Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán új zsidó szövetségesei az iszlám európai térnyerése ellen lépnek fel

BelföldMajd egy éves a cikk, de miért ne? Cionista összeesküvők összeborulása... Az európai zsidó vezetők kinyújtják a kezüket kontinensünk etno-nacionalista pártjai felé az iszlám agresszív térnyerése ellen. Az értelmiségi viták ellenére a magyar és az izraeli kormányzat új szintre helyezte együttműködését, amely közös titkosszolgálati és diplomáciai akciókat is magában foglal. Káncz Csaba jegyzete.


Az Európai Zsidó Szövetség (EJA) november 6-7-én tartotta konferenciáját Brüsszelben. Az összejövetelen kemény támadást intéztek a brit Munkáspárt vezetője, Jeremy Corbyn ellen, aki szerintük létében fenyegeti a zsidóságot. Valóban, az angolszász világ baloldalának olyan vezéregyéniségei, mint Bernie Sanders, Alexandria Ocasio-Cortez és Jeremy Corbyn sorozatosan lépnek fel a palesztin területek megszállása ellen és ez komoly politikai viharokat vált ki Izraelben és a diaszpórában élők között.

Az új szövetség

A konferencia szónokai felszólították az európai zsidó vezetőket, hogy nyújtsák ki a kezüket a kontinens etno-nacionalista jobboldali pártjai felé és dolgozzanak velük együtt Izrael potenciális szövetségeseiként az iszlám térnyerése ellen. Az EJA vezetői szerint az európai pártpolitikában már lehetetlen megkülönböztetni a bal- és jobboldalt, mert a korábbi felosztás átalakult. Az EJA vezetőinek állásfoglalása harmonikusan illeszkedik Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő politikájához, aki térségünk etno-nacionalista pártjaival sorozatosan köt stratégiai megállapodásokat.

Valóban, Ze’ev Elkin, Izrael jeruzsálemi ügyekért felelős minisztere is részt vett a brüsszeli konferencián. A 10 millió euró éves költségvetésű EJA kiterjedt kapcsolatokat ápol Netanjahu kormányával. Emellett szoros kapcsolatok fűzik a chabadista mozgalomhoz, azon ortodox haszidi szervezethez, amely szerint tilos bármifajta területi engedmény megadása a palesztinoknak.

Daniel Pipes, a Middle East Forum nevű iszlamofóbiás szervezet alapítója az EJA konferencia előestéjén egy cikket közölt, amely szintén összefogásra szólít föl az európai etno-nacionalistákkal, akik „csupán meg akarják védeni európai életmódjukat a korlátlan bevándorlástól és az iszlamizációtól”. Pipes szerint a mai európai jobboldal fel-felbukkanó problémái a zsidósággal eltörpülnek a baloldal elszabadult antiszemitizmusa és anticionizmusa mellett, amely trendet jól jellemzi Jeremy Corbyn áldatlan tevékenysége. Pipes már nyáron a The Washington Times hasábjain állt ki a magyar miniszterelnök mellett, aki szerinte „céljául tűzte ki, hogy megvédje a magyarországi kereszténységet, annak kultúráját háttérbe szorítva, megakadályozva a muszlim térnyerést”.

A hitelesítő pecsét

Netanjahu és Orbán újsütetű stratégiai szövetsége viszont vihart váltott ki a hazai zsidóság meghatározó köreiben. Szerintük a jogállamot gyengítő Fidesz „a legitimitását leginkább a Horthy-rendszer úgy-ahogy vállalható elemeire (leginkább Bethlen István miniszterelnöki éveire) alapozza." Márpedig „pontosan ez az ingatag legitimáció az, amelynek alátámasztására szükség van „a zsidók” hitelesítő pecsétjére." Mint ismeretes, a hazai kormányzat nagyon szoros együttműködést alakított ki a chabadista mozgalom hazai képviselőivel (EMIH), akik exponenciálisan bővülő támogatáshoz jutnak a központi költségvetésből.

