Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tavaszi TEKerés

Gondolatok Kedvcsináló, vagy mit tudom én. Csak hülyéskedtem. Link Link

Hozzászólások

16 #58 ister
- 2020-03-22 13:11
Rozsola!MÉG!!!
7 #59 virag
- 2020-03-22 13:16
Szerbia és Magyarország összehangolja a koronavírus elleni védekezését
https://www.origo...zeset.html
..a magyarok és a szerbek szoros egymásrautaltságban élnek, különösen az ilyen súlyos kihívással érintett helyzetekben.
267 #60 Perle
- 2020-03-22 14:48
Szerbia Kínával is összehangolta, pedig náluk később kezdődött.
Kína komoly segítséget nyújt a szerbeknek, repülőgépek jönnek-mennek a hét ország között segéllyel.
https://www.b92.n..._id=108162

https://www.b92.n..._id=108160
A kommunizmus ide vagy oda, mégis csak a kínaiak harcoltak a legeredményesbben a vírus ellen. Még az elnöküknek is van modora, Együttérzését fejezte ki azoknak a népeknek, ahol dúl még a járvány. Nem olvastam sehol arról, hogy velük szemben is így járt volna el valamelyik liberáis állam, vagy kormányfő..
http://www.chinad...f57_3.html
Rendet csak ott lehet tenni, ahol fegyelem és szervezettség van.
684 #61 atacama
- 2020-03-22 15:26
nem roppan meg,bekebelezi,bedarálja..ott a játékszabályok másak,nemi erőszak -akasztás,egy tyúk
egy kéz.. kicsi megingás-akasztás...ja és bambusz bot
megraknák úgy a ganéjokat hogy sírva szaladnának..
137 #62 balu
- 2020-03-22 17:22
LM,
hát ja, sajnos logikus a levezetésed. Ezt már most meg kéne köröztetni publikus fórumokon - pl. facebook - hogy a jónép tudjon róla. Mondjuk akinek már most van hitele, az már benne van, de lehetne jelezni a kormánynak is, hogy tudunk a problémáról és mondjanak rá valamit. Meglátjuk, hogy mit lépnek, mert ha (megint) kussolnak és nem csinálnak semmit, akkor egyértelműsítik a magyarok (pontosabban a helyi lakosság) kifosztásával való egyetértésüket.
Ha viszont lépnek, pl. a helyi lakcímmel rendelkezőknek a bankoktól stabil állandó kamatot biztosítva - mert látjuk, hogy ezt megtehetik, egy tollvonás - akkor csak az Airbnb-s és hasonló "befektetőknek" lenne káruk. Az meg szerintem senkit nem érdekel, a befektetésben mindig van rizikó.

keepfargo,
"ezekkel szemben normális földi halandónak ... a világon semmilyen esélye nincs ... illetve... Függetleníteni magát a pénztől, amennyire csak lehet.
...ne bonyolódjunk bele pénzügyi manőverekbe, spekulációkba - mert a profik úgy szivatnak meg, hogy mire észrevesszük, már tönkre is mentünk."

A pénz jelenleg nem átugorható. A saját példámból kiindulva - összehasonlítva a volt barátnőmével - azt vontam le, hogy a pénz szerepe kétféleképpen értelmezhető:
Nekem AKADÁLY volt, amit valahogy át kell ugranom, mert vágyaim tárgya a pénz "mögött" van, nekem nem a pénz kell, hanem benzin a kocsiba, a kölöknek füzet, egy vekni kenyér stb. Ezért aztán nyilván akadálynak láttam, hogy egy olyan dologért kell küszködnöm, ami nekem nem is kell.
Ezzel szemben a barátnőm úgy látta, hogy a pénz egy ESZKÖZ amit meg kell szerezni, aztán ezzel úm. belépőt is vettél a cuccok világába és azt veszel amit akarsz.

