bíró Ica mennyivel tartozik (hivatalosan, vagy nem most mindegy). 150 millió. Semmi az. Én nem látok pénzt és nem csak közöm nem van hozzá, de nem is lesz és em is akarom, hogy legyen. Amit látok és értek, az nem ilyen piti léptékű dolog. Ahhoz ez nem is tétel.

Van másik oldala is a dolognak. Mármint az összeszerveződésnek, önszerveződésnek. Lassan elkerülhetetlen velejárója a folyamatoknak. Na, ki szervezi? Szervezitek? Ingyenes rész(t)vétel, hol, mikor és mi célból? Pontosan tudjátok, hogy ezt a léptéket már kinőtte a "társaság" és bizony nyitni kék. Vagy bezárni a bótot, hogy ennyi vót, de elfogyott. Nekem mindkét opció tetszik. Egyikhő se ragaszkodok. Nem vagyok oda a szereplésért, a bazári majomkodásért, amire viszont a "népnek" igénye van, de értem, hogy ennek is meg kell lennie és nem kerül "semmibe". Válogatás van és lesz. Amint úgy érzem, hogy valami nagyon is kóser, első leszek, aki "leleplezi" azt, azért kár lenne engem beleereszetni pont a "mézes bödönybe". Segédmunkás bármikor lehetek még így is, most is, meg eztán is bármikor. A szépségemnek és a hiteltelenségemnek sem fog ártani.

Kaméleon, a nyár végére szól egy "jóslat", vagy "jövendölés". Nem mondom, hogy akkorra készülj, de légy készen és már most is. Úgy érzem begyorsulnak az események.

Bivaly, veled nehéz bármit is kezdeni, de értelek. Én ugyanúgy vergődök, csak tudom még kezelni. Még van miért, kiért "harcolni" a magam módján, még ha ezt most ésszel és bizony komikummal játsszák le. Tudod, hogy tudom, ezen a legelőn minden főszál már le van szarva.
272 #4 Kameleon
- 2019-06-15 18:02
Imre, jól ismersz, "évek", közös érzések, rosta... Nekünk egymás felé nem kell semmit bizonygatni! Én csak azt szeretném, hogy érvényesítsd azt, amit kiérdemeltél! Melletted leszek, mint eddig is! Ezért jöttünk! És ennek földi negatív törekvés nem állhat az útjába, mert minden ezerszeres erővel visszahat! youtu.be/2pkq-8AWsio
238 #5 bivaly
- 2019-06-15 18:07
Imre !

Így a jó, addig vagyok én, én ! Amikor már "könnyű lenne velem bármit kezdeni", onnantól szűnnék meg embernek lenni. Igyekszem magam tartani. Tudatosítom magamban, hogy ha beüt a ménkű, akkor önmagamba kell kapaszkodjak, más lehetőség nincs. Azt meg vidáman teszem.
1073 #6 sjani
- 2019-06-15 19:11
Imre.
Csináljuk. Tudod hogy benne vagyok. :)
Ha nem lesznek jelentkezők, akkor........
Most már van 12 hektár domboldal, egy két szántó.
Meg az "apró". Jöhettek.
És mondhatjuk, hogy mi megtettünk mindent.
69 #7 Szalonna
- 2019-06-15 19:38
Jaaj, Imre, te tudod a legjobban hogy elképzelésekhez EMBER anyag kell, ami nem igen áll rendelkezésre. Mintha nem tudnád, pont TE.
A zesemények zajlanak, terelnek ki a fényre mindenkit, zsidót,cigányt, madzsart, kiből hány is mennyi, hol és mikor.

Csak EMBER, mennyi van. Zorsós fia sem véletlen vonult be, belülről akarják felmérni az emberanyagot.
Ha nem jelentkezik senki, akkor majd vajútul beterelik őket a karámba.
Ott a rendőrség és a BV esete pl... duzzasztják fel a honvédsegget, a rendőrséget meg a BV-t építik le.
4 #8 Posta Imre
- 2019-06-15 19:49
Szalonna, minő "meglepő" ezt egyre többen észlelik és nem véletlen tán, hogy szűkül a "kör". Annyi, amennyi, de itt nem a hányad számít, a hányadék meg már nem.

Jani, te előrelátó és gondoskodó vagy. Föld van, ahová lehet temetkezni! s_nezem Ja nem is, ahol lehet termelni....és ez irányt mutat. Bivaly ha nem jelentkezik önként, akkor kénytelen lesz önkényt alkalmazva zsellérkedni. Jó csak vicceltél, tudom.