Az értelmiségi viták ellenére a magyar és az izraeli kormányzat valóban új szintre helyezte együttműködését, amely a jelek szerint közös titkosszolgálati és diplomáciai akciókat is magában foglal. A múlt hónapban a Parlament Nemzetbiztonsági bizottságának vezetője azt szerette volna megtudni Bayer Zsolt kormánypárti publicistájától, hogy honnan jutott titkosszolgálati információkhoz a 2018-as választási kampány folyamán, ezért behívót küldött számára. Mint korábban napvilágot látott, Bayer az izraeli titkosszolgákat foglalkoztató Black Cube emberének az akcióját dolgozta fel oknyomozó cikksorozatában, amivel a Migration Aid hazai szervezetét kívánta lejáratni. Bayer azonban a füle botját sem mozdította, és mindenfajta következmények nélkül egyszerűen nem jelent meg a bizottság ülésén.

Emellett a nyáron kiszivárgott amerikai hírek szerint Washingtonban az izraeli diplomaták segítik a Fehér Ház és Orbán kapcsolatainak rendezését. Eszerint a háttérben maga Netanjahu dolgozott azon, hogy „megnyíljanak az ajtók” Orbánnak az amerikai fővárosban. Az amerikai-magyar viszony nagyon feszült három ügy (a CEU, Ukrajna és Orbán Putyin-barátsága) miatt, ezért Izrael washingtoni nagykövete, Ron Dermer a Trump-kormány több tagjánál is azért lobbizott, hogy rendezzék a kapcsolatot.

Link

Hozzászólások

1349 #1 Nagy Levente
- 2019-07-06 18:24
Ha még képesek vagyunk rá ki kell szlni ebből a "hintból" (programból) amibe belekényazerítenek "szinte" Mindenkit. Nem lesz jó vége! Sokszor leírtam már, (lehet unjátok) a zsidók nacionalizmusa a cionizmus és az iszlám egy tőről fakad. A világ népességét a kettő közzül valamelykbe "beoltják" minket magyarokat is már csecsmő kortól kezdve a zsidók "rendszerébe". Nekünk volt saját (sajátos) rendszerünk, abból kiebrudaltak több száz, de inkább ezer év alatt. Teljesen a kommunizmus és a kezdeti kapitalista-leberalizmus alatt szünt meg a mi szokásjogainkon alapuló rendszer. Ha nem sikerl újra "felkelteni", akkor nagy katasztrófa elé fog álni nem csak a magyarság, hanem az egész földi civilizáció! Ne így legyen, de ezt nem tudom máshogy látni. Az iszlám sem jobb mivel egy tőről fakad a zsidó felfogással. Most kb. a "hiányzó ellenségképet" töltik be vele, mert a "népképviseleti demokrácia" hivatalos krelált baloldala, ami az "ellenzéki szerepet" töltené be leamortizlta magát vagy "túltolva direkt a bicikliüket" leamortizáltatták és pont ezért. Csak egy-egy példa: A zsidó felfogásra - a devizahiteles bemegy a bankba mit sem sejtve átbasszák, öngyilkos lesz (van rá példa). Az iszlám felfogás: - ha nem muszlim vagy nem vagy ember se, ha úgy van kedve leüt, megöl, stb. E kettő között pont olyannak érzem a választást, mint a politikai jobb meg baloldal közt. Mind egy "fostalicska"!
Az, meg hogy ez keresztény kultúra lenne - Orbán szerint - az több mint nevetséges, mert ez héber-görög kultúra, zsidó-kersztény valláserőltetéssel vagyis judeo-krisztianizmus (judaizmus), ha pontosabban meg akarjuk határozni.
2 #2 gerry
- 2019-07-06 20:17
Ugye nem hiszitek, hogy ez az egész csak magyarországon ösztpontosodik. Nem, ez a világ totális letámadása. Mégis mit gondoltok a zsidók kik?

