Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Vokinysalak

GondolatokMár 2016-ot írunk? Ó, ha Orwell ezt megérhette vona! Remélem jól bírjátok a semmi változatlan kiteljesedését, míg valamivé metamorfizálódik és azt nem mondja: Drasztye tavariscsi! Igazság az, hogy nagyon nincs íráskényszerem és gondolataimat a gondjaim arányában igyekszem csökkentett üzemmódba helyezni, de köztünk legyen szólva, nem vagyok túl ihletett.

Abban azért egyet kell értsünk, hogy a januári esõ aranyeret ér! Mentem is ásni a kertbe, hogy elvezessem a hólatyakos vizeletet a ház körül. Asszem, tavasszal, ha addig nem leszek tenorista és nem ölök meg egy, vagy két parazitát és/vagy rendõrt, bírót, jóbikos-hvim-es gcit…(széles a paletta) bele kell állnom egy komolyabb csatornázási tervbe, mert túl sok víz gyûlik a ház körül. Lassan tél-leg ideje lesz beszereznem egy Kalasnyikov típusú munkaeszközt a projekt kivitelezéséhez. Mivel lassan teljesen absztinens leszek, így szomjam kizárólag a paraziták vérére korlátozva próbálom most még intellektuálisan csillapítani, de nagyon érzem a „vesztem”. Nem szeretném már sokáig fékezni indulataimat, bár nem egy apró-görény miatt szeretném összemaszatolni a vasalót. nem lesz jó, de a mostani helyzet már régen nem az. Pótcselekvés.

Fiam meséli, hogy veszik a II. VH történetét és persze a lényeg a holokoszt, melyet a tanerõ hangsúlyoz, sõt felhívta a figyelmet rá, ha valaki a háború témakörét húzza, ez a mentõkérdés, amibe biztosan belekérdeznek-e, hogy megtanulta-e az agymosodában a baromságot a diák eléggé, vagy még színházba kell küldeni hozzá.

Persze mosolygok, de szó nélkül lõném már agyhelyen az elkövetõket, szellemi erõszaktevõket, a hulla-dékot. Ugye nem baj? Persze kicsiben semmi értelme, a nagybanin meg ugyanazon seggfejek hokizgatnak, mint ezt pontosan tudj-átok.

Valahogy nincs kedvem kivárni se Jézust, se az összes többi „égi seregeket”. Felõlem még elbuzulhatnak évtizedekig ahol vannak. Köthetik az üzleteiket, bizniszelhetnek és a nevükre vehetik a mocskos zsidó bûnbandát.

Na de ebben a helyzetben van valami nagyon jó is. Szabad lehetsz.

Pár napja elvivém Mártont egy vizitre a doktornénihez, hallgasson rá a tüdejére. Beszélgettünk, jól ismer. Kérdi mi van a picológiával? Miért nem csinálom? Kérdek: mégis mit? Hazudjak? Hallgassak? Nem is arról van szó, hogy „nem kellek”, hanem már arról, hogy nekem „nem kell”, nem hiányzik, sõt kifejezetten taszít, ami ezzel jár. Mérhetetlen módon irritál a hülyeség.

Ez van, ha megismered „önmagad” és megismered a „világ hazugságát”. Úgy vélem ezt nem kell magyarázni, magától és értetõdik és nem csak értitek, hanem élitek is vagy így, vagy még ígyebben. Érzelmileg ez valamiféle határkõ. Az értelmemmel tán be tom fogadni. de nem tudom kiiktatni a csalással és csalódottsággal kapcsolatos érzéseimet. Egyelõre. Bár ez is csak egy fokozat, szerintem van még lejjebb és feljebb is.
De látom, bontják a „falakat” rendesen. A német liberálbuziknak is ébresztõ lett fújva. Fölösleges volt, ahogy az ittenieknek is. Az emberiségnek nevezett massza teljes egészében érett a hullazsákra. Kár szót vesztegetni rá. Istenke ezt becopta, s ugyan lehet szépíteni, púderezgetni, akinek csöppnyi józanság van még a lelkében, legmélyén érzi, hogy semmi értelme az erõlködésnek. Magadért megteheted, de tudd, hogy csak arról van szó, hogy a saját programod lefusson és ha zûdet kapsz, akkor elkaphat tesztoszteron egy pillanatra, ha pirosat, akkor is elkaphat. De ha már elkapott, nem ereszt, ha nem ereszted.

Nem olyan romantikus ez, mint ahogy ecsetelem: Link
Úgy tûnik, hogy az egész „emberiség” az 5. hadoszlopba lopkodta be magát. Úgy néznek ki, mintha emberek lennének, de nem azok. A függetlenségne ára van, mint tudjátok, és ideje megfizetni! Link Isten közelít, de jobban tenné, ha újraindítaná a projektet, ahelyett, hogy a mostani elbaxott bandával kísérletezik. Van ideje, legföljebb még ráhúz háromszáz ezer évet. Nem tudom sajnálni.

