Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fel-elem:mai pát perc munka után

Hozzászólások

2026 #1 Pentrado
- 2020-04-08 19:47
Totális háború a vírus ellen


Ismertek e egy olyan a világot átszelő káros eseményt mely ekkora veszélybe sodorta a szabad mozgást a szólásszabadságot a szabad emberi jogokat ?

Az emberek elkezdenek szorgalmasan egymás után kémkedni.

Ahelyett, hogy a demokratikus folyamat alanyaiként a teljes jogát követelnék, a felnőtt és ártatlan emberek megkönnyebbülésért fohászkodnak az államuk felé.

Nemcsak a demokratikusan átruházott hatalom, hanem az emberek millióinak jóakaratával való visszaélés egyértelmű esete.

Néhány hónapon belül, vagy egy-két év alatt megtudjuk, mi volt ez a vírus és politikai visszaélések történtek e?

Különösen Európában hosszú évszázadok óta hagyományai vannak a betegségek, járványok és hasonlók politikai visszaélésében. Hasonlóképpen, az európai közelmúlt történetében egyértelmű nyomok vannak arra, hogy egy tudományág egyes tudósait vagy szakértőit - szakértelmükkel - visszaéltek azzal a céllal, hogy a politikai létesítményhez biztosítsák azt a szellemi anyagot, amellyel az emberek és a világ minden tájáról megkérdőjelezhető nézetet megerősítsék. Mindenekelőtt hozzájárultak egy demokratikus állam totalitárius társadalomra való átalakuláshoz.

Mit jelentett be ma Gulyás Gergely a kormány sajtótájékoztatón ? – hogy meghosszabbíthatják a coronavírussal kapcsolatos intézkedéseket ! ( kijárási tilalom , gyülekezési tilalom előre láthatólag két hónap )

Ha rá kerestek a kormány közeli sajtók felületére, megdöbbenve fogjátok olvasni a fórumokon, hogy ez a sok, - már nem találok ezekre szavakat, de a „ birka „ azt hiszem még egy finom kifejezés - tapsolnak és éljeneznek a saját börtönükben !!!

Hogyan hangzik ez olyan szépen ? A világkormányt úgy kell bevezetnünk, hogy a tömeg önszántából kiáltson érte !!!

Yuval Noah Harari, a történetíró és a világszerte legnépszerűbb író évekkel ezelőtt figyelmeztette, hogy a 21. századi háborúk nemcsak számítógépes vírusokkal folytatódnak. Emmanuel Macron francia elnök hét alkalommal beszélt a háborúról a nemzet állapotáról szóló, 2020. március 16-i Corona-válsággal kapcsolatos beszédében:
„Tudtára adom mindenkinek, hogy háborúban vagyunk, egy egészségügyi háborúban. Nem harcolunk sereggel vagy más nemzettel, az ellenség, láthatatlan, elöre nyomuló és itt van.. (...) Háborúban vagyunk. "

Európa megtalálta a "szeptember 11-ét". Nincs szükség felhőkarcolókba zuhanó repülőgépekre. A SARS CoV-2 nevű vírus elegendő a társadalom egészének fenntartható szerkezetátalakításához, - amennyire egyértelmű - nem veszélyesebb mint a többi influenzavírus, amely minden télen áthalad az országon. Bár lassan, de tanúi vagyunk Európa öngyilkosságának.
116 #2 livia
- 2020-04-08 20:28
Próbálok nyitni az emberek felé, de láthatólag be vannak szarva. Az nem zavarja őt, hogy bevásárol, de a környezetével szemben tartózkodó. No, én mosolyogva nézem ezt az őrültséget, idáig is építették az emberek a falakat, ezután még inkább. Halleluja! Az alja majd simán tarolhat, ha szüksége lesz.Ki látja? Majd a műholdon valamelyik cionista, aki ettől majd beájul. No, azért a környezetemben már lassan az újakkal is jól vagyok, bevásárolunk egymásnak, beszélgetünk. Figyelünk egymásra. Jó ez a gondolkodó "előadásod" Imre! Nem árt, hátha többen veszik az adást! Köszönöm! Köszönjük, mert továbbítom.
245 #3 hamu
- 2020-04-08 20:34
Imre, a szeretetről jó volna még pont ugyanennyit a Hulladéknak, aki nem akarja felfogni, hogy az aranykor küszöbén állunk. A műsoridőt patikamérlegre tetted, de nekem is mennem kell :-)
165 #4 LM
- 2020-04-08 21:21
Sokunkat érdekel, hogy a világot mennyire fogja megváltoztatni a jelenlegi járvány és a nyomában járó gazdasági felfordulás. Vannak akik szerint ez semmi különös, jön megy és élünk tovább ahogy eddig, van akik azt hiszik ezt a természet intézte így és van akik szerint ez egy mesterségen beindított folyamat, hogy változásokat eszközöljenek a fennálló gazdasági-társadalmi, geopolitikai erőterekben. Találgatjuk, hogy pontosan mi az ok és mi lesz a következmény, de a tényeket figyelembe véve az alábbi már látható:

Gazdasági vonalon:
Sokan a jelenlegi pénzrendszer végét látják már évek, évtizedek óta és várják, hogy visszatérjen valami aranyfedezet szerű, „eszközalapú” , „igazságosabb” pénzrendszer, ami véget vet a végtelen, fedezet nélküli pénznyomtatásnak.

A dolog azonban úgy áll, hogy jelenleg valószínűbbnek tűnik egy úgynevezett " modern monetáris elmélet” alapján lefektetett pénzügyi rendszer létrehozása (amit eddig csináltak az gyakorlatilag ez). Az elmélet nem új, alapjait már száz éve lefektették de érdekes módon 2017-ben tartották meg az első nemzetközi konferenciájukat.

Az elmélet alapja, hogy egy saját devizában eladósodott állam nem tud csődbemenni, így gyakorlatilag nem is számít, hogy mennyi adóssága van illetve mennyi pénzt nyomtat. Egészen pontosan számít DE mivel az adópolitikájával bevonja a pénzt így ő szabályozza a gazdasági folyamatokat ezért úgy is hívják, hogy "állami” vagy "adóvezérelt” pénz elmélet, ami a jegybank-állam-kereskedelmi bankok triumvirátusán keresztük szabályozza a pénzügyi és gazdasági folyamatokat. Ez így unalmasnak és száraznak tűnik a dolog lényege egyszerű: az államnak sokkal nagyobb szerepe van a gazdasági folyamatokban (vissza a szocializmusba??) és többé nem téma, hogy mennyi fedezetlen pénz lehet, mert hivatalosan is bármennyi, mert az állam majd megoldja, hogy ebből ne legyen gond.

Ez eddig egy elmélet, de azért osztom meg Veletek mert a tények azt mutatják ebbe az irányba megyünk:
• USA központi bankja a FED korlátlan eszközvásárlásba kezdett (ez gyakorlatilag korlátlan pénznyomtatást jelent)
• Kína központi bankja csökkentette a kötelező tartalékrátát (ezzel növelve a pénzmennyiséget)
• Magyarországon a jegybank állítólag 0-ra! csökkentette a kötelező tartalékrátát (ez gyakorlatilag a kereskedelmi bankok korlátlan számlapénz teremtési jogát jelenti)

Ebből két fontos következtetés is levonható:
• Globálisan ugyanaz a modell működik, nincs kelet-nyugat
• Az elméletet gyakorlatba ültetéséhez nem árt, ha az országnak saját devizája van így
az EU mint közös valutát használó gazdasági egység jövője mellé kerül egy nagy kérdőjel (vagy egy sokkal szorosabb integráció-központosítás kell, de nem ezt a tendenciát látjuk)

Nem gazdasági vonalon 2 dolgot emelnék ki:

A társadalom félelem szintjének növekedése. Ahogy 9/11-el bejött a képbe a terrorizmus és beindult a terrorizmus elleni harc, most bejön a köztudatba a vírus, fertőző betegségek elleni harc. Mindkettő alapja a társadalomba élő félelem, hogy ez ellen tenni kell valamit. A kormányok pedig mint akiknek a dolga a társadalom megsegítése ennek örömmel eleget tesznek.