A zsidók manapság azok akik tejhatalmat követelnek és nagyon sok helyen ezt már el is érték. Szó szerint nem találni olyan országot, ahova nem furakodtak volna be.
Itt messze nem a zsidó polgárság a téma, azok ugyanolyan marionettbabák mint mi, magyarok, a németek, franciák (a legfelsõbb szintig), vagy az USA teljes hatalmi szférája.

Azt hiszitek van békés ellenállás? Igen, csoportosan le lehet feküdni az utcán egymás mellé, mindenki kezében egy szál virág, fehér papirra rajzolt békegalamb és megfoghatja mindenki a mellette fekvõk kezét. Ha elég sokan lefekszenek az még látványos is. Talán nem tankokkal indulnak meg feléjük, de elég a minöségi bors-spray is.
Szembe menni a katonasággal, karhatalomal, kiképzett zsoldosokkal akik csak a központi parancsnak engedelmeskednek?

De nem is ez a lényeg - ez csak egy lehetséges konfrontáció - sajnos elõre kiszámítható végeredménnyel.

Másról van szó. Ez pedig a zsidók "békés hatalomátvétele".
Már nem terv hanem a mai valóság. Az iszlám országokon kivül nem találni egyetlen államot sem amelyik megakadályozhatta volna a zsidók által kiszemelt irányító csoportok elfoglalását. Pénzhatalom, Politikai hatalom, Mediahatalom, Végrehajtó hatalom, Oktatás...
Szót kaptak, felületet kaptak minden szinten miközben megtanultak úgy támadni, hogy a megtámadottak már szólni sem mernek, mert akkor fasisztának, holokauszt tagadónak, aljas, kegyetlen, érzéketlen személynek kiáltják ki és azonnal beindul a "megszégyenítés" húsdarálója.

A média ma ott tart, hogy nincs ellenvetés, bármit leírhatnak, bárkit megfenyegethetnek, bármilyen ellenük felszólaló csoportot képesek elhallgattatni.
Néhányszor az utóbbi héten autóba kellett ülnöm, és így vezetés közben a fél órás idõközökben leadott friss híreket is meghallgattam. Az érdekes az volt amikor a 3.-4.- napon is azt kellett hallanom, hogy egy Holokauszt túlélõ meghalt. Amikor elõször bemondták, feltünt, hogy az öt perc idõtartamú hírekben több mint egy percet szántak erre a személyre - rövid életrajzot és további adatokat is leközölve. A harmadik alkalomnál érdekelni kezdett a személye mert nem értettem, miért ismétlik napi rendszerességgel egy 85 éves korában elhunyt ember életrajzi részleteit.
Aztán elém került az interneten a egy róla szóló hír, rákerestem mint "Holokauszt-túlélõ" és ezt találtam:
postaimre.net/kepek/holo85.jpg
Német nyelvterületen a legismertebb, országos napilapok szinte mindegyike vele foglalkozik...
Szerintetek fontos ember volt? Nem, de zsidó aki gyülöletben élt és halt meg. Ez fontos. A bosszú.
Néhány nappal elõtte Hannoverben is meghalt egy 96 éves férfi - ugyancsak túlélõ. Mit írnak a hír fejlécében?:
"Hannover verliert eine seiner beeindruckendsten Persönlichkeiten..." - na igen, Hannover - több mint félmilló lakosával gyászol, mert elveszítette a legimpozánsabb személyiségü holokauszt-túlélõjét - sagt Michael Fürst, der Vorsitzende der jüdischen Gemeinde. (mondta Michael Fürst - a zsidó gyülekezet elöljárója - Hannover, mi?
Nem a halott emberrel van bajom. a tálalással nem tudok kibékülni. Minden embert sajnál valaki, családtagjai, ismerõsei. Minden ember ürességet hagy maga után. - ezek a rohadékok azonnal kitöltik a saját hasznukra. Milyen jogon? Az erõsebb jogán.

