Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csak magamnak!

GondolatokMég mindig január van, ahogy azt megígértem. Ígérem, holnaptól február lesz, de az idõjárást nem ígérem meg, olyan lesz, amilyet leszállítanak, vagyis teljesen az évszaknak és az égövnek megfelelõ. Már egy hónapja vagyok benne a zinfluenzában, vagy miben. Lehet, hogy ebola, vagy aids, esetleg zika, vagy a tököm se tudja mi ez, de velem együtt mutálódik és zrikál. Mire elmúlik az egyik, jön ugyanaz még egyszer. Lázam viszont nincs, pedig az kötelezõ volt eddig. Na mindegy, ezt biztosan másik törzsbõl tenyésztették a nanolaborban. Az idõjárás pont kedvez nekik.

Végül is az egész család már benne van ebben a nyavalyában, már Marci is belázasodott tegnap. De mirõl is írjak, ha már naplóbejegyzés. Kedves naplóm, tele a hócsukám! Nem kicsit, de nagyon. Sok mindent elkezdtem más színben látni. Árnyaltabban és persze feketébben, ami nem sötét, csak kevésbé világos. No nem a világon zajló – elõre elmondtam mi lesz- események kapcsán, hanem az ún. emberiséggel kapcsolatban. Ezt már leírtam, de emlékeztettem magam, hogy minél jobban megismered az emberiség képviselõit, annál inkább tartózkodsz velük való azonosulástól. Amit mindig is sejtettem valahol, ma már teljes bizonyosság. Én nem tartozom ide, ha az „ide” idetartozik egyáltalán. Bennem más világ van, mûködik, hat. Talán szakmai ártalom, talán szakma nélkül is megártott volna ennyi jó élmény, amivel sikerült magam összeismertetni, de annyit mondhatok, hogy a diagnózisom halálpontos. Éppen ma olvastam egy cikk címét, ami szinkronban van jelenlegi hadiállapotommal. Ha megismered istent: meghalsz, vagy valami ilyen firkászbölcsesség volt megfogalmazva, persze mûvészileg, nehogy valaki komolyan vegye. Pedig ez halálkomoly. Nos, ahogy mai lelkiismeretemmel látom ezt az összeesküdött világunkat, ebben a dimenzióban teljesen lényegtelenné aljasodott motívumok lettek sarokköveivé és ez nem tud változni. Korábban sejtettem, hogy a bölcs azért hallgat el, mert megértette ezt és fölösleges róla beszélni, hisz minden tudat útja ide fog vezetni. De mostanság rá kellett döbbenjek, hogy ez nem így van, illetve gyakorta nincs így. A bölcs azért hallgat, mert amit mondhatna, félelmetes, de leginkább nem szívderengetõ, így megtartja magának és várja, hogy vége legyen, kitöltve addig az idõt valami átmeneti elfoglaltsággal, melynek bármihez lehet köze, csak az „embereket szolgálnihoz” semmi esetre. A bölcs a természete a természet bölcsessége. Tudja, ahogy jött, úgy távozik és minél kevesebb nyomot hagy maga után, annál kevesebbet ártott. Nihil nocere! Ne árts!
Játékszerek, bábok vagyunk szabad akarattal, tudatunk tisztasága a tisztaság tudása és annyit ér, amennyire képesek voltunk tisztába tenni dolgainkat és amit itt igyekeztek belõle mesterségesen lehasítani, azt sikerrel visszaillesztettük a helyére. Persze közben az ember foga csikorog, ökle ökölbe szorul és üvölt is, meg zokog, esetleg beleroggyanva fennhangon vihorászik, de ha nem sikerül összeraknia a tudati kirakóst, úgy mindenképpen célját téveszti földi pályafutása. Szó sincs itt a „jó érzésekrõl” és a köznyelvben elcsépelt „szeretetrõl”. Olyan paradoxonokat és olyan axiómákkal kel dolgoznia és feldolgoznia, amelyekrõl tudományosan nem is értesülhetett és mégis ott van elõtte és benne. Régen sem volt ez könnyebb, de mióta a szabadság, testvériség, egyenlõség idiotizmusa bekódolódott az elmékbe, sokkal nehezebb, mert egyik sem igaz és semmilyen formában, ugyanakkor mindegyik igaz de egészen más dimenzióban. Félre vagyunk vezetve és ez ugye nem lep meg már itt senkit. Háború? Persze az, de egészen más szinten, mint amit egy Kalassal le lehetne rendezni, bár nem elhanyagolható az a tapasztalat sem, de csakis élmény szinten. Gyermekkoromban sokat öltem. Siklókat, békákat madarakat, csúzlival, íjjal, légpuskával. A csirke nyakát érzelmek nélkül metszettem át, a kacsa tarkóját is, a nyulat puszta pusztakézzel, tarkón, hogy vére orrán, száján folyt, mert ebédre kellett. És mindezt ma már szégyellem. Mindegyik állat ártatlan volt, miközben észre sem vettem, hogy mi nem vagyunk azok, s irányítottan, terelten, kisiklatva egy olyan világban élünk, amelyet szándékkal és minden dics nélkül emberszerû állatok „irányítása alatt” pont azt tesszük, amit elvárnak tõlünk. Ma már ezt átlátva csak emberszerûre emelnék teljesen tiszta tudattal és okkal kezet, viszont minden könyörület nélkül, ahogy akkor tettem, amikor nem voltam tudatában, mit is cselekszek. Nem haragból, de nem is bosszúból, hanem szükségszerûségbõl és bölcsességem birtokában. Ettõl sem könnyebb, sem jobb nem lesz senki személyes élete, de ez a kor ezt az elõírást kell, hogy beteljesítse. De mi a probléma? Nos, az igen nagy és sokkal összetettebb, mint amit áthidalhatok magam. Ahogy a gyermekeimnek nem gyûjtök vagyon, nem élhetem az életüket helyettük és nem spórolhatom meg nehézségeiket, mert akkor még ebben a vetített világban se találnak társra, úgy másnak sem mondhatom meg, hogyan jusson el a „világ peremére”, ahonnan vagy leugrik, vagy visszafordul és odarikkant a lemaradóknak: De jó móka! Nézzetek a szakadékba és gondoljatok arra, hogy ti vagyok a legmagasabb hegy csúcsán és innen már nincs feljebb!

Na ott és akkor mindenki eldöntheti, hogy képes-e megbocsájtani „istennek” mindezekért. Szerintem sokan eljutnak erre a pontra, bár nem sokan veszik észre és úgy tesznek, mintha mindez beleilleszkedne tudatuk komfortjába. Õk valószínûleg megbocsájtottak, csak azért, hogy tovább tehessék, amit addig is: a semmit.