Amit azzal kapcsolatban írsz, hogy nem szabad pénzügyi manőverekbe bocsátkoznunbk, mert a profik megszivatnak, azzal csak egyetérteni tudok. Sőt kibővíteném: szerintem a jogászkodás is ilyen. Nem akarok senki lelkébe taposni, de szerintem az UCC az pont ilyen. Azon a legutóbbi hódmezővásárhelyi taláxón is feltette egy hölgy pont azt a kérdést, amit én is: mi közöm nekem ahhoz, hogy mások mit rendelkeznek? Engem idesanyám szíves közvetítésével a Jóisten teremtett bele ebbe a világba, tkp. mi közöm ahhoz, hogy pár göndörorrú vakoló a tengerjog alapján (érted... Magyarország meg a tengerjog, mikor még a dalmát tengerpart, az egyetlen hosszabb ideig meglevő tengeri kijárásunk is többnyire autonóm volt... kábé, mint Grúzia a NATO-ban) engem a saját rabszolgájának óhajt látni. Baszki, ha ez ilyen egyszerű, akkor álljunk össze és csináljunk egy kárpáti őstörvénykönyvet, ami szerint mindenki, aki már születésekor nem tudja elszavalni a Nemzati Dalt a magyarok örökös rabszolgája.

Akkor még vissza oda, hogy ezekkel szemben a normális halandónak esélye sincs. Dehogy nincs. A kérdés alapja metafizikai, éspedig az ideák s a tárgyi valóság kettőssége. Öcsémék fizikus-matematikus egyetemi szeszkommandójának egyik kedvenc poénjával élve: "mennyi az esélye, hogy benéz egy lila zsiráf az ablakodon?" - a helyes válasz 25%, mert 1, vagy van ott lila zsiráf vagy nincs 2, vagy benéz vagy nem. A kérdés logikailag helyes megválaszolásához totál lényegtelen, hogy létezik-e lila zsiráf. Namost ugyanígy a pénz-/joghatalom nagyon nyeregben érezheti magát, mert van egy csomó okos szavuk, csupa apróbetűvel, mint a nemecsek - csak aztán beleszaladhatnak egy igen reális vasvellába.
6 #63 anzsi a macska hala
- 2020-03-22 19:28
Balu, neked ebben a világban csak igazságod lehet. Jogod pénzre, nőre, hatalomra csak annyi, amennyit erővel ki tudsz taposni magadnak. Ha csak ezeket akarod. Ez az anyagi világ törvénye, harc a túlélésért. Az Ember ezen felül kezdődik.
245 #64 hamu
- 2020-03-22 20:25
anzsi macska: az ember a túlélésen túl kezdődik? Úgy érted a túlvilágon?
6 #65 anzsi a macska hala
- 2020-03-22 20:28
Nem egészen. Túlélni az állatok is tudnak, az Ember ennél sokkal több. (kell hogy legyen)
819 #66 rozsola
- 2020-03-23 10:39
Atacama , ne ficánkolj.
A tiltás gomb problematikáját te is meg tudod oldani , a legegyszerűbb ha eltakarodsz innen és ott folytatod az ugatást ahol vevők a dumádra.
Világosan elpofáztam , " toleráns " , " liberális " , " internacionalista " és liberál- , zsidó- és gender-fasizmus ellenes vagyok !

Komolyon mondom , " a faszomat má ezekbe a kretén szófosókba ! "
Még mindig ugatják a baromságaikat. Ébresztő !!!!!
Komoly gazdasági bajok vannak !!!!
Ehol ne egy " igényes " elemzés : https://www.vadha...BMUMQOuJv8

Mielőtt " egyesek " pánikba esnének , a közkedvelt szólással élve : " Mindenki nyugodjon le a picsába ! " : https://www.blikk...OUhNRNRZvw

Mellesleg , " prófétálok " és másnap már átveszi a média ? : https://www.vadha...-orszagot/

Hogy is van ez ? Mit prófétált Posta Imre " szektavezér " évek óta ?

Virág , manapság a szerb és a magyar annyira jól " együttműködik " , hogy minden " lényeges " dologban " egy" -ként cselekszik. Egy ilyen " kurvárafontosdemostmá'tényleg " dolog a Tiszába dobott turulszobor kiemelése amit " Június 4 "-re időzítettek.
Van e ettől fontosabb jelenleg ?

Bár a média lehozza , igaz erősen ecetszagúan savanyú módon , Olaszországban kurvanagybaj van !
Orosz katonai gépek érkeztek Olaszországba , agyonpakolva katonai ellátmányokkal és " harcosokkal " akik " a vírus ellen harcoló orvosoknak " vannak álcázva.
Emellett , a média nagy nehezen kinyögi : a " Nagy Hun Testvér " ( a gyengébbek kedvéért : Kína ) önti a " segítséget " Európába !
Görögország , Bulgária , Szerbia , Olaszország stb menetrendszerűen fogadja a kínai szállítmányokat
Magyarország 1200 lélegeztetőgépet és több tonna orvosi szállítmányt kapott Kínától !!!
Miközben az EU genderfasisztái csak böfögnek , a Nagy Hun Testvér és a Nagy Szarmata Testvér önzetlenül segít az európai " testvérnemzeteknek " !

