Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Koronavírus mint világbéke

GondolatokRemélem mindenki jól van, aki rosszul az is. Tanultok oroszul, vagy legalábbis íiddisül? Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2020-04-10 20:10
1693 #2 pipogya
- 2020-04-10 20:58
Jól mondtad Imre,a videóban nem sokára jön a feloldozás .
Szabadulnak a bűneiktől és lesz nagy nemzeti összeborulás
és nagy megbocsájtás .
Olaszok már megmondták a vírust
https://www.youtu...e=emb_logo
8 #3 miskolcilaci
- 2020-04-10 21:09
Az emberi lakosság “nagy selejtezése” csendben elkezdődött. Rejtetten, alattomosan és könyörtelenül. Igen, egy globális emberírtási napirend életbe lépéséről van szó. És ahogy ez a szemünk előtt lejátszódik, az emberi faj túlnyomó többsége eltűnik majd a génállományból. Genetikailag megsemmisül. Vajon Ön és létező vagy leendő utódai túlélik?
https://magyartud...on-tuleli/

Megrázó videófelvétel mutatja meg az amerikai valóságot. Egy hatalmas gödörbe, egyforma koporsókat raknak szorosan egymás mellé védőruhás emberek.
indirekt.hu/wp-content/uploads/2020/04/New-York-t%C3%B6megs%C3%ADr.jpg

Sokkoló 17 millió amerikai indult munkanélküliségért az elmúlt 3 hét során.
https://www.zeroh...st-3-weeks
245 #4 hamu
- 2020-04-10 21:25
Az a baj velünk -aki hülye... még mindig - hogy nem látjuk az összefüggéseket.

A járvány miatti szeparáció célja lehet az is, hogy megakadályozza a háborúk kirobbanását. A csapatösszevonásokat. Hogy a hirtelenvérű forradalmárok ne tegyenek keresztbe annak, ami az ő érdekükben folyik.

Semmit nem ér, ha otthon fegyvert tartasz, ha nem vagy képben. És nem vagy képben. Vagy tudja e valaki, hogy pontosan kire kell lőni? .. amúgy, lehet, hogy pont ezért ilyen értelmetlen az egész forgatókönyv. Logikusan nem lehet összerakni, és a románok, a jiddisék, európa, mindenki tanácstalan.
1959 #5 apaideges
- 2020-04-11 03:11
Hamu, arra aki támad. Aki a családomra kezet emel, arra lövök, szúrok, vágok. Egy család vagyunk-e?
69 #6 Szalonna
- 2020-04-11 05:15
Miskolci, és? Ez miért baj? Ezek komolyan mi mást érdemelnek? Maguk hozták létre azt ami megszelektàlja őket, hol itt a gond? Én nem làtom, a legnagyobb baj hogy még így is kevesen fognak belepusztulni ebbe a koronának nevezett szarba, mert ugyebár sokakért nem kár.
Nézegessétek a kommenteket fészbukon, jutubon. Látszanak a birkák, a tetvek. Nem “tudod” teljesen megfogalmazni miért ez a legjobb jelző most, mert a helyzet önellentmondásosnak tűnik, csak tűnik, erre mondta Postás, hogyha nem tudod megfogalmazni, de tudod érezni, az az igazság. Mert azt nem mindig tudod körülírni? Nem is kell mindig!
Elég ha kimész üzletbe és azonnal meglàtszik a kultúra, hogy basszák tele a bevásárlókocsikat, holott megmondtàk hogy ne vásároljanak össze semmi feleslegeset, az nem baj, telebasszák, felvásárolnak, nade még is csak sikerül megfogalmazni hogyan rajzolódik ki a rohadékoknál a csorda szellem? Még kijárási “tilalom” esetèn is nyitva lennének a vájúk, de ezek akkor is annyit vesznek amennyit kiszarni nem fognak életükben! Ilyen tudatlani szinten vannak.
Ezért ne sajnálj egyet se, oda fogják temetni, ahova ő maga megválasztotta... - most nem csak az USA-ról beszélek, hanem idehaza is - hulljon a férgese.. azt hiszi ha otthon marad akkor majd megállítja ez az akármit, szegény hülye nem tudja, hogy ő ha a kezét feldugja a seggébe, a folyamat akkor is végbe megy, mert vègbe kell hogy menjen, de ő ezt nem érti, nem megy sehova nehogy továbbadja bárkinek. De aztat mondják hogy a levegőben is benne van? Jaaaa, a 22-es csapdája? De most ez nem játszik, mert valóban meglàtszanak most a barmok. Most is!
Ne sajnáljatok egyet se! Aki meg ti vagytok, azt azonnal fölismeritek.
329 #7 gutai zub
- 2020-04-11 08:30
Betegesen kövér, Obeszitás

Franciaországban a koronás megbetegedtek 83 százaléka betegesen kövér.
Magyarország lakosságának 65 százaléka, nagyon szerény számítások szerint is, betegesen és látványosan kövér.

