Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Négy kis "nemzeti" proletár felköpött és aláált

GondolatokLink itt az eredeti: Link


Barcsa-Turner Gábor, te kis takonypóc, ha már szátokra vettétek a nevem és összehordotok mindenféle a még a butuska fejetekbe éppen még beleigazítható gondolattöredéket, jó lenne, ha előbb tájékozódnál, bár nem várom tőletek, zsidó-seggnyaló ügynökhadtól el már rég azt, hogy bárminek utána mennétek. Nyüszítetek. Az elmúlt években bármikor álltam rendelkezésre. Amikor kiderült, hogy a jobbik mégiscsak zsidó banda is lapítottatok, mert ugye volt miért. Gáborka, bármikor, bárhol és bármilyen témakörben, bár nem kapkodok legyek után, viszont te kis hülye gyerek, ne hidd, hogy csak úgy eloldaloghatsz. Örülök neki, hogy így a vége előtt csak beigazoljátok, hogy egy méltatlan kis buzi banda vagytok. Én ezt tudom már rég. Egymást mivel hülyítitek, ti dolgotok. Ostobák vagytok.
Nincs kedvem ilyen semmi lényekkel már foglalkozni, de sort kerítek rátok is egyéb lényegesebb dolgaim mellett. Addig növessz agyat, nehogy ne érthessed mi történt. Link
Posta Imre

feladó: bubó Doki
címzett: hubatka@szentkoronaradio.com
dátum: 2020. márc. 10. 15:37
tárgy: hülye gyerekeknek
küldő: gmail.com
Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2020-03-08 21:19
A kiválasztottaknak is jár a korona. Jó lenne látni, ezt a négy vidám szájkaratést, hogyan fosná össze magát egy ilyen helyzetben? Csak nehogy malacuk legyen!
https://www.bestg...-epidemic/
3 #2 Enid
- 2020-03-09 06:24
30ezer amerikai katona érkezik Európába a Defender Europe 20 hadgyakorlatra keretében.
https://www.eur.a...derEurope/
Álarcok nélkül.

Talán erről kellene érdemben értekezni.
788 #3 nyomkereso
- 2020-03-09 08:09
Megnéztem a kis csapat előadását. Mint ha a nagykönyvből jönne az előadás. A mozgalom élére állok, jól informált vagyok, megmondom a tutit. Egymásnak dobálják a labdát. Tele van a tv hasonlókkal.
1596 #4 Rokkenroller
- 2020-03-09 09:12
Nyamvadt kis zsidók...
154 #5 kakas
- 2020-03-09 09:15
329 #6 gutai zub
- 2020-03-09 11:09
Okos tojások

Imre és szektája, és a rémüldöző okosok

The Statue of Liberty
Miért nem az amerikai szárazföldön, Amerikában állították fel a Statue of Liberty-t, a szabadságszobrot?
Egy kis szigeten van, a New york bejáratában, az oceánon.-

Az oka nagyon egyszerű: Amerikában, mint minden szárazföldön, nincs freedom (szabadság), csak liberty van (engedélyezett szabadság) amely országonként különböző.
Liberty az a szabadság, mint amikor valakit szabadon engednek egy börtönből.

Imre és szektája olyan témákat hozott elő, amelyek felborzolták a hasznos idióták szőrét is.

A romai törvények, amelyekre a mai szárazföldi törvények alapulnak, még kihangsúlyozta, hogy aki olyan hülye, át lehet vágni értelmetlen és gonosz paragrafusokkal, az megérdemli......
80 #7 monguzking
- 2020-03-09 11:14
sajnos mai fiatalság pont ilyen legnagyobb része...
684 #8 atacama
- 2020-03-09 11:18
kissé elszomorodik az ember... ez a jövő generációja?
4 #9 Posta Imre
- 2020-03-09 12:32
1693 #10 pipogya
- 2020-03-09 12:32
És mit kezd a tisztelt pablikum egy ilyen hírrel .
https://index.hu/...yarorszag/
961 #11 szabir
- 2020-03-09 14:49
ezek a jobbos zsidok meg Gabi ba es megmondta man anno 10 eve + a szet koronas radiosok stb [ amugy ok es tugyak hogy kamu csak mast hujittenek, a ''baloldaliak'' jobban tudjak hogy kamu a szent korona mitn ezek habar annyire nem lehetnek hujjek u h ok es tuggyak valszeg]