Az egész világon ez a helyzet! Mindenhol, minden idõben ezen világon. Nem hagynak ki egyetlen lehetõséget sem akkor, ha alkalmat találnak rá, hogy hátulról a nyakukba lihegve seggbedughassák azt aki nem alázkodik meg elõttük, minden Goy-t.
A világ, az emberiség van végveszélyben. Az utoló órákban vagyunk és a nagyvilág lehajtott fejjel kussol, elgyengült, fél mindenki, vagy csatlakozik a "hódítókhoz".

Már csak az a kérdés - létezik-e kiút ebböl a helyzetbõl, vagy elvesztek a nemzetek és veszni hagyjuk a világtörténelmet... arra ugyanis senki ne számítson, ha átvették a hatalmat, nem fogják átírni úgy hogy számukra kedvezõ történelmet ismerjen meg az utókor... Ha ez sikerül nekik az véglegesen az emberiség végét jelenti. Ezt érdemeljük?
1653 #3 e7h25s38
- 2019-07-06 20:20
A cikkhez egy kiegészítés, mi is az emlîtett chabadista szekta:
http://www.pokolr...;Itemid=51
80 #4 monguzking
- 2019-07-06 21:07
Gerry s ha átveszik a hatalmat akkár orwellis totál modon is--s akkor mivan?---Tulélhetö-e az elkövetkezö évtized?--meglehet hogy ök ugy gondolják hogy 100millio goj rabszolgával igen de én azt mondom hogy tévednek--nem fogják tulélni öksem...de ha ugy akkarjátok akkor tölem szolhat a 24lövetü--engem nem zavar a vérvihar mert én már halott vagyok igy engem nem tudnak megölni--támadhatnék egyedül is de minnek---emberek vagy szörnyetegek vagy zombik vagy birkák--vannak ugyan még emberek s kicsik nagyon édesen ártatlanosan aranyosak--ö értük igen de öszintén szolva inkább azért csak hogy ne érezzék jol magukat hatalmosok harcolnák....de ugyse lesz szerintem semmi harc igy maradok utazgatások mellett...
146 #5 satu
- 2019-07-06 21:31
A magyarok magyarok akarnak lenni a hazájukban, mi pedig zsidók Izraelben – Yossi Amrani a Mandinernek

Mondja a zsidó diplomata...
https://mandiner....andinernek
1349 #6 Nagy Levente
- 2019-07-06 23:09
Gerry, azt jó látni (olvasni), hogy alapvetően egyet tudunk érteni. Persze nem "csak" veled hanem a többi itt "megnyílvánuló" emberrel is.
Az, hogy létezik-e kiút ebből a helyzetből nagyon nem egyszerű kérdés. Azt tudom biztosan, ahogyan többször is leírtam a múltban a magyaroknak volt egy ez "ellen ható" rendszerük. Az is tudva levő, hogy valahol mégis megbukott ez ellen az is. Az viszont belátható, hogy van egy különbség, mégpedig az, hogy ennyire mélyen még talán sohasem volt a magyarság sem a "cethal gyomrában"! Mint tudjuk igaz csak mondai szinten van onan is kiút. Inkább az a fő kérdés, lesz-e még lehetőség változtani (hagynak-e minket más programba lépni) és ha igen élünk-e vele. Szeretnénk-e élni vele vagy teljesen beleintegrálódtunk mi is már ebbe a posványba amibe világháborúkkal, kommunizmussal, médiával, politikával, pénzel stb. belekényszerítettek, malyd benne is ragadunk és a végén jön a szakadék. Ahhoz már elég rég a hatalmukban vagyunk, hogy egy csoda lenne, ha nem ez lenne a vége. Ne így legyen!
99 #7 MORMOTA1968
- 2019-07-07 05:29
Én azt mondom, ha nem kapunk külső segítséget, végünk! De ha az orosz és esetleg mellette a kínaiak is beavatkoznak, mint nagyhatalmak, mert valamiért úgy gondolják, még sem hagyják veszni a maradék magyarságot és a Kárpát-medence és egyéb cion által kiszemelt területeit, népeit, akkor annak is meg lesz az ára! Ebből egyszerűen jól már nem jöhetünk ki! Lehet, hogy már az idén beindulnak az események, de jövőre mindenféleképpen, Trianon miatt! Cionnak kell Nagy-Magyarország teljes területe és vissza fogják csinálni, mert nem tehetnek mást! Ha nem lépnek, az azt jelenti, hogy örökre elveszítjük egykori területeinket! Egyáltalán nem várom a jövő évet! Semmi jóra se számíthatunk 2020-ban!
4 #8 Posta Imre
- 2019-07-07 06:16
Gerry, persze nem csak "itthon", hanem ott-hon is meggy a cseresznye!