Friss hír : " Európa örökös betegje : Albánia " katonai szükségállapotot jelentett be és kirendelte az utcákra a hadsereget mert : Az Olaszországból visszaemigrálók visszatérése nemzetbiztonsági kérdés ! "

Ahogy látom nemcsak én vagyok " próféta ". Igaz ami igaz , lassan Imre is " elfogadja a tény : ő is próféta ". Vannak itt még , csak még nem vették a bátorságot. Eljött az idő ! Prófétáljatok !!!!!
No kérem !
Románia csődben van , vírus nélkül is vége a cirkusznak. A vírus miatt leáll a gazdaság , nagy veszteségeket okoz a " védekezés " , megjelentek az " európai munkások " .
Románia haldoklik. Gazdaság az összeomlás szélén , növekszik a cigánybűnözés , nagy a baj
A romániai magyar közösség kétségbeesésében megfogalmazott egy " peticíót " amelyhez az erdélyi románok jelentős része is csatlakozott. A peticíóban felszólítják a Magyar Kormányt , a Honvédelmi Minisztériumot fel kell számolni és Nemzetvédelmi Minisztériummá kell átszervezni ! A romániai és kárpátaljai magyarságot " veszély " fenyegeti , ezért " Meg kell védeni a nemzetet !!!! ". Az erdélyi román és kárpátaljai ruszin nem érzi magát biztonságban , veszélyeztetve van a léte , egyre többen várják a " megmentést a magyar kormánytól "

Nem mellékes , " gazdasági elemzők " már nyíltan " prófétálnak " : szerintük a vírus miatt " leállás " után egy új " gazdasági modell fog érvényesülni ". A " jóslatok " szerint a vírus terjedése május középén fog " tetőzni " , júniusban már eltűnőfélben lesz. Az " új gazdasági modell " az év végére " működni fog "

Mint tapasztaljátok a vírushiszti mögött nagyon komoly " szolgálati operációk " zajlanak. Most nagy szükség van " prófétákra ". Egy jótanács : szarjátok le " egyes érzékenylelkűek " nyafogását. Ne feledjétek : " szerelemben és (hibrid)háborúban miden eszköz megengedett !! ". Ebben a hibridháborúban a jövőnk a tét ! Ne engedjetek teret az álhírterjesztőknek és propagandistáknak !

" Az igazság nem tesz szabaddá ! " Az igazság relatív , s mint minden relatív dolog valójában nem létezik mivel csupán az " abszolút " paraméterek egymásra gyakorolt hatások eredménye. Az abszolút paraméter valós , a relatív csupán " eredmény "

Friss hír : Drága Angélánk karanténban van.
Tehát Angélánknak nagyon kellett a migráns. Tette a dolgát , hálából " szintet lépett ". A szintlépés " ceremóniáján " az új " beavatás " során . szopáskor bebaszta a fejét valamibe , ennek okán változások álltak be az agyában.
Eddig minket szidalmaztak , mer' nem rajongtunk a migránsokért. Most viszont a mi seggünket nyalná mindenki , nekünk hízelegnek ! Még a görögnek is minden segítséget megígérnek csak ne engedje be a hulladékot.
Angélánk öngólt rúgott ! Eddig a migránsok faszát nyalta , most meg seggberúgná őket. ! Ez ám az igazi " Saulfordulás ".
Mint minden " politikus " , Angélánk is karanténba kerül. Ha a bundeszkanca beadja a derekát , talán maradhat. Ha mennie kell és elintézi az " átrendeződést " ( azaz minden paramétert átad ) , bejelentik a döghírét és elhúzhat valahová némi juttatás fejében. Ha viszont ellenáll , akkor biza meg fog dögleni