De ha föl-d-hözöngeni akarok, akkor maradjunk a Föl-d-ön lenn!

Ákos vagy Ússzoh Katinka? Melyik végérõl akarod kezdeni ugyanazt a lemezt? Öszt-rogán?

A félelem a legjobb tanácsadó! Hallgass rá Nyugaton! Mindenkinek joga és kötelessége felfegyverezni magát úgy kívül, mint belül és persze ha már van, akkor használni is. Régi lemez ez, de örökzöld sláger.

Tudjátok mostanában elég sok idõm van nyitott szemmel járni, így a látvánnyal be vagyok telve rendesen.

De mondjátok mi legyen a téma, ami érdekel itt még valakit! Idõjárás? Idõ? Magyarok? Zsidajok? Mi még a kérdés? A csapból is ömlik már, amit rég tudtok, rég átbeszéltük és alig hittétek mégis.

Tegnap egy régi kedves volt kolleginámhoz ugrottam be, útba esve. Jó magyar asszony. Görög férjétõl három szép gyereke van, elváltak. Az idõsebb most Svédben, másik kettõ Albionban, õ maga fél évet Kanadában egy már rég emigrál másik jó magyarral…, szóval minden a helyén. Mondja, gyerekei büszkék voltak a magyarságukra, de már tizenévesen inkább görögnek mondták magukat, most meg Magyarországot megvetik (mármint ami itt van). Mondom, egyetértek. Tudva, hogy itt már alig van magyar, csak cigány-zsidó és egyéb hordák, igaza is van. De mi van ekkor? Milyen nyelven fog beszélni az unokáival, ha egyszer lesznek egyáltalán. Mit tanulnak errõl a „qvaországról” a gyerekei, ha õk maguk is így vélekednek? Mennyi generáció kell, hogy bármi is normalizálódjon és ez a zömében mindenre alkalmatlanná tett impotens, genetikailag korcs és szaporodóképtelenné is tett, legyengített társaság ember lehessen. Erkölcsös és öntudatos ember. Mi lesz, ha a nagy „külhonban” a szervkereskedõk a lánya veséjére, szerveire pályáznak? Mit tehet? Mert itthon még belevághatja a maffia-rendõr szívébe a böllérkést és utána nyugodtan lelõhetik, ez legalább „szép halál”…, de biztos, hogy ennek így kell lennie? Ezen 10 Putyin se segíthet és egy ezrednyi Jézus is összexarja magát az erõlködéstõl, már ha egyáltalán van olyan ostoba, hogy elkezdjen „erõlködni”.

2016-os év különleges lesz. Pont olyan, mint az elõzõek voltak. Egy kicsit fordítanak a „kerekeken”, egy kicsit próbálják magukhoz téríteni az ostoba zombikat…és persze egy kicsit emberré tenni a humanoidokat, integrálni a xarházi likvidálandókat, mert ugye itt mindenki csak áldozat és senki nem ártatlan. Ez igaz! Én sem akarok ártatlanul elmúlni ebbõl a dimenzióból. Elõtte valami nagyobb durranást illene véghezvinni! Sok bab kell hozzá és persze olyan remek titkosszolgálati szervezés, mint Párizsban, vagy Londonban a közeli jövõben…., szóval lassan csõre kell tölteni és „brejvikeset játszani”. Persze demokratikusan ám, mert úgy járhat a zember, mint a HVIM-es pizzafutárok. A terrorizmus divatos jelenség, csak hát ugye a valódi terroristák a parlamenti zsinagógában gyûlölködnek.

Tényleg, nem tudtok eladó Kalasnyikovokat? Olcsó és jó legyen és persze nem hatástalanított! Kezdetnek megteszi, hátha kielégíti a gyûjtõszenvedélyem, ami meg nincs. A TEKnek kell!

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2016-01-10 17:02
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=z2Qgt_fHUmQ[/movie] :)
31 #2 orokkezdo51
- 2016-01-10 17:33
Szabó Lõrinc (1900-1957)
http://www.jomaga...onbeke.htm

Különbéke

Ha tudtam volna régen, amit
ma már tudok,
ha tudtam volna, hogy az élet
milyen mocsok,

nem fütyörésznék most az uccán
ilyen vigan:
valószínûleg felkötöttem
volna magam. s_f-ang
........................

De valamit a sors, úgy látszik,
akart velem:
megmutatott mindent, de lassan,
türelmessen:

különbékét ezért kötöttem
a semmivel,
ezért van, hogy csinálom, amit
csinálni kell,

ezért becsülök úgy egy-egy jó
pillanatot,
ezért van, hogy a háborúban
verset irok

s a leprások közt fütyörészek
és nevetek
s egyre jobban kezdem szeretni
a gyerekeket.
3 #3 Enid
- 2016-01-10 18:11
Pszicho-logos? Te? Nem.