Bivaly, eddig is csak magadra számíthattál, de! És a de-n ban a hangsúly. Azért nem egészen van így, ezt te is és mások is tudják.

Kaméleon, nem csak helyed lesz ott, de helyettesed is ha esetleg .... Pontosan senki nem tudja mi készül. Na jó, én tudom, de minek mondjam, ha úgy is meg lesz. Valamit most össze akarunk pakolni, aminek tán több értelme is lehet, mint szétszórni a pelyvát a disznóólban. Én sem vagyok már annyira "lelkesedő", csak lelkes.
139 #9 jozsef toth
- 2019-06-15 20:32
Imre ne legy illllen morcos!s_hihi
Adjon Isten!
Tudod a remeny hal meg utoljara.
A teremto melletted .
Es meg talan a foldon kivuli pici szurkek!
Most meleg van es nyar, az igazi gondolatok varjak az egi jelet!
Ha ram hallgatsz azt csinalsz amit akarsz.

Igen mindenki a multat feszegeti ,de almodozik a jovoert.
Viszont a jelenbe meg FOGJUK MEG ES VIGYETEK A JEL SZO!!
Most meg talan van egy ket FECSKE .De szeptemberbe mar az se lesz!
Torockai es csapata meg a ciganyokkal tokol!
Rajuk nem lehet szamittani!
Mit gondolsz? Most orban fia milyen eskut tett?
Az UJ HAZAERT ,vagy a Magyar nepert?
Amit latok Kinaba ott mennyi Posta Imre csinalta a programot?
Imre az biszto,hogy van OLVASO korod.Es talan meg OTLET ado is!
Sott lelki nyugalmat es szeretet rezgest gery tibor a megertesevel fog tamogatni.
Kerek nehany napot toled .Leg kesobb kedden adok valaszt a kerdesedre!
684 #10 atacama
- 2019-06-15 20:47
mi készül? mindenki beáll pozícióba ahogy nézem.. hazánk kezd hadszíntérré válni ...
az a baj hogy még mindig rébuszokban folyik a csevej és feltételes módban.. lesz-e parancs?vagy már az se.. mozdul-e a maradékok maradéka..:|
99 #11 MORMOTA1968
- 2019-06-15 21:18
Kedves Imre! Eddig azt hittem, hogy többet örököltem anyai nagyszüleim és édesanyám természetéből és csak most kezdek rájönni 51 évesen, hogy mekkorát tévedtem! Talán nem véletlenül vagyok egy idegbajos, már ha ezt ti nem is vettétek észre rajtam, ha minden igaz, ahogy mások sem! Mert akik csak úgy felszínesen megismerhettek, úgy hiszik, gondolják, hogy én egy nagyon nyugodt ember vagyok! SOHA NE HIGGY A LÁTSZATNAK! Apai nagypapám olyan ember volt, aki ha úgy érezte csúnyán szóltak hozzá a gyerekei, felesége vagy olyasmit tettek, ami neki nem tetszett, a pillanat tört része alatt elkapta a dühroham! És akkor nem számítottak a következmények, azonnal ütött, vagy ami épp a keze ügyébe került, már repült is az ellene vétkező felé! Nem számított hol találja el valamelyik gyerekét, vagy a nagymamát, mondjuk egy elhajított kis sámlival, de a dühét azonnal le kellett vezetnie! Birka türelmű a magyar, képes sokáig sok mindent lenyelni, de csak egyszer kell vele olyat tenni, amit nem kellett volna, mondjuk kegyetlenkedni a szeretteivel, vagy akár meggyilkolni őket, vagy elpusztítani az otthonát, szóval amihez a zsidó és bérenceik a legjobban értenek és "AKKOR ELSZABADUL A POKOL!!!" Most, ennyi évtized után kell, hogy rájöjjek, mennyire inkább ütöttem apai nagypapám brutális természetére, mint az anyai nagyszüleim természetére! Mint tudjuk, a második generációra mindig visszaüt a nagyapai, nagyanyai természet! Mindezzel csak azt akarom mondani, hogy csak egy "LÖKET" kell a magyarnak, hogy beinduljon és nem számít, hogy "SEMMIFÉLEKÉPPEN" sem tudunk így országszerte és határon kívül szétszóratva egymás segítségére sietni, ha eljő az ideje, vagyis mindenki csak magára és környezetére számíthat! Hogy közeleg az idő, az eléggé egyértelmű! Szóval, aki még bármiféle adósságot fizet bankok felé, fejezze be! Az így megmaradt pénzt pedig fordítsa a felkészülésre, már ha fel lehet készülni bárhogy is arra, ami jöhet és jönni is fog! Trianon kérdése itt már nem oszt és nem szoroz! Ha össze is tákolják, azt már nem nekünk lesz összerakva és nem hinném, hogy nem lenne ez ellen semmiféle tiltakozás a bitorlók része felől! Én nem látom olyan rózsásnak