Azt már mindenki tapasztalja , a jelenlegi európai gazdasági modell megdöglött. AZ EU felbomlott , a szart amit kavart , " kvóták szerinti elosztásban " a tagállamokban hagyta.
Itt a " világvége " !!!
Bezárnak a " német " autógyárak , döglődnek a " német " és az " eu tagállamainak " cégei , de a " magyar állami cégek " bár időszakos nehézségeken mennek keresztül , a vírus lecsengése után sohasemlátott eredményket fognak produkálni.
A német , francia , olasz stb cégek eltakarodnak az országból. Helyüket " állami cégek " fogják átvenni. Oké , oké ! Pár százaléknyit megengedünk a " privát szférának " is.
A kétkedőknek , akik szerint Mészáros Lőrinckének nincs akkora vagyona , hogy kiváltsa a nyugati cégeket ( igazuk van !!! ) , nyugodjanak le a picsába !
" Az oroszok és a kínaiak a spájzban vannak ! " előre elkészített és csak a magyar kormány aláírására váró szerződésekkel a kezükben

Addig viszont " fogunk még sírni " .
" Fájni fog , nem kicsit "
Ugyanis a korábbi balfaszok teljesen " elkúrták " a dolgokat , ennyi félrebaszás után pedig elszaporodtak a " zabigyerekek ". Manapság azt se tudni ki kicsoda valójában !
" Ki van az álarc mögött " ?
" Nicsak ki vagyok ! "
" Az egész ország azt találgatja , ki van az álarc mögött "

Nem mellékesen , egy eléggé fontos paraméter érdekes módon nem került a figyelem központjába
Már megszoktuk , a vírushiszti előtt is , a média agyon volt baszva reklámokkal amelyek a " gyógyszereket " , " gyógyhatású készítményeket " és ( újabban ) " orvostechnikai eszközöket " népszerűsítik.
Fel se tűnt , igaz ??!!!
10 tv reklámból legalább 8 ilyen profillal rendelkezik
Kivülről ismerjük a " cégek " listáját : Teva , Egis , Béres , Bayer stb
Az utóbbi időben feltünt egy új játékos , nagyon nyomul , ez pedig az Aflofarm
EU ?
Európai Egyesült Államok ?
Hagyják már a hülyeséget !
Aflofarm !!!
Itt a " paraméter " lényege : "Siedziba firmy Aflofarm Farmacja Polska Sp. z o.o. , ul. Partyzancka 133/151
95-200 Pabianice

EU ? Aha , persze persze blyáty !
Inkább : V4+ !!!!
75 #67 talpi
- 2020-03-23 10:52
Sajna, de igaz, rozsola. A gazdasági összeomlás, sok-sok dolgot felszínre fog hozni. elsösorban az etnikai feszültsegeket. Ezzel pedig nem illik játszani, aki pedig gerjeszteni, s nem enyhíteni akarja, biz az nem teljesen van eszenel.
3 #68 Enid
- 2020-03-23 12:28
"Nem vagyunk egyedül!" - Mondja Di Maio ( a Selyemút támogatója), miközben fogadja az orosz küldeményt.

Ugyanakkor Conte a MES (European Stability Mechanism) aláírása felé halad. Szakértők szerint ez ugyan görög sorsra juttatja a Csizmát, de meggátolja, hogy kiléphessen az EU-ból.

S most olvasom, hogy:
A múlt hétfőn Avianóból (Usaf bázis) Menphis-be indult 500000 diagnosztizáló csomag, az amerikai kovid-19 leküzdésére. Kérdés - írja a cikk -, hogy szívességből adták, akarattal elvették, vagy csak a továbbra is behódolás jeleként ajándékozta az olasz kormány?!
Amit egyébként a tegnapi videóban beszélő orvos megkérdőjelez, mondván, hogy a mintavevő "pálcikán" kívül az Olasz egészségügyben is minden hiánycikk a pontos diagnózis felállításához... Még a mikroszkópok is.
https://www.open....ana-copan/
Akkor mit küldtek?

Kormányon belüli "összhang" s_kukk
s_gitar
165 #69 LM
- 2020-03-23 14:48
Navégre, csak semmi szarozás

"Korlátlan mennyiségben kész állampapírokat és jelzálogleveleket vásárolni a Fed, hogy ezzel támogassa a pénzügyi piacokat – jelentette be az amerikai jegybank hétfőn."

