Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Dél-Afrika nemzetbiztonságát veszélyezteti a rasszizmus

KülföldDavid holokosztot is tagad? Ezek alapján az egész talmudista parazita "bibliai kiválasztott" csürhét el kék takarítani a csába. Dél-Afrika nemzetbiztonságát veszélyezteti a rasszizmus, ha megengedik, hogy megmutatkozzon, ahogy azt a rasszizmusnak menedéket nyújtó más pártok, intézetek és országok esetében meg is történik, mondta kedden David Mahlobo biztonsági miniszter.

„Az elmúlt néhány hónapban a dél-afrikai társadalom számára több aggodalomra okot adó eseménynek is tanúi voltunk. Nem mondhatjuk el, hogy igazán szabadok vagyunk addig, amíg a társadalmunkban továbbra is létezik az alattomos és otromba rasszizmus" – fogalmazott David Mahlobo a parlament költségvetési szavazása kapcsán tartott beszédében.

A miniszter a Dél-Afrikát az elmúlt hónapokban megrázó rasszista hullámra utalt, amely akkor kezdődött, amikor Penny Sparrow ingatlanfejlesztő a feketéket majmoknak nevezte.

„Dél-afrikaiként vissza kell utasítanunk az ilyen barbár, avítt gondolkodást és azt az embertelen hitet, hogy bizonyos fajok a születésük jogán fizikálisan, intellektuálisan vagy kulturálisan magasabb rendűek lennének más fajoknál és ezért joguk van uralkodni mások fölött" – mondta a dél-afrikai miniszter.Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016. április 28. 11:49:29
A terrorelhárítók hozták haza Orbán Gáspárt Ugandából

Az Index információi szerint a Terrorelhárítási Központ munkatársai hozták vissza Budapestre a Orbán Viktor miniszterelnök fiát, Gáspárt, amikor kiderült, hogy csatlakozott egy keresztény segélyszervezethez, és Kelet-Afrikába utazott. Ahogyan korábban beszámoltunk róla, Orbán Gáspár 2014 májusában, azután vállalt karitatív munkát Afrikában, hogy egy sérülés miatt fel kellett adnia profi futballista karrierjét Ugandában gyerekeket tanított focizni, itt tért meg, amelyről a Golgota Rádiónak a Felház nevű ökumenikus rendezvény kapcsán nemrégiben így vallott:http://24.hu/belf...ugandabol/
267 #2 Perle
- 2016. április 28. 12:52:48
A dél-afrikai miniszterelnök kijelentéséhez pedig európaiként csatlakozom.
60 #3 csaba
- 2016. április 28. 17:35:48
"Újabb videó került elő Orbán Gáspárról"
"A Felház után a fél ország Orbán Gáspár hitéről beszél. Az alábbi videóban önmaga tesz tanúságot kereszténységéről – de mi ez a monokli a szeme alatt?"
http://valasz.hu/...rol-118359

[movie=youtube]https://youtu.be/I8Aliqjxf14[/movie]
s_f-ang
236 #4 Vazul
- 2016. április 28. 20:31:29
Csaba, nagyon beteg dolgok mennek ebben az országban...

Ez is nemrégiben látott napvilágot, hogy az orbán alatti volt egészségügyi miniszter, most államtitkárként tevékenykedő Mikola István -akiről az is kiderült tegnap, hogy lichteinsteini offshore cége van- , unokaöccse, aki egy kórház(!) főigazgatójaként(!) dolgozott, 2013-ban savat öntött a volt barátnője nemi szervére, végignézte, ahogy a lúg lemarja a húst, majd szőnyegbe csavarta és magára hagyta, mert nem tudta feldolgozni, hogy a nő szakított vele. A Polt Péter vezette ügyészség 4 hónap előzetes után szabadon engedte a fideszes rokont.

'A bizonyítékok tömkelege ellenére az ügyészség megszüntette a nyomozást a "keresztény-konzervatív családban felnőtt" Bene Krisztián ellen, aki ekkor a Budai Irgalmasrendi Kórház főigazgatója volt.

Mikola István egyébként jelenleg is aktív politikus, 2014 óta biztonságpolitikai és nemzetközi együttműködésért felelős államtitkár.'
http://nyugatifen...%3Fdesktop
88 #5 Asumhari
- 2016. április 29. 10:34:15
Börtönben kéne rohadni az ilyen féregnek. A másik, hogy az orvosi tevékenységétől ELTILTANI ÖRÖKRE!!!!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.35 másodperc
2,486,493 egyedi látogató