Éppen ma, Nagypéntek után, félelemtől remegő szájkosaras tömegek rohanták meg az élelmiszer boltokat, és felvásárolnak, felvásároltak, minden maradék ehetőt.

2020 Húsvét, a koronavírusos disznók bolygóján, Magyarországon, hallellüja
99 #8 MORMOTA1968
- 2020-04-11 09:29
Nemrég voltam az itteni Kenyér boltban és megdöbbenve látom, hogy ott áll egy fekete járgány, benne meg körülötte legalább 8 egyenruhás és civil egyének, hátukon felirattal "Biztonsági szolgálat!" 9 óra már elmúlt, úgy hogy álltam ott mint a faszent és néztem a ki-be járkáló nyugdíjasokat! Aztán mikor úgy láttam, hogy végre nincs bent senki, beszóltam az egyik ismerős eladónak, hogy hozzon már ki két kenyeret, legyen szíves! És rendes volt, mint a múltkor is, kihozta én meg ott az utcán fizettem. Megyek a következő vegyes boltba, ott meg egy ismerős nyugdíjas odaszól nekem! "Te már nem mehetsz be!" Fasza! Üdv az őrültek bolygójáról! Ha nem vagy elég bolond, ebbe gyorsan bele fogsz bolondulni! Vagy beállsz a sorba a birka nyájba, vagy meghülyülsz te is ennyi hülye között! Tisztára olyan érzésem van már, mintha belecsöppentem volna egy "háborús horrorfilm" forgatásába, ahol én vagyok az egyik statiszta! Zombi apokalipszis, agyhalottak támadása "Brad Pitt" "Zombi világháború 2!" Már készül néhány éve, de mindig elhalasztják, talán az idén most már be is mutatják, mutatnák, ha véget érne ez az őrület valaha is! s_ohno

FASIZMUS VAN BOLYGÓ SZERTE KIÉPÜLVE, KOMMUNISTA FASIZMUS! Milyen szép így egybe írva, nem de! Egy anya szülte az összeset! s_franc
8 #9 miskolcilaci
- 2020-04-11 09:44
Szalonna, látom a problémát. Most rengetegen vannak itt, és feltámadtak cigányok! Tömény bűz, és szarszag a villamoson, a járda meg tele köpködve két-három méterenként váladékos kulával. Az embernek felfordul a gyomra! A nagytöbbség szemét és arcát figyelve, mentálisan elhangolódott keményen erről a lét állapotról. Egyszóval kuka. Minden élelmiszer bolt előtt hosszú sorok vannak. A posta is bezárt. Úgy néz ki, a szombati nyitva tartás megszűnt.
A menetrend már két hete, a vasárnapi időszak szerint működik a közlekedés, munkanapokon is. Valószínűleg hosszú hónapokig - ha nem végérvényesen - így is marad. Tudod, az állatot sajnálom, és ha közel áll valamelyik hozzám, meg is siratom. De az érzéstelen embernek nem látszó arcokat nézve nincs bennem semmi szánalom!!! Maguk okozták a bajt, szerintem észre sem veszik, ha elpusztulnak!
Bevásárolni én szoktam igaz nem púposan, de úgy gondolom, a napi szükségleten kívül kell némi tartalék. Úgy apródonként. Ennek legtöbbje konzerv, ami évekig is eláll. A másik, az állandó sorban állás végett is egyszerűbb. Anyunak is be kell vásárolnom, már nyolcvan éves lesz hamarosan! Nem baj, ha van nála is néhány konzerv...
Netán még is a vágóhídra kerülnék, akkor jól jár az, akinek a lakáshoz van kulcsa.
961 #10 szabir
- 2020-04-11 10:53
267 #11 Perle
- 2020-04-11 10:53
Laci, feltámadtak, mert most ingyen utazhatnak. Tele vannak a vonatok is velük. Nincs elől felszállás, bérletmutogatás a járművezetőnek.