''a 1945''-os alkotmany nem ervenyes'' azt Varga Tibitol veszik a nagy szentkoronastol, aki amugy jo fej lenne csak nem tud kimaszni a kereszkeny hokuszpokokbol
1987 #12 Hazafinak
- 2020-03-09 19:10
Tapasztalatom. hogy 10-ből 1 fiatal még nem veszett el. 10-ből kettő még egy kis támogatással az alapok irányába elindítható de soha nem lesz esélye ideje beérni minket. Viszont ha nem tartjuk rajtuk a kezünket, hamar vissza esnek a kék pirulába.
99 #13 MORMOTA1968
- 2020-03-09 23:35
MÁV, VOLÁN, TEFU, stb...állami vállalatok voltak! És ha ezeket az állam felügyelte, vezette, akkor miért annyira elképzelhetetlen bárki számára is, hogy maga egy adott állam és a kormánya is lehet vállalat? Egyszemélyes vállalat minden egyes ember! Példa: Vállalod egy ház alapjának kiásását? Vállalom. Vállal, vállalja, vállalat. Milyen érdekes ez a magyar nyelv, ne de? Olyan beszédes! Persze ugyan ez angolul már kicsit mást jelent. Utána néztem és angolul a vállalat egy másik szóhoz köthető, ami viszont holttestet jelent. Vagyis lélek nélküli jogi személyt, halott embert, akit az állam halottá nyilvánított a tudta nélkül, ahogy azt Lica szépen el is magyarázza, de mások is!

Ami a videót illeti, egyszerű fizetett terelők! Tele van velük a YouTube és Facebook. Nem is néztem végig, csak belehallgattam, annyi is bőven elég volt. Vagy van egy másik lehetőség is! Sötétek mint a tök belülről! A nyilvánvalót letagadni? Ehhez már tényleg sík hülyének kell lenni! Elég csak megnézni az országvezetők fizimiskáját, hogy lássa az ember, ezek nem európai arcélűek, hanem idegenek!
99 #14 MORMOTA1968
- 2020-03-09 23:47
Kedves Enid! Lesz az még több is 30 ezer katonánál! Van egy olyan megérzésem, hogy ez a korona vírusos ügy csak elterelés a tényleges háborús előkészületekről Oroszország ellen! És persze nyugaton is berobbantják az oda eddig beszivárogtatott etnikai időzített bombát! Csak egy hamis zászlós művelet kell hozzá, mint mindig is és ezek a fiúk már nem mennek haza! Ha áll már a bál, meglesz az okuk a maradásra, sőt egyre többeket hoznak át Európába, közben a Magyarországi izraeli lakóparkok is feltöltésre kerülhetnek, a nagy terelés zűrzavarában! Határok lezárva és mint eddig mindig, Magyarország lesz a zsidók menedéke, mi meg a mindig is beáldozható gój barmok! Nem tudom miért nem unjuk még az áldozati bárány szerepét? s_franc
684 #15 atacama
- 2020-03-10 05:53
négy kis macskaszar a játszó homokjában.. ecsetel,
elemez,bottal piszkál,kavicsokat pöccint,rugdos..
nem,inkább elnézést a macskaszartól mert még az is
értékesebb náluk...
inkább véglények és az volt apuci és anyuci is..
egy alom véglény...a csőcselék magjai..csócsálék..
1753 #16 szarmata
- 2020-03-10 08:58
Felháborodást és csalódottságot éreztem a film láttán! Ábrándozhatunk itt összefogásról,magyarságról! Ahogyan Imre fogalmazott "a kevesebbnél is kevesebben vagyunk"! Mindenhol spiclik,besúgók,hazaárulók.zsidóbérencek,megmondózsidók tetszelegnek nemzetmentő szerepben!
237 #17 csaje
- 2020-03-10 09:58
https://zoldkor.b...uj_korszak....
És ezekben a napokban beváltunk az Állatok Korába. Az első kor, ami nem Emberi, így nagyon nagy dolog ez. Már a Gyerekek Korában is a Szellem valami nagyon messzi és elérhetetlen (volt), ...
Aki tombolt és hörgött a Gyerekek Korában, akár ’pozitív’, akár ’negatív’ értelemben, azt a Vadak ledarálják. Még gyorsabb lesz az élet, még kiszámíthatatlanabb, és a Nők és a Gyerekek ismét prédává válnak, ahogy sokáig, a Férfiak Korában. Mire jó mindez? A Nemek szétverése a dialektika elve alapján visszavezérel, és visszahozza a Nemeket: kényszerből. Ki védi meg a Nőket és a Gyerekeket a Vadaktól? A Férfi. A hamarosan következő események esélyt adnak a Férfiaknak, hogy ismét Férfiak legyenek, a Nőknek és a Gyerekeknek, hogy ismét Nők és Gyerekek legyenek. Kényszerből, ha már önszántból nem megy.
Ami előttünk van, az hihetetlenül sok filmben szerepel. Felsorolás a teljesség igénye nélkül:

Felhőatlasz; Eli Könyve; Elysium; Éhezők viadala; Equilibrium; Pusztító; Mad Max; Oblivion; Legenda vagyok; World War Z; Matrix; 12 majom; V, mint Vendetta; Terminator.

Szándékosan olyan filmeket írtam, ahol nem ufók jönnek, vagy meteor, hanem ahol az emberiség elvesztette az Emberségét, szétverte a nemeket, elkényelmesedett, majd ez átcsapott egyfajta aberrációba. Az elpuhult tömeg élvezte és tombolt a dekadens kényelmében, elálmosodott, majd jött egy nagyon kemény réteg, aki igába hajtotta őket. Vagy ezért lázadtak fel, vagy fordítva, az elkényelmesedett aberrációból kezdtek l’art pour l’art lázadozni, szenvedni, tekeregni, és erre kellett keménykezűnek lenni.

Minden adott ehhez. Van egy hiperjólétben élő, teljesítményt nem akaró, jogokban és élvezetekben mindent annál inkább új generáció, akik már a Nők Korába születtek, és főleg akik a Gyerekek Korában. A korábbi Felnőttek szintén beálltak a Gyerekek hipihupi stílusába, világába, materiális felhalmozásába, kis kivétellel. Mindenkinek megvan minden, a Szellem már nem cél, hanem alibi, egy torz ’spiritualitás’ formájában, ami nem több képzelgésnél, meghosszabbított gyerekkornál. Alig tudnék mondani valakit, aki számára eszköz a Felnőtt dolgokhoz, mint Párkapcsolat, Házasság, Munka, Gyerek, és nem ezek tottttális elkerülésére irányuló hátsó szándék, és szenvelgés.
Nekem vannak kérdéseim:

Hogyan tesznek meg az asszonyok a karonülő gyerekekkel több ezer kilométert, amikor egy átlagos magyar családban elindulni egy gyerekkel is órák, és megtenni vele egy órát is megoldhatatlan logisztika?

Honnan van a migránsoknak több ezer dollárja az embercsempészek számára? Értem én, hogy összedobja a család, de egy évek óta háborús országról beszélünk, ahol gyakorlatilag nincs GDP. Egy átlagos magyar családnak nincs többezer dollárnyi egy-kétmillió forintja erre, pedig itt valamennyire konjunktúra van…

Honnan van a mobiltelefonjuk, és főként, hálózat hozzá? Egy átlag ember számára is szívás hálózatot találni külföldön, Eu-tagként, roaminggal; hogyan találnak ők? Ha feltöltős, hogy tudják használni? Ha előfizetéses, ki fizeti, miből, és hogyan?

Hogy van az, hogy a közel-keleti iszlám hagyományrendszerben, ami patriarchális, elküldik a legfiatalabb és legerősebb fiút, hogy majd elvergődik 15 ezer kilométerre, és kiviszi a családját a háborús övezetből, és előtte még le is logisztikázzák?