Mit kek ezen csodalkozni Im-rem... meggyogyultal...:D ( kiraly az a gyerekgyogy-asz is)...

Pfff...
4 #4 Posta Imre
- 2016-01-10 19:55
Enid, egyszer csak fel köll "nöni", ha már férfini nem érdemes! Úgy véltem, 50-ig be kék férjen. Az már félszáz, én mög százados vagyok.
116 #5 livia
- 2016-01-10 20:06
Imre! Ha nem is verset írtál, csupán igazságot, látom megihlettél néhány igaz "embert"! Azt hiszem a pszichológus csak katalizátor, az embernek saját magát kell gyógyítgatnia. Vagy úgy egymást, néha csak kézrátéttel. Az orvosok is lassan erre lesznek fanyalodva, vagy felkopik az álluk.Ja! Az embert azért tettem idézõjelbe, mert nem tudtam rímbe szedni.
8 #6 miskolcilaci
- 2016-01-10 20:47
kepfeltoltes.hu/160110/12391121_1019388614749303_290028119188551909_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iSvWl908eg4[/movie]

kepfeltoltes.hu/160101/1545929_1321266677889496_5364872457671804665_n_2__www.kepfeltoltes.hu_.png

kepfeltoltes.hu/151228/12190977811_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2 #7 gerry
- 2016-01-10 20:49
Imre - estére újság helyett:

Képzeld, azt mondta a pszichiáterem, hogy én szerelmes vagyok egy esernyõbe...
- Egy esernyõbe? Viccelsz?
- Képzeld! Nem mondom, vonzalmat érzek iránta, na de szerelmet!?

- Doktor úr, segítsen rajtam! Úgy érzem, két személy lakozik bennem. Gondolja, hogy tud segíteni rajtam? Jól tettem, hogy pszichiáterhez fordultam?
- Hohó, egyszerre csak egy beszéljen!

- Doktor úr, én mindig kutyának képzelem magam!
- Jól van, feküdjön ide!
- De doktor Úr, nekem nem szabad felmennem a kanapéra!

- Doktor úr, engem mindenki hazugnak néz!
- Ezt azért nem hinném...

Doktor úr, használt a kezelés! Most már azt hiszem, hogy az én kisebbrendûségi komplexusom a legnagyobb a világon!

Minden férfinak szüksége van egy feleségre, mert van egy csomó dolog, amiért egész egyszerûen nem lehet a kormányt hibáztatni.

Úgy meg vagyok zavarodva, mint egy csecsemõ a topless bárban.

Nem vagyok elégedett a terápia eredményével: tegnap még Napoleon voltam, ma pedig már csak Tóth Gyula.

Szeresd a feleséged gyermekeit, mert lehet, hogy a sajátod is köztük van.

Az idegbaj öröklõdõ betegség. Én is a gyerekeimtõl kaptam.

Van egy rossz és egy jó hírem: Ön látens homoszexuális... Viszont olyan helyes fiú!

- Doktor úr, a feleségem tegnap iszonyatosan fejbe vágott a sodrófával.
- És lett valami baja?
- Szerencsére nem, viszont a feleségem tegnap iszonyatosan fejbe vágott a sodrófával.

Tudja, doktor úr, csak azért kezdtem el kocogni, hogy újra lihegést halljak.

- Doktor úr, úgy érzem semmi újat nem tudok adni az embereknek.
- Semmi probléma, ezt már mások is mondták.

Pszichológusnál:
- Nézze, véleményem szerint ön nem szenved nagyzási hóbortban, megalomániában, vagy szerepzavarban. Önnek szerintem nincsenek identitás problémái.
- Értem, de megkérném, hogy álljon fel a székembol, és feküdjön át a díványra, hogy folytathassuk a terápiát.

- Mi van a buta nõ fejében?
- ???
- Szõke állomány.

Az én kisebbrendûségi komplexusom nem olyan jó, mint a tiéd.

Nem értettem. Mit mondott doktor úr, elmehetek, vagy elmebeteg?

Én teljesen egészséges vagyok. A hangok is ezt mondják.

Szõke nõ a pszichológusnál:
- Doktor úr, engem mindenki ostobának tart.
- Értem a problémáját. Mondjon el szépen, lassan mindent az elejétõl.
- Dok-tor úr, en-gem min-den-ki os-to-bá-nak tart...

Soha nem voltam képes befejezni semmit, de most

Csak mert paranoiás vagy, még nem biztos, hogy nem akarnak elkapni.

Egy embert bevisznek az elmegyógyintézetbe.
- Ön hogy kerül ide?
- Elveszett a szemüvegem...
- Akkor miért ide hozták?!
- Miért? Ide hozták?