https://www.portf...att-421346

Olaj már nem annyira van mögötte és már hivatalosan is bármekkora mennyiség nyomtatható. Öveket bekötni.
819 #70 rozsola
- 2020-03-23 22:02
Miközben " testvéreink és hittestvéreink " a 12. orosz gép landolásáról " terjesztették a felvételeket " , megérkezett a 13. gép is. Még megosztani se volt idő , jöttek a képek : a 14. gép is elindult
Van ám baj !
Az orosz - olasz korridor eredetileg Lengyelország felett lett vóna. De a " lengyel " kormány nem adott rá engedélyt. Megjegyzés : Csehszlovákia és az Orbán rezsim még kérést sem kapott ! Csak jöttek vóna , úgy nyugisan !
Lengyel hazafiak agya elszállt a hír hallatán ! Elvégre köztudott , se Amerika , se az EU nem segít ! Ezzel a lépéssel a " lengyel " kormány " nemzetárulást " követett el !
Úgy sejtem , vannak akik nincsenek tisztában a helyzettel
Ugyan a német most adakozni kezdett , de nem az övéből ! Kínai cucc az is , amit visszatartottak , most viszont hogy drága Angélánk tesztje negatív lett , hirtelen adakozó lett a nyemec
Sőt ! Törökország is gépeket inditott Romániába ! Tehát Ámerika mentené a menthetőt , vagy mivel Oroszország direktbe nem segíthet , mivel a " román " kormányak kötelező elutasítania az orosz adományt , a törökkel csinálják meg a melót
Eközben Ukrajnában tele lett a gatya : [url][https://www.pravda.ru/news/world/1482706-laboratorii_ssha/?fbclid=IwAR0wktRM1vH3wyziUwzmxGem2K5kDvdto-utjntm-0fkI5XpQNs98yFTXIA/url]
Befosott az ukrán ! Ha beüt a szar , csak Oroszország segíthet !
A gazdasági vagy a franc se tudja milyen " operáció " nem fog egyhamar befejeződni : https://karpathir...u-hatarai/


FIGYELEM !!!

Most azon csekélyszámú szerencsések között vagytok akik beleshetnek a " backstage " mögé. Egy villantásnyira megmutatom hogyan dolgozik a " hírstábunk "
Adott egy igencsak sok és érdekes paraméterekkel telepakolt cikk.
Ehol ne : https://onlinetal...bO02Jlgm-4

Mielőtt elkezdenétek telefosni a netet a cikkel , csak nyugi !
Mit csinál " hírstábunk " egy ilyen hír hallatán ?
1. Nézd meg ki a szerző vagy az " informátor "

Az " informátor " neve : David Wilcock

Azt nem tudni milyen " cock " ez a tag , igazából nem is érdekes , fenntartásokkal kezeljük a paramétereket ugyanis az informátor egy : Dávid
Tehát alkalmazzuk a " 3 lépés " szabályát !

1. Figyelmesen elovasni a cikket , és alapos elemzés után kijegyzetelni a paramétereket
2. Jegelni a " témát " mindaddig amig valamilyen orosznyelvű ( vagy legalább valamelyik szláv nyelvű ) weboldalon bármilyen ( nem számit ki az illető ) " elemző " vagy " szakértő " által visszaigazol a KGB
3. Orrba-szájba nyomatjuk a nap 24 órájában minden nyelvű weboldalokon a paramétereket. Megjegyzés : úgy kell csomagolni a cuccot , hogy " egyesek " agyvize ne maradjon 36 fok. ( ennek meg van az oka ! )

Romániában nagyüzem van : https://www.ziaru...4.facebook
Tehát az Olténia nevezetű tartományban ( fővárosa : Krajova , ősromán város szláv névvel ) egy " haladó gondolkodású író " kidobná Erdélyt Romániából !

Egy érdekes paraméter a román médiából : https://www.gandu...VB9sNZ-v90
A címet elég ha lefordítom : " Vadnyugat a romániai utakon , a cigányok kövekkel dobálják a kamionokat és ellopják a rakományt "
Veszitek a lapot ?
A média leírja : " cigányok ".
Nyugi !
Egyetlen feljelentés se történt " rasszizmus " miatt !
Tehát az EU egyik tagállamában szabadon lehet cigány-nak nevezni a cigánybűnözőt ! Az EU pedig kussol !

