Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Bumerángatózás

GondolatokNevezhetnénk kapkodásnak is, de végül is miért ne! Az. Van pár „benyomásom”, ami ha nem is kívánkozik nyilvánosság elé, azért leírom, hisz nincs jelentõsége, ti meg nem számítotok „nyilvánosságnak”. Csak nézõpont kérdése a látvány értelmezése. Kezdjük a végénél? De hol a vége, hisz az eleje se látszik Trisztán. Hát még Izolda!

Mint azt tapasztaljátok (vagy nem), elég gyorsan változik a közvélemény-formálók közlési stratégiája és pár héten belül képesek vagy feketét, vagy fehéret kikeverni a szivárványból is. A szembesítést nem szemlesütve végzik, hanem szemtelenül, de a marhák így sem értik. A „média” más szín-térre kapcsolt és lassan, de biztosan csempész be már valósnak vélhetõ tartalmakat is, nem csak tartal-mákonyt, ahogy eddig. A közismert Hír 24 már majdnem magyar lesz, pedig nem az, ahogy egyetlen egy sem az közüllött. Világunk egy kamuvilág, kamu-médiával, kamu-politikusokkal, kamu-pénzzel, kamu-demokráciával, kamu-történelemmel, kamu-törvényekkel és itt még a holló is a hollónak kamu. A filmet forgatják, a forgatókönyvet írják, a statisztákat megfizetik és vagy baleset éri õket, vagy csak a „véletlen –vétlen” áldozatok közé keverednek…, de ez mindegy is. Kamu-kereszténység, kamu-vallások, kamu hírek és kamu híresztelõk. Itt még a levegõ is kamu. De ezzel tán már tisztában vagytok. Vagy csak az is kamu?
A kamu-országok (ilyen Izrael is) „léteznek”, mint ahogy valódiak meg nem, így azokat létre kell hozni. Az USA is kamu ország. Ennek megfelelõen lesz restaurálva és az eredeti állapot helyre hozva, amennyire csak lehet. Visszajár minden, nem pedig a visszájára, ahogy most van. Érdekes olvasmányaim, hallványaim, látványaim voltak. Feszegetik nagyon a kínai kérdést. Sejtelmem szerint Kína is kicsit átalakul. Nos, ahogy a „bölcsek” összerakták, a Nagy Falat…sem a kínaiak építették, de a határ bizony ott van a fehér faj és a „sárkány népe” közt. Japán se az igazi, ahogy egész Kelet-Ázsia is kicsit másképp lesz, pont, mint a mesében. Emesében, illetve e mesében Emese álmodik és a Sólyomfiak kirepülnek. Észak-Amerika egy része Oroszországhoz bújuk, ami meg Nagy HUN-gária lesz, illetve kell, hogy legyen. A Sárkány a Kígyóval szemben szövetségese kell legyen az Embernek. Nincs kecmec. De Pakisztán sem mûködhet így tovább, mert Pakisztán is kamu. Törökország is az. Van itt baj rendesen, nem gondoljátok? Hogy lehet ezt a kavalkádot a helyére rakni úgy, hogy ne legyen egy nagy –nagy durranás belüle? Ki tesz és ki tehet „igazságot”. Egy katasztrófa, vagy sok-sok akasztófa? A jezsuita zsidó bitangok remekül megkavarták a latrinári-umot.

Bizánc újraéled, csak már kicsit más tartalommal. Európa is ki lesz takarítva és a Fajok eredete is az Eredeti fajokra fókuszál. A hibrideknek ebben a rendezésben már nem juthat sorsdöngetõ szerep. A halottaknak nincs szavazati joguk. Sietnek. kapkodnak, valamiért nem mehet a szokott, észrevétlen módon az árnyékboxolás. Sürgetik õket.