A játékszabályok nem tudnak változni, ahogy az „emberi természet” sem képes rá. A bábmesterek ezzel teljesen tisztában vannak és erre épül az egész játék, hókuszpókusz. Talán emlékezetetekben van Madách Az ember tragédiája. Nos, oly kort élünk, ahol tán hasznos útikalauz lehet, bár az „õsbizalom” már elveszett és lényegében a finggal tele biliben markolászunk aranyat kutatva.

Hát akkor mi van most? Mé’, most mi van? Tudja-é valaki? Színház van és a nézõket és a színészeket is toborozzák, hogy még lemehessen egy következõ évad is. És van rá jelentkezõ.

Akartok egy jó tanácsot? Nem? Na mindegy! Elõször is légy õszinte önmagadhoz és másokhoz. Majd vedd észre, hogy mennyire egyedül vagy ezzel és örülj neki, hogy sokan éreznek már hasonlóan, megcsömörlötten az önámítástól és tömjéntelen hazugságtól, ami körül - és belülvesz. Nos, kezdetnek nem rossz lépés, ha túlélted. Ha úgy érzed, belehalsz, inkább hazudj tovább, legalább a látszat kedvéért.

Hozzászólások

4 #39 Posta Imre
- 2016-02-02 15:00
Gerry, ha találsz véletlenüldirekt kettõt, egyet tegyé félre belüle nekem. Csak szuvenyír.

Havi két lõfegyvert hagynak el a svájci katonák

Az elmúlt kilenc hónap alatt 18 éles lõfegyvert hagytak el a svájci katonák, amelyeket leggyakrabban tömegközlekedési jármûveken felejtettek.http://888.hu/art...e=hirstart
245 #40 hamu
- 2016-02-02 16:01
Imre! Hiába a vitamin, vagy hagyma. Tavaly télen én is bedepiztem, lázam is volt, és 3,5 hónapig ki se jöttem belõle. Csak mikor már javában tavaszodott. Se a C vitamin, se a fokhagyma. Pszichés ügy :-) Valahogy ki kell kászálódni a rosszkedvbõl, az a titka. Ja, hogy hogy kell kikászálódni? Pl. értelmes szabad nemzettel vedd körül magadat. Ilyet én nem találtam, de attól még lehet, hogy van. Csak ebben nem hittem. Mert depressziós voltam.
3 #41 Enid
- 2016-02-03 14:43
Icebolt! En sem akarok senkit nyaggatni ...
Tudod, hogy van egy "mostmutasdmeg" felulete a honlapnak?
Proba szerencse.
Imret kiveve mi megint kicsit alulteljesitettunk, de a lehetoseg adatott, ha gondolod maris belevaghatsz.

Mibol is lenne valami? Abbol, hogy az emberek masok feje utan mennek?
4 #42 Posta Imre
- 2016-02-03 15:50
Icebolt persze nehéz feledni! Mist szeretnél? Örülök, ha úgy látod "itt nem változott semmi".

Szóval, összegezd akkor mi a helyzet és kivel mit lehet "kezdeni". Mondjuk én mit kezdhetek veled, vagy mással. Neked ez ez egy "oldal" olvasása, másnak ettõl sokkal több, vagy kevesebb. Szóval?
3 #43 Enid
- 2016-02-03 16:55
Hat, jah! Ilyen egyszeru ez!
En is kidobtam tegnap hasznalt gyerekcipoket, ma egy hatizsakot. Amikor eveken at tartogattam, kinalgattam, mostam, vasaltam, hogy msjd szivesen odaadom valakinek alig akadt ra jelentkezo. Basszus! Most en beledobtam a kukaba, az utanam jovo meg kivette.
Ilyen egyszeru.

En eggyet nem ertek: ha engem "le"magyaroznak annak en orulok. Hogy a masik feeel orul-e axt nem tudom, de az mar az o dolga es nem az enyem.
Ha valaki cigany, vagy zsido az hasonlo esetben miert nem orul annak, ha neven nevezik?

Ha neadjisten valaki egyszeruen kiejti a szajan azt ami, akkor mindjart bunt kovet el. Ez abszurd. Mintahogy nincs "jo" magyar meg "rossz" magyar, ugy nincs jo zsido meg rossz zsido vagy cigany sem. Van magyar, van zsido, van cigany.... indianok pl. mar nincsenek ugye....mert emlekezzunk, hogy oket tenyleg kiirtottak sajnos...

De gondold tovabb nyugodtan, mert szukol a kor.
4 #44 Posta Imre
- 2016-02-03 19:10
Ice még mindig itt tartsz? Nem csoda, ha nem értesz semmit! Akkor ezt sem fogod, pedig minden benne van, amirõl ma egy halandónak az átlagos szinten tudni érdemes. [movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lwMlpp8GIAI[/movie]
2 #45 gerry
- 2016-02-03 21:34
Hello icebolt.... - kösz a dicséretet (most fürdök benne!)

El van valami viccelve?

Na de õszintén. Lehet komolyan venni ezt a világot? Kapjunk inkább sírógörcsöt? Hidd el nekem, ha nem így állnánk hozzá ezekhez a "napi dolgokhoz" már rég tömegmegöngyilkolást csináltunk volna...

Marad a kinos vigyor... (majd megérted)
238 #46 bivaly
- 2016-02-03 22:27
Gerry !

Igen, sok minden el van viccelve, pedig..., na mindegy.
Még játszani is csak halálosan komolyan érdemes. Lehet másként is, de úgy minek ? Ez az én véleményem csak, de életem során sokan egyetértettek ebben velem. Tudod, aki deklaráltan mindent "viccesen" tálal, és értelmez, önmaga lesz vicces . Ez nagy baj, mert komolytalanná válik ezáltal mások szemében, hiteltelenné lesz. És ez nem nézõpont kérdése . Láttam folyton viccelõdõ embert nevetségessé válni, önmaga által ! Végtelenül kínos volt még hallgatni is, egy idõ után körülötte betelt a pohár mindenkinek, és arra sem volt már kiváncsi senki, ha komolyan akart kérdezni, vagy mondani valamit. Még viccet mesélni sem lehet csak komolyan, különben csak poéngyilkosság lesz belõle, még a legjobb vicc esetében is. És, én sem kötözködni akarok, csak helyén kezelem a dolgokat.
2 #47 gerry
- 2016-02-04 06:03
Bivaly - ugyanez fordítva; életemben elég sok emberrel találkoztam aki mindent komolyan vett - legfõképpen önmagát.
Igazad van, aki sokat "viccelõdik" azt nem mindenki veszi komolyan, esetleg vicces figurának tartják és én is találkoztam olyanokkal akik ezáltal viccfigurákká válltak...