- Doktor Úr! Mondja, mit jelent az, hogy déja vu?
- Az az érzésem, ezt már kérdezte tõlem.

Az alkoholista megfogadja, hogy többé nem iszik. Amikor elmegy a kocsma elõtt, megveregeti a vállát, és így szól:
- Jól van, büszke vagyok rád! Gyere, igyunk egy felest!

- Hol voltál?
- IQ-teszten.
- És milyen lett?
- Szerencsére negatív.

- Doktor úr, én telefonnak képzelem magamat!
- Tessék, itt a gyógyszer. Napi kettõt vegyen be. Ha nem használ, csörögjön vissza a jövõ héten.

- Uram, az ön idegei tönkrementek.
- Tudom, doktor úr, a horgászás miatt.
- Hogyan? A horgászás nyugtatja az idegeket.
- Persze, engedéllyel...

Egy partin:
- Ön pszichológus?
- Miért kérdi?
- Ön pszichológus.

- Melyik a jobb, az Alzheimer vagy a Parkinson?
- ???
- Az Alzheimer, mert jobb elfelejteni fizetni, mint kilötykölni a sört.

Egy bagoly fejjel lefelé lóg a fán. Arrafelé repül két másik. Egyikük elcsodálkozik a dolgon, mire a másik:
- Hagyd õt, szegény identitászavarban szenved.

Pszichológusnál:
- Csak úgy tudok segíteni, ha szépen elmond mindent a legelejétõl kezdve.
- Jó. Tehát, kezdetben teremtettem az eget és a földet.

Tudósok szerint a sör nõi hormont is tartalmaz. A vizsgálatok szerint a sört fogyasztó férfiaknál súlygyarapodás tapasztalható, a személyek túl sokat beszélnek bármiféle értelem nélkül, elvesztik érzelmi kontrolljukat, és sokkal rosszabbul vezetnek.

- A pszichológusom azt mondta, hogy két héten belül talpra állít.
- És sikerült?
- Igen. El kellett adnom az autómat, hogy kifizethessem a kezelést.

- Sajnos nagyon rossz hírem van. Önnek elõrehaladott, több áttételles rákja van és ráadásul Alzheimer kórban is szenved.
- Hû, még jó, hogy nem vagyok rákos!

- Doktor úr segítsen! A kezem állandóan remeg.
- Sokat iszik?
- Nem igazán. Állandóan kiöntöm.

Pszichiáter a nõvérhez:
- Elég ha úgy mondja: nagyon elfoglaltak vagyunk. Ne mondja azt állandóan, hogy ez egy 'õrültek háza'.

Ne feledd, hogy egyedi és megismételhetetlen lény vagy. Csakúgy, mint mindenki más.

Soha többé nem büntetem magam, nem kötök kompromisszumokat és nem ámítom magam!!!... Hacsak nem akarom elveszíteni az állásomat.

- Mi van az elmebeteg ló lábán?
- Pszicho-pata.

- Doktor úr, az a problémám, hogy rettenetesen feledékeny vagyok, képtelen vagyok bármire is visszaemlékezni. Mit javasol, mit tegyek?
- Elõször is fizessen elõre.

A hipochondria az egyetlen betegség, amelyben még nem szenvedtem.

Az a jó az Alzheimer betegségben, hogy az ember minden nap új arcokkal találkozik.

- Doktor úr, mániás-depressziós vagyok.
- Nyugalom. Fel a fejjel. Nyugalom. Fel a fejjel. Nyugalom...

- Doktor úr, az emberek egy szavamat sem hiszik el.
- Rendben van, de mi a valódi problémája?

- Doktor úr, az emberek állandóan semmibe vesznek.
- Következõ!

Korábban többszörös személyiségem volt, de most már jól vagyunk.

- Doktor úr, állandóan láthatatlannak gondolom magam.
- Ki szólt?

- Doktor úr, nem tudok koncentrálni: az egyik pillanatban azt gondolom, minden rendben, a következõ pillanatban pedig már teljesen üres vagyok.
- És mióta van ez a panasza?
- Miféle panasz?

- Doktor úr, állandóan azt képzelem, hogy egy macska vagyok.
- És mióta képzeli ezt?
- Már kiscica korom óta.

- Hogyan lehet megkülönböztetni a pszichiátrián a személyzetet az ápoltaktól?
- ???
- Az ápoltak idovel jobban lesznek, és hazamennek.

- Doktor úr, engem senki nem ért meg igazán.
- Ezt hogy érti?

Három féle ember van: azok, akik tudnak számolni, és azok, akik nem.

- Hogyan lehet megkülönböztetni a személyzetet az ápoltaktól a pszichiátrián?
- ???
- A személyzetnél van a kulcs.

