Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

ez most hallgattam

GondolatokSzia Imre!
A mai legfrissebb leonárdos videó hallgatásom után muszáj megint írnom,mert az első percek után az óvakodj a hamis prófétáktól gondolat jött,főleg,hogy ne állj ellen a szidóknak,hébereknek,ne harcolj olyan energiáknak,aminek jönni musz,mert össze akarnak olvadni,és aki tiltakozik,az fasiszta..kb.ez jött le..kb.a felénél megint kezdi,h,a zsidó héber szellem akar összeolvadni a magyar fizikai teremtő erővel,ja,és emlegetett női szakrális energiákat is hozzá..de lehet,h,én vagyok gonosz,de az jött le sugalmazásként:magyar nők basszatok zsidóval,akkor megúszhatjátok,különben lecsó meg daráló..brrr..1óra 4p-nél mondja ki,h,a szellemiségekért megy a harc..1ó5percnél Eknatonról hebreg,én eddig úgy tudtam,szivar alakú repülő tárgyon érkezett ókori írások szerint..1ó9perc:oRDAS hazugság : a kat.egyház kelti a gyűlöletet a beáramló zsidók ellen,mert érdekük a patriarhális rend fenntartása(hiszen a főcsuhás mind az,és judeó az egész szarkupac..(bocsi,de rohadt mérges vagyok,hogy ilyenek még találnak hallgatóságot,és ha jól hallottam,a Szecsey M.hangját is hallhattuk) 1óra 10-nél Téged is említ finoman,h,riogatsz,és ezt helyre kell tenni,és felhagyni az ellenállással..
Link
szerinted tévedek abban,amit írtam?

Hozzászólások

1513 #1 Irrefutable
- 2019-09-17 21:14
Nem tudom ki vagy ember, aki ezen sorokat írta ...vagy mazochista, vagy hős! 1óra 10-en túl is bírtad!!!!
Viszont sokan rajongók az oldalról és ezt tiszteletben tartom.
Mindegy ki mit mond, jogában áll. Nem elmével, hanem lélekkel kell az ilyen előadásokat hallgatni. Ha berezonálsz rá akkor neked szól, ha nem akkor nem.
3 #2 Enid
- 2019-09-17 21:23
Imre! Én ma is rákérdeztem zsolttól!!! Kimentetted a helyzetet.
Engem ez a leonárd mén nem érdekel. Nem tartom hitelesnek. Ez úgy érzem egy elég visszafogott hozzászólás így.

A hangja sem tetszik :D.
"a szellemért folyik a harc" - jahh... s_vigyori

https://youtu.be/...
Itt jobb hangja van... Szerintem a frizurája teszi :)

Viccelek Nna...
1753 #3 szarmata
- 2019-09-17 22:51
Fél órát bírtam nézni ezt a zavaros zsidómosdató előadást! "Erős zsidógyülölet generelálódik,de ezt a földi egyensúlyt fenntartó entitások nem engedhetik"mondja az előadó! A zsidóság több ezer éve uzsorázik,forradalmakat,háborúkat generál,emberek milliárdjait gyilkoltatja le illetve dönti rabszolgasorba! Ez a födi egyensúly az ENTITÁSOK szerint? Kik azok az entitások? A 300 bankár dinasztia? A zsidó felsőbbrendűséget próbálják beleverni az emberek fejébe!
1572 #4 lackomalacko
- 2019-09-17 23:05
Vártam, hogy mikor kinek tűnik fel eme videó és a tartalma. Én személy szerint már 6 éve követem Leonard munkásságát és őszintén mondhatom ,hogy megéltem a hiszem-nem hiszem végletnek mindkét szélsőségét. Már túltettem magam a piedesztára emelésétől a rajongói által és megbarátkoztam a fityma mosdató aspektusával is. Jómagam is egyetértek abban, hogy a Magyar-Zsidó megbékélésnek egyszer el kell, hogy jöjjön az ideje, de a formája és feltételeinek szabadon választottnak kell lennie mindkét fél részéről. Az, hogy úgy lett bemutatva ez az egész "túlspirázott zsidó gyűlölet", hogy aki nem teszi túl magát rajta, az nem üti meg a kívánt "tudatszintet" és mehet a lecsóba. (remélem lesz hozzá kenyér mert akkor jó sok lecsó lesz a világon) A tudatosodás címszava alatt olyan aspektusaival is meg kell "Barátkoznia" az embernek amire személyesen hajlandó lenék, ha a környezet alkalmas és méltó lenne rá, DE nem kényszerből. Megbarátkozni olyan minőségekkel amire a lelkiismeretem még nem képes, de a szellememnek szüksége van (állítólag) ez bennem olyan ellentmondást szül, amire ha flegmán odalöknék egy mondatot reakciónak, az a : "Nem leszek zsidócsahos, csak, hogy a szellemem megugorja azt az állítólagos lécet ami szükséges a továbbfejlődéshez. "DE mivel ezt egy (szerintem) zsidó embertől hallottam (Leo) akár nevezhetjük az értelmes Héber fajtól egy jelzésnek is, hogy ha túl akarunk jutni a saját érzelmi korlátainkon akkor van rá fogadó fél, aki ezt megértéssel kezeli. Én személy szerint továbbra is meg fogom hallgatni Leonard minden megszólalását, mert érdekel... de A Nefilim (ő szerinte) Úristeneinket nem tudom elfogadni az 5. sűrűségben helyet foglaló Niburuval együtt, addig míg én személyesen nem leszek képes a kapcsolatot kialakítani velük és meggyőződni Leo állításainak igaz és helytálló mivoltáról. Natovábbiszépnapot!
788 #5 nyomkereso
- 2019-09-18 08:10
Meghallgattam én is a Leonard előadást. A zsidókkal való megbékélést hangsúlyozta. Szerintem kihagyott pár gondolatot a témából. Ahhoz, hogy megbékéljünk valakivel, teljesíteni kell pár feltételt, ami jelenleg nem történt meg.
Ha valakivel rosszat tettem, akkor a következő cselekedeteknek kell megtörténnie, mielőtt megbékélhetünk:

Rossz tett, a rossz tett felismerése, jóvátétel, az áldozat megkövetése, bűnhődés, ha kell, és csak ezután beszélhetünk megbékélésről. Meglátásom szerint ez ideig nemzeti szinten csak a rossz tettig jutottunk el. Úgy megbékélni, hogy nyakunkra lép folyamatosan az elkövető, nem életszerű. Egyenlőre ugyanúgy viselkedik a betelepedő, mint Izraelben, tokostul nyit be az ajtón. Nem tekinti a magyart egyenrangúnak. Meglátásom szerint mi nem gyűlöljük, hanem utáljuk az igazságtalanságot. Mintha az előadó nem ismerné a magyar lelkületet. Ennyi elég is volna az okoskodásból :)
2 #6 gerry
- 2019-09-18 08:31
Leonard megbékél és õ lesz a békekövet a zsidók és Imre között. Német Sándor pedig áldását adja rá.
Mi pedig énekeljük: HalleluJa ... de már héberül!
https://youtu.be/...
272 #7 Kameleon
- 2019-09-18 09:52
Bármiféle "megbékélésről" akkor lehet beszélni, ha az idáig elkövetett hamis-hazug, "ideológiai", megosztó-pusztító izmusok, pártok, bankok... mögött megbújó zsidók által elkövetett népirtásokért, ami már mind bizonyított tény, elnézést kérnek és megfizetnek, pl. az igazi magyar holokausztért: kárpótlás visszamenőlegesen! Ez a minimum. De a Kárpát-medencében, a föld szívében, többet gonosz nem tartózkodhat! Azt, hogy ezen a területen kívül, mit és hogyan tesznek helyre, más kérdés. Itt kezdődik az igazságos magja az egésznek. A többi csak rizsa.

Az illúzió és hazugság "római birodalmának" VÉGE:
www.facebook.com/...1306557397
1737 #8 solyomszem
- 2019-09-18 10:38
Én a jó néhány korábbi videója alatt tettem fel neki az általa elmondottak részleteire rákérdező "Miért" és "Hogyan" jellegű kérdéseket.
Konkrétumokra kérdeztem.
De mindig durva ledorongolás és mocskolódás volt csak a reakciója neki is a "házőrzőinek" is. Soha egyetlen egyszer sem válaszoltak a feltett kérdésekre !! Soha !!
Persze mivel már a kezdetektől jól ismerem őt , tudom kicsoda valójában és kik állnak mögötte és milyen célokkal.
A legutóbbi videónál már kommentelni sem enged !!
Nem a "human" faj javát akarja az egyértelműen látszik nála........

Ja még annyit , hogy kb ezelőtt 6--7 videóval azt ígérte , hogy most már elbúcsúzik egy hosszabb időre mert el kell hagynia a Földet , mert mennie kell harcolni.......ezt így konkrétan mondta........ahhoz képest még mindig itt van és nagyon élénk és keménykedő .......;) :(
2 #9 gerry
- 2019-09-18 13:53
Ha megmondja, mikor akarja elhagyni a földet, megveszem neki a jegyet. Jóskával megbeszélem, kivisszük az indulási oldalig (ott is elég megvenni a jegyet, Jóska majd idõben kibérel neki egy egyszemélyes alvóhelyet, be is segítjük, aztán indulhat... Ha néhányan el szeretnének tõle búcsúzni, nyugodtan jöhetnek - még virággal is.

www.postaimre.net/kepek/Johann_Orash-festmenye_1875.jpg
3 #10 Enid
- 2019-09-18 14:41
Ahh, amilyen mázlink nekünk van... Ugyis visszaküldik...
329 #11 gutai zub
- 2019-09-18 15:15
Nagyon elkeseredtem, már az elején, hallgatva ezt a videót.
Ennyi baromságot, hülyeséget, csak nem tudnak elviselni, hallgatni az emberek. Ez már minden közel normális magyarnak is sok kell, hogy legyen.
Sajnos nem ez volt a legalsó határ:
Jöttek a kérdések, hozzá szólások.