a helyzetet, mint azt teszik néhányan, reménykedve valamiféle csodában! Isten nagy ívben szart eddig is a fejünkre, nem nagyon izgatja, hogy mit tesznek az állítólagos teremtményei egymással és az egész bolygó élővilágával és Jézuska sem váltott meg senkit a bűnei alól, mert az már eleve képtelenség! Nem hiszek a színtiszta jóságos Isten mítoszában se már régóta, csak a valóságban, ami szemmel látható, érzékelhető! Minden csak tőlünk függ! Nem létezik csak jóság vagy gonoszság! Egy éppen kitörő vulkán elpusztít mindent, mégis a pusztítás nyomán új élet sarjad! Akkor most a vulkán rosszat tett vagy jót? Vagy a pusztító tűz, víz és szél! Kereszt-lény birkáknak való mese a Jó Isten! A pusztítás érdekes mód mindig új életet teremt! Akkor hogy is vagyon ez az egész? Egyértelmű, hogy egy "ÚJ ÉLET" kezdetéhez a "RÉGINEK PUSZTULNIA KELL!!!" Anyagból és energiából áll minden, ami nem vész el, csak átalakul valami mássá! Ha nekünk ennyi adatot meg, hát bele kell törődnünk, mást nem igen tehetünk úgy sem! Most fog kiderülni mennyire nem volt soha értéke a pénznek! Se aranynak, se ezüstnek, se egyéb csillogó kacatoknak! Végre újra az lesz az érték, ami "ÉLETET AD" illetve "MEGKÖNNYÍTI AZ ÉLETÜNKET!" Vagyis a valós értékek! Házat lehet építeni agyagos földből és szalmából, fából is, már ha bármi is marad! Zöldséget, gyümölcsöt, gabonaféléket, egyebeket egyre nehezebb lesz megtermelni, köszönhetően az időjárás törvényeibe való bekontárkodásunknak, illetve annak, hogy hagyjuk, hogy ezt tegyék velünk az emberiség fejére nőtt parazitáink! Kicsit sajnálom a most felnövekvő vagy az épp csak leszületett generációkat, mert amit ők örökölnek tőlünk, az maga lesz a "POKOL!!!!!" Csak azért kicsit, mert hogy a most tinédzser korban járók, vagy az épp felnőtté válás küszöbét elérőket se nagyon foglalkoztatja az, ami felé menetel a teljes emberiség és vele minden ami élő! És ha nem történne még se semmi, ugyanazt az utat járnák tovább, amin sokan a régebbi generációk közül is jártak és járunk! De a változás elkerülhetetlenül közeledik! És senki nem tudhatja mi lesz a vége, de hogy nem lesz benne köszönet, az már most borítékolható! Még maguk a lavina elindítói sem tudhatják mivé fajulhatnak a dolgok, de nekik már megvan a biztonságosnak hit menedékük és egyben börtönük is egész hátralévő életükre! Ami az övék lesz, az meg a nagy lóf@sz! Itt még akik tehetnének bármit is, azok a fegyveres testületek, meg az úgynevezett tudósok, "OKOSKÁK" akik először az életben "NEMET" mondhatnának minden parancsra! Már ha "ÉRTELMI KÉPESSÉGÜK ALKALMASSÁ TESZI ŐKET ERRE! Remélem olvassátok illetékesek???????? Hát persze, hogy persze! Szóval! Készüljetek az elkerülhetetlenre, mert azok, akik tehetnének ellene, ba@nak mindenre, nem söpör végig bolygó szerte "TISZTOGATÁSI HULLÁM!" Mert nem letartoztatni kell, hanem likvidálni helyben! Hogy mekkora nagy Isten ez a "PARANCS!!! Gondolkozás nélkül gyerekek, gondolkozás nélkül!!! Oszt utána ti is mentek családostul a lecsóba! Késő bánat eb gondolat! OKOSKÁK! s_ezt-ni s_franc s_ratata
99 #12 MORMOTA1968
- 2019-06-15 21:27
A zsidrák már harmadszorra, de inkább sokadjára rángat bele minket pusztító háborúkba, még is csurig a seggük gój nyelvekkel! s_ezt-ni
88 #13 Asumhari
- 2019-06-15 23:28
Nem egyszerű ez....... Az ember lépten-nyomon agymosásnak van kitéve. Csoda, hogy a 90 % birka? Az élelmiszerekben, a gyógyszerekben, a levegőben,a médiában...mindenben és mindenhol.
A zsidók szerint ahol három ember beszélget, ott legalább egy az Ő emberük. A spion rendszert már régóta működtetik. A gazságban ők az erősebbek, a virtus már kevés. Csak ésszel lehet rést ütni ezen.
És makacs kitartással...
Körvonalazódik egy egységesülő szellemi iránymutatás, köszönet érte Imrének és azoknak, akik saját költségen finanszírozott internetes médiájukban nyitogatják az emberek szemét.