- Hogy hívják a skizofrén indiánt?
- ???
- Hasított agy.

- Hogy hívják, ha egy szõke nõ barnára festi a haját?
- ???
- Mesterséges intelligencia...

- Doktor úr, mostanában olyan ideges vagyok.
- Miért?
- MIT MIÉRT?

Két Rorschach teszt találkozik.
- Szervusz. Hogy vagy?
- Ne is kérdezd. Úgy el vagyok kenõdve.

Pszichiáter a betegnek:
- Van egy jó és egy rossz hírem.
- Kezdje a rosszal, doktor úr!
- Önnek Alzheimer-betegsége van.
- Te jó ég! És mi a jó hír?
- Hazamehet és elfelejtheti az egészet.
- És mi a rossz hír?

Két tehén beszélget:
- Hallottál arról az új betegségrõl, amitõl a tehenek megõrülnek?
- Igen. Még szerencse, hogy mi pingvinek vagyunk.

- Doktor úr, nem tudok aludni. Egész éjszaka le sem hunytam a szemem.
- Ja, így már érthetõ.

- Doktor Úr! A bátyám csirkének képzeli magát!
- Nahát! És mióta?
- Három éve. Jöhettünk volna elõbb is, de szükségünk volt a tojásokra...

Két idõsebb pár beszélget, amikor az egyik férfi megkérdezi:
- Lajos, milyen volt az emlékezet klinika, ahol a múlt hónapban voltál?
- Kitûnõ! Megtanították a legújabb pszichológiai technikákat, vizualizációt, assziciációt, rengeteget változtatott rajtam.
- Ez remek. És mi volt a neve a klinikának?
Lajos hosszasan gondolkodik, de nem jut eszébe. Egyszer csak felcsillan a szeme, és azt kérdezi:
- Mi a neve annak a kék virágnak, ami kicsi és az erdõben sok van belõle?
- Ibolyára gondolsz?
- Igen, ez az!
Majd a feleségéhez fordul:
- Ibolya, mi a neve annak a klinikának?

- Doktor úr, a feleségem azt hiszi, hogy megõrültem, mert szeretem a kolbászt.
- De hiszen ez nevetséges! Én is szeretem a kolbászt.
- Ez nagyszerû! Akkor jöjjön el és nézze meg a gyûjteményemet, több száz van már belõle!

- Hány pszichológus kell egy villanykörte kicsavarásához?
- ???
- Csak egy, de kilenc találkozás szükséges.

Felirat Pavlov laboratóriumának ajtaján: "Kérjük kopogjon! NE CSÖNGESSEN!"

- Doktor úr, a férjem felakasztotta magát!
- Engem?!

A neurotikus légvárakat épít, a pszichotikus légvárakban lakik, a pszichológus pedig beszedi a lakbért.

- Engem senki nem vesz komolyan!
- Ugyan, ne vicceljen már!

Új paciens a pszichológusnál:
- Olyan bizonytalannak érzem magam... Vagy mégsem?

- Mi történik, ha egy férfi impotens lesz?
- ???
- Automatikusan átveszi az irányítást az agya.

A múltkor volt egy freudi elszólásom: azt akartam mondani az anyósomnak az ebédnél, hogy "Anyuka, legyen szíves, adja ide a sótartót", de véletlenül azt mondtam, hogy "Maga rontotta el az életemet, vén szipirtyó!"

Kliens a rogersi terapeutának: Nagyon lehangolt vagyok.
Terapeuta: Értem. Ön lehangolt.
Kliens: Semmi nem megy jól.
Ter.: Semmi nem megy jól.
K: Néha úgy érzem, öngyilkos lennék.
T: Úgy gondolja, öngyilkos lenne.
K: Igen, és most MEG IS TESZEM!
T: Most akarja megtenni.
K: (kiugrik az ablakon)
T: Vouuuu... Paffffff.....

- Hány pszichoanalitikus kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- ???
- Kettõ: az egyik cseréli a körtét, a másik pedig tartja a péniszt... Bocsánat, a létrát.

- Már régóta nagyon zavart, hogy nem tudtam visszatartani éjszaka a vizeletem, úgyhogy elmentem egy pszichológushoz.
- És most már vissza tudod tartani?
- Nem, de már nem zavar.

Mindig is hipochonder voltam. A francia drazsét már gyerekkoromban is egyesével, egy pohár vízzel vettem be.

Két pszichológus találkozik:
- Akarsz rólam beszélni?

Két pszichológus találkozik:
- Jó reggelt.
- Csak tudnám, mit értett ezen!

- Hogyan lehet megkülönböztetni a pszichológust a klienstõl?
- ???
- Meg kell nézni, hogy merre áll az asztalfiók.

Két pszichológus találkozik.
- Szervusz! Te jól vagy, és én hogy vagyok?