Más

Nyafognak Izraelben

Megy a nyafogás ( a tőlük megszokott módon ), Izraelben becsődölt az egészségügy .
Mi van ?
Az orvosok túlnyomó többsége zsidaj. Ráadásul közülük is a " legismertebbek " mind zsidajok. A gyógyszergyártók mind azok.
A zsidaj a pénzcsinálás " nagymesterei "

Oké ! Most plagizálok :

IZRAELI MÉDIA: AZ "IZRAEL" NEM TUDJA, MIT TEGYEN A KORONAVÍRUS-KRÍZIS KEZELÉSE ÉRDEKÉBEN
2020. március 23
Az orvosok és a kórházi ágyak hiánya a koronavírus-válság közepette pusztítást okozott az "Izrael orvosi központokban" - jelentette a Yediot Aharonot újság.
A Yediot Aharonot izraeli újság arról számolt be, hogy jelenleg 24 kórház kezeli a koronavírusfertőzéseket anélkül, hogy ténylegesen megkapnák a szükséges orvosi szolgáltatásokat.
"Korábban megerősítettük, hogy az izraeli egészségügyi rendszer hibás rendszer volt, de akkoriban senki sem hitt bennünk. A kórház orvosi személyzetének kilenc másik tagját tegnap karanténba helyezték "- mondta az újság.
A 12 izraeli televíziós csatorna a maga részéről azt jelentette, hogy 814 orvos és 900 ápoló került karanténba, míg a karanténban levő katonák száma elérte a 10000 katonát.
Másrészt Yediot Aharonot beszélt az Egészségügyi Minisztérium és az "Izrael" Katonai Ügyek Minisztériuma közötti konfrontációról a koronavírus-válság közepette. "A szükséges ismeretek nélkül az izraeli hadsereg parancsnokai a jelenlegi válsággal kapcsolatos ügyek átvételére törekszenek" - tette hozzá az izraeli újság. "Sem az Egészségügyi Minisztérium, sem a Katonai Ügyek Minisztériuma nem hajlandó együttműködni, és mindenki egyedül akarja ellenőrizni ezt a kérdést" - mondta Yediot Aharonot.
Ebben az egyenes vonalban Maariv azt írja: „A helyzet napról napra rosszabbodik az„ Izraelben ”, amely már nem tudja, mit tegyen. A rendõrség és a biztonsági szolgálatok kémkednek a mobiltelefonokon a koronavírus-krízis alatt, ám ez általános lehet.

Mielőtt könnyesre sírnánk a szemünket , főleg a 10 ezer katona miatt , következzen egy " hiteles " paraméter ( hiteles elvégre szláv nyelvű ) : https://www.blic....nBiEaN4FMA

No kérem ! Lehet , hogy " egyesek " soknak tartják a cirka 10 ezer " karanténba zárt " katonát , sajnos azt kell mondanunk : " ennyi biza édes kevés ! "

Eközben V Itálijá : https://iskra.co/...nLSdEgZUwc
EU zászló megy a kukába és helyére kerül az orosz

Végezetül kedves testvéreim és hittestvéreim !
Nagy hibát követtem el , szégyenlem is magam ezért. Sajnálatos módon elfelejtettem megemlíteni Kubát ,ezt az emberségből jelesre vizsgázott államot amely saját gondjai mellett azonnal Olaszország segítségére sietett.
Bocsássátok meg nekem ezt a hibát. Minden tiszteletem a kubai orvosoknak !
Ja , és kapják be a faszomat az összes ámerikai , izráeli " sztárorvosok " , a britt kutatók meg az összes " jóléti társadalmak " vezetői !
Szeretett Viktorunk azt mondta : " Bajban ismerszik meg a barát ! "
Még mindig bassza valaki csőrét Szeretett Viktorunk és Putyin barátsága ?
165 #71 LM
- 2020-03-24 07:37
David Wilcock egy érdekes figura. Egyre másra jönnek ki a filmjei, olyanokat állít, hogy már gyerekkorába képes volt elhagyni a testét, ő maga Edgar Cayce reinkarnációja és még sok egyéb hasonló dolgot. Akivel mostanában együtt dolgozik Corey Goode, nos ő is nagyon sokmindent állít többek között, hogy az emberiség már csillaghajókkal járja a galaxist és hogy ő is részt vett talán egy 20 éves ilyen misszióban, aztán visszafiatalították amikor lejárt a küldetés (20 és vissza a neve a programnak vagy valami ilyesmi)

Elég meggyőzően állítják a dolgokat, mindenesetre a filmjeik tele vannak durva ellentmondással. Viszont vannak érdekes aspektusok benne, pl. évekkel ezelőtt már azt nyilatkozta, hogy egy gyógyszer koktéllal fiatalították vissza ami azt hiszem 3 alkotórészből állt, az egyiket cukorbetegeknél használják és még volt pár. Nos talán tavaly jött ki egy klinikailag igazolt kutatás ahol sikerült sejteket (élő emberekben) fiatalítani és jéééé ezek az összetevők voltak benne.