Hogy jutnak át tömegével a Boszporusz és Dardanellák szorosán, ha nem csónakkal? Ha csónakkal, hogy tud ennyi ember átjutni?

Lenne még számos kérdésem is erről. Válaszaim nincsenek, és lehet nekem írni emailben egy handout-ot, nem fogom elhinni. Én mentem helyi busszal Indiában tökegyedül 300 kilométert, és működött: 22 évesen, egyedül, és nem 6 meg 15 ezer kilométert pereputtyal.

Mi van, ha ez egy ’Trójai faló’ hadművelet, és az elesett nők és gyerekek tömegében szépen bejönnek a magányos harcos magányos harcos frusztrált fiatal hímek? Ha a bejött 1,5 millió ember között minden századik terrorista, legyen ezredik, szétszóródnak-szétszóródtak, és várnak? Mert dokumentáltan követhető, hogy az eddigiek közül számos így érkezett?

Kérdésem még, hogy az azonos hitű jóléti arab országok miért nem fogadják be őket?

Mindenkinek jutna itt is egyébként élelem, azon alapulva, mennyi étel megy pazarlóba naponta. Mindenki elférne. Szerintem képmutatás azt mondani, hogy a Nyugati gépezet nem lenne képes Európa-szerte naponta megtermelni akár 3 millió ember élelmét jófejségből. Ami itt fontosabb, hogy kik jönnek velük? Kik szunnyadnak éppen, alvó sejtekként.

Mindez kívülről. Belül pedig az a kérdés, hogy mi van ezzel a rengeteg frusztrált, Nemi Energiáit nem megélt emberrel. Merthogy az emberek nagy része ilyen. Az energia, amit nem használunk építésre, vagy áramoltatunk, megakad és pusztítóvá válik. Mi lesz ezekkel az emberekkel, legfőképpen a környezetükkel?

A most következő Állatok Korában ezek az energiák fognak begyorsulni, és ki-kibugyogni. Ez arra fogja késztetni a kormányokat, hogy növeljék a szuverenitásukat, korlátozzák a szabadságjogokat, és fokozzák az ellenőrzést. Ez a dialektika. A Totális Szabadság után a Gyerekek Korának ideje után jön a Totális Kontroll: ez pedig már a Növények Kora. Jogunk lesz létezni. Ez az ún ’Zóna-elmélet’, ahol egy elit kezében van ugyanúgy a hatalom, és a többség zónákba van osztva. Ez is minden jövőben játszódó valamirevaló sci-fiben megvan. Amikor ez teljesen csúcsra járódik, jön a Kövek Kora. Ekkor már annyira összesűrűsödik a Szellemből a Matéria felé az energia, hogy a folyamat az aljára ér.

Innen több verzió is lehetséges. Ha valami nagyon-nagyon-nagyon összesűrűsödik, az robban. Az is lehet, hogy koppanásig lemegy, majd megindul ugyanezeken a lépcsőfokokon fordítva felfelé. Vagy amolyan kvantumugrással, féreglyukkal felugrik valahogy a legtetejére. Ezt nem tudom, hogy van-e aki tudja, vagy ha tudja, elmondaná-e.

Jelenleg, az Állatok Korában egy dolgunk lenne: Embernek lenni. Egy Embernek van Neme, azaz Férfi vagy Nő, annak jellegeivel. Diverzifikált. Férfiként vagy Nőként van Párkapcsolata, abból van gyereke. Tisztában van lehetőségeivel, felelősségeivel és kötelességeivel is. Beéri annyival, amennyi elég, a többletet pedig elengedi. Ez a mai emberek 90-95 százalékára nem jellemző.

Akik a ’negatívban’ vannak, most be fognak/le fognak szakadni. Felrobbannak. Akik a ’pozitívban’ vannak, őket levadásszák a ’negatívban’ levő frusztráltak. Aki a Felnőttben, Emberiben van, az hátrahúzódik a biztonságos kis szigetére, és szemléli majd a harcokat, legyenek azok bármekkora mértékűek, az Állatok, Növények és Korában.