- Hány pszichológus kell egy villanykörte kicsavarásához?
- ???
- Egy is elég, de a körtének is akarnia kell.

Két pszichológus megy az utcán, amikor az egyik sikátorból nyöszörgést hallanak. Belesnek, látják, hogy egy férfi fekszik ott, a hasából kiáll egy kés, minden csupa vér, brutálisan összeszurkálták.
- Kérem segítsenek! - nyöszörgi a férfi.
A két pszichológos összenéz, majd sétálnak tovább. Az egyikük megszólal:
- Te, öregem, azt hiszem, aki ezt a brutális késelést tette, az igazán rászorulna a segítségünkre!

Kérdi a családsegítõ pszichológus az asszonyt, hogy mikor vette észre elõször, hogy problémák vannak a házasságukban.
- Akkor, amikor a férjem mindenáron rajta akart lenni az esküvõi fotókon...

Egy fickó 3 herével született, állandóan torzszülöttnek érzi magát, tele van gátlásokkal, a nõkhöz se mer közelíteni. Végül sok tépelõdés után pszichológushoz fordul:
- Ember! Más ezzel büszkélkedne! Ez nem fogyatékosság, ez a genetika áldása!
Pár terápiás beszélgetés után hõsünk az egyik nyilvános WC-ben odaveti a mellette vizelõ fickónak:
- Uram! Fogadjunk, hogy kettõnknek együtt 5 heréje van!
- Mér? Magának egy sincs?

Bemegy egy férfi a pszichológushoz, és azt mondja:
- Doktor úr, segítenie kell! Teljesen kikészít a feleségem. Minden este elmegy otthonról. Elmegy Larry kocsmájába, felszed valami pasit, elmegy a lakására és lefekszik vele. Már nem tudom, mit csináljak!
Az orvos nyugtatólag:
- Semmi baj. Feküdjön le ide a díványra, csukja be a szemét és lazítson. Így ni... És most szépen, lassan mondja el, pontosan hol is található Larry kocsmája?

Beteg a pszichológusnak:
- Doktor úr, teljes letargiába estem, nincs étvágyam, állandóan fáradt vagyok.
Az orvos:
- Uram, Ön depressziós. Abba kellene hagynia az ivást!
- Még életemben nem ittam egy korty alkoholt sem!
- Akkor szokjon le a dohányzásról!
- Még egy szál cigaretta nem volt a számban!
- Akkor hagyjon fel a kábítószer fogyasztással!
- Soha életemben nem nyúltam drogokhoz!
- Ne hajtsa annyira a nõket!
- Doktor úr, én még egy nõvel sem voltam életemben!
- Ez esetben menjen haza, igyon egy konyakot, szívjon egy kis marihuánát, szedjen össze néhány nõcskét, és minden rendben lesz.

Egy nõ elmegy a pszichológushoz:
- Doktor úr, segítenie kell a férjemen! Azt gondolja magáról, hogy versenyló. Nyerít, állva alszik, zabot meg füvet eszik.
- Nem probléma - válaszolja az orvos. - Meg tudom gyógyítani, de sajnos nem lesz olcsó.
- Ó, a pénz nem probléma! Az utóbbi idõben minden pénzdíjas versenyét megnyeri!

A pszichológushoz bejelentkezik a fiatal mama.
- Doktor úr! Azt hiszem, túl szigorúan neveltem a gyerekemet, és most nem tudom, mit csináljak.
- Asszonyom, mibõl gondolja, hogy baj van a gyerekkel?
- Hát csak abból, hogy amikor mások a nevét kérdezik, az válaszolja: Pistike Nemszabad.

Bemegy egy nõvér a pszichológushoz, és elmondja a panaszát:
- Doktor úr, nekem az a bajom, hogy ahányszor csak találkozom egy orvossal, húsz percen belül ágyba bújok vele, aztán egy hétig teljes lelkifurdalásom van, és szörnyen érzem magam!
Az orvos kicsit zavartan:
- Ezek szerint azt kívánja, hogy gyógyítsam ki az orvosok iránti szerelmébõl?
Erre a nõvér ijedten:
- Ugyan, dehogy! A lelkifurdalásból gyógyítson ki!

Egy nagyon csúnya nõ elmegy a pszichológushoz:
- Jaj, doktor úr, én annyira csúnya vagyok, hogy senki nem akar velem szóba állni, megérinteni, vagy akár csak rámnézni! Tud rajtam segíteni?
- Természetesen. Az Ön legnagyobb baja az, hogy nincsen önbizalma. Mindenki hordoz magában szépséget, ezt kell a külvilág számára megmutatni. Meglátja, ha véget ér a terápia, akkor annyival jobban fogja becsülni magát, hogy az a kisugárzik majd a külsejére, és nem lesz gondja az emberekkel.
- Doktor úr, ez nagyszerû, mikor kezdhetjük a terápiát?
- Most azonnal. Jöjjön kérem, feküdjön le ide a díványra, de arccal lefelé...