A terepet végleg letarolta a televízió, ünnepségek, bulik,;) újságok, politikusok, előadásai, beszédei.cigányzene, kolbászfesztiválok....

Orbán Viktort idézve: "hajrá magyarok", magok.......
3 #12 Enid
- 2019-09-18 15:29
Gutai! Én már egy előző videónál elkeseredtem...:|

Itt már az Oroszlán üvöltésnél csóváltam a fejem.

De lehet, hogy jobban fest, esetleg mázol... Mindenkinek vannak rejtett értékei :)
Viccet félretéve: ez nem igazán őt minősíti, vagy nem csupán őt. Inkább a hallgatóságát.
1758 #13 LL
- 2019-09-18 19:06
Kíváncsi lennék, hogy akik itt Leonardot kritizálják, élő adásban, az arcukat nevüket felvállalva, több ember előtt Leonard szemébe belenézve elmondanák-e ugyanezt amit itt leírtak? Továbbá azon elgondolkodtatok-e, hogy kötelező cerkavizsgálat nélkül, héber minőségét nyíltan felvállaló Leonard vajon miért szállhatott júniusban egy hajóra a szidózó Imrével? És Imre vajon miért szállt fel arra a hajóra, ahová Leonard felszállt? Szerintetek mi történt velük? Megmakkantak?
1753 #14 szarmata
- 2019-09-18 21:15
Szia LL! Szívesen feltennék Leonak akár több kérdést is,de attól tartok mellébeszélne,kerülné a konkrét választ és a megszokott kliséit mantrázná! Sólyomszemnek sem válaszolt,mint azt fentebb olvashattad! Saját közegében gondolnád kérdéseimet felvállalni elvakult hívei előtt,vagy az én baráti körömben,ahol nálam jóval szélsőségesebben gondolkodnak erről a kérdésről? Lásd be nem is olyan egyszerű ez!
2 #15 gerry
- 2019-09-18 22:04
LL - csunyikám kiscicám, már vártalak mikor jelensz meg itt is. Most gyorsan menj vissza a Facebookra meg a Youtube-ra és reklámozd ott tovább a pajtikádat...

Ami ezt a szerencsétlen szépfiút illeti, neked lehet, hogy okos tojás - persze a hüllõ kivitelü, de a sok baromságot amit leírt és elmond, öt perc alatt le tudnám söpörni a földre ha élõben beszélnék vele.

Vége az udvariaskodásnak az ilyen agyalágyultakkal szemben. Maradjatok távol ettöl az oldaltól. Te pedig kullogj szépen továbbra is szagtávolságban Leonárdod mögött!
1563 #16 eLZi
- 2019-09-19 05:07
Nagy akarat kellett végighallgatni ezt a sok hazugságot,valószínűleg a közelébe se mennék,mert vagy a hányinger kerülgetne,vagy a hideg futkosna a hátamon..
1513 #17 Irrefutable
- 2019-09-19 05:12
LL, bármikor! Nála értelmesebb emberek is helyre lettek igazítva. Illetve bocsánat! Az értelmest nem helyre kellett rakni, hanem konszenzusra lehetet vele jutni.
Az, hogy Zsolt5000 odáig van érte egy másik történet, annak is oka van, majd szombaton megszakértem a buksiját.
1513 #18 Irrefutable
- 2019-09-19 05:18
És ha most már szabad udvariatlannak lenni, akkor kihasználom a lehetőséget.
Egy alkoholista megalomán idióta Leonard. Aki lusta dolgozni, és hiszékeny kétségbeesett embereket szédít..gondolom aránylag jól meg is fej titeket minden téren. És hogy mennyire nincs ott a szeren látszik mindem videón, riportban, vagy reakcióban.
Egy baromi magas spiriguru nem így reagál a visszautasításra.
3 #19 Enid
- 2019-09-19 06:42
Na, jó reggelt!

Kérdem tisztelettel e ponton: ez a leonárd az a leonárt?
https://www.irish...-1.3677005
Vagy:

https://www.fenyo...ilian.html
(ez kicsit olyan bagoly mondja verébnek...)
?

Ezek szerint a púpos gyerek mán megvan, de hol a prés?
:D

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.93 másodperc
4,707,757 egyedi látogató