Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Judejó-kereszténység (zsidó járom), vagy Igazság?

KultúraDöntsetek!

Hozzászólások

254 #1 mujko
- 2016. április 05. 11:27:46
Magyar kápráztatással felvezetett zsidó beszéd .
http://videotoriu...kulturaban
4 #2 Posta Imre
- 2016. április 05. 19:43:52
Illegális, titkos zsidó iskolákra bukkantak Nagy-Britanniában


Mintegy ezer tankötelezettségű, kiskorú diák tűnt el az angol oktatási rendszerből nyomtalanul. Egy átfogó feltárás szerint ezek egytől-egyig ultrakonzervatív, illegális zsidó tanintézményekbe kerültek át, ahol még csak nem is angol nyelven folyik az oktatás.

Sokkoló részletek derültek ki azokból a jelentésekből, amelyeket mértékadó, brit sajtóorgánumok szereztek meg a londoni önkormányzatoktól, miszerint több ízben is bizonyítékokat tüntettek el a hivatalos szervek annak érdekében, hogy ne derüljön fény az illegális zsidó iskolák működésére.

A hivatalos brit oktatással kapcsolatos álláspont és törvény szerint nem létezhetnek olyan tanintézmények, amelyek nincsenek államilag nyilvántartva, továbbá nem biztosított a diákok alapvető emberi jogaiknak a gyakorlása. A jelentések szerint ugyanis ezekben az illegális, ultrakonzervatív iskolákban nem angol nyelven folyik az oktatás, kizárólag vallásos szövegeket elemeznek és gyakran bántalmazzák a kiskorú gyermekeket.http://888.hu/art...hirstart##

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.32 másodperc
2,488,564 egyedi látogató