Pszichológusnál:
- Doktor úr, mostanában olyan szétszórt vagyok!
- Ugyan, szedje már össze magát!

Két pszichológus megy az utcán. Egyszer csak az egyik elesik, eltöri a karját, betöri a fejét, mindenhol ömlik belõle a vér. Elkezd veszetten ordítani. A másik pszichológus erre odahajol hozzá a földre:
- Akarsz beszélni róla?
3 #8 Enid
- 2016-01-10 21:11
Gerry! Esteereeee?

Ez hetilap.
:D
4 #9 Posta Imre
- 2016-01-11 06:27
Örökkezdõ, nincs se külön, se kollektívan béka!

Enid, ilyenkor szokott lenni az, mikor a zember vagy szent lesz (nem tudom mit jelent az, csak késõbb avatják), vagy "gyilkos". Úgy tûnik, hogy bizonyos értelemben ugyanazt jelenti mindkettõ, csak a "szent" másképpen öl, pusztít...., de majd a "történelem" firkálói eldöntik késõbb, hogy most akkor Szaddam, vagy Kadhafi....és sokan mások (Hitler es) akkor most melyik besorolást kaphatja. Végsõ soron teljesen mindegy, de addig is sok tetves zsidó "mûvésznek" imposztornak, médiásnak....rengeteg munkát ad lepusztítani a tömegek agykapacitását azzal, hogy ez lényeges kérdés.

Livia, most készült el az új Machbet feldolgozás (film). Sugallata sem véletlen. A királynõt megölni nem kell félnetek....


Gerry és ez: A pesszimistának mindig igaza van, de sosem lel benne örömet!s_azta
3 #10 Enid
- 2016-01-11 07:08
Azt hallottam, hogy az entropia novekszik, ne aggodjunk! :D
Az 'entro', az entrare igebol(belep, behatol... beee...) jelent. Hat, a 'pia'-n morfonderozok. Az olaszban 1. a 'pio' (szent h.n.) tehat a 'pia' ugyanez csak n.n. 2. s_buli

Meg van meg valami okori gorog verzio is s_hoho
243 #11 Magus
- 2016-01-11 08:05
Enid az entrópia csak Zárt (Magárahagyott) rendszerben nõvekszik!!!!
zárt rendszer: baromfiudvar, a hátsókertem, egy sziget, egy országs_Hlp...... államok egyesülése, egy kontinens, eurázsiai júnió.....
Más megvilágításban : Greshem törvénye: egy országban(zárt rendszer) két féle forgalomban lévõ pénznem közül a rosszabbik mindíg kiszorítja a jobbat.
-fenti példa: demiokrácia a baromfi udvarban: róka-tyúk.... egy országban: multik-jogi személy(nem ember)

Igen ez a természet egyik alaptörvénye, de azért ne döljünk hátra mert nyitott rendszerre nem igaz a fenti állitás...
persze a tyúk hamarabb felszáll mint hogy mi ismét emberek lennénk.....
48 #12 ro-zsola
- 2016-01-11 12:02
Imre ezt nem gondolhatod komolyan. Nem volt véletlen hogy annak idején pszichológusnak képezted magad. Az " Isteni Gondviselés " vezett oda.
Szükség lesz rád két dolog miatt is :
1. Me kell tanítani az ostoba kölyköket túlélni
2. Természetesen pszicho alapon
Miért ?
Mert nem elég a Kalasnyikov. Mi az a 30 töltény ha egy egész horda jön ellened. Pld : zombik
Lesz munkád bõven , helyed lesz majd a " propagandacsapatban "
4 #13 Posta Imre
- 2016-01-11 13:49
Rozsola, nem gondolom. Tudom. A "gondviselésbõl" megtartom a gondot, a viselést meg vigye, aki akarja, bár a gondhoz sem ragaszkodom. Különben is, mit tenne Jézus? Elvegyem a kenyerét? Tanítsa õ a barmokat, azé van, nem? Én közismert összeférhetetlen és széthúzó hazudozó és parajnás vagyok. Ehhez nem kell nekem egy picológus szerep, hogy értelmezhessem. Elvagyok nélküle, de sorban áll a sok tehetséges tetterõs törekvõ.

A picológia szemen szedett baromság. Bizonyítéknak itt vagyok én. Tudod te mennyi ilyen "jószág" képzõdik ebben az országnak nevezett mocsokban csak évente? Hol van akár egy is közülük? Majd Bady Emõke és a jobbára zsidó kismókusok szépen megtrenírozzák jó pízért azokat a fija-talokat, ne félj. Lesz rá jelentkezõ bõven.

