Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Rendőr rabolt a rendőrségen

TechnikaAzért Pinyóékhoz képest ezek amatőrök. Mármint nem ehhez a hamisítványhoz, hanem az eredeti geciládához és zsidó főnökeihez. Van még mit tanulniuk az ottani "szolgálunk és védünknek" a "magyar" maffia-kollégáktól. A horvát rendőrség pénteken letartóztatta bűnügyi főosztályának volt vezetőjét. A főrendőr maga rabolhatta ki irodáját, majd azt betörésnek tüntette fel.

Április elején betörő járt Zágráb rendőrkapitányságán, a betörés zsákmánya két kiló arany mellett 280 ezer euró (közel 88 millió forint) volt. A pénz és az arany pénzmosásból származott, azt a rendőrök foglalták le.
Rendőr rabolt a rendőrségen

Az ügy miatt lemondott Vlado Dominic országos rendőrfőkapitány mellett két további főrendőr és a zágrábi rendőr-főkapitány is. Zeljko Dolacot pedig, akinek irodai széféből eltűntek az értékek, felfüggesztették.

Vlaho Orepic belügyminiszter pénteki sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a rendőrség bűncselekmény és hivatali visszaélés gyanújával letartóztatott egy rendőrségi tisztségviselőt, aki egyelőre az ügy egyetlen gyanúsítottja. A miniszter nem erősítette meg, de nem is cáfolta a médiának, hogy a rendőrség bűnügyi főosztályának felfüggesztett vezetőjéről van szó. A betörés részleteiről továbbra sem beszélt a tárcavezető. Mint mondta, az ügy folyamatban van, nem közölhet részleteket.
A Jutarnji List szerint a rendőrség pénteken reggel házkutatást tartott Zeljko Dolac lakásában, majd a férfit letartóztatták. A betörést követően a sajtó napokig arról cikkezett, hogy a rablást belső ember vagy belső segítséggel követte le valaki: a betörőnek ugyanis tudnia kellett, hol és mit keressen. Az épület sem kamerával, sem riasztóval nem volt felszerelve.Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.32 másodperc
2,486,264 egyedi látogató