A szabadságjogok korlátozása. Ahogy 9/11 után szinte nincs olyan ország ahol ne vezettek volna be durva szigorításokat. (bírósági tárgyalás nélküli fogvatartás, telefon lehallgatások és sorolhatnánk) és ezzel párhuzamosan felállították a témával foglalkozó kormányzati apparátust, szerveket. Most ugyanez folyik egy következő szintre emelve.

A fenti két dolog sajátossága, hogy ez a társadalomba beépül, illetve be fog, hiába változik a helyzet a korlátozó intézkedések többsége, a speciális jogkörök velünk maradnak.

A fentről lefelé irányuló kontroll, számonkérhetőség, korlátozási jogkörök egyre bővülnek miközben a lentről felfelé irányuló egyre csökken. Mindeközben az újraelosztási rendszerek egy cseppet sem mozdulnak az igazságosság irányába és még mindig nem tudjuk, hogy mi történ például Kennedyvel vagy az ikertornyokkal VALÓJÁBAN, bár lassan nem is lesz lényeges mert nem lesz igény az igazság tudására.

Az aranykor majd lehet, hogy rajtaütésszerűen támad mert eddig jól álcázza magát, szeretném hinni.

A szeretet pedig (szerintem) egy tudati minőség ami döntést hoz, így nyilvánulhat meg. A minőséget pedig az jelenti, hogy képes mérlegelni, felmérni a döntés következményeit és jobbítási szándékkal, akár az ego ellen dönteni akkor is, ha neki ebből nincsen haszna vagy éppen kára is származik belőle.
267 #5 Perle
- 2020-04-08 21:33
Még mindig oltják a tüzet Csernobilban:
https://www.karpa...-200037906
58 #6 ssman
- 2020-04-08 22:23
Nem nagy hir a csernobili, minden evben felgyujtjak!
58 #7 ssman
- 2020-04-08 22:24
Errol viszont nem beszel az odahazai media!
https://ukranews....telnyh-mer
1987 #8 Hazafinak
- 2020-04-09 16:08
Ezernyi gondolat és tőletek olvasott észrevételre hosszan és hosszan reagáltam volna. De meggondoltam magam. Mi lesz? Nagyágyúk döntik el. Mit tudhatunk? Most semmit. Bármi következtetést akarunk kicsikarni az elménkből, csak tévútra visz. Most csak várakozhatunk és védhetjük magunkat és a családot. Fenntartva kapcsolatot és kommunikációt a számunkra megbízható személyekkel. Figyelünk és akkor vesszük fel a lépést, amikor látunk" is valamit. Nem az a világrend alakul meg amit ősidők óta terveztek de közreműködők lesznek. Akik a tervüknek betettek, azok is kialkudnak egy középútért. De az sem valósulhat meg amit mi jónak tartottunk. Ez a nép csak nép és nem nemzet! Nekünk nem kell abba beledögleni amit nem lehet megvalósítani. Azért sem érdemes megdögleni amit a nagy többség nem ért és nem akar.
1987 #9 Hazafinak
- 2020-04-09 16:39
Vasingtón DC Uralkodói fogadják az államok vezetőinek és orvosainak súlyos panaszát. Nincs ez, nincs az a beígértek szerint. Hova lettek a megrendelt áruk?!
Nagyon hamar kiderült. Irány na nem Irán hanem a zsidó IDF katonáknak. מיליון מסכות פנים הגיעו במשלוח מארה״ב וישמשו את חיילי צה״ל בתקופת הקורונה=
Egy millió arcmaszk érkezett az Egyesült Államokból, amelyet az IDF katonái használnak a Corona során. https://twitter.c...4029715456
2026 #10 Pentrado
- 2020-04-09 16:46
Kértétek , hogy mit tudunk az 5G –röl ?
Segítsetek abba , hogy magyarul is terjeszthető legyen !
Itt a Link :
https://www.youtube.com/watch?v=9E947Z45YLY
1987 #11 Hazafinak
- 2020-04-09 18:09
Haaretz: Netanyahu idézve: „A mély állam ellenőrzi Izraelt, itt nincs demokrácia."s_vigyori "Itt nincs demokrácia, hanem bürokraták és jogászok kormányoznak" "Azt akarják, hogy börtönben üljek" https://www.veter...racy-here/
1987 #12 Hazafinak
- 2020-04-09 18:14
Trump tudta, hogy COVID kockázatot jelent novemberben...... Havonta hazudik Amerikának.https://www.goodm...s-70031273
2048 #13 katt
- 2020-04-09 18:45
Az alábbi linken van egy hosszabb írás az elektromosságról, amit német nyelvről fordítottam magyarra. Arthur Firstenberg A láthatatlan szivárvány című könyvének összefoglalója.
https://secureservercdn.net/160.153.137.210/2j4.95e.myftpupload.com/wp-content/uploads/2020/03/Summary-of-Invisible-Rainbow-A-History-of-Electricity-and-Life.pdf Hazafinak úgy láttam, ennek az angol verzióját szúrta be többször.
118 #14 keepfargo
- 2020-04-09 18:58
LM
Köszönöm ezt a hihetőnek tűnő elemzést; talán meg is nyugtatott, engem, személy szerint, mert ennél rosszabbra számítottam. Persze tudom, hogy ez is csak egy előrejelzés, ha nem is jóslat mindjárt, de hihetőnek hangzik, és az eddigi összefoglalóid is ültek.
2026 #15 Pentrado
- 2020-04-09 21:01
Értitek ? határozatlan ideig meghosszabbítják a gyülekezési és a kijárási tilalmat ! és pofa be !!!
165 #16 LM
- 2020-04-10 10:30
Keepfargo, köszönöm, igyekszem