Azt biztosan elmondhatjuk, hogy az elmúlt pontosan 70 év, a Nők és a Gyerekek Kora véget ért. Az Állatok Korával ismét a férfiak lesznek dominánsak. Romboló hím-férfiként, akitől mindenki menekül majd, vagy építő Férfi-férfiként, akikhez mindenki menekül majd. A nők egy része nőstény-állatként tombol és rombol majd aktívabban, a másik pedig Nőként adja magát oda ismét: egy Férfinak. A gyerekek egy része szintén megvadul majd, másik része pedig ártatlan nagy szemekkel nézi ezt a folyamatot.
A fenti link ezt a folyamatot írja le.
2 #18 gerry
- 2020-03-10 14:04
Szarmata - "Ki védi meg a Nőket és a Gyerekeket a Vadaktól? A Férfi."

Aha. s_kukk

Szerintem a nõk szét fognak ezért tépni téged!

Az a rajz is... Férfi alatt a Nõ. - Persze ami igaz az igaz ez is benne van a Kámasztutrában de Supergirl, Batmanlány, és még néhány Amazon, már ideszóltak, hogy írjam meg hol találhatnak meg téged. Nem mertem nekik ellentmondani mert akkor engem is kinyúvasztanak. Zárkózz be jól, azt javaslom!
99 #19 MORMOTA1968
- 2020-03-10 18:18
Heffner Attila egyik mostani videójában egy dokumentumfilmből játszik le részleteket, amiben a Bibliáról beszélnek a zsidók. No, aki azon a katyvaszon ki tud igazodni, amik ott elhangzanak, gratulálók neki! s_franc

És nem kicsit keseredik el az ember és látja teljesen reménytelennek a helyzetet, mikor mutatják azt a rengeteg fehér gój barmot, a cionista kereszt-lényeket, akik készek bármikor az életüket áldozni Izraelért, ha az ára atomháború és teljes pusztulás is, mert addig szerintük nem tér vissza Jézus, míg nem építik fel újra a zsidók Salamon templomát! Az meg senkit se zavarjon, hogy a Jeruzsálemben és más palesztin területeken folyó ásatások egyike se tudta bebizonyítani soha, hogy valaha is létezett volna Dávid és Salamon királysága! NINCSENEK LELETEK! EGY SZEM SE! Viszont szkítát találtak, gyorsan vissza is lapátolták rá a földet!

Szóval aki szabadulásban reménykedik a világ zsidóság fogságából, az számoljon azzal a hihetetlenül sok fehér gój barommal is, akik teljes mellszélességgel állnak ki Izrahell és a cionizmus mellett, mint pl kis hazánkban a hit gyülevészei cionista szekta tagjai!

Most néztem meg újra a YouTube-ról letöltve a középkori pestisről szóló egyik dokumentumfilmet és elborzadtam azon a sötétségen, ami akkor volt és van ma is! Nem az emberek százezer számra való pusztulásának látványa rémisztett meg, hanem az a hihetetlen fanatizmus, ami a mai napig létezik! Féltek is a csuhások, no meg az akkori pápa, hogy többé nem bízik meg a nép bennük, mert hogy hiába imádkoztak az Úrhoz, nem segített rajtuk. És minő véletlen, Mongólia, vagyis inkább a Mongol birodalom felől érkezett a halál! Most meg Kína felől, de az nem csak úgy magától!

Akik megúszták élve, a pestis, fekete halál lecsengése után rengeteg földhöz jutottak, így az urakat már nem szolgálta többé senki, maguknak kellett felásniuk a földet, bevetni, aratni, stb...Csak hogy a megmaradt népességet, parasztokat tovább gyilkolták, de már nem a pestis, hanem a fosztogató katonák! AZ EMBER SOHA NEM LESZ KÉPES MEGVÁLTOZNI! A legtöbbje örökre megmarad állatnak, méghozzá a legmocskosabb, leggonoszabb, legpusztítóbb fajtából! Az emberiségnek nincs jövője, legfeljebb foltokban szétszóródva, elbújva a világ legelhagyatottabb részein, kis közösségeket alkotva! Egyébként "TÖKÉLETESEN MENTHETETLEN AZ EMBERISÉG!!!" s_ratata

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.33 másodperc
4,707,912 egyedi látogató