A 3-Tenger-Izrael-Birodalom

Sebestyén István fontos közleménye!
Írta: Sebestyén István

Végtelen dühvel hallgattam végig a következő német nyelvű videót, melyben részletesen foglalkoznak a 3-Tenger-Izrael-Birodalom (Impérium szót használják, ami tulajdonképpen császárságot jelent) megalakításának jelenlegi geopolitikai folyamatáról, mely 2030-ig befejeződik.

A birodalom határait a Balti-Fekete-Adria-Tengerek fogják mosni. Izraelből 9 millió zsidó fog beköltözni Magyarország, Szlovákia, Románia, Nyugat Ukrajna, Lengyelország, Szlovénia, Horvátország területere, Magyarország központtal.

Azok akik németül tudnak és jobb hallásuk van mint nekem, meg birtokolják azt a tudást is, hogy miként kell magyar szöveget felkapcsolni a videó alá, kérem tegyék ezt meg minél hamarabb, hogy ez a videó tudjon minél gyorsabban eljutni minden magyar érzelmű egyénhez.

Én ezt az izraeli geostratégiai problémát a 80-as évek végétől tudom, mivel a megfelelő könyveket elolvastam, a svájci katonai akadémiára jártam előadásokat hallgatni. De vegyük csak a Kissinger kijelentését, aki ezelőtt 2-3 evvel 15 evet adott Izraelnek. Ha Izrael nem költözik onnan időben el, akkor összeomlik, és a nagy menekülési káoszban sok zsidó fog halva a Közel-Kelet homokjában visszamaradni.

Borzalmas volt végighallgatni az egész német szöveget.

Német hazafiak aggódva figyelik a folyamatot, mivel egy ekkora zsidó birodalom létrejötte a szomszédságukban rendkívüli veszélyeket rejt magában.

Azt is tudják, hogy a legfontosabb országokban zsidó politikusokat segítettek hatalomra ahhoz, hogy ez a hatalmas geostratégiai projekt sikerüljön. Ezert engedheti meg magának Orbán, hogy ne fogadjon migránsokat. A migráns áradatot tudatosan tervezték meg, hogy az európai népeknek legyen elterelve az igazi nagy bajról a figyelmük.

Az Izrael által kiszemelt területre viszont nem szabad muzulmán migránsokat fogadni. Nem tűrik, vehemensen nem tűrik azt, hogy az EP-be nemzeti erők kerüljenek többségbe, akik ily módon megakadályozhatnák Izrael európai létrehozását. Ezért az idei EP választások brutálisabbak már minden eddigi EP választáshoz képest és az elkövetkező 2 választás mind durvább lesz. Gondolj Orbán színlelt megregulázásara, és a Strache osztrák jobboldali alkancellár MOSZAD általi valódi kicsinálásara.

Lengyelországban a kormányok ugyanúgy takargatják ezt a projektet, mint Magyarországon, és ugyanúgy benne vannak alamuszi módon, és készítik elő a zsidóság betelepedését. A lengyel nép viszont több ellenállást mutat fel, mint a magyar. Ismertettem már, amint elővettek egy régi lengyel szokást és farsangkor zsidó bábukat ütlegelnek és égetnek el.