Pentandro, Értjük, látjuk de itt valami más is van/lesz, a gazdaságot látványosan hagyják sorsára, nagy szavak vannak de semmi konkrétum v. valódi segítség a kkv szektor nagyja már a falat kaparja, nem tudnak dönteni, mert a kormány nem ad KONKRÉTUMOT. A legkiszolgáltatottabb munkavállalói rétegnek pedig még ígéretek szintjén sincsen semmi. Mindeközbe persze a Belgrád-Bp. vasútvonal szerződéseit titkosították 10 évre, az most nagyon fontos volt és úgy néz ki és sok (jelenleg már értelmetlennek tűnő de legalábbis nem prioritás) nagyberuházás kivitelezésében sincs változás, mintha mi sem történt volna.

Közben látványosan játszák a "hülyét" pedig nem azok... 2 hete még gazdasági növekedéssel számoltak, tegnap már -3%-al. Ha így folytatják lesz abból -10% , osztrákoknál (ahol tényleg beavatkoztak) 20%-os munkanélküliséggel számolnak, nálunk mondanak néhány százezret... és a bónusz bedobták a 13. havi nyugdíjat, mivan?? :D ez egy az egyben már választási program, mert a nyugdíjasoknak fix a jövedelmük (tudom sokan keveset kapnak DE mindig jobb mint akinek megszűnt a munkája) így a legkevésbé kiszálgáltatottak. Azt azért meg kell hagyni, hogy a kormány marketing nagyon jó, nem tudok úgy weboldalt megnyitni, hogy ne valamelyik politikust v. bérencét látnám.. biztos olcsón adják a reklámhelyet...

Mindeközben bedurrantják a hitelprogramokat, a kerbankok korlátlan pénzt teremthetnek és egyes pleykák szerint bizonyos(magyar gazdasági) körök már olasz, spanyol szálláshelyeket, turisztikai létesítményeket vásárolnak fel. Hogy is van ez?
2026 #17 Pentrado
- 2020-04-10 12:11
LM 10:30

Igen ! Ezt teszi a Dr. Zetényi Zoltán a Jogvédők igazgatója is , írása megjelent a Magyar Nemzet című napilapban . Valóban védik a kormány intézkedéseit , még véletlenül sem utalnak arra , hogy szakmailag ( értem én ezalatt biológiailag ) nem megalapozott ! Depp State valós létezéséről egy szó nem esik !