A Berlini Fal újra áll! No még nem fizikai síkon, de az se kizárt. A nagy pofozkodás közben már az is hírlik,. hogy az Északi Áramlat 3 is készül (vagy kész van), pedig a 2-rõl se sokan hallottak. A vámunió után a pénzunió kell következzen és csendes kivonása a politikai csürhének és visszavonulása a bérenceknek.
Amint kitisztul a kép és Kis-Ázsiában és Közel-Keleten is az orosz Ural tengelyeken gördülhet a Selyemút, a Kelet felé átirányított EU (maradványok, V-4 és újabb szövetségesek, Olaszok, Franciák, Németek…) gyakorlatilag egy új egypólusú világrendet alkothatnak. Mondottam, új alkuk születnek, átrajzolt térképpel és genetikai tartományában uralkodó faj elõtérbe kerülésével, amely nem a dehonesztálásra impertinenciára, zsidó-hibriditásra épül. De nem erõszak a disznótor! Mindenki a saját belátása szerint dönthet. Vagyis a legtöbben már döntöttek. Az elmúlt években összegyûjtött információk elegendõek a jelenlegi „világrend” „demokratikus” megdöngetésére. Persze ez nem mehet itt viharosan. Az aranyfedezetû pénzt már Kelet adja egy ideje, de sok esetben nem is adja, hanem az „oligarchákkal” pumpáltatják a rendszerbe a sok kilopott vagyont és „államosítanak”. Mondtam: Nix ugri-bugri! A bumeráng-hatást nem lehet hatástalanítani! Akció-reakció! Tézis-antitézis!

Na meg közben kész lett a csúzlim is. Mûkxik! Persze Marcié lesz ez is, mert Máté kezébe egész más vasdarab való, csak õ még ezt nem igazán akarja átlátni. Érti, érzi, de amíg nincs szükség, nem akarja elfogadni. És ez is így van rendben!

Hozzászólások

118 #1 keepfargo
- 2015-10-12 12:35
Kicsit bonyolult betükombinációból - melyet megszokni nem tudok, talán csak megszökni lehet töle - de kiköböztem hogy MÜKÖDIK a csúzli, amit nem kétlek mert maga a látvány tiszteletet ébreszt. (különösen az egyéni gumifelerösítés az ágason)

Viszont azért ez is egy "fegyver" az avatott kezében. Na de a helyzetelemzés, ami megint lebilincselö, nekem olyannyira optimistának tünik, hogy meg kell kérdezzem: kire, mire lötök majd a csúzlival?
Nehogy az ég madarai legyenek a célpontok - bár eddig így volt - inkább az ellenség (mint az 56-os srácoknak). Vagy Valógyja bá´lerendez mindenkit, és marad a hobby-csúzlizás?
4 #2 Posta Imre
- 2015-10-12 15:12
Képfaragó, lõni mindig van és marad is "kire". Minek is van annyi fegyver? Elrettentésnek? Színházi kelléknek? Feltettem máshová az információs háborúskodás kellékeinek sablonját. Hatás tekintetében a csúzli a legsilányabb eszköz, az "ideológiai, metodológiai, kronológiai módszerek mind messze meghaladják a hatásfokát, bár az is tény, hogy sokkal lassabban hatnak, de tömegpusztítóan. Egész másképp fog ez a "csúzlizás" lezajlani, mint ahogy azt annak idején sejdítettük, mert ha már elmaradt a világháború és a gazdaságiban is megyen a súlyponty-áthelyezkedés, akkor nem kell közvetlen leölni minden ellenfelet....legalábbis nem egyszerre. Elpusztítják saját magukat...de ebben lehet segíteni nekik. Nem nagy ügy, csak az igazság-szérumot kell lenyomni a tarkó-lyukon hozzá.
31 #3 orokkezdo51
- 2015-10-12 16:00
Világunk egy kamuvilág, kamu-médiával, kamu-politikusokkal, kamu-pénzzel, kamu-demokráciával, kamu-történelemmel, kamu-törvényekkel és itt még a holló is a hollónak kamu. ....Kamu-kereszténység, kamu-vallások, kamu hírek és kamu híresztelõk. Itt még a levegõ is kamu. De ezzel tán már tisztában vagytok.
Vagy csak az is kamu?
A világ sokszor kamu volt számomra, látszatvilág. Nagyon sok könyv között éltem mindig, szakmám miatt is, de gyerekkoromban is /apám könyvbuzi volt/. A könyvvilágba menekültem, a nehézségeim elöl. A szakmámnak köszönhettem, hogy hiteles embereket ismerhettem meg, írott formában, meg személyesen is . Ha valakinek tetszett az írása, meghívtam a könyvtárba. Olyanok is voltak akik, többször is visszajöttek. Pl. http://hunniafoly...roval.html