A másik esemény, ahogy lemondták a V4+ összejövetelt Izraelben, egy hazafi egy véreskezű kommunista zsidó babúját felakasztotta a központi rendőrség épülete előtt.

Az izraeli küldöttséget nem fogadták mivel ezek a kárpótlásokról akartak újra tárgyalni. A lengyel kormányt zsidónak tartják a videóban és azzal vádolják, hogy kormányzati épületekben már zsidó rítusú imákat tartanak.

Az egész nagy geostratégiai projektet Trump elnök is támogatja, de támogatja Britannia, Olaszország, Németország, Franciaország és Skandinávia is, ahol rengeteg zsidó van politikai döntéshozó pozícióban.
A 3-Tenger-Izrael-Birodalom geopolitikai szerepe, hogy legyen ütköző zóna Oroszország és Nyugat Európa között.

A következő 10 évben minden e körül a nagy geostratégiai projekt körül fog forogni.
Ezen múlik a magyarság és Európa sorsa is!!!

Meddig tűrjük ezt meg???
Hagyjuk ezt???

Dr. Ing. Sebestyén István, Zürich

Dr. Ing. István Sebestyén
Dr. sc. techn. ETH Zürich

Forrás: http://magyarmegm...vw3eIev2os
238 #9 bivaly
- 2019-07-07 06:18
Drága jó , aranyos kis bogárkáim !

Ti elolvastátok amit a Gerry írt, meg a vitaindítót, vagy csak mint rendesen, ide öntitek a szokásos, szabvány siralmakat, a mi lett volna ha, meg mi lenne ha, meg egyéb legértelmetlenebb mondataitokat !?

Mormota ! Ez nem lelki elsősegély politikai sérülteknek, meg nem is három kívánság című világpolitikai kívánságműsor ! A valóság, és múlt időben. Te holnap "segítséggel" megváltoztatod a tegnapot ?

Nagy Levente ! Te állandóan be akarod üvegezni a vakablakot ! Mert, hogy egy ablak úgy jó, ha van rajta üveg, nem baj ha fal van mögötte és téglából van a keret !