Igazat kell abba adni , ha egy valós helyzetből ítéljük a kormány intézkedéseit egy kevés csuztatással jól teszi a dolgát ! Ezt teszik világszerte , egyesek stratégia szempontból ! Mások kiszolgáltatva alattvalóit ( népüket ) hogy majd önszántukból könyörögve kérjék a világkormány fölállítását ! A kérdés az , hogy mely meggondolásból cselekszik Viktor ?
2026 #18 Pentrado
- 2020-04-10 12:43
Németország eljutott odáig , és tegnap bejelentették, hogy ebben az évben - a több száz évekre visszanyúló hagyományos túlnyomórészt a katolikusi hitre épült – az ünnepeket és rendezvényeket törlik ! Tehát egy nép kultúráját egy tollvonással eltörlik !!!
99 #19 MORMOTA1968
- 2020-04-10 20:01
Kedves Imre! Máskor ilyet ne csinálj, hogy az ujjadat mutatod a népnek a videó végén! s_vigyori

Látod, hogy mennyire felháborodott erre egy kommentelő, aki úgy gondolta ez neki szól! Nem hogy inkább arra koncentrált volna amiről beszéltél! Látom, hogy mennyire ki van már a tőkéd neked is ezzel az egésszel és kicsit már talán te is kezded reménytelennek látni a helyzetet! Eléggé nyúzottnak is tűnsz, de ez érthető, mert mind mondottad, van munkád bőven és inkább kötelesség tudatból jelentkeztél be! Mi ennek csak örülünk!

Ez az "Info Bubbles zsidó srác igen csak rátapintott a lényegre egyik legutóbbi videójában az állítólagos korona vírus valódi célját illetően. Olyan 35-40 perctől kb 50 percig mondja a lényeget. Hallgatom, hogy rínak az asszonyok, nagymamák, nagypapák, hogy nem ölelhetik át az unokáikat, dédunokáikat, hogy milyen rossz, hogy a gyerekek mennének, bújnának hozzájuk és nem lehet, mert a szülők nem engedik. Az épp most beszélni tanuló kisgyermekek első megtanult szava mostanában a korona vírus lett! Ez lépet a papa, mama helyébe. Félelmetes, hogy mennyi agymosott fiatal is van! Persze vannak, akik szarnak bele az egészbe. Belegondolva, nem lehet könnyű dolga annak a fiatalnak, aki épp most ismerkedik "ismerkedne, ha lehetne" a jövendőbeli barátnőjével, barátjával, párjával! Nem irigylem őket!

Épp most mondták be a tévében, hogy egészen augusztusig elhúzódhat a járvány és mindenkinek kötelezővé teszik az általad bemutatott teljes vegyvédelmi hacuka, gázmaszk viselését! s_hihi

Ez lesz ám a holokauszt! s_franc Élve főnek bele a védőöltözetbe a +50 fokban a napon!

Komolyra f-ordítva a szót! :o Őrület, felső fokon és ez az őrület egyre jobban csak fokozódni fog! Jön a kötelező oltás, a chipezés és azok akik most engedelmesen behódoltak a hatalomnak, ebbe is simán bele fognak egyezni! És továbbra is minket néznek hülyének! Én nem csak a családban, rokonságban, ismerősök körében, de már a teljes községben jó ideje annak számítok!

Fogadjátok el, hogy ez van! Egyszerűen nem tudok és tudtok hatni, semmiféle észérvvel azokra, akik engem és titeket néznek hülyének! A fiatalság hatalmas többsége menthetetlen, agyhalott zombi! Gyönyörűen át lettek programozva, behülyítve, az elit kiszolgálására felkészítve, beidomítva! Szóval ennyit a jövő emberi-seggéről! s_franc A jövő elintézve! s_Hlp

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.08 másodperc
4,708,216 egyedi látogató