Imre gondolnád, hogy eredetileg annak idején, a könyvtárba lett volna a találkozó veled? Miután kiderült hogy többen lesznek, ezért végül lent voltál a mûv. ház nagytermében. A csilláron is lógtak.
Délután volt nyitva a könyvtár, nekem pedig hatig dolgoznom kellett. Mikor bezártam a bazárt, és mentem haza felé, megálltam az ajtóban, hogy szemrevételezzelek. Nagyon tetszett ahogy, és amit mondtál. Hiteles voltál.
Azóta a weboldalon tartalak szemmel, eddig mint csendes szemlélõ, mert te vagy az egyik alapinformátorom a kamu világ ellen, és a lelki immunrendszerem karbantartása a feladatod. Ez nem kamu.s_huh
8 #4 miskolcilaci
- 2015-10-12 16:55
kepfeltoltes.hu/151012/12088018_976982379033218_2566391744657002273_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
118 #5 keepfargo
- 2015-10-12 17:18
csillagos ötöst adok ennek a négycsillagosnak

reméljük sokan hallották amit mondott

( a makarov jóhangzású név amúgy, az öregek még emlékeznek: larionov, krutov, makarov - olyan sose lesz többet...)
165 #6 LM
- 2015-10-12 17:21
Az kamuvilág, de az elvonatkoztatást még gyakorolni kell (nekem legalábbis) https://www.youtu...YOOjYUmoUY Kapkodásra visszalépve, miért kapkodnának? Bejelentkeztek az élienek vagy a sok szeretetrezgés miatt begyógyúúút a fejük? Ha errõl van bármi infó, okosodni szeretnék
4 #7 Posta Imre
- 2015-10-12 18:48
Örökkezdõ, én már bármit el tudok képzelni. Akár még azt is, hogy "hiteles" vagyok. Ha még egy kicsit hitelesebb lehetnék, már ültem volna vagy két évet és legalább 4 "független" elmeorvos állítani, hogy buggyant vagyok. De most komolyan. Úgy néz ki a norvég munkának sikáltak. Dõlnek be a "cégek", állnak le a munkák, kicsi "kaka" van. A NOK egy szûk év alatt majd 6 Ft-ot esett. Úgy hallom az osztrákok is befékeztek, mert ugyi "háború" van és a bankok tartalékolnak, késnek a kifizetések....de ne mondjátok el senkinek, mert valójában minden faxa.

De van "mentõötlet". Az asszony ugye kicsit "lerokkant" és a patikában is sorra mennek el a kollégák, vagy éppen menniük kell. Már úgy volt, otthagyja õ is, mert a nyakába van minden és nem bír vele. Mondom neki, hogy vegyenek fel, elvégzem az asszintensi oskolát. Nem nagy pénz, de tudok neki segíteni, itthon is vagyok és tán rám is bízhat dolgokat, no meg a családot is intézhetjük, nem kell szétszakadni. Na, meglátjuk. Lehet, hogy hamarosan nem zubbony, hanem fehér köpeny lesz rajtam és nem puskatust, hanem inkontinencia-betétet fogok szorongatni. Fiam jót mosolygott az ötleten. Mondok: ugye nem gondolod, hogy egy dekát is érdekel, mit kell csinálnom. Veráért, gyerekekért bármit...
Nocsak ennyit a "hitelességemrõl". Meglátjuk mi lesz. Ma mondtam le egy ajánlkozó családterápiát. Mondtam, hülyékkel már nem akarok foglalkozni. Megértette, régi ismerõs. Abban maradtunk, hogy egy beszélgetésben benne vagyok, de ne számítson semmilyen "empatikus", elfogadó attitûdre. Ismer.