Lányom az Etilla Kir. Gimibe jár. Amolyan magyar szellemiségû "renegát" iskola. Nos, párszor ajánlottam már, hogy tartok csapatépítést, okítást...amit kell, de úgy tûnik nem kell. Lányom szerencsére érti. Én is értem. Fogadd el, teljesen alkalmatlan vagyok már "közösségi" életre és lassan a pszichopata jelzõ alól is kicsúszok, pedig az antiszociális magatartás elég sok diagnosztikai jegyét telibe verem.

Úgy akarok élni, mint bárki más és halni sem különbül. Tán sikerülhet még. Tényleg, nem tucc eladó bejáratot Kalast? Kerestem a googlin, de a szolgálatok biztos nem akarták, hogy rátaláljak egy alkalmi vételre.
8 #14 miskolcilaci
- 2016-01-11 16:40
Majdan lesz, kalas is..
6 #15 anzsi a macska hala
- 2016-01-11 16:50
Imre!
Dobj egy mélt a Jeszenszki Gézának, neki legutóbb is volt. Ha nincs neki, akkor egy krézigránátot. s_hoho
48 #16 ro-zsola
- 2016-01-11 17:04
Az AK már a régi világ része. Manapság má új hangszerek vannak , http://www.polito...84749.html
Inkább ezt ajánlom : http://biztonsagp...zorszagban
Honnan ? " Kérjetek és megadatik néktek ". Majd ha a helyzet megérik rá.
A picológiának pedig nagy hasznát fogjuk venni. Te is tudod hogy a jó katona agyban erõs nem a karjában
24 #17 cigar-no
- 2016-01-11 19:27
"Én közismert összeférhetetlen és széthúzó hazudozó és parajnás vagyok. Ehhez nem kell nekem egy picológus szerep, hogy értelmezhessem. Elvagyok nélküle, de sorban áll a sok tehetséges tetterõs törekvõ."

Hááááát Imre, ezt nem tudom szó nélkül hagyni. Olvaslak már sok éve, de a háttérben zajló folyamatokról nem tudhatok. Azt viszont tudom, hogy akik Téged összeférhetetlen, széthúzó, parajnás stb-nek titulálnak, egy sem tiszta szervezõdés! Mind mögött állnak valakik. Az ittlévõk szerintem tudják kik azok, akik vezetni akarnak, azaz megvezetni. Elég szétnézni a mindenféle civilnek mondott szervezõdések között, és igencsak hamar lehull a lepel.
Az AK-arat azért ajánlatos elsõsorban a sok tehetséges tetterõs törekvõ számára.

Légy magadra büszke, mert Te nem álltál be ebbe a sorba!
79 #18 Bernard
- 2016-01-11 20:09
Imre!
Minek Neked Kalasnyikov?
Légy Te Magad a fegyver.

Én is ajánlanék egy filmet, ami humorosan közelíti meg az "emberiség"jövõjét:
http://indavideo....adicsoma_1
Hofi szavaival élve: "Próbálj meg lazítani..."
:)
4 #19 Posta Imre
- 2016-01-12 06:15
Rozsola, mert én is az égi világ része vagyok és nem leszek semmilyen "új világ" része ebben a bõrzakóban, hacsak az az "új" nem a régi lesz, csak átnevezve. Mivel a zmberiség degenerálódik és folyamatos az elhülyülés, így persze szükség van "diagnosztákra" és "terapeutákra" es, de az én attitûdöm altitüddé vált. Nem tehetek róla, de ha mégis, úgy lexarom. A gondomat visélték, viseljék a zörömömet is, ha lesz, bár kétlem, de az meg ugye emberi tulajdonjegy.

Gondolkodjak lézerkarabélyban? Esetleg kunyizzam el Kimtõl a Hidrogén-micsodáját?

Amire alkalmas lehetek, arra bõven elég a maroklöveg is. Személyes bosszú, leszámolás....szóval amolyan demokratikus maffiamódra, ahogy annak itt lenni kell. A nép nevében csak ostoba meg nem értést lehet kieszközölni és a "nép" legyen mindenki dóga, vagy senkié. Itt mindenki (kevés kivétellel, bár van) magának kapar és nem hajlandó változtatni a zistenért sem. Szóból, szép szavakból nem ért. Lényegében érdektelen, bár megmenteni a zemberisegget enélkül a csürhe nélkül se nem lehet, se nem érdemes. De hát ez nem legyen már az én gondom.

Cigár, tán még volt is, amikor magamra büszke lehettem. A baj az, hogy ez nem vált generálissá.

Bernárd a kapanyél is elsülhet. Egyik dimenzióban a fegyver egész mást jelent, mint a másikban. Mindenhol magad vagy. A kettõt add össze!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.14 másodperc
4,702,054 egyedi látogató