Egylgként ha megnézitek a fertőzöttségi térképet, az Északi Középhegységben, a romák lakta megyékben a legkevesebb a járványban szenvedők száma.
69 #12 Szalonna
- 2020-04-11 11:07
Perle, ez az hát. Pesten ingyenessé tették a parkolást, mint legyek a szarra úgy repültek oda, de mondom, itt látszik meg a kultúra....Nem baj hogy nem veszik észre ha belepusztulnak, hiszen eddig se vettek észre semmit.
Nade ez, amit most leművelnek a boltokban/üzletekben, ott tökéletesen meglátszik kik ezek, amikor megláttam mi van, elkapott a hányinger, bementem úgy jöttem is ki, most sokkal rosszabb mint volt. Újabban már bevásárolni se lehet, mert sorrba kell állni mint a birkák, akkor lehet bemenni ha a soron következő kihoz egy bevásárlót kerekeset, aztán úgy lehet bemenni, persze bent meg telebasszák a kocsit hogy 3 óra hosszát kelljen sorba állni a birkák közt egy 5 perces bevásárlásra, és hiába mondják hogy ne vásárolják fel a fél üzletet, csak azt csinálják, és most csak kerekessel lehet járkálni, már civil ruhások is figyelik,mert ha nincs ez a soros faszsag, akkor bezárják az üzletet, agyfaszt kap az ember hogy milyen hisztérikus szintre emelik az egészet. És ha most egy átlagos hétvége lenne, egy marhát se látnàl egymás után aki annyit rak a kocsiba hogy már kiesik belőle. De ha ez van ami most, akkor elmebetegek módjára kell oda menni... teljesen igazat adok azoknak akik 2 meg 3 ezerért adták kg-ját a csirke combnak.

Fogtam magam, elmentem egy kis üzletbe aztán a szokott módon bevásároltam magamnak 1-2 hétvégre valót...
68 #13 kolpeny
- 2020-04-11 11:47
8 #14 miskolcilaci
- 2020-04-11 12:09
Perle! Itt komolyan veszik a jegyellenőrzést! Amikor beindult a mizzéria hisztéria, az első két hétben az ellenőröknek kuss volt, ma (szombaton) viszont már kétszer is ellenőrzött a villamoson ugyanaz a csapat!!! Náluk a vasárnap is munkanap! A buszokon már jobban lehet-ne sumákolni, de azt annyira megritkították, hogy nincs értelme közlekedni vele.
245 #15 hamu
- 2020-04-11 13:26
Gutai, ha ez igaz, akkor 0,83*0,65= a magyarok 54%-ának kampó. De meg is érdemli az obesszív marhája. Miért nem hagyja abba a kényszerevést a karanténban, oszt megy le alfába? Jó hogy egésznap alszom, de még így is csinálhatnékom van az ébren töltött panel-órákban. Most előny azoknál, akik kertesházban laknak. Etethetik a csirkét, és gyomlálhatnak.

Mondjuk a globális háttérhatalom is ezt teszi. Gyomlál, és eteti a birkákat.
1648 #16 Avian
- 2020-04-11 14:04
NEM a mi dolgunk eldönteni kiért kár kiért nem, a halál mint olyan nincs csak a fizikai ruhánkat vetjük le és a lélekszikra a tudattal tovább megy. Nagyobb naj amikor agymosás révén félpléh emberré félklónná teszik az embereket mert abból valójában a lelke kell nem a teste...
Régebben ezt Tulok oldalán alaposan kiveséztük, mert Tulok is igen alaposan körbejárta és leirta mi az ábra.

Nem is tudom mi van vele nem válaszolt kersésemre...Igen beteg volt 2 évvel ezelött.
267 #17 Perle
- 2020-04-11 14:59
Azt írják itt, hogy a vírus miatti ipari leállások óta 90 %-al javult a levegő minősége az egész világon.
Évente átlagosan kb 7 millió ember hal meg légszennyezettség következtében, főként azok közül, akik járulékos betegségben is szenvednek.
Tehát az "évi rendes koszos levegő" vei magasan a mostani vírust. Igaz, hogy abból nem profitálnak annyit a gyógyszergyárak.
https://okoinvest...vsem-mire/
Észre vehetné már valaki a világban, de főként itthon a Levegő Munkacsoporton hívül, hogy az elsődleges teendő hazánkban a levegő.szennyezés bármi áron történő mgszüntetése!
A korszerűbb fütésre való áttérést támogathatná meg a kormány a stadionépítés helyett. Jelenleg egy előírt fűtőkészülékre való áttérés is milliós kiadást jelent egy család számára.
80 #18 monguzking
- 2020-04-11 17:39
nem tudom hogy ti hol láttok most népirtást hisz minden országban minden népcsoportban csökkent idén a halálozás elözö évekhez képest---persze nem azt mondom hogy nem lesz népirtás de nem az elsö lépésben...
245 #19 hamu
- 2020-04-11 18:50
Ez az első lépés a főpróba. Lesz szünet, fellélegzés, majd jön a második lépés, de nem tingli-tangli vírussal.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.27 másodperc
4,707,766 egyedi látogató