De a második mondatod hamis: Játszani, engedni kell mindenkit és a játékot nem szükséges "halálosan komolyan" játszani.
Viszont "A viccben nem ismerek tréfát"

A viccelõdés - megint más.

Aki nem érti vagy megtagadja magától és mindent komolyan vesz az életben, - bár "tiszteletreméltónak" értékelhetik - ugyancsak nevetségessé teszi önmagát. A legnagyobb baj az, hogy nem érti miért került ilyen helyzetbe, mert jót akart.
Szerinted miért "vicces" az angol - karót nyelt - inas?
(Lásd pl az Incredimail - E-mail bejelentõ "Jean"-ja)

Te helyén kezeled a dolgokat, de mások másként teszik ugyanezt.

Viccben pedig megkülömböztetünk többfélét, kezdve a faviccektõl, az angol humorig... (A magyar humorban benne van az egész szín-paletta ecsettel és oldószerrel együtt)

végül a magánvéleményem (de vigyázz mit hirdetsz rólam másoknak, mert Cyrano-n nevelkedtem!); erre a kis idõre minek nõjjön már be a fejem lágya.

Imre? Félreértés ne legyen, nem õt védem. Õt védje meg a nõtanács vagy valami hasonló. De azt senki ne feledje el, hogy a legjobb védekezés a támadás.

icebolt - írtad is, feltételezem is, hogy nem akartál "kérdõre vonni" senkit, se személyeskedni... ugyanakkor egy ilyen háttérvetületi hozzászólás; "miért kell ennyit zsidózni" - itt ezen az oldalon részben mégis ezt jelenti. Tudjuk, vannak jó zsidók. Sõt, vannak értelmes és jó zsidók is. Találhatunk mindenhol ilyent. Nem árt(anak) senkinek, ugyanúgy ahogy a magyarországon élõ polgárok nagy része se szeretne mást mint nyugodtan és biztonságban élni.

De akkor miért ez a nagy zsidózás a világon? A PI-oldalon olvasottak miatt? Nem hiszem.

Tudod - naponta kapom a leveleket, beszélek emberekkel akiknak tele a hócipõjük azzal, hogy egyre nehezebben tudnak megélni, egyre nehezebb munkát találni, egyre veszélyesebb a világ amiben élnek...

Szerinted kik azok akik ezt müvelik és miért?

Béla bácsi a szomszédból?

A zsidók? Nem. Hát akkor? "A gazdagok"? Nem

A pénzmágnások? .... hááát... közeledünk! Esetleg azok a csoportok akik olyan hatalommal rendelkeznek és olyan egoval, ami predesztinálja öket arra, hogy a világ urainak képzeljék magukat.

Ez már valami... közeledünk.

Hol képes megnyilvánulni ez a hatalmi erõ?
Hol képes és minek a segítségével terjeszkedni ez a hatalmi erõ?
Hol és hogyan képes irányítása alá vonni az általa "felügyelt" (elfoglalt, meghódított vagy meghódítandó) területet?

... melyek azok a célpontok, ahol a hatalom megszerzése és megtartása eredményes a számukra?
A sivatag? Olyan országok, helyek ahol az éhhalál szélén küszködnek az ott élõk vagy olyan helyeket céloznak meg ahonnan van mit elvenni illetve megszerezni maguknak?

Szerinted Európa (benne a magyarok), Oroszország, meg néhány - nagyjából ezen a szinten élõ csoport potenciálisan "gazdag"? Szerintem igen. Az etiópok vagy az eszkimók értéke?

Az utolsó kérdés: Kik azok akik ma a világ javainak többségét bitorolják? Az észak-amerikai indiánok leszármazottjai?

De most komolyan, ezekröl a hatalomban lévõ emberekrõl miért nem illik beszélni?
Se komolyan se viccesen se sehogy.

Médiában, gazdaságban, politikában felhasznált végrehajtók és az õket szervezõ, háttérbõl irányító hatalom túlnyomó többsége zs...... pssszt! Ne má! Zsellér. Ezt akartam mondani. Viccesen, komolyan vagy... "ahogy tetszik"

Vagy nem mondhatom? - Illene már félnem és rettegnem... NEM FÉLEK. Persze,még nem léptek rá a férfiasságomra és nem löktek hanyatt, így nem tudom hány centi a fájdalomküszöböm...

De nem szeretnélek titeket röhögtetni mert a végén nevetségessé vállhatok a szemetekben...

pssszt! Majd csak sugdolózni fogunk. Addig meg; vannak jó zsidók is (Már keresik õket a megfelelõ "bünbaknak";))

s_hihi ... csak vicceltem.
4 #48 Posta Imre
- 2016-02-04 06:25
De viccesek vagytok fijúk! Még a vágán komolyan kell venni benneteket! Még az a szerencse, hogy nem rólam van szó, mert még revíziót kék tartsak, vagy ilyesmit.

Gerry, ugye tapasztaltad, mennyien nem is értik a viccet! Talán sokkal többen, mint aki úgy véli igen, aztán meg jönnek Hofival, aki végigviccelte a nagyon is komoyl dolgokat és még pénzt is kapott belõle, sõt, ebbõl élt, mert ez volt a dóga, rászabott feladat. Ha nem, nem is ismernénk.

Bivaly, te egy komoly ember vagy! Majd írok neked külön is egy komoly cikket komoly dógokról....., vagy várjál csak. Hát már annyit írtam, nem gyõzöm újraolvasni, vagy átdátumozni. Nos, különös ismertetõjelei, hogy nem vették komolyan, azok, akik esetleg most azzal zikálnak, hogy viccel csapom agyon a döglegyet. Még szerencse, hogy a saját családom még úgy-ahogy komolyan vesz, de éppen tegnap egyik kollegina hozzátartozója gunyorosan kérdezte, hogy mit csinálok a sok katonaruhával, mert, hogy milyen csini vagyok a civilben (dolgoztam). Mondok: Mé' szerinted nem aktuálisabb, mint valaha, hogy katonásítanak? Ma-holnp behívók, sorállomány...és amit eddig "elvicceltem". Mondok: Megyek haza és már cserélem is bakancsra a tornacipõt, egyébként meg minden "civil" ruhám inkább 20 éves, de legalább 15. Erre ,másik megjegyzi: De jó, hogy beleférek...