Csak nem tudtam megállni . Hosszas, és állandó eszmefuttatások a semmiről. Felemelően érdekes, hasznos, iránymutató. Nem ?
75 #10 talpi
- 2019-07-07 06:34
Mormi.
Külső segítség?
No igen, és melyik "külsőre" gondolsz? Hiszen, teljesen tiszta szinte már nem is létezik.
Talán, belül kellene megtisztulni,-mindenkinek és nem Mammon-t keresni az igazság mögött. Hiszen,aki képes, átgondoltan mérlegelni, tudomást szerezni, saját értékeiről. Mint, emberileg, mint pedig környezetének, valós szükségeiről, na ott, Mammon bajba kerül.
Tudom, nem könnyű, viszont nap,-mint nap megélem /nem is egyedül/,úgy a "pénz", mint a hatóságok és magukat a "gyermekek évének" kikiáltó, s az ezeket támogató, szarkupacok kicsinyesnek nem mondható aljasságait.
Amikor, egy-egy könyv /véletlenül/ a kezembe kerül, már ha időm engedi, akkor, próbálom úgy olvasni, hogy átérezzem annak valós mondani valóját. Nehéz, viszont rohadt gyorsan kiderül, "kell-e nekem az a könyvet olvasni" vagy,?egyáltalán kár volt belekezdeni az olvasásába.
Sok-sok szép "borítós" könyv van, viszont tartalmi része szart sem és, csak, csábít valamire, s sokan bekapják, mire pedig észhez térnek /ha tudnak/ rájönnek, kidobott pénz és idő volt a" bolt "előtt ácsorogni, nézegetni a "kínálatot"
Így van ez a Kárpát medence sorsával is,/sajnos/
Sokan "ácsorogtak" és vártak egy jobb "könyvre" mára pedig megkaptuk az ellopott és meghamisított "történelmi?" tankönyvet. Olvassuk-olvassák is szorgalmasan, Trianon álcája mögé bújtatott aljasságokat.
Kárpát medence, vissza? Naná, tudod ez egy igen nagy gombolyag, viszont, emlékezz csak.
A vásári vattacukros jut erről eszembe.
A sok ember ott áll, várja a nagy gombolyagot,-kifizeti az 5-600 ft-ot és boldog mosollyal távozik, kb 1/2 óra várakozás után.
Majszolja-tépi a cukrot, viszont a "gyerek" nem eszi meg, már nem annyira érdekes neki, körhintázni akar.
A kedves szülő pedig őrzi a cukrot, s rádöbben, öt perc múlva, a nagy gombolyag, eltűnt, maradt egy ragacsos pálca a kezében, nagyjából ujjbegynyi cukorral.
Na ez a megvilágosodás pillanata.
Hiszen, fél órát állt, kapott egy szines gombolyagot, hatszázért, s mi maradt? max egy fél kanálnyi kristálycukor, barnára szineződve, vagyis, nagy szar, még a szine is erre emlékeztet, de megveszi!!! pedig tavaly is így járt.
Nos, most egy nagyobb vattacukros mutatvány van, előkészítve, a vége ugyan az. A botra csak, valami barna színű, ismeretlen állagú és eredetű cucc van felcsavarva és azt fogja kapni a "pórnép" vagy mégsem??
Hiszen van vastagabb bot is és azt akár más célra is lehetne használni, mondjuk, oda menni a "vattacukroshoz" és jól fejbe baszni- :)
2 #11 gerry
- 2019-07-07 07:01
Talpi - így még nem gondoltam a vattacukorra (pedig néha ráfolyt a kezemre az a bizonyos ragacs) - de nagyon tetszett az élõkép!s_grat
...és az a sok levegõ amibe beleharapott az ember, aztán összekoccantak a fogai.:|
146 #12 satu
- 2019-07-07 07:47
Innen itthonról a video nem érhető el:
"Ezt a videót eltávolítottuk, mert megsértette a YouTube gyűlöletkeltő tartalommal kapcsolatos szabályzatát. További információ az országodban a gyűlöletkeltés ellen folytatott küzdelemről...."
De valószínű erről van szó:
https://metube.or...yTOB_UsLcD
1308 #13 Hajnalhozo
- 2019-07-07 09:02
Szerintem a jelenlegi helyzetben a nemzeti érzelmű Magyar embereknek a következő stratégiát kellene követniük. Minél több helyen kellene létrehozniuk (egymástól viszonylag független) kis létszámú (mondjuk 5-10 fős) csoportokat. Akik elkötelezettek a Magyarság megmaradása iránt. A legjobb volna, ha ezeket az 5-10 fős csoportokat olyan személyek alkotnák akik jól ismerik egymást vagy legalábbis nem (teljesen) idegenek egymás számára. A kis csoportoknak (sejteknek) van több hatalmas előnye. Egyrészt sokkal nehezebb a cionszolgálatoknak az ilyen kis csoportokba beépülniük. Másfelől meg sok 5-10 fős csoportba beépülniük egyszerűen lehetetlen. Így a cionisták bomlasztó hatása sem tudna érvényesülni. Harmadrészt meg ezek a kis csoportok sokkal gyorsabban tudnának fejlődni, erősödni, szerveződni miközben megőrzik függetlenségüket.Arról már nem is beszélve, hogy ezek a kis csoportok bármiben együtt is tudnának működni egymással a jövőben. Ugyanis a jelen helyzetben a Magyar nemzeti érzelmű embereknek nyíltan semmi esélye sincsen felvenni a harcot a cionistákkal szemben. Ezért a jelenlegi legjobb stratégia szerintem az, hogy a Magyar nép megmaradása iránt elkötelezettek kis csoportokba szerveződve felkészüljenek a jövőre, a Magyar nép értékeinek és hagyományainak a megőrzésére, saját maguk és azok védelmére akik ezt "megérdemlik". Én úgy gondolom, hogy a nemzeti érzelmű Magyar emberek, csoportok legfontosabb feladatának (a fejlődésen és a szervezkedésen kívül) azt tartanám, hogy minél több honfitársunkból sikerüljön kiirtani a jelenleg Magyarországot teljesen átható és megfertőző cionista mentalitást és gondolkodásmódot. Amíg mindent áthat ez a cionista gondolkodásmód addig önámítás arra gondolni, hogy a Magyar emberek tömegesen fognak szembeszállni azzal a sok igazságtalansággal ami jelenleg Magyarországon folyik a Magyar emberekkel szemben. Mondandómat a következő idézettel fejezném be. "A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak."
75 #14 talpi
- 2019-07-07 09:12
Hajnalhozo
- 2019-07-07 10:02
15 éve erről ugatunk!
Hol vannak ezek a " kis csoportok" ?
Egyet,-kettőt tudok-tudunk, a többi a Vurstliban? a vattacukrosnál sorakozik?
1308 #15 Hajnalhozo
- 2019-07-07 09:29
Talpi. Ez is igaz. Viszont az is igaz, hogy az igazságtalanság napról napra egyre nagyobb ami miatt törvényszerű, hogy az ellenállás is napról napra egyre nagyobb lesz. Amíg elér egy kritikus pontot, aminek következtében ez a Magyar embereket érintő igazságtalanságok ellen küzdő kis csoportok számának drasztikus növekedéséhez fog vezetni az élet minden területén. Ez az ami biztos. És az is biztos, hogy ezt semmilyen cionista ármánykodás nem fogja tudni megakadályozni. Egyébként meg én előző hozzászólásomban nem a jelenről írtam hanem a jövőről. A jövőt pedig a "kor szelleme" fogja meghatározni nem pedig a cionisták akarata. Ezért is írtam amit írtam.
137 #16 balu
- 2019-07-07 10:48
Hajnalhozo,