Kamuvilág? Ja!

LM, jó lenne tudnod, hogy a "nagyemberek" mögött még nagyobb erõk állnak, vagy közvetve, vagy közvetlenül? Nekem nem lett jobb tõle.

Maradjunk annyiban, hogy egy tervszerû és globális tudatos program fut, melyben minden tényezõ kiszámítható, s ami nem, az kiiktatható. Ezt is teszik, tutira mennek.

Néz, itt van Szíria. Most árulják el, hogy eleve csapda volt és arra használják, hogy az EU-t és Macit összebékítsék. Ja, az USA már nem világvezetõ. Nagy kérdés: akkor "ki" az?
31 #8 orokkezdo51
- 2015-10-12 18:56
Kamuvilág újabb csúcsa, október 12-ét Kolumbusz napjaként ünnepli Amerika. Pedig valójában olyan rémségeket követett el, amihez képest az ISIS még csak labdába sem rúghat. Ma is ugyanilyen Kolumbusz-félék irányítják a világot...a gyarmatosító országokról van szó , akik az un. "nagy földrajzi felfedezések" fedõnevû akcióban milliószámra irtották az õslakosokat.
Kolumbusz, az ünnepelt tömeggyilkos
https://www.youtu...EQbb2RM3jU
4 #9 Posta Imre
- 2015-10-12 19:05
Erre gondolsz? Sor rohadt zsidó gyilkos és azok vazallusai "ünnepelnek" most.

Állítólag a keresztesek már korábban ott jártak, a vikingekrõl nem is beszélve és a közös "utazók" meg pláne, mert a piramisokat valakinek mégiscsak fel kellett építeni, nem csak rabolni, gyilkolni, aranyat harácsolni, vagy a "sátánizmust" elterjeszteni....


A spanyol egységet ünnepelték parádéval és zászlóégetéssel


Amerika felfedezését ünnepelték a spanyolok, de a baszkok vagy a katalánok tojnak a nemzeti egységre. Spanyol nacionalisták tüntettek ugyanekkor a szakadár Barcelonában, volt zászlóégetés és gázkamrázás. http://24.hu/kulf...egetessel/
37 #10 HER
- 2015-10-12 20:46
Az USA feláldozhatónak tartja Magyarországot

Washington felszólította az Európai Uniót, hogy ne vonja vissza az oroszellenes szankciókat és ne is kérdõjelezze meg azok célszerûségét. Victoria Nuland, európai ügyekért felelõs amerikai külügyi államtitkár ezt csütörtökön jelentette be.

http://www.sokkal...z%C3%A1got
4 #11 Posta Imre
- 2015-10-13 13:42
Hatalmas magyar buszgyár épül

Bõvíti buszgyárát a mosonmagyaróvári Kravtex. A Credo márkanéven buszokat gyártó cépcsoport ezzel a közép-kelet-európai régió egyik legnagyobb buszgyártója lesz.
http://www.vezess...yar/64623/

Szocialista politikus is belebukhat a „migránsviccelõdésbe”http://24.hu/koze...celodesbe/

Kulcsár Attila: pénzmosoda volt, nem piramisjáték

Kulcsár Attila, a másfél évtizeddel ezelõtti brókerbotrány elsõrendû vádlottja azt mondta a Fõvárosi Törvényszéken kedden, hogy az ügyfelek pénzét mosták a K and H Bank brókercégénél, de a vádban szereplõ piramisjátékszerû sikkasztássorozat nem történt meg. http://www.atv.hu...ramisjatek

Szíria: az an-Nuszra Front bosszút állna az orosz beavatkozásérthttp://kitekinto....hz58Cv4W6A

Magyarország támogatja Szerbia európai integrációját http://www.hirado...graciojat/