Tudod én már egy ideje pontosan felfogtam, hogy a "hiba nem az én készülékemben van" és nem is akarok rontani rajta.

Bivaly, ne kötözködj, nem is veszem annak. Ragadj cerkát minden nap és vicctelenül írjad azt a komoly valóságot, amit át kell adj a "publikumnak". Csak szerényen jegyzem meg, ebbe beletört már itt is sokak pennája. Emlékezetes esetként Detonátorra had utaljak, aki nagyon nem volt vicces kedvében.

Bivaly, ez az egész bolygó egy mocskos nagy átverés. Ez nem vicc. Minden hazugság, de a MINDEN, az szó szerint.

A legtöbben itt végig kell hogy járják a "gyász" fázisait, ahogy én is így tettem. Nem a saját szavaimat használva a szagipar így mondja, de fogalmazd át bivaly nyelvre és minden passzolni fog!

A gyászoló leggyakrabban öt fázison megy át, amíg képes lesz fel feldolgozni a gyászt.
1. Tagadás és izoláció

A gyászolók ilyenkor érzelmileg bénultnak és kiüresedettnek érzik magukat, de jellemzõ rendkívül sok érzelem feltörése is. Több esetben elõfordulhat, hogy a gyászoló nem tud tisztán gondolkodni, beszélni, ami mások szemében közömbösségnek is tûnhet. A elutasítás nemcsak az elsõ stádiumban, hanem késõbb, a feldolgozás folyamán is elõfordulhat. Ez jó esetben idõleges védekezési módszer, amit a helyzet részleges elfogadása vált fel.
2. Harag

Az érzelmek feltörését düh, harag és mánia követi. A gyászoló közvetlen környezetében élõk számára ezt a legnehezebb elviselni, mivel az érzelmek mindenkire kisugároznak. A gyászoló a felelõsöket keresi, néha az elhunytra is dühösek, bár ezt nem vallják be maguknak. Elõfordulhat az is, hogy magukat hibáztatják a halálesetért, ilyenkor bûntudat is gyötri õket, különösen, ha nem ápoltak felhõtlen viszonyt az elhunyttal. Sokan megrekednek ebben a fázisban, és depressziósnak tûnnek, ám ez nem a fájdalom elfojtása miatt van, hanem mert képtelenek másra gondolni. A temetés után ellenõrizhetetlennek tûnõ módon váltogatják egymást a legkülönbözõbb érzelmi állapotok: a megkönnyebbülés, harag, szomorúság, félelem, bûntudat, depresszió stb. Sok esetben testi tünetek is elõfordulhatnak: étvágytalanság, álmatlanság, gyengeség, szédülés, mellkasi és emésztési problémák.
3. Alkudozás

A gyászoló az elsõ fázisban, ha nem volt képes szembenézni a veszteséggel, és nem talált bûnöst a második fázisban, a harmadik szakaszban egyfajta egyezségre próbál jutni, ami talán késlelteti az elkerülhetetlent. Ilyenkor mindenféle kérdések merülnek fel: ha idejében elvittük volna orvoshoz, ha más szakember véleményét is kikértem volna stb. Ezek mögöttes szándéka, hogy megvédjék a gyászolót a fájdalmas valóságtól.
4. Depresszió

Ebben a szakaszban már a tudatos emlékezés dominál, és elõkerülnek a szép emlékek is. Csökken a gyász tüneteinek intenzitása, erõsödik a racionális elfogadás. A több hónapon át tartó fázis során évfordulók alkalmával a tünetek újra felerõsödhetnek. Ez ugyanakkor az elfogadás állapotának elõkészítése. Az elhunytat ismét intenzíven gyászolja a hozzátartozó, elõfordulhat, hogy átveszi annak stílusát, szokásait. Gyakori, hogy belsõ párbeszédet folytat az elhunyttal, ami elõsegíti az elszakadást, hisz a párbeszéd végére sok esetben egy teljesen más belsõ alakká transzformálódik az elhunyt. A fázis akkor sikeres, ha a gyászoló képes elfogadni az elválást.
5. Elfogadás

Abban a pillanatban, amikor a veszteség már nem köti le a gyászoló minden pillanatát, megkezdõdhet egy, a világhoz és önmagához fûzõdõ új viszonynak a kialakítása. Ebben a szakasznak a gyászoló emlékeiben tovább él ugyan az elhunyttal kapcsolatos múlt, de képes a normális életvitelre. Ismét tud örülni az élet szépségeinek, nem gyötri bûntudat, vannak életcéljai és tervei azok megvalósítására. Megújulnak szociális kapcsolatai, elmúlnak a testi tünetek, megszûnik az érzelmi hullámzás. A gyászolók egy része lelkiekben gyengének, sebezhetõnek érezheti magát az öt szakasz után, míg mások megerõsödve, számos tapasztalattal felvértezve zárják le a gyászt.http://filantropi...-szakasza/

Nos, úgy vélem itt rajtam kívül már egy-ketten a hatodik, sõt hetedik fázist is birizgáljuk!

Szóval, fogd a palavesszõt és gyászolj magyar!

Ice, a "zsidózással" mi a gond? Elnézést, ha nem érted, hogy ez amolyan "védjegy". Az irányt mutatom, de helyettetek nem járhatom le az utat.

Ezt kérték, illesszem ide, már vannak ám, akik értik is, hogy mi zajlik, noha nekik sem tetszik, de látják, hogy ha másképp menne, abba az agyhalott "emberiség" tényleg belepusztul.

"ÉLETEMBEN annyi mindent megettem,mindig hagytam,más fõzzön ma helyettem.Ettem mig az idegeim kikoptak,,-engedjétek,hagy fõzzek ma magamnak".
4 #49 Posta Imre
- 2016-02-04 07:01
Gerry ecce erre, ecce arra, ecce homóka!

A látomástokkal ellentétben, azért az információs hálón nagyon sokat "lógok", de töredékét sem osztom már annak, amit lehetne. Minek? Kinek? Most visszakerstem párna pja olvasott cikket, Sztálinról és a "miért nem hitt a felderítõinek" a Szovjetunió megtámadásáról ...cikket.

Csapkodtam a térdem, ma is fáj.

http://tvzvezda.r...1-rul2.htm

Taglalják, hogy olyan információs "háború" elõkészítés zajlott elõtt, hogy azt szó-nyegbombázásnak is nevezhetnénk.

Szó-val, a nyugati fronton Hitler "csak" 27-szer adott ki parancsot támadásra! 27-szer! Ebbõl 26-szor lefújta. Eccer meg nem.