A lényeg, valamit tudnak, de igen homályos az egész történetük. Vagy simán ügynökök vagy valami elmekontroll alatt vannak és meg vannak győződve az igazukban. Kitudja, az viszont tény, hogy a sok dezinfó között vannak igazság magok.
819 #72 rozsola
- 2020-03-24 20:23
Ezért " jegeljük " az információkat

Bár még korai lehet megszólalnom , de ki tudhatja manapság.

Azt már tudjuk , az EU magára hagyta Olaszországot amely komoly bajban van. Az olasz kormány nem tud megbírkózni a helyzettel , segítségre szorul. A potens államok felsorolosánál hamar megakad a futószallag , Kína és Oroszország az egyetlen aki segíthet.
Az olasz kormány meglépte a leglogikusabb lépést , segitséget kért Oroszországtól.
" Ez nem olyan egyszerű .... " válaszolták Moszkvában.
Végülis történt ami történt , az orosz segítséget nyújt , de mivel " semmi sem olyan egyszerű " , az olasz kormány aláírta a csatlakozásai dokumentumot az Eur-Ázsiai únióhoz. Ha igazak a hírek , az ITA-EXIT már csak bejelentésre vár.

Kishazánk " jobban " teljesít : https://hu.news-f...hpoaYqp5mU
3 #73 Enid
- 2020-03-24 21:29
Rozsola! Az "eu"... Hm... :( sokan nélküle is ellenének szívesen. Sok véleményt, hsz-t olvasok, ahol az EU-ból való kilépés fontosságát írják. A katonai bázisok ellen számtalan megmozdulást szerveznek évek óta, eredménytelenül.
De van még egy egyezmény, ami aláírásra vár. Reméljük elmarad, de Conte kérte, úgyhogy egy szép kis dilemma...
"olasz" kormány... Inkább amerikai gyarmat.
Kíváncsi leszek a kese ló mit lép.
A mai megszorítás: aki nem tartja be a szabályokat 400-1000€ bünti.
165 #74 LM
- 2020-03-25 07:36
Az olaszoknál igen nagy a baj, nemhogy a turizmus szűnt meg de bezárták a nem "létfontosságú" értsd élelmiszert, energiát stb. előállító gazdasági egységeket. Már hetekkel ezelőtt voltak olyan hangok, hogy ennek itt vége, vagy kap nagyon sok milliárd euró segélyt (segélyt tehát nem adósságot) ÉS elengedik legalább az államadóssága felét vagy nem lesz más választása mint kilépni az EU-ból , aztán a saját pénzzel jöhet egy -30-50%-os árfolyam korrekció (igen lefelé --> elinflálás)
267 #75 Perle
- 2020-03-25 09:29
Tegnap volt a 21 évfordulója annak, hogy a" szövetségesek" megtámadták Szerbiát és rommá bombázták azt.
https://www.globa...on/5707389
3 #76 Enid
- 2020-03-25 10:04
Nem igazán az összetartozás eszméjét, az igazi barátságot s az önzetlen segítséget látom a jelenlegi európai "unióban".
Pl. ez az aláírandó esm abból áll, hogy összeáll x legatyásodott állam, hogy anyagi segítséget nyújtson egy-másnak. Hitelből.
?
A "segítség" megint nem biztos, hogy oda megy majd, ahol tényleg szükség van a pénzre.
Ilyenek vannak, hogy pl. "elkoboztak (valószínűleg azért valami juttatás fejében) olyan privát klinikát, olyan idősek otthona szerű felszerelt épületet a kovid-ból felépülendő személyek számára. Miközben ugyanabban a városban ott áll minimum 3 egészségügyi struktúra felszerelten, üresen, ingyen, pont erre a célra.
Kérdés? Esetleg megint a zárójelek között van az eb elásva...
Nem semmi bukfenc, nnnah.
Sétahajóból kórház https://youtu.be/...... Értem én, hogy nagy ötlet, de miért nem a számtalan kiürített városi és kisvárosi kórház?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.30 másodperc
4,709,056 egyedi látogató