"az igazságtalanság napról napra egyre nagyobb ami miatt törvényszerű, hogy az ellenállás is napról napra egyre nagyobb lesz"

sajna a képlet nem ennyire egyszerű. Mindezt meg kéne szorozni az agymosottsági koefficienssel és az öregedési együtthatóval. 10 éve - pár évvel a szemkilövetés után - lényegesen nagyobb volt az ellenállásra való hajlandóság és a szükséges düh. A "régi világban" szocializált és ösztönösen nemzeti érzelmű akkori 40-esek már 50-esek. Másrészt meg a 90 után, vagyis a globális média mentális inkubátorában felnőtt akkori 10-20-on évesek ma 20-30-asok és náluk eléggé megszakadt a szerves kapcsolat a gyökerekkel. Vannak akik tényleg évtizedekre terveznek, mert megtehetik és a folyamatok ilyen léptékűek. Őket nem köti a gagyi demokratikus cirkusz és úgy látszik mostanra billent oda az arány, hogy már nem félnek beindítani bizonyos folyamatokat.
51 #17 Skorpio58
- 2019-07-07 11:57
Ne aggódjatok, meg leszünk mentve: https://index.hu/...08/05/666/
1308 #18 Hajnalhozo
- 2019-07-07 12:21
Balu. Amit irtam mint már mondottam nem véletlenül irtam! Az, hogy eddig mi volt még nem jelenti azt, hogy a "dolgok" igy fognak tovább folytatodni.
80 #19 monguzking
- 2019-07-07 12:33
Kijozanitasul...lassatok gyorkos esetet hiaba bizonyitottak vedok hogy artatlan megis 25evet kapott...s szerintetek hany magyar embert erdekel ez....

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.79 másodperc
3,686,292 egyedi látogató