Szovjetunióval kapcsolatban szintén hegedás a háztetûn.

Vicces mi? Nem? Szerintem az! A halottak jót röhöghettek rajt, de lehet, hogy rövidebb távban õk jobban jártak.

Emlékeztetek mindenkit, mióta "prédikálok" háborút, dollárbedõlést, EU-szétesést és miegyebet, pedig még csak Göebbels sem vagyok, se József. A deportálások, holokauszt ugyanez a kategória. Ha tudjátok, akkor lehet jobban is csinálni, bár nagy kérdés a MIT is? Én szeretném, na de annyi mindent szerettem volna már, hogy nem is biztos, hogy "én" szeretném, hanem az "én" szeretné bennem, ami meg nem "én" vagyok, csak egy részem, mely még ilyen erõsen ide köt. Vicces nem?
3 #50 Enid
- 2016-02-04 07:10
Icebolt, bivaly! en vagyok a csokkeNOOtanacs ;)
A vilag osszes politikusa komolyan mondja, ami aztan viccek hosszu soraba torkollik. Ez, annak ellenere, hogy mar jol begyakoroltuk,, meg mindig sok ember eletet keseriti meg. Pedig aksr rogton is viccnek tarthatja barki es el se megy pl. szavazni.

Imre szamtalan eloadast tartott komolyan. Eredmeny? Hittek neki?

Ti elsosorban hinni akartok? Valakinek? Vagy mit?
Hihettek magatokban is, tan az volna a legbiztosabb.

A jo humorerzek nem a buta emberek jellemzoje. Persze mertekkel, jo idozitessel es kello inteligenciaval a vicc tanulsagos, nevelo es gyogyito hatast (a nevetes) fejt ki.

A palesztin gyerekek tenyleg halalosan komolyan jatszanak, amikor megdobjak kaviccsal az izraeli haderot. Egy pelda.
Europai iskolaban ket kis "lurko" terrorizalja az osztalytarsat es az iskolatol a tanarokig mindenki viccnek nevezi. Masik pelda.
Vannak olyan munkahelyek, ahol azert alkalmaznak fiatalokat, mert ok meg nem veszik komolyan amit csinalnak... mondjuk ettol meg akire lonek meghal. Afrikai gyerekek macsetaval ... ismeros?

Ingovanyos talaj am ez, ha komolyan vesszuk.

Csak komoly dolgokat lehet viccesen eloadni. Az eleve viccnek/atveresnek szantat viszont komolyan eloadni annyi, mint hazudni.
2 #51 gerry
- 2016-02-04 09:30
Komolyra veszem a figurát:

Képzeljétek el, tudom nehéz, de képzeljétek el: A földön dúlt (fúlt) a háború (aúúú! - lágy farkas üvöltés hátszéllel), a világon mindenhol és mindenki plotty. Hátt nem szomoraúúúú! (ez nem farkasüvöltés csak illaterekció! - valami olyasmi aú-val mint a "Szexárdon születtem, szinésznöt nyek-nyekentettem!)

Megvan "alliteráCION" ....


de egyeseket meg hármasokat ös egyéb prímsz'ammal jelölteket sért a vért(em) ezt megértem amiért viccelek itt komoly dolgokkal így most magamba zuhantam (persze rögtön magam mellé estem - mindezt a fürdõszobámban és jól be is vertem azt az okos kis kobakomat! ... ezek volta az elõzmények ös ennek következtében megnyomor.... meg-ko-mo-Yod(a)-tam.

Az eredmény ez lett (Az utolsó nyomorék lélek a földön) -olvasás elõt indítsátok el a zenét akkor hatásosabb! ;):

Elfeledett a tüz engem.
Kikerül, jéggé fagyok.
Körülöttem lángok fénye,
Csak a szememben ragyog.

Kopár táj, koromban fürdõ,
Néhány szikra villan ott
Fekete bokrok és erdõ...
Némán alszik sok halott.

Élet, harc sehol e-födön.
Gyõzött az örök halál
és pokoli esküvõmön,
- ma - engem is megtalál.

Körülöttem lángok fénye,
és szememben még ragyog
a hitetlenek reménye...,
hogy élnek fent angyalok.u.i.: most megyek mert meg kell írnom életem drámáját (d-moll-ban!) és az idõ csak fogy és fogy és fogy...

[movie=youtube]https://youtu.be/qRgpKfhquME[/movie]
154 #52 kakas
- 2016-02-04 09:51
iceboltnak és mindegykinek:[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YsNiu74mg7g[/movie] :simán perverz :P
12 #53 spartakusz
- 2016-02-04 10:06
SZEVASZTOK!
HÁT MIT MONDJAK JÓL ÖSSZE KUTYULTÁTOK - DE MINDANNYITOKNAK IGAZA VAN!

DE MI A VALÓSÁG?
AZT CSAK A TEREMTÕ TUDJA!
EGY FREKVENCIÁN KÉPZELÕDÜNK ÉS ALKOTUNK - ÍGY LEÍROM AMIT ÍRTAM - LEHET RAJTAM RÖHÖGNI - MEG ENGEDEM:
ÍME:

"Kedves Laci!
Még egyszer hálásan köszönöm a válaszod, hiszek neked, úgy, mint, hogy elhiszem, hogy a Föld gömbölyû, holott még soha nem jártam körbe és nem is fogom ÉLETEMBEN FIZIKÁLISAN, ELMÉMBEN IGEN! Miért hiszem és tudom? Mert rendelkezek azzal a képességgel, ami ezt megalapozza, miénk a képzelet és a képzés, legyen a gond és gondolat az övüké! Nagy árat fizettek azok, akik a szépnek a látszatnak hittek és bíztak! A szép helyett , a jó ami helyes! Hidd el, csak emlékezz, és ne gondolKOD-j! Arra, amikor az õslakosságot ott majdnem kiirtották a hidegvérû gyilkosok, akiket hamisan indiánoknak neveztek az irányító kékvérûek, akik a három hajót biztos bizniszként ruháztak be, a birtokukba levõ REIS PIRI ; térkép alapján! Ez a sors vár Európa nemzet államaira, csak modernebb módszerekkel! Persze ha engedi!
PIRI REIS térképrõl itt olvashatsz:
http://legendavad...en-terkepe
és itt se tagadják:
https://hu.wikipe...rk%C3%A9pe

Olvasd el ezt az oldalt és a videót is nézd meg.
Itt:
http://www.thecom...al-report/


