Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tizenkét ország, harmincegy versenyzője bukott meg

KultúraDopping? Az egész rendszar alapelve a nem is tiltott előnyök élvezete, kihasználása. Az nyer, akire ráböknek, hogy neki kell. Ennek a sporthoz semmi köze. A jewrodalfasztivál, nobel és oscar is ugynez a szisztéma és a sor végtelen. Szabadkőműves zsidó machinácijó. Harmincegy, a 2008-as pekingi olimpián részt vevő versenyzőt tilthatnak el doppingvétség miatt, miután a levett mintájukban tiltott szerekre bukkantak.

Az ismételt ellenőrzésen hat sportágban tizenkét ország versenyzője bukott meg. A több mint 450 újravizsgált minta olyan sportolóké, akik minden bizonnyal ott lettek volna idén is az ötkarikás játékokon, így azonban várhatóan nem indulhatnak.Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016. május 18. 13:58:09
8 év kellett az ellenőrzésnek ahhoz, hogy ezt kiderítsék?
Megvárták, míg a néhányan kiöregedtek a vesenyzésből. Nagyon kévés azoknak a sportolóknak a száma, akik a 3. olimpiájukon részt veszenek.
Számomra eleve gyanús az, ha velemelyik sportoló szine minden versenyen tarol, évekig nem lehet legyőzni. Amögött dopping lehet, mint ahogyan az amerikai csodakerékpáros, a rákból kigyógyult versenyezői azzal nyert. Nem lennék meglepve, ha colos Katóról is kiderülne valami. Az kizárt, hogy vannak egyesek, akik ennyivel jobbak a többi versenyzőnél.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
2,485,339 egyedi látogató