Bukarest visszautasítja az orosz vádakat
MTI
Bukarest megalapozatlannak minõsítette azokat az orosz vádakat, amelyek szerint az amerikai rakétavédelmi rendszer egyes részeinek Romániába telepítésével az Egyesült Államok és Románia megsértené a közepes hatótávolságú nukleáris rakétákról szóló szerzõdést (INF). http://magyaridok...kat-50936/

Fagyos finn fogadtatáshttp://www.hirado...ogadtatas/

Párizs az Iszlám Állam francia harcosainak sem kegyelmez

RafaleFrancia és frankofón harcosok is voltak az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet kiképzõtáborában, amely ellen legutóbb légicsapást hajtott végre a francia légierõ – erõsítette meg vasárnap a francia védelmi minisztérium a Le Journal du Dimanche címû hetilap értesülését.http://biztonsagp...-kegyelmez

A tálibok különleges egységeket állítanak fel az Iszlám Állam ellenhttp://vs.hu/koze...paign=main


Home / Fontos események / Ukrán válság / Ukrán válság – Kijev megtiltotta minden orosz légitársaságnak az ukrán légtér használatát
Ukrán válság – Kijev megtiltotta minden orosz légitársaságnak az ukrán légtér használatát

Ukrajna minden orosz légitársaságnak megtiltotta légtere használatát mindaddig, amíg Oroszország fel nem oldja az ukrán légi járatokra vonatkozó ugyanilyen tartalmú tilalmát – jelentette be hétfõn az ukrán infrastruktúra ügyi minisztérium.http://gazdasagpo...sznalatat/

Az al-Kaida szerint az orosz intervenció keresztes háborúhttp://24.hu/kulf...es-haboru/

Megostromolták a pristinai rendõrséget

Ostrom alá vették a tüntetõk a rendõrség pristinai központját Koszovóban azután, hogy az egyenruhások letartóztattak egy ellenzéki politikust. http://hirtv.hu/h...et-1308843
165 #12 LM
- 2015-10-13 17:08
Ez a Viktoria szerintem túl sok Csillagok Háborúja részt nézett meg egyszerre aztán sokkot kapott, mi ez a jedi stílus, hogy "és ne is kérdõjelezze meg azok célszerûségét." :-D bexarás. Értem én, hogy a birodalomnak vissza kell vágnia, de akkor is, hogy Jubacca húzná oda ahová kell ezt az arrogáns némbert.

Ez a keresztes háború hasonlat az idézett hírek közül nekem új, de eljátszva a gondolattal annak nem Hierosolyma elfoglalása volt a fõ célja? Most akkor mivan, a végén még rehabilitálják itt nekünk II. Andrást is, de ha a miénk akkor kitõl kell visszafoglalni, most akkor hogy van ez? B)
4 #13 Posta Imre
- 2015-10-13 19:53
LM, elmondtam, leírtam mi lesz! Az lesz! Nem hit kérdése.