És itt is fenn van:
https://www.youtu...jl1hefqqWI


Sok értelmes ember is bedõl neki, mert oly életszerûen adják elõ, de mint írtam ÉLETEM c. írásomban akkor régen,;semmi sem az aminek látszik; és azt is még, többek között;ne higgy el semmit, ezt se amit én írok, járj utána és gyõzõdj meg valóság tartalmáról;

Szóval Nagy Lacikám titokként kezeltem eddig , ami valójában nem titok, elmondom neked, elõször: a hidegvérû gyilkosok és a kékvérû irányítók - valós dolog, de amit küldtem neked videót, azt se teljes egészében hidd el, a: ;Genetikailag másik emberi faj jelenléte;


A videója alatt leírtam véleményem és állásfoglalásom ; olvasd el azt is kérlek! Szóval mi a valóság, írtam, a fent említett írásomban, hogy a spartakuszoknak már nem szabad tévedni, nekem sem, ezt most megerõsítem! De sajnos rádöbbenek, hogy micsoda furfang, az mellett, hogy egymást írtjuk sugallatukra, még a hamis valótlan híreket is terjesszük egymás között, valódi összeugrást eredményezve ; ezért többet soha a spartakuszok nem közölhetnek és terjeszthetnek, olyan híreket, amelyek nem valósak ; a valótlanokat meg le kell neki leplezni ; ÉS EZ NEM KÉRÉS ; HA NEM PARANCS! Kaptam, tovább adom,

Eszembe jut és emlékezek rá, hogy én ezt már egyszer leírtam az: ;ÖSVÉNY…; C. ÍRÁSOM ALATT - csatolom lent!

Kedves NAGY LACI befejezésül. Kérlek add engedélyed, hogy amiben leírod, hogy a hír nem igaz, ki tehessem oldalakra ; szívességedet elõre is hálával megköszönöm:

Id Kiss László a remete;
2016-02-04 07:30 órakor! Írtam!

ÉS EZ IS:


A VÉGSÕ ELÕTTI TITOK FELTÁRÁSA!

Olyan nincs sehol, se Földi se Földön kívüliben, hogy fizikálisan közlekedjünk ide ; oda a nagy hatalmasban, csak mindig tudásunk keretein belüli távolságban, ez a valóság? Ez! EZEN TÚL - El lehet képzelni? El! Tehát valóság!

Hogyan mûködik? Úgy, hogy a tudás, a teremtõ, HÍVD AHOGY AKAROD - de a romboló ERÕ is, elküldi a képet a vevõnek AZ EMBERNEK A MÁSÁNAK , ez lehet kimondhatatlan számú távolságból jövõ is, aki, ami soha nem volt itt nálunk a Földön, de ezzel a képességével meg tud itt jelenni, magyarul megjeleníti magát, VOLT AKI LEFESTETTE, VOLT AKI TECHNIKAILAG MEGVALÓSÍTOTTA , VOLT AKI LEÍRTA, VOLT AKI TANÍTOTTA, OKTATTA stb. - és kultúrája szerint is mûködteti azt! Ez a jó és rossz instrukciókra is vonatkozik, ahogy közlöm veled ! Instrukció magyarul mert latin szó = útbaigazítással, tájékoztatással együtt adott rendelkezés, utasítás ; oktatás, tanítás;
Érthetõ? Nekem már igen, és neked? Nem. Tudom, ezért közérthetõen írom tovább!

Soha nem lesz világvége! Soha abban az értelemben, ahogy érted! Úgy lesz, mert volt már sokszor, hogy az úr, a teremtõ azaz a tudás nem engedi. Például a Föld megrázza magát és eltemeti a rosszat. Mindig így volt van és lesz! Ezzel nem árt neked, csak megkímél, hisz köztudott, hogy a fizikai tested elhal, de a szellemed tovább él, amit tõle kaptál! Ezt nevezitek világvégének! Aki ellened ezt a fenyegetettséget használja, félelemben és rettegésben tart miatta, ami által ural még téged! Aki viszont ezt neked leírja, elvárja, hogy ne félj ; rettegj, ha nem tudd!

Ez a sugallat amit írok most neked, te is érzed! Ha arra kerül a sor, hogy elõbbre hozza a halálod, ne félj tõle, ne rettegj, mert szellemed tovább fog élni;..
Elvesztetem a fonalat, majd folytatom!
A REMETE
Ui. érzed ? , õ csinálja, írt téged! 2016-02-04 10:46 órakor! Írom ; ígérem nem viszem a sírba magammal a végsõt is leírom nektek!
VAN KÉRDÉS? LEGYEN! LEGYEN MINDIG KÉTELY BENNED, NE HIGGY EL SEMMIT - NEKEM SEM!

SPARI...
FOLYTATOM:
Téma: AZ ÖSVÉNY (Retrianon) Írta: jan. 16./18:40

/ palam et publice /: e: pálam… lat nyilvánosan: mindenki szeme láttára, füle hallatára /

AZ ÖSVÉNYAz aporia / gör, fil bizonytalanság vagy nehézség a gondolkodásban: egy kérdés megoldásának látszólagos lehetetlensége/

Miért gondolják az aposztaták / gör hitehagyott, esküszegõ személy, az ilyen emberre valló, jellemzõ: HÛTLEN / emberek azt, hogy bármit megtehetnek büntetlenül. Ezek az emberek azok, akik megölték, keresztre feszítették prófétámat /gör-lat isteni akarat, szándék közvetítõje: isten kiválasztott embere – jós, látnok – valamely tan megszállott hirdetõje/
Jézus Krisztust.

2008. éve történt.

Mi Magyarok, ahonnét jöttünk Konfucius szellemében gondolkodtunk, aki Krisztus elõtt 551- ben született, aki vallotta, AMIT NEM TENNÉK MEG MAGAMMAL, MÁSOKKAL SEM TESZEM”
MA MÁR KEVESEN VALLJUK, KEVESEN MARADTUNK – DE ELEGEN!
Mára megtanultuk, nagy áldozatok árán, hogy mi magyarok vagyunk. Nem lehetünk mások. Nem vehetjük fel mások mentalitását, magyarnak kell maradnunk. Hogy ki a magyar korábban leírtam, most csak röviden: AKI MAGYARUL GONDOLKODIK ÉS CSELEKSZIK.
Tehát, más népek soha nem lehetnek magyarok, a kínai, kínai marad, az angol, angol marad, a német, német marad, az orosz, orosz marad, az izraelita, izraelita marad és így tovább. A nagy globális elv, hogy egy nagy világhatalom és egy nagy világpolgára lesz meddõ álom, ez az ÖSVÉNY járhatatlan, úgy benõtte már a GAZ, hogy örökre úgy marad.