Pénteken láttam Budaházy Gyurit a Fehérvári úti piac előtt, aláírást gyűjtött Trianon ellen. Hangosbemondón is szólt...
684 #14 atacama
- 2019-06-16 06:05
az a baj hogy még mindig az aláírás gyűjtésig jutottunk el !!!azt meg hagy ne mondjam el hogy az aláírásgyűjtés mire való..adatok ki ill.beszolgáltatása benyújtása amit szépen kiértékel a gennybanda...
Drábik köpjél fel azt álljál alá!!!természetesen a bandáddal eggyütt,,:(
238 #15 bivaly
- 2019-06-16 06:38
Imre !

Már párszor eldudorásztuk, másnak, vagy egymásnak, hogy a folyón való átkelés hogyanját akkor kell eldöntened, amikor már a parton állsz. Addig csak arra kell törekedni, hogy elérd a folyót !
Mindent én sem írhatok le, nem ? De ! A lánc meg szemekből áll, ami mindenkor önmaga, zárt, hegesztett, ( kovácsolt !), hogy bírja, amit bírnia kell. Minden lánc láncszemekből áll, nem ez a kérdés, kérdés a hossza, és a teherbírása ! Hadd ne ragozzam tovább.

Tele vagyok privát feladattal, és nem mindegyiket kértem, vagy kívántam magamnak. Még bírom, meg remélem bírni fogom. Meg tudod, nem azért nem megyek a napra, mert sok a vaj a fejemen, csak nem szeretnék leégni, napernyőt nem tartok magamnál, és sapkát is csak télen teszek a fejemre. Nem járok már "harci fejtágítókra", kinőttem belőle, a koromat tekintve pláne ! Az irányt azt nagyon régóta tudom, és nem tőled, a kivel az már más kérdés. A Pí oldal csak a részletek elemzései a számomra, ami minden szempontból nagyon jó, mert egy, megerősít, hogy jó az irány, vagy hogy helyesen gondoltam korábban amit gondoltam, kettő, ismertté tesz számomra ismeretlen dolgokat, informál olyanról, amihez nem jutottam volna hozzá, máshol, vagy nem így.
4 #16 Posta Imre
- 2019-06-16 07:17
Bivaly, ezzel az írásoddal józanságod igazolod. Bár tudom, hogy ez alapvonásod, csak néha az indulat elfedi a valódi szándékot. Igen, egyetértünk, "nagyjából" a Pi oldal szerepét tekintve is. Köszönöm! Ez ma így jól esik! Nem egyszerű a pálya. Keresem a szemeket és sokszor lelek szemetet. nem vagyok finnyás. Lehet egy-két esetben többször is le kell hajolnom, felvennem, megvizslatni, jól ítéltem-e. Látom, velem is ezt teszik sokan és elhamarkodottan, vagy vakság okán teljesen félreértenek, vagy még félre se. Azon a hídon amit említesz, csak együtt juthatunk át!

Atacama, ugye el tudod képzelni, hogy sok mindenről szó esik és nem minden "nyilvános", pedig nem is titok. Az alap probléma az, hogy pl drábik mögött is egy elvetemült és megszállott, de jó magyar gárda húzódik meg tudatlan sötétségben, akiknek ő lett az idol. Így van ez másokkal is. Velem is. Gondolod komolyan beszélgetnék bárkivel is, aki ezt nem látja át? A feltételezés is "sértő".
684 #17 atacama
- 2019-06-16 08:47
nevetséges hogy csak egy maoúzeumra futja és az is a földalatt..
a Zsiráf mindenre rá telepszik.. bár könnyű katát táncba vinni..eljátszák hogy márpedig ők mindent megtesznek Trianon ügyében.. közben csak az altatás megy az a lényeg hogy a kábulat minél tovább tartson!!!s_kukks_ratata
4 #18 Posta Imre
- 2019-06-16 08:48
Atacama, akkor kiadod a jelszót? Fegyverbe!
684 #19 atacama
- 2019-06-16 09:59
nem az én dógom...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.63 másodperc
4,702,087 egyedi látogató