A kamu-világnak van egy má-sík iránya, Irána. Abban a síkban azt "tolják", hogy sok minden, amit most mint valóság tálaltunk (igazi összeesküvések) az csak egy lehetõség volt, s mivel nem történt meg a legrosszabb, mintha az idõben visszamenve lazítanák fel a szálakat és varrják is el, hogy ne legyen rá emlékezet. Az a "cukiság-kampány", mert a háborúval együtt - ami ugye nem zajlik- a béke is épülget és a világ "zöme" idiótaként élve nem is tudja mi van és mekkora a tét. Hogy is mondjam? Létrehoznak egy realitás-illúziót arra az esetre, ha a béke tör ki, és csak elõ kell venni. Gyors cserére jó, de rosszul az jár, aki rohadt a fejébe véste ezt a háborús baromágot, zsidókat, meg az egész sátánista.-cionista összeesküvést. Ha javasolhatom, mint "doki", ne vegyétek túl komolyan ezt a nagyon is komoly dolgot, mert nehezebb lesz átváltani. Tartok tõle, hogy nekem már nem is megy, de mivel ti még nem hiszitek igazán és tudni meg nem is akarjátok, így van esélyetek rá, hogy könnyebben felejthettek.
99 #14 MORMOTA1968
- 2015-10-13 20:21
Erre a "magyarságra" már régóta ráférne egy alapos tisztogatás, mert túl sok a kosz rajta, aztán jöhet a vérfrissítés, mert az nagyon de nagyon ránk férne, nálunk harcosabb természetû, izgágább rokon népekkel, mint ujgurok, de én az oroszokkal is sûrûn keverednék, mert olyan szép lenne a végeredmény. Õk még tudják mi az önfeláldozás, mi a territórium, a család megvédése, nem csak beszélnek róla. A zsidráktól meg szabadulni kell, vannak olyan óceániai szigetek sok ezer km-re minden nagyobb szárazföldtõl, ahová el lehetne paterolni õket, oszt ehetnék egymást, a mi vérünk szívása helyet. A csúzli hasznos fegyver és sokat gyakorolva vele még pontos is. Egy kis toldalék a V villájára, egy karikával az eleje felé és még nyílvesszõ is kilõhetõ vele. Úgy már tényleg halálos volna. Vagy két végén kihegyezett fémpálca. Egyik vége csak betalálna pörgés közben. Annyi mindent kilehet lõni egy ilyen csúzlival, ami ha nem is öl, de legalább lelassítja azt, aki bekapna belõle egy skulót, telibe. Oszt jöhet a machete vagy hasonló.
118 #15 keepfargo
- 2015-10-14 03:05
mormota
ne haragudj hogy köz(öd)be szólok: azt a lehetöséget se hagyjuk ki, amire ha jól emlékszem elöször Lao-Tse mutatott rá, de lehet hogy keverem a hadászati zsenivel (azt meg nem Sün-tse névvel illették?) - tehát: aki érti hogy hogyan lehet legjobban legyözni az ellenséget, az nem is találkozik vele. Aki megérti hogy a háború a fejekben döl el (minimum OTT IS ) az jó ha hidegen tarja a - különben lehet hogy forró - fejét..
48 #16 ro-zsola
- 2015-10-14 13:15
Megint ez a sok okoskodás. Miért akarjátok megjátszani a " Messiás " szerepét.
A dolgok kedvezõen alakulnak , Isten pontosan végrehajtja a tervét. " Mi egyszerû halandók " képtelenek vagyunk felfogni Isten gondolatvilágát.
Ha már eddig ki tudtátok birni , akkor ezt a keveset is kibirjátok. Persze akinek viszket a levágott fitymája , nyivákolhat. Én hallgatok és élvezem a " látványt "
A jövõ már eldõlt. Ha a " turáni-szittya " fajtám veszi a nemzet irányitását akkor valamennyire jobb lesz. Ha marad a zsidó-fasiszta vezetés , akkor meg " úgyis mindegy ".
Addig is " kedves drága tesvirek " ugráljaljatok , pofázzatok minnél többet . Legyen idõ felépiteni az adatbázisokat.
118 #17 keepfargo
- 2015-10-14 13:48
Akinek valamiféle örömet okoz, hogy ide irogat, az hadd irogasson. Ez még nem Messiás-szerepjátszás. Csak aki maga szeretné megmondani a "tuti"-t, az könnyen mindenkibe belelátja ugyanezt. Még ez sem lenne baj. A baj az, hogy van ugyan aki ezt észreveszi, de messze nem mindenki.
2 #18 gerry
- 2015-10-14 15:16
rozsola - "Mi egyszerû halandók..." - ezt meg honnan veszed?
Leamortizélsz minket. Fujj. (már megint!)s_f-ang
s_hihi
4 #19 Posta Imre
- 2015-10-14 16:10
Rozsola néha kifakad, aztán néha be, de legalább kiegyensúlyzózott és várja a skytákat. De honnan jönnek? Van belõlük valahol felesleg?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.12 másodperc
4,702,003 egyedi látogató