Az ösvény, ami járható mindig nyitva áll, több ezer éve, csak mindig akadnak GAZOK, akik idõként járhatatlanná teszik.

Ezt az ösvényt nem mindenki ismeri fel, ennek az oka a vakság. No nem a szószórós értelemben vett vakság, hanem a LELKI, érzelmi, észbeni melynek birtokában bárki ennek az ösvénynek egyenes és szeretet útjára léphet.

Hogyan ismerem fel?

Megmondom, õszintén, hogy nagyon nehezen. Akik beleszülettek a jóba, még nehezebben. Akik a rosszba, azok könnyebben. Mi a jó és mi a rossz? Erre a kérdésre egyértelmûen felelni lehetetlen, írjuk az elsõ gondolatunkat. De ez nem így van. Mert a szegény is lehet boldog és a gazdag boldogtalan, és ez fordítva is igaz. A király lány fájdalmas könnye ugyan az mint a szegény lány szívszorongató sírása. Õk azok akik az emberi társadalomban a családot összetartják. Génjeikben van ebbéli örökölt tulajdonságaik. És azok, akik ezt szétroncsolják – õk a GAZOK. MAGYARUL: aki rombol, élõsködik másokon az a rossz, aki összetart - épít az a jó.

Tehát ha rá találsz erre az ösvényre, és ha azt akarod, hogy tiszta maradjon, hogy tudjál rajta akadály nélkül haladni, az utadba kerülõ gazt ki kell takarítanod. Mert ha nem teszed, a gaz téged is beborít és elpusztít.
Hogyan tudom megkülönböztetni a haszontalant a hasznostól?
Ez is nehéz kérdés, mert ami nekem hasznos, az nem biztos, hogy másnak is hasznos. Ezért sohasem önös érdekem vezéreljen hanem a közös érdek, mert ami a közösnek jó, az nekem is jó lesz.

Ha fel ismertem a gazt, hogyan takarítom el az útról, az ösvényrõl?

Amelyik nemesíthetõ az beoltom, a gyilkost elpusztítom. A búzatáblában a telebúzafej lehajtja a fejét, míg a gaz fent magasan virít. Vannak gazok, amit újból és újból kiírtok, mégis újból kinõ, ezekre kell ÉBEREN figyelni SZÜNTELEN.

Nem szabad megengedni, hogy elhatalmaskodjanak, mert élettered leszûkíti, majd megszünteti.

Ugye megértettél? Ma az egész világon és nem csak Magyarország belsõ és külsõ részén tombol, míg alakítható és formálható vagy erõdet kihasználja, ha már megszilárdulsz, edzett leszel, minél elõbb és bután marattatva megszabadulni akar tõled. Megvonja tõled a lehetõségeket, ezáltal a folyamatot meggyorsítja. Ez olyan, mint a cigány lova, mire megszokta volna az éhezést, megdöglött.
Az írás apodiktikus / gör-lat fil a logikai szükségszerûségen alapuló, MEGCÁFOLHATATLAN, KÉTSÉGBEVONHATATLAN – ellentmondást nem tûrõ állítás parancs /
Olvasd el az eredeti „ösvényt” is…
Amikor az elemek tombolnak mindenki fél és reszket, de amikor elmúlik a pusztítást hátra hagyva, mindenki megnyugszik. És elkezdõdik egy új élet. A jobbik én épít és remél.
„Ember módra élsz, ha igazságosan élsz. Ha minden cselekedeted és szavad alján a szándék van: NEM ÁRTANI AZ EMBERNEK. Ha megkísérled – feltûnés és hiú szerep nélkül – segíteni az embereknek. Néha csak azzal, hogy NEM HALLGATOD EL AZ EGYSZERÛ IGAZSÁGOKAT. Néha csak azzal, hogy NEM MONDOD TOVÁBB, AMIT MÁSOK HAZUDNAK. Néha csak azzal, hogy nem mondasz igent, mikor mindenki kiabál: „igen, igen!” Egy életen át, következetesen, nem beleegyezni abba, ami az emberek hazugsága, nagyobb hõsiesség, mint alkalmilag hangosan és mell veregetve tiltakozni ellene. A halálos ágyon csak akkor pihensz nyugodtan, ha mindennap, minden öntudatoddal, az igazságot szolgáltad. Néha nagyon egyszerû és kicsinyes az IGAZSÁG. De te ne válogass. Ennyi az élet értéke.”
Hebehurgya, kelekótya, hit fogyott, együgyû - körülöttem a világ. Vagy én nem vagyok normális. Elfogadják, és törvénybe iktatják az elkövetett bûnöket, és az elkövetendõ kívánt bûnöket. A nép, az istenadta nép, meg néz bárgyú képpel – vagy egyszer a pék hõbörög, majd az orvos a tanár a rendõr, külön, külön, EREDMÉNY és hiteltelenül – mert nem egyben és egy idõben teszi EREDMÉNYESEN hitelesen, ahogy egykor tették hõsei. TEDD MEG MOST, HOGY A KÖVETKEZÕ GENERÁCIÓNAK JOBB ÉLETE LEGYEN!
MÍNUSZ 12. FOKNÁL LEDERMED MINDEN. Terjeszd –add tovább, szeretettel: sparta- kuss. 2008. november 27-én

Beír:2009-01-05 : IZRAEL HAGYD ABBA AZ ÖLDÖKLÉST!BEFEJEZÉSÜL EGYENLÕRE:

"...Kedves YYYYY!

Ha a nick képepre gondolsz, akkor elárulom az a harmadik forma és valós- de meg kell õszintén vallanom belsõ szorongással és félelemmel tettem fel akkor régen - ma már büszke vagyok rá- mert ma már tudom, hogy a leghatásosabb a képi reklám arra amit elakarok érni! És tudom már azt is hogy magyar zsenijeink és úgy általában a zsenik - tudósok is képben kapják meg a kész terméket - a fejükbe van az egész! Nem jó írod , hogy két dolog kell hozzá a tisztánlátás és pénz mert nem valóság - a valóság az, egyetlen dolog kell mindenhez - és ezt ne feledd - nagy betûvel írom: A K A R A T ! Mert azt követõen van minden - emlékezz - "legyen és lõn..."
"...Természetesen nem vonom kétségbe elvégzett munkádat, de én tovább dolgozom rajta, eddigi megállapításom, usába elhallgatják - a kaliforniai Laci ezt írta nem halott róla - utána néz - és máshol meg hamisan híresztelik érzésem az erõsebb. Mert ismerni kell õket - ki kell tudni számítani a következõ lépéseiket - csatolom neked is az ösvény rövid írásom még 2008-ból - már akkor leírtam - ma mi fog történni - ezen elmerengtem - és elképzeltem, ma is le kell írnom, hogy 8 év múlva mi lesz! És miután megtapasztaltam, hogy valóság - szét kell hinteni az egész Földön a rabszolgák körében - telepatikusan és a fizika világában is!
szeretettel -
Baráti Üdvözlettel: id. Kiss László..."
az utolsó idézett részt Bélának írtam - de ide is passzol neked - hogy tudd a hited mellett!
Mellékletek terület
Melléklet (Platón a barátom,.rtf) elõnézete
[Rich Text] ..."

- 63 oldal aki kéri elküldöm neki! A REMETE
12 #54 spartakusz
- 2016-02-04 10:23
A FENE EGYE MEG ÉRTSD MEG MÁR VÉGRE! Õ SOHA NEM GYILKOL ÉS PUSZTÍT - HA NEM GYILKOLTAT ÖLET ÉS PUSZTÍTTAT!

ÉRTED?!

ID. KISS LÁSZLÓ A REMETE!
ui. megoldás. NE CSINÁLD EMBER!
118 #55 keepfargo
- 2016-02-04 10:31
a "Humorban nem ismerek tréfát" védjegy tulajdonosa jobban értett a témához, mint eddig a legtöbben, és van/volt még egy, kevésbé közismert maximája:

"A humor a teljes igazság".

Hogy igaza van/volt-e, mindenki maga döntse el. Én csak azt tudom, hogy viccelni nem könnyü és nem csak jópofaság kérdése. Valamit kell tudni a témáról, minél többet, annál jobb (annál jobb lesz a vicc), és a nyelvröl is kell tudni egyet s mást (pl. a többértelmüség, v. rejtett, megbúvó értelmezés lehetösége stb.), tehát ne higyje azt senki, hogy a viccelödéshez elég lehet a jópofáskodás kényszere.
Aprópopó, kényszer: amikor már annyira kínos a komolyság, és annyira nem lehet komolyan venni az illúziókkal való játszadozást és visszaéléseket, ugyan mi lehetne jobb, mint a komolytalan(nak látszó) megközelítés?
Nem mellesleg szólva; a gúny s a nevetés élesebb fegyver lehet mint mondjuk egy magnum vagy egy sima golyóstoll, komoly kezekben is akár...

más: ez a gerry-vers többet sejtet, mint egy fürdöszobai megi(h)lletödést...
4 #56 Posta Imre
- 2016-02-04 20:16
Kína egyre inkább rendet akar tenni a Közel-Keleten

Peking számára elemi fontosabb a régió stabilizálása.

Több évtizedes hozzáállását felrúgva Kína egyre aktívabb külpolitikát folytat a Közel-Keleten. Az erõforrásokon alapuló kínai gazdaság számára óriási lehetõség a közel-keleti olajtartalékokhoz közelebb kerülni, azonban ahogy ezt a Foreign Policy is leszögezi ez egyidejûleg a régió egyre viharosabb vallási konfliktusaiba való beavatkozást is jelenti Peking számára.
Egyre inkább úgy látszik, hogy a kínai vezetés elkötelezett egy új típusú, aktív közel-kelet politika mellett.

Ez legelõször akkor válthatott mindenki számára feltûnõvé, mikor Hszi Csin-ping módot keresve arra, hogy jobban bevonódjon a szíriai válságba meghívta a szír külügyminisztert, Valid al-Moallem-et és az ellenzéki Szíriai Nemzeti Koalíciójának vezetõjét Pekingbe. Ez jelentõs elmozdulást jelentett Kína hosszú idõn jellemzõ Asszád-párti politikájától. Nem is kellett sokat várni a következõ lépésre.
Január 13-án aztán nyilvánosságra hozták az Arab Policy Paper elnevezésû stratégiájukat. A kissé ködösen megfogalmazott dokumentum, noha nem részletesen, de egyértelmûen kinyilvánítja Kína érdekeit a Közel-Keleten.http://888.hu/art...e=hirstart
238 #57 bivaly
- 2016-02-05 20:29
Drága Gyermekeim !

Hogy kellõen vicces legyek ! Köszönöm a kitüntetõ figyelmet szerény kis írásomnak, könnybe lábadt szemmel, emelkedett lélekkel, mélyen meghatódva vettem tudomásul felértékelt gondolataimra írt, mélyen szántó gondolatokkal teli válaszaitokat.
Tényleg félre téve az ökörséget, lehet, hogy nem pontosan fogalmaztam, vagy voltam érthetõ. Szóval szeretek (és kell) mindent komolyan venni, ameddig ki nem derül róla, hogy nem az. Ez idõ kérdése.
Az életet komolyan kell venni, és nevetni és sírni is csak komolyan szabad ! Ez a lényege amit gondolok. Én nem elkeseredett vagyok, nem pesszimista, mint oly sokan értik, vagy érzik, csak leírom amit látok, amit mások is látnak, de nem akarják látni ! Hölgyek, Urak, a bölcs mosoly, az õszinte nevetés, nem azonos az idióta vihogással, tettetett jókedvvel.
Mint oly sok minden, ez a téma is messzire vezet. Az élet szép, még ha moslékban úszunk is, illik komolyan venni mindenben, mindenkor. És ez a mindenben, mindenkor lehet vicces, röhögést keltõ, lehet komoly, sírást kiváltó, de egyet nem lehet, nem komolyan venni. Imre ! Rövid itt létem alatt már többedszer vagyok X-hez hasonlítva ! Úgy látszik nem teljesen vagyok egyedül, amit jól tudok, csak a létszám csekély, nagyon kevés, és sokadszor írom tõled függetlenül, veled egyetértve, hogy aki önmagát nem ismeri, annak fogalma sincs a világról, legfeljebb úgy képzeli. Ezért egy részének minden keserû és szar, a másik részének minden vicces és szar. Képtelenek komolyan venni a világot úgy ahogy kéne. Nincs szelekciós képességük, akkor röhögnek amikor sírni kéne, és fordítva, akkor sírnak, amikor röhögni kéne csak. Mert nem veszik komolyan a dolgokat. A felszínesség a legkomolytalanabb állapot.
Remélem, most már azért érthetõbb lettem, vagy a fene se tudja ?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.43 másodperc
3,948,793 egyedi látogató